Cartrack Polska sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

Opinie o Cartrack Polska sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartrack Polska sp. z o.o.

cela

jan skoro chcę u was mieć prace na stanowisku Młodszy Specjalista w Dziale Telefonicznego Wsparcia Sprzedaży to raczej o samochodzie nawet nie myslę. a to nie będzie typowa słuchawka jak na call center?

anna
@cela 09.06.2016 20:07

Będzie :-) polecam tylko wytrwałym, cały dzień wydzwaniać po ludziach którzy nie chcą tego ...... systemu. A zatrudniają z tekstem pitu pitu mamy stałych klientów biznesowych - wielka ściema

anonymous
@cela 09.06.2016 20:07

Dokładnie jak wyżej. Będziesz dzwonił po firmach, bajerował sekretarki, i wciskał ciemnotę jaki ten system jest super i żeby tylko umówić spotkanie dla handlowca.

Administrator

Czy swoje wątpliwości związane z Waszą pracą w Cartrack Polska sp. z o.o. rozwiązujecie razem z pracodawcą?

Dominika

Na stronie internetowej Cartrack Polska można znaleźć informację, że jako pracodawca wspiera ona rozwój Pracowników poprzez szkolenia wstępne, wewnętrzne i zewnętrzne. Ktoś z Was miał okazję skorzystać z oferowanych przez firmę możliwości rozwoju? Czy są one dostępne dla wszystkich pracowników, czy też niektóre działy mogą korzystać z nich szczególnie? Dodatkowe konkretne informacje będą bardzo pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania nowego miejsca zatrudnienia.

Feliks

Co możecie powiedzieć o tej ostatniej ofercie pracy? Czy to jest jakieś zaskoczenie, że właśnie takie stanowiska są do osadzenia?Podpowiedzcie nowemu chętnemu.

Tatiana

Jakoś tak mało piszecie na forum? Czyżby piękna pogoda odciągnęła od komputera? Szkoda, bo opinie pracowników przydają się dla nowych chętnych. Czy poza instalatorem GPS firma potrzebuje innych pracowników? Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi! Może ktoś napisze coś?

Martyna
@Tatiana 17.08.2017 22:23

Obecnie firma poszukuje w Warszawie osób na stanowisko doradcy ds. wdrażania sprzedaży i młodszego operatora centrum monitoringu.

Terenowiec

Czy etat doradcy ds. sprzedaży jest jeszcze aktualny? Może ktoś podpowiedzieć kilka informacji o firmie?

Dominika

Jeszcze przez 1 dzień można aplikować na ofertę pracy na stanowisku Młodszy Instalator Systemów GPS. Ktoś z Was pracuje w Cartrack Polska sp. z o.o. właśnie w tym charakterze? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją? Co powinny wiedzieć przed wybraniem się na rozmowę kwalifikacyjną?

Hgak
@Dominika 02.08.2017 13:54

Trzeba miec jakies pojecie o elektronice samochodowej podstawowe zdolnosci manualne i myslec :) fajna jest praca na tym stanowisku :)

zainteresowany
@Hgak 02.08.2017 15:16

Jutro Idę na rozmowę na stanowisko Instalatora Systemów GPS. Czy mógłbyś coś więcej napisać na temat tego stanowiska/wymagań? Warto się angażować na dłużej?

Luka

Dobry pracownik to szczęśliwy pracownik a jak może być szczęśliwy jeśli robi coś czego nie lubi? Taki rodzaj wykonywanej pracy nie każdemu odpowiada i to nie jest wina firmy. Firma jest ok , brak predyspozycji do takiej pracy.

Domino

Jestem pracownikiem Cartrack-a i to zadowolonym pracownikiem. Mam dobre zarobki, szacunek u współpracowników i szefostwa. Najgorsze jest to, że osoby nie wywiązujące się należycie ze swoich obowiązków w pracy mają dużo energii na oczernianie firmy !!

Go Łukasz
@Domino 22.04.2017 16:12

Brawo Łukasz tak trzymaj ( znaczy wierz że tak jest:) )

Alves

Straszne prymitywy tam pracują.szkoda czasu nawet na myślenie o tej "firmie ".

