Opinie o Winckler Personal

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winckler Personal

Edyta

Jeżeli przed wami rozmowa kwalifikacyjna, to przygotowując się do niej, możecie zajrzeć na blog Winckler Personal. Zauważyłam wpisy zawierające wskazówki jak szukać pracy i np. przygotowywać się do rozmowy kwalifikacyjnej. Znajdziecie tam również relacje z przebiegu wydarzeń firmowych itd. Czy, Waszym zdaniem, takie wskazówki zamieszczane przez pracodawcę są pomocne?

Arenika G.

Polecam współpracę.

Mela

Pracowałam z Winckler Personal i nie mogę powiedzieć złego słowa na nich. Kasa była zawsze na czas i kontakt z firmą miałam dobry, a potrzebowałam !!!

Kasiula

Sprawdzałam w różnych miejscach opinie o Winckler Personal ponieważ chcę wyjechać za ich pośrednictwem do pracy za granicą i wiem, że to super pracodawca.

Olp
@Kasiula 02.10.2017 11:34
Sprawdzałam w różnych miejscach opinie o Winckler Personal ponieważ chcę wyjechać za ich pośrednictwem do pracy za granicą i wi...

Potwierdzam

Julia

Moja mama jeździ z nimi jako opiekunka do Niemiec i na razie jest w miarę dobrze. Czasem jest problem z wypłatami - bo w kilku przelewach dostaje i trudno się połapać. Miłe Panie koordynatorki. Ale chciałam przejrzeć ich aktualne oferty w opiece i strona im się zmieniła:( Już nie będą się zajmować opieką? Ktoś wie coś?

kaja
@Julia 24.09.2017 12:17
Moja mama jeździ z nimi jako opiekunka do Niemiec i na razie jest w miarę dobrze. Czasem jest problem z wypłatami - bo w kilku...

Widzialam wlasnie, tez nie mogłam ostatnio wejsc ;/ Ale rozmawialam już z panią koordynatorką z opieki z biura winklera i powiedziala mi ze www.wincklerpersonal.pl to strona pracy w polsce www.wincklerpersonal.com to strona pracy dla opiekunek i w sumie to sie zgadza jak sie wchodzi. Dobrze ze wkoncu rozdzielili to bo sie nie mozna bylo polapac momętami

Anita

Czytałam opinie na tym wątku i jestem zaskoczona takimi pozytywnymi wypowiedziami. Mam zamiar aplikować i chciałabym podpytać o kilka spraw. Jaka jest atmosfera w firmie? Czy do podstawy sa jakieś dodatki typu opieka medyczna czy też karta lub wczasy pod gruszą?

Były pracownik ;)
@Anita 24.08.2017 09:07
Czytałam opinie na tym wątku i jestem zaskoczona takimi pozytywnymi wypowiedziami. Mam zamiar aplikować i chciałabym podpytać o...

Anita, a może wolałabyś wczasy pod jabłonią? :D Pracowałam w Winckler Personal i na dodatki nie narzekałam, wartość dodana to świetna atmosfera. :)

Marlena

Niesamowite, że na temat firmy nie znalazłam ani jednej negatywnej opinii. Byłam jednak u nich na rozmowie o pracę i wcale się nie dziwię, że o firmie krążą same pozytywy. Niekorporacyjne podejście do mnie, profesjonalizm rekruterki, jasny i rzetelny przekaz informacji w czasie trwania rekrutacji to coś, co sprawiło, że postanowiłam wystawić firmie Winckler Personal pozytywną notę. Polecam, jeśli zależy Wam na wyżej wymienionych aspektach i nie tylko.

Roman A. K.

Współpraca z Winckler Personal zakończona zatrudnieniem wspaniałego Managera Marketingu i Specjalisty ds. Windykacji. Polecam, a na adres firmy kieruję pisemne referencje.

Roman A. K.

Współpraca z Winckler Personal zakończona zatrudnieniem wspaniałego Managera Marketingu i Specjalisty ds. Windykacji. Polecam, a na adres firmy kieruję pisemne referencje.

Latarnik

Aplikowałem z wielkimi obawami a teraz mogę się cieszyć , że tak dobrze trafiłem. Żeby tylko nic się nie popsuło to będzie stabilna praca na następne lata

Maurycy

Firma godna zaufania. Szczerze polecam.

Natali

Przyklepuję wszystkim opiniom bo jestem zadowolony.

Marcin

Póki co Winckler Personal kładzie inne tego typu firmy na obie łopatki. Szacuneczek dla pracowników i zarządu

Andrzej K.

Firma dobrze wykonuje swoją pracę. Pracownicy są zaangażowani w działania i bardzo szybko widać efekty ich pracy. Na podstawie owocnej współpracy w zakresie rekrutacji na stanowisko Procurement Director, rekomendujemy współpracę z Winckler Personal firmom z sektora FMCG i nie tylko. Pozdrawiam Andrzej K.

Andrzej K.

Firma dobrze wykonuje swoją pracę. Pracownicy są zaangażowani w działania i bardzo szybko widać efekty ich pracy. Na podstawie owocnej współpracy w zakresie rekrutacji na stanowisko Procurement Director, rekomendujemy współpracę z Winckler Personal firmom z sektora FMCG i nie tylko. Pozdrawiam Andrzej K.

Kaja

Zawsze uważałam, że bardzo dużo w firmie zależy od samych pracowników. Albo mamy super atmosferę i idziemy do firmy zadowoleni ja w Winckler albo ludzie robią sobie piekło w pracy i nic się nie chce. Oskarżenia sypią się na firmę! Dobrze, że tu trafiłam .

Ada

Polecam!!!!

Melanka

Interesuje mnie praca w firmie ale niestety nie mogę znaleźć nowych ofert. Aż miło jest czytać pozytywne opinie, chce sie w takiej firmie pracować. !!

Oświecona
@Melanka 13.07.2017 14:31
Interesuje mnie praca w firmie ale niestety nie mogę znaleźć nowych ofert. Aż miło jest czytać pozytywne opinie, chce sie w tak...

Melanka to może zgłoś się do nich ma maila? A Ty w ogóle chcesz pracować w tej firmie czy u ich klientów? Ja właśnie jestem w trakcie rekrutacji przez Winckler Personal, weszłam poszukać komentarze innych osób kt. biorą udział w tej rekrutacji ale widzę że ich nie znajdę :// :( A mojej oferty też nie mieli zamieszczonej, Pani konsultantka z tej firmy powiedziała mi że oni tak działają po prostu i to żaden błąd, to celowe. Headhunterzy tak działają :)

Larysa S.
@Oświecona 19.07.2017 14:40
Melanka to może zgłoś się do nich ma maila? A Ty w ogóle chcesz pracować w tej firmie czy u ich klientów? Ja właśnie jestem w t...

Potwierdzam ;)

Marta A.

Na ogół nie pisze opinii w internecie, ale w tym przypadku zrobię wyjątek, bo to co zaprezentowała ta firma zaskoczyło mnie, co więcej - mile zaskoczyło. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim podejściem do kandydata. Po raz pierwszy korzystając z doradztwa personalnego/ pośrednictwa - jak kto woli - czułam się wręcz "zaopiekowana". Pani, która rekrutowała dla firmy X i chyba prowadziła caly ten proces faktycznie wykazywała zainteresowanie moją osobą i dążyła do tego, abym była zatrudniona. Co więcej - zatrudniona na warunkach, którę są dla mnie dogodne. Właściwie to temat negocjowania warunków zatrudnienia niemalże mnie ominął, a że nie jestem dobra w tego typu rozmowach to było to dla mnie prawdziwym ukojeniem moich nerwów. Mogłabym napisać tutaj cały elaborat na temat Winckler Personal, ale nie o to chodzi. Wystawiam pozytywną opinię, bo jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nimi no i efektu w postaci mojego zatrudnienia w perspektywicznej firmie. Pozdrawiam, Marta A. :)

Melania

Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakich ludzi potrzebują? Po lekturze wpisów widzę , że warto spróbować tym bardziej, że miałabym blisko i jak byłoby dobrze to już super.

Kandydatka ;)

Niekorporacyjna firma, zdecydowanie ;) Zerknęłam przed rozmową w internet i widzę same dobre opinie i słusznie, jestem po rozmowie u nich i muszę przyznać że pierwsze wrażenie super : )

Stella :)

Pani Maleńka, Pani jest wielka!! Super wykwalifikowany rekruter, taka rekrutacja to sama przyjemność!!!! Pozdrawiam!!

Mila

Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim sposobem zdobywania pracowników dla klientów, chapeau bas za kreatywne podejście i innowacyjność

Maniek

Teraz chyba nowy oddział robią na Lwowskiej??

Maniek

Teraz chyba nowy oddział robią na Lwowskiej??

Melania

Z pewnością Winckler Personal nie jest dużą firmą ale za to prężną

Karolina
@Melania 23.05.2017 18:48
Z pewnością Winckler Personal nie jest dużą firmą ale za to prężną

Wydają się godni zaufania, chyba się do nich zgłoszę

??
@Karolina 02.06.2017 10:39
Wydają się godni zaufania, chyba się do nich zgłoszę

ZMIENILI SIEDZIBE????? CZY MAJĄ NOWY ODDZIAŁ??? NA STRONIE MAJĄ NAPISANE ŻE TERAZ SĄ NA LWOWSKIEJ :O

Angelika K.

Pani Aleksandra Szulc zasługuje na najwyższy poziom zaufania oraz nazywanie siebie ekspertem. Widać, że kobieta ma pojęcie o świecie, a standardy rekrutacji pochodzą zza oceanu. Jeśli chodzi o Panią Olgę, to nigdy nie spotkałam tak zaangażowanego rekrutera. Pozdrawiam

Maniek

Jestem mechanikiem samochodowym i zależy mi na robocie w Niemczech. Słyszałem sporo dobrego o firmie i chętnie bym z nimi wyjechał. Może ktoś cos podpowiedzieć?

Luiza

@K*** Myślę, że pisząc opinię wyłączyłaś myślenie. Dałaś firmie znak, że taki pracownik zupełnie nie jest im potrzebny!!

Mauricio
@Luiza 02.05.2017 18:00
@K*** Myślę, że pisząc opinię wyłączyłaś myślenie. Dałaś firmie znak, że taki pracownik zupełnie nie jest im potrzebny!!...

Ludzie przeciez ta K**** to jakiś troll, nie można być przecież aż tak tępym... Chociaż...

Walentina

Nie jest to ogromna korporacja z setkami pracowników ale może to i lepiej. Dają radę zdecydowanie. Widać indywidualne podejście jak sie przychodzi na rozmowe kwalifikacyjna zaufanie sie jeszcze bardziej podnosi mimo ze moze nie jest to firma znana jak adecco czy inne agencje. Sadze ze warto jednak zaufac jesli chcecie byc traktowani jak ludzie a nie jak "kolejna osoba", anonimowa... Muszą jeszcze popracować nad rozpoznawalnością marki ale myślę że wybronią się i wybiją się poziomem usług

Walentina

Nie jest to ogromna korporacja z setkami pracowników ale może to i lepiej. Dają radę zdecydowanie. Widać indywidualne podejście jak sie przychodzi na rozmowe kwalifikacyjna zaufanie sie jeszcze bardziej podnosi mimo ze moze nie jest to firma znana jak adecco czy inne agencje. Sadze ze warto jednak zaufac jesli chcecie byc traktowani jak ludzie a nie jak "kolejna osoba", anonimowa... Muszą jeszcze popracować nad rozpoznawalnością marki ale myślę że wybronią się i wybiją się poziomem usług

Milutka

Winckler Personal jest profesjonalną agencją pracy, potrafią zorganizować pracę, dojazd i mieszkanie. Ale jak widać po wpisach to dla niektórych osób nie znajdzie się odpowiednich warunków do pracy. To jest straszne jak maruderzy obwiniają firmy o wszystko.

K***

Wszystko byłoby okej, gdyby nie jeden szczegół. Byłam na rozmowie u nich, poprosiłam o białą herbatę, na co pan recepcjonista odpowiada ze nie posiadają takiej i proponuje mi inną. "U nich liczą się ludzie", ale z odpowiedzią na potrzeby klienta to jak widać cienko jeśli chodzi o podstawowe rzeczy jak herbata.

Kazik
@K*** 12.04.2017 12:16
Wszystko byłoby okej, gdyby nie jeden szczegół. Byłam na rozmowie u nich, poprosiłam o białą herbatę, na co pan recepcjonista o...

Hahahahahahaha czy to jakiś troll ? :D

Nicki Minaj
@Kazik 13.04.2017 14:19
Hahahahahahaha czy to jakiś troll ? :D

trolololololo lololo lololo lololololoooooooooo

Luiza

Winckler Personal świetna agencja , profesjonaliści w każdym calu.

Daniel

Witam. Czy firma ma również oddział w Krakowie? Czy trzeba umawiać się do nich na spotkanie?

Daniel

Witam. Czy firma ma również oddział w Krakowie? Czy trzeba umawiać się do nich na spotkanie?

Mela

Winckler Personal są dobrą, profesjonalną agencją. Za ich pośrednictwem miałam okazje dostać dobra pracę i do dziś tu pracuję. Myślę, że osoby chcące pracować znajdą zalety.

Warsaw

Swojego imienia nie zdradzę, ale jakiś czas temu brałam udział w rekrutacji w tej agencji. Starałam się o stanowisko menadżera ds. eksportu w firmie z branży paliwowej. Miałam wiele obaw co do rzetelności i wiarygodności firmy - w końcu nie jest tak widoczna jak popularny Manpower czy inne duże firmy rekrutacyjne, ale ku mojemu zaskoczeniu rekrutacja przebiegła na moje oko bardzo dobrze. Poczynając od relacji ze mną jako kandydatką, aż po wiarygodność firmy, w której docelowo miałam pracować (i w której rozpoczynam pracę za tydzień) aż po przedstawianie szczegółów na każdym etapie selekcji. W siedzibie firmy przy ul. Twardej wisi na ścianie certyfikat "Przyjazna rekrutacja", co według mnie zgadza się ze stanem rzeczywistym. W swojej karierze przerabiałam rozmowy o pracę z typowymi "bucami", którzy mieli radość z mieszania osoby ubiegającej się o pracę z błotem, próbowali zmniejszyć poczucie czyjejś wartości aby zbić z tropu i zmniejszyć pewność siebie, o braku bieżącego informowania o przebiegu rekrutacji już nie wspomnę. Tutaj doświadczenia były zdecydowanie przyjemniejsze no i efekt docelowy osiągnięty ;)

Iza

Winckler Personal bardzo dobrze radzi sobie z pozyskiwaniem pracowników do firm. Miałam okazję współpracować z nimi i miło wspominam ten czas. Powodzenia

Katja

Czy Winkler się rozdzielił na dwie spółki czy o co chodzi? Dlaczego mają executive search i rekrutacje ogólnie w Polsce na wyższe stanowiska a z drugiej strony oferują wyjazdy do opieki do Niemiec???? Ktoś wie???

miroslawa bart

Dziś dostałam powyżke jestem opiekunką w winklerze od 3 lat i znow mnie pozytywnie zaskoczyli ciesze sie pozdrawiam pani Dorotko i pani Marto bardzo serdecznie sciskam

Opw

Przyzwoita stawka i przyjazne dla klienta świadczenie usług. Firma dała sobie radę zarówno w odnalezieniu pracownika do mojej firmy na stanowisko prawnicze, jak i marketingowe. Jestem zadowolony

Edyta

Jak wygląda współpraca z Winckler Personal od strony technicznej?

Melak

Złożyłem cv na specjalistę rozwoju produktu i czekam na rozmowę. Jak przebiega rekrutacja? Może ktoś podpowie?

Janusz

Chwalę tę firmę bo zasługuje na to swoją pracowitością oraz uprzejmym podejściem do klientów. Na rynku dużo jest agencji ale trzeba być czujnym i sprawdzać ludzi czy zrobili wszystko dobrze. Ja współpracuję z nimi i nasza współpraca układa sie bardzo dobrze.

Zaciekawiona

Dziś dzwoniła do mnie jakaś pani z tej firmy, byłam zaskoczona telefonem gdyż wcale nie poszukuję pracy. Czy wiecie może skąd mają namiary na mnie? Dodam, ze konto na LinkedInie i Goldenline mam zablokowane dla nieznajomych, a facebook prowadzę pod fikcyjnym nazwiskiem.

A...
@Zaciekawiona 09.02.2017 16:40
Dziś dzwoniła do mnie jakaś pani z tej firmy, byłam zaskoczona telefonem gdyż wcale nie poszukuję pracy. Czy wiecie może skąd m...

To się nazywa executive search/ headhunting :) Ja również zostałam "namierzona" przez tę firmę. Opinię zdecydowałam się jednak napisać dopiero teraz, by mieć możliwość oceny całego procesu i jego efektów. Miła i swoją drogą bardzo bystra pani zadzwoniła na mój komórkowy numer służbowy - brawo za trud i efekt uzyskania tego numeru - na swoim stanowisku posługuję się w większości stacjonarnym telefonem służbowym, a numer komórkowy posiadają jedynie kluczowi klienci, giganci biznesowi. W trakcie rozmowy opowiedziała o posadzie, którą chce mi zaproponować. Wydała się bardzo interesująca, toteż zdecydowałam się na spotkanie w siedzibie firmy. Zdecydowanie na plus był tutaj płynny przekaz informacji, zarówno między mną a koordynatorem rekrutacji, jak i - z tego co wnioskuję na podstawie obserwacji i doświadczenia z tą firmą - między Winckler Personal a moim przyszłym miejscem pracy. Tak, dokładnie - przyszłym miejscem pracy - od miesiąca jestem tu, gdzie przeniósł mnie Winckler i nie żałuję. Jeśli również wy chcecie zostać "złowieni", polecam uzupełnienie profilu na Goldenline i LinkedIn, rzetelną pracę oraz budowanie siatki kontaktów ;)

Mentorka

Winckler jest solidna firmą i warto pracować z takimi ludźmi.

LK

Ostatnio za ich pośrednictwem otrzymałem bardzo ciekawa ofertę. Po spotkaniach z przyszłym pracodawca zdecydowałem sie na odejście z mojej organizacji. Osoby z Wincklera, z którymi miałem do czynienia dbają o terminowa odpowiedz na każdym etapie rekrutacji oraz są bardzo życzliwe i pomocne. Dzięki nim spełniam sie teraz zawodowo i gorąco polecam ich firmę! L. K. z Wrocławia.

Niki Nikowska

Czy ktoś może podzielić się opiniami na temat rekrutacji krajowych, prowadzonych przez tę firmę? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Niki Nikowska

Czy ktoś może podzielić się opiniami na temat rekrutacji krajowych, prowadzonych przez tę firmę? Będę wdzięczna za odpowiedź.

Zostaw opinię o Winckler Personal - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Winckler Personal