Byłam na dniach próbnych w tej wątpliwej firmie. Początek wyglądał obiecująco, po rozmowie z Panią manager ( bardzo sympatyczną- o niej zdania nie zmienię i uważam że marnuje się w tej chorej firmie) zaczęłam dni próbne. Żadna firma do tej pory a mam prawie 40 lat nie zryła mi tak głowy. Jestem strzępkiem nerwów.. atmosfera nie jest mila mimo ze współpracownicy prócz jednej (usunięte przez administratora) ktora zajmuje sie klientem niemieckojęzycznym starają się miłą atmosferę stworzyć. Kierowniczka nawiedzona ciagle staje nad głową nasłuchuje ciągle trzeba dzwonić wyznaczają Ci limit wykonanych połączeń najmniej 100, siadasz przed 8 i o 8 masz już dzwonić jak szukasz w bazie za dlugo to już patrzą z krzywą miną. Callcenter jak cholera. Nie polecam. Ta firma zniszczyła mnie od środka. Nieprzespane noce i brak chęci do wstania rano.
hej, w sobotę tez pracowałaś? Czemu taka negatywna atmosfera była?
Zgadnij kto
03.08.2026 16:12
Cześć, ja pracowałam w tej firmie i mogę o niej wiele powiedzieć ale ani jednej dobrej rzeczy, musisz być w pracy przed 8 żeby o 8 mieć już otwarty komputer i wykonywać połączenia, nie możesz wyjść o 16 tylko czekać do 16:05 żeby szefowa która nic nie robi poza patrzeniem w kamerę (nie ważne czy jest w domu czy w biurze) nie dostała kurwicy i nie wezwała Cię na drugi dzień żeby (usunięte przez administratora) Cię ,że wyszłaś z pracy o godzinie o której ją skończyłaś. Mobbing, upokarzanie pracowników krzyki jest tam na porządku dziennym. Liczenie ilości wizyty w toalecie i zakaz chodzenia do toalety w ostatniej godzinie pracy. Jeśli nie chcesz lecieć na lekach uspokajających jak wszystkie tam dziewczyny to omijaj szerokim łukiem tą pseudo firmę.
Hipcio
05.09.2025 07:06
Moja koleżanka pracuje w tej dziwnej firmie robią co chcą podopieczna koleżance zmarła to fk dnia dzisiejszego użera sie o wypłatę wiecznie kierowniczki nie na wiecznie mają ze wszystkim problem ta firma to (usunięte przez administratora) porażka
04.09.2025 08:00
Asystent AI
Może ktoś z obecnych pracowników podzieli się informacjami na temat pracy w firmie? Jak wygląda rekrutacja w firmie Symeon Paweł Pawełko w mieście Koszalin?