Work Centre

Opole

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 371 ocen.

Opinie o Work Centre

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre

ja

Nie polecam....konczac prace trzeba czekac 2 godziny na busa bo koordynatorowi nie chce sie wyslac smsa do kierowcy....obiecuja jedna prace a na miejscu okazuje sie inna...

Miro65
@ja 12.10.2017 21:59
Nie polecam....konczac prace trzeba czekac 2 godziny na busa bo koordynatorowi nie chce sie wyslac smsa do kierowcy....obiecuja...

Pracujew Axidius i nikogo nie obchodzi jak dojezdzam do pracy. Musze na własną ręke. Takze nie narzekaj. Albo sam sobie ogarniaj transport. W Polsce szef ma to gdzies masz byc w pracy i koniec.

Pumba
@Miro65 14.10.2017 18:55
Pracujew Axidius i nikogo nie obchodzi jak dojezdzam do pracy. Musze na własną ręke. Takze nie narzekaj. Albo sam sobie ogarnia...

tez pracowalam przez Axidusa ... totalne dnoooo

Karolina

Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaką wybrać robotę , zbieranie owoców czy ścinanie róż? Byłaby to moja pierwsza praca i nie wiem co wybrać? Jakie wymagania językowe stawiają? Jak z mieszkaniem? Z góry dziękuję

Esmeralda
@Karolina 13.08.2017 11:33
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaką wybrać robotę , zbieranie owoców czy ścinanie róż? Byłaby to moja pierwsza praca i nie wi...

To nie Ty sobie wybierasz, przy czym będziesz pracować. Dostajesz propozycję pracy i albo ją przyjmujesz, albo siedzisz bez pracy, a za mieszkanie płacić musisz bez względu na to, czy pracujesz.

nico
@Esmeralda 05.11.2017 21:20
To nie Ty sobie wybierasz, przy czym będziesz pracować. Dostajesz propozycję pracy i albo ją przyjmujesz, albo siedzisz bez pra...

Jakie są u nich tygodniówki na czysto , po potrąceniach

Tomek

Pracuje ktoś przy pakowaniu kosmetyków przez work centre? w Harderwijk ? jak jest z godzinami i jakie są warunki zakwaterowania? chciałbym się dowiedzieć

Ewa

Co sądzicie o Work Centre i czy warto z tego biura korzystać

Ulka

Najlepsi moim zdaniem

Trener

Niektórzy zapominają, że praca a tym bardziej ta za granicą nie jest przedszkolem i nikt nie będzie prowadził za rączkę. Może właśnie z takiego myślenia biorą się później pretensje. Ludzie nie przygotowani wyjeżdżają!!

Ludek

Work Centre dla mnie jest również bardzo udana i kompetentną firmą!

Kornelia

Pracowalam od nich na pralni i kosmetykach. Dla mnie najlepsze biuro. Minus to powinni zatrudniac wiecej selekcjonowac ludzi bo niektorzy to jada sie tylko pobawic. Ale tego niestety w biurze nie da sie sprawdzic. Wracam do nich w marcu po sesji. POLECAM!!!!!

ja

Nie polecam....konczac prace trzeba czekac 2 godziny na busa bo koordynatorowi nie chce sie wyslac smsa do kierowcy....obiecuja jedna prace a na miejscu okazuje sie inna...

Ludek

Czy można aplikować nie znając dobrze języka obcego?

Wiktor70

Witam, ja jadę jutro na budowę szklarni. W sumie to wracam bo pracuje już od listopada 2016. Dla mnie bardzo w porządku agencja. Pracowałem u nich ostatnio na polach i sadach dobra stawka brutto 10,10 euro. Mieszkałem na Reppelweg najlepsza ekipa jaką spotkałem w Holandii a pracuje juz 6 lat.

Luidzi

Z moich informacji wiem, że Work Centre jest dobrym pracodawcą. Myślę, że jak ktoś chce wyjechać to spokojnie z nimi można.

biala

Jedzie ktos na sortownie gdzies koło połowy pażdziernika?

damix050495

witam jakies opinie na temat tej agencji dostane warto czy nie ?

