Majster

Trzebinia

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 169 ocen.

Opinie o Majster

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Majster

ucho prezesa

jak ktoś czuje sie na silach to szukają na dyrektora handlowego i dyrektora sprzedazy po tym jak obaj rzucili papierami. hehehe. dyrektorzy sie zwalniaja blokady zamowien puste polki zmniejszaja markety prezes swiadomie i celowo chce wykonczyc firme?

Wera
@Ucho prezesa 17.01.2018 17:23

Cóż za teorie spiskowe ???? ewidentnie wam się nudzi

Niekumaty
@Wera 18.01.2018 19:19

A Tobie kiedy się konczy umowa Wera?

święty mikołaj

prezes i wacek w tym roku byli niegrzeczni i pod choinką znajdą podkreśliniki _____ hehe. Wesołych Świąt wszystkim szarakom pracującym w tej sieci, których osłabia zarządzanie tą firmą.

święty mikołaj

Już niedługo święta. Znowu dostaniemy paczki i premie świąteczne :)

Pracownik roku
@święty mikołaj 25.11.2017 23:08

Żarty, widzę, się trzymają.

Szukasz pracy?

były

W Kluczborskim Majstrze pracownicy odchodzą jeden za drugim,jest to efekt nowej miotły,w Oławie też pracownicy się zwalniali przez tego kierownika.Pracowałem tam przez chwile z tym gościem wyżelowanym,nos przy suficie, facet nie ma pojęcia jak rozmawiać z ludźmi,.Panie kierowniku niech mi Pan wieży że któregoś pięknego dnia nie będzie miał z kim tam pracować,poprzedni kierownik potrafił ludzi chociaż zintegrować,jak sklep polegnie to tylko przez Pana,fachowców już tam nie ma,przepraszam może ktoś się jeszcze znajdzie ale to kwestia chwili i ich nie będzie.Miałeś ten sklep uzdrowić ale jest w drugą stronę ludzie się zwalniaja tylko i wyłącznie przez ciebie.Klienci wchodza i wychodzą zero obsługi porażka sklep.

Anka
@Szatan 10.04.2017 18:23

Rotacja jest wszędzie.. Pracuje w majstrze i zawsze dostaje powyżej najniższej krajowej, więc nie wiem o czym Ty piszesz.. Nie oszukujmy się większość pracodawców zatrudnia pracowników za najniższa krajowa albo na czarno a tu jest jednak inaczej.. Zarobki ok, Wypłata zawsze na czas i przede wszystkim umowa o pracę..

zimna
@Anka 21.05.2017 18:22

mam pytanie... ile godzin w miesiącu pracujesz? 160? :)

Zniesmaczony.

1. Masakryczne braki kadrowe, ludzi zraża to, że nie ma kto ich obsłużyć, swoją złość wylewają na ostatnich, którzy przetrwali. 2. Bałagan, słaba organizacja, kierownicy nie ponoszą odpowiedzialności za swoje decyzje. 3. W przydzielaniu stanowisk kierowniczych i wyborze dostawców panuje nepotyzm i osobiste sympatie, a nie rzeczywiste zaangażowanie. 4. W sklepach panuje bród i smród. 5. Na wypłaty delegacji czeka się miesiącami. 6. Wszystkim rządzi nie rada osób, ale jeden prezes, który traktuje ludzi jakby byli jego prywatnymi murzynami. W ogóle góra to tumany ze słomą wystającą z butów. Maile, które piszą, wyglądają tak, jakby po raz pierwszy mieli przed sobą klawiaturę. 7. Markety są niedoinwestowane a otwiera się kolejne. 8. Kierownicy handlowi muszą wysłuchiwać narzekań od dostawców na zwlekanie z płatnościami za już wysłany towar. 9. Debilne procedury i niewiarygodny brak zaufania do własnych pracowników. 10. Markety zaprojektowane, że pożalsięboże. Brak biura dla kierownika, biura dla kadr, osobnego pomieszczenia na serwerownię czy monitoring. Wszystko dzieje się w socjalnym i POK. Zdecydowanie nie polecam Majstra jako pracodawcy. Jest to pracodawca niesolidny i nie szanujący własnych pracowników, a nawet własnego majątku.