123

Firmie przydałby się wywiad rynkowy. To znaczy ile płaci konkurencja i czego oczekuje, bo są lekko oderwani.

Julka

Cartrack to lider w zarządzaniu flotą samochodową i monitoringiem GPS.Oferują możliwość rozwoju kariery oraz stabilność zatrudnienia.

OoO
@Julka 09.04.2017 11:20

Możesz podpisać się ze stanowiska i nazwiska, bo to że jest to post sponsorowany to widać gołym okiem. Naprawdę macie tam kogoś kto redaguje treści na forach żeby przypadkiem ludzie się prawdą nie wymienili?

Dominika

@harrry Znacznie więcej informacji uzyskasz pisząc e-mail na adres Cartrack Polska sp. z o.o.- info@cartrack.pl

NiePracownik
@Dominika 14.03.2017 17:28

Na maila może tak. Ja miałem rozmowę z panienką która nie wiedziała czym będę sie zajmować a pytała gdzie sie widzę w organizacji w przyszłości. Najbardziej zmarnowane pół godziny w tym roku tam przeżyłem.

Czesia

Czy Cartrack nie ma zapotrzebowania na ludzi do pracy? Nigdzie nie widzę ich nowych ofert. Może ktoś cos słyszał proszę się podzielić informacją. Będę wdzięczny

harrry

ile się zarabia przy wsparciu handlowców? na stanowisku Konsultant Telefoniczny ds. Wsparcia Sprzedaży?

pele

,,nenegocjowanie warunków zatrudnienia oraz wysokości wynagrodzenia podstawowego po okresie próbnym to normalna praktyka i nie jest przez nikogo zabroniona" Gdybym usłyszał taki tekst na rozmowie o pracę to bym od razu wyszedł... Takie bajki to możecie nowicjuszom wciskać a nie ludziom z doświadczeniem. Brutalna prawda jest taka, że co sobie wynegocjujesz na początku to masz. Potem możesz sobie negocjować po kilku latach jak firmie tobie zależy (choć nie zawsze....) ale na pewno nie po okresie próbnym... Jak się zwolnisz pracy i przyjdziesz do takiego Cartracka licząc na sensowną kasę po 3 miesiącach, a po tych 3 miesiącach cię wyśmieją, to co zrobisz? W 99 przypadkach na 100 ludzie podpiszą kolejną umowę na słabych warunkach, bo gdzieś pracować muszą, do starej pracy nie wrócą, a nowej w jeden dzień nie znajdą. Jak już ktoś podpisze, to ileś tam czasu przepracuje i na to firma liczy... Poważny pracodawca poważnie traktuje pracownika od pierwszego dnia, a nie robi podchody, że to niby okres próbny a potem będzie raj...

Wici

Super firma a marudy zawsze próbują zrobić coś złego.

Autolka

Mam pytanie czy ktoś wie o przyjęciach do pracy na stanowisko regionalnego przedstawiciela? Ile tam płacą i ile można wyciągnąć z prowizji. Myślę że zarobki zależą od wielkości sprzedanych kosmetyków.

K

czy ktoś wie, ile obecnie wynosi podstawa PH w CarTracku?

TK

Zdecydowanie nie polecam. Byłem dziś na rozmowie kwalifikacyjnej- prowadziła ją bardzo nie kompetentna( usunięte przez administratora )y. Atmosfera w biurze wygląda na kiepskiej jakości korpo z dużymi aspiracjami bez poszanowania dla pracowników, widać brak organizacji i chaos. OK może to jest tylko pierwsze wrażenie ale skutecznie zniechecajace zarówno do pracodawcy jak i całej firmy.

Kate

Takie wymogi jakie narzędzia daje firma

anonim

(usunięte przez administratora)

kto z cartracka pisze ten bajer o wymogach?

