Majster S.A.

Trzebinia

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 279 ocen.

Majster S.A.
3 279 6 1

Opinie o Majster S.A.

Nona

Dziękuję za super obsługę:)) Pozdrawiam Pracowników Majstra Brzesko:-)

Gorliczanin

Market Gorlice porażka kierowniczka z góry P. Kinga nic nie wie tempa jak nie powiem kto. Posada pewnie za dawanie (usunięte przez administratora) dyrektorowi to z pewnością potrafi Reszta nie lepsza

Paul

Kto wam karze w pl robic w Majstrze . trzeba jechac do niemiec na budowe . zaraz 2tys euro bedzie za miesiac. proste?!. i po lamentowaniu.!!!!!!!!!!!!!

WTF
@Paul 19.09.2018 21:39

A co to za teksty ? Ja chce pracować w swoim kraju i zarobić na utrzymanie swoje i rodziny , tylko w godnych warunkach z poszanowaniem praw pracownika ! Do jasnej !

anonymous
@Paul 19.09.2018 21:39

Nie o taką Polskę my walczyli...

Klient
@anonymous 21.09.2018 22:23

Ty na pewno się mawalczyles albo nawaliłeś w bramie

Anonymous
@Klient 12.10.2018 08:17

W przeciwieństwie do ciebie walczyliśmy o wolne soboty i niedziele za komuny

stała klientka

Drogi Panie kierowniku Darku z Oławy byłam ostatnio w Majstrze to był poniedziałek 8.10. i z przykrością muszę stwierdzić iż ma Pan bardzo wulgarną kasjerkę ,która nie potrafiła mnie skasować za produkty które chciałam u Was kupić tłumacząc mi iż nie ma drobnych i to nie jest jej problem tylko mój iż nie mam jak zapłacić a jak mi się nie podoba to mogę zmienić sobie sklep.Jak można tak traktować klientów Mam nadzieję iż z tą Panią w końcu zrobi ktoś porządek bo inaczej stracicie wszystkich klientów .

Klientera
@stała klientka 09.10.2018 23:20

Kasjer nie ma obowiazku wydać reszty. Decydujac sie na zakup to klient ma byc przygotowany na zaplacenie ustalonej kwoty. Art 354 Kodeksu Cywilnego § 1

TajemniczyKlient
@stała klientka 09.10.2018 23:20

Może zwolnić wszystkich proszę Panią i wtedy Pani sama usiądzie na kasie i bedzie obsługiwać takich klientow jak Pani...troche więcej zrozumienia proponuje:)

Klientera
@Klientera 10.10.2018 12:30

A jeszcze precyzyjniej: Art 535 §1 Kodeksu Cywilnego. "Poprzez umowę sprzedaży sprzedawca zobowiązuje się przenieść na kupującego własność rzeczy i wydać mu rzecz, a kupujący zobowiązuje się rzecz odebrać i zapłacić sprzedawcy cenę."

Klient
@stała klientka 09.10.2018 23:20

Cóż , nie dziwić się kasjerce skoro pierwsze co robi klientka to pisze skargi na portalu gdzie każdy pisze co chce zamiast podejść z problemem do kierownika, proszę usiąść na kasie i zobaczymy jak Szanowna Pani będzie się zachowywała, Jestem klientem W OŁAWIE nie wiem czy my Olawianie jesteśmy tacy czy wszedzie się to dzieje ale tez mamy za uszami, a to ze chcemy cos kupić i wydać pieniądze wcale nie robi z nas „bogów” czy lepszych od pracowników, jesteśmy nadal ludźmi i powinnismy o tym pamiętać. Widzimy jaka jest sytuacja na markecie majster, ze jest zero obsady a ci co są starają się z większym bądź mniejszym zaangażowaniem pomagać i powinnismy tez to trochę zrozumieć a nie wyklinać a ze złości niszczyć towar

Helga

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wszystko!

gość

A to prawda że zamykają sklep w Jastrzębiu Zdroju? Czy tylko ograniczają asortyment?

obserwator
@gość 22.09.2018 15:13

Tak zamykają.

Ciekawska
@obserwator 24.09.2018 13:42

A skąd takie info. Może inne oddziały też powinny się tego obawiać?

mieszkanka
@Ciekawska 24.09.2018 19:44

tak zamykaja market w Jastrzębiu-Zdroju

Kluczbork
@mieszkanka 24.09.2018 20:56

W Kluczborku pakują towar chyba też się zwijają,w Brico klientów nie brakuje a u nich wiecznie pustki.

Nowy
@gość 22.09.2018 15:13

Czy ktos wie kiedy otwiera sie market w Miechowie?

Klient
@Kluczbork 25.09.2018 09:36

Kluczborski market świeci pustkami towarowymi tam już chyba jest końcówka,regały znikają, same wyprzedaże od kilku miesięcy nawet obsługi nie widać,pewnie idzie na sprzedaż,czy ktoś może wie coś na ten temat.

Trzebinia

Panie Prezesie. Dlaczego zabierasz nam kierownika który poukładał coś co było już ruiną. Odzyskał sporo klientów, zmotywował nas do pracy, uwierzyliśmy że warto pracować ponad siły. I co?? Teraz poświęca Pan Trzebinię żeby ratować Jaworzno??? Super posunięcie. Aż nie chce się przyjść do pracy. Pół roku na darmo.

Elo
@Trzebinia 28.07.2018 22:40

Jaworzna to nikt nie uratuje - tylu próbowało wszyscy polegli ... Konkurencja prawdziwą kasę kręci...

Trzebinia
@Elo 29.07.2018 22:26

Chcesz się założyć, zobacz co zrobił z nami w kilka miesięcy. Poszla petycja do Dyrektora ale oczywiscie jak zwykle bez odpowiedzi. Nikomu się nie chce pracować po tych rewelacjach. Mam nadzieję, że szybko wróci zanim to się znów rozpier....

pracownik
@Elo 29.07.2018 22:26

najpierw trzeba tam posprzątać,Pan R.B całkowicie nic nie robił bujał się po całym sklepie.

Tolerancja
@pracownik 01.08.2018 10:59

Pan R.B z tego co mi wiadomo i co mi się obiło o uszy to nawet w Radlińskim markecie się bujał po całym sklepie i nic innego nie robił , prócz upijania się i kombinowania która laske w mieście wyrwać ....

anonymous
@Tolerancja 22.08.2018 23:11

Sorki słonko ale pan RB dużo robił a to że dostalas jakieś info od nie wiem kogo to sorry. U nas przychodził obsługiwać, miał ogarnięty pok,i to po godzinach. A co robił po , zamknięciu marketu to mnie nie rusza.

BELLA
@Trzebinia 28.07.2018 22:40

W JAWORZNIE TO NIECH SIĘ ZA ROBOTĘ WEZMĄ, A NIE ALEJKAMI PRZED KLIENTAMI UCIEKAJĄ, (usunięte przez administratora) I MALARIA..W TAMTYM ODDZIALE MAJĄ PŁACONE NIE WIEM ZA CO. RYBKI SAME SIĘ ROZKŁADAJĄ W GĘSTEJ ZIELONEJ WODZIE,A ZWIERZĘTA GŁODUJĄ BO KIEROWNIK GŁÓWNY MA WYJE...NA WSZYSTKO

Barbara i Roman / .....-bud

Sytuacja w sklepie w DOA stała sie naprawdę dramatyczna.To juz nie tylko braki kadrowe ( widać to gołym okiem),przemęczenie pracowników,długie godziny pracy w weekendy bez mozliwosci przerw na posiłek,bo widuje sie pracowników spozywajacych posiłki w alejach,ale przede wszystkim walka o tzw.schowki .??? Coraz trudniej cokolwiek kupić, a kolejki do kas to męka,powodowana chęcią rejestrowania i zakładania kart klienta przez kasjerki.,a to zajmuje długą chwile..Co sie dzieje z marketem,który jeszcze 2 lata temu był wzorem dla innych sklepów w Naszym Mieście ???

