Connectmedica

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 626 ocen.

Opinie o Connectmedica

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Connectmedica

Hanna

@workhard z tego co pamiętam to od dawna jest to zaznaczone i co dla ciebie oznacza użytkownik zarejestrowany? Bo dla mnie jest to użytkownik, który chciał mieć konto na goworku. @Anonimtoja przypominam, że według regulaminu Twój wpis może usunąć admin, bo obraża inne osoby.

workhard

Od kiedy gowork wprowadziło, że widać czy użytkownik jest zarejestrowany czy nie od razu można się domyslić skąd pochodzą czyje komentarze :)

Hanna

@Robot a wiesz, że oczernianie to łamanie regulaminu? Regulamin masz tutaj: http://www.gowork.pl/regulamin i powinieneś się z nim zapoznać zanim napiszesz coś na forum. Taki wpis jak Twój administrator forum na prawo usunąć.

Goboblobo

W każdej firmie uciekam przed koncem projektu. Cos poudaje. Ponarzekam. Powymyślam kłopoty. Hehe. U tych kolesi poprostu jest trudniej wiec szukaj pracy gdzieś indziej. Ale dobre jest to ze Connectmedica zrobiła pare rzeczy i ma dobra opinie wśród innych właścicieli - dobra referencja - Wiec można szybko podpic sobie pensje ;) hehe.

anonim

(usunięte przez administratora)

Janek

Ależ Ty musisz mieć smutne życie. Wróć do podstawówki i naucz się składnie pisać, człowieczku.

1gwiazdka
@Janek 22.09.2017 18:20
Ależ Ty musisz mieć smutne życie. Wróć do podstawówki i naucz się składnie pisać, człowieczku.

Myslalem ze projekty beda prostsze. Mialo byc lekko, myslalem ze nic nie robia specjalnego. Projekty sa wymagajace. Jak ktos nie ma motywacji i zaciecia to nie polecam.

Bruno Gołąbek Pokoju

Napisałem piosenkę Która, mam nadzieję, sprawi, że świat połączy się razem Odłóżcie swoje pistolety i bomby I po prostu wiecznie się kochajcie (Nie ma sprawy) On przyszedł, by uleczyć świat I sprawić, by narody się uciszyły Jestem austriackim Jezusem On jest białym Obamą (on jest białym Obamą) Wojna bazuje na nienawiści i strachu Przestańcie walczyć, Północna i Południowa Koreo I tak oboje jesteście w zasadzie Chińczykami

NIE POLECAM

Zabawne jak HR pisze z byłymi pracownikami.

Śmieszne
@NIE POLECAM 18.09.2017 17:07
Zabawne jak HR pisze z byłymi pracownikami.

Zabawne, jak byli pracownicy nie mają życia i wchodzą non stop na stronę z komentarzami o byłej firmie.

MiTeżNieZapłacili:)

Co do płacenia wypłaty akurat płacili zawsze na czas przynajmniej mi, jednak co do umawiania się z nimi że zrobisz coś po godzinach i zapłacą za to, nawet masz to na mailu to nie dostaniesz za to hajsu, po prostu oszukują, zawsze jest że klient musi zatwierdzić a to inna zmyłka, nie powiedzą wprost że nie zapłacą, zawsze jakieś wymówki, miałem tak dwa razy i ani razu nie zapłacili, najgorsze jest ustalanie na gębę jeśli chodzi o Kaśkę to pierw się z nią umawiasz a potem powie że nic takiego nie było, tak więc rada dla przyszłych i obecnych pracowników, pamiętajcie aby mieć to na papierze, przez to że ja zrobiłem taki głupi błąd straciłem niemałą sumkę i dużo czasu.

Hanna

@NIE POLECAM a możesz powiedzieć coś więcej? Dlaczego śmiejesz się z opinii @Kosztek? Ty jesteś tym sfrustrowanym gościem, którego opisuje? użytkownicy są ciekawi powodu Twojej reakcji.

NIE POLECAM

HAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH DOBRE!

Kosztek

Connectmedica to normalna firma, w której pracują fajni ludzie. Wystarczy, że trafi się jeden sfrustrowany gość i wszystko sie wykłada! Sami sobie to robimy.

