Hej,
ktoś był kiedyś na rekrutacji albo pracował jako business development manager w branży IT? Jak ocenialiście wymagania – bo pytali wtedy o minimum 5 lat doświadczenia w sprzedaży B2B i dość wysoką samodzielność. O co najczęściej pytali podczas rozmowy? Jak wypadało wynagrodzenie?
Wymagali znajomości rynku resellerów i integratorów. W ofercie można się było spodziewać pracy hybrydowej i elastycznych godzin. W benefitach była prywatna opieka medyczna i służbowy komputer do użytku prywatnego. W oczekiwaniach podkreślali dobre zarządzanie zespołem.
Polecam i zarazem zachęcam do pracy w Connect Distribution
To bardzo stabilna i rozwijając się firma.
W ofercie mają interesujące rozwiązania m.in. z zakresu bezpieczeństwa, co daje nowe możliwości do rozmowy z partnerami handlowymi oraz klientami.
Dodatkowo bardzo dobra atmosfera pracy.
ex-employee
30.01.2017 15:24
Polecam pracę w Connect - super atmosfera, zgrana ekipa. w kwestii pracy - ciężko narzekać. firma niewielka ale prężna - dla mnie to bardzo ważne. przez to że niewielka - fajny kontakt z szefem. zarobki przyzwoite. oferta spora ale gdy skupisz się na wybranych produktach, można wypracować sobie fajny target.