Bomba Magdalena Kursy Językowe

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 19 ocen.

Opinie o Bomba Magdalena Kursy Językowe

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bomba Magdalena Kursy Językowe

Karolina 293 Warszawa

A jak dla mnie wszystko super i żeby taki był każdy nauczyciel to bym nie miała żadnych problemów w szkole. Pozdrawiam ciepło Panią, Karolina z 293 w Wawie

Marta

Zgadzam się. Mialam "przyjemnosc" z ta kobieta pracowac- o ile to tak mozna nazwac. Ona nie umie pracowac w teamie, przychodzi o nowego zespolu i wszystkim stawia swoje zasady-paranoja. Na szczescie szybko przyszla i szybko poszla. Mysle ze ma powazne problemy z emocjami, duzo krzyczy i nie umie pracowac pod presja czasu i stresu. Teraz podobno wlasna firme zaklada- co oczywiscie skazane jest na niepowodzenie- no bo jak mozna zakladac firme jak nie ma sie za grosz szacunku do innych ludzi.

Zainteresowany

A ja bym brał bo mi się podoba i to jest to! Gdyby tak każda nauczycielka wyglądała i prowadziła lekcje to może nawet bym się uczył a tak to się uczę tylko niemieckiego u Pani Madzi a na resztę mam wyj... Będę brał Cię w aucie...

Krystian
@Zainteresowany 07.12.2017 20:39
A ja bym brał bo mi się podoba i to jest to! Gdyby tak każda nauczycielka wyglądała i prowadziła lekcje to może nawet bym się...

Pani Magdaleno. Moze czas skonczyc wpisywanie o sobie dobrych opini?? Staje sie to juz nudne. Moze dla odmiennosci prawe Pani powie??

Marta
@Amstaf 15.12.2017 12:21
Drogi, (usunięte przez administratora) dziękuję za Twoją opinię. Teraz wiem, że tylko ludzie tego poziomu mogą się zachwycać,...

Popieram. Prawde powie jak sie pomyli. Strata czasu nie tylko na korepetycje z nia, ale strata czasu na byle jaka inna wspolprace z ta "dama". Duzo mowi, malo robi. A przy tym krzyku ile, ze ONA musi swoje cztery litery ruszyc zza biurka. Nie polecam nikomu. Z ta kobieta nie umie z ludzmi pracowac

Agora

Pani Małgorzato, Mamo małej Basi, odnośnie stania w cieniu Pani Magdaleny, chyba każdy wypowiadający się w nim zmieści, bo Pani Magdalena dużo pomieści... tak jest aluzja do jej aparycji i gabarytów w razie wątpliwości. Oczywiście zawsze znajdą się koneserzy rubensowskich kształtów, ale na pewno nie ma takich, którzy by tolerowali chamstwo, wieśniactwo i prostactwo, które niczym słoma u wieśniaka wystaje jej z butów. To oszustka, i wiem bo została bardzo mocno sprawdzona, w ramach jej aplikacji do pracy w naszej firmie, oczywiście jej kandydatura została odrzucona, z wiadomych jej przyczyn, którymi na pewno chętnie się nie podzieli. CO do pracy na uczelniach wyższych, wątpię by dostała tam pracę, potrzebne są odpowiednie dokumenty... i zachowania etyczne.

