Work Centre

3 Dodaj opinię
Work Centre
3 442 5 1

Opinie o Work Centre

Filtruj opinie po kryteriach:

anonim 24
 Opinia

Witam, ktoś wyjeżdża przez tą agencję w tą niedziele ?

Pomocna?
TakNie
Ma423ja
 Opinia
@anonim 24 23.05.2019 12:07

Ja 30stego

Pomocna?
TakNie
Natalka87
 Opinia

Hej, pracuje przez te agencje od 2.05 i jest ok. Pracuje na scinaniu piwoni stawka 10.71 euro. Za 45 godzin mam 347 euro netto.

Pomocna?
Tak2Nie
Maniek76
 Opinia
@Natalka87 20.05.2019 13:35

Znasz kogoś kto pracuje na pomidorach? Kto opuszcza planty z pomidorami?.

Pomocna?
TakNie
Doshi
 Opinia
@Natalka87 20.05.2019 13:35

Musisz od tego odliczyć jeszcze pieniądze za kwatere i ubezpieczenie czy tyle Ci zostaje już na czysto?

Pomocna?
TakNie
Natalka87
 Opinia
@Doshi 21.05.2019 16:15

Tyle mam na czysto. 347 euro tygodniówki na koncie.

Pomocna?
Tak1Nie
Maniek76
Nazwa działu: Ogrodnictwo
 Rekomendacja

Witam, pracuję ktoś z was na pomidorach? Na odpuszczaniu plantów z pomidorami?

Pomocna?
TakNie
Hffuh
 Opinia

Nie polecam (usunięte przez administratora) poczytajcie opinie na fb

Pomocna?
TakNie
P...
 Opinia

Coraz lepsze te nazwy :) Marcin i kto ma co robić ? No, ty tak stukasz co Ci szef wydukał

Pomocna?
TakNie
ND
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Hejka. Chciałabym się dowiedzieć coś więcej o scinaniu papryki w Emmeloord? Jaka stawka? Mieszkanie?

Pomocna?
TakNie
DORIS
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ND 23.04.2019 13:50

ja jestem zainteresowana praca -pakowanie kwiatow od maja ,czy ktos ma pozytywne namiary?opinie ?

Pomocna?
TakNie
Domi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@ND 23.04.2019 13:50

Masakra ludzie nie jedzcie tam ja czekam 4 dni na pracę 15 osób w mieszkaniu tragedia (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Domi
 Opinia
@ND 23.04.2019 13:50

(usunięte przez administratora) firma

Pomocna?
TakNie
Daria4747
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Cześć :) wraz z koleżankami szukamy pracy od końca maja.Interesuje nas produkcja,ewentualnie zbiory albo praca przy kwiatach.Zależy nam na tym jednak żeby to było coś sprawdzonego,ponieważ będzie to nasz pierwszy wyjazd za granice w celach zarobkowych.Czy mógłby ktoś polecić coś sprawdzonego ? Z góry dziękuje

Pomocna?
Tak4Nie
Kornel
 Opinia

Hej. Jestem tu od środy i już mam 40 godzin wyrobione na kwiatach doniczkowych w Ens. Miałem obawy ale z tego co widzę to ludzie pracują po 55/60 godzin tygodniowo. TAKŻE BRAK PRACY TO NIEPRAWDA.

Pomocna?
Tak2Nie
Pauluskaqqq111
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kornel 14.04.2019 11:38

Hej ja wlasnie bede jechac zaraz po swietach we wtorek chcialam zapytac czy jestes w Emmelord ? :)

Pomocna?
TakNie
Kasia1109
 Opinia
@Pauluskaqqq111 14.04.2019 20:02

Hej ja z mężem tez tam jedziemy 28.04,tez jesteśmy ciekawi opinii....