DOBRE:)))) wymogi

ja

mistrzostwo jak PH ktory używa kompa do internetu wklepania 5 słów do excela i do odbierania i wysyłania mejli potrzebuje sprzetu rodem z NASA. Na Atari by mógł pracować a wiekszość rzeczy jest w stanie ogarnac z telefonu. przewija sie to na wszystkich profilach pracodawców. Ten sam schemat. A troche juz sie naczytalem o róznych firmach. A prawda jest taka że wiekszosc(nie wszyscy) PH to lenie którym nie chcialo sie nauczyc niczego konkretnego i teraz szukają ciepłej posadki za grube pieniadze. Rada jest prosta. Albo zmieńcie profesje albo sie weźcie za robote.

anonim

(usunięte przez administratora)

Starszy

Marna jakość wszystkiego wiem co mówię bo korzystam produkt to samo

starszy

pracuję tu kilka miesięcy i są plusy i minusy. Plusem jest to że szef (młody chłoptaś który nie ma pojęcia jak zarządzać ludżmi) nie wchodzi mi w paradę, czyli mam świety spokój robie swoje. Minusem są słabe narzędzia (komp za 1000, auto fabia z kratą)kasa podstawa kiepska dzielona jeszcze na 2 części. Jako dodatkową robotę polecam, ale jako wyłączną NIE.

Asik

Praca jak każda inna ma swoje plusy i minusy. Plusem jest to że można normalnie pracowac bez oznakow mobbingu także tutaj atmosfera ok. Minusem są narzędzia jakie dają tzn kasa, auto. Coś kosztem czegoś.

tak było

jakiego biura? litości , dzieci nie ogarniają nic

krecik

atmosfera kiedys była super ale to było kiedyś...teraz każdy swojego nosa pilnuje i w nosie ma innych. Facet który zwie sie kierownik boi sie własnego cienia i ucieka przed podejmowaniem trudnych decyzji, rozmów. nic nie umie/chce załatwic. Kasa ( usunięte przez administratora ) po podwyżce haha a premii brak. Autem na L4 nie możesz jezdzić. Tu serio nie da sie zarobic!

kingkong

to praca na kilka mcy zgadzam sie z przedmówcą, sam pracowałem tyle i zrezygnowałem nawet jak jestes super handlowcem to tutaj nikłe szanse na realizacje celu tak jest poukładany "proces sprzedaży" kierownik bez jaj który zajmuje sie swoją sprzedażą i o reszcie nie ma pojecia, każdy sobie rzepke skrobie. Wprowadzasz sam firmy na których chcesz pracować a 99% juz zajęte przez starych PH lipa straszna bo w rezultacie nie masz na czym pracować

igor

szukam rzetelnych prawdziwych informacji jakie warunki moge dostać na stanowisku Regionalny Przedstawiciel handlowy? rekrutują teraz widzę.

zweryfikuj
@igor 29.01.2016 09:41

( usunięte przez administratora ) Mówią że jest telemarketing i ze umawia spotkania a tymczasem to pseudotelemarketing - działa na zasadach "dzungli" i tak umawiasz sobie sam i szukasz sam klientów, a wszystko juz zajęte, więc szansa na realizacje planu znikoma. Mam wrazenie ze brakuje tu jakiegoś guru który zrobiłby porządek z procesami, procedurami i poukłądałby wszystko tak zeby standard pracy ułatwiał realizacje planów. bo na tą chwilę to jest jeden wielki chaos.

byno
@igor 29.01.2016 09:41

rzetelnie to masz napisane w kilkunastu ostatnich postach jak to wygląda: umowa o pracę, wynagrodzenie ( usunięte przez administratora ). a uwierz że sprzedać 30 szt tego systemu to nie lada wyzwanie. Auto fabia z kratą (mozesz jeżdzić prv ale płacisz za każdy km 0,40) Auto dla singla po studiach. Robota na kilka mcy, po których zaczniesz szukać czegoś lepszego

oli

potwierdzam przedmówcę, firma nastawiona na szybki zysk, kiepskie mozliwości zarabiania, słabe narzędzia i wsparcie, ktoś wspomniał o szkoleniu, pomocy ....zapomnij , rotacja i stres

Pytamsie

To jakie warunki są na umowę jako ph? Widzę ogloszenie na Wroclaw Jest szansą na 3500 netto? Mam 8 lat doświadczenia w telekomie

Pytamsie

Mówię o samej podstawie oczywiście. Sprzedaje efektywnie generalnie jestem skutecznym handlowcem. Z prowizji wyciagne drugie tyle?

