Ludzie ... co Wy ciągle z tym MM group albo GG . te firmy nie maja już nic wspólnego ze składywęgla.pl ale WY ciagle w kółko to samo. Po sytuacji czerwcowej każdy kto pracował w mm lub gg dostał propozycję zaznaczam PROPOZYCJę ( nik nikogo nie zmuszał) pracy w nowej spółce skłądywęgla.pl i w tej chwili każdy kto przystał na tą propozycje wynagrodzenie dostaje i ma na bieżąco.Oczywiście przyznaje racje było duze opóźnienie ale zostało już uregulowane. Za opóźnienie oczywiście należy sie chłosta bo nie każdego stać na przetrwanie miesiąca bez bieżącej kasy.Ale nie rozumiem dlaczego cały czas z uporem maniaka piszecie na składywęgla.pl o pieniądze, świadectwa pracy, ekwiwalenty itd jeśli to nie firma składywęgla.pl Wam jest to winna tylko MM GROUP albo GG . Rozróżnijcie to w końcu że to inne firmy !!! nikt ze skłądywęgla.pl nie załatwi Wam niczego co winne jest MM Group . Bo nie maja w ogóle takiej mocy prawnej.To tak jak by ktoś pracował przykładowo w Media Markt i by mu nie płacili , dostał propozycje z Media Expert i ja przyjął a później pisał na forum , że Media Expert nie chce mu zapłacić zaległej pensji i dać swiadectwa z Media Markt.Prościej nie idzie.Ja pracujący w biurze również dostałem propozycje ze składówęgla.pl ja przyjełem . Rozwiązana została umowa z MM Group. Pensje ze skłądówwęgla.pl dostaje a o zaległą pensje z MM group nie mam pretensji to obecnego pracodawcy tylko złozyłem pozew na MM Group i wywalczyłem nakaz zapłaty. I pieniądze dostanę przez komornika. Ale nie mam nic do nowego pracodawcy jakim są skłądywęgla.pl. bo na jakiej podstawie!? Proszę sie ogarnijcie rozrysujcie to na kartce bo chyba nie wiecie do końca gdzie i dla kogo pracowaliście dla kogo pracujecie i od kogo Wam sie co należy a od kogo nie. A osoba , które przez MM Group zostały zrobione w bambuko szczerze współczuje ale na prawdę idzie to załatwić tak jak podałem Wam mój przykład i na prawde nie ma to nic wspólnego ze skłądywęgla.pl. Dlatego Ci którym wisi coś MM czy GG a pracujemy w skłądywęgla.pl szanujmy pracę bo jesli tak bedziemy za każdym razem wylewali wiadro pomyji na nowego pracodawcę przez pryzmat MM czy GG to sie to nie podniesie o co cały czas jest walczone. Wydaje mi się , że wiekszość pracowników chcąc odegrać się na MM czy GG ( bo zostali oszukani i rozumiem to ) oszukuje nowa spółkę składywęgla.pl przez brak zaangazowania, kradzieże itd itd Nie tędy droga. Jeśli nie będzie zaangazowania w sprzedaży , pracy to nie będzie dostaw, nie dostaw nie bedzie sprzedazy nie bedzie sprzedazy nie bedzie kasy i dalej ładowarek itd itd . Jesteśmy na dnie i jeśli nie ruszymy to tam zostaniemhy. To nie sa już czasy , że wszedzie dostawalismy leasingi łądowarki samochody na kiwnięcie palcem. teraz musimy o to zawalczyć:/ niestety. Pozdro