Miernik

Nie ma idealnej firmy, wszędzie mogą zdarzyć się kłopoty. Jak jest fajna firma to trzeba dbać o nią pracą i zaangażowaniem

Do ruda

pod koniec roku pewnie. Teraz otwarcie Glubczyc

ruda

Witam , Ktoś wie kiedy otwarcie sklepu w Brzegu opolskim??? Z góry dziękuję za odpowiedź :-)

majster

Zarząd Majstar zwrócił się do administratora z prośbą o ujawnienie danych osób zamieszczających anonimowe wpisy.Wedle prawa ma ku temu pełne prawo.

Jaworzno
@majster 04.10.2017 09:38

Czas najwyższy zabrać się za tych bohaterów anonimowych,niech wezmą się do pracy w Jaworznie mamy teraz tyle pracy tak więc zapraszamy się wykazać,każda para rąk się przyda.A co do Kluczborka to jak na razie nie zachwyca u nas liczeniem.

obserwator

KLuczborskie szeregi opuszcza jedna z kluczowych postaci tego sklepu kier.działu ogród,jest to następna ofiara rządów nowego kierownika z Oławy,jak już wcześniej było tu pisane że odchodzą ludzie wartościowi a wszystko przez rzady R.K.Panowie rządzący sklep się sypie podobna sytauacja była 14 miesięcy temu,na sklepie panuje haos i bezprawie każdy robi co chce a kierownik żyje juz odejściem.Żal nowego bedze miaał chłopina co robić.

klient@

Byłam wczoraj w Kluczborskim Majsterku na zakupach,po wejście do sklepu czuć żar,nie wspomnę już o temperaturze jaka panuje w tym sklepie.Zapytałam jednego z pracowników dlaczego jes tak gorąco,odpowiedź była jednoznaczna że kierownik zabrania włączać klimatyzacji.

Miro
@klient@ 02.08.2017 11:47

Byłem ostatnio w pobliskiej mrówce i jeszcze innym sklepie budowlanym i klimatyzacja też nie działala.. Upały od paru dni więc nic w tym dziwnego że wszędzie gorąco

focus

Drodzy klienci jeśli potwierdzi się że w Trzebini mają być zwolnienia choć wiadomo że już teraz brakuje pracowników to nie szukajcie nikogo i nie miejcie pretensji do tych co jeszcze pozostali że nie ma was kto obsłużyć albo że ceny się nie zgadzają bo niestety nic samo się nie zrobi. Firma chyba dąży do upadłości... Wartościowi ludzie znający się na swojej pracy już dawno odeszli a garstka tych co jeszcze została też się już wykrusza, bo niestety nie da się pracować za pięciu. Szkoda bo potencjał jest a może raczej był... Także panowie w Rzeszowie - nie zwalniajcie ludzi bo i tak za chwilę nikt tu nie zostanie (po kolei wszyscy się zwalniają) i niestety będziecie musieli zamknąć sklep z braku personelu..

ten co sprawdził

ha ha-alez ja tych zarobkow wcale nie kwestionuje,pisze tylko ze sa nie adekwatne do stale pogarszajacych sie warunkow pracy-trzeba czytac ze zrozumieniem-pisze rowniez-idz i sprawdz,ja sprawdziłem.i mowie nie warto.

ten co sprawdzil

płaca wyzsza od najniszej krajowej-oczywiscie,warunki pracy pogarszaja sie z miesiaca na miesiac -idz sprawdz

miska
@ten co sprawdzil 14.07.2017 10:11

ciężko o obiektywizm pracując w danej firmie.. znasz osobę która nie narzeka na swoją pracę :)?

mgr
@miska 08.08.2017 08:13

sam pan prezes,przecież to on czuwa nad całą gospodarką sieci.

nowy

dziekuje-w takim razie ja tez szukam innej pracy,zwłaszcza ze zarobki wcale nie oszałamiaja-pozdrawiam

zainteresowany

No i oprócz braków kadrowych (Trzebinia) to zmiana kierownika też zrobiła swoje, Kierownik D nie potrafił docenić starych pracowników, a zawsze doceniał i nadal docenia swoich dwóch kolegów którzy przyszli do Trzebini razem z nim.

nowy

ja chce o cos zapytac,jestem z nowego sklepu,pracownicy sie zwalniaja z roznych powodow,nie wazne-chodzi oto ze na to miejce nie zatrudniaja nowych,dlaczego.jest nas co raz mniej-za mało,czy to naturalne w tej firmie..