Mama Basi

Pani Madziu jestem pełna podziwu, że wciąż ma Pani cierpliwość szerzyć i nic się Pani nie zmieniła i nadal wzbudza Pani tyle emocji u krnabrnych uczniów, bo ostatnie wpisy to jacyś niedowartosciowani tu sobie tylko znaleźli miejsce i dają upust swoim emocjom. A moja córka Basia- ta z Ochoty, muszę się pochwalić, właśnie ma za sobą pierwsze kolokwia na UW na lingwistyce stosowanej i bazując na wiedzy zdobytej w poprzednich latach nauki dzięki Pani i póki co daje radę , ale brakuje jej Pani- szkoda, że nie ma Pani możliwości czasowych jej już dalej prowadzić i uważa Pani, że Pani rola się skończyła w momencie jak córka zdała na wysokie noty poszerzona maturę z niemieckiego i dostała się na Uniwersytet i że uważa Pani, że każdy o wlasnych silach musi skończyć studia. Gdyby jednak Pani kiedyś poluzowal się grafik to proszę dac znać. Ja niemieckiego nie znam i mam ograniczone możliwości pomóc Basi- nie ma dosłownie z kogo wybrać z korepetytytorow obecnych na rynku. Było kilku, ale Basia mi powiedziała- mamo jak to ma tak wyglądać i masz płacić za to jeszcze to tyle to ja sama wiem z wykładów a to co chciałam się dowiedzieć i wykonać to nie dało rady bo oni nie mają wiedzy ani umiejętności. To tylko Pani, Pani Madziu była dla nas zawsze niezawodna. Basia mówi, że bardzo jej Pani brakuje na Uniwersytecie i choć jest Pani bardzo wymagającym nauczycielem to jeszcze więcej dawała jej Pani z siebie, bo wymagała Pani najpierw od siebie a potem od innych a obecni wykładowcy na UW twierdzi, że wymagają tylko od innych a żeby przekazać wiedzę i samemu zadać sobie trudu to już nie. A uczniom wypisujacym tylko tu bzdury bez pokrycia jak np. Streeter i kolejni pod nim - wpisy samych uczniów- jak widzę, to radzę wracać do podstawówki tam uczą podstaw i prawidłowej pisowni, że np. ,,niewykwalifikowany,, piszemy łączenie itp. , bo inaczej na zawsze pozostaniecie tylko niewykwalifikowanymi zakompleksionymi uczniami anonimowo dający upust swoim niezdrowym emocjom niegodnymi nawet stać w cieniu Pani Magdaleny. A jak uczniowie wreszcie to opanują choć te podstawy języka polskiego najpierw to może i dotrą do ukończenia jakich studiów, choć szanse małe jak ma się taka pustkę w głowie, żeby takie bzdury i kłamstwa wpisywać na portalu o tak rewelacyjnym i pedagogu i nauczycielu jak Pani Magdalena. Pani Madziu a może Pani jednak pomysli o byciu wykładowcą na UW córka mówi, że tak bardzo tam brak takich pasjonatów i prawdziwych fachowców jak Pani, na pewno od razu by Panią zatrudnili gdyby tylko Pani zdecydowała się złożyć swoją aplikację- to też jest przecież tylko parę godzin dziennie skoro już Pani gdzieś uczy w Warszawie to zostawić tych z niższych poziomów nauczania i tak Pani nue docenią i przyjść na UW- Basia byłaby Pani najlepsza studentką. Proszę o tym pomyśleć, serio, brak tam fachowców Pani pokroju. A Ty uczniu Streeter jak czekasz na fale to jedź nad morze w ciepłe kraje w zbliżające się ferie zimowe tylko pewnie nie masz za co, bo zagraniczne wycieczki sporo kosztują a za głupotę nikt nikomu nie zapłaci. Ściskam serdecznie i proszę się nie gniewać, że tu piszę do Pani, ale może choc tak Pania zachęce, bo córce tak Pani brak. Z wyrazami szacunku, Malgorzata Tkaczyk

Streeter

Nie wykwalifikowana osoba o beznadziejnym podejściu do uczniów. Obraża wszystkich do okoła i powiada że posiada wielką, międzynarodową firmę, a tak naprawde nie posiada nic. Ukrywa wiele tajemnic. Szczególnie odradzam Panią Magdalenę Bombę za jej podejście i brak zrozumienia do innych osób. CZEKAM NA FALĘ ODPOWIEDZI

Margaret

I Specjalnie dwukrotnie dodałam opinię w razie wątpliwości. Chciałam mieć pewność, że zostanie innym podarowana możliwość uchronienia się przed nieprzyjemnościami, a może też zmieni Pani Magdaleno swoje podejście na lepsze. W końcu konstruktywna krytyka jest potrzebna.

Margaret

Jak najdalej od tego nadętego czegoś.... wybujałe ego, wredne, może i niemiecki zna, ale kultury, ogłady i samokrytyki za grosz. NIE POLECAM , absolutnie odradzam. Jestem niezadowolona z merytoryki przeprowadzanych zajęć, zawiedziona podejściem tej Pani, i przede wszystkim tym, że w trakcie moich zapytań, odnośnie niejasności w jej wypowiedzi odnośnie miejsc pracy oraz opinii jakie uzyskałam - dosłownie wybuchła mi w twarz. Nie mówię tu, o złości, niewiedzy, ciekawości... a o prawdziwym szale, wyzwiskach, pełnej gestykulacji i to z groźbą oberwania w twarz jej rękami, a nawet pójdę dalej groźbami, że ja sobie wymyślam, i grzebie niepotrzebnie ! To absolutnie nie profesjonalnie i na pewno nie chcę by taka osoba miała styczność z kimkolwiek z mojej rodziny, a nawet uważam, ze powinno się głośno o tym mówić. Serdecznie zapraszam do zapraszania Pani Magdaleny do okazywania referencji telefonicznych w poprzednie miejsca pracy, i kursantów. Co ciekawe w internecie jest, że pracuje w jakieś firmie, a gdy okazało się, że pracuje tam mój znajomy, to sprawdził i taka osoba wcale tam nie pracuje i na pewno nie pracowała przez ostatnie 3 lata! Mamy do tego PRAWO by wiedzieć coś na temat kompetencji tej osoby, rzetelności przekazywanych informacji i sprawdzania prawdziwości tych, że informacji- mamy prawo zadzwonić, i zapytać o opinie każdego, u kogo Pracowała! I nie mówię tu o podstawionej osobie.... Jak Pani Matka czy koleżanka Pani Magdaleno, niestety kłamstwo ma krótkie nogi. Szok, niedowierzanie... i coś czego nie jestem w stanie ogarnąć rozumiem, bo mam wrażenie, że uczestniczyłam w jakimś filmie z cyku "ukryta prawda" ,a nie próbie zatrudnienia osoby z językiem niemieckim... Sprawdzajcie, każdego ludzie bo naprawdę, to się może źle skończyć! Mówić obecnie taka osoba może wszystko i wpisać na CV Przekonajcie się sami odnośnie wyżej wymienionej Pani!