Władek Oława
@Barbara i Roman / .....-bud 27.08.2018 05:47

witam zgadzam się z tym opisem drodzy Państwo. Często jestem w majstrze ale ostatnimi czasy to po prostu coraz gorzej ze znalezieniem pracownika na sklepie, trzeba sie nieźle nachodzić zeby kogokolwiek spotkać z obsługi. Co się tam dzieje? zamykają ten bałagan ? bo takie mam wrażenie... Alejki pozastawiane paletami i towarem nie można z wózkiem przejechać...dramat! Zapytałem ostatnio jednego pracownika czemu was tak mało bo ludzie szukają kogoś do obsługi...odpowiedź: taka polityka firmy...szkoda mi tych ludzi bo naprawde robią co mogą i podziwiam ich ze jeszcze tam pracują...wstyd Majster bo my klienci widzimy dużo..pozdrawiam

Małgorzata
@Władek Oława 27.08.2018 11:12

Podpisuje sie pod wypowiedziami państwa.Jest nieprzyjemnie,choć panowie dziś robią co mogą.Sztuk 2. Straszne.

Czerwony
@Barbara i Roman / .....-bud 27.08.2018 05:47

Ja nie wiem brakuje wam sklepów??? Na majstrze się świat nie kończy jest Castorama, leroymerlin, a nawet ten Merkury Market i tam znajdziesz wszystko szkoda czasu na pseudo sklepiki gdzie jest wszystko i nic.

Zniesmaczony pracownik
@Barbara i Roman / .....-bud 27.08.2018 05:47

Do takiej sytuacji doprowadził nikt inny jak sam Pan prezes wraz z nowym DS, miało być lepiej po odejściu Pana M.D a tu widać odwrotną sytuacje obroty lecą w dół,idzie zima ciężka pora nas czeka no ale może nasza centrala coś wymyśli.Panie Prezesie niech pan się przyjrzy pracy kier.sklepu mają czas na wszystko tylko nie na to co trzeba obiady,sprawy prywatne w urzędach,zakupy z żonami i wszystko to w czasie godzin pracy,soda uderza do głowy,kiedyś usłyszałam od jednego z kier.”co wolno wojewodzie to nie tobie pracowniku”,a na sklepie s.....f.Proszę zlikwidować premie od schowków to to już jest istna paranoja,co to za obsługa zatrzymując klienta wyrywając mu koszyk z ręki i mówiąc jakieś głupoty o złych cenach,albo sprawdzimy do kiedy jest termin, w jakim markecie budowlanym odbywają się takie cyrki,konkurencje się z nas śmieją klienci wychodzą nie zadowoleni,towar nabijany dwu krotnie,oczko- kasa.nikt mi tu nie powie że to jest sposób na zwiększenie obrotów,ktoś to tak twierdzi nie ma pojęcia o handlu. No i nie wspomnę już o tych wyprzedażach w większości miast mówi się że plajtujemyz tąd te wyprzedaże.Nie widziałam marketu który by to robił z tają pompą.Żal na to wszystko patrzeć.Pozdrawiam normalnych.

Obserwator
@Barbara i Roman / .....-bud 27.08.2018 05:47

Dobrze policzyć to myśle że premie ze schowków pokryły by nowe dwa etaty pracowników,i pewnie by jeszcze zostało na premie działowe.I tu trzeba by było się zatrzymać i pomyśleć panie prezesie rąk do pracy brakuje i obsługi.Klient źle obsłużony już nie wróci,i przekaże opinie dalej....

Pracownik DOF
@Barbara i Roman / .....-bud 27.08.2018 05:47

Sprawa jest prosta wystarczy przeanalizować sprzedaż poszczególnych sprzedawców i już będzie wiadomo kto co sprzedaje i w jaki sposób czy wynika to z obsługi czy wyrwane z kosza.

Www pl
@Obserwator 28.08.2018 07:50

No to się kolego zdziwisz, dziś centrala napisała do kierowników aby wytypować osoby do zwolnienia ( bo przecież sezon sie kończy). A ty marzysz o zatrudnieniach . W dodatku zmienił sie status firmy o którym nikt głośno nie mówi , podziekili się udziałami . To jest w małej ikonce na gł. Str w zakładce o firmie . Także właściciel już nikogo nie poratuje. A prezes robi zebrania pt:" kwitnie handel paragonami , kasjerki sprzedają paragony a (usunięte przez administratora) przerabiają je na faktury"

Zonk
@Www pl 28.08.2018 21:03

Dokładnie będą duże zwolnienia, powyżej 20 osób a to są już grupowe zwolnienia więc wiadomo co będzie. Firma podzielona, działki budynki markety i cztery samochody. Reszta czyli domena majster i towar ku schyłkowi. Każdy wie co się stanie więc czekamy na rozwój wydarzeń, ale spokojnie prezes przecież twierdzi na spotkaniach że nic nie wie i że go oszukano hm...... A to dobre nie??? Tak mu firmę podzielili że majątki ratuję ????

była
@Zonk 29.08.2018 00:01

Była kiedyś taka sieć NOMI,w identyczny sposób padła,sam Pan prezes dziwił się jak można było taką sieć rozłożyć.Właśnie tak panie prezesie w identyczny sposób jak pan to robi.

Ktoś kto wie za dużo
@Www pl 28.08.2018 21:03

Dobre.i racja. Skarbowka we Wroclawiu prosi sie o udostępnienie.......

obserwator
@Www pl 28.08.2018 21:03

Centrala napisała również wytypować zastępców bo obecnym kierownikom już nie ufa,większość nominowanych przez pana nowego DS,pytam gdzie był pan prezes w tym momencie jak byli wybierani nowi kier.efekty widać,ludzie bez żadnej wiedzy o handlu,tylko kasę by liczyli,tylko nie wiem po co ci zastępcy żeby kier.nie musieli już nic robić.

Kierownik
@obserwator 02.09.2018 21:11

Ale tu nie trzeba znać się na handlu czy wy tego nie widzicie? Centrala wszystko ustala zarządza, stanowisko kierownika marketu jest tylko po to by ktoś był i chociaż trochę pilnował marketu, sami wiecie ze żaden z kierownikow nie ma wpływu na to czym się handluje i jak. Są po to by odpisywać na głupie maile wklejać zdjęcia itp

Zielony
@obserwator 02.09.2018 21:11

Pewnie obawa przed buntem jak zaczną się zwolnienia i nikt już nie będzie akceptował tego bałaganu to przynajmniej 50%szans że jak odejdzie kierownik to zastępca zostanie dla prestiżu ????

Normalny
@Zielony 03.09.2018 12:19

Zastępcy?Przecież w większości tego bałaganu nikt nie nadaje na zastępcę a tak na marginesie kto za darmo będzie pracował jedyny plus to normalny grafik,chociaż znaleźli się tacy którym już on nie pasuje.

Zmęczony(a)
@Normalny 03.09.2018 23:32

Grafik Oławski... Na cały tydzień ....zmieniany 3 razy . Bo i dla kogo ? Ludzie odchodzą,ci najlepsi ,bo nie wie jak ich zatrzymać a my biegamy po całym sklepie.Klienci juz nie wracają bo do czego ? Moze należałoby sie pozbyć wrzodów ,leniwych ? Zapomnieć o kolesiostwie.

anonymous
@Zmęczony(a) 04.09.2018 19:48

Niestety nie ma koleśostwa tak jak napisałeś ale są duże braki kadrowe. Kierownik robi co może żeby zapewnić obsługę.

anonymous
@Zmęczony(a) 04.09.2018 19:48

To może główny powinien się wsiąść za (usunięte przez administratora)

Znający sprawe
@anonymous 09.09.2018 15:32

Kolesiostwo bylo i jest...wiec nie pisz ze nie ma.Klika kilku osób ,które mało robią bo i po co kiedy ma sie przyzwolenie od głównego.

nick

A w Dobrodzieniu już rok otwierają i jakoś otworzyć nie mogą. Nastawiali reklam typu ''wstrzymaj się będzie taniej wkrótce otwarcie''. Całe miasto śmieje się do rozpuku a najbardziej chyba pęka ze śmiechu konkurencja.

Mieszkaniec
@nick 10.09.2018 20:18

Jak szybko otworzą tak szybko zamkną,ludzi do pracy nie mają zarobki oferują bardzo śmieszne

anonymous
@Mieszkaniec 13.09.2018 10:12

To ile proponują ?

obserwator

Witam, mam pytanie w zasadzie do pracowników tej firmy: czy są u Was łamane podstawowe przepisy dotyczące BHP? piszcie przykłady i miejscowość gdzie to ma miejsce...bo to co widzę jeżdżąc po sklepach tej sieci to włosy mi stają dęba do czego dopuszcza się na obiektach...pozdrawiam

Arka Gdynia
@obserwator 12.09.2018 10:45

W Radlinie np. To dopiero hardkor, Ale nawet mobbing też się zdarza .

Cała sieć
@obserwator 12.09.2018 10:45

W każdym jednym,choćby brak obuwia roboczego.

Jak to jest ?

Jak to k... jest . W jednym sklepie zawalają aż pot kapie , a w innym sie obijają . W jednym sie zabijają za towarem żeby był , dbają , załatwiają braki a w drugim jest pół bańki braku na inwent . W jednej papiery są robione na bieżąco w drugiej faktury sie przyjmuje po terminie .Czy my do jasnej pracujemy w jednej firmie ?? To jest chore . Jeszcze Wicio pisze jakies dyrdymały o grafikach wolnych itd . Weź sie chłopie obudź

Nowy
@Jak to jest ? 01.09.2018 19:41

Wszystko ma wyprzefazy i marzy ujemnej jak zarobic na premie?

Zielony
@Jak to jest ? 01.09.2018 19:41

Hehe a niby dla kogo zrobili 1% od obrotu ;-) gdyby był 1% od działu to by wiele nie zarobili a tak to głupia ziemię i jakiś cement zawsze ktoś przyjdzie i można sobie wbić :-) tak to jest w majsterku

!!!
@Nowy 02.09.2018 12:20

Obrotem,obrotem kolego rusz głową

????????????
@Zielony 03.09.2018 12:22

Zaraz wjadą znicze,eko groszek,pelet,węgiel,koks,miał,brykiet i będzie woreczek do woreczka i do schoweczka.

anonymous
@Jak to jest ? 01.09.2018 19:41

Gościu. Cała prawda polega na wprowadzeniu faktury na bieżąco. Jeżeli osoba jest jedną i to kobieta i idzie jej córka do przedszkola i po 3 (trzech) dniach jest chora i dostaje skierowana do do szpitala to daj rozwiązanie tego systemu kto ma to wprowadzić.

Dlucik

Kierownik w Dzierżoniowie istna porażka.awansowal za lizanie (usunięte przez administratora) Bądź robienie łaski.Typ który o handlu wie tyle co nic a pokazuje kozaka bo jak ma władze to nikt mu nie podskoczy. Synek za młody jesteś i wiedz że karma wraca . To że sądzie że znasz wszystkich i wszystko ci wolno to się mylisz . Zastanów się nad swoim zachowaniem i wychamuj.

.
@Dlucik 28.06.2018 05:52

Jak możesz tak pisać... Dobrze wiesz, że tak nie jest. To dobry chłopak i ma głowę na karku robi wszystko co trzeba żeby było lepiej.

Dlucik
@. 28.06.2018 20:10

Tak dobry jak śpi i o kaszę nie wola bo mu jeszcze gitel pod nosem wisi Dobrze huknac a będzie płakał nierób jeden .

Dlucik
@Dlucik 29.06.2018 06:39

Ale znęcanie się nad pracownikiem i zastraszanie nie wskazane w Dzierżoniowie

@
@Dlucik 03.07.2018 22:57

Ale z was głupki zamiast użalać się nad sobą i oczerniać chłopaka na stronie może czas pomyśleć czy wszyscy jesteście tacy w porządku czy może to wami jest coś nie tak ? Może dajcie coś od siebie i dopiero później wymagajcie . Oczernić w internecie z anonima jest tak łatwo...

Dlucik
@@ 04.07.2018 00:02

Proponuje zrobić ankietę i wtedy się okaże czy jest taki lubiany i szanowany przez współpracowników...a może lepiej nie bo zaraz poleci z tymi ankietami na policję i będzie robił badania grafologiczne czyje która jest.a tak z innej beczki czemu kiero jeździ sobie na obiadki w godzinach pracy skoro jest miejscowy.jak był handl to 15 min i dość a teraz szlachcic sam się szlaja po mieście a czepia się pracowników o 1 minutę.....

anonymous
@Dlucik 04.07.2018 05:33

Ale ankieta nie wypali bo .?????

do poprawy

Pan Prezes jeździ teraz jako RKS,czy widząc to można twierdzić że nowy DS ma wpływ na wizerunek sieci,chyba raczej nie bo widać jest s... m....Panie Prezesie czas na zmiany są jeszcze ludzie którzy chcieli by zrobić coś dobrego dla tej sieci,niech Pan się zastanowi dobrze kogo wybrać bo lecimy na dno,obroty spadają klient niezadowolony wychodzi ze sklepu,odczuwa się brak dyr.M.D.gość trzymał to w rydzach.Nowy D.S.robi sobie wycieczki do kolegów jak pan to zwie.Trzeba tu gościa z jajami który pobudzi to wszystko i rozliczy nowo mianowanych psędo kierowników np.Bełchatów,Radomsko,Dzierżoniów,Kluczbork itd.są to ludzie nie miejący żadnej wiedzy o handlu a zarządzają sklepami.

obserwator
@do poprawy 10.06.2018 06:21

Wszystko idzie w dobrym kierunku,potrzeba nam młodych doświadczonych kierowników,nabiorą doświadczenia i rozkręcą handel,trzeba trochę czasu,poprawę już widać w tych sklepach.

Jurek
@obserwator 10.06.2018 20:28

W tej firmie nigdy nie będzie dobrze , teraz macie limit zatrudnień a zaraz koniec sezonu i kolejne zwolnienia . Teraz macie jakieś pieniążki a zaraz koniec sezonu , więc pieniążków nie będzie .

Jeden z wymienionych
@do poprawy 10.06.2018 06:21

Prowokacja, prowokacja... rozumiem, że autor przeanalizował CV w/w kierowników, wie co dzieje się na tych marketach, zna szczegółowy plan pracy DS'a i wie jak uzdrowić firmę, uderzaj do prezesa, umawiaj się z właścicielem, absolutnie nie dziel się tą wiedzą na forum, jesteś wielki! Takich ludzi potrzeba! Podążaj ścieżką M.D., uzdrawiaj więcej firm w kraju!

anonymous
@Jeden z wymienionych 12.06.2018 21:41

Przepraszam bardzo ale wieloletni pracownik tej firmy widzę co się dzieje od samego dołu. Dlaczego odchodzą ludzie tak dobrzy w sprzedzarzy? Dlaczego redukuje się personel?

anonymous
@Jeden z wymienionych 12.06.2018 21:41

Przepraszam bardzo ale wieloletni pracownik tej firmy widzę co się dzieje od samego dołu. Dlaczego odchodzą ludzie tak dobrzy w sprzedzarzy? Dlaczego redukuje się personel?

Przyszłość

Nadchodząca zima wygląda na jeszcze gorszą jak ostatnia. Jest sezon, klientów czasami jest dużo, ale kto ich ma obsłużyć?Więc rezygnują, rzucają koszami z zakupami przy kasach, bluzgają, że nie ma kogo nawet zapytać o dany towar. My to wszystko musimy znosić, tłumaczyć się, wstydzić się za to wszystko co tu się dzieje. Druga sprawa to nie ma tu czegoś takiego jak w innych sieciach, np zajmuje się instalacjami, mam duże doświadczenie i wiem jak doradzić klientowi tak żeby kupił z mojego działu jak najwięcej i dbam o to, bo wiem że muszę mieć tu porządek, ład i wygląd żeby ktoś tu kupował i wracał. U nas to wygląda tak że trzeba znać każdy asortyment od rybek, rodzajów garnków, patelni, a jednocześnie być specjalistą od rodzaju fasad na budynkach, płytkach w kuchni, czy odpowiednich halogenów w łazience. W Taki sposób to umrze bardzo szybko, pozwalniajcie jeszcze paru ludzi i gdy ktoś rzuci L4 to najlepszym rozwiązaniem będzie zgaszenie światła i zamknięcie sklepu.

anonymous
@Przyszłość 17.06.2018 16:06

Masz Stary pełne moje uznanie. Ja miałem przypadki gdzie klient wchodzi na magazyn i się pyta czy ktoś go obsłuży na dziale zoologicznym. A to po drugiej stronie marketu.

pracownik.......

Odradzam pracę w sklepach Majster bez względu na lokalizację,cała sieć istne nieporozumienie,jedyny plus pensja na czas,ale zostawia dużo do życzenia,żeby zarobić trzeba sobie premię "wyszarpać"biegając i zaglądając w koszyki i cytuje jednego ze sprzedawców"co Pan/pani ciekawego kupił,podejdziemy do komputera sprawdzimy miły panie/pani cenke bo może się na kasie nie zgadzać,albo kodzik nie wejdzie".A reszta załogi która uczciwie pracuje wykładając towar dbając o działy nie ma czasu na takie ściemnianie,gdzie jest pytam Pan Prezes pozwalając na takie darmowe wypłacanie premii.Premia tak,owszem ale nie na takich krzywych warunkach.

Michael
@pracownik....... 16.08.2018 09:45

Została nieliczna grupa mająca wiedzę o towarze,ale jeszcze chwila i nie będzie już nikogo odchodzą do konkurencji np.Brico,ci co zostali to właśnie tzw.koszykarze myśle ładne kilka drużyn można by utworzyć i zorganizować mistrzostwa polski Majstra w koszykówce, kto szybciej doleci do kosza.

Mc
@pracownik....... 16.08.2018 09:45

Może u cb na sklepie tak dalej robią , widocznie nie ma kto nad tym zapanować... Firma daje ludzią zarobić to korzystają i jeśli kierownik panuje nad sytuacja to ludzie zarobią, a klienci są obsłużeni, odzyskujemy powoli klientów i idziemy w dobrym kierunku, może nie wszystko jest tak jak być powinno, ale to jeszcze zależy od nas, aby zwiększyć obroty. Niestety z takim podejściem ze firma zła i nie dobra daleko nie zajdziemy. Jeśli komuś tak bardzo źle, droga wolna nie potrzebujemy hamulca tylko parcia do przodu, żeby przeżyć ten ciężki okres. A jak macie tak wiele pomysłów to piszcie do DS, Prezesa itp. A nie wylewacie żal na forum i tylko dalej oczerniacie firmę. No ale trzeba mieć jeszcze ja.. ja żeby napisać do centrali. Każdy siedzi cicho przy ds czy prezesie, ale na forum oczywiście..!!

dzierżoniów
@Mc 17.08.2018 09:52

teraz praktycznie na żadnym sklepie nikt nie panuje,więc nie pisz bzdur że odzyskujemy klientów,jeżeli ty łapanie klientów i robienie schowków z kosza nazywasz odzyskiwaniem klientów to proszę..........................................

anonymous
@pracownik....... 16.08.2018 09:45

Pan prezes siedzi i ogląda słupki sprzedaży.

anonymous
@pracownik....... 16.08.2018 09:45

Wszystkich sprzedawców rozumiem. Ale tego geniusza który wymislil system żeby odbierać sprzedawcom 10% żeby dać reszcie to pozdrawiam i daj namiary.

anonymous
@dzierżoniów 17.08.2018 15:53

Zgadzam się w pełni z Twoją opinia. Mi się wydaje że nastawiają marketow, zamkną w sobie odpowiednim momencie i będą ciągnąć z wynajmu.

Ania

Prezes nikogo nie słucha tylko siebie chce mieć wszystko tu i teraz a każe ciągle redukować etaty, to pierwszy market w którym pracuje i wstydzę się przed klientami bo ani oni ani my nie mają znaczenia, byle kasa leci...ale do czasu bo jadąc tak po ludziach na szczyty się nie wzniesie....wysysa z nas całe życie i zdrowie pozatym nie przestrzegane są podstawowe prawa pracownika niepełnosprawnego wspominając o bezczelnym kłamaniu ...nikt na sklepie nie ma uprawnień na wózek ani butów BHP ...kamera na jadalni (rodo) zamawiają mega dużo towaru ale nawet komu wyłożyć nie ma 4 osoby na zmianę mają pracować za 12stu w puszce bez klimy??? Jedyny market w Polsce w którym nie ma socjalu...bo przecież jego pracownicy to z góry sami (usunięte przez administratora) nieroby i (usunięte przez administratora) nie zasługują ...jednym słowem level PRL

BrakMiSłów
@Ania 18.06.2018 12:58

Jak u Ciebie są 4 osoby na zmianie to i tak dobrze, wierz mi

anonymous
@BrakMiSłów 18.06.2018 21:37

Ja jako magazynier przychodzę o 8. Moje pytanie na wejściu brzmi kto jest? Jedna kasjerka,jeden sprzedawca,jeden kierownik.????

byćmożenowypracownik

Witam :-) na wstępie chce zapytać jakie są warunki pracy w tej firmie , ile oferują przy pierwszej umowie i jaki oferują socjal dla swoich pracowników . Jaka jest atmosfera w pracy , i jak wam się pracuje . Pozdrawiam :-) .

BrakMiSłów
@byćmożenowypracownik 26.06.2018 20:00

Ściemę walisz, nikogo nie zatrudniają, a nagle na jakiś market mają przyjąć Ciebie?

bng
@BrakMiSłów 26.06.2018 22:25

ludzie się zwalniają jeden po drugim i szukają na ich miejsce. a że nikt nie chce przyjść, bo widzi jak pracownicy biegają (multisport poziom hard) to inna sprawa..

byćmożenowypracownik
@BrakMiSłów 26.06.2018 22:25

Chociaż by na taki który niebawem będzie otwarty , dlatego pytam jakie tam są warunki płacowe i czy warto tam wysyłać cv . Wiadomo że w każdej pracy trzeba pracować i tego się nie boję obecnie w handlu brakuje pracowników a chętnych brak .

M.
@byćmożenowypracownik 27.06.2018 16:58

Przeczytaj opinie których jest tu ponad 800 to będziesz wiedzieć

byćmożenowypracownik
@M. 27.06.2018 21:45

Wiesz co też pracuję w korporacji i wiem jak tam jest , raz źle raz dobrze . Niejednokrotnie się nad tym przekonałem że są lizy (usunięte przez administratora) którzy chodzą z kierownikami i płaszczą się tylko po to by nic nie robić , są też takie osoby które po prostu nie chcą pracować i jak im się coś powie to oburzeni że muszą coś robić przecież to dziwne żę każą pracować przecież jest się w pracy to czego się spodziewają . Tych ponad 800 komentarzy czasem nie warto brać do siebie , bo jak ktoś się zwolni albo samego wywalą to potem lubią wypisywać bzdury na temat byłego pracodawcy by tylko zrobić mu koło pióra . Ja się chciałem dowiedzieć o warunki płacowe , ale widzę że to jakaś duża tajemnica ile się tu zarabia .

Pracownik
@byćmożenowypracownik 02.07.2018 15:59

Dobrze powiedziane ludzie będąc w pracy nie zawsze wiedza ze przez te 8 godzin powinni robić to co do nich należy a kiedy im się coś każe zrobić to wielce oburzeni i zdziwieni ze musza coś robić bo dziwne to taki ze w pracy trzeba pracować. Przewraca się ludziom w głowach...

anonymous
@Pracownik 04.07.2018 07:27

Ty (usunięte przez administratora) bo jak dostaniesz grafik 5*10 w tygodniu to morde zamkniesz.

Franek

Jeden magazynier na cały sklep

anonymous
@Franek 06.08.2018 22:23

Ja mam na sklepie około 50 tyś. Produktów i ja sam mam sprawdzić każdą dostawę. Poraszka.

Franek

Ludzie czy wy tego nie wiecie że tam nie da się zarobić normalnie Majster to cyrk a żeby coś załatwić od jakiegoś pana ojej a jeszcze jakieś spotkania zebrania a nie wiem po jakiego żeby ludzi bluzgac a ludzie kradną ochrona gdzie jest

anonymous
@Franek 06.08.2018 22:25

Ochrona jest po to żeby sprawdzić pracowników a nie klientów ????

Do Prezesa

Drogi Prezesie. Każdy rozumie, że Pan stara się na swój sposób utrzymać firmę ale co musi się jeszcze stać żeby Pan przyznał rację swej pomyłki i nieudolności zarządczych. To nie wstyd podjąć gorszą decyzję, przecież jesteśmy ludźmi i każdy z nas popełnia błędy. Uderz się w Pierś i zastanów póty jeszcze czas, za chwilę nie będzie miał Pan nikogo wokół siebie, ani kierowników ani dyrektorów . Niestety nie te czasy. zapraszam Pana na market i niech Pan pokieruje marketem w Pana strukturze 15-tu osób. Zobaczy Pan że żadna procedura nie funkcjonuje bo Pan ją położył. II temat - kapitałem firmy są ludzie a nie cyfry, bo jak słusznie życie pokazało markety na pana pensje pracują i na całe utrzymanie firmy. Jest jeszcze coś takiego jak pojęcie szacunku i tu sie najbardziej obawiam bo pewnie Pan widzi pierwszy raz takie słowo więc oznacza ono wzajemną tolerancję i traktowanie kogoś z przyzwoitością. W mądrych firmach rozmawia się z ludźmi, są spotkania wyciąga sie wnioski i żaden prezes nie obraża sie że dyrektor ma lepszy pomysł. Tak to nie przedszkole i nikomu lizaka nie zabrali. Naprawdę Prezesie proszę zacząć słuchać swoich ludzi. Naprawdę są wartościowi ( mówię o tej resztce co został a jak dalej będzie jak jest, to zostanie Pan sam - razem z wynajmami i pustymi maketami. Chłopie na zdrowy rozum policz metry marketu i zrób grafik z 15 osób, weż wpis każdego dnia z dostaw + policz ilość pozyci z każdej faktury + sprawdź procesy które trzeba przejść żeby towar trafił na półkę wlicz absencję plus urlopy , dodaj do tego zadania z centrali i przyjdź pokaż a my chętnie będziemy się od Ciebie Prezesie uczyć. Naprawdę przyjdź i pokaż jak to się robi zanim markety utoną w bezradności. W normalnych firmach pracuje się nad usprawnieniami i polepszaniem potencjału obsługi jakości i upraszczaniu pracy a Pan czym może się pochwalić ??? Gratuluję ma Pan dramat w najlepszym tego słowu wydaniu. Ja w swojej karierze zwodowej w handlu jeszcze nigdy nie widziałem tylu niezadowolonych klientów, których nie daliśmy rady obsłużyć bo zwyczajnie było nas za mało - Mimo wszystko wierzę że Pan przemysli temat i kiedyś zrozumie co to znaczy pracować na sali sprzedaży w dwie osoby na 3 tyś metrach rano - wydać płytę obsłużyć klienta, posprzątać umyć posadzkę, pomalować sciany, zrobić przebudowę regału itd.......a to wszystko nazywa się u nas Doradca Klienta w jednynym wydaniu kilkunastu stanowisk. Trzymam za Pana Kciuki !!!

Elo
@Do Prezesa 17.05.2018 22:07

Miło aż takiej wypowiedzi posłuchać .....ale czy zaskutkuje czas pokaże lub nie pokaże bo nie będzie komu już pracować w marketach ....

Dariusz
@Do Prezesa 17.05.2018 22:07

To się Ziomek rozpisałeś

Ble
@Dariusz 21.05.2018 22:51

Bo ma rację i napisal

do poprawy
@Do Prezesa 17.05.2018 22:07

Panie Prezesie już powoli zaczyna brakować ludzi do pracy,zwalniają się jeden za drugim,klienci wychodzą nie zadowoleni ze sklepu z pustymi wózkami narzekając na brak obsługi,nie może być tak że w godzinach kiedy jest najwięcej klientów brakuje obsługi,a jak już są to skupiają się na robienie śmiesznych schowków które miały zwiększyć obroty,a co się okazuje spadają utargi,bo zamiast zająć się obsługą to Kowalski-Ska nabija przypadkiem napotkany wózek z domestosem,papierem toaletowym i zeszytami do szkoły, a efekty jakie widać są widoczne po objazdówce pana przez południową Polskę.Żal aż patrzeć jak to funkcjonuje.No i te nowe awanse na nowe sklepy,paranoja,w D.S.wykonaniu.

Boniek
@do poprawy 29.05.2018 10:25

Najlepsze jest to, że nikogo w zamian nie przyjmują:).Taka ciekawostka podobno mamy tańsze baseny niż w castoramach i innych.

do poprawy
@Do Prezesa 17.05.2018 22:07

Panie Prezesie w zamawianie towaru na siłę nie poprawi wzrostu sprzedaży,trzeba klienta teraz przyciągnąć na zakupy,no ale cóż skoro nie ma go kto obsłużyć.

Yhy
@Do Prezesa 17.05.2018 22:07

Fakt, ja pracowałam w wielu marketach pierwszy raz pracuje w markecie w którym tak źle traktuje się nawet kloentow, i pracuje się nad tym żeby było jeszcze bardziej zadowoleni, tak jakby Pan Prezes założył sobie firmę tylko po to by sobie ja zniszczyć i ludzi powkurw...ac

anonymous
@Do Prezesa 17.05.2018 22:07

Zgadzam się w pełni mimo że jestem magazynier.

