Eltar Sp z o.o

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 29 ocen.

Opinie o Eltar Sp z o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltar Sp z o.o

Franek

Jak się teraz pracuje? Bardzo rożne macie zdanie o pracy w firmie. Mam zamiar aplikować i jest to dla mnie ważne.

Agata

@simba skoro jesteś zadowolony z pracy w Eltar Sp z o.o to czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach w tej firmie? Dzieląc się tymi informacjami pomagasz osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do firmy.

Był pracownik
@Agata 07.08.2017 15:35
@simba skoro jesteś zadowolony z pracy w Eltar Sp z o.o to czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach w tej firmie? Dzieląc si...

Nie ma żadnych plusów jedynym plusem jest to że ci co przejżeli na oczy zaczeli odchodzić teraz zastępują ich Ukraincami co z tego że umowa od zarobków na podstawie umowy nie pojedziesz na wczasy nie kupisz TV jak kasy nie ma

@ infor

w tarnowie ciezko cos znalesc lepszego i pszynajmniej umowa na cala kwote co w tarnowie nie jest standartem

simba

zaczelem prace 6 miesiecy temu z tego co tu czytalem nastawialem sie na duzo gorzej ale narazie jest OK ;)

fizyczny

pracowalem w eltarze i zmienilem prace mialo byc super u konkurenci a jest durzo gorzej

Marcin

Z tego co słyszałem to Eltar Sp. z o.o. przygotowują do ogłoszenia upadłości, nową spółkę mają powołaną (Wiertar Sp. z o.o.) przerzucają co się da więc trzeba uważać na nich.

dcfv

no zalezy dla kogo dla niektorzych malo dla niektoryzch duzp

były robol

były robol robiłem tam i jest syf kolesie do gamonie co śmierdzi im z gęby no i alkoholicy jak się nie napiją to nie mogą robić robole mając resztki mózgu wpadli no te że wszyscy piją poza kierowcą i tak jadą autem pijani robole a kierowca się wkur...że ma sucho w pysku innym razem kto inny ma nie pić gdy kieruje i tak robolom alkoholikom z eltaru schodzi robota buraki z eltaru

stałyPracownik

zarabiam około 2700 -3000 za moja prace - jest to stanowczo za mało. Wiem ile inni w konkurencji zarabiają- czysty wyzysk. Zarobki w eltarze nie zmieniły sie od 7 lat.

majster
@stałyPracownik 16.06.2016 22:47
zarabiam około 2700 -3000 za moja prace - jest to stanowczo za mało. Wiem ile inni w konkurencji zarabiają- czysty wyzysk. Zaro...

to zmień coś w swoim życiu i zmień prace na lepszą

tik tak
@stałyPracownik 16.06.2016 22:47
zarabiam około 2700 -3000 za moja prace - jest to stanowczo za mało. Wiem ile inni w konkurencji zarabiają- czysty wyzysk. Zaro...

to sie zwolnij skoro cie nie doceniaja :)

stałyPracownik

Bardzo słabe kierownictwo. Zła organizacja pracy. Słabe zaplecze i przestarzałe urządzenia. Nie płaca nadgodzin i delegacji. Pracowników maja za nic. Słabe zarobki. Bardzo się pogorszyło w Eltarze, jestem na etapie szukania nowej pracy.

Max
@stałyPracownik 16.06.2016 19:27
Bardzo słabe kierownictwo. Zła organizacja pracy. Słabe zaplecze i przestarzałe urządzenia. Nie płaca nadgodzin i delegacji. Pr...

do Marcin: to chyba już chyba od 5 lub 6 lat się przygotowują i nie mogą się zdecydować kiedy ogłosić upadłość . Jak nie wiesz to nie pisz bo pracowałem przed wyjazdem w wiertarze i nigdy sie na to nie zanosiło. Zarobki tam bardzo przeciętne jak na dzisiejsze czasy ale jak na polske i dąbrowe to i tak można powiedzieć ze ponad przecietną

Diobeł

A to h... je tyle jebałem w tym syfie a oni mnie zwolnili...!!! Kas słaba nie polecam

Tomek

A w jakiej branży te 1800 i ile godzin pracy Bo wypłata jak dla mnie bardzo marna To jest tak od 1 do 10

Tomek

Tak to jest argument żeby się przyjąć do pracy bo rękawice dają i wody jest pod dostatek a i jeszcze ubranie Ameryka powoli zbliżamy się do zachodu ciekawe jaki krok będzie następny może jakaś znawca godzinowa.

Storant

Eltar charakteryzuje siebie jako nowoczesną firmę budowlaną z ugruntowaną pozycją na rynku południowej,wschodniej i środkowej Polski. Ciekawe dlaczego nie są w stanie zdobyć uznania w granicach całej Polski? Rozumiem, że konkurencja jest naprawdę spora, bo po Euro 2012 jest boom na budowlankę, ale żeby było aż tak ciężko wejść na całą Polskę?

XXX

zależy na jakim stanowisku

wituś

Robol napisał to w zabawny sposób ale pacząc na całokształt coś w tym prawdy jest Z mojego punktu widzenia firma albo dział kanalizacja bardzo się z toczyła do wcześniejszych lat marne pensie brak delegaci dobrzy znający się na swojej ROBOCIE kierownicy poodchodzili lub zostali zwolnieni jednym słowem syf się zrobił

ROBOL

CV możesz zostawić u sprzątaczki wycieczka jest do [usunięte przez moderatora] na dwu dniowy wypoczynek karnet też do zoo możesz se dorobić sprzątając klatki po małpach a jeszcze premia lub bony na święta tak w tamtym roku biuro dostało po pół świni a my po [usunięte przez moderatora] myślę ze jesteś zmotywowany poz...

bolo

widzę że w Czechowicach ruszyło z kopyta mają dużo podwykonawców.

antek

olo - 2013-03-10 16:24:16 widze że mają duże roboty w czechowicach i chybiu i to z urzędu to powinni dobrze stać chyba że to wygrali za śmieszne pieniądze.Tzw robota dla roboty tego nie wiemtak mają tylko za śmieszne pieniądze i praca w akordzie w mieście na 3/4metrach śmiechu warte czyli akord mamy delegaci nie mamy jak tu można tego biednego kopidała jeszcze wyruchać a można dojazd na własny koszt i zakwaterowanie niech sobie zapłaci zawsze to jeszcze kilka groszy oszczędnośći......możemy powiedzieć kryzys mamy to jest teraz modne

olo

widze że mają duże roboty w czechowicach i chybiu i to z urzędu to powinni dobrze stać chyba że to wygrali za śmieszne pieniądze.Tzw robota dla roboty tego nie wiem

tiki

Witam pracowałem w tej firmie ponad 3 lata to co jest teraz pensie głodowe delegacje zabrane od 2013roku moim zdaniem jak by nie tyle darmozjadów w biurze siedziało pani od poczty pani od długopisów kierowniczka sprzątaczek a sprzątaczka jest jedna wgląda to tak 1 osoba fizyczna na jedną osobę z biura

elo

eltar to jest sceimniacka firma nie placa tak sie nalezy obcinaja co sie da z pensji kiedys dobrze stala ta firma a teraz poraszka

robol
@elo 07.02.2013 18:02
eltar to jest sceimniacka firma nie placa tak sie nalezy obcinaja co sie da z pensji kiedys dobrze stala ta firma a teraz poras...

to się zwolnij zrób coś z sobą i wiecznie nie narzekaj :)

maciek

może i zarobki nie są jakieś cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ale przynajmniej są normalne umowy i świadczenia, płacą nadgodziny itp więc jak ktoś chce zarobić to coś zarobi. jak na dzisiejsze realia to ta firma nie jest zła.

anonim

SŁABO PŁACĄ KIEPSKIE ZAROBKI ZIMĄ NIE MA PRACY

jas
@anonim 28.01.2010 17:43
SŁABO PŁACĄ KIEPSKIE ZAROBKI ZIMĄ NIE MA PRACY

w każdą zimę mam prace moze zarobki troche słabsze ale jw tarnow ok

qer
@anonim 28.01.2010 17:43
SŁABO PŁACĄ KIEPSKIE ZAROBKI ZIMĄ NIE MA PRACY

ale jest stała praca ;)

Ktoś

Słabe? tzn. jakie i na jakim stanowisku?

Zostaw opinię o Eltar Sp z o.o - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltar Sp z o.o