Hanna

@Karina a powiesz coś więcej o pracy w Connectmedica? Dlaczego podoba Ci się praca i dobrze Ci się w niej pracuje? Czy jest to związane z atmosferą? Czy może chodzi o jakieś dodatkowe benefity? Na jakim stanowisku dobrze Ci się pracuje? Czy jest to któreś z tych (https://www.connectmedica.com/kariera)? Jeżeli tak to opowiesz o pracy na takim stanowisku? Wszystko jest bardzo ciekawe i przydatne.

Karina

Connectmedica dla mnie jest również fajną firmą i dobrze się pracuje.

Yolo
@Karina 29.08.2017 17:45
Connectmedica dla mnie jest również fajną firmą i dobrze się pracuje.

Fajnie kłamiesz, bo żadna Karina w cm nie pracuje

Lol
@Yolo 31.08.2017 10:26
Fajnie kłamiesz, bo żadna Karina w cm nie pracuje

Za to YOLO mamy dosyć sporo ;)

bardzopolecamuciekacodhejtu

Igor Gnot to fajny czlowiek. Naprawde warto go poznac i porozmawiac. Facet generuje swietne pomysly i firma ma sie coraz lepiej. Mozna zaklinac rzeczywistosc ale fakt - firma przez rok jest juz na 20 rynkach. Mozna oczywiscie byc hejterem i zarzucac mu wiele zlych cech, ale komu sie dzisiaj nie zarzuca. Samiec alpha ? Wymagajacy ? Tracacy cierpliwosc. Mysle, ze gorsza opinie wypisuja o sobie Ci animowi ludzie. Z tego co wiem Igor wogole ma to gdzies i wogole tego nie chce nawet sluchac.

niepolecam

To HR teraz ma problemy z rekrutacją, biedne dziewczyny...

Lustro

Poziom tych wszystkich komentarzy najlepiej oddają ostatnie, poruszające jakieś prywatne kwestie, czy ktoś zmienił imię, czy nie, czy nazwisko, a jeśli tak to dlaczego... Zacznijcie żyć swoim życiem. A co do Connectmedica- nie jest idealna, jak żadna firma, ale zdecydowanie nie jest tak źle, jak wszyscy to tutaj przedstawiają. Przyzwoite pieniądze, brak korporacyjnej atmosfery, niesamowici ludzie. Oczywiście, projekty mogłyby być ciekawsze na dłuższą metę, a kilka rzeczy mogłoby być poprawionych, ale summa summarum nie ma tragedii.

anonim

(usunięte przez administratora)

niu

Serio?? To nie ma jak to być dumnym ze swoich działań.

Jest Ok - kolega z IT
@niu 24.08.2017 13:44
Serio?? To nie ma jak to być dumnym ze swoich działań.

Podobno takie pogłoski chodzą po firmie. Ja pracuje w zespole IT już dłuższy czas, mam lepsze i gorsze momenty jak w każdej pracy ale jak się robi swoje dobrze to jest Ok:) projekty mogłyby być fajniejsze ale to już zależy od sprzedaży. Polecam firmę, a wiadomo ze komentarze będą różne i u każdego pracodawcy w opiniach tak jest :)

Koncept

Szukając pracy zrobiłem rozeznanie i Connectmedica całkiem nieźle wypada jako pracodawca , dziwią mnie te wypowiedzi?

ciekawe
@Koncept 24.08.2017 09:53
Szukając pracy zrobiłem rozeznanie i Connectmedica całkiem nieźle wypada jako pracodawca , dziwią mnie te wypowiedzi?...

powiedz coś więcej, bo z tego co widzę na gowork ta firma ma najwięcej negatywnych komentarzy i tylko wokół niej jest wzburzenie takie. Co masz na myśli? Zarobki? Opinie chyba nie?

Konrad

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego?

Nick
@Zapraszam klientów i pracowników do mnie. 24.08.2017 12:06
Ja już jednego klienta przejąłem! Więc wszystko do czasu, ludzie nie są głupi, chyba, ktoś nie nadąża nad tym co się dzieje w j...

Sporo się w takim razie wyjaśniło jeżeli chodzi o negatywne komentarze. Witam konkurencje na profilu CM.

kolega
@Nick 24.08.2017 12:28
Sporo się w takim razie wyjaśniło jeżeli chodzi o negatywne komentarze. Witam konkurencje na profilu CM....

