Cartrack Polska sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 77 ocen.

Cartrack Polska sp. z o.o.
3 77 6 1

Opinie o Cartrack Polska sp. z o.o.

Dominika

Na stronie internetowej Cartrack Polska można znaleźć informację, że jako pracodawca wspiera ona rozwój Pracowników poprzez szkolenia wstępne, wewnętrzne i zewnętrzne. Ktoś z Was miał okazję skorzystać z oferowanych przez firmę możliwości rozwoju? Czy są one dostępne dla wszystkich pracowników, czy też niektóre działy mogą korzystać z nich szczególnie? Dodatkowe konkretne informacje będą bardzo pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania nowego miejsca zatrudnienia.

Gagaga
@Dominika 28.08.2017 12:48

Jakie szkolenia? Prowadzone przez ludzi którzy nie maja pojęcia o tej pracy firmie o tym całym systemie. Same fachury i kierownicy a robić nie ma komu.

Antyssak
@Dominika 28.08.2017 12:48

Pseudo Dominiko, rozporki w Ade_o czekają na ciebie

Olej

Siema, pisze w sumie pierwszy raz na tego typu forach bo zawsze miałem bekę z takich wypocin. Piszę to aby wyjaśnić kilka kwestii. Do wszelkiej maści malkontentów, dajcie sobie siana z wypocinami o karierze na kolanach, bo nawet gdyby tak było to każdy ma o prawo robić karierę jak chce. Co do firmy to polecam, za każdym razem zaskakiwała mnie in plus. Oczywiście, że jak jest ciśnienie to jest opier$%^l. To jest normalne. Handel to handel. Nie ma przebacz. Jak komuś nie pasuje to rynek pracy jest otwarty, po co marudzić i narzekać? Z tego co wiem, nikt w CT nie przykłada nikomu gnata do głowy nie przystawia i nie każe podpisywać umowy. Uprzedzę wszelkie dywagację, nie jestem pracownikiem CT. Byłem do wczoraj. Po prostu nasze drogi się rozeszły i tyle. Czasem tak bywa. Ni mniej można się pożegnać w zgodzie i bez złości itp. Pozdrawiam całą załogę CT i życzę sukcesów. PS. nie wysyłałem maila z pożegnaniem bo wiem, że i tak wszyscy tu zaglądają ;)

To ci powiem
@Olej 26.09.2018 19:05

Oczywiście ze ludzie a nawet kobiety mają prawo do robienia kariery na kolanach, ale firma bo dużo więcej za uszami a zwłaszcza jej pseudo zarządzający wiec nie oczekuj milczenia

Olej.
@To ci powiem 27.09.2018 08:03

Nie oczekuje. Jeśli uważasz, że Cię oszukano lub okradziono zgłoś sprawę tam gdzie trzeba. Jeśli tego nie robisz to znaczy, że nic się nie stało. To lepsze rozwiązania niż wylewanie żali na forach. Napisałem tylko dlatego, że forum dotyczy firmy, warunków pracy, etc. a wiara wylewa jakieś prywatne żale. Nikt nikogo do pracy nie zmusza, a jak kogoś oszukują to od tego jest prokuratura. Mam nadzieje, że to jest jasne.

Tag
@Olej. 27.09.2018 08:26

Skąd wiesz że nic nie zgłoszono ? Gdybyś orientował się choć minimalnie to byś wiedział że info to trzeba wysyłać do właściciela w Johanseburgu bo tylko on rozliczy Timona i Pumbę za ten komedio-dramat