Luidzi

Jak ktoś chce się poobijać w pracy to niestety wypada z roboty. Za nic nie zwalniają dobrych pracowników!!

kolo789

Witam, ktoś jedzie za tydzień z Lublina

Baska

Witam moja kolezanka pracowala ze mna na Rode Vis zwolniona ja bo sie troche spacila I byl nie przyjemny zapach bez sensu jak dla mnie ale maja wymagania masakra

Kamo

Witam z okolic Radomia ktoś sie wybiera?

Maniek

Work Centre to bardzo dobra agencja, starają się!!

cherry

witam:) szukam osoby z okolic Pszczyny do wspólnego wyjazdu. Nigdy nie byłam w Holandii i trochę samej mam obawy:) cherry153@vp.pl

cherry

witam:) szukam osoby z okolic Pszczyny do wspólnego wyjazdu. Nigdy nie byłam w Holandii i trochę samej mam obawy:) cherry153@vp.pl

AGA
@cherry 12.09.2017 19:56
witam:) szukam osoby z okolic Pszczyny do wspólnego wyjazdu. Nigdy nie byłam w Holandii i trochę samej mam obawy:) cherry153@vp...

i co pojechałaś?

Klarysek

Czyżby Work Centre nie miał aktualnych ofert pracy? Tak sobie myślę, że muszą być dobrzy skoro większość agencji ma ich bardzo dużo i szukają chętnych a Work pewnie swoje już zrobił? Czy mógłby ktoś napisać jak się z nimi współpracuje za granicą i ogólnie?

Ochotnik

Czy praca przy zbiorze owoców jest w miarę opłacalna? Jak wygląda sprawa znajomości języka obcego?

Ludmiła

Słyszałam, że Work Centre do dobry pracodawca. Może nie są idealni ale nie narzekajmy bo jest dobrze. Jak ktoś chce pracować to się zawsze dogada z innymi.

@marecki

JA z kolegą też jedziemy na te zbiory jabłek i gruszek z Katowic ,31.08 :) pierwszy raz też Ciekawi jesteśmy jak to realnie wygląda ?

Just

heeej, jest ktoś może na zbiorach jabłek i gruszek? albo był? moze cos o tym powiedziec? oplaca sie? jak wyglada praca, zakwaterowanie i zarobki?

Lubomir

Ja jechałem to byłem zadowolony. Trzeba o wszystko wypytać i dostać na papierze.

Denis

Jadę pierwszy raz do Holandii od tej firmy i w ogóle. Warto jechać? Są warunki dobre? Proszę o odpowiedź

paulixxx

I jak tam wygląda praca u was przez Tą agencję ? Polecacie ? jeśli macie jakieś info dajcie znać mam zamiar się tam wybrać na zbiory jabłek

paulixxx

I jak tam wygląda praca u was przez Tą agencję ? Polecacie ? jeśli macie jakieś info dajcie znać mam zamiar się tam wybrać na zbiory jabłek

Poldek

Czytam, że w sumie jesteście zadowoleni z pracy. Można jechać na zbiory owoców? Słyszałem że Work Centre dba o pracowników.

Beata

Jedzie ktoś na zbiory 31.08.2017 szukam towarzysza/ki na wyjazd bo jade pierwszy raz z Wawy.Pozdrawiam .Mój email to beawit1987@wp.pl

bodzio
@Beata 13.08.2017 21:39
Jedzie ktoś na zbiory 31.08.2017 szukam towarzysza/ki na wyjazd bo jade pierwszy raz z Wawy.Pozdrawiam .Mój email to beawit1987...

bylem na zbiorach gruszek rok temu i musze przyznac ze troche nas oszukano poniewaz praca miala potrwac okolo 2 miesiace a ja pracowalem tylko 3 tygodnie po potem nie bylo roboty a za mieszkanie placilem mimo iz siedzialem w domu kicha

Escobar

Czy to prawda że jeśli chce sie wyjechać na zbiory jabłek i gruszek to trzeba wczesniej w tej agencji zapłacić 270zł za busa?