Pomocna?
TakNie
Domi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kasia1109 22.04.2019 09:33

Nie jedzcie tam ,masakra (usunięte przez administratora) ja czekam 4 dni na pracę 15 osób w mieszkaniu 2 łazienki 1 kuchnia 1 kubeł

Pomocna?
TakNie
Dee
 Opinia

Porządna agencja, dobre warunki, nie ma powodów żeby narzekać na pracę. Tygodniówka ponad 370 Euro, jest ok.

Pomocna?
Tak2Nie
Jula
 Opinia

Pracowałam z Work Centre i była to udana współpraca. Myślę, że jeszcze skorzystam z ich pośrednictwa.

Pomocna?
TakNie
Do Jula - Monika
 Opinia
@Jula 13.04.2019 22:56

A gdzie pracowałas? Przy czym w sensie :) Bo zamierzam jechac w wakacje i się zastanwaiam przy czym by bylo ok

Pomocna?
TakNie
Pysiek
 Opinia

Witam, jak moge dostac dobra prace przez ta firme, zeby zarobic na czysto 300€, prosze o informacje na meila adam19945@o2.pl

Pomocna?
TakNie
--
 Opinia

Cześć, wyjechałam od nich na ryby w połowie grudnia i jedyne co się nie zgadzało to stawka. Powiedziano mi ze będzie 9,59 a otrzymałam 10,20 euro na godzinę - także na pozytyw. Mam prace w Urku po 42/44 godziny tygodniowo. Szef i grupa ludzi z którymi pracuje naprawdę super. Pracował w Polsce w zakładach mięsnych to naprawdę praca lipna i za grosze. Ja jestem naprawdę zadowolona.

Pomocna?
Tak1Nie2
Gaba
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@-- 30.01.2019 16:44

Ja mam zamiar wyjechać do Urku na ryby,jakie opinie czy ciężko ? :/

Pomocna?
TakNie
Lewy
 Opinia
@Gaba 13.04.2019 11:45

Nie jest mocno ciężko. Solidne wynagrodzenie więc nie ma co narzekać. Warunki mieszkaniowe ok. Takie 40h tygodniowo to jest minimum. Cieszę się, że tu trafiłem bo w PL robota którą miałem nie była w żadnym stopniu ok. A tutaj? Bardzo dobrze. Work Centre na plus!

Pomocna?
Tak1Nie
Gaba
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lewy 13.04.2019 21:11

Lewy ja przez agencję Werckpost ....

Pomocna?
TakNie
Bene
 Opinia

Na jaką prace sie wybrac zeby mieszkać na Swifterbant ? Praca dla pary

Pomocna?
TakNie
Jarek&Goska
 Opinia
@Bene 18.03.2019 10:17

Ja pracuje na Ripa Plant w szklarni a moj chlopak w Rode Vis w Urku na rybach. Oboje mamy domek w Swifterbant.

Pomocna?
TakNie
Bene
 Opinia
@Jarek&Goska 18.03.2019 19:12

A nie wiesz jaka by byla praca dla pary żebyśmy razem pracowali w tym samym miejscu i mieszkali na Swifter ?

Pomocna?
TakNie
Blank
 Opinia
@Bene 18.03.2019 10:17

Praca przy kosmetykach albo rybach, wtedy na pewno trafisz na Swifter ????

Pomocna?
TakNie
Kasia88
 Opinia
@Bene 18.03.2019 10:17

Kosmetyki pakowanie w Totalu, Ryby w Urku, także niektore papryki ale z tego co wiem na ten moment tam jest full.

Pomocna?
Tak2Nie
Miko
 Opinia
@Kasia88 01.04.2019 07:07

ja na paprykach robillem i bylo ok

Pomocna?
Tak4Nie1
Gaba
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kasia88 01.04.2019 07:07

Kasia to dobrze Ci się trafiło :)

Pomocna?
TakNie
Areek
 Opinia

Do jakich prac teraz wysyłają?Dostał ktoś jakąś ofertę.

