MAJSTER S.A.

3 Dodaj opinię
MAJSTER S.A.
3 291 527 5 1

Opinie o MAJSTER S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

True...
 Opinia

Uwielbiam pracę w tej sieci, bo jak wiemy, "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma", więc po co narzekać ? Najważniejsze, że z każdym rokiem widać progres, rozwój i ciągłe "dobre zmiany". Wszystko inne to tylko plotki. Jeśli szukasz stabilizacji, ciągłych szkoleń produktowych, motywacji do działania, fajnej ogólnej atmosfery - to chyba warto podjąć prace w tej sieci.

Pomocna?
Tak1Nie17
True...
 Opinia

Z kosmosu chyba nie. Ale w sumie, ziemia jest częścią kosmosu, więc można tak powiedzieć. A napisałem to co widzę co się dzieje w marketach. To nie jest jeden super przypadek. Wiele marketów ma dobrą obsadę, fajny podział obowiązków, konkretne osoby na konkretnym stanowisku. Pieniądze za tą pracę, też są super. Jest towar, jest handel, jest wszystko co być powinno. Nie odstajemy na tle konkurencji, wcale a wcale.

Pomocna?
TakNie9
Jakub
 Opinia
@True... 21.06.2019 13:59

Fajnie, że jesteś zadowolony z zatrudnienia i uważasz, że firma się rozwija. Piszesz o dobrym wynagrodzeniu. Czy są także premie za dobre wyniki lub bogaty pakiet socjalny? Napisz o tym więcej.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Jakub 09.07.2019 17:03

Nie ma żadnego pakietu socjalnego. Żadnych bonów, dofinansowań czy pieniędzy na święta.

Pomocna?
TakNie
.
 Opinia

Dlatego jak ktoś liczy na "stabine zatrudnienie" i "atrakcyjne warunki pracy" Majster nie jest dla niego najlepszym miejscem ;) Cały czas mnie zastanawia czy to celowe działanie i plan uknuty kilka lat temu, by kupować ziemie i stawiać budynki pod nową spółkę czy po prostu biznes nie wyszedł (usunięte przez administratora);)

Pomocna?
Tak9Nie
Obserwator
 Opinia
@. 09.06.2019 22:14

Proponuje szukać pracy,przyszłość w Majstrze jest równa zeru,brakło tylko kilku osób i wszystko się sypie,jak można blokować zamówienia chcąc robić obroty i wypracowywać zyski?

Pomocna?
Tak10Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
.
 Opinia

Wypłatę dostaniesz jutro czyli tak jak masz napisane w umowie o pracę. nigdy nie było tak, że dostaniesz wcześniej niż 10tego. No chyba, że ten 10ty wypada w weekend. Chyba krótko tu robisz hehe. Pewnie na umowę zlecenie bo na umowę o pracę już nie zatrudniają..

Pomocna?
Tak2Nie2
Pis
 Opinia

Idzie weekend zakaz wydawania urlopów zapowiada się ruch

Pomocna?
Tak3Nie2
.
 Opinia

To wszędzie wymagają podpisywania odpowiedzialności? We wszystkich marketach?

Pomocna?
Tak11Nie2
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie2
Obserwator
 Opinia

w Kluczborku w Majstrze zaczynają odchodzić dobrzy pracownicy nikt nie dba o ty by temu zapobiec

Pomocna?
Tak21Nie
2
Klient
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Obserwator 04.03.2019 09:08

Firma Majster to jedno wielkie cięcie etatowe chwalą się że mają 49 marketów działających doliczyłem się ledwo 44 . 1200 pracowników jak odwiedza się sklepy ledwo 5 osób to gdzie reszta chowa się ?? Patrząc na przykład Leroy Merlin, przekroczone 10tys etatów jest coś czym się można pochwalić, ponad przeciętna oferta a nie Majstry w których drogo w dodatku mają coś do czego nie mają towarów komplementarnych , wiszą jakieś ekspozycję okazuje się że towar nie dostępny . Nie ład na półkach przechodzi ludzkie pojęcie ktoś kto mówi że ta firma się rozwija powinien się schować pod stół bo widok jaki się tam zastaje jest przykładem jak nie prowadzi się biznesu . W skali 1-10 można dać dobra 1 z plusem .

Pomocna?
Tak29Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Obserwator 04.03.2019 09:08

A może kierownik nie dba o to by ich zatrzymać

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pati
 Opinia
@Obserwator 04.03.2019 09:08

Myśle że dużą rolę odgrywa zawsze kiero a wierzcie mi że nic w tym kierunku nie robi wręcz przeciwnie jeszcze daje wolną rękę na odejście niczym się nie przejmując.

Pomocna?
Tak15Nie
Kata
 Opinia
@pati 10.03.2019 09:53

Może po prostu pracownikowi wydawalo się że jest niezastąpiony i jak się zwolni to sklep padnie, a kierownik uznał, że ten pracownik jest do zastąpienia. Co więcej, uważał że jest nawet niepotrzebny i do zwolnienia. Teraz należ poczekać i czas zweryfikuje czy firma padnie po zwolnieniu się tych osób czy jednak będzie działała tak jak i wcześniej działała.