Karol
@Escobar 13.08.2017 12:40
A czemu 350?

Nie wiem tak dostalem meila ze 350z wawy

--
@Mariusz 13.08.2017 12:04
Ja od nich jestem w Emmeloord od 15.05 tego roku na papryce. Za busa wpłacasz nie im tylko na konto firmy przewozowej....

Ja jechalem z Zamoscia to tez 350. Slask i Wroclaw to 270

Nlody

Jedzie ktos 13,08,17 do zbierania sliwek pisac na email ochronna@interia.pl

Joanna

Wie ktoś czy posiadają pracę dla ludzi co mają problem z dogadaniem się w języku obcym ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary,bądź inna firmę w przypadku gdyby ta firma czegoś takiego nie miała.

Joanna

Wie ktoś czy posiadają pracę dla ludzi co mają problem z dogadaniem się w języku obcym ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary,bądź inna firmę w przypadku gdyby ta firma czegoś takiego nie miała.

Krasnal

Sporo dobrego o Work Centre słyszałem. Ponadto korzystałem z ich pośrednictwa i nie miałem żadnych problemów. Kasa była całkiem dobra i mieszkania też dostałem dobre. Patrzyłem na aktualna ofertę ale tym razem nie ma dla mnie pracy a szkoda bo im ufam.

Beata

Czy ktoś jedzie 31 sierpnia ja chcę jechać pierwszy raz

Beata
@danek32 03.08.2017 13:02
Odezwij się na maila jak chcesz damian190585@interia.pl.pozdrawiam

Wysłałam Ci maila pozdrawiam

Paula:)
@Beata 01.08.2017 21:59
Czy ktoś jedzie 31 sierpnia ja chcę jechać pierwszy raz

Hej chce się wybrać na zbiory jabłek i gruszek mam 21 lat może mi ktoś powiedzieć jaka jest tam stawka ? ☺

Amator

Fajnie , że piszecie jak funkcjonuje agencja bo przynajmniej wiem jak jest. Jak ktoś umie słuchać i rozmawiać to jest dobrze.

Daria1995

Ja, z kolei polecam jestem na polu i mam za 50 godzin pracy 379 euro wypłaty tygodniowo na czysto. Mieszkam na Echten do pracy mam 45 minut autem na ich koszt. Dziś wolne bo muszę konto w banku otworzyć i jadę z koordynatorem. Jedyny minus to za dużo pijących ludzi tutaj i co nie wstają do pracy. Przyjechałam na 6 tygodni ale zostaje w sumie 12 do końca sierpnia.

Meggi

Nie polecam! Byłam z chłopakiem i wróciliśmy, domki przepełnione, pokój dla par - malutka klitka z jednym łóżkiem JEDNOOSOBOWYM! :/ Nie ma to jak wyspać się do pracy. Jedzie się 2 godziny do pracy i nie na cebulki tylko na pole wyrywać chwasty. Nawet rękawiczek nie dają więc dłonie pocięte. Nie szanują pracowników!

Kinga

Witam ile dają na czysto, po odliczeniu mieszkania,ubezpieczenia itp?

dubllle

Nie polecam nikomu tej agencji rekruterzy obiecują nie wiadomo co a później się okazuje że pracy nie ma a tydzień wcześniej mówili co innego ludzie załatwiają co trzeba kupują a później się okazuje że pracy nie ma nie polecam jak najdalej od tych oszustów

Majka

Work Centre to fajna agencja i jeśli nawet są jakieś drobne niedomówienia to myślę, że nie mają wpływu na naszą pracę za granicą. Ponieważ lubię pracę w ogrodnictwie to dla mnie jest wszystko super i nie jest ważne , że robię coś innego niż pisali w ofercie.

