Alti Plus S.A

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 37 ocen.

Alti Plus S.A
3 37

Opinie o Alti Plus S.A

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alti Plus S.A

Prądnik Czerwony

Opinia będzie dotycz sklepu przy ul Strzelców, obsługa dramatyczna na stoisku sery wędliny miesą jest czasem za ladą 6 osób a obsługuje jedna sprzedawczyni! Na alkoholach czasem nikogo niema przez dobre kilka minut. Notoryczny brak małych koszyków. Poziom kultury niektórych ekspedientek pozostawoa wiele do życzenia, z reguły niemiłe i opryskliwe robiące coś z łaski. Czas na porządne szkolenie dla Pań, czasy PRL-u się skończyły. Ponadto na mięsach kilka razy kupiłam nieświezego kurczaka, przestałam kupować tam jakiekolwiek mięsa od tam tej pory. Sklep powinien przejść generalny remont!!!! Jest obskurny i ohydny!!!!

   
ququ
@Prądnik Czerwony 25.05.2018 18:21

Oba sklepy, ten przy Barei i Powstanców wizualnie takie same.Remont aż się prosi. Towar w obu taki sam .Natomiast obsługa w tym pierwszym nawet ujdzie,za to przy Powstanców to jakis horror.

   
obiektywny

Opinie o Alti Plus-tak sie nazywa to forum, więc opinie na temat wyglądu bądz zachowania personelu, są jak najbardziej na miejscu,wpływają bowiem na ogólna ocene placówki handlowej.Poza tym Edwardzie zwróć może uwage jak panie obsługujące w sklepach, komentują między sobą np wygląd klientów.Nie zawsze robią to dyskretnie,co własnie świadczy o braku kultury i wychowania.Są fora o lekarzach,prawnikach,salonach,instytucjach itp na których to forach można wyrazic swoja opinie na temat ich funkcjonowania.Dlaczego nie mozna tak o sklepie?Poza tym,jestem przekonany ze te opinie o wynoszeniu towaru,awansach przez łóżko itd to komentarze samych pracowników,ktorzy robia to z czystej zawisci .Kliencie tego nie wiedzą ani nie widza,widza za to dokładnie kto jak wyglada i jak pracuje a na ten temat moga a nawet powinni miec możliwosc swobodnej wypowiedzi.

   
Edward

@przyszłasklepowa, @fanfan, wygląd osób, które pracują w Alti Plus, w ogóle nie powinien być poruszany, może to obrażać i stawiać w złym świetle osoby zatrudnione. Lepiej dla innych, którzy poszukują tutaj pracy, skupić się na warunkach, takich jak premia czy możliwość awansu.

   
Trochę przyzwoitości

Ciekawa jestem ile by było chamskich komentarzy gdyby trzeba było podpisać się imieniem i nazwiskiem .

   
mieszkaniec
@przyszła sklepowa 21.03.2018 15:16

Jesli ktoś szuka niezłego asortymentu w dość przyzwoitej cenie to raczej w Alti go znajdzie,jeśli szuka mocno widocznych oznak inteligencji wsród personelu lub kanonów piękna to srodze się zawiedzie.To nie uniwersytet lub wybieg dla modelek.Umówmy się,wszyscy wiedzą kto zajmuje etaty w takim lub pokrewnym mu sklepie.Szanowny kliencie-rob zakupy i uciekaj a elokwencji i wyżyn intelektu szukaj w innych miejscach.taka moja rada.

   
Pani podwładna

Pani "Prezes zostastawiam wiele życzenia. Ludzi się szanuje a nie wywyższa się nad nimi. Ambicje rosną jak osoba która jako pracownik sklepu przez łóżko zostaje "prezesem" firmy trudno jest szanować zwykłych ludzi jak ma się brak szacunku dla siebie

   
Administrator

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w Alti Plus S.A? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo cenna!

   
Qku
@Administrator 06.03.2018 08:09

Najniższa krajowa i jeszcze łaskę robią że pozwalają ci pracowac

   
Klara

Słyszałam o firmie, że to dobry pracodawca. Podpowiedzcie czy potrzebujecie pracowników?

   
Jas
@Klara 21.01.2018 19:31

Pracodawca podobny jak wiele innych w handlu nie liczac tego ze zapierdzielasz bez wolnego ale kokezanki i kierownictwo to porazka!!!

   
COP

AntyPolska Firma z klapkami na oczach.

   
Titik

Firma która została na rynku 10 lat za konkurencją jeśli chodzi o hurtownie; pisanie zamowień na kartkach po przyjezdzie na hurtownię okazuje się że 80 % towaru brak bo pani Barbara obrażona na dostawców. Zamówienie czegoś z poza listy graniczy z cudem poprzedzone pytaniami po co to klientowi? masakra

   
Lajkonik

Owszem, atmosfera napięta... prezes zarządu spółki Leszek G. przebywa na turnusie we Wrocławskim areszcie śledczym. Pewne " tradycje " wyniósł z SSP. Żaczek, później kultywował tutaj....

   
Lajkonik

Owszem, atmosfera napięta... prezes zarządu spółki Leszek G. przebywa na turnusie we Wrocławskim areszcie śledczym. Pewne " tradycje " wyniósł z SSP. Żaczek, później kultywował tutaj....

   
nak

miki,słyszałem, że atmosfera potrafi być napięta ze względu na ciągłe ciśnienie i pompowanie balonika sukcesu. Niestesty firma i pracwnicy pewnego poziomu nie przeskoczą, ale może warto dla samego zdobycia doświadczenia do nich się załapać. Dajcei znać

   
ja

Przeczucia mnie nie myliły.Jest tak jak myślałam.Tajemnicza osoba obrabiająca nas na forum i podszywajaca się pod klientów namierzona.Teraz poczekamy co zrobi dalej.

   
Ja
@ja 09.11.2015 20:30

Haha

   
klijent

NA.Powstanców.w.Alti.Pani.kierownik.kradnie.wraz.z.męzem.ładują.towar.do.auta

   
Administrator ostrzega

Zasady korzystania z serwisu ! Pkt 3 .Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.

   
Jan Himmilsbach

"Ja chętnie napiłbym się kawy , ale wszyscy myślą , że ja tylko tą wódę , no i stawiają , a ja nie mam śmiałości , żeby im odmówić..."

   
Dobra rada .

Mów prawdę w oczy ! Nie za plecami !

   
Mały mejerek

A są przyjencia ? Hetnie bym popracował z tyloma starszymi paniami . Czułbym się troche jak w Ciechocinku . Hahahahahaaaaaaaa

   
Gienek

Szpszedam sokowiruwke . Mało używano . Wiadomość w sklepie .

   
Fan

Nie ma to jak bierdonka !

   
Okoliczny mieszkaniec

Najlepsze laski pracują na Szczelców . Mówię wam . Wiem , bo tam codziennie chodzę po kilka razy .

   
Stefan

Czy ja u państwa dostanę alkohol ?

   
Ruda tańczy jak szalona

Kompleksy , kompleksy , kompleksy .....

   
Klijent

Myjcie się dziewczyny , bo nie znacie dnia ani godziny ...

   
klient

kasjerki faktycznie ok.ale pani Aneta to najbardziej naburmuszona kasjerka i w dodatku najbrzydsza ,omijam ja z daleka .

   
klient
@ty wiesz kto?!! 05.11.2015 14:56

Tę opinie napisałem ja,choc nie przypominam sobie, zebym wystawał godzinami przy kasie a tym bardziej miał jakies nieprzyjemności bądź scysje z kierownictwem.Niby o co?O to ze chwale ich pracownicę i lubie zamienic kilka słow?.Pani o wdzięcznym nicku jeżyk 12 próbowała chyba być złosliwa a może zadrosna,niestety nie wyszło!

   
Jahoo

O co wam chodzi buraki ? Jak dla mnie personel jest ok . Bardzo miłe kasjerki . Moja ulubiona to Aneta . Kierownictwa nie znam ale widzę , że daje radę . Sklep trochę jak z PRL-u , ale załoga spoko .

   
johnatan
@klient 04.11.2015 10:34

rzecz gustu haha nie gustuje w takich kobitach a to co forum biura matrymonialnego?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
ja

nie sugeruj sie tym ze nie ma ogloszen, niektore firmy szukaja pracownikow ale nie umieszczaja ogloszen w internecie

   
JAN

Co to prawie wszyscy Panią kierownik tak negatywnie opisujecie, gdyby tak było to już by nie pracowała, pewnie trzyma dyscyplinę, a to się wielu może nie podobać.Nie mam nic wspólnego z firmą ALTI, ale nie ładnie tak pisać o swoich przełożonych.

   
życzliwy

W hurtowni alkoholi na ul Lea pracuje nijaki Bronek ciekawe indywiduum,mruk,ignorant nie sympatyczny bubek.Żle odnosi się do współpracowników jak i do klientów.Persona wyjątkowa,prawdopodobnie z koneksjami gdyż jest bardzo pewny siebie a jego zachowanie potwierdza to. Ciekawe,że taki niesympatyczny bubek pracuje tak długo a pracodawca toleruje bo zachowaniem psuje opinie firmy!!!

   
macho
@życzliwy 21.06.2015 19:01

wymaga? on moze poprosic a jak nie ma innego to co maja mu stworzyc? jakie ty glupoty piszesz w sklepie pracuja ludzie a nie wrozki

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
john

ludzie dajcie spokoj kobiety na powstancow dzwigaja same worki z ziemniakami marchewkami itp. warzywami a wy wymyslacie takie ziemniaki nie bo chce duze albo takie nie bo chce male istny kosmos!!!!!!!!!!jest tam dwoch gosci tylko zaden im nie pomaga!!

   

Zostaw opinię o Alti Plus S.A - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alti Plus S.A