3.2/5

Rynek o Cartrack

Misja edukacyjna

Social media

• Ciechanów

5. Opinie o Cartrack Polska SP. Z. O.O.

Opinie o Cartrack Polska SP. Z. O.O. Warszawa

Nie przegap nowości o Cartrack Polska SP. Z. O.O.!

09.08.2024 09:16

Witajcie,

bardzo dziękujemy za dotychczasowe, liczne opinie.

Widząc Wasze zainteresowanie firmą Cartrack Polska, postanowiliśmy zaznaczyć swoją obecność w serwisie GoWork.pl.

Jako zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.

Prosimy o to, aby publikowane treści były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcamy do wypełniania tego wątku pozytywną energią i szacunkiem dla wszystkich użytkowników.

Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.

Pozdrawiamy

Zespół Cartrack Polska
    HR

09.06.2026 18:33

Szkoda że z Państwa strony jest cisza, po wysłaniu maila na hr@....

Niezadowolony

10.06.2026 09:51

Nie polecam z tą firmo podejmować współpracy. Jeżeli chodzi o korzystanie z ich usług. Kontak z opiekunem utrudniony , jeżeli chcesz sie cześć,ego dowiedzieć. Jeżeli o zakup produktu to dzwonio sami aby fakturę opłacić. Brak kompetencji . Nie polecam firmom korzystania z gps .

Michał

18.04.2026 22:44

Ciężka praca, ale uczciwa. Jesteś sumienny to cel zrealizujesz. Najtrudniej na początku, gdyż musisz realizować masę spotkań. No ale cóż.. taka praca przedstawiciela. Zarobki ok.

pytajnik

23.04.2026 13:31

Michał jak długo pracowałeś w firmie ? Jako PH ?
    Carlos TST

05.03.2026 10:16

Pracują tutaj ludzie w handlu powyżej 8 lat, skąd info o rotacji?.....

02.04.2026 19:35

Oferty się pojawiają i będą pojawiać. Cartrack to firma, która nieustannie się rozwija. Regularnie zwiększamy nasze zespoły stąd pojawiające się ogłoszenia na portalach. Jeżeli interesują Pana szczegóły zapraszam do kontaktu z naszym zespołem rekrutacyjnym na [email protected] odpowiemy na wszelkie pytania. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska

08.04.2026 09:26

Bo w Cartracku pracują sami specjaliści, jesteś słaby, odpadasz i następny. Już rozumiesz Mirek? Jeśli tak, możesz aplikować.
    Pablo

04.03.2026 13:41

Ciekawe miejsce ten portal. Jest tutaj pełno ludzi, którzy nigdy nie pracowali w Cartrack, a wiedzą więcej ode mnie, pracującego juz trzeci rok 😃 Haters gonna be hate. Jak ktoś chce faktycznie dowiedzieć się czegoś o firmie, to na Linkedin jest pełno obecnie pracujących w Cartrack handlowców. Można nas zapytać
    Obecny pracownik

24.02.2026 15:05

Nie polecam, firma zdesperowana w poszukiwaniu ludzi do pracy. Wszędzie są ich oferty pracy. Szukają na mnóstwo lokalizacji. Pewnie dlatego, że rotacja jest na bardzo wysokim poziomie. Z każdej strony rekruter składa ofertę, a jak nie jesteś zainteresowany, to nie szkodzi - za parę dni napisze do ciebie kolejny.
    Nautilio

26.02.2026 10:57

Przybliż temat dlaczego uważasz, że rotocja jest duża ? Warunki pracy , czy atmosfera? Chciałbym złożyć CV na ph Katowice i się zastanawiam
    Kostka

27.02.2026 23:15

Obecny pracownik? Dziwne. Liczyłam na merytoryczne informacje odnośnie pracy, ale widzę tutaj ich nie znajdę. Zdesperowana firma to co tam robisz? Boisz się o etat? 😏
    Nautilio

19.02.2026 14:25

Cześć, czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat związany z stanowiskiem przedstawiciela handlowego? - jaka marka auta planowana na dane stanowisko - jaka podstawa finansowa bez premii - jaka panuje atmosfera w firmie Zastanawiam się nad złożeniem CV na powyższe stanowisko Pozdrawiam
    Zico

13.11.2025 15:30

Czy ktoś mógłby napisać jakieś konkrety, jak obecnie wygląda praca na stanowisku Area Sales Manager? Może ktoś mógłby napisać konkrety. Forma zatrudnienia, jakie targety(realne?), atmosfera, jaki samochod. Że omijać z daleka itp to już wiem (każda firma ma to w opisie). Wiele takich wypowiedzi już padło. Może jednak ktoś merytorycznie napisze coś więcej?

17.11.2025 15:52

Dzień dobry. Dziękujemy za zainteresowanie firmą Cartrack. Area Sales Manager zajmuje się sprzedażą usług z zakresu telematyki i zarządzania flotą, aktywnym pozyskiwaniem Klientów biznesowych i utrzymywaniem dobrych relacji z Klientami. Forma zatrudnienia zależy od preferencji pracownika: B2B, Umowa o pracę, Umowa-zlecenie. Atmosfera jest przyjazna i wspierająca współpracę i realizację celów biznesowych. Samochód służbowy – głównie Grupa VW, pracownicy docelowo najczęściej jeżdżą autem kl. C. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem HR ([email protected]), chętnie opowiemy w szczegółach o tym, kogo poszukujemy i co możemy zaoferować. Pozdrawiamy. Zespół Cartrack
    Były Szcęsliwy

20.01.2026 14:45

Prawda jest taka że w Firmie na stanowisku kierownika grupy pracuje osoba która stanowczo nie nadaje się na to stanowisko. Możemy tu mówić o zaangażowaniu itd pracownicy nie odchodzą z Firmy pracownicy odchodzą od przełożonych. Szczególnie niekompetentnych i nieuczciwych.

26.11.2025 20:30

Rekruter tej firmy umawia się na spotkanie, po czym… nie zjawia się na nim 😉 Zero odzewu. Ciekawa taktyka. Pozdrawiam (:

27.11.2025 08:48

Dzień dobry, Sprawdziliśmy wszystkie spotkania rekrutacyjne jakie były w ostatnim czasie. Na każdym rekruter był obecny. Na kandydatów czekamy 15 minut od umówionej godziny. Będziemy wdzięczni za wiadomość do naszego działu hr w celu wyjaśnienia sytuacji. Adres mailowy: [email protected] Pozdrawiamy Zespół Cartrack

27.03.2025 13:51

Praca w tej firmie jest wyjątkowo wymagająca ze względu na ograniczoną liczbę pracowników i ogromny natłok obowiązków. Zamiast odpowiedniego podziału zadań, często jedna osoba musi wykonywać obowiązki za kilku pracowników, co prowadzi do ciągłego stresu, przemęczenia i braku możliwości zachowania work-life balance. Niestety, zamiast wsparcia, pracownicy spotykają się z niezrozumieniem i brakiem chęci poprawy warunków pracy. Z tego względu nie polecam tego miejsca pracy osobom ceniącym sobie komfort psychiczny i uczciwe warunki zatrudnienia
    eMisiek86

11.03.2025 12:54

1. Wieloetapowe rozmowy wodotryskowe 2. Brak informacji o konkretnym sposobie zatrudnienia i wynagrodzeniu 3. System prowizyjny oparty na ciągłym huntingu (za przedłużenia nie płacą) 4. Rozmowy rekrutacyjne z osobami sprawiającymi wrażenie mało kompetentnych. Pozdrawiam MK

11.03.2025 14:25

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat procesu rekrutacji. Zdajemy sobie sprawę, że nie każdemu kandydatowi może odpowiadać nasz styl pracy. Forma zatrudnienia zawsze podawana jest już w publikowanym ogłoszeniu. Propozycja wynagrodzenia przedstawiana jest po zakończonym procesie rekrutacji w ofercie, którą przesyłamy do kandydatów, którym chcemy zaproponować współpracę. W razie dodatkowych pytań czy wątpliwości zapraszamy do kontaktu z naszym działem HR. [email protected] Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    PedroChi

16.02.2026 18:59

Forma zatrudnienia podawana jest w ogłoszeniu? Tak, piszecie że pracownik ma wybór zlecenie/B2B/UOP, a jak już dochodzi do podpisania dokumentów to okazuje się, że nie ma wyboru i dostaje zlecenie. Mydlenie oczu, że „warunki są jak na UOP, bo jest urlop”, że są benefity, których przełożeni nie chcą aktywować, bo nie mają czasu, brak merytorycznej rozmowy przy przedłużeniu umowy (usunięte przez administratora) Nie dziwi mnie częstotliwość publikowanych przez was ofert pracy.

27.01.2025 10:23

Po pierwszej rozmowie online zostałem zaproszony do biura. Na niej te same pytania, opowiedz co wiesz o firmie itp. To było ogłoszenie na stanowisko młodszy specjalista ds. obsługi klienta. Wrażenia z tej rozmowy? Kolejna firma, w której osoby rekrutujące, bo były to 2 rożne, zbijają sobie czas w pracy. Oczywiście nie łaska odpowiedzieć, że jednak nic z tego nie będzie, bo chcę za dużo kasy. Na uczciwość nie liczcie, ale na zabrane godziny z życiorysu tak. Wszystko wokół rozkopane, dojazd plus godzina do czasu rzeczywistego, a na spotkaniu nic nie dowiecie się co firma oferuje.

27.01.2025 16:26

Dziękujemy za informację. Każda osoba, która pojawia się na spotkaniu w naszej firmie otrzymuje odpowiedź zwrotną drogą mailową. Bardzo proszę sprawdzić wszystkie zakładki w skrzynce również spam. Jeżeli jednak nie znajdzie Pan odpowiedzi prośba o wysłanie maila na [email protected] prześlemy odpowiedź ponownie. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska

16.01.2025 17:36

Witam, Jakimi autami jeżdżą handlowcy ?
    Ciekawy

23.01.2025 22:15

Czyli jakimi autami? Widziałem ostatnio nowego pasata z naklejkami Cartrack czy to najlepsze auto czy najgorsze, jeżeli mówimy o zróżnicowanej flocie?

24.01.2025 09:26

Flota jest zróżnicowana i posiadamy pojazdy różnych marek między innymi wspomniane vw. Jakie Auta trafiają do pracowników zależne jest od dostępności w dniu rozpoczęcia współpracy. Niezmiennie zachęcam do przesłania swojej aplikacji na [email protected] . Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska

31.12.2023 04:00

Specjalista ds. Sprzedaży B2B może sobie wybrać rodzaj umowy? Chciałem sprawdzić, jaką oferują, a tam w ogłoszeniu w zasadzie każda wypisana, umowa o pracę, zlecenie, to B2B. Czy oni o tym jakoś decydują na podstawie doświadczenia czy umiejętności...?

09.08.2024 09:29

Oferujemy trzy formy współpracy. Umowa o Pracę, Umowa Zlecenie, Kontrakt B2B. To kandydat decyduje jaka forma współpracy będzie dla niego najbardziej odpowiednia. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    Krzysztof

07.01.2025 13:16

Rola wyjaśnienia Klientowi zasad współpracy, możliwości produktu oraz przeszkolenie z obsługi i zasady jej działania, to Twoja praca i obowiązek.. Jeśli nie potrafisz lub nie chcesz tego robić, to potrzebujesz szkolenia lub innej pracy.
    Niedoszły pracownik

27.12.2024 17:13

Złożyłem aplikację, po kilku dniach zadzwoniono do mnie, by poinformować, że mają ofertę pracy i są zainteresowani moją kandydaturą. Po bardzo miłej, fachowej i sympatycznej rozmowie na zakończenie usłyszałem, że zadzwonią do mnie w przeciągu maksymalnie dwóch tygodni, by umówić mnie na szkolenie w Warszawie. Po prawie 4 tygodniach i braku jakiejkolwiek informacji ze strony osoby rekrutującej (telefon był włączony, jednak nikt nie odbierał połączeń oraz nie odpowiadał na pozostawione wiadomości oraz na wiadomości sms), postanowiłem zadzwonić do firmy i poprosić o jakąkolwiek informację. Podczas rozmowy zostałem poinformowany, że oferta jest aktualna i mam czekać na telefon. Zapewniono mnie, że jest dla mnie praca. W mojej aktualnej wtedy pracy musiałem podjąć decyzję o złożeniu wypowiedzenia natychmiast, ponieważ dalsza zwłoka skutkowałaby wydłużeniem okresu wypowiedzenia z dwóch tygodni do trzech miesięcy. W związku z zaistniałą sytuacją oraz zapewnieniem przez pracowników firmy o tym, iż dostanę tą pracę złożyłem wypowiedzenie. Po kolejnych tygodniach braku kontaktu zadzwoniłem do firmy Cartrack z prośbą o informację o dalszym procesie rekrutacji. Poinformowano mnie, że dostanę informację jeszcze tego samego dnia. Dostałem maila, informującego, iż już zatrudnili kogoś w tej lokalizacji. Zostałem przez to bez pracy w okresie przedświątecznym i od ponad trzech tygodni nie mogę znaleźć zatrudnienia. Chciałbym w ten sposób przestrzec przed tą firmą. Mam nadzieję, że moje doświadczenia pomogą innym podjąć odpowiednie kroki i decyzje. Pozdrawiam

28.12.2024 09:00

Dziękujemy za wiadomość. Zakładamy, że taki scenariusz nie jest u nas możliwy. Zależy nam na niezwłocznym wyjaśnieniu sytuacji, dlatego bardzo proszę o informację kiedy miała miejsce rekrutacja i na jakie stanowisko została złożona oferta. Wiadomość proszę przesłać na maila [email protected]. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    Anna

13.06.2024 08:56

Firma prowadzi rekrutacje i ciekawi mnie czy faktycznie jest to spowodowane rozwojem firmy czy cięciami w budżecie? Co możecie powiedzieć o rotacjach? I jak wygląda kwestia premii i awansu? Nie ma problemu z ich uzyskaniem?

17.12.2024 13:45

Cięciami w budżecie ponieważ ludzie którzy znają się na oracy nie będę pracować za tak słabe wynagrodzenie. Dlatego jest duża rotacja osób ponieważ jak doświadczeni pracownicy nie dostają podwyżki ti się zwalaniaja dlatego szukają nowych i tanszych

17.12.2024 14:02

Prowadzone rekrutacje są spowodowane nieustannym rozwojem firmy. Jeżeli masz dodatkowe pytania zapraszam do kontaktu z naszym działem HR. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    Alek

07.11.2024 23:44

Obiecują umowę o pracę i jej nie dają?

08.11.2024 08:15

Umowa o pracę to jedna z proponowanych umów. W razie pytań o formy współpracy na konkretnym stanowisku zapraszamy do kontaktu z naszym działem HR. [email protected] Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    Kamil

30.09.2024 09:56

Jako specjalista ds. telefonicznego wsparcia sprzedaży mogę liczyć na wsparcie trenerskie i managerskie? Była o tym mowa na stronie i się upewniam.

30.09.2024 13:54

Oczywiście. Nasi pracownicy już od pierwszych dni objęci są procesem szkoleniowo-wdrożeniowym. Managerowie wpierają członków swojego zespołu na każdym etapie bez względu na staż pracy. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    franciszek

27.09.2024 11:08

Zauważyłem że dla instalatora - montera systemów GPS oferowali dodatkowy urlop. Ile takich dni przysługuje i po okresie próbnym?

27.09.2024 11:39

Jeżeli jest Pan zainteresowany pracą na stanowisku Instalator - monter systemów GPS prosimy o przesłanie CV wraz z pytaniami na adres: [email protected]. Pracownicy działu rekrutacji skontaktują się z Panem i wyjaśnią zasady współpracy. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    Izabela

25.09.2024 08:10

Widzę że szukają na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta. Czy praca jest w pełni stacjonarna czy jest szansa na pracę hybrydową?