Szok

Pan prezes nie ma chyba pojęcia jak jego kadra dyrektorów itp rujnuje jego firmę ...no chyba że to jeden wielki przekręt ...

anonymous
@Szok 29.08.2018 09:33

Prawda. Dalej nie ma pojęcia.

Ania

Ponieważ żadne instytucje nie widzą jakimś cudem w tej firmie żadnych nieprawidłowości , dojdzie do tego co ok 10 lat temu w Biedronce czyli Prezes zostanie gwiazdą TVNu he

klient
@Ania 18.06.2018 13:12

to jest gorzej jak biedronka,w biedronce mają chociaż wózki elektryczne widziałam przy okazji zakupów w jednym ze sklepów majster jak pracownic (dwóch) ciągli paleciakiem całą paletę cementu,zapytałam dlaczego nie jadą wózkiem elektrycznym,usłyszałam odpowiedź że to nowe standardy we wszystkich sklepach i że pan prezes oszczędności szuka.Mili Państwo wstyd i żenada żeby polak polaka tak wykorzystywał,ale jeden z pracowników powiedział że słoma z butów im wystaje,pan prezes nie da sobie nic powiedzieć bo jest najmądrzejszy,ale już lecimy na dno tj.cytat ty że pracowników.

TVN UWAGA
@Ania 18.06.2018 13:12

Proponuję wykonać jeden telefon do Pana Wrony z TVN on oddzwania i można nakręcić niezły reportaż,i po problemie.

Pracownik
@TVN UWAGA 19.06.2018 20:19

Zwlaazcza z molestowaniem i łapaniem za D. Przez tego z Olawy

Znawc- a tematu
@Pracownik 02.08.2018 00:09

Mówisz o tym typie ,wiecznie niezadowolonym ? Juz miał być wywalony za akcje ale kolesiostwo górą,wiec sie nadal panoszy po markecie.

pracownik
@Znawc- a tematu 17.08.2018 21:37

tak kolego wiesz o kim mowa.....

Elżbieta
@Znawc- a tematu 17.08.2018 21:37

Przecież juz same te posty powinny dac do myślenia...{Zboczeniec) na markecie. Trzeba to zgłosić.

Bb
@klient 19.06.2018 20:10

W Biedronce nawet uprawnienia na te wózki mają hehe a tu na lewo a co

anonymous
@Bb 29.08.2018 09:37

Ty wał się.bo uprawnienia są.

Ciekawska

Witam :) w moim mieście otwierają nowy punkt Majstra. Jestem ciekawa, czy warto zacząć pracę w tym miejscu. Chodzi mi głównie o kasę i normalne godz pracy. Pozdrawiam :)

Ddpy
@Ciekawska 30.08.2018 16:06

Czy warto ? Zatrudnij się i sama przekonaj ;) Ja osobiście odradzam Kasa jak wszędzie , najniższa krajowa + jakieś śmieszne premie które osobiście musisz sobie zrobić . Normalne godziny pracy ? Ha ha ha ha ha ha Zaczynając pracę w majstrze wyrażasz zgodę na ożenek się z tą firmą !!! Praca od 7-21 , różne zmiany np . 7-13 , 7-15 , 7-17 , 7-19 i tak pokolei 8-14 , 8-15 , 8-18 , itd itd aż dojdziesz do godziny 15 - 21 Zero życia prywatnego , grafiki zmieniane 7 razy w miesiącu , zero benefitow , bonów itd itd , w zamian za to masz zabrana premię bo zapomniałaś czegoś zrobić !!!! Szczerze nie polecam ....

Pracownik trzebinia
@Ciekawska 30.08.2018 16:06

Daj sobie spokój za wczasy szkoda marnować czasu

Zenek
@Ciekawska 30.08.2018 16:06

Skończysz w psychiatryku. Wykończą cie godziny pracy ,zwłaszcza w weekendy, a konfidenci zrobią resztę.

Marek

nie ma się co dziwić jeśli przez kilka lat rządził Pan Marek D. chłopczyna po zawoduwce rozwalił firmę i uciekł do mrówki, a biedaczyna jeszcze jeździ autem po Merkurym i doi następną firmę

Ditmar
@Marek 23.07.2018 20:12

I kto tu jest po zawodÓwce

Czerwony
@Marek 23.07.2018 20:12

Jak to pewne osoby na szkoleniach powtarzają " my uczymy się zarządzać tak duża siecią" kwitując te słowa powiem tak piaskownica wiaderko i grabki ????

obserwator
@Czerwony 24.07.2018 14:52

żeby uczyć się zarządzać trzeba czasami posłuchać tych co potrafią zarządzać,a jest jeszcze parę osób w tej sieci które to potrafią,no i nie mianować nowych kier.sklepów którzy nie mają pojęcia o rządzeniu,nowy ds wie o kim mowa,sam ich mianował a teraz są efekty,tylko kasa się dla nich liczy nic więcej.popracujmy nad tym Panie prezesie.

Takaprawda
@Marek 23.07.2018 20:12

Durny cieciu . Nie wiem ile pracujesz ale sądząc po gadce jakies 3-4lata. Ja i pare innych osob pracujących po 10 i więcej lat nigdy nie dostałem takiej podwyżki jak za dyr. Marka. Tyle ugrał u Grześka . Nagle po 10latach robienia wszystkiego za najniższą krajową znalazło sie dla nas po pare stówek +.

Elo
@Takaprawda 24.07.2018 21:54

Dokładnie popieram kolegę .....niewiele osób zostało które tyrają w tym bałaganie po kilkanaście lat

obserwator
@Elo 25.07.2018 12:32

Wierz mi i będzie ich coraz mniej,jeżeli pan prezes się nie ocknie to zostanie z ręką w nocniku,trzeba zacząć uczciwie płacić a nie jakieś śmieszne ekwiwalenty,dodatki,delegacje o które wiecznie trzeba się prosić,te premie śmieszne za wydrukowanie schowka,łapanka na sklepach,kasjerki zostawiają kasę i latają po sklepie jak opętane wyrywając dosłownie koszyki klientom z rąk,albo jedna drugiej przebija towar z jednej kasy na drugą,i tak się robi premie,a tendencja spadkowa obrotów jak była tak jest,nie wspomne juz o pseudo sprzedawcach którzy dotychczas pochowani byli w alejkach nie wiedząc nic co dzieje się na sklepie,a teraz powychodzili z alejek i na.....ją schowki napotkanemu klientowi nakręcając makaron na uszy jakimi to oni nie są fachowcami a rzeczywistości nie potrafią wytłumaczyć podstawowych rzeczy,porażka Panie Prezesie,powinien pan więcej rozmawiać na sklepach również z kierownikami więcej się Pan dowie co potrafią pseudo pana kierownicy na niektórych sklepach.

dzierżoniów
@obserwator 25.07.2018 13:55

premie,nie widzę żadnych zmian związanych z większymi obrotami,trzeba szukać innego złotego środka na zwiększenie obrotów,no ale jak Pan dyrektor zatrudnia kierowników sklepu którzy albo wiecznie mają coś to załatwienia w mieście albo chowają się i udają że coś robią zamiast zainteresować się co dzieje się na sklepie. średnia wieku 25 lat bez doświadczenia w handlu

Dlucik
@dzierżoniów 25.07.2018 14:02

Bo łatwiej takiego tumana bez wiedzy o handlu owinąć woku palca co pan karze sługa zrobi .zaczął by jeden z drugi od magazyniera po sprzedawcę potem wprowadzanie następnie handlowym a na końcu glownym.