Eryk

Byłem, wróciłem, domki przepełnione, do pracy jedzie się 2 godziny autokarem :D Pracę dostajesz na polu a nie to co obiecują w Polsce ja pojechałem na sortowanie cebulek a wyrywałem chwasty na polu. Każda osoba z mojego domku przyjechała do innej pracy a wylądowała na polu. Jakby agencja nie kłamała nie pojechałbym wcale na pole bo aż tak zdesperowany to nie jestem. Wszystko pięknie przed wyjazdem a jak już pojedziesz to radź sobie sam.

Robert1997
@Eryk 13.07.2017 14:09
Byłem, wróciłem, domki przepełnione, do pracy jedzie się 2 godziny autokarem :D Pracę dostajesz na polu a nie to co obiecują w...

Hej, ja te jestem tutaj na cebulkach od 02.06 przez 6 tygodni. Jest to praca na taśmie ale oczywiście ze jeśli trzeba to rolnik daje nam godziny dodatkowe pracy na polu. Dziś mam pierwszy dzień wolny bo sobie z szefem załatwiłem, reszta ludzi pracuje. Mnie uprzedzono w Opolu ze praca jest i na hali oraz także na polu, także kolego lepiej słuchaj a nie pisz ze ktoś kłamie. Do pracy mam 45 minut z Echten. Ja polecam, co mogę powiedzieć pracuje ze mną sporo osób które tutaj są 7/8 sezon. Gdyby było źle to by raczej nie wracali.

Bob

W czwartek jade, jedzie ktoś?

MCnty
@Bob 11.07.2017 07:38
W czwartek jade, jedzie ktoś?

Bob i jak jesteś tam jest spoko . Daj inf. Na e- maila ja jadę w sob. jucha513312@wp.pl dzięki

Marcin

hej, jestem tu do 03.07 i pracuje na polu tak jak w Opolu mi mówiono. Stawka 10,10 euro brutto, ludzie tu maja przy 45 godzinach 334 euro. Jak narazie jestem zadowolony. Ale jak widzę tu od 5 dni tych wszystkich co albo zasypiają do pracy lub chleją. To naprawdę widzę cierpliwa agencja Level. Na moim domku koleś zaspał już dwa razy i jeszcze dostaje szanse żeby jutro iść do pracy. Także nie tylko agencja wszystkiemu winna, tak jest najprościej powiedzieć.

Jureczek

Work Centre fajna agencja wiele osób jest zadowolonych z nich.

Max Kolonko

Wszystkie negatywne opinie o tej łgawej agencji sie zgadzaja! Wszystko co mowi pani z polskiego biura nie ma pokrycia na miejscu. Nie rozumiem jak polak polakowi moze tak klamac i jeszcze brac za to pieniadze. Wspolczuje kazdemu kto tam pojedzie bo zderzy sie z fatalną rzeczywistoscia, a nie z pieknymi obietnicami biura. A i na koniec życzę calej agencji żeby zdechła i zgniła w swoich kłamstwach na tych polach ;)

Oz
@Max Kolonko 06.07.2017 16:23
Wszystkie negatywne opinie o tej łgawej agencji sie zgadzaja! Wszystko co mowi pani z polskiego biura nie ma pokrycia na miejsc...

Zgadzam się w 100% z Tobą ;) Jestem aktualnie na miejscu w Holandii z dziewczyną. Przyjechaliśmy na piwonie wylądowaliśmy ja w szklarni a dziewczyna na polu:)

Anna67
@Oz 07.07.2017 16:24
Zgadzam się w 100% z Tobą ;) Jestem aktualnie na miejscu w Holandii z dziewczyną. Przyjechaliśmy na piwonie wylądowaliśmy ja...

Witam, ja jestem od 9 tygodni na piwoniach najpierw byly na szklarni, od 15.05 w tunelach foliowych a ostatni etap to pole. Na polu przy 58 godzinach zarabialam 468 euro na tydzien. Stawka tez najlepsza.

Juc

Wybieram się 22 lipca na pakowania i naklejanie naklejek na towar magazyn ogólnie ktoś też jedzie w tym terminie ?

Zostaw opinię o Work Centre - Opole

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre