IT.expert Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 161 ocen.

Opinie o IT.expert Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT.expert Sp. z o.o.

Były pracownik ITE

Kolejny wynalazek mistrzów https://www.albera.pl.

anonymous
@jaki 03.01.2018 23:29

Jeżeli jest takim wyciskaczem z ludzi ostatnich soków jak AA, to myślę, że na polu terningów fitness będzie miała dużo sukcesów. ???? Choć mogą być ofiary śmiertelne z przemęczenia.

Remik

Firma ma dobre opinie. Może trzeba pozostawić bez komentarza te wpisy hejterskie?

paa
@Remik 19.03.2018 09:36

Firma splajtowala . Rozumiem że ogarnąłeś ten fakt pisząc o dobrych opiniach o firmie ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Drugi
@Grzegorz 05.01.2018 16:55

Grzesiu w którym roku odszedłeś z IT.E?

Chętny do pracy

Kilka osób próbuje zrobić wrażenie , że IT.expert to taka zła firma. Zmieńcie pracę i dajcie spokój innym.

nik

dostaliscie $$ za fakture za listopad?

anonim
@nik 19.12.2017 09:55

nie dostaliśmy...

juzer

Czy to prawda że ITE złożyło wniosek o upadłość? a biuro w Warszawie jest na wypowiedzeniu do końca roku ?

lamer
@juzer 18.12.2017 11:41

Nie to nieprawda. Wszyscy pracują bo to jest ich najlepsza praca w życiu (patrz komentarze). To tylko strategiczną zagrywka wodza AA żeby zwieść konkurencję pod jakiś strategiczny projekt . Tak słyszałem i wierzę w to głęboko znając geniusz wodza i za(nie)żądu. To byla też najlepsza firma w jakiej pracowałem.

Pracownik ITE

Jak wiadomo firma znika z rynku, ale już sa inne spółki, jak by ktoś chciał pracować między innymi dla https://www.allclouds.pl/ albo https://www.talend.pl/ to niech lepiej przeczyta wszystkie opinie ITE:)

Bob
@Pracownik ITE 13.12.2017 14:16

Posikales się że szczęścia........chcesz aplikować hmmmmm masz za mało w tym mały cukierowym mózgu wiedzy.

Eli

Kiedyś pracowałam w ITexpert. Imprezy integracyjne były niesamowite, do dziś wspominam z rozrzewnieniem, zwłaszcza zabawę w wojsko i taniec z gwiazdami :) Najlepsze na jakich byłam. Szkoda, że teraz mają kłopoty, bo mnie akurat wiele nauczyli i nie mam żalu za wycisk jaki dostałam. Ale kłopoty mają nie oni jedyni. W branży IT teraz prawie wszędzie kicha ... w firmie w której pracuję, też zwalniają :( Napiszcie gdzie jest dobrze i gdzie szukać pracy, żeby zaczepić się na dłużej ??? Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych i trzymam za Was kciuki :)

takitam
@Eli 28.11.2017 20:01

Problem w IT polega na tym ze kiedys robilo sie projekty za grube miliony, a teraz jest konkurencja i stawki w dol co powoduje ze duzo szefow po prostu stwierdza ze nie oplaca im sie w to bawic w projekty ponizej banki i zamykaja firme.

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

ex^2 23.11.2017 22:57 Śmieszy mnie fakt, że ludzie którzy byli gów.... warci i oszustami, wypowiadają się i piszą o firmie która wielu osobom pomogła i dała na chleb. Ile osób z Was zostało zatrudnionych w firmie, ile osób z Was otrzymała pieniądze za pracę, ile osób z Was wywiązała się należycie ze swoich obowiązków. Samo przychodzenie do pracy nie oznacza że mają płacić. Później wielkie zdziwienie że firma rozstała się z pracownikiem. Przecież to naturalne i normalne zachowanie. Piszecie o zatrudnianiu z ulicy, a te wszystkie ogłoszenia za które się płaci na portalach, firma nie podkupywała nikogo, kto chciał mógł tu złożyć CV. Czy Wy ludzie nie umiecie się przyznać do swoich błędów, braku wiedzy, sami nie szanowaliście pracodawcy wiec dlaczego on ma Was szanować. To jest jedno wielkie KŁAMSTWO i nie zgadzam się z tymi opiniami. Żal mi Was, wielcy inżynierowie .

Mac

Ogólnie nie mam zastrzeżeń do firmy, ale jakaś integracja mogłaby jeszcze bardziej poprawić atmosferę ;)

Sąd Najwyższy
@Mac 24.10.2017 08:30

Mac skoro nie masz zastrzeżeń, to co powiesz na ten wpis? https://www.imsig.pl/pozycja/2017/220/42605,%22IT.EXPERT_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84%22

Pracownik ITE

Firma jak każda inna, ma swoje plusy i minusy. Specjalistów jest mało, człowiek jest odpowiedzialny za wszystko, programowanie, testowanie, podgrywanie aplikacji do klienta, szkolenia dla klienta oraz nawet trzeba pingować klienta żeby szybciej realizował swoje zadania.. Żadnych benefitow, wynagrodzenie na poziomie programisty, a nie multi człowieka od wszystkiego... Dopóki zarządzający się nie zmienią, to nic się nie zmieni w tej firmie... Praca dobra na sam początek, żadnych reguł dobrego programowania, metodyk wytwarzania oprogramowania, testów jednostkowych itd itp. Działą to działa, idziemy dalej, (usunięte przez administratora)

Wujek dobra rada
@Pracownik ITE 14.11.2017 14:37

No obecnie nie jest to nawet praca dobra na początek, bo czego tam się można nauczyć? Jak korzystać z laptopa służbowego żeby nie dostać dyscyplinarki? Jak zarządzać firmą żeby Sąd zabezpieczył jej majątek? Jak popaść w długi? Odradzam wszystkim, którzy myślą nawet o praktykach, naprawdę gorzej nie da się trafić. Szacunku do pracownika ZERO. Obecnie szukają byle pretekstu żeby zrzucić na kogoś odpowiedzialność za swoje czyny, kłamstwo to tam chleb powszedni (obiecują nowe umowy i na obiecankach się kończy).

Antek

Jak sądzicie a może trzeba bardziej nalegać na organizowanie spotkań integracyjnych? Warto próbować, myślę!

k.k.

Ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Jest trochę presji co prawda, ale takiej zdrowej, daje motywacje i kopa do pracy. Kasa bardzo fajna, terminowa. Atmosfera też może być.

Waldi

IT.expert to miejsce dla określonego typu osób i być może ludzie niezadowoleni mają swoje racje ale ogólnie jest spoko

bez lukru

Czytam, czytam i generalnie myślę, że większość opinii o ITE tutaj jest albo skrajnie zła (mowa nienawiści ala pis), albo skrajnie pozytywna (aż rodzą się wątpliwości co do ich autentyczności ;0) Ja pracuje w IT,expert od kilku lat. Co do: AA - ktoś napisał że to cham i prostak. Nie wiem, byc może - mnie przez tych kilka lat nie dal sie takim poznac. Dla mnie to raczej mrukliwy gosc ktory czuje sie odpowiedzualny za cala firme - od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do milionowych inwestycji, co pewnie moze rodzic frustracje. Jako dwudziestoparoletniej osobie (na poczatku pracy w ite) udalo mi sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pare rzeczy - ale za kazdym razem bylo to tlumaczone moim mlodym wiekiem i niedoswiadczeniem a w efekcie uszlo mi to na sucho, AA jakos sie na mnie nie "wydarl" nie zmieszal mnie z blotem itp reszta ludzi - majac dwadziesciapare lat fajne bylo to, ze po pierwszych 2-3 miesiacach starsi, doswiadczeni inteligentni ludzie traktowali mnie jak partnera, kolege. Małe starcia z kolegami z pracy kojarze może z 3-4. nadgodziny - nie mam takich hardcorowych dosiwadczen jak co niektórzy piszacy posty (tak swoja droga sprobujcie szantazu - jesli nie placa, pojdzcie na zwolnienie lekarskie na 3 dni w goracym okresie, moze wtedy dostaniecie przelew?) Pewnie ze czasami zostawało sie w pracy 'po godzinach' - ale tylko wtedy, gdy wydalo mi sie to wazne. w pozostalych przypadkach z moich ust padał tekts ze bardzo lubie swoje zycie prywatne i z przykroscia odmawiam zrobienia jeszcze tego czy tamtego. jak do tej pory mnie za to nie wywalili atmosfera - ja sie ogolnie dogaduje z ludzmi, wiec dla mnie bardzo ok. szkoda ze nie ma jakichs spotkan integracyjnych organizowanych przez itexpert, bo wtedy pewnie daloby sie poznac lepiej wiecej ludzi. z minusow to na pewno brak socjalu, ktory bylby milym dodatkiem do pracy - chodzi mi glownie o opieke medyczna i karte multisport. Poza tym brak spotkan integracyjnych organizowanych przez pracodawce kiedys pewnie zmienie firme a ite bede kojarzyc jako miejsce w ktorym pracowalo sporo fajnych ludzi i gdzie nie trzeba bylo mowic 'panie prezesie' bo inaczej prezes czul sie urazony. prezesi sami skracaja dystans, ja oceniam atmosfere w ite wlasnie jako kolezenska (choc rozumiem ze inni moga miec gorsze zdanie) poza tym w tej firmie jest "tempo' ale ja chyba lubie czasami w pracy (bo w czasie wolnym juz nie bardzo) pozapier***ac

Waldi

IT.expert Sp. z o.o. to świetna firma, sądzę, że wiele osób jest bardzo zadowolonych. Widać to po ofertach pracy, mają jakieś pojedyncze wakaty. Super praca!!

do waldi
@Waldi 11.10.2017 18:11

Widzę hr dalej w formie...

Daniel

Ja powiem krótko, jak jesteś w porządku, uczciwie i sumiennie podchodzisz do swojej pracy to dostajesz swoje wynagrodzenie i wszystko gra - tak to działa w moim przypadku. Jak zamiast pracą człowiek zajmuje się wtykaniem nosa w sprawy kierownicze to może powinien od razu na dyrektora startować? :)

Maja

@Hebuertus, dzięki za Twój głos w dyskusji, bo tak jak widziałeś wcześniej można było tak z forum wywnioskować. Masz też odmienne zdanie odnośnie warunków oferowanych przez IT.expert Sp. z o.o. Napiszesz coś więcej na temat benefitów czy szkoleń?

Hubertus

Proszę Was, to nie ulotki żeby przyjmowali wszystkich po kolei. Trzeba mieć jakąś wiedzę i pojęcie o IT. Doświadczenie może nie musi być ogromne, bo szkolą pracowników i dają szansę na rozwój, ale coś sobą trzeba reprezentować...

Maja

@Nick, dziękuję za odpowiedź. Ale z forum wynika teraz wiele niespójności, niektórzy z was piszą, że w IT.expert Sp. z o.o. przyjmują wszystkich, jak TY @nick, a z kolei @przemysław twierdzi coś kompletnie odwrotnego. Pytanie teraz kto tutaj ma w tym wszystkim rację?

Waluś

Jak ktoś pracując robi to co lubi to zawsze będzie zadowolony. Niektóre osoby pracujące w firmie i robiące coś z obowiązku wówczas zawsze będą miały powód do narzekania.

Gabriel

Osoby, które piszą te negatywy są chyba niepoważne. Myślicie, że szkalowaniem firmy na forum coś zyskacie? IT.expert jest za mocne żeby Wam się poddać. Zatrudniają mnóstwo ludzi, którzy są zadowoleni i robią naprawdę kawał dobrej roboty.

Przemysław

Wcale nie jest tak łatwo się tam dostać, bo wymagania mają duże. Przysłowiowi "ludzie z ulicy" nigdy nie daliby tam rady. Oferują stałą umowę o pracę i w zależności od stanowiska w miarę dobre wynagrodzenie. Co do tych "pozwalnianych" to wybaczcie, ale postawcie się na miejscu firmy, gdzie pracownik zawala projekt za projektem, a oni na tym tylko tracą klientów i pieniądze, to co mają zrobić? Pogłaskać takiego pracownika po główce, dać podwyżkę i prostsze projekty?

Anty-Przemysław
@Przemysław 31.08.2017 15:32

Haha, no chyba sobie żartujesz Przemuś :) Duże wymagania? Duży to tam jest chaos. Nie raz mistrz wszechwiedzy AO przychodził i mówił, że jego kochaną platformę to mogą ludzie z ulicy obsługiwać po kilkudniowym przeszkoleniu. Także nie wiem w jakim zespole tam kiśniesz, ale na pewno nie znasz realiów lubelskiej placówki. 90% osób rezygnuje z własnej, nieprzymuszonej woli, bo mają w głowie motto: "Gorzej przecież nie będzie". Nie chodzi o hajs, bo jak ktoś dobrze pod biurko wchodził to coś tam mógł wywalczyć, ale byli tacy, co przez 2 lata nie mogli się podwyżki doprosić, bo dyro za nimi nie przepadał. I to nie miało znaczenia, że dana osoba zrobiła spore postępy. Apropo postępów, to o ile na początku coś tam można się nauczyć, to potem jest już tylko stagnacja. No, ale Ci co odeszli, na pewno teraz nie żałują - ich trud skończony :)

Maja

@Nieładnie, czy w takim razie skoro masz więcej informacji to możesz opisać pracę w IT.expert Sp. z o.o. w Twoim ujęciu? Piszesz o niepotrzebnym hejcie, wiadomo że jest go teraz dużo w Internecie, pytanie tylko czy jest uzasadniony tutaj na forum firmy.

Nieładnie

Widać, że niektórzy tutaj nie mają zielonego pojęcia o tym jak wygląda praca w it. expert, ale szerzą hejt na potęgę. Nieładnie

Maja

@Natalia dziękuje za odpowiedź, to na pewno konkretna wskazówka dla osób, które poszukują pracy w IT.expert. @ex-Machina, każdy ma prawo na forum do swojego zdania, nawet pozytywnego, warto jednak pamiętać, że należy podawać przy tym argumenty i uzasadnienie swojego zdania.

Wanda

Jak ktoś będzie chciał to zawsze oczerni firmę, a ja wiem że tu jest spoko praca.

ex-Machina
@Wanda 20.08.2017 18:01

Ale jakie oczernianie? Lojalni ex-pracownicy ostrzegają nieświadomych straceńców :) Po co więcej osób ma popełnić ten błąd? Jedynie HR i wirtualni wyimaginowani pracownicy bronią firmy :)

Roberto

IT.expert jako firma nowoczesnych technologii potrzebują dobrych fachowców !!

Maja

@Natalia a możesz napisać, jak wygląda rekrutacja w IT.expert Sp. z o.o.? Czy może masz jakieś konkretne wskazówki dla osób, które mają zamiar wziąć w nim udział? To stresująca sytuacja, z której dzięki takiej pomocy, wiele osób może wyjść obronną ręką.

Natalia
@Maja 12.08.2017 13:14

Maja wszystko jest na stronie :) https://www.itexpert.pl/kariera/ a do spotkania zawsze warto się przygotować.

były pracownik

No proszę - 3 pozytywne opinie w ciągu dnia - czyżby szukali kolejnego kozła ofiarnego na którego można będzie w przyszłości zwalić winę, wykopać i nie zapłacić?

były pracownik 2
@były pracownik 02.08.2017 16:36

Ludzie w HR są chyba niereformowalni. Na dobrą opinie trzeba zapracować a nie walić ściemę...

Zostaw opinię o IT.expert Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT.expert Sp. z o.o.