Obserwator
@Dlucik 25.07.2018 14:56

Zgadzam się z tobą kolego,masz racje,ale te awanse są nie za prace,tylko wydeptane,wyskomlane,a teraz chodzą i ręce załamują bo nie wiedza co robić a udają jakimi to oni są kierownikami z powłania

Dlucik
@Obserwator 26.07.2018 08:07

Jak to mama z tatą powiedzieli synu /córko jedzcie małymi łyżeczkami a wyżej dojdziecie niż te (usunięte przez administratora) Co hochlami chlało

Piotrek
@Dlucik 26.07.2018 22:49

Tys na kierownika powinien iść widze ze rozumiesz wszystko i takie cytaty masz życiowe

pracownik
@Piotrek 27.07.2018 08:15

odezwał się jeden chyba z tych co g....o robi a nosi się.

Dlucik
@Piotrek 27.07.2018 08:15

Nie jestem głupi i nie będę szmacil ludzi jakiego cię znają takiego zapamiętają

Piotrek
@Dlucik 27.07.2018 11:30

Nie mówię ze głupi ale na kierownika tez się nie nadajesz

Dlucik
@Piotrek 27.07.2018 15:29

Jak będziesz miał taki staż pracy co ja to wtedy zobaczysz..... Bo za parę zł więcej nie dałem się zeszmacić

Piotrek
@Dlucik 28.07.2018 06:43

Nikt Ci nie broni otworzyc firmy i zatrudniać ludzi którzy wg Ciebie będą odpowiedni na dane stanowisko, po gadce poznaje kto pisze i staże mamy podobne, łatwo krytykować obrażać, jak się komuś nie podoba niech zmieni prace otworzy własna działalność a jak nie to niech robi to co robi najlepiej jak potrafi a na pewno wszystkim będzie lzej pomimo iż nas coraz mniej.

do poprawy
@Piotrek 29.07.2018 11:06

Oj Piotrku po co zniżasz się do poziomu tych ludzi wypisujących i wylewających swoje żale na tym forum,tu piszą tylko ludzie którzy sa nie dowartościowani przez życie.

Ble
@do poprawy 29.07.2018 11:14

Tak robi to co najlepiej dobrze powiedziane 2 osobami na zmianie ....skoro jesteś taki obrotny to gratuluje

G. Wiecie
@Marek 23.07.2018 20:12

Ciekawe kto rekrutował dk pracy tego "chłopaczyna po zawodówce " ?? Teraz może jakieś wonty ??

Imigrant
@G. Wiecie 01.08.2018 15:38

Kolesiostwo....jak w markecie w Oławie. Ale tam. Dali sobie rade. ...

Piotrek.Olawa
@Imigrant 02.08.2018 00:02

Raczej Nie. Kolesiostwo nadal jest choć konfidenci trzymają si z dala od niektorych pracowników....Boją się i dobrze. Widać to gołym okiem... Dziwnie to wygląda...patrząc jako kupujący ,ale w moim przypadku znam i tylko kupuje u Swoich sprzedawców.Normalnych...Którzy znają sie na rzeczy.

B,M,W
@Piotrek.Olawa 17.08.2018 21:49

Czy chodzi o hanysa z ogrodu i sanitarki który tego łapacza słabo odbiera? Masz racje kolesie niektorzy wymiatają w sklepie.Jest ich moze w Oławie sztuk 5 ..DUP,O-ŁAPACZ do nich nie należy.Lustra sprzedać nie umie,trzeba glownego kierownika prosić o pomoc. Żenada..

Krzysztof W.
@B,M,W 17.08.2018 22:25

Dobre jest to ze musze ,zanim myślę o zakupach w sklepie,zadzwonić i zapytać czy jest osoba ,z ktora warto rozmawiać i z którą kupię to co mi potrzeba..Jak wysłałem żonę w ostatni wtorek to wróciła wściekła i z pustymi rękami.Niedobrze...doganiacie brico...

Bb
@Marek 23.07.2018 20:12

Marek jak był to przynajmniej się szło z nim dogadać i wcale się nie dziwię braciom D że chcieli wyrolować firmę a Borek? O matko ten to wogole na niczym się nie zna a ludzi ma za śmieci i myśli że może zamiatać nimi cały sklep

pracownik
@Bb 29.08.2018 09:41

"zero"kompetencji pana Dyr.facet nie ma pojęcia o niczym nawet nie potrafi rozmawiać.

.......
@pracownik 29.08.2018 11:54

Bo jak się przycina i jąka to jak może rozmawiać ..?

Strażak sam

Czemu nikt nie mówił że w Głubczycach będzie światełko do nieba ??

Strażak
@Strażak sam 07.08.2018 15:40

Ciekawe czemu się zapaliło?

Pracownik
@Strażak 07.08.2018 16:25

Bo wszyscy mieli tam palarnie

Brunetka
@Pracownik 19.08.2018 13:34

A kto nam zabroni palić ???? Ci palący zrobią więcej niż ci bez nałogu

Piwosz
@Brunetka 25.08.2018 19:30

Nie byłbym tego taki pewien. Ci co nie palą napewno piją ,i robią taka sama robotę.????

Bb
@Strażak 07.08.2018 16:25

Nie zdziwiła bym się że ktoś to chciał w cholerę wysadzić hehehe

stały klient

Byłam dzisiaj w Kluczborskim sklepie Majster pracownicy chodzą jak strute mrówki temperatura na sklepie pewnie z 30 stopni spytałam pan sprzedawcę czy mają jakąś awarię wentylatorów,pan jasno stwierdził że jest zakaz włączania wentylacji,ale za to pan kierownik siedzi sobie w biurze chłodząc się wentylatorkiem.Panie Dyrektorze sklepu proszę zadbać o tych ludzi a nie patrzeć tylko na siebie,jak popadają to wtedy będzie za późno.

pracownik
@stały klient 03.08.2018 16:31

To tak do informacji klienta,pan kierownicy układając plan tygodniowy pracy w kluczborskim sklepie narzuca system 10 godzin w wekend.Pomimo apelu i próśb PIP nikt w centrali nie pomyślał wydać polecenie kierownikom sklepów o skrócenie czasu pracy.Pracujemy w sklepie nie klimatyzowanym np w sobotę od 11-21 ,no ale cóż nasz pan kierownik pilnuje tylko swojego t...a zamiast pomyśleć o pracownikach zabiera sie o 16.00 i ucieka pewnie nad wodę się schłodzić,wystarczy wykonać telefon do Pana prezesa i przedstawić sytuację.I tak jest w całej sieci Majster liczy się tylko utarg,oby nikt na tym nie ucierpiał.Pomimo tego zwracamy się do pana prezesa z prośbą o przeanalizowanie długości godzin pracy w wekendy ,upały mają się jeszcze utrzymywać przez najbliższe dwa tygodnie.

