HDOmedical

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 26 ocen.

HDOmedical
4 26 6 1

Opinie o HDOmedical

Ryszard

Może były podstawy do potraceń tylko niektórzy szybciutko zapomnieli? Bez tego nikt nie potrąci.

Magda
@Ryszard 09.10.2018 20:17

Kary dotyczą tylko i wyłącznie porzucenia zlecenia z dnia na dzień oraz spożywania alkoholu. Firma nie stosuje w innych przypadkach żadnych kar i potrąceń.

Iwona

@Ania czy mogłabyś napisać coś więcej o firmie HDOmedical? Jaka jest atmosfera wewnątrz firmy? Jak traktowani są pracownicy? Czy pracownik może otrzymać premię lub benefity pozapłacowe? Każda szczera opinia jest bardzo cenna.

Pc
@Iwona 23.08.2018 16:32

Moze co najwyżej dostać w ..... Szczerość? Nie ma czegoś takiego. Jest prawda lub fałsz a tu FAŁSZ

Bolo

Mało chęci do pracy natomiast roszczenia ogromne. Dobrze zarobić może pracownik sumienny!!

Gerda
@Bolo 09.08.2018 11:51

CHRZANISZ !!!

Pc
@Bolo 09.08.2018 11:51

Nie ma mowy o uczciwości. Glypoty chrzanisz. Halo! Morawiecki sprawi ze w tym kraju bedzie jeszcze gorzej.

Marysia

Mało płacą ...........

Magda
@Marysia 07.08.2018 08:54

Witam, co to znaczy mało płacą? Proszę rozwinąć wypowiedź.

Lilia
@Magda 09.08.2018 22:43

To znaczy ze okradają z pensji. Proste. Zamiast całej to dostaniesz mniej

Anita

Ja słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!!

Pc
@Anita 13.07.2018 19:07

Kłamstwo... okradaja z zkasy

Ania

Polecam firmę HDOmedical z Warszawy. Pracowałam po raz pierwszy z tą firmą, rodzina bardzo dobra, zarobki i płaca według umowy. Polecam

Anka

A kto powiedzial ze muszę tam pracować? Ma sie swoich ludzi i kontrole. Mówiłam. Kto jest kumaty zajarzy i da spokoj. Pani wybaczy ale w tym momencie Pani opinia ma tu najmniejsze znaczenie. Po raz ostatni mówię. Kończę. Co chcialam juz wiem. Milej pracy......

Iwona

@Anka Dalej czegoś nie rozumiem. Jasno napisałaś, że nie zaczęłaś pracy w firmie HDOmedical, nie podając nawet konkretnych informacji o tym, dlaczego masz taką opinię. Nie zrozum mnie źle, nie neguję jej, ani jej nie popieram. Jako moderator forum GoWork.pl, czyli postronna w tej sprawie osoba, staram się o więcej informacji dla innych użytkowników, którzy rozważają aplikowanie do firmy, bądź po prostu szukają informacji w wątku. Więc mimo wszystko chciałabym Cię prosić o konkretny.

Anka

Jezeli ktos jest kumaty i doświadczony zyciowo to juz na rozmowie zajarzy że kręcą. Tak juz jest uderzy sie w stół a nożyce sie odezwa. Pozdrawiam i koncze pierdo lamento na tej stronie.

Iwona

@Anka Twierdzisz, że firma HDOmedical "oszukuje", gdzie jednak nawet nie pracowałaś? Z całym szacunkiem, ale to nie jest wiarygodna opinia, gdyż nie miałaś okazji nawet zobaczyć jak tam jest. Może ktoś z osób korzystających z usług lub pracujących dla firmy się wypowie na ten temat a Ty może po prostu napisz co zostało Ci zaproponowane na rozmowie rekrutacyjnej?

Anka

Za biurkiem każdy mowi ze jest dobrze. A my charujemy na takich... byle z nas kase czerpać.

Anka

Za biurkiem każdy powie ze robota dobra. Co innego z tymi którzy charują na nich. Czerpią korzyści z takich jak my.

Stella

Słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy.

Anka

Mialam zacząć wczoraj tam prace, ale po przeczytaniu tych opini doszlam do wniosku ze nie bede pakować sie do firmy gdzie robią w ch... człowieka. Widać ze maja w (usunięte przez administratora) ludzi tylko jadą na zlecenia. Jak zapytalam gdzie będę pracowac to nic mi nie chcialy powiedzieć. Juz na rozmowie (nie) kwalifikacyjnej zapalila mi sie lampka!!! Profesjonalna firma medyczna postepuje w zupelnie innt sposób. (Wiem z doświadczenia) Firma oszustów i złodziei!!!

Iwona

@Karol Jeśli dobrze Cię zrozumiałam, to twierdzisz, że w firmie HDOmedical nie ma problemu z tym, żeby za zgodą szefostwa pracować w różnych godzinach, tak? Popraw mnie jeśli się mylę, proszę.

Karol

Godziny pracy zawsze można uzgodnić ale niestety niektórzy chcą sobie pewnie poprawić nastrój!!

Ania
@Karol 14.05.2018 10:16

Ale o co chodzi:-)

Iwona

@Ania, miałaś możliwość negocjacji warunków zatrudnienia z HDOmedical na rozmowie kwalifikacyjnej? Możesz przedstawić na forum pozostałe? Za jakie obowiązki jesteś w tej firmie odpowiedzialna? Takie informacje zainteresują innych użytkowników, którzy odwiedzają to forum.

Iwona

@Zenia, czy wynagrodzenia, odnosząc się do treści Twojego wpisu, nie są w HDOmedical regularne? Czy to może zdarza się dopiero pierwszy raz? Co mógłbyś powiedzieć o tym, co aktualnie dzieje się w firmie? Jak atmosfera i warunki zatrudnienia? Informacje, których udzielisz będą cenne dla osób, które chciałyby dostać pracę w HDOmedical.

Ania
@Iwona 01.02.2018 23:49

Jest umowa o pracę od razu, więc ok Ale wynagrodzenie płatne do 10tego zakładając że w sobotę był 10 wypłata powinna być w piątek A jej nie było więc też czekam.

ja
@Ania 11.02.2018 15:43

Jaka umowa o pracę? maja tylko umowy zlecenia a to duża różnica,i od grudnia wieczne problemy z wypłatą tzn nie zgadza się ilość przepracowanych dni a co za tym idzie pensja niższa,potem trzeba czekać na resztę do następnego miesiąca

Ania
@ja 12.04.2018 08:28

Ja mam umowę o pracę od razu. Na zlecenie bym nie pracowała. Ale słyszałam że na zlecenie też pracują. Co do wypłat:-/ najlepiej dzwonić do Warszawy i tam pytać o co chodzi

Iwona

@LUDEK, jak uważasz, co wpływa na opóźnienia w wypłacaniu wynagrodzeń przez HDOmedical? Czy ma to związek z jej aktualną sytuacją wewnętrzną? A co do podopiecznych to może firma dostaje takie informacje od rodziny i dlatego właśnie takie przekazuje dane pracownikom? Proszę Cię o podzielenie się swoją wiedzą na ten temat.

Lucia

informacje o podopiecznych mają niewiarygodne. co innego mówią, a na miejscu jest zupełnie co innego.

LUDEK
@Lucia 01.11.2015 19:55

Prawdę piszesz. Tak wszystkie firmy robią. Opisują podopiecznego dosyć ogólnie że wygląda spoko a na miejscu HORROR . A ile nerwów i stresu. Przygotuję pismo aby podpisali, że w przypadku niedokładnego opisu chorób podopiecznego możesz porzucić robotę. Ciekawe czy któraś firma podpisze?

Ania
@LUDEK 19.02.2018 17:10

U mnie to samo. Na miejscu okazało się co innego. Oni jadą na ilość zleceń im więcej tym lepiej a pojęcia nie mają o podopiecznych.

LUDEK

Firma wypłaca w terminie ale termin musisz zastrzec w umowie i jakby co to się odpowiednio wcześniej upomnieć.

Ania
@LUDEK 19.02.2018 17:13

LUDEK. A masz umowę o pracę czy zlecenie? Bo wypłaty porażka

Iwona

@Ania, może na sytuację z wynagrodzeniem, o której wspomniałaś, pracodawca nie miał wpływu? Co powiesz o innych warunkach pracy w HDOmedical? Na jakim stanowisku pracujesz?

Ania
@Iwona 13.02.2018 13:44

Pracodawca musi dokonać przelewu w takim terminie, aby pracownik mógł podjąć wynagrodzenie z banku w terminie określonym u pracodawcy jako termin wypłaty wynagrodzenia.Art.86 Kodeksu pracy. O innych warunkach już nie wspomne, bo skoro firma płaci w ratach wynagrodzenie na które człowiek pracuje cały miesiąc to jest niepoważną firmą.

Zenia

W INNYCH FIRMACH TO WYPŁATA JEST NAWET OSTATNIEGO NO DO 5 NA POCZATKU MIESIACA A TU CZEKASZ I CZEKASZ...........

Joan

dajcie namiary do kogo dzwonic zeby z ta firma wyjechac, bo ja slyszalam dobre opinie. Maja jakies biuro w PL ?

Baśka
@Joan 26.07.2017 15:35

Siedzibe maja w Warszawie, Aleje Jerozolimskie 200, zadzwon sobie pod nr 600 599 018

vika

to chyba jakies stare opinie bo ja pracowalam z nimi i nie mam zarzutow. Kase dostalam 15, przyjechali po mnie za dojazd tez dostalam zwrot. I tez mowie o HDO medical.

Misi

Firma jest ok.Wspołpraca przebiega roznie kwadratowo i podluznie ;-)

Iwona

Pracujesz w HDOmedical? Chętnie dowiemy się się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?

EUREKA

Nie znaja Panie przepisów i łykaja wszystko jak pelikany !!!

Rekin MLOT

Przepraszam bardzo ma Pani problem aby zapytac osobiscie bo nie rozumiem ? Jezeli podpisze Pani umowe o PRACE nie jakies tam zlecenie to zapewne TAK :-).

Anka

Czy moze mi ktos powiedziec czy firma hdo medical ma wymog jakis badan lekarskich? Jezeli tak co to za badania? Prosze o info na email: lullaby1@onet.eu Pozdrawiam

Zostaw opinię o HDOmedical - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HDOmedical