Pracowałem z Wami, więc kolegę :D

Leon

Dużo zależy od nas samych. Ja jestem zadowolony z pracy i tyle!

IT
@byłakiedyś 18.08.2017 09:08
Jak pracujesz w HR w danej firmie, to musisz być zadowolona i pisać te komentarze, powodzenia!

Nie, nie pracuje w HR. Pracuje w it.

Biedna firma
@IT 22.08.2017 22:25
Nie, nie pracuje w HR. Pracuje w it.

Do czasu :>

adi

Ehh jakie to śmieszne, ze wszystkie negatywne opinie zawierają masę argumentów a te pozytywne to po prostu teksty w stylu "jest dobrze i już" Racja zabawne :)

adi

Nie polecam

ni

Nie polecam firmy, praktyki 3 miesiące, po 3 miesiącach przedłużanie praktyki na kolejne 3 miesiące... Dobrze mieć pracownika za darmo, ale to świadczy o tym tylko, że pracodawcy nie stać na zatrudnianie nowych osób. Nie polecam.

byłypracownik

Nie wiem jak było w innych działach Oceniający oraz w jakim pracujesz/pracowałeś ale to chyba rzadkość aby ktoś robił za kogoś robotę, każdy ma przydzielone swoje zadania i obowiązki, firma nie jest tak mega drastycznie zła, są tam naprawdę fajni ludzie i na start nie jest taka zła firma, za to pracując tam ciężko zapamiętać chociaż kogoś imię, ludzie tak często się zmieniają że nie wiesz czy koło Ciebie przechodzi klient czy pracownik a firma liczy około 60 osób, do tego jak wspomniał Shelhler wymówki Igora, mówi o tym jak ludzie odchodzą i to normalne bo gdzieś wyczytał, każdy wie jakie to są bajki. No i jeszcze sprawa nadgodzin to nie ma liczyć na zapłatę czy na odbiór, praktycznie w każdym dziale :/ Ta firma mogła by być naprawdę fajna, tylko musiało by się zmienić podejście zarządu i liderów, same pretensje Igora że pracownicy nie wierzą w ideę firmy nie wystarczy.

Oceniający

Ludzie uciekają z firmy ale dziwne bo nie mają właściwie ofert pracy. Może nowi już są zatrudnieni? Szkoda, że niektórzy nie widzą siebie jak pracują, jak inni muszą za nich robić robotę! Mają natomiast sporo energii do pisania tych bzdur na forum!

byłypracownik

haha chyba przyjdź, zobacz to się przekonasz, szybko uciekniesz jak inni :P

pracownik
@byłypracownik 09.08.2017 10:14
haha chyba przyjdź, zobacz to się przekonasz, szybko uciekniesz jak inni :P

ja nie zamierzam, ale każdy robi co chce w życiu. skoro gdzieindziej komuś jest lepiej. mnie jest dobrze tutaj.

byłypracownik
@pracownik 09.08.2017 13:07
ja nie zamierzam, ale każdy robi co chce w życiu. skoro gdzieindziej komuś jest lepiej. mnie jest dobrze tutaj....

Jak by nie patrzeć na ilość osób które pracują przynajmniej półtora roku oczywiście poza Panią Basią i Igorem to jest raptem kilka osób.

pracownik

przyjdź, zobacz to się przekonasz. dla mnie bardzo ciekawa firma. pracujesz to awansujesz.

Kalarepa

Nie ma idealnych ludzi tak jak nie ma idealnych firm. Jak ktoś nie nadaje się do pracy to szuka przysłowiowej dziury w całym. Kto dobrze pracuje jest mu dobrze!!

Shelhler
@Kalarepa 08.08.2017 10:56
Nie ma idealnych ludzi tak jak nie ma idealnych firm. Jak ktoś nie nadaje się do pracy to szuka przysłowiowej dziury w całym. K...