Pomocna?
Tak2Nie
Mariusz&Ula
 Opinia
@Areek 11.04.2019 18:13

Hej. Ja pracuje od stycznia tego roku na magazynie w Emmeloord razem z dziewczyną. Za 38 godzin jest na czysto do ręki 364 euro. Mieszkamy u nich na domku i ubezpieczenie tez od nich.

Pomocna?
Tak3Nie
Adrian W.
 Opinia

Work Centre dla mnie jest bardzo dobrą i kompetentną firmą!

Pomocna?
Tak2Nie
Miko
 Opinia

Pracowałem przy cięciu papryki i nie mogę narzekać. Dobre warunki i dobre pieniądze.

Pomocna?
Tak4Nie
Oliwka
 Opinia

Witam, pojechałam przez nich do Level One w Emmeloord 10.marca tego roku. Pracuje na firmie Bernhard z orchideami. Jestem bardzo zadowolona mam 47 h tygodniowo. Wypłata netto to 339 euro. Pozdrawiam Panią z Tomaszowa i dzięki za pomoc.

Pomocna?
Tak5Nie1
Pauluskaqqq111
 Opinia
@Oliwka 29.03.2019 22:03

Witam czytalam ze Pani jest w Holandi przez to biuro ja zamierzamnie wyjechac razem z chlopakiem do Emmerloord na kwiatki wlasnie i pytanie ode mnie czy oplaca sie tam jechac?? I jak tam wogole wyglada praca.

Pomocna?
TakNie
2
Zadowolony
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Brak zainteresowania ze strony koordynatorów , odpowiedz na zapytanie o pracę trzeba było się liczyć z ryzykiem , albo że się nie dziwi że tej pracy niema HIT????, jeden dzień na (usunięte przez administratora)żeby za domek ściągnąć i wszystko na co można liczyć moga olewajacy kontakt

Pomocna?
Tak1Nie
Gość
 Opinia

Szanowne agencje pracy przestańcie ściągać ludzi do pracy za granicę której nie ma. Ludzie przyjeżdżają tutaj zarabiać a nie siedzieć na domkach bez pracy. Nikt nie przyjeżdża po to żeby "urobić" tylko na wasze zakwaterowania i ubezpieczenie a później wbić zęby w ścianę bo nie ma za co żyć. Drodzy właściciele tych wszystkich (usunięte przez administratora)agencji może trzeba skupić się trochę bardziej na organizacji pracy zamiast na liczeniu zysków bo większość z Was tylko to potrafi robić.

Pomocna?
Tak2Nie
do Goosssc
 Opinia

Koleżanko ja też pracuje w tej firmie 3 lata przy kosmetykach i mieszkam w Swifterbant od 2,5 roku i ani razu nie miałam tygodniowki 20 euro. W moim przypadku tygodniówka to zazwyczaj 350 euro ale zdarza sie że i więcej. Chyba siedzisz w domu nie z winy agencji. Jak nie odpowiada zawsze możesz zmienić firme lub kraj pracy. Mnie Holandia odpowiada. Co do Swifterbant to są domki dwuosobowe najlepsze jakie miałam w pracy za granicą. Ważne aby tu przestrzegać regulamin.

Pomocna?
Tak2Nie
Joasia94
 Opinia

Dziś przyjechałam a jutro idę do pracy na 6:00 do 18:30. O braku pracy w moim wypadku nie ma mowy. Pracować będę przy produkcji i pakowaniu sałatek w Lelystad. Tak mnie informowano w Work Centre w Tomaszowie Lubelskim. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie
Goosssc
 Opinia

(usunięte przez administratora) A ta agencja ściąga ludzi i oni siedza na domku. Przejdź po Swifterbant i zobacz ile ludzi siedzi bez pracy. Moja tygodniowka od 01.03 wyniesie MOŻE że 20e. Przyjechałam pracować a nie na urlop. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać ściągać ludzi jak nie ma pracy

Pomocna?
TakNie
Marta/Damian
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Goosssc 12.03.2019 21:27

Nie wiem czy taka nie uczciwa. Ja z dziewczyną pracuje u nich od 4.stycznia i mamy regularnie po 44/49 godzin. Pensja tygodniowa 342-388 euro netto na produkcji. My polecamy i to bardzo. Co ważne nie na tutaj mowy o wakacjach.