Ala
@Tag 19.10.2018 06:39

Brawo Ty ! Popieram

Obserwator
@Tag 19.10.2018 06:39

W samo sedno

xyz

Teraz się dowiedziałem, że w części to mali i podli ludzie pracują w CT. Od dziś będę się na Was patrzył inaczej. Wylewanie żali i frustracji, a tym bardziej niszczenie kogoś personalnie to mega podłość tych co to napisali. Tak, wiem, INTERNET, tu można wszystko sobie anonimowo napisać. Trochę się q-wa buraki zastanówcie. Do przedszkola czas wrócić! A jak się komuś nie podoba praca, bo jesteście słabi i nie dajecie rady, to nikogo nie pali się na stosie jak odchodzi z firmy. Tych, którzy myślą, że sobie przezimują nic nie robiąc i zarobią przy tym kupę kasy to pozdrawiam i nie polecam wysyłania CV. A jeżeli ktoś pracuje w CT i mu się nie podoba to proponuję ją zmienić na inną. Bo jeżeli godzi się na pracę za płacę jaką mu zaproponowano a to mu się nie podoba, to jest jego problem. A może nigdzie indziej nie chcą przyjąć do pracy? Chyba CT powinien się oczyścić z malkontentów i zawistników? Odejdźcie sami, albo dajcie sobie spokój z pisaniem idiotyzmów i paszkwili - do sprawdzenia w wikipedii dla tych, dla których to słowo jest zbyt trudne do zrozumienia. Pa Pa

Koń-Trojański
@xyz 04.10.2018 09:41

otóż głąbie nie ma na CT za słabych, bo obecność tam oznacza że albo cie nie chcą w lepszych miejscach albo na możliwości wieloletniego zimowania jak np pokazuje kudłacz

Chupachups
@Koń-Trojański 05.10.2018 20:11

Naszczescie Ci naprawdę mądrzejsi sami już dawno złożyli papier i podziękowali ... a z tego co się orientuje w okresie przed wakacyjnym jak i wakacyjnym tak się dzialo obradzie dobrze zrobili ( jestem w tym również ja ) jedyne co mogę powiedzieć to nogi za pas i jak najdalej od Cartracka P.s. Prezes gbur totalny

Gekson

Jeden wielki (usunięte przez administratora) w tej waszej ksiegowsci zaistaniał , nikt nic nie wie , nikt nic nie umie , nikt nic nie robi... jak ta wasza firma jeszcze funkcjonuje to nie wiem... wszyscy się pozwalniali i wcale się nie dziwie , a nowych do pracy nie zatrudniacie bo na pewno są za drodzy na rynku na wasza firmę ! Absurd tylko zgłosić Was do PIP.

Hahahah
@Gekson 10.09.2018 13:29

Trzeba by zgłosić i zrobili by im tam przewrót i może by to coś ich nauczyło.

Balbina
@Hahahah 10.09.2018 18:36

Dokładnie tak trzeba zrobić bo to się w głowie nie mieście w XXI wieku , żeby tam były takie cyrki i cuda.

Dominika

@Hahah, proszę opanuj negatywne emocje. Nie są one potrzebne nikomu z nas i nie wpływają pozytywnie na metaforyczność dyskusji. Na to forum na pewno zaglądają od czasu do czasu osoby zainteresowane pracą w tej firmie. Czy możesz powiedzieć, że praca w firmie Cartrack Polska czegoś Cię nauczyła?

Haha
@Dominika 28.06.2018 12:44

Tak , nauczyła , żeby przed podjęciem współpracy z Wami przemyśleć to dwa razy !

Kolega Kamila

Hahahaha w samo sedno

Były szczęśliwy

Firma jak firma najgorsi są dorobkiewiczowie którzy tam pracują i uważają się za bóg wie kogo. Prezes nie potrafi zarządzać ludźmi. Więcej kierowników niż pracowników i pracować nie ma komu

Lemoniada
@Były szczęśliwy 18.08.2018 16:07

Zgadzam się z przedmówca , Prezes nie potrafi zarządzać ludźmi a tylko dba finansowo o tzw "swoich". Zero możliwości rozwoju , mydlenie oczu i opowiadanie bajek...

Dominika

@Haha, czy możesz napisać co dokładnie miałaś na myśli? Twoja opinia może być niezrozumiała dla potencjalnych kandydatów i czytających to forum. Zawiera wyłącznie kilka słów i przydałoby się jej odpowiednie uzasadnienie. Czy jesteś zadowolona z pracy dla firmy Cartrack Polska? Co najbardziej doceniasz w tej pracy i co daje Ci w tej pracy największą satysfakcję?

Hahah
@Dominika 21.06.2018 10:34

Po pierwsze nie zadowolona , tylko zadowolony , tak jestem zadowolony ze już tam nie pracuje ! Dla potencjalnych pracowników nie , ale dla obecnych tak :) a Ty dalej taka głupia jak byłaś ...

Dominika

@Były przedstawiciel, Twoja opinia jest bardzo ogólna i przydałoby się jej uzasadnienie. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z możliwości rozwoju i awansu w firmie Cartrack Polska. Czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z przełożonym? Jeżeli udowodnisz, że stanowisz ważną część zespołu, to na pewno łatwiej będzie Ci w dalszych negocjacjach. Co myślisz na ten temat?

Haha
@Dominika 15.06.2018 09:33

Wystarczy ze Ty jesteś wielokrotnie przełożona.

Były przedstawiciel

Nie polecam pracy w tej firmie, wszystko na pokaz, kiedys bylo jeszcze jako tako ale od jakiegos pol roku tragedia, niczego nie ma zero perspektyw na awans, jedynie garstka ludzi "wielbiciele prezesa" maja sie dobrze i trzymaja sie stołków,

Dominika

@Nieznaj0my, a jakie jest Twoje zdanie na temat tej firmy? Rozumiem, że jesteś zadowolony z warunków pracy w firmie Cartrack Polska? Czy możesz napisać, co Ci się w tej firmie najbardziej podoba? Dlaczego zdecydowałeś się wybrać ofertę akurat tej firmy? Potencjalni kandydaci na pewno są ciekawi Twojego zdania.

Nieznaj0my
@Dominika 03.06.2018 14:27

Rozumiem , ze Ty nie rozumiesz przesłania mojego wcześniejszego komentarza. Poziom inteligencji perfect! Nie próbuj wybielać na sile opini o firmie , NIESTETY , prawda zawsze wychodzi na jaw.

Były Pracownik

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie przerost formy nad treścią , firma udaje wielkie kropo a tak na prawdę nie ma sprzętu do pracy , średnia wieku kadry biurowej 25lat ludzie z mizerna wiedzą o życiu niejednokrotnie nie mający pojęcia o tym jaki produkt jest instalowany lub sprzedawany , czas pracy nie istnieje wszystko zależy od ustaleń z klientem lub wymysłu osoby w biurze która nie zna podstawowej topografii Polski i polega na mapce w komputerku , tysiące godzin w samochodzie i zmarnowanego czasu . Przestrzegam nie polecam .

Dominika

@Do_głąba, proszę nie obrażać innych użytkowników. Obrażanie innych osób lub pracowników firmy jest niezgodne z regulaminem forum. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Jaka jest Twoja opinia o firmie Cartrack Polska? Potencjalni kandydaci zaglądają na forum, żeby znaleźć wiarygodne i przydatne informacje.

Nieznaj0my
@Dominika 28.05.2018 10:49

Uważam , ze informacje tutaj zawarte są wiarygodne w 100 % i przydatne dla potencjalnych pracowników :)

Byly

Większość osób pracujących w tej firmie jest niekompetentna oraz zakłamana i obłudna. Całe szczęście już nie pracuje w tej firmie. Jedna wielka tragedia. Konfidenci każdy każdemu świnie podkłada.

Tom
@Byly 22.05.2018 12:37

Za pieniądze ludzie zrobią wszystko. Ale na kablowaniu jeszcze się nikt nie wzbogacił :)

Marek

Doradca ds.wsparia sprzedaży - ktoś coś może więcej się wypowiedzieć na temat pracy na tym stanowisku ?

Ewka
@Marek 24.05.2018 14:42

Call center . Dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach pracy w Cartrack Polska sp. z o.o.. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają złożenie CV do tej firmy.

anonim
@Administrator 23.03.2018 08:24

Rozważ nie składanie CV do tej firmy - polecam.

anonim

W tej firmie jest pani P...... , która niszczy reputacje.... spółki. Szkoda gadać...

Dominika

@Leon, nie odpowiadam za wysyłanie ofert firmy Cartrack Polska, ponieważ nie jestem jej pracownikiem. Jestem moderatorem serwisu GoWork.pl, moim zadaniem jest pomoc potencjalnym kandydatom do pracy w dotarciu do ważnych i wiarygodnych opinii. Czy od ostatniego czasu warunki pracy w tej firmie się zmieniły? Może warto porozmawiać o wynagrodzeniach z przełożonym, czy próbowałeś poruszać ten temat?

Kowal

Wchodzę do Waszej firmy na rozmowę i na dzień dobry wita mnie jakaś "Pani" w trampkach i spodniach dresowych. To jest wasza wizytówka firmy ? Z doświadczenia Panie z recepcji kojarzą mi się jako eleganckie , zadbane kobiety w szpileczkach :)

Karaska
@Kowal 07.05.2018 13:23

Potwierdzam, również miałam "przyjemność" uczestniczyć w rekrutacji w firmie Cartrack - byłam bardzo zniesmaczona i zniechęcona już od progu widząc taki ubiór... Poza tym wymogi jeśli chodzi o umiejętności dotyczące znajomości programu Excel bardzo wysokie a propozycje płacowe niskie. Nie polecam

Ewe^lin
@Kowal 07.05.2018 13:23

Również i ja mogę to samo potwierdzić.Byłam ostatnio w tej firmie jako gość i to samo zastałam tylko że najpierw nastałam się pod drzwiami zanim Pani w różowych trampkach wybiegającą z jadalni z buzią pełną jedzenia otworzyła mi drzwi.

Zosia

Propozycja finansowa jaką otrzymałam w tej firmie to jakaś kpina - zatrzymali się chyba na etapie dinozaurów - w Biedronce więcej proponują (nie ubliżając Biedronce). Totalnie stracony czas.

Leon
@Zosia 08.05.2018 09:56

Ich oferty pracy powinny brzmieć "szukam jelenia" Hahahaha

Bartek
@Leon 08.05.2018 21:37

Nagle maja tyle ofert pracy do zaoferowania. Z dobrych firm ludzie nie odchodzą zwłaszcza jak są dobrze traktowani.

Johny
@Bartek 15.05.2018 23:21

Zapewne wymagania wysokie a zarobki niskie.

Hermenegilda

atmosfera... dobrze maja Ci co dają... :)!

si
@Hermenegilda 24.04.2018 22:23

Konfident Manager od niedawna w strukturze

Yoyo
@Hermenegilda 24.04.2018 22:23

Dlatego tak długo pracują :)

Dominika

@Leon Rozumiem, że pracowałeś w firmie Cartrack skoro tak mówisz. Może zatem po prostu napiszesz proszę, dlaczego tak uważasz? Podaj jakieś szczegóły, aby Twoja opinia była wiarygodna. @Zosia A mogłabyś napisać pozostałe warunki zatrudnienia, które firma Cartrack Ci zaoferowała? Będę Ci bardzo wdzięczna.

Obserwator
@Dominika 09.05.2018 14:51

Dominiko - a raczej Karolino. Przejrzyj wreszcie na oczy i zacznij wyciągać wnioski z krytyki która pojawia się w komentarzach. Większość jest zasadna. Wiadomo że rynek pracy się zmienia i rosną.... Nie skusisz ludzi dniem owoca!

Obserwator
@Dominika 09.05.2018 14:51

Rynek pracy się zmienia i pensje rosną...

Leon
@Dominika 09.05.2018 14:51

Dominika - wystarczyło otrzymać od Was ofertę.

Dominika

@Kasia Czy w takim wypadku możesz proszę powiedzieć coś więcej na temat samych warunków, które firma Cartrack oferuje swoim pracownikom? Jak wygląda sprawa z formą zatrudnienia i jaka jest w firmie atmosfera? Daj znać, każdy zainteresowany pracą, będzie Ci wdzięczny.

cela

jan skoro chcę u was mieć prace na stanowisku Młodszy Specjalista w Dziale Telefonicznego Wsparcia Sprzedaży to raczej o samochodzie nawet nie myslę. a to nie będzie typowa słuchawka jak na call center?

anna
@cela 09.06.2016 20:07

Będzie :-) polecam tylko wytrwałym, cały dzień wydzwaniać po ludziach którzy nie chcą tego ...... systemu. A zatrudniają z tekstem pitu pitu mamy stałych klientów biznesowych - wielka ściema

anonymous
@cela 09.06.2016 20:07

Dokładnie jak wyżej. Będziesz dzwonił po firmach, bajerował sekretarki, i wciskał ciemnotę jaki ten system jest super i żeby tylko umówić spotkanie dla handlowca.

Administrator

Czy swoje wątpliwości związane z Waszą pracą w Cartrack Polska sp. z o.o. rozwiązujecie razem z pracodawcą?

Feliks

Co możecie powiedzieć o tej ostatniej ofercie pracy? Czy to jest jakieś zaskoczenie, że właśnie takie stanowiska są do osadzenia?Podpowiedzcie nowemu chętnemu.

Tatiana

Jakoś tak mało piszecie na forum? Czyżby piękna pogoda odciągnęła od komputera? Szkoda, bo opinie pracowników przydają się dla nowych chętnych. Czy poza instalatorem GPS firma potrzebuje innych pracowników? Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi! Może ktoś napisze coś?

Martyna
@Tatiana 17.08.2017 22:23

Obecnie firma poszukuje w Warszawie osób na stanowisko doradcy ds. wdrażania sprzedaży i młodszego operatora centrum monitoringu.

Terenowiec

Czy etat doradcy ds. sprzedaży jest jeszcze aktualny? Może ktoś podpowiedzieć kilka informacji o firmie?

Dominika

Jeszcze przez 1 dzień można aplikować na ofertę pracy na stanowisku Młodszy Instalator Systemów GPS. Ktoś z Was pracuje w Cartrack Polska sp. z o.o. właśnie w tym charakterze? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją? Co powinny wiedzieć przed wybraniem się na rozmowę kwalifikacyjną?

Hgak
@Dominika 02.08.2017 13:54

Trzeba miec jakies pojecie o elektronice samochodowej podstawowe zdolnosci manualne i myslec :) fajna jest praca na tym stanowisku :)

zainteresowany
@Hgak 02.08.2017 15:16

Jutro Idę na rozmowę na stanowisko Instalatora Systemów GPS. Czy mógłbyś coś więcej napisać na temat tego stanowiska/wymagań? Warto się angażować na dłużej?

Luka

Dobry pracownik to szczęśliwy pracownik a jak może być szczęśliwy jeśli robi coś czego nie lubi? Taki rodzaj wykonywanej pracy nie każdemu odpowiada i to nie jest wina firmy. Firma jest ok , brak predyspozycji do takiej pracy.

Domino

Jestem pracownikiem Cartrack-a i to zadowolonym pracownikiem. Mam dobre zarobki, szacunek u współpracowników i szefostwa. Najgorsze jest to, że osoby nie wywiązujące się należycie ze swoich obowiązków w pracy mają dużo energii na oczernianie firmy !!

Go Łukasz
@Domino 22.04.2017 16:12

Brawo Łukasz tak trzymaj ( znaczy wierz że tak jest:) )

Zostaw opinię o Cartrack Polska sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartrack Polska sp. z o.o.