Pomocna?
Tak3Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pati
 Opinia
@Kata 11.03.2019 06:55

Firma nie padnie,tylko miałam na myśli podejście zarządzającego tym sklepem nie ma osoby,przepraszam może z małymi wyjątkami które z miłą chęcią odejdzie z tego sklepu,proszę wierzyć,ten pseudo”kierownik”nie ma pojęcia jak rozmawiać z ludźmi,a to że twierdzi że pracownicy są do zastąpienia to jest w tym trochę prawdy tylko dlaczego do tego sklepu nie chce nikt przyjść do pracy i to jest pytanie.A odpowiedź brzmi jednoznacznie opinia poza murami markety pewnie jest jedna.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ucho prezesa
 Opinia
@Pati 13.03.2019 07:45

"Firma nie padnie" Jesteś tego pewna? Niektórzy pracownicy chyba nie są świadomi co tu się dzieje..

Pomocna?
Tak17Nie1
Rafatus
 Opinia

Rozliczenia to jakaś pomyłka. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kierownik
 Opinia
@Rafatus 08.02.2019 18:49

Cała ta ich polityka to jedna wielka pomyłka.Jak można dać a zarazem zabrać.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
True...
 Opinia
@Rafatus 08.02.2019 18:49

Rozliczenia pasują centrali, zabierą 50-70% dodatku, pod pretekstem niewykonania zadania itp., albo co lepsze - czegoś na co nie ma nikt wpływu, jak L4, raty, struktury, czy inne rzeczy. Majster NIGDY z taką polityką nie będzie choćby w połowie jak inna mocna konkurencja.... A rozliczenia robione tak, jakby na każdym markecie było po 80 osób i był czas na wszystko. Trzeba zająć się handlem, a nie pierdołami, co ścinają wynagrodzenia.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Przacownik
 Opinia

Jeszcze chwilę trzeba poczekać,wszystko idzie ku lepszemu miejmy nadzieje że nowe władze coś wymyślą znajdą złoty środek i zapanują nad tym co się dzieje.

Pomocna?
Tak3Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia
@Przacownik 13.02.2019 05:00

jakie nowe władze?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia

Prędzej ich odpalą zanim oni odpalą :) W tej sieci nie chodzi już o sprzedaż tylko o wynajem powierzchni.

Pomocna?
Tak4Nie
.
 Opinia

jak bęzie chętny na resztę placu to i resztę wynajmą.

Pomocna?
Tak4Nie
Xee
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Może nie konkretnie Rzeszów, ale sieć Majster.. Pieniążki nie są adekwatne do wymagań, stresu, nerwów, odpowiedzialności i pracy za 5 osób, niezła szkola życia.

Pomocna?
Tak5Nie
Optymista
 Opinia

Wstawaj i Walcz Majster to nasze dzieło.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maniek
 Opinia

(usunięte przez administratora)Nie ma najmniejszej wiary wśród pracowników że kiedykolwiek będzie lepiej .(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie
Obserwator
 Opinia
@Maniek 11.02.2019 15:02

Może ktoś mi powie co nowi (usunięte przez administratora)wnieśli do naszej firmy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Maniek 11.02.2019 15:02

I fotki strzelać

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia

(usunięte przez administratora)w sieci dzieją się ważne rzeczy. Markety stają się sklepikami o powierzchni dwa, trzy, cztery razy mniejszej. Ludzi jest co raz mniej. Zarobki co raz mniejsze. Za rok nie będzie o czym pisać..

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia

Kolego dbamy o dobry wizerunek Majstra.

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Nie długo się dowierz,w którą stronę to idzie teraz zaczynamy urlopy na siłę wydawać,gdzie czas mamy do końca września.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Obserwator 27.01.2019 06:44

Jaki dobry wizerunek ?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Robol
 Opinia

Witam mam zamiar się zatrudnić w Majstrze tylko jak z odpowiedzialnością materialną dali mi jakiś dokument do podpisania i nie wiem czy podpisać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Robol 28.01.2019 19:29

Jedna ściema nie musisz się obawiać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jesi
 Opinia
@Robol 28.01.2019 19:29

Bic o odpowiedzialności materialnej nie podpisuj

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dobry pomysł
 Opinia

Proponuje zrobić płatne toalety w sklepach,pozakładać zamki na monety,fajną kasę na tym można zarobić-przecież cały czas szukamy oszczędności,była by na koszty z utrzymaniem czystości. Inwestycja do szybkiego zwrotu.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawska
 Opinia

Teraz pakują towar na Majstrze w Końskich. Czy tam też zamykają?