Margaret

Jak najdalej od tego nadętego czegoś.... wybujałe ego, wredne, może i niemiecki zna, ale kultury, ogłady i samokrytyki za grosz. NIE POLECAM , absolutnie odradzam. Jestem niezadowolona z merytoryki przeprowadzanych zajęć, zawiedziona podejściem tej Pani, i przede wszystkim tym, że w trakcie moich zapytań, odnośnie niejasności w jej wypowiedzi odnośnie miejsc pracy oraz opinii jakie uzyskałam - dosłownie wybuchła mi w twarz. Nie mówię tu, o złości, niewiedzy, ciekawości... a o prawdziwym szale, wyzwiskach, pełnej gestykulacji i to z groźbą oberwania w twarz jej rękami, a nawet pójdę dalej groźbami, że ja sobie wymyślam, i grzebie niepotrzebnie ! To absolutnie nie profesjonalnie i na pewno nie chcę by taka osoba miała styczność z kimkolwiek z mojej rodziny, a nawet uważam, ze powinno się głośno o tym mówić. Serdecznie zapraszam do zapraszania Pani Magdaleny do okazywania referencji telefonicznych w poprzednie miejsca pracy, i kursantów. Co ciekawe w internecie jest, że pracuje w jakieś firmie, a gdy okazało się, że pracuje tam mój znajomy, to sprawdził i taka osoba wcale tam nie pracuje i na pewno nie pracowała przez ostatnie 3 lata! Mamy do tego PRAWO by wiedzieć coś na temat kompetencji tej osoby, rzetelności przekazywanych informacji i sprawdzania prawdziwości tych, że informacji- mamy prawo zadzwonić, i zapytać o opinie każdego, u kogo Pracowała! I nie mówię tu o podstawionej osobie.... Jak Pani Matka czy koleżanka Pani Magdaleno, niestety kłamstwo ma krótkie nogi. Szok, niedowierzanie... i coś czego nie jestem w stanie ogarnąć rozumiem, bo mam wrażenie, że uczestniczyłam w jakimś filmie z cyku "ukryta prawda" ,a nie próbie zatrudnienia osoby z językiem niemieckim... Sprawdzajcie, każdego ludzie bo naprawdę, to się może źle skończyć! Mówić obecnie taka osoba może wszystko i wpisać na CV Przekonajcie się sami odnośnie wyżej wymienionej Pani!

była uczennica

Nie polecam. Ani metytoryki odnośnie języka, ani kultury w osob i sposobie obycia.

Oberwator

Uwielbiam to forum- jedna kobieta a tyle emocji. Niech Pani bierze się za nich - popieram w calej rozciaglosci i do sądu i 100 tysiecy ma Pani jak nic gwarantowane- za głupotę i pomawianie kogoś personalnie o choroby psychiczne a to jest właśnie takie forum o konkretnym nauczycielu czyli o Pani Magdalenie Bombie na forum publicznym się płaci bo to juz cyber przestepstwo jak kazde inne ścigane z urzędu i na to jest paragraf. Trzymam za Pania kciuki!

Basia

Absolutnie odradzam.... jak najdalej od tej Pani.

Rodzice Anety z Woli

Proszę iść do psychiatry i leczyć się a nie zaśmiecać portale dla nas rodziców i uczniów i wpisywać się tego samego dnia minuta po minucie jak frustratka pod co rusz to innym imieniem a to jako Jolanta Brzuska 2017-10-10 12:08 i dalej po 5 minutach tego samego dnia jako Alina 2017-10-10 12:14 i po kolejnych 6 minutach w tym samym dniu jako Alina 2017-10-10 12:21 a i wcześniej jako Aleksandra woźniak 2017-08-11 13:28 z tym samym problemem i to swoim własnym z tego wynika bo nonstop Pani to wmawia obcym ludziom - jakieś choroby psychiczne, na które cierpi prawdopodobnie sama i do tego jeszcze pomawia Pani o choroby psychiczne Panią Magdę: ,,Ta kobieta jest niezrównoważona psychicznie... ,, i dalej ten samy styl rozwydrzonej znerwicowanej niestabilnej psychicznie osoby w odpowiedzi do: Zatroskany 2017-10-06 13:20 ,,Wariatka!!! Wydzierala się na mnie...,, Miła Pani i jestem rodzicem bardzo poważnym i odpowiedzialnym i do tego kobietą, żoną i matką i po pierwsze: jeśli Pani uważa, że Pani Magda: ,,krzyczy sobie dość dużą stawkę ,, i nie stać Panią na P. Magdalene to proszę się wstydzić własnej niezaradności życiowej a nie obnosić całemu światu ze swoimi deficytami finansowymi, bo jak kogoś na coś nie stać to uważam niech tego nie kupuje a nie rozpacza nad tym, że chciałby coś ekskluzywnego a go nie stać na to- jak dla mnie to kompromitacja i nieudacznictwo życiowe. Owszem, potwierdzam ta nauczycielka nie jest niestety tania, ale warta każdej ceny bo znam Panią Magdalene Bombe, bo też uczyła moją córkę a teraz i nawet teraz usiłowałam się dostać do niej na lekcje prywatnie dla kolejnej córki z LO - i tak weszłam na to forum z czystej ciekawości, żeby zobaczyć co tam u Pani Magdy, czy działa dalej i czy może i ja się załapie ze swoim dzieckiem na naukę niemieckiego, ale niestety nie ma już miejsc w tym roku szkolnym u niej. Za to widzę Pani jest bardzo dyspozycyjna i ma masę czasu i nawet wiem dlaczego, ale ja sama bym tak znerwicowanej , zestresowanej i prymitywnej osoby nie zatrudniła będąc pracodawca bo taka jest prawda w przeciwieństwie do Pani Magdy jest Pani osoba bezrobotna inaczej nie miałaby Pani czasu smarować tu tyle i to bez cienia racji. Ja to nawet zgłosiłam już Pani Magdzie to stwierdziła, że to żaden problem to wyjaśnić i namierzyć IP komputera, z którego Pani ją wyzywa od wariatek i wmawia jej swoje własne jak sadzę, choroby psychiczne. Także proszę się szykować, bo Pani Magdalena wspominała, że takie sprawy to się załatwia w Sądzie Cywilnym i ona zażąda niemałego odszkodowania rzędu minimum 100tysięcy złotych i to będzie bardzo prosta sprawa i wygrana dla niej z marszu. Mam nadzieje, że Pani dysponuje taka kwotą bo i na moje oko ta sprawa jest z góry wygrana dla Pani Magdaleny Bomby a jak trzeba to i ja będę jej świadkiem jak i każdy wdzięczny jej rodzic, którego tylko poprosi o wsparcie, bo to świetny pedagog i wspaniały człowiek z otwartą głowa na świat i ludzi i nauczyciel z ogromną wiedzą i siła przekazu. Szkoda, tylko, że tak zajęty i niedostępny:( Wdzięczni rodzice Anety- absolwentki XXXIII Liceum Ogólnokształcącego Dwujęzycznego im. Mikołaja Kopernika w Warszawie

sherlock holmes
@Rodzice Anety z Woli 19.10.2017 15:36
Proszę iść do psychiatry i leczyć się a nie zaśmiecać portale dla nas rodziców i uczniów i wpisywać się tego samego dnia minuta...

Whtat are you pierdoling about?! EEee sory, nie jestem może rodzicem, a jedynie uczniem, studentem informatykiem i moja młodsza siostrzenica miała z Panią doczynienia " Szanowna" Pani Magdaleno... i iloraz inteligencji nie przekracza w tym poście rodziców z Woli IQ ameby.... ? Dla czego? Już tłumaczę.... sprawdzała Pani na forum dostępność?! A czy sprawdzała Pani równie wnikliwie informacje o Pani Magdalenie w jej miejscach zatrudnienia? Szkołach? Referencje? Rozmawiała Pani z kim kolwiek? No bo tak robią osoby rozsądne i faktycznie zatroskani rodzice, którzy sprawdzają wnikliwie historię osoby, którą jako zupełnie obcą osobę wpuszczają do domu, i przede wszystkim powierzają naiwny umysł własnego dziecka. Wątpię.... i wiem, że akurat ten wpis jest samej Pani Magdaleny Bomby , nie będę sprawdzał poprzednich by już nie ośmieszać Kobiety bardziej:) A skąd wiem? Podejrzałem IP... dzięki za pomysł! :) Pojawiły mi się powiązane konta mailowe i nie tylko.... Szanowna Pani Magdaleno, nich Pani uważa jakie materiały Pani przechowuje, i jakie treści Pani wpuszcza do internetu.... Posty jakie Pani zamieszcza w sieci.... Chętnie będę świadkiem w sądzie! Proszę powiedzieć gdzie i kiedy, a przedłożę wszystkie znalezione przeze mnie treści, dokumenty, posty itp. Sama Pani wie "ile takich skarbów" Pani posiada.

