była to moja pierwsza praca, pomimo młodego wieku dostałam szansę. Dobrze wspominam czas spędzony w Body Space. Trzy lata pracy dały mi ogrom doświadczenia, które dobrze wykorzystałam. Gdyby nie rosnące oczekiwania w stosunku do zarobków z pewnością zostałabym w tej firmie na dłużej :)
W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. A kto z Was wypowie się jaka atmosfera panuje w Body Space Slim? Czy pracodawca jest godzien polecenia?
poik, tutaj ceny sa wysokie, ale za jakośc się płaci. Body space ma w swojej ofercie wiele urzadzeń typu fitnes, jak stepery, rowerki. Oferują tez usługi jak fish pedicure. Co do pracy tutaj, to niestety nie wiem jak jest, ofert pracy póki co nie posiadają.
porażka, porażka, porażka !! dla Państwa S. ludzie raczej nie są nic warci! nie ważne czy się jest pracownikiem czy też klientem. Salony z dnia na dzień zamykane! przychodzi się do pracy i dowiaduje się, że pracę ma się do końca tygodnia! Najniższa krajowa, fałszywe uśmiechy, podlizywanie się aż niedobrze się robi. jedyny plus tej pracy to to, że zdobywa się nowe umiejętności z obsługi klienta (na tym stanowisku jest się zatrudnionym) staje się informatykiem, elektrykiem, stolarzem a nawet hydraulikiem nawet od mega śmierdzącej strony....

pracowałam w Body Space prawie rok i jestem zadowolona. Atmosfera fajna, praca nie jest ciężka - adekwatna do zarobków. Także pozytwnie wspominam czas spędzony w Body Space ;)
popieram w 100% te maszyny nic nie daja ,szkoda kasy dziewczyna na to pracowalam i wiem ,i sie czesto palą hehehehe
tragedia ,jedno wielkie (usunięte przez administratora) .najnizsza krajowa reszta pod stołem zero nadgodzin .a co do szefa (usunięte przez administratora)-oszołom ,kierownictwo (usunięte przez administratora) nie polecam (usunięte przez administratora) i bankrut zycze mu zeby juz dlugo nie pociągnoł
Jak się pracuje w BODY SPACE SLIM & BEAUTY KRZYSZTOF SEEMANN sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy BODY SPACE SLIM & BEAUTY KRZYSZTOF SEEMANN sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.