Ehh jakie to śmieszne, ze wszystkie negatywne opinie zawierają masę argumentów a te pozytywne to po prostu teksty w stylu "jest dobrze i już" No ale coz, connectmedica już obudziła się z ręka w nocniku z martwym działem rnd z którego wszyscy uciekają jak leci a kandydatów jak na lekarstwo :) Igor jeszcze nie raz będzie odpowiadał na pytania typu "jak wytłumaczysz tak duża rotacje pracowników"... i odpowie ze to wiosna ludów i firma jest świetna :) Lub stwierdzi, ze pieniądze nie są ważne

Prawda

Pracuje teraz w CM i nie wiem skad te komentarze. W działach jest naprawde fajna atmosfera, duzo można się nauczyc. Rzeczywiście jest rotacja, pewnie jak w wielu firmach. Można się trochę przyczepić do niektorych liderów, ale ogólnie jest ok.

O.

W tej firmie nie nauczyć się nic od Team Leadera, chyba, że skakania wokół zarządu i robienia wokół siebie amosfery "jak wiele to robię dla firmy i pracowników". Bull shit. Możesz nauczyć się sam, dociekając czytając i od garstki szeregowych pracowników, choć z tego co wiem, Ci najbardziej zaangażowani już podochodzili. Zwykli pracownicy super, znajmości na długo (ale długo poza firmą, bo kto lepszy szybko odchodzi)

ByłemZobaczyłemOdeszłemDoLepszej

Jeśli lubisz pracować i chcesz się coś tam nauczyć na start spoko, jeśli masz doświadczenie i coś w głowie nie warto twojego czasu - aplikuj do prawdziwej profesjonalnej firmy.

ByłemZobaczyłemOdeszłemDoLepszej

Jeśli lubisz pracować i chcesz się coś tam nauczyć na start spoko, jeśli masz doświadczenie i coś w głowie nie warto twojego czasu - aplikuj do prawdziwej profesjonalnej firmy.

Analizka

Ktoś powiedział, że szefowie nie mogą być zbyt ulegli i mili, a zajmowane stanowisko wymaga ciągłej koncentracji. Pewnie jest w tym coś z prawdy i dlatego niektórzy szefowie są trudni we współpracy. Firma jest bardzo dobra i tego trzeba sie trzymać.!

stuffeR

Connectmedica - czyli świetny przykład na to, jak mówić "nie jesteśmy korporacją" i jednocześnie wprowadzać atmosferę korporacyjną na maksa. Żadna firma nie ma chyba tak wielu skrajnych komentarzy na GoWorku. IT wiecznie ciśnięte, Sales jako ukochany dział zarządu wyznacza nierealne cele dla całej firmy, a potem płacz i niedowierzanie, że nie wyszło. Kilku programistów pracuje nad pięcioma aplikacjami. Dajcie sobie spokój i omijajcie z daleka jeżeli chcecie pozostać przy zdrowych zmysłach.

Efendim

Jeżeli chodzi o zespół, to ludzie są świetni. W większości to młodzi, ambitni ludzie z którymi naprawdę można się świetnie dogadać. Biuro wyjątkowo przyjemne. Świetne miejsce do rozpoczęcia swojej kariery bo tutaj ludzie chętnie dzielą się wiedzą. Przełożeni w większości wyrozumiali i porządni. Praktycznie w każdym dziale są ludzie o których mógłbym powiedzieć, że zasługują na najszczersze wyrazy uznania. Jest tylko takie duże, wielgachne ale... ( usunięte przez administratora ) Wylęgarnia talentów, między innymi za sprawą świetnej i miłej rekruterki, która wyławia prawdziwe perełki. Podsumowując - przyjdź, zobacz, popracuj. Zakochasz się, a potem zdasz sobie sprawę z faktu, że nie warto tracić zdrowia psychicznego dla kogoś, kto i tak Cię nie doceni. Szkoda, bo potencjał wielki.

Brokuł

O ile wiem w firmie nie pracuje żaden ( usunięte przez administratora ) więc znowu pisze pewnie ( usunięte przez administratora )) Co do firmy to faktycznie panuje tam chaos oraz typowo korporacyjna atmosfera :/

celebryta
@Brokuł 28.07.2017 09:29
O ile wiem w firmie nie pracuje żaden ( usunięte przez administratora ) więc znowu pisze pewnie ( usunięte przez administratora...

Ale Brokuł pracuje ...

Konrad

Connectmedica to firma nowoczesna z branży nowych technologii więc praca tu nie jest z całą pewnością dla każdego. Nie ma się co obrażać tylko trzeba to zrozumieć. Wymagania w takiej firmie są dużo wyższe i jak ktoś odstaje to niestety będzie miał mniej kasy.

Pracownik

Takie forum jest utworzone dla wszystkich którzy chcą się wypowiedzieć na dany temat. Nikt nie broni pisać negatywnych opinii ale też nie zgadzam się na krytykę takich. Jeśli jest mi w firmie dobrze to będę pisać.

Karol

Jak ktoś dobrze pracuje to firma docenia takich pracowników i wówczas jest im dobrze. Ale trzeba sobie na dobrą opinię zapracować a nie udawać że się pracuje!!!

wykop

1. Bądź Connectmedica 2. ??? 3. Brak profitu

Takisobieja

Pewnie znowu napisała Pani z HR, jak ktoś lubi swoją pracę to jej nie zmienia, tutaj jest spora rotacja więc chyba nie lubią swojej pracy.

Koncept

Connectmedica to dobrze działająca firma bez rozgłosu i szumu. Jeśli ktoś lubi swoją pracę to firma będzie dla niego ok.

Hanna

@Adam M. o jakie stanowisko się ubiegałeś? Co więcej możesz napisać o przebiegu Twojej rozmowy kwalifikacyjnej? Piszesz, że cały proces trwał półtora miesiąca. Z ilu etapów się składał? Może masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów?

Koncept

@Adam M. Rozumiem Twoje niezadowolenie ale firma trafiła na kogoś z większymi umiejętnościami tak bywa.

Adam M.

Brałem udział w rekrutacji i nie polecam, prawie półtora miesiąca i na koniec otrzymałem klasyczne "Nie, bo nie"

luky
@Adam M. 04.06.2017 21:01
Brałem udział w rekrutacji i nie polecam, prawie półtora miesiąca i na koniec otrzymałem klasyczne "Nie, bo nie"...

Większość firm w ogóle nie daje odpowiedzi, dobrze że przynajmniej znasz wynik rekrutacji.

Hanna

@Buny to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w tej firmie. Atmosfera to rzeczywiście ważny aspekt dla wielu kandydatów. W jakim dziale jesteś zatrudniony? Atmosfera może nieco różnić się w zależności od obejmowanego stanowiska. Jakie jeszcze plusy zauważyłeś w pracy w Connectmedica?

Buny

W CM pracują świetni ludzie, jest naprawdę fajna atmosfera pracy.

Hanna

@Wiki45 dlaczego nie polecasz pracy w Connectmedica? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czy jakaś sytuacja wzbudziła Twój niepokój? Czekamy na Twoją ocenę.

Koncept

Connectmedica pomaga firmom w nadawaniu swoim markom unikalnego charakteru pro zdrowotnego za pośrednictwem mediów. Firma czerpie z doświadczenia pracowników nabytego w agencjach reklamowych. Ten 65 osobowy zespół ludzi robiących fantastyczna pracę to duma firmy.!

Hanna

@Obrońca, a Ty jesteś zatrudniony w Connectmedica? Na jakim stanowisku? Co więcej możesz powiedzieć o ogólnych warunkach pracy w tym miejscu? Jakie pozytywne aspekty dostrzegasz w pracy?

Obrońca

@Pracujący kiedyś. Myślę, że jesteś bardzo niesprawiedliwy w swojej ocenie. Firma jest dobra i to że czasami odchodzą pracownicy nie dowodzi złej kondycji. Rotacje były zawsze, różne są powody tego a obwinianie firmy jest nieuczciwe, tym bardziej dla byłego pracownika.

hellothursday
@Atakujący 08.05.2017 13:31
Czy firma taka dobra to bym nie powiedział, z tego co wiem uderzają w dzwonek w kuchni kiedy zarobią każde 10 tysi....

I bardzo dobrze! Grosz do grosza a będzie kokosza .

Zdziwiony
@Obrońca 08.05.2017 11:42
@Pracujący kiedyś. Myślę, że jesteś bardzo niesprawiedliwy w swojej ocenie. Firma jest dobra i to że czasami odchodzą pracownic...

"Czasami" odchodzą?

Zostaw opinię o Connectmedica - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Connectmedica