Eltar Sp z o.o

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 42 ocen.

Eltar Sp z o.o
2 42 6 1

Opinie o Eltar Sp z o.o

koka

a podobno można juz kupowac na preferencyjntch warunkach rozne rzeczy od syndyka ?

detektyw

rudy a może coś o seksie i zdradach napiszesz

spawacz

wyprzedaje majątek za grosze a my jeszcze musimy piaskować i malować za cenę piasku

anglik

a Janek i jego radziecki szczupak jeszcze jest ???

KTA
@anglik 16.09.2018 22:23

fumfle z zarzadca ;) wsominaja dobre czasy PZPR :))

emigrant
@anglik 16.09.2018 22:23

przed wyjazdem do USA pracowałem w eltarze w budowlance i nie moglem zrozumieć jak można trzymać takiego szkodnika jak JAN on tylko zlecenia na boku , faworyzowanie pracowników z tarprzemu , ulubieni podwykonawcy i tak żeby jeszcze stary nie wiedział to zaufanych do " Filipa" a dom pod (usunięte przez administratora) po kosztach skończył ???

fizol
@KTA 17.09.2018 22:45

jeden wspomina czasy ZOMO drugi szczupaka w ZSRR a nami i nowymi kontraktami dla firmy to się nikt nie interesuje

Communist
@anglik 16.09.2018 22:23

szczupak jest i są jeszcze szklanki schowane w lesie za hutą które znalazł jak pracował w energoprzemie i tęsknota za komuną

bogdan

jestem ciekawy ile płci tym dwóm podstarzałym gejszom że tak sikają w majty jak go widzą .

maczo

to pozarzadzal tenz arzadca skoro juz go dzis komornik przyjechal licytowac Poklejal dzisz wszystko a teraz zacznie sprzedawac podobno i nawet na wyplate nie dostaniemy

Tarnowianka

Jak można było zmarnować taką firmę? Po co sić brać za kierownictwo i obowiązki jak się nie potrafi tego robić i się nie nadaje?

paskuda
@Tarnowianka 23.05.2018 10:14

masz racje kierownictwo do niczego bo siedziały tam takie mato.. jak np. pani a...a która nie potrafi wystawić świadectwa pracy poprawnie a ma się za nie wiadomo kogo , albo pani j..a z przerostem ambicji . Kto to trzymał zamiast rozgonić

js

konie podobno nastapi niebawem zarzadca tak mowi

paskuda
@js 21.07.2018 16:36

to już wszystko wyszabrował ?

elektryk

Podobno beton chce przejac elektryke i działac na wlasna reke ??? ktos cos wie bo jestem zagranica i nie wiele wiem . Jak taki tempy gosc chce prowadzic firme ???? hahaha wszystkich wykoleguje jak to on potrafi .ze sie w tej firmie nie poznali i nawet podobno dyrktorem zostal

2018
@elektryk 22.06.2018 19:18

Jak się ktoś ..... urodził to skowronkiem nie umrze. Pozwalniał ludzi którzy byli fachowcami ale nie przydupasami pana P...... Podobno biega za zarządca i podpier.... wszystkich i udaje ze ratuje spółkę . Prawda jest taka ze nigdy nie miał żadnych zasad. Jak jeszcze pracowałem w eltarze to doił firmę na maksa i fakturował ile się dało za projekty wiec teraz na pewno jak się tak zaprzyjaźnił to ma eldorado .Uważajcie bo będzie wam obiecywał złote góry ale jak chodzi o kasę to musie się zgadzać u niego .

arborysta
@elektryk 22.06.2018 19:18

Ten bez skrupułów wydoi co do centa wszystkich i wszystko

pan
@elektryk 22.06.2018 19:18

beton to grubemu wejdzie chyba w d. Biega za grubym jak pies za (usunięte przez administratora)

bobi
@elektryk 22.06.2018 19:18

zeby beto nie rozwiodl sie drugi raz i nie ozenił z Pawlem :))))

mucha

a mi sie tam podobalo

mucha

a mi sie tam podobalo

mucha

a mi sie tam podobalo

mucha

a mi sie tam podobalo

ciekawski

Czy jest to prawda ze zarządca oddal betoniarnie w Bochni i sprzęt za jakieś śmieszne pieniądze ??? Podobno wózki widłowe za 15 złotych za miesiąc ??? :))))))

JJP

Podobno wielka trójca was oprawia . Jak to ten sam co był u nas to miejcie się wszyscy na baczności bo on nie zna słowa zasady ,honor ,uczciwość. Za kasę zrobi wszystko i sprzeda każdego . U nas sobie przysposobił sekretarkę, sprzątaczki , ochronę a następnie się wszyscy po policji i prok. włóczyli bo ich wystawił jak się zaczęło robić nieprzyjemnie

tito
@JJP 23.08.2018 21:01

u nas jest grupa B.P.K. :))))

oszukany

ci co poszli do wiertaru to chyba wyszli na tym wszystkim najlepiej bo ten naobiecywał nam a teraz kundel jeden wywiesza biala flage i podkula ogon i sie zawiaj

arborysta
@oszukany 15.08.2018 17:55

Jak mnie zwolnili przeszedłem z eltaru do konkurencji . Prac zaczyna się 0 7:00 kierownik pilnuje wszystkiego i goni do roboty a nie zyje swoja prywatna firma albo ma wszystko (usunięte przez administratora) tak ja jest to w eltarze. Kasa podobna ale roboty duzo wiecej nie ma czasu na opierda.....

słonik

bruk-bet wyjdzie wam wszystkim bokiem tam nie szanują pracownika

Kudela
@słonik 22.07.2018 11:31

Ale za to lepiej płacą.

kostka
@Kudela 03.08.2018 12:03

nie wiem komu chyba piłkarzom i w to tez wątpię

staff
@kostka 08.08.2018 16:21

to prawda pracowałem tam jak wchodzili do ekstraligi wszystkim kase poobcina;i bo na wszystko brakowalo i tak bedzie znow bo stary ma parcie naszklo

zibi

bylo ale sie skonczylo

bolo
@zibi 25.07.2018 06:18

a mi sie tam dobrze pracowało

paskuda

Z inf. sąd zdecydował o otwarciu postępowania sanacyjnego w spółce Eltar. Oznacza to, że spółka zyskała ochronę przed wierzycielami na okres do 12 miesięcy od dnia otwarcia postępowania. W tym czasie wdrożony powinien być plan restrukturyzacyjny i wstrzymane wszelkie egzekucje.Cała nadzieja ze Zarządcą nie będzie grabarzem który chce się szybko obłowić i uciec jak szczur z tonącego okrętu. Trzymam kciuki za firmę i Zarządcę .Teraz ważne żeby spółka mogła startować w przetargach i zacząć odrabiać tyły

kosc

ale kicha z tym waszym syndykiem

lop

oooolala widze ze najbardziej aktywnym obronca jest judyta tutaj....hehe ciekawe czemu

JESS

słyszałę różne opinie ale ja pracowałem w eltarze ponad 17 lat. Jestem zadowolony ... wypłaty były na czas, i z całym zus A wbrew pozorom to nie był jest jakiś kołchoz :-P ... miało się także dużo czasu na kawę, fajkę, bajerę ale pod warunkiem że zrobisz swoje ;-) Teraz zrobiła się klika i chcą wykończyć eltar razem z tym przybłędą

ciekawy

Czy jest to prawda ??? że "bliscy " zarządcy podobno zarabiaj teraz od 10000 do 15000 zł pracując na tym samy stanowisku i robiąc to samo lub mniej niż robili ??? a wcześniej zarabiali 3500 do 7000 i byli zadowoleni ;) Wygląda to podobno tak samo jak rewolucja bolszewicka w ZZSR

robotnik
@ciekawy 27.06.2018 18:07

w glowie sie przewrucilo i jak u lekaza wchodzi sie do gabinetu na weswanie

koka
@ciekawy 27.06.2018 18:07

tak bo przecież te ciastka i kaweczki by nie były co tydzien dla szefa i jego przydupasa

były pracownik

teraz po czasie wiem ze praca w eltarze ja na tarnowskie warunki była naprawde na dobrych warunkach jak tam pracowałem tez caly czas nazekalem teraz mam porownanie jak wyglada praca u prywaciarza

Agata

@tfu Dlaczego tak sądzisz? Pamiętaj, że zawsze warto uzasadniać swoje stanowisko, ponieważ w ten sposób ułatwisz innym użytkownikom decyzję - aplikować czy raczej nie. @Jarek Skąd posiadasz takie informacje? Jesteś pracownikiem w firmie Eltar? @EX Skoro spędziłeś w wyżej wymienionej firma kilka lat, to na pewno posiadasz dużą wiedzę na jej temat. Może w związku z tym napiszesz nam coś więcej o tym pracodawcy?

EX

Szkoda spędziłam tam kila lat . Cała ta zmiana miała pomoc firmie a doprowadziła do tego że jest tak nerwowa atmosfera ze nie da się tam normalnie pracować . A te żarciki dwuznaczne obu panów są na pewno nieakceptowalne i nie na miejscu.

Jarek

Podobno ten zarzadc ma kila spraw w prokuratuze bo obiecal ze zaplaci za robot a puzniej wypiol sie na wszystkich

Agata

@simba skoro jesteś zadowolony z pracy w Eltar Sp z o.o to czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach w tej firmie? Dzieląc się tymi informacjami pomagasz osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do firmy.

Był pracownik
@Agata 07.08.2017 15:35

Nie ma żadnych plusów jedynym plusem jest to że ci co przejżeli na oczy zaczeli odchodzić teraz zastępują ich Ukraincami co z tego że umowa od zarobków na podstawie umowy nie pojedziesz na wczasy nie kupisz TV jak kasy nie ma

tfu
@Agata 07.08.2017 15:35

Lepiej iść na bezrobocie jak zatrudnić się w Eltarze

Agata

@były pracownik To dobrze, że zdecydowałeś się na udział w dyskusji na temat firmy Eltar. Inni użytkownicy forum zapewne będą Ci za to wdzięczni. Pamiętaj tylko o przestrzeganiu regulaminu Gowork i wypowiadaj się w sposób kulturalny. Piszesz, że informacje, które przekazujesz usłyszałeś od kogoś, natomiast sam już tam nie pracujesz. Może zatem sytuacja w firmie uległa tam teraz zmianie?

były pracownik

Cała wina jest zarządu ze trzymał tych darmozjadów co się im robić nie chciało i każdy kręcił coś na boku dla siebie. Dyrektorzy i kierownicy w większości to nieudacznicy co tylko patrzą jak jakąś fuchę zmascic typu projekcik albo jakiś nadzór na zewnętrznej budowie dla konkurencji . Tak to się musiało skończyć skoro ci co mieli pilnować pracy to nam przeszkadzali bo nawet materiału nie potrafili dostarczyć na czas na budowę tylko wiecznie się wymądrzanie i szukali dziury w całym . Ci mądrzejsi co nie doili firmy to sami odeszli np. dyr. Andrzej bo się z betonem nie mógł dogadać

Dobra rada
@były pracownik 14.06.2018 00:01

Ja też pracowałem w tej firmie to co kolega pisze to czysta prawda ta firma powinna się nazwać PRZEKRĘT na dzień dzisiejszy co jest tyle pracy przetargów mogli by wygrać zwykły pracownik zarabiał by godne to nie rozkraść co się da i ogłosić upadłosc

były pracownik
@Dobra rada 14.06.2018 08:45

Co do zarobków i socjali to chyba jedna z firm która oprócz państwowych firm płaciła wszystko nic pod stołem i za to plus. Minus za trzymanie tych nieudaczników ( pseudo dyr. i kier. )którzy teraz podobno z zarządca dobijają firmę . Tak słyszałem od tych co jeszcze tam pracują ze zarządca to opowiada o jakiś milionach które zginęły i kasynie . Skoro tak jest to niech idzie do prokuratury i się sprawa wyjaśni. Ludzie przez tyle lat razem pracowali a teraz tam taki (usunięte przez administratora) . wstydzę się ze z niektórymi pracowałem i zachowują sie na koniec jak świnie . Ja słyszałem ze tak jest bo w waw nie zapłacone sa jakieś duże pieniądze

Zostaw opinię o Eltar Sp z o.o - Tarnów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltar Sp z o.o