1234
@nowy 03.07.2017 17:12

tak. Firma nie widzi tylko oszczędności, nie patrzy długoterminowo. Są sklepy, gdzie nie ma kim obsługiwać, 1 lub 2 sprzedawców na zmianie. Klienci wychodzą nieobsłużeni i już nie wracają. Dobrze obsłużony klient, wyda pieniądze i wróci znowu. Sa ogromne braki kadrowe, a pracownicy mają dosyć, bo nie będą robić za dwóch. Przyszły podwyżki, bardzo się cieszymy i dziękujemy, ale braków kadrowych to nie naprawi. Szkoda, bo firma ma potencjał, ale nie potrafi go wykorzystać

zainteresowany
@1234 05.07.2017 22:39

Dokładnie, pieniądze to nie wszystko, dobry przykład to Trzebinia, tam z tego co wiem niektórzy zarabiali dobrze, ale jeśli musieli robić za dwóch/trzech to podziękowali za taką prace. Niedawno zwolniło się tam parę osób w krótkim czasie, a parę lat tam pracowali, ale ileż można wytrzymać taki wyzysk człowieka przez człowieka?!

zarząd

Widać że sieć się rozwija,jest pewnw info że będą to sklepy samoobsługowe,zostana tylko wybrani.Sklepy do przebudowy towar z odkładów na dół.

zarząd

Widać że sieć się rozwija,jest pewnw info że będą to sklepy samoobsługowe,zostana tylko wybrani.Sklepy do przebudowy towar z odkładów na dół.

micki

Otwierają też w oławie kier będzie sprzedawał bilety

Klient zly

Co to za typ w Kluczborku taki mały kniob w okularach cwaniak miecz tej ziemi a do tego nierób co tylko szuka pracownika aby nie pomoc klientowi..... Co on tam robi wogole ...

Karola

O co chodzi z parkiem trampolin w Majstrze w Radlinie? Kiedy otwarcie, coś wiadomo? W innych sklepach też będą?

On2017
@Karola 23.06.2017 08:49

Tak podobno w tym miesiącu. Też słyszałem że na początku radlin a później w innych marketach

Niezdecydowany

Witam czy coś się zmieniło czy faktycznie trzeba więcej niż 8h dziennie robić i nie dostaje się tam umowy o prace na okres próbny na start, na serio jest tak źle w tej pracy ? I czy Kierownik D to Kierownik o inicjałach P.D ?

zdecydowany
@Niezdecydowany 12.06.2017 15:15

Jak bez umowy? Zawsze była umowa - nawet na okres próbny. Pytanie o 8h: tydzień to 40 godzin pracy. Oczywiście grafik ustawia się pod te 40 godzin. Jednak jak ktoś idzie na urlop lub ma chorobowe, to rozpisuje się grafik na pokrycie obsady na markecie i może być np.9 lub 10h. Ale za to masz mniej godzin w inny dzień lub może nazbierać się dzień wolny. Czy jest źle? - to zależy co chcesz robić :) Masz umowę, odzież ochronną, przerwę na śniadanie, praca wg grafika, szkolenia i pełne pole do popisu przy obsłudze klienta. Jeśli trafisz na dział, który Cię interesuje, to można się zaangażować. Kierownik D - to ten o inicjałach P.D. :)

marek

wiecej kierownikow niz pracownikow-kierownicy bez zadnych kwalifikacji-tak to wyglada

kasia772@vp.pl

jest nas za mało

zooook

mi sie podoba :)

Peter

Podwyżki się szykują? Ktoś coś wie??

marta
@Peter 02.06.2017 15:48

Podwyżki, podwyżki, podwyżki... nadchodzą, już w tej wypłacie

Jola

Kupiłam wczoraj w Majstrze piłki dla dzieci i okazało się, że dostałam 50% rabatu na następne zakupy. Jeśli ktoś potrzebuje kupić coś dla dzieciaka, to polecam.

marek

Wiecie co, jak ktoś chce pracować, to będzie pracował. Warunki pracy są ustalane na rozmowie o pracę. Potem, to już zależy,z kim się pracuje. Dobry zespół to robota fajna. Skoro godzicie się na warunki pracy, to nie narzekajcie tylko za robotę się weźcie. Nie pasuje, to prace można zmienić. A nie jakieś żale nie wiadomo do kogo. Pozdrawiam.