Viktor
@pracownik 03.08.2018 22:18

Jak ci nie pasuje to się zwolnij a nie płacz na forum jak przedszkolak ????

do poprawy
@Viktor 04.08.2018 12:40

przedszkolak to jesteś pewnie ty albo jeden z tych wybrańców którym teraz tak bardzo dobrze

Obserwuje

Zapraszam prezesa do Trzebini, chaos, pozbieral sobie ludzi do Jaworzna a filar Trzebinski pada

Czerwony
@Obserwuje 03.08.2018 17:18

Domowe przedszkole na tym waszym sklepie, tato tato zabrali mi lizaka - nie martw się synku tata kupi nowego

Henryk ogolnobudowlaniec

Na Oławie pozbywają sie chyba pracowników.Najbardziej doświadczeni i pomocni zniknęli.Nie ma pomocy na sanitarnym,o budowlance nie wspomnę.Do niedawna byli goście ktorzy ogarniali wszystkie działy w tym sklepie.Ale zapewne sądząc po tym ze ich nie ma,zmienili prace i pozostaje zmienić sklep.Wrocław najbliżej.

dzierżoniów
@Henryk ogolnobudowlaniec 13.07.2018 09:17

nie pozbywają się sami odchodzą,to jest efekt rządów nowego dyrektora i pana prezesa,wprowadzili premie od sprzedaży nie każdy wytrzymuje presję,szał wyścig szczurów,klienci już zwracają uwagę że dwa razy jest towar nabijany,to jest jakieś nieporozumieni,pracownicy wręcz wyrywaja koszyki klentom w celu nabicia schowka.Panie Prezesie czy Pan tego nie widzi przecież to jest rozrzucanie pieniędzy to nam nie podniesie obrotów,wręcz przeciwnie jeszcze spadną przez tą obsługę.W Dzierżoniowie w sklepie panie kasjerki z premedytacją robią schowki nie wychodząc z za kasy.TOOOOO NIIIIIIEEEEE JEEEEEEST premia od sprzedaży powtarzam.TO JEST PREMIA ZA ZROBIENIE SCHOWKA!!!!!!!!!!!

Ten z Olawy
@Henryk ogolnobudowlaniec 13.07.2018 09:17

@Henryk ogolnobudowlaniec ja jestem ;) tylko Pana nie ma wtedy gdy ja pracuje

HENRYK OGOLNOBUDOWLANIEC.
@Ten z Olawy 17.07.2018 00:23

Znaczy kto? Bo jedynie był u Was gość,Ślązak chyba ,sądząc po rozmowie,który niedawno złożył mi całą instalację wodną,z marszu oszczędzając mi i mojej żonie pół dnia z zycia.Ale nie widzę go od jakiegoś czasu....A i na budowlanym dziale brakuje mi osoby bo widuję tylko panów w okularach.Jeden przemądrzały,drugi zupelnie zielony bez doświadczenia.Wogole coraz mniej tam Was jest..Dobrze chociaż ze kobiety pracujące ogarniaja coś i większość pomaga jak może.Chwała im za to.

Ten z Olawy
@HENRYK OGOLNOBUDOWLANIEC. 17.07.2018 16:50

Jo to właśnie ja, nie ma mnie bo chory jestem. Dobrze ze Pan n mnie trafił bo reszta się nie nadaje

HENRYK OGOLNOBUDOWLANIEC.
@Ten z Olawy 17.07.2018 18:45

Dziwne bo Pan ten nie mieszka w Oławie a raczej w okolicach Brzegu....I słów typu, reszta sie nie nadaję ,nie użyłby .Za skromny jest. Widziałem sie z Tym Panem dziś rano wiec Panie TEN Z OŁAWY myślę ze podszyta sie pan pod osobę którą pan nie jest.Żenada.

T.Mirage
@HENRYK OGOLNOBUDOWLANIEC. 18.07.2018 16:09

Ciekawe jaka (usunięte przez administratora) podaje sie za mnie jak my gadamy JO Ni.....Żeby udawać kujowioka trzeba sie nim urodzić... Ale jak chcesz udawać Chelminiaka stan ze mnu twarzą w twarz ....Co za tupet...

M.
@T.Mirage 18.07.2018 21:48

Tomeczku rozmawiasz sam ze sobą?

T.
@M. 18.07.2018 22:57

Oczywiście....widuje takze białe myszki,niebieskie słonie,żółte wielbłądy i konfi.....ntów zatruwajacych życie normalny pracownikom.....Ale tak juz

TajemniczyKlient
@T. 20.07.2018 22:56

Widać ze patologia na tym sklepie już jak sie wchodzi ....buractwo oławskie

Pani z Wrocławia.
@TajemniczyKlient 21.07.2018 05:54

Tak wlasnie jest prosze Pana.Zdarza sie ze brakuje rak do pracy,a ci co są po twarzy rozpoznać mozna ze są tam za kare. Byłam w czwartek w Majstrze w drodze do Wrocławia .Sprzedawca który obsługiwał mnie to profesjonalista pod każdym względem.Szczerze powiem ze nie ma ich tak wielu.Jednakże bede nadal odwiedzała ten sklep.

Klient
@Pani z Wrocławia. 21.07.2018 08:53

Zawsze można poprosić o kierownika sklepu profesjonalistą w każdym calu.Polecam ten sklep

Sanitariusz Jan
@T. 20.07.2018 22:56

A ten drugi pomocny pracuje w Brzegu teraz. Czyli ja ????

Sanitariusz Jan
@Ten z Olawy 17.07.2018 18:45

Nie ładnie się podszywać pod kogoś, kim się nie jest... czyżby kozaczek?

T.M.
@Sanitariusz Jan 21.07.2018 14:54

???????????????????? Tomka nie da sie podrobic w gadaniu.

TajemniczyKlient
@Pani z Wrocławia. 21.07.2018 08:53

Oni nie są tam za karę droga Pani, oni chcą pracować tylko nie daje im się warunków do pracy, rozmawiam z nimi i mniej więcej mam swoje wnioski...

Sanitariusz Jan
@T.M. 21.07.2018 17:52

jo. to prawda :)

TajemniczyKlient
@Klient 21.07.2018 11:14

z tym tez nie jest tak do końca...

Konirc
@TajemniczyKlient 22.07.2018 10:14

Idzie rewolucja

Barbara
@Konirc 29.07.2018 02:00

Porażka....

Pracownik

Od dłuższego czasu panują upały, wszędzie aż głośno jak główny inspektorat pracy mówi o tym iż pracownikom należy zapewnić wodę w miejscu pracy a u nas jak zwykle pracownik jest olany... Może ktoś kto zarządza przeczyta to i uświadomi sobie, że kary finansowe z niewywiązania się z tego obowiązku sięgają 30000 złotych.... Przemyślcie to sobie, nikt nie zna dnia ani godziny

bogatypakietsocjalny

Dodatki do wynagrodzenia nie są czymś nadzwyczajnym na rynku pracy, to raczej standard, karty multisport, dofinansowanie nauki języków obcych, paczki, bony na święta, wyposażenie biura w świeże owoce w poniedziałki, kawa, herbata , woda mineralna.Firmy prześcigacją się o oferowaniu atrakcyjnych warunków pracy. A Majstrze wstyd tylko najniższa krajowa + To to Panie Prezesie, będzie ten pakiet socjalny, karty multisport ???

Zzzz
@bogatypakietsocjalny 11.07.2018 20:54

Będzie obrót, będzie premia ;)

Sabat.
@Zzzz 12.07.2018 13:40

Bedzie obrót,będą nowi pracownicy. Co za bzdurne podejście.

pracownik
@Sabat. 13.07.2018 09:08

Były obroty,byli pracownicy więc po co zwalniali.To jest efekt braku etatów.Po co te likwidowanie regałów pod wynajem.W Kluczborku przez przebudowę handel całkowicie się rozjechał w mieście jest informacja że się zamykamy,klienci wogóle nie chca przychodzic narzekaja na brak obsługi,no cóż ale jak od 17.00 jest dwóch sprzedawców.

Zostaw opinię o Majster S.A. - Trzebinia

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Majster S.A.