Pomocna?
Tak1Nie
Sebek
 Opinia

Jestem od nich w pracy jako LAKIERNIK już ponad rok i jest bardzo dobrze. Najpierw mieszkałem u nich na domku teraz juz mam domek ze spółdzielni Mercatus. Moja tygodniówka za 40 godzin to 486 euro netto. Praca cały rok jedynie latem są 2 tygodnie postoju oraz na Świeta Bożego Narodzenia. Ale to mi odpowiada. Jedynie to mi wstyd za moich rodaków co przychodzą pijani lub naćpani do pracy. Ale to osobny temat nasz szef tu przymyka oko. ;)

Pomocna?
Tak3Nie
Gosc1219
 Opinia

Nie polecam! Organizują szybki wyjazd do pracy. Nie informują, że się jedzie do LEVEL 1. W biurze oczywiście wszystko sprawnie. Potem odwioza na domek. No i na tym domku siedzi się bez pracy. W ciągu siedmiu dni pracowałam AZ NIECAŁE DWA DNI. I dużo osób tak ma że przyjechali i siedzą na domku. Nie rozumiem po co ściągać ludzi i żeby siedzieli bez pracy. Ta firma to porażka niestety.

Pomocna?
Tak4Nie
Kornel
 Opinia
@Gosc1219 09.03.2019 08:16

Przyjechałem do Level tez przez Work Centre i było mi to wiadome odrazu jeszcze w Polsce. Nikt tego nie ukrywał. Pracuje ma sortowni i pakowni warzyw w Kraggenburg. Mam po 47 godzin na tydzien. Stawka 10.14 euro po dwoch miesiącach bedzie 10,97 euro. Moim zdaniem bardzo uczciwa agencja Level One oraz Work Centre. TEN SAM WPIS DAŁEM NA LEVELU. KOLEGA NAWET NIE UMIAŁ SPRAWDZIĆ GDZIE JEDZIE. PRZYKRE TAKA NUEZARADNOŚĆ. WRACAJ DO POLSKI

Pomocna?
Tak2Nie2
Gość
 Opinia

Ciekawe dlaczego moja opinia została usunięta którą napisałem dzisiaj . Pisze jeszcze raz ,ludzie nie wierzcie w te bajki o pracy jedziecie tam zeby zastępować kogoś jak nie przyjdzie do prac(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
M&M
 Opinia
@Gość 07.03.2019 14:04

Hehe. BIEDACZKU

Pomocna?
TakNie1
Rozczarowana
 Opinia
@Gość 07.03.2019 14:04

Tak to jest PRAWADA. Ściągają na szybkiego do pracy i od siedmiu dniu dali pracę na niecałe dwie dniowki.

Pomocna?
Tak1Nie
Marcin/Ania/Michał/Ilona
 Opinia

Ja z kolei wyjechałam od nich tydzień temu razem z mężem i dwójką znajomych i jest ok. Wszyscy pracujemy na kwiatach. Panie w firmie Wouters a Panowie w firmie Baas. Pracujemy od soboty po 10/11 godzin dziennie i nikogo nie zastępujemy. Codziennie pracujemy i na firmie jest dużo nowych osób. Sezon trwa do lipca czyli tak jak mam w Opolu powiedziano. Mieszjamy nawet na jednym domku ze znajomymi.

Pomocna?
Tak1Nie1
Agnieszka
 Opinia
@Marcin/Ania/Michał/Ilona 07.03.2019 20:31

My przyjechalismy dzis rano. Juz jestesmy na domku w Swifterbant zakwaterowani. Jak narazie jest dobrze. Wszystko szybko i sprawnie. Pani juz na nas czekała dzisiaj rano w biurze a bylismy 6:30.