Anna

opinia dotyczy pracowników majstra w Trzebini pracują tam sędziwe panie które są nie przyjemne dla klientów, krzyczą , blużnią za taką pracę zero płacy i dyscyplinarne zwolnienie. zwłaszcza pani starsza Ewa z ogrodów dział , tragedia , żucała workami i wyzywała pod osem kierownika.wstyd!

Nick1

2500 heh dobry żart.... Ktoś tu kłamie....

magazynier

kierownik od 2500 do 3500 na reke

Nick

To stawka kierownika

Albert

Najniższa Krajowa :)

popek

Ile zarabia magazynier w tym markecie ?

KTOŚ TAM
@magazynier 23.04.2017 14:54

BZDURA NAWET 2000 NA RĘKĘ NIE MA.....

iwokrz
@magazynier 23.04.2017 14:54

więc nie najniższa krajowa a więcej - jak zwykle brak obiektywizmu przy zarobkach, warunki zatrudnienia płacy i pracy są zapewne znane na wstępie albo się zgadzamy albo nie (nie jestem pracownikiem, będę aplikować do nowo otwieranego)

klientka

niektorzy kupuja paska zeby ino mieć , niewazne czy po czołówce, czy dachowaniu wazne ze jest ! co bogatsi kupują daewoo a nie przepraszam, czewrolety

Pituś

Ja ja ja passat to prestiż jak niewiem:) niektórzy jeźdzą chevroletami, renault lub fiatami :), może nie długo zmienią na audi lub maybacha, dobra prac dobre zarobki polecam :)

Albert
@Pituś 21.04.2017 21:35

Ludzie !!! To jest portal o pracodawcach i opiniach o nich a nie forum motoryzacyjne ... Każdy jest kowalem swojego losu ...

Emeryt

W Trzebini kierownicy jezdza passatami

"jest u jakiś sprzedawca?" niesie się po markecie

alicja odpuść sobie tę firmę. Pracuję tu kilka lat i czas ten uważam za zmarnowany. Nie szanuje się pracownika, klienta. Myślą, że towar sam się sprzeda i skasuje. Prowizorka. Naotwierali marketów, żeby wyglądało, że to poważna firma a dostawcom nie płacą za towar w terminie.

Ciekawy
@"jest u jakiś sprzedawca?" niesie się po markecie 04.04.2017 21:47

Skoro uważasz że marnujesz tam czas to dlaczego jeszcze tam pracujesz? Chyba nie jest tak źle skoro minęło kilka lat.

"jest u jakiś sprzedawca?" niesie się po markecie
@Ciekawy 04.04.2017 22:09

Na dniach kończy mi się umowa. Podziękowałem za dalszą współpracę, bo na prawdę szkoda życia. Przywiązałem się do znajomych, którzy tu pracują i tylko to mnie trzymało w tej firmie i nie "rzuciłem papierami". Miałem też głupią naiwną nadzieję, że będzie lepiej, że coś się zmieni.

Alicja

Kto ostatnio był na rozmowie kwalifikacyjnej w Majster? Podzielcie się swoimi wrażeniami z przyszłymi kandydatami!

Helena

Co do tego że jest mało ludzi na sklepie to fakt , kolejki przy kasach ogromne Chcąc kupić coś na dziale ogród musiałam czekać na Panów aż skończą obsługiwać Sklep jest dobrze zaopatrzony , asortymentu jest bardzo duży wybór ,tylko ludzi mało .