Alina

a swoją drogą... zatroskany rodzicu, Pani Magdalena bierze TYLKO dziewczynki? serio?! Nie prawda, bo jak robiłam wywiad, to sama mi mówiła, jak uczyła jakiegoś starszego chłopaka!! No chyba, że wybiera sobie uczniów po tatusiach czy mamusiach... Nie wiem, nie ogarniam tej kobiety, na dzwięk jej imienia , aż mi słabo i nie dobrze... Jestem prawie pewna, że podrywała mojego męża tak jak Pana, bo profesjonalnych relacji nauczyciel- rodzic to ona nie umie utrzymać. Zero szacunku, wszelkie uwagi co do materiałów, zawsze kończyły się stwierdzeniem, że ona wie co robi, bo ona jest profesjonalistką... i nie pomagały ani rozmowy zakańczane awanturą z jej strony, że jak śmiem zwracać jej uwagę, ani pokazywanie tego co jest wymagane w szkole u dziecka... CHORA BABA! Żałuję, że mąż przedłużał ten cyrk... ale teraz wiem dla czego! Nasze małżeństwo się prawie posypało! NIE POLECAM NIE POLECAM I JESZCZE RAZ ODRAZDZAM!

Jolanta Brzuska

Nie zgadzam się z wypowiedzią "zatroskany rodzic" Pani Magdalena krzyczy sobie dość dużą stawkę dlatego też uważam, że mam prawo wymagać. Moja córka uczy się dobrze, same 4 i 5. Nie zależało mi na wałkowaniu podręcznika, bo to robi w szkole, ale na czymś więcej aby mogła rozwijać się. Co oczywiście oznajmiłam Pani Magdalenie, to jej się baardzo nie podobało i na następne zajęcia przyszła również bez materiałów dodatkowych. Zwróciłam jej uwagę, to my mieliśmy inne potrzeby i inne oczekiwania. Co zrobiła pani Magdalena? Wybuchła złością, krzykiem i wielkim oburzeniem. Prawdopodobnie ma ta Pani problemy emocjonalnie, psychiczne no bo jak można się tak drzeć na obcych ludzi. Poczuliśmy się bardzo źle, ale jednocześnie czułam motywację aby zagłębić się w historię tajemniczej Pani Magdaleny. I cóż? Same negatywy, 2 tygodnie w 1 firmie, kolejne 2 miesiące w kolejnej. Pracowała również w Technikum na Grochowie i również negatywne opinie. Nie polecam jej na przyszłego pracownika ani na korepetycje.

Zatroskany rodzic

A to ciekawe, bo Pani Magdalena twierdzi, że od lat ma na korepetycjach tylko i wyłącznie same dziewczęta jak moja córka bo aż ją dziś spytałem jak długo już, bo miałem akurat możliwość osobistej rozmowy bo mnie zaciekawił temat i czy miała jakiegoś młodszego od niej mężczyznę lub chłopca prywatnie to usłyszałem, że już od wielu lat nie, bo uczy tylko same dziewczęta do matury poszerzonej. Także jak sądzę ten wpis zakompleksionej rekruterki Aleksandry Woźniak która się ujawniła ze swoimi bolączkami w dniu 2017-08-11 13:28 i której ofertę współpracy Pani Magda odrzuciła. A że tania nie jest to ja się nie dziwię. A jak się ma wiedzę tak potężna jak Pani Magda- ona zna biegle nie tylko język niemiecki i kilka różnych zawodów wyuczonych i w ogóle jest się mega inteligentną osobą to ma się tego świadomość i P. Magda ma to świadomość i ceni swój czas i prawidłowo. A do tego jaką ma aparycje, no ale już jestem niestety żonaty i raczej nie jej przedział wiekowy bo jestem po 50-tce. Polecam dla wymagających i w sprawach niemożliwych, bo jest niesamowicie skuteczna. Ponowienie pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych. Zygmunt z Mokotowa P.S. A kłamać i podszywać się po fikcyjnych uczniów jak mężczyźni, których P. Magdalena w ogóle nie ma na korepetycjach od lat, to uwłacza temu forum. Godności trochę Pani Olu. Widać się Pani należało to odrzucenie a i fakt to nie pracodawcy wybierają P. Magdę z tego co nam z żona opowiadała, lecz to ona sama wybiera sobie z kim chce pracować a kogo odrzuca i pracodawca nie ma tu nic do gadania. I tak powinno być, gdybym miał jej wysokie wykształcenie i jej warunki intelektualne i fizyczne to tez byłbym taki sam i twardo dyktował warunki. Niestety mnie nie stać na to, żeby być tak zasadniczym i perfekcyjnym w każdym calu i żeby tak dzielić i rządzić ten świat jak P. Magda. To urodzony charyzmatyczny lider i bdb. bo dzięki temu o maturę córy jestem spokojny. Żeby każdy taki był jak P. Magda, to byłby na tym świecie ład i skład a szczególnie ci na górze. Ale to już temat na inne forum. Pani Olu, idzie Pani do psychiatry i więcej nie zaśmieca tego forum własnymi kłamstwami. Bo to forum jest dla uczniów ewentualnie rodziców jak ja a nie odrzuconych nieprofesjonalnych rekruterów jak Pani, P. Olu, z którymi Pani Magda nie chce pracować dlaczego? Bo stać ją na to, żeby sobie wybierać i przebierać bo jest taka figura- dla mnie nr 1 na Warszawę z niemieckiego a miałem już wielu rekruterów i Pani z LO Kasi- mojej córki się nie umywa do niej. A skąd wiem, że odrzuca od razu oferty pracy firmy z Warszawy, bo sam słyszałem jak rozmawiała kiedyś i to szybka piłka była, zapytała o co chodzi, kto do niej dzwoni i że się nie podejmie danej pracy, bo nie jest zainteresowana. Za takim fachowcem to się telefony urywają i szczęśliwy ten nad kim się pochyli i podaruje mu jej cenny czas jak mojej Kasi za co jestem Pani bardzo wdzięczny.

Alina
@Zatroskany rodzic 07.10.2017 21:25
A to ciekawe, bo Pani Magdalena twierdzi, że od lat ma na korepetycjach tylko i wyłącznie same dziewczęta jak moja córka bo aż...

Człowieku.... dzięki twojej wypowiedzi, już wiem, że prawdą jest jakoby Pani Magdalena, podrywała mężów, mam więc i swoje potwierdzenie w innym źródle... Ta kobieta naoglądała się jakiś tanich filmów z cyklu " 50 twarzy Greya" z lateksem i pejczami... a potem tacy faceci dokładnie jak Pan wypisują takie farmazony... że żałują jakoby są żonaci, bo jak wiać Pani Magdalena jawnie prowokuje swoim wyzywającącym strojem i wulgarnym sposobem bycia. Panią Magdalenę znam, i wiem, że ani to osoba z klasą, ani nie jest uporządkowana, a już na pewno nie jest to osoba życzliwa znosząca jakąkolwiek krytykę... Powiem więcej... To osoba samotna, z problemami i zaburzeniami, które powinna leczyć. Skąd wiem? Bo BYŁAM żoną, matką ucznia, którego przygotowywała do matury... dziecko nie było zadowolone, mąż nie był zadowolony gdy ją zwolniłam, a czego się nasłuchałam jak powiedziałam, że nie chcę już korzystać z jej usług? Cenzura mi i dojrzałość emocjonalna nakazują mi nie pisać tu wyrazów jakich w tedy używała, Pani Magdalena... NIE POLECAM!

Zatroskany

Wariatka!!! Wydzierala się na mnie w trakcie korepetycji do tego twierdziła że jestem idiota bo ciągle źle wymawialem jakieś zdanie... myślałem że te komentarze są wyssane z palca, ale nie! To naprawdę osoba która nie powinna pracować z ludźmi na pewno nie z dziećmi. Na początku profesjonalnie mi się wydawała ze podchodzi do wszystkiego ale im dłużej im bardziej w Las tym ciemniej! Mania wyższości, kompleksy, nie umiejętność przyznania się do błędu i do tego nie profesjonalne podejście skoro zaczynała się wydzierać na osobę która jej płaci... jestem przerazony faktem ze taka osoba jak ona pracowała w szkole... Jestem młodszy od niej co nie znaczy, że można mnie traktować traktować w taki sposób. NIKOMU nie życzę takiej traumy jaka ja miałem po jej korepetycjach.

Zatroskany rodzić

Szanowni Państwo, rozpoczął się nowy rok szkolny 2017/2018 i jako rodzic szukałem właśnie dobrego nauczyciela języka niemieckiego dla mojej córy, która w przyszłym roku zdaje maturę z niemieckiego. Panią Magdalene znalazłem w internecie wśród całej masy ofert innych korepetytorów ale ona miała jako nieliczna bardzo wysokie noty i same pozytywne opinie uczniów a akurat na tym portalu opinie mogą wystawiać tylko zalogowani i zweryfikowani użytkownicy, wiec nikt nie jest anonimowy jak tu i nie piszę od rzeczy czy nie na temat bo każda dodana opina przed ukazaniem się jest weryfikowana przez moderatora dodatkowo jeszcze. Wybór nie był łatwy wiec myślę wejdę dodatkowo na tego typu fora, żeby się upewnić komu powierzyć naukę i przygotowanie do matury 2019 mojej córki i powiem wprost, że kilka w/w uwag na tym forum było mi pomocne ale np. to ostatnia opinia Pani Aleksandry Woźniak z dnia 2017-08-11 godziny 13:28 to zupełnie nie na temat no bo jak można żądać od nauczyciela jakiś referencji?! Przecież nauczyciel to jest urzędnik państwowy zatrudniony wyłącznie w oparciu o umowę o pracę na bazie zweryfikowanych przez dana placówkę dokumentów uprawniających go do nauczania danego przedmiotu w szkole czyli dyplomu magistra studiów wyższych kierunkowych, które Pani Magdalena na pewno ma skoro w tylu szkołach uczyła i tak silne i pozytywne emocje wzbudza, i pod koniec współpracy taki nauczyciel otrzymuje świadectwo pracy i koniec. A referencji to można się domagać od jakiejś sprzątaczki, fryzjerki czy gosposi prowadzącej komuś dom i opiekującej się czyimiś dziećmi, czyli od osób, które nie mają szans na wylegitymowanie się świadectwem pracy. Jak można zatem żądać referencji od nauczyciela? Hahaha, ale ludzie są durni i ograniczeni, ale co się pośmiałem to moje. Jak dla mnie to Pani Aleksandra Woźniak jest niezrównoważona psychicznie... Tyle w temacie, ale dzięki tej reklamie Pani Aleksandry, aż musiałem zadzwonić do Pani Magdy dziś bo ciekawość wygrała i w sumie bdb. bo to dzięki Pani P. Olu wykonałem ten telefon tak to może bym jeszcze dalej dumał a teraz już po rozmowie z Panią Magdą , a mam skale porównania tych rozmów z innymi nauczycielami niemieckiego , wiem, że to wybity fachowiec w swojej dziedzinie, doskonale wie o czym mówi i czuję się tylko przy niej bezpieczny z tego przedmiotu i na nią się decyduje. Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych. Zygmunt z Mokotowa

Aleksandra woźniak

Ta kobieta jest niezrównoważona psychicznie... Tyle w temacie. Nie chciała pokazać referencji, ani podać telefonów do miejsc gdzie pracowała jako "niby" nauczycielka" niemieckiego. A jak sama znalazłam przez portale, to kazano mi się trzymać od niej JAK NAJDALEJ. Jak odmówiłam jej to wpadła w jakiś szał!

Rodzice maturzystki z Woli

Pani Magdo, proszę nie czytać tych bzdur wpisanych po raz kolejny przez tego samego niedowartościowanego dziecinnego ucznia o tej samej godzinie po 22-giej tego samego dnia w przeciągu niespełna 10 minut, bo to ewidentne kłamstwo i nieobiektywne: kokosz -2015-10-26 22:00:09 Operator Kosiarki -2015-10-26 22:05:18 kalmar -2015-10-26 22:09:36 Córka zdała dzięki Pani świetnie maturę z języka niemieckiego a potem dostała się na upragnione studia- za co jesteśmy dozgonnie wdzięczni. Pozdrawiamy rodzice Małgosi K. z Woli

kalmar

Niepolecam zenadix

Operator Kosiarki

Szanowna wdzięczna uczennico, nie zna pani tytułów naukowych bo robi pani straszne bledy ortograficzne, vo do pani bomby to zgadzam sie w szczególności z mabą pucią i pepe no i z borzydarem, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru.

kokosz

Nie polecam tego wszystkim co to czytają

Wdzięczna uczennica

A swoją drogą jakimż bezmyślnym trzeba być, to chyba jakiś poziom gimnazjum, bo w LO nie byli przecież aż tak tępi, żeby wpisywać się jako jedna osoba w zemście jak sądzę, za jakąś ocenie niedostateczną i to w jednym czasie średnio co 3 minuty i to tego samego dnia a podawać za kilka osób: kambaramba - 2015-09-30 07:20:13 pepe powraca - 2015-09-30 07:30:13 pucia - 2015-09-30 07:34:17 jęcząca Marta - 2015-09-30 09:16:58 wzorowa uczennica - 2015-09-30 09:24:36 ?! Widzę, że nic się Pani nie zmieniła i nadal jest Pani mega wymagająca, konsekwentna i sprawiedliwa aż do bólu- uczniów oczywiście i wzbudza ich silne emocje;)! Pozdrawiam serdecznie Pani Profesor, niech się Pani nigdy nie zmienia!!!, dla mnie pozostanie Pani zawsze numerem jeden i to nie tylko z niemieckiego! Drogowskaz na całe życie, pomogła mi Pani bardziej niż moi rodzicie bo ukierunkowała i ukształtowała moje życie- takich rzeczy i nauczycieli się nigdy nie zapomina. Dziękuję.

Wdzięczna uczennica

Drodzy uczniowie, proponuje zając się nauką, bo wakacje już się skończyły a to jest forum o nauczycielu i to świetnym, a nie o poleceniach szminek czy o kolorach farb do włosów. A jak macie jakieś kompleksy to idźcie je leczyć na innym forum, bo to jest o innej tematyce. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam to dzięki Pani, Pani Profesor skończyłam w czerwcu 2015r. studia kierunkowe i pracuje już dziś!!! To dzięki Pani dziś jestem samodzielną jednostką i lepszym człowiekiem. Bezcenne.

wzorowa uczennica

Jestem bardzo zadowolona z trybu nauczania.Jest pani najlepsza.Ale musze tez zaznaczyc ze ma panie swietny kolor wlosow Chcialam sie spytac gdzie pani kupuje szminki do ust ? :*

jęcząca Marta

Niestety na lekcjach było jak na wojnie. W każdej chwilii Pani Bomba mogła wybuchnąć. Na jej lekcjach wybuchaliśmy ze śmiechu.

pucia

Prędzej dogadałabym się po francusku z pająkiem niż po niemiecku z panią Bombą!

pepe powraca

Droga słuchaczko kursu, dla Pani informacji ja miałam same 6 i 5 u pani Bomby, ale niestety nic mnie nie nauczyła!I pani Bomba jest wymagająca?! To co ja mam powiedzieć o mojej obecnej nauczycielce niemieckiego?!

kambaramba

Pani bomba była bardzo nieodpowiedzialna! Jak mogła nie nauczyć mnie? szóstkowej uczennicy z Kalisza. Pozdrawiam ciepło.

Wdzięczna uczennica

Też potwierdzam swoje zadowolenie. Pani Magdalena Bomba to prawdziwy fachowiec jeśli chodzi o znajomość języka niemieckiego, wspaniały pedagog z wyjątkową i rzadką dziś zdolnością do przekazywania wiedzy i nauczania języka niemieckiego. Bardzo mało już dziś zostało takich prawdziwych nauczycieli na rynku edukacyjnym- a mam porównanie bo ich trochę miałam.Na Pani Magdalenę skończyłam- była najlepsza! Cieszyłam się jak ja znalazłam i pomyślałam wtedy - nareszcie to jest to i się nie pomyliłam!!! Ja osobiście zawdzięczam jej to, że dostałam się dzięki niej na wymarzone studia- lingwistykę stosowaną na UW, bo to ona mnie uczyła z niemieckiego i przygotowywała do matury poszerzonej z niemieckiego, którą zdałam na 96%!!! Jak dla mnie Pani Profesor Magdalena Bomba to top - jeśli chodzi o nauczycieli języka niemieckiego w Warszawie ale i w ogóle. Gdyby wszyscy tak uczyli i mieli tak ogromną wiedzę i dar do jej przekazywania to by dziś inaczej wyglądało szkolnictwie państwowe w Polsce, którego niestety nie stać na takie fachury jak ona. Ja osobiście bardzo żałuję dziś, że nie ma takich wykładowców jak ona na UW. Przy niej przenosiłam się w inny świat i nawet nie czułam, że uczę się. Fantastyczne uczucie. Bardzo brak takich fachowców i że bez nich przychodzi kończyć nam studia. To charyzmatyczna, wspaniała nauczycielka. Zatem i ja polecam ją gorąco również!!! A poniższym uczniom - jak sądzę z poziomu gimnazjalnego lub podstawówki- bo na tym poziomie są te wpisy, radzę skupić się na nauce a nie wypisywać o rzeczach, o których nie macie pojęcia jak sądzę z zemsty i tylko dlatego, że Pani Profesor postawiła Wam kiedyś tam jakąś ocenę niedostateczną z niemieckiego jak sadzę - bo jest konkretna i wymagającą to fakt, ale tak to do niczego nigdy nie dojdziecie i nic nie osiągnięcie w życiu nie mówiąc już, żeby dostać się na jakieś sensowne studia tak jak ja się dostałam i je niedługo kończę i to właśnie dzięki mojej ukochanej germanistce Pani Magdalenie Bomba. Dziękuję Pani Profes

saper

Pomóc?

borzydar

Pani magdalena zwracala sie do nas zbereznymi slowami np.Rozsadzę was! Albo ,,no normalnie wybuchłam,, albo jak nam w szkole tablice popsuła .. istna bomba wszystko rozsadza!

czapi

Nie polecam prędzej nauczyłabym się chińskiego przez google niż niemieckiego na lekcjach z panią Bombą

czapi

Jak miałaś się nauczyć jak spałaś?

pepe

Niestety nic nie nauczyłam się podczas lekcji z panią Magdaleną... Przykre!

maba

Fatalnie! nie polecam!

Słuchaczka kursu

Rewelacja! Pani Magdalena to fachowiec jakich dziś mało na rynku- konkretna, ma bardzo dobre przygotowanie zawodowe- jest magistrem germanistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie, świetnie rewelacyjnie wręcz zna język niemiecki i do tego potrafi przekazać zawiłości języka niemieckiego innym w sposób prosty i skuteczny. Polecam z czystym sumieniem! Dla mnie BOMBA!:)

Zostaw opinię o Bomba Magdalena Kursy Językowe - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bomba Magdalena Kursy Językowe