Work Centre

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 382 ocen.

Opinie o Work Centre

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre

marta

witam. czy ktos pracuje przy cieciu papryki? w miejscowosci Emmeloord? warto pojechac? pozdrawiam

Mariusz
@marta 19.04.2018 09:04

Hej. Ja jade dziś o 22 z Zielonej Gory do Emmeloord. Na firme Tas w Luttelgeest. Znajomi moi tam pracuja od 2012 roku bardzo sobie chwalą.

Kasandero

Czy ktoś jedzie w maju do Holandii?

Oskar

Hej. Jestem od nich w Holandii od środy. Jak narazie jest ok. Pierwszy dzien juz bylem w pracy. Ma 45 godzin do wczoraj. Na Wouters w Ens jestem praca jako operator maszyn do sadzenia kwiatów. Odrazu zrobili mi sofi w dniu przyjazdu. Dla mnie normalna rzeczowa organzacja. Napisze za dwa tygodnie co i jak u mnie. Na domku mam tez fajnych ludzi mieszkam w 7 osob pokoje po 2 osoby i jedna jedynka. Internet, wyposazenie jest. Jedynie co zapomnialem spiwora ale koordynator podjechal ze mna do sklepu 17 euro. Mowili mi w Polsce ale zapomnialem spakowac.

lubie czubie

Witam. Pracowałem w tej agencji i osobiście odradzam, większość ludzi jedzie do wyznaczonej pracy a na miejscu okazuje się że idziesz gdzie indziej do pracy i za niższą stawkę. Warunki mieszkaniowe można powiedzieć że są różne domki 2-osobowe (które już są zapełnione)(usunięte przez administratora)najgorzej jak trafisz na 4 lub 6-osobowy pokój, codziennie musisz sobie zadzwonić po busa po pracy, i też niewiadomo o której będzie, jedynie moge was pocieszyć że wypłaty są na czas (w poniedziałki)

Marcin
@lubie czubie 29.03.2018 15:06

A ja przeciwnie.. Work Centre polecam, a od werck post lub Ab Oost z daleka ;) . Ile osób tyle opinii. Nie ma co się sugerować, tylko samemu się przekonac.

Mateusz97

Hej, jestem od nich 6 tygodni i naprawdę jest dobrze. Mam 21 lat a zarabiam 9,59 na Woutersie. Tygodnióweczka 320/360 euro netto po wszystkich potrąceniach. Do pracy mam 4 kom rowerem (jadę do i z pracy kiedy chce). Jedyny minus zakaz palenia papierosów na domkach ale z drugiej strony to logiczne. Jeśli mogę nie polecać to Marthoflex albo VPU tam to jest kicha totalna. Jutro dojeżdża do mnie dziewczyna i razem będziemy mieszkać.

MikeYoYoYo
@Mateusz97 04.04.2018 17:16

Czesc mateusz97 jade do pracy we wtorek czy jestes przed agancje level 1. Jak wygladaja domki jakie warunki? Dziekuje ci z gory za odp.

Kornelia

Nie wiem jak Mateusz. Ja mieszkam na hotelu w Kraggenburg pokój 2 - osobowy. Cisza, spokój i kultura jak dla mnie. Dobre miejsce ale nie dla imprezowiczów i brudasów. Tacy tu nie zabawią długo.

Agnieszka

@anonymous, napisz coś więcej proszę. Dlaczego masakra? Co konkretnie masz na myśli? @Karolina, uzyskałaś jakieś informacje odnośnie firmy? Podzielisz się? @Mateusz97, opisz proszę jak mieszka się w domkach, to znaczy jakie są warunki? Ile osób? Kto z Was jeszcze podzieli się opinią?

Bioly

Na kosmetyki ci odradzam, ja bylem I po tygodniu wrocilem do domu pozdro

Grzegorz
@Bioly 08.01.2018 11:53

Ta agencja to sciema jak komuś nie pasuje to macie krótką odpowiedz (usunięte przez administratora) do polski koordynatorzy co niedawno pracowali w polu a teraz wielką władzę mają

Zenek

Szkoda, że tak rzadko pracownicy piszą. Miło jest dowiedzieć się bezpośrednio od takich osób jak jest

ciekawa

Wyjechał ktoś z Was przez tą agencje? jak z pracą i z mieszkaniami? napiszcie coś więcej.

Ciekawa
@Konrad96 12.03.2018 12:04

Acha tzn ze zarobek dobry imieszkania też ok.? Fajnie że odpisałeś. Powodzenia życzę ????

Ania023

Pracuje ktoś na pakowaniu kosmetyków ?:) na czym mniej więcej ta praca polega ?:)

kaROLINA
@Maria68 31.12.2017 12:32

jak nazywa sie ta firma ???

karolina

moze ktos napisac jak jest na pakowaniu kosmetyków???

Nati

Witam potrzebuje pomocy jak to wyglada z tym posrednictwem pracy . Jaki zarobi czy sa godzinny. Proszę odezwac się na emiel 92-@wp.pl

Tomek

Witam. Pracuje ktoś przy pakowaniu warzyw i owoców? jak z godzinami w tej pracy?

Hanka65
@Grzesiu 07.03.2018 18:05

HEJ. JA PRACUJE NA MARCHEWCE W ESPEL. FIRMA POLDERFRESH. ZA 45 GODZIN MAM 327 EURO. PRACA SPOKO. TROCHĘ PRZY TAŚMIE POTEM NA PAKOWANIU. MIESZKAM NA DOMKU W 6 OSOB W CREIL. DO PRACY AUTEM MNIE ZABIERAJĄ.

