HDOmedical

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 26 ocen.

Opinie o HDOmedical

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HDOmedical

Iwona

@Ania, miałaś możliwość negocjacji warunków zatrudnienia z HDOmedical na rozmowie kwalifikacyjnej? Możesz przedstawić na forum pozostałe? Za jakie obowiązki jesteś w tej firmie odpowiedzialna? Takie informacje zainteresują innych użytkowników, którzy odwiedzają to forum.

Iwona

@Zenia, czy wynagrodzenia, odnosząc się do treści Twojego wpisu, nie są w HDOmedical regularne? Czy to może zdarza się dopiero pierwszy raz? Co mógłbyś powiedzieć o tym, co aktualnie dzieje się w firmie? Jak atmosfera i warunki zatrudnienia? Informacje, których udzielisz będą cenne dla osób, które chciałyby dostać pracę w HDOmedical.

Ania
@ja 12.04.2018 08:28

Ja mam umowę o pracę od razu. Na zlecenie bym nie pracowała. Ale słyszałam że na zlecenie też pracują. Co do wypłat:-/ najlepiej dzwonić do Warszawy i tam pytać o co chodzi

Iwona

@LUDEK, jak uważasz, co wpływa na opóźnienia w wypłacaniu wynagrodzeń przez HDOmedical? Czy ma to związek z jej aktualną sytuacją wewnętrzną? A co do podopiecznych to może firma dostaje takie informacje od rodziny i dlatego właśnie takie przekazuje dane pracownikom? Proszę Cię o podzielenie się swoją wiedzą na ten temat.

Lucia

informacje o podopiecznych mają niewiarygodne. co innego mówią, a na miejscu jest zupełnie co innego.

Ania
@LUDEK 19.02.2018 17:10

U mnie to samo. Na miejscu okazało się co innego. Oni jadą na ilość zleceń im więcej tym lepiej a pojęcia nie mają o podopiecznych.

LUDEK

Firma wypłaca w terminie ale termin musisz zastrzec w umowie i jakby co to się odpowiednio wcześniej upomnieć.

Ania
@LUDEK 19.02.2018 17:13

LUDEK. A masz umowę o pracę czy zlecenie? Bo wypłaty porażka

Iwona

@Ania, może na sytuację z wynagrodzeniem, o której wspomniałaś, pracodawca nie miał wpływu? Co powiesz o innych warunkach pracy w HDOmedical? Na jakim stanowisku pracujesz?

Ania
@Iwona 13.02.2018 13:44

Pracodawca musi dokonać przelewu w takim terminie, aby pracownik mógł podjąć wynagrodzenie z banku w terminie określonym u pracodawcy jako termin wypłaty wynagrodzenia.Art.86 Kodeksu pracy. O innych warunkach już nie wspomne, bo skoro firma płaci w ratach wynagrodzenie na które człowiek pracuje cały miesiąc to jest niepoważną firmą.

Zenia

W INNYCH FIRMACH TO WYPŁATA JEST NAWET OSTATNIEGO NO DO 5 NA POCZATKU MIESIACA A TU CZEKASZ I CZEKASZ...........

Joan

dajcie namiary do kogo dzwonic zeby z ta firma wyjechac, bo ja slyszalam dobre opinie. Maja jakies biuro w PL ?

Baśka
@Joan 26.07.2017 15:35

Siedzibe maja w Warszawie, Aleje Jerozolimskie 200, zadzwon sobie pod nr 600 599 018

vika

to chyba jakies stare opinie bo ja pracowalam z nimi i nie mam zarzutow. Kase dostalam 15, przyjechali po mnie za dojazd tez dostalam zwrot. I tez mowie o HDO medical.

Misi

Firma jest ok.Wspołpraca przebiega roznie kwadratowo i podluznie ;-)

Iwona

Pracujesz w HDOmedical? Chętnie dowiemy się się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

EUREKA

Nie znaja Panie przepisów i łykaja wszystko jak pelikany !!!

Rekin MLOT

Przepraszam bardzo ma Pani problem aby zapytac osobiscie bo nie rozumiem ? Jezeli podpisze Pani umowe o PRACE nie jakies tam zlecenie to zapewne TAK :-).

Anka

Czy moze mi ktos powiedziec czy firma hdo medical ma wymog jakis badan lekarskich? Jezeli tak co to za badania? Prosze o info na email: lullaby1@onet.eu Pozdrawiam

Maryla

Zero wsparacia z firmy WRĘCZ ODWROTNIE !!!

Hermenegilda

HDOmedical to nic INNEGO jak House Domowa Opieka może mi ktos wytłumaczyc ten wybieg ???????????? Jaki cel miala firma w zmianie swojej nazwy ???? POWIERZCHOWNE KOREKTY TYPU ZMIANA FIRMY NIC NIE DA.Problem jest gdzie indziej i jest ten sam jaki był .............Chyba,ze wraz ze zmiana nazwy firmy zmieniło sie myslenie.

vica
@Hermenegilda 03.02.2017 04:58

no tak, ja jechalam juz z hdo medical, bo teraz zrobili sie grupą hdo medical i maja mniejsze firmy w sobie . mi się podobało

Lena

Firma ,która daje ogłosznie,że wraz z podopiecznym jest 100 letnia żona ,która sie nim opiekuje ;-) wzbudza litość z powodu swoich kompetencji.

Hanka

Byłam z nimi 2 razy na wyjeździe i szystko ok.

basia

Firma jak najbardziej ok. Nie wiem co z tymi płatnościami, ja dostaję na czas!

Ala

@polunia myślę, że nie będzie problemu ze zrezygnowaniem z pracy jeśli wydarzy się coś bardzo poważnego. No i taka praca jest na 2 miesiące, więc to nie jest dużo czasu. Fajne pieniądze można w dodatku zarobić, jeśli dają 1400-1500 euro netto. Może nawet ja się skuszę, hmm...

bemol

Nie polecam,zero wsparcia ,arogancja,nierzetelna informacja o stanie chorych,oskarżanie opiekunek,trzymanie strony tylko rodziny,bagatelizowanie rzeczywistych zagrożeń dla nas np.bakteryjnych obciążeń podopiecznych, pieniądze wypłacili pierwsze na czas,na następne czekam.Pozdrawiam

kleopatra

nie pracowałam w tej firmie ale wiem jedno że za nas polskie firmy biorą po 2.500 e. a nam resztki 1000 e. to niech same jadą i pracuja 24 godz. na dobe !i jak nie płacą pełnego ZUS-u to nie ma co z takimi firmami pracować ! Kobiety jak już znasz komunikatywny język nie daj sie oszukać najmniej na ręke 1.300 e. plus dojazd 150 e. premie za święta to my na to pracujemy oni tylko tel. wykonuja że przyjeżdzamy . Szanujmy sie bo tego nikt za nas nie zrobi .

Basia

Potwierdzam, że Firma wypłaca wynagrodzenie w terminie zgodnie z umową i wszelkimi przepisami.

opiekunka
@Basia 18.01.2016 17:34

hej Basia chyba nie wiesz co piszesz!!!!! w terminie????? zdarzylo sie jak sie udalo w terminie ale to i tak zawsze nastepnego 15 dnia miesiaca po przepracowaniu sa firmy co placa np juz 1 dzien po zakonczonym miesiacu ale firma jest ok wyplacalna ze skladkami do zusu co dla pracownika jest wazne jesli zmienia terminy platnosci to bedzie tak na ocene dobra

Gocha

Zwrot kosztów dojazdu nie czasem, a zawsze jest od rodziny.

anonim

(usunięte przez administratora)

zaria
@enjot 05.01.2016 21:32

Co takie osoby jak ty robia na tej stronie.Nie chcesz szkopka to zaopiekuj sie swoim zdrowiem psychicznym tylko nie wiem czy w tym stanie starczy ci polskiej wyplaty bo leczenie na pewno potrwa dluuugo i nie wiadomo czy jeszcze warto leczyc.

Klaudia

Dokładnie zakręcone ,ale w swoja stronę.Informacje na temat szteki to jest nieporozumienie,ale chyba wiedza co robią,Dobrze,że chociaż adres się zgadza !

bogna

a mnie(usunięte przez administratora), mialam wrocic na zlecenie po 2 miesiacach, ale wpuscili inna babke, a mnie zaproponowali gorsza sztele, skladki placa tylko zdrowotne, wiec nie zalowalam i podziekowalam w trybie ustawowym.

Krysia

Nie zapłacili mi wszystkich pieniedzy za pracę !!!

Maryśka

Na czas tzn po przepracowaniu 1.5 miesiąca.....lub po dwóch tygodniach od zakonczenia miesiecznego zlecenia tzn do 15 i to jest praktycznie norma.Jeżeli chodzi o wypłaty to miałabym kilka zastrzeżeń.

marta 44
@Maryśka 16.10.2015 15:32

Witam,też jestem ciekawa jak wyglądają tu te zlecenia dla pielęgniarek,byłam na zleceniu dla pielęgniarek przez inną agenturę,pieniądze były lepsze, ale robota,12 godz.jak na siłowni,nic z pielęgnirstwa,nie było czasu przygotować posiłku,kawa w biegu...Dzięki Bogu są to tylko 2 tygodniowe wyjazdy na 12 godz.dyżury.Pozdrawiam

Szwejk

Firma jak wiele na rynku pracy w opiece, sa lepsze !!!

Zostaw opinię o HDOmedical - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HDOmedical