Eltar Sp z o.o

Tarnów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 39 ocen.

Eltar Sp z o.o
2 39

Opinie o Eltar Sp z o.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltar Sp z o.o

elektryk

Podobno beton chce przejac elektryke i działac na wlasna reke ??? ktos cos wie bo jestem zagranica i nie wiele wiem . Jak taki tempy gosc chce prowadzic firme ???? hahaha wszystkich wykoleguje jak to on potrafi .ze sie w tej firmie nie poznali i nawet podobno dyrktorem zostal

   
2018
@elektryk 22.06.2018 19:18

Jak się ktoś ..... urodził to skowronkiem nie umrze. Pozwalniał ludzi którzy byli fachowcami ale nie przydupasami pana P...... Podobno biega za zarządca i podpier.... wszystkich i udaje ze ratuje spółkę . Prawda jest taka ze nigdy nie miał żadnych zasad. Jak jeszcze pracowałem w eltarze to doił firmę na maksa i fakturował ile się dało za projekty wiec teraz na pewno jak się tak zaprzyjaźnił to ma eldorado .Uważajcie bo będzie wam obiecywał złote góry ale jak chodzi o kasę to musie się zgadzać u niego .

   
EX

Szkoda spędziłam tam kila lat . Cała ta zmiana miała pomoc firmie a doprowadziła do tego że jest tak nerwowa atmosfera ze nie da się tam normalnie pracować . A te żarciki dwuznaczne obu panów są na pewno nieakceptowalne i nie na miejscu.

   
Jarek

Podobno ten zarzadc ma kila spraw w prokuratuze bo obiecal ze zaplaci za robot a puzniej wypiol sie na wszystkich

   

Szukasz pracy?

Agata

@simba skoro jesteś zadowolony z pracy w Eltar Sp z o.o to czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o plusach w tej firmie? Dzieląc się tymi informacjami pomagasz osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do firmy.

   
tfu
@Agata 07.08.2017 15:35

Lepiej iść na bezrobocie jak zatrudnić się w Eltarze

   
Agata

@były pracownik To dobrze, że zdecydowałeś się na udział w dyskusji na temat firmy Eltar. Inni użytkownicy forum zapewne będą Ci za to wdzięczni. Pamiętaj tylko o przestrzeganiu regulaminu Gowork i wypowiadaj się w sposób kulturalny. Piszesz, że informacje, które przekazujesz usłyszałeś od kogoś, natomiast sam już tam nie pracujesz. Może zatem sytuacja w firmie uległa tam teraz zmianie?

   
były pracownik

Cała wina jest zarządu ze trzymał tych darmozjadów co się im robić nie chciało i każdy kręcił coś na boku dla siebie. Dyrektorzy i kierownicy w większości to nieudacznicy co tylko patrzą jak jakąś fuchę zmascic typu projekcik albo jakiś nadzór na zewnętrznej budowie dla konkurencji . Tak to się musiało skończyć skoro ci co mieli pilnować pracy to nam przeszkadzali bo nawet materiału nie potrafili dostarczyć na czas na budowę tylko wiecznie się wymądrzanie i szukali dziury w całym . Ci mądrzejsi co nie doili firmy to sami odeszli np. dyr. Andrzej bo się z betonem nie mógł dogadać

   
były pracownik
@Dobra rada 14.06.2018 08:45

Co do zarobków i socjali to chyba jedna z firm która oprócz państwowych firm płaciła wszystko nic pod stołem i za to plus. Minus za trzymanie tych nieudaczników ( pseudo dyr. i kier. )którzy teraz podobno z zarządca dobijają firmę . Tak słyszałem od tych co jeszcze tam pracują ze zarządca to opowiada o jakiś milionach które zginęły i kasynie . Skoro tak jest to niech idzie do prokuratury i się sprawa wyjaśni. Ludzie przez tyle lat razem pracowali a teraz tam taki (usunięte przez administratora) . wstydzę się ze z niektórymi pracowałem i zachowują sie na koniec jak świnie . Ja słyszałem ze tak jest bo w waw nie zapłacone sa jakieś duże pieniądze

   
Agata

@Paweł Zapewniam Cię, że mój nick nie ma nic wspólnego z firmą Eltar. Jeśli chcesz nam coś jeszcze napisać o tym pracodawcy - zapraszam. @były pracownik Rozumiem, że praca w Eltarze była dla Ciebie raczej złym doświadczeniem, ale musisz przestrzegać regulaminu Gowork. Nie wolno Ci zatem tutaj nikogo obrażać, wyzywać, a także posługiwać się danymi personalnymi swoich współpracowników. Czy widzisz jakieś pozytywne aspekty pracy tam?

   
Tech

Paweł masz racje pracowałem w eltarze i nie zawsze było kolorowo ale teraz tam nie może być dobrze jak pani z kadr i rachuby zarabiają więcej niż kierownik z pełnymi uprawnieniami . Stworzyła się tam klika z panem zarządca. Pozostałym życzę powodzenia

   
Sosiad
@Tech 09.06.2018 14:23

Ta teraz 3 dojeżdżać zaczyna ? Obrotna baba :))))))

   
Agata

@Paweł Pamiętaj, że na forum publicznym nie należy wypowiadać się o innych w sposób wulgarny. Proszę zatem, abyś przestrzegał tej zasady. Czy mógłbyś trochę rozwinąć swoją poprzednią, trochę niezrozumiałą dla nowych użytkowników, wypowiedź? Byłeś pracownikiem w Eltarze?

   
Paweł
@Agata 08.06.2018 20:50

czy to przypadek twoj nick ? nie sądze

   
Agata

@Tarnowianka Czy byłaś zatrudniona w firmie Eltar? Jak długo i na jakim stanowisku pracowałaś w wyżej wymienionej firmie? Jak myślisz, czy upadek firmy ma tylko związek - jak sama nadmieniasz - z nieodpowiednim kierownictwem, czy może wpłynęły na to jeszcze inne czynniki? Zachęcam Cię do dyskusji na ten temat.

   
Paweł
@Agata 25.05.2018 14:22

teraz to już z tej firmy to już nic nie będzie jak się za nią zabrał syndyk ( były milicjant ) i jego nowa narzeczona z eltaru taka stara raszpla panna z odzysku :)))))

   
Paweł

eltar właśnie zbankrutował,wziął go w dzierżawę Bruk-BET tak na próbe..

   
Dobra rada
@Paweł 18.05.2018 11:07

Żeby jeszcze bruk_ betu nie pogrążył w tej firmie mają bardzo lepkie ręce.. ostatnio wyparowało kilka baniek z konta firmowego takie tam (abra kadabra) :)

   
Tarnowianka

Jak można było zmarnować taką firmę? Po co sić brać za kierownictwo i obowiązki jak się nie potrafi tego robić i się nie nadaje?

   
zzz

szkoda

   
Nikc

A Eltar Development to bloki buduje czy tylko kasiore zagarnia od frajerstwa ???? Czy bedzie placz ?

   
tulipan
@Nikc 12.04.2018 15:54

Tak buduje ale swój wkład w upadek firmy

   
zzz

szkoda

   
Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Eltar Sp z o.o? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo pomocna!

   
Dobra rada
@Administrator 01.03.2018 08:36

No wkońcu się doigrali teraz paczeć jak się to sypie tylko długi zostaną powinni majątki co zgromadzili pozbierać też na poczeb długu który wynosi ponad 20 baniek biedna kotka gdzie by się wtedy załatwiła przecież nie do kuwety

   
Aniol

Pazdro haup z 5 na miescie, auta cztery, dwa kluby ale wyplaty ludziom nie da.Brak slow...

   
Anioł
@Kotka26 29.01.2018 09:49

I nie muszę do konkurencji bo nie jestem pracownikiem tej firmy ;-). Mam fajna pracę i wypłatę na czas. Mam to szczęście, że pracodawca o mnie dba

   
Storant

Eltar charakteryzuje siebie jako nowoczesną firmę budowlaną z ugruntowaną pozycją na rynku południowej,wschodniej i środkowej Polski. Ciekawe dlaczego nie są w stanie zdobyć uznania w granicach całej Polski? Rozumiem, że konkurencja jest naprawdę spora, bo po Euro 2012 jest boom na budowlankę, ale żeby było aż tak ciężko wejść na całą Polskę?

   
Tulipan
@Storant 25.02.2015 04:56

Kto ma wejść na całą Polskę? Oni? Kanalizację układają pod prąd, studnie im leją tacy fachowcy

   
Marcin

Z tego co słyszałem to Eltar Sp. z o.o. przygotowują do ogłoszenia upadłości, nową spółkę mają powołaną (Wiertar Sp. z o.o.) przerzucają co się da więc trzeba uważać na nich.

   
Rudy
@Sprawiedliwy 06.01.2018 13:04

Nie ma czegoś takiego jak Bettar w Bochni to jest ELTAR. Bettar to nazwa która nigdzie oficjalnie nie figuruje. Rożne spółki powstawały, ale są w nich tylko ludzie. Cały majątek w 99% własnością ELTAR-u.

   
Franek

Jak się teraz pracuje? Bardzo rożne macie zdanie o pracy w firmie. Mam zamiar aplikować i jest to dla mnie ważne.

   
Rudy
@Marek 20.01.2018 18:28

Może do podawanie cegły to nie trzeba, ale stanowiska co lepiej płacą to trzeba się wykazać.

   
@ infor

w tarnowie ciezko cos znalesc lepszego i pszynajmniej umowa na cala kwote co w tarnowie nie jest standartem

   
simba

zaczelem prace 6 miesiecy temu z tego co tu czytalem nastawialem sie na duzo gorzej ale narazie jest OK ;)

   
fizyczny

pracowalem w eltarze i zmienilem prace mialo byc super u konkurenci a jest durzo gorzej

   
dcfv

no zalezy dla kogo dla niektorzych malo dla niektoryzch duzp

   
były robol

były robol robiłem tam i jest syf kolesie do gamonie co śmierdzi im z gęby no i alkoholicy jak się nie napiją to nie mogą robić robole mając resztki mózgu wpadli no te że wszyscy piją poza kierowcą i tak jadą autem pijani robole a kierowca się wkur...że ma sucho w pysku innym razem kto inny ma nie pić gdy kieruje i tak robolom alkoholikom z eltaru schodzi robota buraki z eltaru

   
stałyPracownik

zarabiam około 2700 -3000 za moja prace - jest to stanowczo za mało. Wiem ile inni w konkurencji zarabiają- czysty wyzysk. Zarobki w eltarze nie zmieniły sie od 7 lat.

   
tik tak
@stałyPracownik 16.06.2016 22:47

to sie zwolnij skoro cie nie doceniaja :)

   
stałyPracownik

Bardzo słabe kierownictwo. Zła organizacja pracy. Słabe zaplecze i przestarzałe urządzenia. Nie płaca nadgodzin i delegacji. Pracowników maja za nic. Słabe zarobki. Bardzo się pogorszyło w Eltarze, jestem na etapie szukania nowej pracy.

   
Max
@stałyPracownik 16.06.2016 19:27

do Marcin: to chyba już chyba od 5 lub 6 lat się przygotowują i nie mogą się zdecydować kiedy ogłosić upadłość . Jak nie wiesz to nie pisz bo pracowałem przed wyjazdem w wiertarze i nigdy sie na to nie zanosiło. Zarobki tam bardzo przeciętne jak na dzisiejsze czasy ale jak na polske i dąbrowe to i tak można powiedzieć ze ponad przecietną

   
Diobeł

A to h... je tyle jebałem w tym syfie a oni mnie zwolnili...!!! Kas słaba nie polecam

   
Tomek

A w jakiej branży te 1800 i ile godzin pracy Bo wypłata jak dla mnie bardzo marna To jest tak od 1 do 10

   
Tomek

Tak to jest argument żeby się przyjąć do pracy bo rękawice dają i wody jest pod dostatek a i jeszcze ubranie Ameryka powoli zbliżamy się do zachodu ciekawe jaki krok będzie następny może jakaś znawca godzinowa.

   

Zostaw opinię o Eltar Sp z o.o - Tarnów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eltar Sp z o.o