Aktualny
@Pytamsie 26.01.2016 08:48

( usunięte przez administratora ). Rotacja ogromna ostatnio dużo ludzi zrezygnowało z pracy w cartrack ze względu na te narzędzia właśnie.

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

auto to standard w tej pracy, także do użytku prywatnego i na pewno nie z kratką

pa

prywatny folwark oferujący słabe narzędzia i wynagrodzenie, wszelkie propozycje usprawniające pracę nie mile widziane. Wskazane udawać że wszystko tu jest super a tymczasem to firma gdzie należałoby zrobić solidny fundamentalny porządek typu zaorać i powstać na nowo. byłem tam wprawdzie kilka mcy ale i tak za dużo. Praca dla ludzi którzy nie oczekują zbyt wiele. Zarządzający - młode wilki 9

bylam na rozmowie

jestem po rozmowie i warunki które mi zaproponowano są zdecydowanie ponizej średniej krajowej, takze faktycznie sporo prawdy w tym co ludzie piszą, samochód fabia z kratką tez mi nie odpowiada bo mam 2 dzieci... szkoda czasu

hahaha
@bylam na rozmowie 22.12.2015 13:08

hhahaha pipo bo ten samochód jest do pracy a nie żeby bękarty wozić

ladyS.
@hahaha 27.12.2015 20:48

żenujący jest poziom Twojej wypowiedzi :/

mir

Niektórzy tam są Kierownikami a powinni hotdogi na stacjach benzynowych robić. ( usunięte przez administratora ) Plus za umowę o pracę na start i kasę przed końcem miesiąca.

anonim

(usunięte przez administratora)

niko

ja bylem na rozmowie jakis czas temu na start dostajesz ( usunięte przez administratora )neto, umowa o prace normalnie ale ( usunięte przez administratora ) podziekował

też byłem

kolego "nie ma górnej granicy bonusów" to dobry tekst ale dla chłopaka ,który zaczyna prace jako ph.czytaj między wierszami zobacz na tą wszechobecną dezorganizację ,ludzie jakby od wczoraj na stanowiskach nie mający pojęcia o tym co robią i z czego żyją. sajonara mówimy

też byłem

zgadzam się przy samym wyjściu dezorganizacja i wszechstronne "a o co tu chodzi" mistrz ,który prowadzi rekrutację zdecydowanie z pierwszej łapanki.out

rossi

jacy ludzie taka firma,proponowane stanowisko to pseuda praca ph nie mają raczej poukładanego rynku ,nie wiedzą do końca na czym ma polegać praca ph na rynku ,nie mają konkretnego celu mam wrażenie że ktoś im kazał zatrudnić następnego handlarzyne,firma pomimo ,że koło głównej drogi to fakultet z geografi nie pomoże jak dojechać ponieważ nawet nie mają swoje szyldu czy obojętne czego aby dojechać,te elementy wystarczą aby decyzja byłą na nie zdecydowane.

Deiv

Może ktoś napisać jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku instalatora systemów GPS? Przyznam , że nie mam w tym doświadczenia i moje CV nie jest bogate , a pomimo tego zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną. Wysłałem zgłoszenie aplikacyjne poprzez stronę na której zostało wystawione ogłoszenie. Jakich zarobków można się spodziewać na początku? Jak tak naprawdę wygląda praca w terenie i godziny pracy ? Macie może jakieś wskazówki na rozmowę kwalifikacyjną ?

kopek
@Deiv 05.11.2015 18:13

pracowałem tam na takim stanowisku i wygląda to tak ze płaca podstawowa jest na poziomie 2000 netto,do tego prowizja za instalki,jak ją wyrobisz i dostajesz auto skode fabie i jesteś duuuuzo czasu poza domem (nocowanie po hostelach)- musisz sie sam zywić juz tam nie pracuje

krk

ludzie mam pytanko na co moge liczyć u nich jako handlowiec? niech ktos napisze kto tam pracuje: jaka kasa (podstawa) jaka fura? jak z prowizją?? nie piszcie o pierdołach atmosferze ble ble itp bo to mnie nie interesuje.

mm
@krk 03.11.2015 18:30

idź na rozmowę i dokładnie pytaj o warunki: wynagrodzenie dzielą na podstawe i premie( usunięte przez administratora ). Auto - bez komentarza (wysłużona fabia z kratą) prowizja wyglada ok ale musisz sam sobie szukać firm - nie dostajesz konkretnego terenu na wyłączność ani żadnej bazy.

1122

Pokażcie mi firmę, w której z marszu na dzień dobry dostajecie bazę kluczowych klientów. Gdzie tak jest? Jeżeli dobrze rozumiem tok rozumowania kolegów "handlowców" ,to pewnie oprócz podsunięcia Wam pod nos zainteresowanych klientów trzeba byłoby za Was jeszcze pojechać i sprzedać. Takie wypowiedzi są na bardzo niskim poziomie i świadczą o Waszej nieporadności.

roki
@1122 30.10.2015 05:28

witam, po pierwsze elaborat napisałeś dosyć ciekawy,po drugie jak on się ma do rzeczywistości,po trzecie ludzie rotują jak przy knajpie z winem-czy może tak ma być bo to zjawisko konieczne i musi być tzw mobilność zawodowa,po czwarte jeśli firma na początku nie jest w stanie zapłacić poważnych pieniędzy na początku i dać DOBRYCH narzędzi pracy to dalej będzie tylko gorzej,po piąte chyba ostatnie już bo melisy mi brakło pojęcie "motywacja" nie jest znane Wam "miszczowie". Dlaczego nie powiecie szczerze w tych ogłoszeniach ,że potrzebujecie studenta bez wiedzy handlowej,bez bazy klientów który chciałby pracować za jałmużne bo jakże to inaczej nazwać..... Nazywajcie rzeczy po imieniu ,ubijanie piany zostawcie na te pseudo szkolenia handlowe kiedyś. z poważaniem. ;)