Wojtek

Rewelacja. Majster Trzebinia gwarantuje fantastyczną pracę na bardzo atrakcyjnych warunkach. Atrakcje, jakich próżno szukać w innych okolicznych zakładach pracy! - pragnąc dobra pracownika, na umowie zlecenie praca 6 dni w tygodniu po 10 godzin dziennie - w trosce o organizację czasu dla zatrudnionych na umowę o pracę zdarzają się zmiany po 12h dziennie, dzięki czemu pracownik nie może narzekać na nudę i brak zajęcia - innowacyjnym rozwiązaniem jest praca w jednym tygodniu nawet ponad 60 godzin, po to, aby w następnym przepracować około 20-25, oczywiście w godzinach 16-21 - wszechobecne kamery, nawet w jadalni, dbają o to, abyś czuł się bezpieczny. Lubisz zdjęcia? To świetnie! Jeśli przekroczysz czas przerwy chociaż o kilka minut, to Wielki Brat skrupulatnie śledzący obraz z kamer niezwłocznie zrobi Ci zdjęcie! - w dotychczasowej pracy martwiłeś się o awans? Tutaj nie musisz - nic podobnego Ci nie grozi! Kierownikiem i tak zostanie dobry znajomy kierownika głównego, dzięki czemu nie musisz sobie zaprzątać głowy zamartwianiem się o swoją posadę. - a co w kwestii zarobków? Istny szał! Dzięki minimalnej krajowej wynoszącej od 1 styczni 2017 roku 2000 zł brutto, przy jednoczesnym całkowitym braku socjalu w postaci wczasów pod gruszą, paczek, bonusów na święta możesz być spokojny, że nadmiar pieniędzy Cię nie przytłoczy, Ty zaś będziesz potrafił roztropnie wydawać zarobione pieniądze. - dodatkowy atut to zbyt mała kadra, która zagwarantuje Ci przerzucanie między różnymi działami, w zależności od aktualnych potrzeb, dzięki czemu staniesz się wszechstronny. Czy to nie wspaniałe zapoznać się dobrze zarówno z działem budowlanym, wodno-kanalizacyjnym, stolarką, narzędziami, oświetleniem, ogrodem, a do tego od czasu do czasu karmić wiewiórki na zoologii? Majster Trzebinia to wymarzone miejsce pracy dla każdego, aplikuj już dziś!

Buli
@Wojtek 31.03.2017 23:22

ODPOWIADAM DUZYMI LITERAMI ABY BYŁO WIDAĆ CO I JAK "Wojtek 2017-03-31 23:22 Rewelacja. Majster Trzebinia gwarantuje fantastyczną pracę na bardzo atrakcyjnych warunkach. Atrakcje, jakich próżno szukać w innych okolicznych zakładach pracy! - pragnąc dobra pracownika, na umowie zlecenie praca 6 dni w tygodniu po 10 godzin dziennie - NO NIESTETY ZDARZA SIĘ PRZY OTWARCIACH WSZĘDZIE - ALE ZA KAŻDĄ GODZINĘ JEST PŁACONE. WIDAĆ JAŚNIE PAN PRACOWNIK WOLAŁBY CZAS PRACY JAK WE FRANCJI 7H - w trosce o organizację czasu dla zatrudnionych na umowę o pracę zdarzają się zmiany po 12h dziennie, dzięki czemu pracownik nie może narzekać na nudę i brak zajęcia - CZASEM WYMUSZA TO GRAFIK, CHOROBA CZY URLOP INNYCH PRACOWNIKÓW. ZGODNE Z KODEKSEM PRACY - innowacyjnym rozwiązaniem jest praca w jednym tygodniu nawet ponad 60 godzin, po to, aby w następnym przepracować około 20-25, oczywiście w godzinach 16-21 - JESLI TAK JEST TO BEZ SENSU, POWINNO SIĘ TO ZMIENIĆ (NP: ODDAWAC CAŁE WOLNE DNIE ZA "NADRÓBKI" GODZIN) - wszechobecne kamery, nawet w jadalni, dbają o to, abyś czuł się bezpieczny. Lubisz zdjęcia? To świetnie! Jeśli przekroczysz czas przerwy chociaż o kilka minut, to Wielki Brat skrupulatnie śledzący obraz z kamer niezwłocznie zrobi Ci zdjęcie! AŻ TAK BARDZO SKRUPULATNIE NIE JEST - CHOĆ RZECZYWIŚCIE KAMERY SĄ I "PATRZĄ" - w dotychczasowej pracy martwiłeś się o awans? Tutaj nie musisz - nic podobnego Ci nie grozi! Kierownikiem i tak zostanie dobry znajomy kierownika głównego, dzięki czemu nie musisz sobie zaprzątać głowy zamartwianiem się o swoją posadę. BZDURA, Z PERSPEKTYWY KIEROWNIKA AWANSUJĘ WYŁĄCZNIE NAJLEPSZYCH PRACOWNIKÓW A NIE NAJLEPSZYCH ZNAJOMYCH - a co w kwestii zarobków? Istny szał! Dzięki minimalnej krajowej wynoszącej od 1 styczni 2017 roku 2000 zł brutto, przy jednoczesnym całkowitym braku socjalu w postaci wczasów pod gruszą, paczek, bonusów na święta możesz być spokojny, że nadmiar pieniędzy Cię nie przytłoczy, Ty zaś będziesz potrafił roztropnie wydawać zarobione pieniądze. BZDURA NR 2, NIE MAM U SIEBIE NA SKLEPIE PRACOWNIKA, KTÓRY ZARABIAŁBY NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ. KAŻDY Z PRACOWNIKÓW W FORMIE RÓŻNEJ DOSTAJE OD 100 DO 500ZŁ NETTO WIĘCEJ. NAJCZĘŚCIEJ JEST TO KWOTA OKOŁO 200-300ZŁ. - dodatkowy atut to zbyt mała kadra, która zagwarantuje Ci przerzucanie między różnymi działami, w zależności od aktualnych potrzeb, dzięki czemu staniesz się wszechstronny. Czy to nie wspaniałe zapoznać się dobrze zarówno z działem budowlanym, wodno-kanalizacyjnym, stolarką, narzędziami, oświetleniem, ogrodem, a do tego od czasu do czasu karmić wiewiórki na zoologii? FAKT JEST NAS CHOLERNIE MAŁO. SPÓJRZ NA TO TAK: TY POSTRZEGASZ WSZECHSTRONNOŚĆ JAKO WADĘ A JA BYM WIDZIAŁ JAKO ZALETĘ - NP SZYBCIEJ MOŻE ZNAJDZIESZ LEPSZEGO DLA CIEBIE PRACODAWCĘ Majster Trzebinia to wymarzone miejsce pracy dla każdego, aplikuj już dziś! NIE WIEM JAK W TRZEBINI ALE W MARKECIE KTÓRYM ZARZĄDZAM DA SIĘ UCZCIWIE PRACOWAĆ I ZAROBIĆ"

Wojtek
@Buli 06.06.2017 16:59

@bull - Jaśnie Pan Pracownik pracuje w miejscu, gdzie za każdą nadgodzinę dostaje 2 razy więcej godzin wybicia i tak powinno być w każdym miejscu pracy, jeśli pracodawca nie chce za nadgodziny zapłacić. Rozmawiałem z ludźmi pracującymi w innych marketach i nigdzie nie ma takich jaj, żeby pracownik tydzień po tygodniu robił tyle nadgodzin. Na pewno by nie było takiego oburzenia z tego powodu, gdyby to wybijali normalnie, wolnymi dniami, a nie w większości przypadków chodzeniem do pracy na 4-5 godzin. - Jasne, że w każdym miejscu może się zdarzyć, że trzeba zostać dłużej, ale w normalnych zakładach pracy to jest odpowiednio wynagrodzone. - W Trzebini swego czasu była nawet kamera w szatni, obecnie jest m. in. w jadalni. I generalnie patrząc na to, że jest taka skala kradzieży z tego sklepu, to nie rozumiem, czemu się tego monitoringu nie wykorzystuje przede wszystkim do tego, żeby przeciwdziałać tym kradzieżom. - Mylisz się, to nie jest bzdura. Jeśli to faktycznie prawda, że awansujesz samych najlepszych pracowników, to bardzo dobrze, ale jest to coś obcego w Trzebini. Jak się popatrzy na to, kto w ostatnim czasie awansował, to ręce opadają. Mogę zrozumieć motywy pracodawcy, który ma swoich pupilków, przydupasów, których nagradza za donosicielstwo itp, ale nie potrafię zrozumieć kogoś, kto awansuje na kierownika troglodytę, przecież to jest samobójstwo dla marketu. - Żadna bzdura nr 2. Nie mówię, że tak jest w każdym sklepie tej sieci, mówię o sytuacji w Trzebini. O ile nie jesteś w gronie pupilków, to premie raczej dwucyfrowe. - Punkt widzenia pracodawcy vs punkt widzenia pracownika. Wszechstronność to na pewno zaleta, ale wymaganie wszechstronności przy jednoczesnym płaceniu marnych pieniędzy to za dużo. Dodając do tego to, że w lecie jest tam okropny zaduch, a w zimie ciągły chłód, bo przecież po co klimatyzacja, czy ogrzewanie, to naprawdę dziwię się tym ludziom, którzy narzekają na tą pracę, a jednocześnie nic nie robią, żeby ją zmienić na lepszą. A nie byłoby o to trudno, w Powiecie Chrzanowskim jest sporo ofert.

Stały klient

Poczytałem trochę poprzednie wypowiedzi na temat sklepu w Trzebini. Jestem tam, że tak powiem stałym klientem i znam pracowników i co nie co słyszałem na temat decyzji jakie tam zapadają itd itp. I niech mi ktoś powie co sklep zyskał tym, że zmienił się kierownik? Teraz jak dobrze zauważyłem i słyszałem od pracowników powrócił Kierownik D. Byłem dziś na zakupach, nie dość, że ciężko było mi znaleźć kogoś z obsługi (podobno nowa wizja grafików) to sklep tak zawalony nie rozłożonym towarem, że szok, nie ma jak się ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak nie wiem, niektóre towary nowe, wyłożone a jeszcze bez cen. Ciężko coś się dowiedzieć od chłopaków, bo jak już ich znalazłem to mają kolejkę ludzi do obsługi, bo są sami na pół sklepu, a do tego w "między czasie" próbują rozłożyć towar. Jak tak dalej pójdzie to stali klienci będą omijać ten sklep, bo co chwilę się coś zmienia, coś się przerabia, starzy pracownicy już nie mają przez to sił do pracy, a nowi są tak nie ogarnięci, że nawet nie ma sensu podejmować z nimi rozmowy na temat produktów i uzyskania od nich porady. Kiedyś wchodziło się i od razu było widać u chłopaków chęć do pracy i jakieś zaangażowanie, chęć pomocy, a teraz starzy pracownicy nie mają czasu powiedzieć cześć, bo muszą robić za siebie i tych nowych którzy nie ogarniają, a z tego co rozmawiałem z nimi to nadal za te same marne pieniądze. Kierowniku, dyrektorze, prezesie- zacznijcie szanować swoich pracowników i czasem posłuchajcie co mówią i jakie oni mają pomysły i problemy. i dajcie im zarobić! I czasem otwórzcie oczy na to co się dzieje! Bo jak to się nie zmieni to "starzy" pracownicy zrezygnują z pracy i zostaniecie z młodą nowo przyjętą kadrą z którą pójdziecie na dno... Pozdrawiam

klient@klient
@Stały klient 07.03.2017 20:51

Twoja opinia jest jak najbardziej wiarygodna,jestem z Kluczborka z małej mieściny koło Opola,ucieszyłem się że otworzy się wreszcie taki sklep i można odpuścić Opole.Wszystko było fajnie przez może rok teraz to nieporozumienie wchodząc na sklep jest ciemno,zimno pracowników brak ci co są strasznie opryskliwi,przeklinają na cały sklep na zoologi bujający sie gość cwaniak wiecznie morde drze że na całym sklepie go słychać.Pracownicy narzekają na kierownika sklepu że robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zaczynają odchodzić,pensje coraz niższe,powiem żenada ta sieć idzie w złym kierunku,brak pracowników brak kasy.Nie znam wyżej wymienionych dyrektorów ale Panowie ogarnijcie się póki nie jest za późno. Bo klientów stałych to wy juz nie macie a tymi plakatami co są wielką ściemą wytrzyjcie sobie d.....,i zainwestujcie lepiej w solidną doświadczoną kadre.

robolpl.pl
@Stały klient 07.03.2017 20:51

racja, sa palety z towarem bo w koncu ktos podejmuje takie decyzje, ze towar mozna zamawiac, zeby sie sprzedawal - jakbys nie wiedzial taka filozofia handlu. wczesniej pseudo kier Z. bal sie przekraczac limitow, i jakos nie robil nic w tym kierunku, wystarczylo zeby zamiast obslugiwac klientow sprzatac i 'fejsowac' sklep, zapychac dziury jednym towarem zeby bylo ladnie.. twoja wiedza jest tylko czesciowa bo wiesz tylko to co ci chcieli powiedziec pracownicy i co bylo dla nich wygodne, znasz sprawe z jednej strony medalu, a to nie wystarczy. Inna kwestia jest polityka zatrudnienia, z ktora wszedzie jest problem bo firmy ograniczają to do minimum, wynagrodzenia owszem powinny byc wyzsze. ale skoro narzekasz, że pracownicy zarabiaja tam najnizsza krajową to adekwatne do tego mają kwalifikacje. informatyk z doswiadczeniem nie bedzie pracowal za 1500zl, tak samo sprzedawca, doradca klienta z fachową wiedzą, aczkolwiek są rozne sytuacje.

Zarzecze

Czego oczekujecie jak wielki dyrektor Drabik M. to chlopczyna po zawodówce ukrywająca swoją przeszłość, ma problemy ze skleceniem sensownego zdania, Pan Prezes znalazł idiotę po merkurym który nie ma swojego zadania a na wsi musi się chłopak pokazać więc sprzedaje wszytkich po kolei, Mareczuk jeszcze dwa ząbki z przodu musisz więcej podszlifować, i pamiętaj z dziada pan nigdy nie będzie ale w Zarzeczu jesteś boss ha ha ha

marek

Firma wysyła na szkolenia , ale za te dni trzeba wykorzystywać swój urlop . Chyba trzeba to zgłosic komu trzeba . Bo chyba nielegalne

klientka kępno

Kluczborski Majster porażka w sklepie tłum ludzi,sprzedawców zero odradzam robić tam zakupy!!!!! Jechałam 40 km i nic nie kupiłam!!!

Pracownik?

Jest takie coś jak CS czyli jednak to Rzeszów dyktuje ceny. A na sklepie zajmują się tym kierownicy handlowi, Oni dokładnie widzą co im "schodzi" a co nie, na czym obniżyć cenę a co podnieść, ale i tak zakres jakim dysponują jest mały. Ja zajmuje się tam pracą a nie "lizaniem du^^ kierownikom" . Każdy z tych kierowników jest siebie wart i każdy ma inne wizje na prowadzenie sklepu.

Klient

Byłem niedawno w sklepie Majster w Trzebini i moim zdaniem najbardziej zadbany "majstrowski" sklep w jakim byłem. A bywałem w Jaworznie , Brzesku i Tarnowie. Jedyny minus to ze mało obsługi.

klient@klient
@Klient 04.02.2017 14:07

Zapraszam do Dzierżoniowa

AnonimowyKlient

No i proszę "Fircyk" zawitał w Trzebinii!! Zapewne Trzebińska antresola oraz niektóre "Panię" są w pełni zadowolone! Nie rozumiem osób, które donoszą do Rzeszowa oraz PIPU a nie mają pojęcia o prawie pracy, hmy...żałosne! Teraz będą mieli dwóch pomocników wielkiego kierownika D, którzy zajmują miejsca pracy, a Wy "pracując" w pocie czoła (tzn, stojąc za regałem spiskując i nie mając swojego własnego życia, robiąc łaskę, że obsłużycie klientów). Zawitam do Was za jakiś czas za rządów wielkiego D! On Was dopiero będzie szanował hehe..

klientka

powiadacie, że teraz czas położyć market w Wadowicach ?

0205
@klientka 01.02.2017 19:02

ten market się sam połozy albo ludzie którzy tam pracują. Zwłaszcza niektóre kobiety które nie będę publicznie pisać jak się zachowują a szczególnie jedna z Pań straszna Pani kierownik ale chyba od czego innego.....

klient
@0205 08.05.2017 11:12

Ciekawe o kim mowa która to taka ???? Czy chodzi o Majster w Wadowicach???

Zostaw opinię o Majster - Trzebinia

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Majster