Cartrack Polska sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 76 ocen.

Cartrack Polska sp. z o.o.
3 76 6 1

Opinie o Cartrack Polska sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Były szczęśliwy

Firma jak firma najgorsi są dorobkiewiczowie którzy tam pracują i uważają się za bóg wie kogo. Prezes nie potrafi zarządzać ludźmi. Więcej kierowników niż pracowników i pracować nie ma komu

Dominika

@Hahah, proszę opanuj negatywne emocje. Nie są one potrzebne nikomu z nas i nie wpływają pozytywnie na metaforyczność dyskusji. Na to forum na pewno zaglądają od czasu do czasu osoby zainteresowane pracą w tej firmie. Czy możesz powiedzieć, że praca w firmie Cartrack Polska czegoś Cię nauczyła?

Kamilów-2óch
@Dominika 28.06.2018 12:44

Dominika a ciebie czego nauczyła ? Nie posługujesz się nawet własnym imieniem a karierę robisz na kolanach

Dominika

@Haha, czy możesz napisać co dokładnie miałaś na myśli? Twoja opinia może być niezrozumiała dla potencjalnych kandydatów i czytających to forum. Zawiera wyłącznie kilka słów i przydałoby się jej odpowiednie uzasadnienie. Czy jesteś zadowolona z pracy dla firmy Cartrack Polska? Co najbardziej doceniasz w tej pracy i co daje Ci w tej pracy największą satysfakcję?

Hahah
@Dominika 21.06.2018 10:34

Po pierwsze nie zadowolona , tylko zadowolony , tak jestem zadowolony ze już tam nie pracuje ! Dla potencjalnych pracowników nie , ale dla obecnych tak :) a Ty dalej taka głupia jak byłaś ...

Dominika

@Były przedstawiciel, Twoja opinia jest bardzo ogólna i przydałoby się jej uzasadnienie. Rozumiem, że nie jesteś zadowolony z możliwości rozwoju i awansu w firmie Cartrack Polska. Czy próbowałeś na ten temat rozmawiać z przełożonym? Jeżeli udowodnisz, że stanowisz ważną część zespołu, to na pewno łatwiej będzie Ci w dalszych negocjacjach. Co myślisz na ten temat?

Haha
@Dominika 15.06.2018 09:33

Wystarczy ze Ty jesteś wielokrotnie przełożona.

Były przedstawiciel

Nie polecam pracy w tej firmie, wszystko na pokaz, kiedys bylo jeszcze jako tako ale od jakiegos pol roku tragedia, niczego nie ma zero perspektyw na awans, jedynie garstka ludzi "wielbiciele prezesa" maja sie dobrze i trzymaja sie stołków,

Dominika

@Nieznaj0my, a jakie jest Twoje zdanie na temat tej firmy? Rozumiem, że jesteś zadowolony z warunków pracy w firmie Cartrack Polska? Czy możesz napisać, co Ci się w tej firmie najbardziej podoba? Dlaczego zdecydowałeś się wybrać ofertę akurat tej firmy? Potencjalni kandydaci na pewno są ciekawi Twojego zdania.

Nieznaj0my
@Dominika 03.06.2018 14:27

Rozumiem , ze Ty nie rozumiesz przesłania mojego wcześniejszego komentarza. Poziom inteligencji perfect! Nie próbuj wybielać na sile opini o firmie , NIESTETY , prawda zawsze wychodzi na jaw.

Były Pracownik

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie przerost formy nad treścią , firma udaje wielkie kropo a tak na prawdę nie ma sprzętu do pracy , średnia wieku kadry biurowej 25lat ludzie z mizerna wiedzą o życiu niejednokrotnie nie mający pojęcia o tym jaki produkt jest instalowany lub sprzedawany , czas pracy nie istnieje wszystko zależy od ustaleń z klientem lub wymysłu osoby w biurze która nie zna podstawowej topografii Polski i polega na mapce w komputerku , tysiące godzin w samochodzie i zmarnowanego czasu . Przestrzegam nie polecam .

Dominika

@Do_głąba, proszę nie obrażać innych użytkowników. Obrażanie innych osób lub pracowników firmy jest niezgodne z regulaminem forum. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Jaka jest Twoja opinia o firmie Cartrack Polska? Potencjalni kandydaci zaglądają na forum, żeby znaleźć wiarygodne i przydatne informacje.

Nieznaj0my
@Dominika 28.05.2018 10:49

Uważam , ze informacje tutaj zawarte są wiarygodne w 100 % i przydatne dla potencjalnych pracowników :)

Byly

Większość osób pracujących w tej firmie jest niekompetentna oraz zakłamana i obłudna. Całe szczęście już nie pracuje w tej firmie. Jedna wielka tragedia. Konfidenci każdy każdemu świnie podkłada.

Tom
@Byly 22.05.2018 12:37

Za pieniądze ludzie zrobią wszystko. Ale na kablowaniu jeszcze się nikt nie wzbogacił :)

Marek

Doradca ds.wsparia sprzedaży - ktoś coś może więcej się wypowiedzieć na temat pracy na tym stanowisku ?

Ewka
@Marek 24.05.2018 14:42

Call center . Dzwonisz i dzwonisz i dzwonisz

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach pracy w Cartrack Polska sp. z o.o.. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają złożenie CV do tej firmy.

anonim
@Administrator 23.03.2018 08:24

Rozważ nie składanie CV do tej firmy - polecam.

anonim

W tej firmie jest pani P...... , która niszczy reputacje.... spółki. Szkoda gadać...

Dominika

@Leon, nie odpowiadam za wysyłanie ofert firmy Cartrack Polska, ponieważ nie jestem jej pracownikiem. Jestem moderatorem serwisu GoWork.pl, moim zadaniem jest pomoc potencjalnym kandydatom do pracy w dotarciu do ważnych i wiarygodnych opinii. Czy od ostatniego czasu warunki pracy w tej firmie się zmieniły? Może warto porozmawiać o wynagrodzeniach z przełożonym, czy próbowałeś poruszać ten temat?

Kowal

Wchodzę do Waszej firmy na rozmowę i na dzień dobry wita mnie jakaś "Pani" w trampkach i spodniach dresowych. To jest wasza wizytówka firmy ? Z doświadczenia Panie z recepcji kojarzą mi się jako eleganckie , zadbane kobiety w szpileczkach :)

Ewe^lin
@Kowal 07.05.2018 13:23

Również i ja mogę to samo potwierdzić.Byłam ostatnio w tej firmie jako gość i to samo zastałam tylko że najpierw nastałam się pod drzwiami zanim Pani w różowych trampkach wybiegającą z jadalni z buzią pełną jedzenia otworzyła mi drzwi.

Zosia

Propozycja finansowa jaką otrzymałam w tej firmie to jakaś kpina - zatrzymali się chyba na etapie dinozaurów - w Biedronce więcej proponują (nie ubliżając Biedronce). Totalnie stracony czas.

Johny
@Bartek 15.05.2018 23:21

Zapewne wymagania wysokie a zarobki niskie.

Hermenegilda

atmosfera... dobrze maja Ci co dają... :)!

Yoyo
@Hermenegilda 24.04.2018 22:23

Dlatego tak długo pracują :)

Dominika

@Leon Rozumiem, że pracowałeś w firmie Cartrack skoro tak mówisz. Może zatem po prostu napiszesz proszę, dlaczego tak uważasz? Podaj jakieś szczegóły, aby Twoja opinia była wiarygodna. @Zosia A mogłabyś napisać pozostałe warunki zatrudnienia, które firma Cartrack Ci zaoferowała? Będę Ci bardzo wdzięczna.

Leon
@Dominika 09.05.2018 14:51

Dominika - wystarczyło otrzymać od Was ofertę.

Dominika

@Kasia Czy w takim wypadku możesz proszę powiedzieć coś więcej na temat samych warunków, które firma Cartrack oferuje swoim pracownikom? Jak wygląda sprawa z formą zatrudnienia i jaka jest w firmie atmosfera? Daj znać, każdy zainteresowany pracą, będzie Ci wdzięczny.

cela

jan skoro chcę u was mieć prace na stanowisku Młodszy Specjalista w Dziale Telefonicznego Wsparcia Sprzedaży to raczej o samochodzie nawet nie myslę. a to nie będzie typowa słuchawka jak na call center?

anonymous
@cela 09.06.2016 20:07

Dokładnie jak wyżej. Będziesz dzwonił po firmach, bajerował sekretarki, i wciskał ciemnotę jaki ten system jest super i żeby tylko umówić spotkanie dla handlowca.

Administrator

Czy swoje wątpliwości związane z Waszą pracą w Cartrack Polska sp. z o.o. rozwiązujecie razem z pracodawcą?

Dominika

Na stronie internetowej Cartrack Polska można znaleźć informację, że jako pracodawca wspiera ona rozwój Pracowników poprzez szkolenia wstępne, wewnętrzne i zewnętrzne. Ktoś z Was miał okazję skorzystać z oferowanych przez firmę możliwości rozwoju? Czy są one dostępne dla wszystkich pracowników, czy też niektóre działy mogą korzystać z nich szczególnie? Dodatkowe konkretne informacje będą bardzo pomocne dla osób, które są w trakcie poszukiwania nowego miejsca zatrudnienia.

Feliks

Co możecie powiedzieć o tej ostatniej ofercie pracy? Czy to jest jakieś zaskoczenie, że właśnie takie stanowiska są do osadzenia?Podpowiedzcie nowemu chętnemu.

Tatiana

Jakoś tak mało piszecie na forum? Czyżby piękna pogoda odciągnęła od komputera? Szkoda, bo opinie pracowników przydają się dla nowych chętnych. Czy poza instalatorem GPS firma potrzebuje innych pracowników? Wiele pytań pozostaje bez odpowiedzi! Może ktoś napisze coś?

Martyna
@Tatiana 17.08.2017 22:23

Obecnie firma poszukuje w Warszawie osób na stanowisko doradcy ds. wdrażania sprzedaży i młodszego operatora centrum monitoringu.

Terenowiec

Czy etat doradcy ds. sprzedaży jest jeszcze aktualny? Może ktoś podpowiedzieć kilka informacji o firmie?

Dominika

Jeszcze przez 1 dzień można aplikować na ofertę pracy na stanowisku Młodszy Instalator Systemów GPS. Ktoś z Was pracuje w Cartrack Polska sp. z o.o. właśnie w tym charakterze? Co możecie doradzić osobom, które zastanawiają się nad aplikacją? Co powinny wiedzieć przed wybraniem się na rozmowę kwalifikacyjną?

zainteresowany
@Hgak 02.08.2017 15:16

Jutro Idę na rozmowę na stanowisko Instalatora Systemów GPS. Czy mógłbyś coś więcej napisać na temat tego stanowiska/wymagań? Warto się angażować na dłużej?

Luka

Dobry pracownik to szczęśliwy pracownik a jak może być szczęśliwy jeśli robi coś czego nie lubi? Taki rodzaj wykonywanej pracy nie każdemu odpowiada i to nie jest wina firmy. Firma jest ok , brak predyspozycji do takiej pracy.

Domino

Jestem pracownikiem Cartrack-a i to zadowolonym pracownikiem. Mam dobre zarobki, szacunek u współpracowników i szefostwa. Najgorsze jest to, że osoby nie wywiązujące się należycie ze swoich obowiązków w pracy mają dużo energii na oczernianie firmy !!

Go Łukasz
@Domino 22.04.2017 16:12

Brawo Łukasz tak trzymaj ( znaczy wierz że tak jest:) )

Alves

Straszne prymitywy tam pracują.szkoda czasu nawet na myślenie o tej "firmie ".

123

Firmie przydałby się wywiad rynkowy. To znaczy ile płaci konkurencja i czego oczekuje, bo są lekko oderwani.

Julka

Cartrack to lider w zarządzaniu flotą samochodową i monitoringiem GPS.Oferują możliwość rozwoju kariery oraz stabilność zatrudnienia.

OoO
@Julka 09.04.2017 11:20

Możesz podpisać się ze stanowiska i nazwiska, bo to że jest to post sponsorowany to widać gołym okiem. Naprawdę macie tam kogoś kto redaguje treści na forach żeby przypadkiem ludzie się prawdą nie wymienili?

Zostaw opinię o Cartrack Polska sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartrack Polska sp. z o.o.