25.09.2024 08:53

Zespół obsługi Klienta pracuje w naszym biurze w Warszawie. Jeżeli interesują Cię szczegóły tej oferty wyślij proszę CV do naszego działu rekrutacji [email protected] . Nasi pracownicy pracownicy odpowiedzą na wszystkie pytania. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska
    Wdzięcznybylypracownik

24.09.2024 13:09

Najzwyklejszy (usunięte przez administratora) stawianie wymagań bez cienia szkolenia i kółka wzajemnej adoracji. Negatywne opinie o kierownictwie powtarzają się w komentarzach poniżej, co wystawia im jasną opinię. Jest dużo „zdrowszych” miejsc do pracy szkoda waszego czasu na to chore miejsce. Pozytywy? Niedaleko metra;)

24.09.2024 14:46

Dziękujemy za opinię. Mamy świadomość, że nasze dynamiczne środowisko pracy nie wszystkim może odpowiadać. Zapewniamy, że kierownicy w każdym dziale zawsze jasno określają zasady i warunki współpracy. Każdy nowy pracownik przechodzi szereg szkoleń wstępnych. Bliskość stacji metra to niewątpliwie jeden z wielu atutów pracy w naszej firmie. :) Jeżeli są dodatkowe kwestie do wyjaśnienia prosimy o wiadomość na [email protected] Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Cartrack Polska SP. Z. O.O.?

Kontakt - Cartrack Polska SP. Z. O.O.

Rtm. Witolda Pileckiego 67 02-781 Warszawa

Branża główna: Telekomunikacja

FacebookIconXIconYoutubeIconLinkedinIcon

12.05.2024 05:06

Specjalista ds. telefonicznego wsparcia sprzedaży ma napisane w ofercie, że wynagrodzenie podstawowe jest powiększane o premie bez limitów zależne od ilości umówionych spotkań. Czyli ile można zyskać na jednym? Warto teraz w to iść? Poprawiło się coś względem dawniejszych opinii?

09.08.2024 09:38

Na tym stanowisku wynagrodzenie składa się z dwóch części. Części podstawowej i premii uzależnionej od wyników. Oczywiście im lepsze wyniki tym lepsza i wyższa premia. Zachęcam do aplikowania aby poznać więcej szczegółów. Pozdrawiamy Zespół Cartrack
    Sabina

09.07.2024 14:21

Zależy mi na dobrym szkoleniu produktowym i warsztatach sprzedażowych jako specjaliście ds.sprzedaży. Jest to oferowane i dlatego wysłałabym CV ale wolę wybadać teren. Co mówicie na ten temat?

09.08.2024 09:25

Sabina, oczywiście oferujemy pełne szkolenia. Wdrożenie obejmuje szkolenia produktowe prowadzone przez naszych Managerów. Szkolenia sprzedażowe to najważniejsza część całego procesu i również ich nie brakuje. Zachęcamy zatem do aplikowania. Pozdrawiamy Zespół Cartrack Polska

18.02.2024 01:06

Jest tu ktoś, kto pracował jako Młodszy specjalista ds. obsługi klienta? Najlepiej już jakiś dłuższy czas, bo chciałem spytać o te perspektywy pracy, czy w szerszej jest szansa na awans na specjaliste w tej firmie? Dajcie znać, czy komuś się udało. znalazłem ogłoszenie i ciekawy jestem, bo nie do końca się czuję ani na juniora ani jeszcze na takiego regulara .
    Paweł

10.06.2024 04:58

Ja. Pracowałem jako telemarketer przez (chyba niecałe) trzy miesiące. Potem przez kilka kolejnych lat nasycałem rynek "moją flotą" na Mazowszu, w okolicach Szczecina, na dolnym i górnym Śląsku, finalnie na Podlasiu. Byłem wybitnie udanym eksperymentem Kamila, ale to (usunięte przez administratora) Tobie takiej ścieżki zawodowej w Cartracku nie wróżę :)
    zainteresowany

29.04.2024 19:56

Jakie auta służbowe firma oferuje?
    Pawel

14.05.2024 01:35

Panowie i panie praca z Firmą Cartrack katastrofa jak do napisania umowy to by po (usunięte przez administratora) cię całowali byle tylko umowę podpisać cwaniaki najlepiej na 4 Lata.Opowiadaja że pracuje tam grupa analityków wszystko spr(usunięte przez administratora)robia korekty paliw tankowań że to wymaga czasu moja cię totalnie w (usunięte przez administratora) tylko kasa się liczy za każdy dzień od zamontowanie mam chęć wycofania się z tej kłamliwej umowy jak tos chętny to zapraszam do wspólnego pozwu
    pracownik od kilku miesięcy

11.04.2024 10:24

Jakbym przeczytał te wszystkie wypociny tutaj zanim podjąłem pracę w Cartrack, to na pewno bym się dwa razy zastanowił przed wysłaniem CV. Jednak znam markę, bo pracuje w branży od ponad dekady, więc gdy się odezwali do mnie przez LinkedIn, to zacząłem rozmawiać, zamiast czytać te głupoty tutaj. Nie rozumiem zarzutów o słabych zarobkach, bo ja podstawy dostaję dokładnie tyle, ile sobie zażyczyłem i ani złotówki mniej. Prowizja? Jesteś handlowcem, więc oczywistym jest, ze jeśli nie sprzedajesz, to jej nie dostajesz. Ja, pomimo dopiero kilku miesięcy pracy tutaj, wyrabiam targety, więc w mojej opinii zarzuty o słabych zarobkach, podnoszą słabi handlowcy. Prowizja wypłacana z dwumiesięcznym opóźnieniem? Nieprawda! Z miesięcznym, ale wynika to z tego, że wypłata jest ostatniego dnia miesiąca, a nie dziesiątego (czyli wcześniej niż w większości firm!). Księgowość nie jest w stanie przygotować wszystkich rozliczeń w kilka godzin, więc prowizja za umowy zrealizowane w styczniu jest wypłacana z pensją na koniec lutego. Zakazu wchodzenia z buta do Klienta nawet nie będę komentować, bo kogoś poniosła wyobraźnia w komentarzach. A jak wejdę z buta i sprzedam to co? Chłosta czy klęczenie w kącie na grochu? Samochód służbowy - prawdą jest, że za kilometry prywatne się płaci, ale mówimy tutaj o jawnych, weekendowych wypadach za miasto. Nikt jeszcze się nie czepił, że w tygodniu robię zakupy po drodze z pracy, nawet gdy sklep jest zupełnie nie po drodze ;P Nie dajcie się zwariować. Co do kilometrów w weekend, to tak na dobrą sprawę, od kiedy tutaj pracuję, złotówki jeszcze nie zapłaciłem, bo potrafię sobie wyrobić gratisowe kilometry za to jak traktuje samochód służbowy. Ktoś tu zarzucił dużą rotację pracowników, ze względu na częste rekrutacje. Rekrutują co miesiąc kolejnych handlowców, ale nie dlatego, że kogoś właśnie się pozbyli, a dlatego, że od kilku miesięcy dział sprzedaży mocno się rozwija. Co do dyrektora, ja tam gościa lubię, pomimo czasem jakichś mikro spin wynikających z niedomówień, jest to jeden z najmniej czepiających się dyrektorów jakich miałem do tej pory. Jeśli chodzi o moją subiektywną opinię, na chwilę obecną polecam wysłanie CV do Cartracka i wyrobienie sobie własnego zdania.
    Olewany klient przez cartrack

14.02.2024 23:11

Ta firma to pełna porażka, jesteśmy firmą z ponad 200 samochodami, korzystamy z różnych firm montujących GPS, cartrack ma jedną z lepszych aplikacji i w miarę rzetelne raporty zużycia można pobrać więc mamy u nich 20 kilka aut. Przenieśli byśmy całą flotę żeby nie to że jawnie mówię region Pomorza obsługuje instalator wsiun któremu się nie chce robić a jak zrobi (usunięte przez administratora) Instalator wciska kit swojemu przełożonemu a ten zamiast go ponaglić to ignoruje klienta. Masakra. Czekamy obecnie od zeszłego czwartku na montaż, jedno auto zablokowane 1,5 roku za granicą z winy wady montażu i systemu i zostaliśmy olani w tym temacie, kilka aut ukradzionych bo po montażu system nie działał. Straty olbrzymie więc zaczynamy zbierać poszkodowanych klientów przez cartrack i będziemy przygotowywać pozew zbiorowy. Wiadomo ciężka sprawa ale jesteśmy całą grupą firm o czym nawet nie mają pojęcia te wsiuny i uporamy się z tą bandą wsiunów. Odradzam tą firmę każdemu potencjalnemu klientowi i obecnym radzę zmienić dostawcę usług bo przy pierwszej awarii wypną się na Was a instalator będzie wmawiał że po mimo (usunięte przez administratora)montażu to Wasza wina. Odradzam kazdemu

03.01.2024 10:25

Firma Cartrack Polska sp. z o.o. szukała pracownika na Specjalista Ds. Sprzedaży. Czy ktoś może był tam zatrudniony i opowie o swoich doświadczeniach?
    Bez przerwy

04.01.2024 15:56

Cartrack szuka pracowników cały czas, to już powinno dać do myślenia. Szczęśliwi Ci którzy tam nie pracowali, bo byli pracownicy do dziś nie mogą uwierzyć w (usunięte przez administratora)jaka tam jest normą.
    Bez przerwy

04.01.2024 17:02

Dużo obiecują, kwestie umowy, to tylko pozorny wybór, zarobki o których mowa na rozmowie kwalifikacyjnej są nie do osiągnięcia. Produkt który jest ich podstawą oferty nie jest konkurencyjny pod żadnym względem, ani jakościowym, ani cenowym, ani w kwestii możliwości w porównaniu z konkurencją na rynku. Szkolenia i wsparcie, to 2 x po 3 dni, resztę musisz ogarnąć sam, a materiały jakie otrzymujesz to jedynie te dla klientów. Każda sprawa która wychodzi poza ofertę standard, jest nie do ogarnięcia przez górę. Rozwój na poziomie 0, a wysłuchując jakim to jesteś przegrywam życiowym, bo masz inne zdanie niż manager, odchodzisz z totalnym bałaganem w głowie. Bo niby wiesz, że dawałeś z siebie 110%, ale to że ktoś przez przez ostatni okres traktował Cię jak gnoja, obniża poczucie własnej wartości.

25.08.2023 10:47

Czy osoby, który były na rozmowie kwalifikacyjnej, mogłyby podać jakieś rady odnośnie rekrutacji do Cartrack Polska sp. z o.o.? Na co zwrócić uwagę przygotowując się do rozmowy na stanowisko Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży?
    Rada od serca

02.01.2024 05:32

Dobra rada przed rozmową o pracę w Cartrack? Służę pomocą. Jak nie chcesz pracować za głodową pensje i słyszeć, że jesteś (usunięte przez administratora) a inni na Twoim miejscu zarabiają miliony, a u Ciebie wychodzi lenowywo, gdzie wiesz ze dajesz z siebie 150% to odpuść sobie tę rekrutację i poszukaj normalnej uczciwej formy. Mam nadzieję, że pomogłem
    Marco VB

21.12.2023 12:37

Firma typowy Januszex Warszawski. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej odniosłem wrażenie ( upewniłem się w komentarzach na go work),że akceptowalną formą zatrudnienia jest jakaś (usunięte przez administratora), ewentualnie B2B o marnej wysokości + mgliste obietnice premiii.... Na szczęście nie "sprostałem" ich wymaganiom ale interesował mnie feedback bo czułem, że z kolei moje wymagania fianansowe + forma umowy im nie pasują ( min. 6,5 k pln netto podstawy i umowa o pracę). Pani z HR wytłumaczyła mi, że szukają kandydata o innym profilu;) Zwróciłem uwagę, że profil kandydata w 99% wynika z CV na podstawie, którego zaprosili mnie na rozmowę heheh ..... Usłyszałem wtedy niezrozumiałem tłumaczenie , jakąś nowomowę o innym profilu klienta, którego oni obsługują hehhe. Reasumując firma jak na wstępie. Niepotrzebne zawracanie głowy tym bardziej, że moje doświadczenie wynika z CV - dodam tylko, że ponad 12 lat w handlu w branży technicznej z produktami premium i klientami bardzo merytorycznymi.... Praca dla ludzi, którzy startują i zaakceptują śmieszne warunki finansowe i (usunięte przez administratora), które z pewnością nie pomoże w przyszłości w handlu!
    Malwina

29.08.2023 16:32

Atmosfera w pracy w porządku, raczej pracują tam mili ludzie, nie było problemu jeśli chciało się czegoś dowiedzieć, dopytać. Wynagrodzenie na umowie zlecenie przyzwoite. Prowizje też w porządku jeśli ktoś naprawdę chce pracować to zarobi.:)
    Dramat

04.12.2023 06:18

Albo pracowałaś tam nie dłużej dwa miesiące, albo nadal pracujesz i wchodzisz w (usunięte przez administratora) Łukaszowi innej opcji nie ma. Chociażby się tyrało od rana do nocy w tej firmie, nie ma szans na dobrą wypłatę.
    Xxx

05.12.2023 16:12

Za wchodzenie w (usunięte przez administratora) tu nie dają prowizji a za sprzedaż już tak, jeżeli nie potrafisz sprzedawać to wyplaty nie dostaniesz,(usunięte przez administratora) Trochę już tu pracuje i powiem szczerze że odpadają słabi, leniwi ludzie którzy mają większe oczekiwania niż talentu do sprzedaży:) bo każdy by chciał 15 tyś wyplatu.i najlepiej żeby nic nie robić, ale to nie tu, tu trzeba sprzedawać bo na tym polega biznes.
    Furias

02.02.2023 17:58

Firma na pierwszy rzut oka mega przyjazna, z pozytywnym nastawieniem do pracowników ale nic bardziej mylnego. Już na wstępie seria szkoleń bez oddechu jedno po drugim ciurkiem jak by człowiek w te 3 dni miał zapamietać wiedzę z 3 mies, bez wytchnienia. Dobra to jest pryszcz, dostajesz auto służbowe, którym defacto za bardzo jeździć nie możesz, bo jak tylko ruszysz „nie do klienta” choćby 2 km to dostajesz meila na drugi dzień czy przejazd był autoryzowany przez twojego przełożonego. Tak siedzi taki tam specjalnie oddelegowany do sprawdzania takich rzeczy, oprócz tego sprawdza ile połączeń wykonałeś danego dnia, ile dzięki temu umówiłeś spotkań, bo tylko takie spotkania się liczą. Czyli jednym słowem jesteś telemarketerem z samochodem, do ewentualnego użytku z zamiarem sprzedaży. Bezpośredni wjazd z buta surowo zabroniony. Masz umawiać min. dwa spotkania dziennie przez telefon, a wogóle najlepiej to gdybyś to spotkanie zrobił on-libe bo wachy szkoda. Kierownik sprzedaży, typ człowieka, którego najbardziej nie trawie czyli kulturalny cham. Udaje takiego super człowieka pomocnego dla swoich pracowników, a w rezultacie tylko dostajesz zjeby za byle co non stop. W niczym Ci nie ponoże, a cały czas powtarza, że jak masz jakiś kłopot to dzwoń, pisz i te handlarskie bzdury z podręcznika dla akwizytorów. Bzdury gada, że jak będziesz chciał to z tobą pojedzie do ważnego klienta, a jak już go znajdziesz to jest taki zarobiony że wiecznie czasu nie ma. Hipokryta, który robi z gęby cholewę. Najpierw coś z nim ustalasz na miejscu w centrali, a później pisze ci w bzdurnym meilu zupełnie co innego. Nie szanuje handlowców, nie na szacunku do kobiet, w zasadzie do nikogo. Po miesiącu ma już wymagania z (usunięte przez administratora) żebyś najlepiej sprzedawał te ich gówniane skrzynki w ilościach hurtowych, nawet nie mając jeszcze konkretnego rozeznania w rynku. Po zrobieniu spotkań w dużych firmach transportowych, na spotkaniu w centrali mówi cytuję „no przecież mówiłem ci, że takich firm nie specjalnie obsługujemy”, takich przykładów można by wymieniać jeszcze mnustwo…
    Dobra rada

16.11.2023 22:45

Doświadczenie? Zupełnie zbędne, no chyba że osiągałeś wyniki w CC i telemarketer to praca w której czujesz się jak ryba w wodzie. Reszta zupełnie bezużyteczna w cartrack
    Kasieńka

04.12.2023 06:13

Na UZ dostaniesz 3600 a na B2B 5000. Od tego musisz odliczyć koszt przejazdów prywatnych. Premie przy dobrych wiatrach dostaniesz po 2 miesiącach i tyle. Czy potrzebne doświadczenie? Nie i biorą praktycznie wszystkich. Jeśli szukasz pracy na chwilę i godzisz się na głodowe zarobki i pretensje za wszystko, a dodatkowo brak obiecanego wsparcia to śmiało startuj, początek będzie przyzwoity, poza tym że umowa śmieciowa ale szybko sam przekonasz się, że to gorsze niz januszowy dramat.
    Klarysa

01.11.2023 20:59

Ta oferta przy umawianiu spotkań to na czym polega? Dajcie znać, czy ktoś próbował tego typu pracy, bo zależy mi na tym by dorobić, ale nie jest napisane w ogłoszeniu, czy to jakieś tradycyjne zatrudnienie i na jakiej zasadzie się odbywa, bo to ma być niby z domu itp. Są składki odprowadzane normalnie?
    Umownie

16.11.2023 22:12

Sytuacja wygląda tak: to wszystko co usłyszałaś/usłyszysz, co Ci zostało obiecane, umówione, najlepiej jadąc już na szalone pierwsze 3 dniowe szkolenie zapomnij, jakby nie było tematu. Jeśli jednak pozytywnie nastawiona zjawisz się w progach firmy, przy dobrych wiatrach dostaniesz UZ, podkreślam doceń bo nie każdy może liczyć na taki akt łaski. Jeśli zdecydujesz podpisać w tej formie umowę, co po pięknych wypowiedziach i argumentach, nawet trafnych wyda Ci się oczywiste i uwierzysz, że po tych 45 dniach pierwszej UZ dostaniesz UOP, zapomnij bo jeśli niestety uwierzysz w te bajki, zderzenie z rzeczywistość w tej firmie przychodzi zawsze i u każdego, może być bolesne i to bardzo. Weź pod uwagę, że w momencie przekroczenia progu Twój stan psychiczny spowodowany krzykiem, negatywnymi ocenami, regularnym podcinaniem skrzydeł będzie bardzo słaby, mimo że dzisiaj nie jesteś sobie w stanie tego wyobrazić. Ps. Pracujesz z domu, sama jak palec, polegasz na tym co uda Ci się samodzielnie ustalić, podpytać handlowców, bo może ktoś już to przerobił chwilę wcześniej, dajesz z siebie 130% a i tak nie jesteś w stanie zadowolić, żadnego z przełożonych wynikami.
    Zulu gula

26.11.2023 06:11

Czyli nadal panuje przedłużanie umow na miesiąc, no góra dwa? Czyli nikt nie wie na czym stoi? A kwestia decyzji Łukaszka i zespołu zapada 5 min przed końcem umowy? Najlepiej w piątek o 17? Z tymi premiami to chyba że była jakaś zmiana, ale opisana powyżej opcja to fill luksus. Nie Wien jak teraz, ale przez pierwsze 2 miesiące było wypłacane x 2 abonamenty/każde urządzenie zamontowane. A od 3 miesiąca plan był 30 szt. /miesiąc i dopiero od 31 była wypłacana premia. Czyli jak się nagimnastykowales i zamontowałeś 29szt. To premia się nie należała. Genialne zagranie, biorąc pod uwagę, że sprzedaż na tym poziomie z tak lipnym produktem graniczy z cudem. A na pytanie do Łukasza o zalety, na początku pracy? Usłyszałam, no jak to aplikacja. Początkowo byłam przekonana, że funkcje które proponuję to mercedes wśród konkurencji, niestety klient mnie uświadomił, że za darmo ma więcej funkcji. Wracając z pytaniem, ok zaletą jest aplikacja, to uchyl tajemnicy gdzie się skryły magiczne jej funkcje? W odpowiedzi padło, no jak to nie wiesz? Sama aplikacja jest zaletą, to że ją posiadamy. No tak ...... nie wiem, jak mogłam sama tego nie zauważyć. Aplikacja.... cartrack ma, jakby ktoś nie był jeszcze przekonany.
    Oleksandr

29.05.2023 18:52

Jestem posiadaczem lokalizatorów Cartrack. Dobry kontakt z firmą, szybka praca , miła obsługa. Dużo opcji w dobrej cenie. Cena bardzo konkurencyjna. Aplikacja działa na każdym urządzeniu. Android, ios, laptop, komputer stacjonarny. Nie wisi,nie muli, szybko reaguje. Polecam każdemu posiadaczu floty nawet nie dużej. Ja zostałem się przyjemnie zaskoczony.
    Paweł

20.03.2023 13:07

Jak wygląda praca instalatora w tej firmie?
    Śląskapyra

13.04.2023 19:13

Zatrudniają na b2b. Widełki płacowe to 200-250 netto ZA DZIEŃ!!! spodziewaj się tej niższej wartości jeżeli nie masz doświadczenia a nawet jak masz to tyle mogą zaproponować. Płacą kilometrówkę (potrzebne własne auto) ale musisz wykupić ubezpieczenie. MOŻE dostaniesz narzędzia. Praca często po 10h dziennie nie licząc dojazdów. Czasem są "masówki" np po 20 aut, jak obrobisz w ciągu dnia to mogą dać wolne na kolejny dzień a hajs dostaniesz za 2 albo na następny dzień Ci dorzucą inna robotę. Zlecenia otrzymujesz z dnia na dzień (mniej więcej w środku dnia dają info), czasem uprzedzą dwa dni wcześniej gdy masz wyjazd na kilka dni. Niby praca jest wg. regionu ale nie sugerują się tym za bardzo. Hotele opłacasz z własnej kieszeni a potem Ci zwracają, do pewnej kwoty. Jeżeli na początku się postawisz to albo podziękują Ci z miejsca albo zaczną szukać kogoś na Twoje miejsce. Sprzęt (jednostki, wiązki itd) dosyłają Ci do domu/paczkomatu/na miejsce montażu no chyba, że Ci nie doślą to masz wolne, darmowe. CT nadaje się tylko jako sposób dorobienia gdy masz niedaleko zlecenia dla innej firmy bo powiedzmy sobie szczerze, hajs taki sobie gdy porównamy z innymi.
    Zodiak

26.08.2023 18:58

Ty tam pracujesz czy pracowałaś ?
    PH

25.07.2023 22:42

Na jakie widełki płacowe może liczyć regionalny przedstawiciel handlowy?
    Oleksandr

29.05.2023 18:33

Jestem posiadaczem cartrack. Spodziewałem się dostać zwykłe śledzenia pojazdów, a dostałem wiele dodatkowych opcij które rewelacyjnie ułatwiają prace w branży transportowej. Aplikacja jest bardzo prosta w obsłudze na każdym urządzeniu. Cena bardzo przyjemna. W tych czasach bardzo konkurencyjna. Polecam każdemu kto ma flotę samochodową. Naprawdę warto.
    Potencjalny klient

16.06.2023 16:26

Tak z ciekawości, ile teraz kosztuje to cudo, że cena konkurencyjna? Czyżby się coś pozmieniało i w końcu faktycznie to był tani system, skoro w porównaniu do konkurencji nie ma wielu funkcji? Może sam się skuszę na ten cud techniki. (usunięte przez administratora)
    firma

31.05.2023 08:32

Pan Maciej Domański z Cartrack- super obsługa, pomoc- profesjonalista!!! Takich pracowników należy doceniać!!!
    Urszula

24.12.2022 21:05

Szukają specjalisty ds. sprzedaży, ktoś pracuje w tym dziale i opowie coś o warunkach, atmosferze? Może jakieś widełki co do zarobków? W ogłoszeniu widzę tylko że jest mowa o atrakcyjnych zarobkach, zero konkretów. Zmartwił mnie trochę wpis, że inflacja nie jest argumentem w sprawie ewentualnych podwyżek :/ W innych kwestiach tez tak ciezko się dogadfać z firmą?
    jasne jasne

02.02.2023 05:04

Nie wierz mu. Nawet kluczowi klienci nie są w stanie zapewnić 50 co miesiąc. To mrzonki Kamila i Łukasza. Ten wpis powstal po to, żeby wypłacić jeszcze mniej prowizji albo zrobić wyższy próg.
    kasia

11.04.2023 12:48

Na rozmowie jesteś cały czas zapewniany że sam sobie wybierzesz jaka forma zatrudnienia ci odpowiada, tylko że potem od razu dostajesz umowę zlecenie i nie ma nawet gadania że jakieś umowy o pracę byś chciała, no kto to widział takie fanaberie. Jak się okazało w naszym przypadku, to nawet o ten rodzaj umowy musieliśmy się prosić, bo żadnej nam dać nie chcieli.
    Tom

01.02.2023 15:09

Byłem pracownikiem tej firmy jakies 10 lat temu i przyznam szczerze że wtedy to była fajna firma którą mółbym polecić znajomym, mały zespół "wsparcia sprzedaży" który zajmowal sie umawianiem spotkań dla regionalnych sprzedawców w którym pracowałem miał fajny klimat. Jak potrzebowałem dorobić troche, to okazało się że poza godzinami pracy firma zaproponowała mi wprowadzanie danych na zlecenie. Gdy odchodziłem z firmy miałem przeswiadczenie że mógłbym spokojnie wrócić do Cartracka w kazdej chwili. Firma już wtedy była nastawiona mocno na sprzedaż i jest to zrozumiałe, każdy z nas miał ustalone limity z których był rozliczany. Poza umawianiem spotkań dla działu sprzedaży dodatkowo braliśmy udział w wybranych spotkaniach żeby rozwijac nasze umiejetności i sprawdzić czy chcemy przejść do działu sprzedaży. Firma dawała mozliwość awansu i jezeli tylko ktoś wykonywał swoją prace to nie miał nigdy problemów z "kierownictwem". Fakt jest taki że osoby które nie miały chęci pracować, a jedynie przyjść i posiedzieć długo się tam nie utrzymywały. Jedyne co wtedy było problemem to niskie wynagrodzenie które było tłumaczone tym że firma buduje swoja pozycje na rynku.
    tak

02.02.2023 05:06

Piękne to były czasy. Telemarketing w recepcji, życie na kartonach, potem willa na wilanowie eh... wszystko spieprzyli

Zostaw merytoryczną opinię o Cartrack Polska SP. Z. O.O.