πi-ar

Szanowni Państwo, Pozwolę sobie subiektywnie opisać pracę w Cartracku ze względu na Wasze wątpliwości w kwestii aplikowania na stanowisko przedstawiciela handlowego. Mój staż w ww. firmie wynosi ponad 3 lata. Algorytm na zarabianie przyzwoitych pieniędzy w dziale handlowym jest w Cartracku (i nie tylko tu) bardzo prosty : Ciężka praca + umiejętności sprzedażowe + dobra organizacja własnego czasu = zadowalająca sprzedaż. Składowych jest oczywiście dużo więcej, ale cytując klasyka : "Nie od razu Kraków zbudowano". Oczywistym jest przecież fakt, iż pierwsze miesiące to czas na tworzenie bazy potencjalnych klientów, poznawania współpracowników oraz budowania swojej pozycji w organizacji. Do czasu przeczytania kilku Waszych opinii byłem przeświadczony, że to oczywista oczywistość. Wytykana przez niektórych wewnętrzna rywalizacja to mit. Mentoring oraz wsparcie ze strony starszych stażem kolegów jest na bardzo wysokim, niespotykanym wręcz poziomie. Nie znam osoby, która odmówiłaby pomocy, wspólnego wyjazdu na spotkanie czy też rozwiązywania trudnych przypadków. Tyczy się to zarówno działu handlowego jak i wsparcia sprzedaży, działu technicznego, obsługi klienta, działu rozwoju, a nawet centrum monitoringu. Dodam też (jeżeli jeszcze tego nie wiecie), że nasycenie rynku jest wciąż na bardzo niskim poziomie, a monitorowanie pojazdów to jeden z najprężniej rozwijających się sektorów rynku flotowego. Pracy jest tyle, że można nie odchodzić od CRM przez tydzień, a spotkań realizować tak dużo, ile tylko dacie radę. Twierdzenie, że pracownicy narzekają na warunki zatrudnienia to jakieś nieporozumienie. Przecież to Wy, My, wyznaczamy sobie górną granicę swoich, naszych zarobków. Porozmawiajcie na ten temat z ludźmi, którzy sprzedają u nas 80, 100, a nawet 160 szt. miesięcznie. A potem skonfrontujcie to chociażby z uposażeniem sektora FMCG, do którego ze swoim podejściem prawdopodobnie traficie. Relacje z bezpośrednim przełożonym są przyjacielskie i oparte na wzajemnym zaufaniu. Firmowe zebrania nie są na szczęście jałowe i bezproduktywne. Jakiś czas temu stanowiska kierownicze objęli pracownicy z najdłuższym stażem i najlepszymi wynikami. Nie mają żadnych oporów przed dzieleniem się swoim długoletnim know-how w branży z nowymi pracownikami. W wolnej chwili polecam też dopytać, jakiej klasy autami jeździli na początku kariery, na jakim poziomie kształtowały się ich podstawowe zarobki. Na koniec wtrącę moje prywatne spostrzeżenie. Nie dziwi mnie fakt, iż powyższe (negatywne) opinie są pisane przez ludzi, który już nie pracują, czy też pracowali stosunkowo krótko. Nie oszukujmy się: Jeżeli dla kogoś sprawą priorytetową jest klasa samochodu, którym się porusza, lub wysokość wynagrodzenia podstawowego - sytuacja jest klarowna - po prostu nie pasuje do tej organizacji. Roszczeniowa postawa nie jest dobrze odbierana w żadnej firmie. Konkluzja może być tylko jedna : Próżni, pyszni, leniwi i pozbawieni ambicji ludzie nie zagrzeją tu miejsca. Wracając na moment do kwestii finansowych... Renegocjowanie warunków zatrudnienia oraz wysokości wynagrodzenia podstawowego po okresie próbnym to normalna praktyka i nie jest przez nikogo zabroniona. Ludzi ambitnych i pracowitych w Cartracku się po prostu docenia. Jak mawia pewien wybitny handlowiec - nic nie jest dane raz i na zawsze. Na lepsze narzędzia i wyższą podstawę trzeba rzetelnie i uczciwie zapracować. Na wszystko przychodzi czas. Wierzę w Waszą inteligencję. Nie trzeba snuć czasochłonnych refleksji, żeby zrozumieć, że najlepsi chcą pracować z najlepszymi. Tym, którzy mają zamiar marnować swój i nasz czas - gorąco odradzam. Za tych z Was, którzy poważnie traktują pracę i szanują pracodawcę mocno trzymam kciuki. Mam nadzieję, że będziemy mogli podzielić się wzajemnymi spostrzeżeniami podczas najbliższego wyjazdu integracyjnego. Podkreślam raz jeszcze - przedstawiam własną, subiektywną ocenę środowiska pracy. To, czy podzielicie moje zdanie zależy tylko i wyłącznie od Was i Waszego nastawienia. Pozdrawiam πi-ar

M-m-m
@πi-ar 29.10.2015 22:35

Przeczytałem twoją opinię i wydaje mi się,że albo nie jesteś tak naprawdę handlowcem,albo twoje umiejętności leżą na poziomie wykładziny biurowej. Mam 12 lat doświadczenia w sprzedaży i co roku stawiam sobie cele,oprócz wyrabiania wyznaczonych targetów głównym jest podniesienie podstawy przez pracodawcę,jeżeli mimo moich sukcesów sprzedażowych pracodawca nie reaguje na wnioski o podwyżkę szukam nowego. Na chwilę obecną mam 3,5 tyś ręką samej podstawy i od 2 lat nie otrzymałem podwyżki,co skłania mnie do dalszego szukania,oprócz tego średnio moja premia wynosi koło 3-7 tyś. zł na rękę. Rocznie przynoszę dla firmy działającej w sektorze usług do 2 mln zł a ty twierdzisz ,ze 1800 zł powinno nas zadowalać....Kpina Nie czytajcie tych opinii,bo są mało wiarygodne a pracodawca powinien godziwie płacić za naszą pracę doświadczenie i wkład włożony w rozwój firmy. Walczcie o wysokie podstawy,ten tti-ar to mdła lubiąca siedzieć głęboko w tyle postać.. Pozdrawiam Marcin

tti-ar
@M-m-m 02.02.2017 13:08

Marcinku... cytujesz posta sprzed dwóch lat, który nie ma nic wspólnego z obecną rzeczywistością. To smutne : Pracodawca nie przystał na Twoje wymagania odnośnie podstawy i pierwsze co robisz, to wylewasz swoje żale na forum. 2 mln zł rocznie? Czyli nawet 10% prowizji sobie nie jesteś w stanie siusiaczku wynegocjować, taki jesteś wytrawny Szukaj dalej, może w branży wykładzin biurowych

taki

Wcale mu się nie dziwie że nie pracuje bo 1800 podstawy to żenada

terefere

Zgadzam się z Arr,jest to wszystko prawda,również pracowałem do niedawna. Aczkolwiek podstawy są trochę lepsze ale podział na podstawę i premię uznaniawą dalej występuje. Pozostałe rzeczy się nie zmieniły. Mój ocena raczej neutralna

odp
@terefere 26.10.2015 14:31

i czemu juz nie pracujesz? bo chejtowałeś wszystko w firmie i dlatego Cie tu juz nie ma a firma wzorowo podchodzi do ludzi oferując im wzorowe warunki płacy i umowy i bogato wyposażone narzędzia. Polecam pracę w tej firmie, zapraszam do składania aplikacji na PH w róznych lokalizacjach

terefere
@odp 27.10.2015 12:22

nie masz pojęcia o czym piszesz, po prostu świat się nie kończy na Cartracku

Arrr

odszedłem z firmy kilka mcy temu (SAM odszedłem, nikt mnie nie zwolnił pracowałem jako PH. Na dzień dobry dostałem skoda fabia na gaz z przebiegiem ponad 140 tyś, ( usunięte przez administratora )do tego prowizja jak zrobiłem plan (prowizja prezentowała się całkiem OK tyle ze trudno ją było dostać bo: po pierwsze ktoś kto przychodzi teraz do tej firmy na stanowisko sprzedażowe to ma z góry przechlapane bo nie dostanie ani terenu do obsługi ani bazy klientów. Żeby mieć na czym pracować musi sam sobie znaleźć firmę wpisać ją do crm (jak oczywiście nie jest już zajęta i potem moze działać. Zajętość firm jest ogromna bo firma działa 5 lat i ponad 95% jest już zajęte przez starych stażem PH a te które nie są zajęte to "śmieciuchy" na których planu nie zrobisz. Autem mozesz jeździć prywatnie płacisz wtedy za km 0,35 groszy. Prowizję firma wypłaca jak klient zainstaluje i zapłaci fakturę za abonament (czekasz jakieś 2 mce na kase) Ja miałem wporzo szefa bardzo młody chłopak normalny narzekać nie mogłem. Czy polecam?? NIE NIE POLECAM.

info pilne
@Arrr 22.10.2015 22:30

Arr dzieki wielkie za pełny obraz sytuacji :) marnie to wygląda chyba tylko desperat w to pójdzie

info pilne

plis niech ktoś kto pracuje napisze czy warto tu składać aplikacje??? Są ogłoszenia na pracuj pl z tego co czytam powyzej to robota w tej firmie dla studentów (słabe zarobki, marne auta co jak co ale fabią to ja jezdzic nie bede) jaki szef? jaka atmosfera??? dawajcie znać

Pracownik Cartrack
@info pilne 20.10.2015 09:49

Myślisz że jako świeży pracownik przyjdziesz i dostaniesz octavie czy mondeo? trochę zastanowienia. To jest narzędzie pracy a nie auto dla Ciebie do jeżdżenia na zakupy.

Leon

Czy możecie mi napisać czy ph mają GPSw autach służbowych ??

chetny

a ile zarabia ph netto podstawy i jak jest z autem do celu prv? Jaki teren dostane do obslugi? prowizja wyplacona za podpisane umowy? jaki szef?

aleale

Akurat insalatorzy to silną grupa i potrafią sobie pewne rzeczy wynegocjować, myślę że możesz spróbować. Wystarczą chęci do pracy i będzie dobrze

terefere

Może powiedz ilu handlowców bierze prowizję?Pracownikiem Cartrack,jaką jest duża konkurencja wew. Jeśli chcecie pracować za samą podstawę na średnim poziomie to polecam

Zostaw opinię o Cartrack Polska sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartrack Polska sp. z o.o.