Pomocna?
TakNie
Gość
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie nie wierzcie w ich zapewnienia ze jedziecie do pracy jedziecie jako zapchaj dziura tzn ze jak tam ktoś zawali czy pójdzie na urlop to pójdziecie do pracy za niego a wiem co pisze(usunięte przez administratora) obiecywali ze jadą do pracy przy kwiatkach a tym czasem na tydzień córka była dwa razy w pracy i to za każdym razem gdzie indziej Moje sugestie dla Work Centre: Nie (usunięte przez administratora)ludzi

Pomocna?
Tak1Nie
Seba
 Opinia

Witam wyjezdzamy jutro z katowic moj brat pracowal w tej firmie poleca.Podobno jedziemy na kwiaty zobaczymy na miejscu.

Pomocna?
TakNie
KamilJacekSebastian
 Opinia

Jade z kolegami z Lublina 28.02. Prosze o kontakt jeśli jeszcze ktoś jedzie. Bedzie raźniej ma trasie. Nas jest trójka. Moi znajomi od nich jechali w zeszłym roku i naprawde dobrze zarobili.

Pomocna?
Tak1Nie
1
Onaa
 Opinia
@KamilJacekSebastian 26.02.2019 19:06

Też jedziemy z chłopakiem. Z jakiej miejscowości dojezdzacie do Lublina?

Pomocna?
Tak2Nie
Seba
 Opinia
@KamilJacekSebastian 26.02.2019 19:06

Siema ja z szwagrem tez jutro wyjezdzamy z katowic rowniez tam

Pomocna?
Tak1Nie
Aras
 Opinia
@KamilJacekSebastian 26.02.2019 19:06

Jadę z kolegą z Lublina 28.02 z dworca pkp

Pomocna?
Tak2Nie
Wiktor
 Opinia
@Seba 27.02.2019 10:35

Hej, Ja jade jutro z Gliwic. Tydzien temu pojechal mój brat i jest zadowolony. Pracuje na kwiatach doniczkowych w Ens. W pierwszy dzień zrobiono mi Sofinumer oraz konto bankowe bo chciał holenderskie. Potem zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym do pracy ma 4 km rowerem.

Pomocna?
Tak1Nie
Seba
 Opinia
@KamilJacekSebastian 26.02.2019 19:06

Do jak pracy jestescie skierowani?

Pomocna?
TakNie
Seba
 Opinia
@Wiktor 27.02.2019 13:01

My mamy wyjazd o 18 z katowic wiec napewno pojedzie.y razem

Pomocna?
Tak1Nie
MarcelinaKos
 Opinia

Czesc. Przyjechałam od nich w piątek 22.02 do Emmeloord i jak narazie jest dobrze. Po przyjezdzie odrazu mnie przyjeli i wyrobili SOFI. Zakwaterowanie mam w domku 6 osobowym. Mam koleżanke w pokoju. Jutro na 6:30 do pracy. Na 8 km przyjeżdża po mnie kierowca 6:10. Idę do pracy przy orchideach tak jak mnie poinformowano w Opolu. Mały minus za brak roweru na domku ale przecież zabiera mnie samochód do pracy. Co prawda wolałabym te 8 km jeździć na rowerze - kocham jazdę nim. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak3Nie
Kostek89
 Opinia
@MarcelinaKos 24.02.2019 19:27

U mnie było podobnie tyle że w październiku 2017. Także pracuje tu nadal prawie 1,5 roku.

Pomocna?
Tak1Nie
arkadio2504@wp.pl
 Opinia
@MarcelinaKos 24.02.2019 19:27

mam pyta nie, pojutrze jade zdaje sie w to samo miejsce, jak sa wyposazone domki kuchnie, czy jest na czym gotowac lodowki itd?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Work Centre - Opole

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny