mm group

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1148 ocen.

Opinie o mm group

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group

lo

Był już ktoś z was w prokuraturze na przesłuchaniu o co tu chodzi bo ja dziś dostałem

Kris

Dostałem pismo od syndyka że się nie rozliczyłem jako kierownik składu z kasą fiskalną i że bedą konsekwencje prawne .Brak mi słów jak zamykali składy był taki bałagan przyjechali jacyś goście od syndyka kazali mi oddać klucze od składu i tak wygladało przejęcie wszystkiego co było na składzie a teraz chcą kasę fiskalną okaże się niedługo że będę sie musial rozliczyć jeszcze ze wszystkiego co było na placu a było tego dużo bo wszystko co tylko było możliwe przywozili z innych składów do mnie .Papierów na przejecie ani na zdanie tego wszystkiego oczywiście nie dostałem???/

alan

dostał ktoś wezwanie do prokuratury?

Wuj
@alan 03.02.2017 14:09
dostał ktoś wezwanie do prokuratury?

Dostałem wezwanie

lo
@alan 03.02.2017 14:09
dostał ktoś wezwanie do prokuratury?

alan i co było w prokuraturze?

1337

ja juz otryzmalem pit dzis kilka godzin temu :P

andrzej

Ma ktoś może numer do syndyka co się teraz tym gównem zajmuje?

kris
@andrzej 29.02.2016 11:18
Ma ktoś może numer do syndyka co się teraz tym gównem zajmuje?

Proszę( usunięte przez administratora ) /> Podobno pity są wysłane, dzisiaj dzwoniłem

MAŁY
@andrzej 29.02.2016 11:18
Ma ktoś może numer do syndyka co się teraz tym gównem zajmuje?

PODAJCIE NR DO SYNDYKA,MYSALALEM ZE TO DAWNO PO IMPREZIE A WIDZE ,ŻE W 2016 JESZCZE DZIAŁAŁO ,JA NIE MIAŁEM ANI WYNAGRODZENIA ANI SWIADECTWA PRACY Z WORKÓW

.......

Dostał ktoś PIT 11 od syndyka

Adam

PIT-u nie otrzymasz. Musisz udać się do biura podatkowego w celu wyliczenia składek za miesiące pracy

patryk

Witam, mam pytanie ..... Czy otrzymamy PIT za 2015 rok ze skladywegla.pl ? lbo moze poda mi ktos nr do tej upadłej firmy KRZAK ? pzdr

Adam

Witam! Byłem na rozprawie 7-go, mam wyrok prawomocny z nakazem zapłaty zaległego wynagrodzenia. Tylko co z tego? Firmą zarządza syndyk. Została ogłoszona upadłość.

M.W

I co się dowiedziałeś? Masz szanse odzyskać kasę? Chłopaki wy w MMGroup byliście zatrudnieni?

mati do martin

tak byłem

martin

mati i co byles na sprawie?

M.W

Serio? Kilka miesiecy? To w PUP mnie nie zarejestruja :-/ mam nadzieję, że u mnie to szybciej pójdzie

martin

no pare dobrych miesiecy czekalem ale nie wybieram sie na nia bo za daleko mieszkam a sprawy na inny termin mi nie przelozyli.

mati do martin

martin a o której masz sprawę?

Kier

Ja mam w Bydgoszczy a wszystko trwa już ponad rok opłacało się czekać. Martin to daj znać co Ci powiedzieli.

M.W

Powiecie mi jak to wszystko u was długo trwało? Tzn od złożenia pozwu w sądzie do rozprawy? Ja dopiero zamierzam złożyc i zastanawiam się czy jakąś kase odzyskam

M.W

Jak długo czekałeś na wyznaczenie rozprawy w MM Group?

martin

ja 21szego w bydgoszczy o ekwiwalent ale z tego co sie orientuje to nie wiem czy jest wogole jakis sens bo firma jest w likwidacji takze szanse na jakies pieniadze marne

mati do kier

ja mam w czwartek a ty gdzie masz?

kier

Mati tu chyba już nikogo nie ma ja mam 4 lutego sprawę.

mati

ma ktoś sprawę 21 stycznia?

mati

ryko byles na sprawie? opowiedz cos

kaja

ja tez zostałam zaproszona na rozmowe w tej firmie w poznaniu ? znów firma sciema ? nie ma nic porządnego na rynku pracy?

anonim

(usunięte przez administratora)

byly

ake ty ku.... głupi jesteś tej firmy niema

Kier

Witam. Czy ktoś może ma wezwanie do Bydgoszczy na 4 lutego na rozprawę. ?

anonim

(usunięte przez administratora)

onnnn

ci co złożyli wnioski do sądów to dostali wezwanie na rozprawę jedni o kasę inni o świadectwa pracy

ryko

Ja mam na 7stycznia 2016

onnnnnn
@ryko 30.11.2015 20:47
Ja mam na 7stycznia 2016

ryko ale w Bydgoszczy?

b.pracownik
@ryko 30.11.2015 20:47
Ja mam na 7stycznia 2016

witam czy masz sprawę o kasę z MM Work service bo ja mam wyrok prawomocny i komornik umarza a tam jest likwidator i jak ją ściągnąć może wiesz

onnnnnn

Witam. czy ktoś wybiera się na sprawę do Bydgoszczy 26 stycznia???

zaniepokojony

czy otrzymał ktoś wezwanie do prokuratury w sprawie składów

cx

Tutaj czyli gdzie

dolnyśląsk

witam, ja robię dalej na składzie i mimo, że mam lepiej niż było wcześniej to i tak człowiek myśli o sw.pl . . . . choć sam się dziwie dlaczego.... jakiś sentyment pozostał... oprócz kilku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dk mon to było ok....

wujo

Szkoda że reaktywacji nie będzie ja tam dalej robię na jakimś składzie ale nie ma to jak w skladachwęgla.pl powaga tam nie było czasu się nudzić !!

ww pasat

hej co tam ze składami ktoś coś wie jak świadectwa z gg mm czy jeszcze tam pracujemy

anonim

(usunięte przez administratora)

jerzy

jak mozna nie dawac sobie rady w takiej pracy?co tam jest takiego stersujacego, smiechu warte...

1337

w, Skąd masz takie info? Myślę, że to wszystko ustawione bo komuś firma nie pasowała a ciągle nic konkretnego na niego nie mają bo wyroku nie było (po za tym że odsiaduje jakieś zawiasy).

w

a mój gps mówi że rozkradliście majątek marcina w. dzieki bogu państwo zapłaci odszkodowanie :) pozdrowak

Łosiek

Justina wiesz co to jest adres IP ? pewnie nie, a bardzo łatwo go namierzyć :-) Twój samsung s5 mini daje taką możliwość. Przestań już tą zabawę w kotka i myszkę. Jak masz coś do Tomka to mu to napisz a nie wymyślasz jakieś głupie gierki. Papatki!

k2

wszyscy dostali odprawy

zaintetesowany

A za ile

Tomasz Adamski
@zaintetesowany 07.07.2015 13:03
A za ile

(usunięte przez administratora) zapytaj za ile.

do tomks

Czemu do sprzedania?

Franek

Ja 80 zl i na poczet mandatów poszło he :) maskara piotr też tak chcem mieć na imie brzmi poważnie !!

1337

ja 280

Piotr

Ile dostaliście kasy z pitów?

byly.....

czy to wazne ile wazne ze wreszczie dostałem chyba jako ostatni

kde
@byly..... 26.06.2015 22:28
czy to wazne ile wazne ze wreszczie dostałem chyba jako ostatni

dostał pewnie tyle co wszyscy i kozaczy

misiek

ile dostałes odprawy , jedna wypłate czy mniej ???

były....

dzis dostalem odprawe nawet jestem w szoku

to właśnie

To raczej jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] blada wam powiem nie chcem więcej w takiej firmie pracować hoć znowu pracuje prawie tran............ to też hłam jakich mało powaga a mialo być normalnie :)

k22

musza być bo fundusz wypłacił całosc

k22

czy będą wyrównania odpraw ktoś wie

syndyk
@k22 22.06.2015 09:10
czy będą wyrównania odpraw ktoś wie

wyrównać to sobie możesz grzywkę u fryzjera

Zostaw opinię o mm group - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mm group