Krisowaty

wyjezdzam w niedzielę do emmeloord na sortowanie warzyw i owoców, ktoś coś może powiedzieć o tej pracy ? Ewentualnie ktoś jedzie w tym terminie ?

Kondzii

Witajcie mam pytanie czy ktos wybiera sie jakos niedlugo do Holandii do scinania roz i czy warto tam jechac mam duze doswiadczenie przy rózach

malinowa
@Kondzii 13.02.2018 20:27

Witam ja obecnie jestem na rozach, ale nie na scince. Zależy tez ile masz lat bo w Holandii jest wiekowka.

Hela

Czy ktoś miał dziś 14 jechać z work centre do emmeloord

Seebek
@Mirek92 01.02.2018 16:07

A pracujesz przy cieciu róz jak wyglada zakwaterowanie jakie warunki ile ludzi na domu masz i ogolnie jak tam ci sie pracuje

MM

Witam i napewno pracujesz przez firmę work center ha ha a ja myślę że pracujesz przez levela mało tego skoro jest tak dobrze to dlaczego tu zaglądasz i skoro tak dobrze zarabiasz to dlaczego do pracy jezdzisz rowerem? dla rekreacji? myślę że jak pada to również jesteś zadowolony a pada tam prawie codziennie zresztą wszyscy mogą sprubować nikomu się nie broni ja również ostrzegam no chyba że ktoś chce sobie posiedzieć na domku bez pracy

Bartek87

Cześć nie zgadzam się z opinią od Johan. W ogóle to nawet nie Twoja wypowiedź tylko skopiowane z innego forum (2012 rok) "leniu jeden"! Jestem tu dwa tygodnie w pracy jako piaskarz mam do pracy 2 km rowerem w Emmeloord. Stawka taka jak była mówiona 12,26 euro brutto. Nawet dodatki zmianowe płace odpowiednio 128% lub 146%. Netto miałem za ostatni tydzień 496,92 euro za 51 godzin. A co kto sądzi to to jego sprawa - Ja polecam.

manutdnl

Cześć - wybiera się ktoś na szklarnie do Emmeloord? Wyjazd w czwartek. Jak tam z praca ? Godzinami ? Ile wychodzi „na czysto” za tydzień ? Jakie warunki domków? Pozdro ! :)

Hela

Czy pojechał ktoś 14- go do Emmeroold

Ala
@Hela 14.01.2018 14:18

Moja matka pojechała i po 2 tygodniach ledwo 29h przepracowane..kpina..

H....

Witam! Ja też jestem w grupie która ma jechać w niedzielę do Holandii-czy jest może osoba która będzie jechać z Lublina?

piotr

jedzie ktoś teraz do Holandii proszę o kontakt sms 501224354 jestem z Katowic

NaHa
@piotr 12.01.2018 13:19

Kiedy jedziesz i do jakiej pracy

podłokietnik

pracuje w Holandii 10 lat i jak narazie to jest moje najgorsze biuro w jakim pracowałem. Firma obiecuje pracę w pewnej firmie a tu okazuje się ze jedziesz gdzie indziej,(usunięte przez administratora)

ja

Nie polecam....konczac prace trzeba czekac 2 godziny na busa bo koordynatorowi nie chce sie wyslac smsa do kierowcy....obiecuja jedna prace a na miejscu okazuje sie inna...

podłokietnik
@Miro65 14.10.2017 18:55

nie jesteś w polsce, cywilizacja ludzie

Tupi

Witam mam pytanie odnośnie pracy przy kosmetykach. Jak wygląda sprawa z mieszkaniem? Czy są pobierane opłaty?

Karolina

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaką wybrać robotę , zbieranie owoców czy ścinanie róż? Byłaby to moja pierwsza praca i nie wiem co wybrać? Jakie wymagania językowe stawiają? Jak z mieszkaniem? Z góry dziękuję

Ania023
@Justyna70 21.12.2017 20:44

Cześć Justyna możesz coś wiecej powiedziec o tej pracy na kosmetykach ?:)

Kamo

Witam z okolic Radomia ktoś sie wybiera?

Ania023
@Kamo 14.09.2017 20:33

Hej na co sie wybierasz ;>

Tamara

Ogrodnictwo / Produkcja w Emmeloord taką ofertę znalazła. Czy podpowiecie mi kilka wskazówek??

eZyyy
@Tamara 20.12.2017 18:32

Też znalazłem te ofertę ale jak zadzwoniłem to mi powiedział, ze jak coś to na "pakowanie kosmetyków" czy coś podobnego..

Max Kolonko

Wszystkie negatywne opinie o tej łgawej agencji sie zgadzaja! Wszystko co mowi pani z polskiego biura nie ma pokrycia na miejscu. Nie rozumiem jak polak polakowi moze tak klamac i jeszcze brac za to pieniadze. Wspolczuje kazdemu kto tam pojedzie bo zderzy sie z fatalną rzeczywistoscia, a nie z pieknymi obietnicami biura. A i na koniec życzę calej agencji żeby zdechła i zgniła w swoich kłamstwach na tych polach ;)

Dammmmian
@Anna67 08.07.2017 07:49

Witam, prawdopodobnie jadę 2 stycznia na "pakowanie kosmetyków"? Czy coś podobnego. Wyjeżdżam sam i trochę się boję.. mogę im zaufać? Jadę by pracować nie bawić się.. jest może ktoś chętny do wspólnego wyjazdu?

Zostaw opinię o Work Centre - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre