IT.expert Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 157 ocen.

Opinie o IT.expert Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT.expert Sp. z o.o.

Były pracownik ITE

Kolejny wynalazek mistrzów https://www.albera.pl.

kolejny_oszukany
@stop-trolom 08.01.2018 19:37

HE HE HE Gdzie są moje pieniądze ja się pytam skoro firma tak płaci zawsze ???

AaAjjjjjjjjjj
@stop-trolom 08.01.2018 19:37

Dobrze piszesz - placila. Bo tera nie placi...

Chętny do pracy

Kilka osób próbuje zrobić wrażenie , że IT.expert to taka zła firma. Zmieńcie pracę i dajcie spokój innym.

anonim

(usunięte przez administratora)

Milena
@Były pracownik 04.01.2018 14:53

Alicja, trolu, już daj spokój :)

Grzegorz
@Były pracownik 04.01.2018 14:53

Głupi jesteś, to nie Alicja. Sam jesteś trolem, chętnie Ci wybiłbym zęby tępaku. Ja odszedłem z tej firmy i jestem i byłem zadowolony, widocznie jesteś tyle wart ile zerwany papier toaletowy. Nie wiem jak można być takim dupkiem i pisać że Ci nie zapłacili, że coś zrobili itp. Firma upadła przez takich ludzi ja Ty i reszta baranów piszących głupie opinie zamiast pracować. Praca to praca i nie opowiadajcie mi że w innych firmach jest lepiej bo wszędzie jest to samo, jest wymagana wiedza, dostępność i odpowiedzialność a mało kto ją dzisiaj ma. Każdy chce 10 tyś i przychodzić pić kawę i nic nie robić. Czepiacie się, brać się do pracy i przestać pierol.......lić

nik

dostaliscie $$ za fakture za listopad?

anonim
@nik 19.12.2017 09:55

nie dostaliśmy...

juzer

Czy to prawda że ITE złożyło wniosek o upadłość? a biuro w Warszawie jest na wypowiedzeniu do końca roku ?

lamer
@juzer 18.12.2017 11:41

Nie to nieprawda. Wszyscy pracują bo to jest ich najlepsza praca w życiu (patrz komentarze). To tylko strategiczną zagrywka wodza AA żeby zwieść konkurencję pod jakiś strategiczny projekt . Tak słyszałem i wierzę w to głęboko znając geniusz wodza i za(nie)żądu. To byla też najlepsza firma w jakiej pracowałem.

Pracownik ITE

Jak wiadomo firma znika z rynku, ale już sa inne spółki, jak by ktoś chciał pracować między innymi dla https://www.allclouds.pl/ albo https://www.talend.pl/ to niech lepiej przeczyta wszystkie opinie ITE:)

exX
@Pracownik ITE 13.12.2017 14:16

Póki co wpisu do KRS jeszcze nie ma - pewnie czekają aż sprawa przycichnie albo cały majątek pójdzie do komornika. Swoją drogą strony tak innowacyjne i bogate w treść jak całe ITE ;)

Bob
@Pracownik ITE 13.12.2017 14:16

Posikales się że szczęścia........chcesz aplikować hmmmmm masz za mało w tym mały cukierowym mózgu wiedzy.

Eli

Kiedyś pracowałam w ITexpert. Imprezy integracyjne były niesamowite, do dziś wspominam z rozrzewnieniem, zwłaszcza zabawę w wojsko i taniec z gwiazdami :) Najlepsze na jakich byłam. Szkoda, że teraz mają kłopoty, bo mnie akurat wiele nauczyli i nie mam żalu za wycisk jaki dostałam. Ale kłopoty mają nie oni jedyni. W branży IT teraz prawie wszędzie kicha ... w firmie w której pracuję, też zwalniają :( Napiszcie gdzie jest dobrze i gdzie szukać pracy, żeby zaczepić się na dłużej ??? Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych i trzymam za Was kciuki :)

Eli

Czytam co się dzieje na rynku i wyciągam wnioski. Mam tez własne doświadczenia. Być może Ty jeszcze tego nie dostrzegasza lub nie rozumiesz jak obecna sytuacja niekorzystnie wpływa zwłaszcza na duże firmy w branży IT. To ze w IT łatwo znaleźć pracę, to fakt ale nie oznacza to braku problemów. Pozdrawiam

takitam
@Eli 28.11.2017 20:01

Problem w IT polega na tym ze kiedys robilo sie projekty za grube miliony, a teraz jest konkurencja i stawki w dol co powoduje ze duzo szefow po prostu stwierdza ze nie oplaca im sie w to bawic w projekty ponizej banki i zamykaja firme.

anonim

(usunięte przez administratora)

też ex

chyba do końca swoich dni nie zapomnisz tego, że wyleciałeś z IT.expert.... Zasłużyłeś na to i przyjmij to w końcu jak mężczyzna. W nowej firmie zbyt długo nie zagrzałeś miejsca. Ciekawe dlaczego? Czy im teraz też psujesz opinię w sieci?

zadowolony

ex^2 23.11.2017 22:57 Śmieszy mnie fakt, że ludzie którzy byli gów.... warci i oszustami, wypowiadają się i piszą o firmie która wielu osobom pomogła i dała na chleb. Ile osób z Was zostało zatrudnionych w firmie, ile osób z Was otrzymała pieniądze za pracę, ile osób z Was wywiązała się należycie ze swoich obowiązków. Samo przychodzenie do pracy nie oznacza że mają płacić. Później wielkie zdziwienie że firma rozstała się z pracownikiem. Przecież to naturalne i normalne zachowanie. Piszecie o zatrudnianiu z ulicy, a te wszystkie ogłoszenia za które się płaci na portalach, firma nie podkupywała nikogo, kto chciał mógł tu złożyć CV. Czy Wy ludzie nie umiecie się przyznać do swoich błędów, braku wiedzy, sami nie szanowaliście pracodawcy wiec dlaczego on ma Was szanować. To jest jedno wielkie KŁAMSTWO i nie zgadzam się z tymi opiniami. Żal mi Was, wielcy inżynierowie .

Mac

Ogólnie nie mam zastrzeżeń do firmy, ale jakaś integracja mogłaby jeszcze bardziej poprawić atmosferę ;)

hah
@Mac 24.10.2017 08:30

Znaczy się nie pracowałeś jak nie masz zastrzeżeń :)

Sąd Najwyższy
@Mac 24.10.2017 08:30

Mac skoro nie masz zastrzeżeń, to co powiesz na ten wpis? https://www.imsig.pl/pozycja/2017/220/42605,%22IT.EXPERT_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84%22

Pracownik ITE

Firma jak każda inna, ma swoje plusy i minusy. Specjalistów jest mało, człowiek jest odpowiedzialny za wszystko, programowanie, testowanie, podgrywanie aplikacji do klienta, szkolenia dla klienta oraz nawet trzeba pingować klienta żeby szybciej realizował swoje zadania.. Żadnych benefitow, wynagrodzenie na poziomie programisty, a nie multi człowieka od wszystkiego... Dopóki zarządzający się nie zmienią, to nic się nie zmieni w tej firmie... Praca dobra na sam początek, żadnych reguł dobrego programowania, metodyk wytwarzania oprogramowania, testów jednostkowych itd itp. Działą to działa, idziemy dalej, (usunięte przez administratora)

Wujek dobra rada
@Pracownik ITE 14.11.2017 14:37

No obecnie nie jest to nawet praca dobra na początek, bo czego tam się można nauczyć? Jak korzystać z laptopa służbowego żeby nie dostać dyscyplinarki? Jak zarządzać firmą żeby Sąd zabezpieczył jej majątek? Jak popaść w długi? Odradzam wszystkim, którzy myślą nawet o praktykach, naprawdę gorzej nie da się trafić. Szacunku do pracownika ZERO. Obecnie szukają byle pretekstu żeby zrzucić na kogoś odpowiedzialność za swoje czyny, kłamstwo to tam chleb powszedni (obiecują nowe umowy i na obiecankach się kończy).

Antek

Jak sądzicie a może trzeba bardziej nalegać na organizowanie spotkań integracyjnych? Warto próbować, myślę!

k.k.

Ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Jest trochę presji co prawda, ale takiej zdrowej, daje motywacje i kopa do pracy. Kasa bardzo fajna, terminowa. Atmosfera też może być.

Waldi

IT.expert to miejsce dla określonego typu osób i być może ludzie niezadowoleni mają swoje racje ale ogólnie jest spoko

bez lukru

Czytam, czytam i generalnie myślę, że większość opinii o ITE tutaj jest albo skrajnie zła (mowa nienawiści ala pis), albo skrajnie pozytywna (aż rodzą się wątpliwości co do ich autentyczności ;0) Ja pracuje w IT,expert od kilku lat. Co do: AA - ktoś napisał że to cham i prostak. Nie wiem, byc może - mnie przez tych kilka lat nie dal sie takim poznac. Dla mnie to raczej mrukliwy gosc ktory czuje sie odpowiedzualny za cala firme - od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do milionowych inwestycji, co pewnie moze rodzic frustracje. Jako dwudziestoparoletniej osobie (na poczatku pracy w ite) udalo mi sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pare rzeczy - ale za kazdym razem bylo to tlumaczone moim mlodym wiekiem i niedoswiadczeniem a w efekcie uszlo mi to na sucho, AA jakos sie na mnie nie "wydarl" nie zmieszal mnie z blotem itp reszta ludzi - majac dwadziesciapare lat fajne bylo to, ze po pierwszych 2-3 miesiacach starsi, doswiadczeni inteligentni ludzie traktowali mnie jak partnera, kolege. Małe starcia z kolegami z pracy kojarze może z 3-4. nadgodziny - nie mam takich hardcorowych dosiwadczen jak co niektórzy piszacy posty (tak swoja droga sprobujcie szantazu - jesli nie placa, pojdzcie na zwolnienie lekarskie na 3 dni w goracym okresie, moze wtedy dostaniecie przelew?) Pewnie ze czasami zostawało sie w pracy 'po godzinach' - ale tylko wtedy, gdy wydalo mi sie to wazne. w pozostalych przypadkach z moich ust padał tekts ze bardzo lubie swoje zycie prywatne i z przykroscia odmawiam zrobienia jeszcze tego czy tamtego. jak do tej pory mnie za to nie wywalili atmosfera - ja sie ogolnie dogaduje z ludzmi, wiec dla mnie bardzo ok. szkoda ze nie ma jakichs spotkan integracyjnych organizowanych przez itexpert, bo wtedy pewnie daloby sie poznac lepiej wiecej ludzi. z minusow to na pewno brak socjalu, ktory bylby milym dodatkiem do pracy - chodzi mi glownie o opieke medyczna i karte multisport. Poza tym brak spotkan integracyjnych organizowanych przez pracodawce kiedys pewnie zmienie firme a ite bede kojarzyc jako miejsce w ktorym pracowalo sporo fajnych ludzi i gdzie nie trzeba bylo mowic 'panie prezesie' bo inaczej prezes czul sie urazony. prezesi sami skracaja dystans, ja oceniam atmosfere w ite wlasnie jako kolezenska (choc rozumiem ze inni moga miec gorsze zdanie) poza tym w tej firmie jest "tempo' ale ja chyba lubie czasami w pracy (bo w czasie wolnym juz nie bardzo) pozapier***ac

Waldi

IT.expert Sp. z o.o. to świetna firma, sądzę, że wiele osób jest bardzo zadowolonych. Widać to po ofertach pracy, mają jakieś pojedyncze wakaty. Super praca!!

do waldi
@Waldi 11.10.2017 18:11

Widzę hr dalej w formie...

Daniel

Ja powiem krótko, jak jesteś w porządku, uczciwie i sumiennie podchodzisz do swojej pracy to dostajesz swoje wynagrodzenie i wszystko gra - tak to działa w moim przypadku. Jak zamiast pracą człowiek zajmuje się wtykaniem nosa w sprawy kierownicze to może powinien od razu na dyrektora startować? :)

Maja

@Hebuertus, dzięki za Twój głos w dyskusji, bo tak jak widziałeś wcześniej można było tak z forum wywnioskować. Masz też odmienne zdanie odnośnie warunków oferowanych przez IT.expert Sp. z o.o. Napiszesz coś więcej na temat benefitów czy szkoleń?

Hubertus

Proszę Was, to nie ulotki żeby przyjmowali wszystkich po kolei. Trzeba mieć jakąś wiedzę i pojęcie o IT. Doświadczenie może nie musi być ogromne, bo szkolą pracowników i dają szansę na rozwój, ale coś sobą trzeba reprezentować...

Maja

@Nick, dziękuję za odpowiedź. Ale z forum wynika teraz wiele niespójności, niektórzy z was piszą, że w IT.expert Sp. z o.o. przyjmują wszystkich, jak TY @nick, a z kolei @przemysław twierdzi coś kompletnie odwrotnego. Pytanie teraz kto tutaj ma w tym wszystkim rację?

Waluś

Jak ktoś pracując robi to co lubi to zawsze będzie zadowolony. Niektóre osoby pracujące w firmie i robiące coś z obowiązku wówczas zawsze będą miały powód do narzekania.

Gabriel

Osoby, które piszą te negatywy są chyba niepoważne. Myślicie, że szkalowaniem firmy na forum coś zyskacie? IT.expert jest za mocne żeby Wam się poddać. Zatrudniają mnóstwo ludzi, którzy są zadowoleni i robią naprawdę kawał dobrej roboty.

Przemysław

Wcale nie jest tak łatwo się tam dostać, bo wymagania mają duże. Przysłowiowi "ludzie z ulicy" nigdy nie daliby tam rady. Oferują stałą umowę o pracę i w zależności od stanowiska w miarę dobre wynagrodzenie. Co do tych "pozwalnianych" to wybaczcie, ale postawcie się na miejscu firmy, gdzie pracownik zawala projekt za projektem, a oni na tym tylko tracą klientów i pieniądze, to co mają zrobić? Pogłaskać takiego pracownika po główce, dać podwyżkę i prostsze projekty?

Anty-Przemysław
@Przemysław 31.08.2017 15:32

Haha, no chyba sobie żartujesz Przemuś :) Duże wymagania? Duży to tam jest chaos. Nie raz mistrz wszechwiedzy AO przychodził i mówił, że jego kochaną platformę to mogą ludzie z ulicy obsługiwać po kilkudniowym przeszkoleniu. Także nie wiem w jakim zespole tam kiśniesz, ale na pewno nie znasz realiów lubelskiej placówki. 90% osób rezygnuje z własnej, nieprzymuszonej woli, bo mają w głowie motto: "Gorzej przecież nie będzie". Nie chodzi o hajs, bo jak ktoś dobrze pod biurko wchodził to coś tam mógł wywalczyć, ale byli tacy, co przez 2 lata nie mogli się podwyżki doprosić, bo dyro za nimi nie przepadał. I to nie miało znaczenia, że dana osoba zrobiła spore postępy. Apropo postępów, to o ile na początku coś tam można się nauczyć, to potem jest już tylko stagnacja. No, ale Ci co odeszli, na pewno teraz nie żałują - ich trud skończony :)

Maja

@Nieładnie, czy w takim razie skoro masz więcej informacji to możesz opisać pracę w IT.expert Sp. z o.o. w Twoim ujęciu? Piszesz o niepotrzebnym hejcie, wiadomo że jest go teraz dużo w Internecie, pytanie tylko czy jest uzasadniony tutaj na forum firmy.

Nieładnie

Widać, że niektórzy tutaj nie mają zielonego pojęcia o tym jak wygląda praca w it. expert, ale szerzą hejt na potęgę. Nieładnie

Maja

@Natalia dziękuje za odpowiedź, to na pewno konkretna wskazówka dla osób, które poszukują pracy w IT.expert. @ex-Machina, każdy ma prawo na forum do swojego zdania, nawet pozytywnego, warto jednak pamiętać, że należy podawać przy tym argumenty i uzasadnienie swojego zdania.

Wanda

Jak ktoś będzie chciał to zawsze oczerni firmę, a ja wiem że tu jest spoko praca.

ex-Machina
@Wanda 20.08.2017 18:01

Ale jakie oczernianie? Lojalni ex-pracownicy ostrzegają nieświadomych straceńców :) Po co więcej osób ma popełnić ten błąd? Jedynie HR i wirtualni wyimaginowani pracownicy bronią firmy :)

Roberto

IT.expert jako firma nowoczesnych technologii potrzebują dobrych fachowców !!

Maja

@Natalia a możesz napisać, jak wygląda rekrutacja w IT.expert Sp. z o.o.? Czy może masz jakieś konkretne wskazówki dla osób, które mają zamiar wziąć w nim udział? To stresująca sytuacja, z której dzięki takiej pomocy, wiele osób może wyjść obronną ręką.

Natalia
@Maja 12.08.2017 13:14

Maja wszystko jest na stronie :) https://www.itexpert.pl/kariera/ a do spotkania zawsze warto się przygotować.

były pracownik

No proszę - 3 pozytywne opinie w ciągu dnia - czyżby szukali kolejnego kozła ofiarnego na którego można będzie w przyszłości zwalić winę, wykopać i nie zapłacić?

były pracownik 2
@były pracownik 02.08.2017 16:36

Ludzie w HR są chyba niereformowalni. Na dobrą opinie trzeba zapracować a nie walić ściemę...

Waleczny

Aplikuję do firmy i już wcześniej słyszałem sporo dobrego o nich. Choć mam opory na czytanie opinii na forum to widzę, że czasami warto. Ludzie już jak piszą pozytywnie to ze szczegółami a nie tylko hasła.

Wańka

IT.expert to nowoczesna firma i być może nie wszyscy dają tu radę.

Pola

Bardzo często osoby które maja zatarg z firmą piszą opinie. Chyba każdy wie, że to n ie są obiektywne opinie.

Rozsądny
@Pola 23.07.2017 10:55

Należy sobie zadać pytanie dlaczego mają ten zatarg? Czy przypadkiem nie mieli słusznego powodu? Moim zdaniem w większości mieli a pracuje tu długo.

Karol

Słyszałem sporo dobrego o firmie ale po lekturze opinii na forum to sie potwierdza. Czyli można aplikować?

Filipkens
@Karol 14.07.2017 10:48

śmiało możesz aplikować. Nie wiem jakie stanowisko masz na myśli, bo od tego jest uzależnione wynagrodzenie, ale jeśli będziesz się przykładał to źle Ci tam nie będzie. Atmosfera jest dobra, projekty ciekawe. IT.expert cały czas się rozwija, a pracownicy razem z nią. Także próbuj

Filipkens
@Karol 14.07.2017 10:48

śmiało możesz aplikować. Nie wiem jakie stanowisko masz na myśli, bo od tego jest uzależnione wynagrodzenie, ale jeśli będziesz się przykładał to źle Ci tam nie będzie. Atmosfera jest dobra, projekty ciekawe. IT.expert cały czas się rozwija, a pracownicy razem z nią. Także próbuj

MarketingFiction

Człowiek pracował w ITE, a teraz czyta wpisy albo pełne jadu albo pisane przez samo ITE na potrzeby polepszenia wizerunku firmy. Oto wszak chodzi. To widać po wpisach... Krótkie, laickie, bez szczegółów. Byle liczne "...wiele się tu nauczyłem...dobra atmosfera ...niezłe zarobki..." Ktoś kto ma do wylania jad przykłada się. To fakt. I to nie jest jad dla samego wylania. To jest ostrzeżenie przed taką firmą jak ITE. Ja nie polecam. Ale człowiek uczy się na własnych błędach.

Wania

Słyszałem sporo dobrego o firmie i aplikuję . Czy może ktoś podpowiedzieć kilka informacji? Jak się wam teraz pracuje?

Maja

@Michał jeśli aż tak rażą Cię negatywne komentarze i się z nimi nie zgadzasz, to chętnie dowiemy się również jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie. Rozumiem, że dobrze wspominasz ludzi, z którymi współpracowałeś. A jak wspominasz samą pracę? @wertyk jeśli zdecydujesz się na aplikacje, to daj znać jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy i czy coś Ciebie podczas niego zaskoczyło. Takie informacje mogą być istotne dla osób, które właśnie czekają na rozmowę kwalifikacyjną do IT.expert.

Kamil

Super firma, pracowałem tam i przypadkiem też w Easylog ale to ci sami prezesi więc się czułem tak samo dobrze;) Tylko teraz jacyś nienawistni ludzie aferę rozkręcają że niby it-expert i easylog w zmowie przetargowej działali, ża infoafera itd. Ale to nieprawda. No przypadkiem ci sami ludzie to prowadzili to jak mieli nie wiedzieć o ofercie konkurencji? Ale to czysty przypadek.

wertyk

Trudno jest ocenić firmę na podstawie opinii z forum bo poziom niektórych pozostawia wiele do życzenia. Słyszałem trochę dobrego o firmie i będę aplikował.

Michał

Beznadziejny jest ten portal - szlam i bezkarne obrażanie ludzi, wyzwiska i anonimowe oceny. Nigdy więcej tutaj nie zajrzę. Wolę myśleć dobre rzeczy o ludziach, z którymi pracowałem. Jak się czyta ten wylewany jad i nienawiść to niestety łatwo odgadnąć kto to napisał - trudno jednak zrozumieć, dlaczego opluwa ludzi, z którymi pracował. Nikt nikogo nie zmusza do pracy jak nie chcesz to nie musisz pracować ani w tej ani w żadnej firmie. Taka mowa nienawiści i anonimowe wyzywanie ludzi to prawdziwie "bohaterska" postawa. Pozdrawiam byłych kolegów.

Maniek

Interesuje mnie praca na stanowisku administracyjno-magazynowym, może ktoś mi podpowie kilka informacji przed złożeniem cv. Jak się pracuje w firmie, jaka jest atmosfera?

Nowy☆
@Maniek 20.06.2017 09:52

Witam. Mnie tez interesuje praca na stanowisku administracyjno-magazynowym. Moze ktos podrzucic kilka slów o tym dziale? I jakie proponuja stawki? Bede bardzo wdzieczny....

anonim

(usunięte przez administratora)

Buczek

Buku, Kolego zazwyczaj nie mieszam się w takie wypowiedzi ale zrobię wyjątek, bo ja nadal pracuję w tej firmie ....nie jestem ani amebą, ani marionetką i nikt mi nie płaci za ten komentarz. Jest mi zwyczajnie przykro gdy czytam takie nienawistne wpisy. Pracowałeś tu, a teraz obrażasz mnie i ludzi, którzy byli Twoimi kolegami. Nie zapominaj, że tę firmę nadal stanowią ludzie, bardzo zdolni, zaangażowani i pracowici, Twoi znajomi...... Piszesz, że nie czułeś się tu bezpiecznie, pewnie miałeś powód, może zabrakło Ci kompetencji, nie poradziłeś sobie z zadaniami i zostałeś zwolniony (tak bywa), a teraz odgrywasz się złośliwie, bo Internet daje Ci anonimowość. Czy to jest w porządku? Poczułeś się lepiej? Bo ja niestety nie :( Na zakończenie dodam: mam dobrego szefa, zgrany zespół, a firma daje mi to czego od niej oczekuję i co jest dla mnie ważnie, dobra kasa, zadaniowy czas pracy (co bardzo ułatwia mi życie), szkolenia. Mnie to w zupełności satysfakcjonuje, ale rozumiem, że ktoś może mieć bardziej wygórowane oczekiwania - nie oceniam tego. Buku, Tobie i innym (anonimowo opluwającym swoich Znajomych) życzę mniej agresji i mowy nienawiści, a więcej pogody ducha i radości na co dzień. Poważnie, żyje się wtedy o wiele łatwiej i przyjemniej :)

były programista

Bagno dla programisty, dyrektor techniczny wymyślił sobie jakiś mulasty system, który często ledwo ciągnie (za moich czasów restarty środowisk deweloperskich wykonywane były co parę minut), a co najgorsze KAŻDY projekt próbuje tworzyć na tym szajsie. Pomijam już fakt, że "programiści" albo raczej konsultanci zastają się w miejscu, bo taki był zamysł tej platformy żeby posadzić małpę co będzie klikała lub ewentualnie wzorcem COPY-PASTE napisze jakiś kilku linijkowy kod w Groovy. Pomijam również fakt w jakim tempie developuje się aplikacje na tej podróbie Documentum, brrr, ciary mnie przechodzą jak sobie przypominam :) Nie rozumiem po co pytać ludzi na rekrutacji z rzeczy których nawet się nie wykorzystuje bo do stworzenia prostego rejestru wystarczy wykonanie kilku metod z kilku serwisów :D Poza tym rekrutacja też jest profesjonalna, zresztą widać to po tym jacy ludzie tutaj pracują (studenci), wystarczy odpowiedzieć na pytanie jak zwalidujesz maila i dostajesz pracę. Jeżeli jesteś trochę bardziej ogarnięty to szef będzie namawiał cie na odejście z twojej firmy za porozumieniem stron, ale jak już TY będziesz chciał odejść od niego to będziesz ZMUSZONY dymać do końca!!!! Nie chce mi się już nawet wspominać o nadgodzinach za które nie płacą, bo szkoda strzępić ryja :) Ktoś wyżej już pisał o odpowiedzialności zbiorowej :)

były_mudżyn

Witam pracowałem do tej pory w trzech firmach: średniej, kilkuosobowej no i korpo IT Expert spodziewałem się szału i raju a okazało się 100 metrów poniżej mułu jeśli ktoś chce docenić swoją obecną pracę bo uważa że ma źle to niech tam trochę popracuje - będzie szefa po nogach całował :) od czego by tu zacząć chyba po staremu od początku rekrutacja wszystko ładnie pięknie jak w bajce tyle kasy na start po 3 miesiącach podwyżka potem szkolenia kursy, praca bez delegacji itd. cud malina jak się można było spodziewać obiecywać to oni potrafią dostałem dziurawą torbę na starego laptopa i do roboty ot wielkie korpo :) po dwóch tygodniach delegacja na kilka dni i tak co trochę po 2 miesiącach pytam kierownika jak z przedłużaniem umowy czy mam coś sobie wcześniej szukać czy jak odpowiedź "no tak 2 tyg przed końcem będziemy wcześniej rozmawiać negocjować proponować" ok czekam minęły 2 tygodnie nic minął kolejny tydzień nic szukam już innej roboty bo widzę że nie ciekawie jest no i bach ostatni dzień pracy przychodzi nowa umowa BEZ PODWYŻKI BEZ GADANIA albo się godzisz albo bon voyage i kierownik mówi a no wiesz nie miałem czasu cośtam cośtam niedługo pomyślimy szkoleń poza BHP brak - no wiesz nie ma kasy itd Dział HR jeśli im potrzeba jakieś papierki to dzwonią piszą ścigają żyć nie dają ale jak Tobie coś trzeba no to raptem nie ma ich w pracy nie odbierają głupie zaświadczenie można tydzień załatwiać Dział IT o to to jest dobre wysyłasz im zgłoszenie że masz problem mija dzień dwa trzy i tak można czekać piszesz do nich ponownie problem się naprawia a Ty dostajesz odpowiedź z IT "że u nich działa o co Ci chodzi" - jak bum cyk cyk kilka razy tak miałem nawet głupiego internetu nie raz nie miałem bo wifi głupieje a kabla zwykłego do internetu brak!!! Ludzie - sporo studenciaków począwszy od programistów którzy bądź co bądź sporo potrafią i się starają bo ktoś się non stop na nich wydziera i żyłuje na 120% normy ale z tego co ja widziałem raczej nie nadają się do projektów na które porywa się firma Ludzie mówię tu o niższym szczeblu czyli właśnie o tych studenciakach i innych są fajni i mili, pomogą jak trzeba i da się z nimi pogadać, co innego kierownicy i cała reszta szczególnie jeden Pan dla którego dzień bez darcia to stracony dzień no i co w końcu nadszedł ten dzień że gdybym nie przeczytał co podpisuje to bym nie wiedział że mnie zwalniają, bo dyro rzucili kartkę na stół i podpisz - bo im coś tam gdzieś nie poszło no i ktoś musi odpaść żeby bogaci nie zbiednieli a teraz szukają praktykantów stażystów także strzeżcie się jeżeli nie chcecie zostać ..... sami wiecie :)

Pozdrawiam serdecznie

Trzeba być profesjonalistą żeby odnaleźć się w tej firmie. Jeśli się starasz to zostaje to zawsze odpowiednio wynagrodzone. Polecam.

Kędzior

Nie dla jednozadańowców. Multitasking to chleb powszedni w it.expert :) sporo wyzwań, ale wszystko jest odpowiednio wynagradzane na podstawie umowy o pracę ;)

Vejder

Mnie zaskakuje jak udaje im się połączyć realizację niektórych projektów pod presją czasu i utrzymanie dobrej atmosfery w zespole :) naprawdę szacunek :)

NIki

Nie polecam . Duża presja , mała kasa.

Michał Lisz.

Ja byłem trochę zaskoczony wymaganiami na co niektóre stanowiska, ale bardzo mi zależało, więc podszkoliłem się we własnym zakresie, a potem aplikowałem i dali mi szansę. W ogólnie nie żałuję :) teraz cały czas się rozwijam i mam satysfakcję z pracy :)

Remik

Co do sprzedaży to na tym obowiązki w tym dziale się nie kończą. Jest tego dużo więcej, więc trzeba się trochę znać i posiadać wiedzę z tej branży, ale wszystko do nauczenia. I przynajmniej praca nie jest nudna :)

Keep going

Ja pracuję jako wsparcie sprzedaży. Zespół młody, ambitny, nastawiony na cel. Zdecydowanie praca pełna wyzwań, więc trzeba być odpornym na stres. Póki co nie narzekam, więc mogę polecić :)

Zostaw opinię o IT.expert Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IT.expert Sp. z o.o.