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia

Jest więcej takich sklepów które żądzą się swoimi prawami,nawet.... nie potrzeba na nich kierowników marketu bo załoga wie w co gra

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja.
 Opinia
@Obserwator 25.12.2018 08:37

W sumie masz racje,...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik z Wadowic
 Opinia

Szanowny Panie prezesie czy Pan jest świadom tego że w całej Polsce wszystkie sklepy spożywcze i galerie handlowe czynne są do godz.13.00,może i nasze sklepy zamkniemy o 13.00???

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Obserwator
 Opinia
@Pracownik z Wadowic 23.12.2018 19:37

Jest pełne info na onecie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Św. Wilkołaj
 Opinia

Jak tam u Was "pakiet socjal" pod Święta ? Inne sieci rozdają paczki dla dzieci, itp. A Majster rozdaje, ale redukcje ;) - też dostaliście ? Ot, taki bonus - niespotykany nigdzie indziej. Ale dobrze być w jakiejkolwiek "dziedzinie" prymusem.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Tak jest teraz w większości marketów kierownicy sklepów to statyści dyr sprzedaży nie mających żadnej wiedzy o handlu.Pokaż mi sieć która awansując kier sklepu ze sprzedawców. Przykład(usunięte przez administratora) do nie dawna karmił rybki,szczury,świnki,chomiki itd.a teraz zwalnia ludzi którzy budowali ten sklep od podstaw.A on sam swoją osobą więcej go nie ma jak jest w sklepie.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!
 Opinia

Zacznijmy że tam nic nie pilnuje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!
 Opinia

No ale jak panu prezesowi to odpowiada .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nie jestem robotem
 Opinia

Jest w ogóle w Polsce jakiś Majster, gdzie warunki pracy jeszcze są znośne? Gdzie jest czas zamówić towar, wyłożyć go, zmienić cenę i spokojnie doradzić klientowi? (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracowicie
 Opinia

Porażka już to zgłaszaliśmy nikt z ty nic nie zrobił może pan właściciel się tym zainteresuje

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Tak też tu jest....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
!!!
 Opinia

Kto się odważy odezwać w tej sprawie?Zaraz zakończy karierę w majstrze.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123@
 Opinia

Niepotrzebne są wynajmy marketowych powierzchni.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Ja.
 Opinia

Dobrze ujęte.... I jakie to prawdziwe

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Truth
 Opinia

I wszystko w temacie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xXx
 Opinia

Piszesz rozsądnie tak jak jest. Może jesteś dawnym kierownikiem lub kimś z Centrali, który ma jakąś wiedzę. Fajnie i rozsądnie napisane. Jedynie co mnie drażni, to że na końcu napisałeś, żeby nie mylić z Majster SA z Majster budowlane ABC - co może świadczyć, że tam teraz pracujesz a to oznacza, że jesteś nieobiektywny. Kto zna Majster budowlane ABC? Chyba to jest tzw "Pszczółka". Życzę powodzenia ale ta franczyza nie ma racji bytu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hm...
 Opinia

Nigdy w święta premii nie było i podejrzewam, że nie będzie. W ostatnich latach mieliśmy popis firmy w jaki sposób docenia pracowników - ani bonów, ani paczek dla dzieci ani nawet premii, która była obcinana za byle pierdołę.

Pomocna?
Tak5Nie
.
 Opinia

nie dostaniesz na karpia a wypłata w grudniu będzie najniższa w roku ze względu na wyprzedaże i kupony rabatowe.

Pomocna?
Tak5Nie
Hm...
 Opinia
@. 15.11.2018 10:00

Jest jeszcze jedna opcja. Kończą się umowy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marcin
 Opinia
@Hm... 15.11.2018 11:58

no i dostał ktoś już umowę czy u was też nikt nie wie czy będzie pracował za trzy dni? u nas kierownik nic nie powie a jeszcze straszy że nie wszyscy dostaną nowe.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marcin
 Opinia

no i jak z tymi umowami? Podpisał już ktoś? I jak z tymi zmianami stanowisk?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Hm...
 Opinia

Ale oczywiście to nie są zwolnienia grupowe ???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
.
 Opinia

Masz takie problemy z ortografią i jesteś kierownikiem? :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Michał
 Opinia
@. 23.11.2018 21:42

Nie jestem kierownikiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Żadnych degradacji nie ma ,bzdury piszecie ,a pensja 2250

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
marcin
 Opinia

To z jakich stanowisk u was degradują? Bo tutaj burza a u nas na razie cisza i każdy umowę podpisał na to samo stanowisko co miał do tej pory.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ktoś
 Opinia

Za mało osób pracuje. A (usunięte przez administratora)coraz więcej bo nie ma nikomu tego ogarnąć...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Warunki umowy zawsze można zmienić nie trzeba zwalniać dziś na wozie jutro pod wozem,kiedyś doświadczyłam na własnej skórze taką zmianę,nie przyjęłam i byłem zmuszona się zwolnić,to jest tak zwane wypowiedzenie stanowiska.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o MAJSTER S.A. - Rzeszów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny