Deftrans

• Garki
  • Świeca
  • Grochowiska
  • Tarchały Małe

3. Opinie o pracodawcach Odolanów
  5. Opinie o Deftrans

Opinie o Deftrans Odolanów

WebsiteIconDeftrans Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Deftrans!

Falcon

07.02.2018 11:40

Narzekać można wszędzie. Pewnie mogliby by więcej płacić (jak wszędzie pewnie) ale biorąc pod uwagę sumę plusów i minusów to u mnie 7 do 3 na korzyść.
    kalaka

07.02.2018 09:24

Ja pracuje na montazu 3 lata dokladnie, o co wam chodzi? Przeciez jest ok kolega pwoeidzial ze tu jest jakis najazd na kierownika przeciez nic sie nie dzieje, praca w porzadku , ludzie ok zarobki dobre..zastanawiam sie tylko skad to wszystko i kto ma w tym interes
    drajwer

04.02.2018 23:43

witam jakie zarobkijako kierowca i jaki system pracy wyjazdy unia czy kraj pozdrawiam
    anonymous

03.02.2018 01:03

Na montaż nie polecam jest tam nowa pani kierownik która widzi swój czóbek nosa a nie widzi ludzi którzy się naprawdę starają i dobrze pracują umie tylko donosić i nie umie rozmawiać z ludźmi będą kolejne zwolnienia przez nią i moje też
    Xzxz

03.02.2018 15:50

Ja też nie polecam nową Pani pseudo kierownik umie człowieka zmieszać z błotem A sama siebie nie widzi . Nie jest idealna.
    Maczek

03.02.2018 06:33

Noo jest taki jeden ktory to rzetelnie nakazuje badac prawilnych ziomkow ;) a sam nie pamieta jak chwiejnym krokiem przechadzal sie po zakladzie ????specjalista od wszystkiego i niczego
    pikus

02.02.2018 20:43

Na dzien dobry czeka cie alkomat nie polecam . Hyba ze znasz kodeks pracy artykul 11
    BAMBI

02.02.2018 01:57

Eeee cyrk na kolkach smiech na sali i do tego milicyjne patrole ????
    marek

25.01.2018 10:09

ja tu tez pracuje 5 lat, przeszlem z maszynowni na montaz- nie moge narzekac...praca stabilna, dobre wynagrodzenie, fajny socjal. Ludzie gdyby mi sie nie podobalo to bym odszedl. Ja polecam!!Zreszta znajomi tez nie narzekaja- fajna mamy grupe! I nikt na nikim sie nie msci nie przesadzajcie:) jak czytam komentarz do wlos je jerzy...przeciez ten Pracodawca naprawde daje dobre warunki

25.01.2018 19:13

Przeszedłem* ;) Niech Pan wspomni w komentarzu, że pracuje Pan tam 5lat, bo jest Pan z-ca kierownika. :) Pracownicy, na zwykłych stanowiskach, którzy nie trzymają palca w......., odpadają bardzo szybko. Niestety takie są realia. Pozdrawiam.
    Jasmin

25.01.2018 15:38

ja polecam, pracuje tutaj 2 rok na szlifierni. Mam super grupe, wynagrodzenie dobre i wyplata na czas! Mam fajnego przelozonego ktory mi zawsze pomoze i pozdrawiam moja grupe;)!
    Jasmin

25.01.2018 15:36

Ja polceam. pracuje na Szlifierni juz 2 rok, dobre warunki, przejrzyste zasady wynagradzania, nigdy sie nie spoznil nikt z wynagrodzeniem, bony swiateczne co najwazniejsze wyplata na czas..!ppozdrawiam moja grupe;)

21.01.2018 15:53

Praca w tej firmie to istna katastrofa. Oczywiście dużo by pisać o wadach, ale nikomu nie polecam trafić na dział przy pakowaniu mebli, ludzie jacy tam pracują na zmianie Pani kierownik to jest jakaś porażka, chamskie, wredne towarzystwo, które usiłuje na każdym kroku rzucić kłodę pod nogi, zwłaszcza dwie Panie blondynki. :) Oczywiście praca to praca i nikt nie idzie tam pić kawki, ale po jednym dniu pracy w atmosferze wyśmiewającej się ze wszystkich Pani kierownik oraz Pani kontroler jakości, aż odechciewa się dalszej pracy. Niektóre osoby wychodziły z pracy z płaczem i uszczerbkiem na psychice. Ja dałam radę dłużej, aż do momentu znalezienia nowej pracy, która była dla mnie wybawcą. Jest masa skarg na te same osoby, że robią sobie pośmiewisko z nowych pracowników, ale jak widać szefostwo nic z tym nie robi. Płaca sama w sobie dobra, ale nic poza tym. Naprawdę odradzam pracę w tej firmie, bo są tam w 90% ludzie, którzy zrobią wszystko aby praca w tym miejscu była najgorszym przeżyciem. Pozdrawiam Panią Karolinę z biura, miła kobietka, z której niestety też się śmieją na DSM.
    daniel

17.01.2018 10:29

firma deftrans obiecuje przyuczenie jako operator obrabiarku po czym okazuje sie ze na produkcji bedziemy zajmowali sie praca przy tasmie i ze operatorow cnc jest tam 200 a w rzeczywistosci obsluga obrabiarek zajmuja sie tzw ustawiacze(usunięte przez administratora) nie polecam jesli ktos nie wierzy to niech sie zatrudni sam sie przekona
    DancingQueen

02.10.2017 13:10

Po kilku miesiącach pracy mogę powiedzieć, że firma nie jest najlepszym pracodawcą, ale do najgorszych też nie należy. To czy człowiek będzie zadowolony zależy od tego na jaki z działów trafi. Najgorzej trafić na szlifiernię lub (usunięte przez administratora). Zarobki na średnim poziomie. Atmosfera w pracy to istna katastrofa (za wyjątkiem Maszynowni pod kierownictwem pana(usunięte przez administratora), gdzie ludzie nie rzucają sobie kłód pod nogi i wyciągają pomocną dłoń w potrzebie). Żeby tam pracować na dłuższą metę trzeba mieć naprawdę ogromną motywację i stalowe nerwy. Jeśli ktoś chce aplikować do pracy to przed rozmową kwalifikacyjną przejrzyjcie dobrze ich stronę firmową, bo pani, która zajmuje się rekrutacją potencjalnych pracowników fizycznych o rzeczy, których nie wie niejeden pracownik biurowy. Zdążyło się już nawet, że jedna osoba wyszła z rozmowy z płaczem.
    Beka

01.10.2017 17:28

Z daleka od (usunięte przez administratora) Tam człowiek może stracić wszystkie nerwy.
    efik

27.09.2017 20:44

Miałem do czynienia i nie polecam. Można traktować tą firmę tylko jako przystanek lub gdy nie ma się wyboru.
    Rambo

21.09.2017 20:05

Brak szacunku dla pracowników. Traktowanie ich gorzej jak dzieci w przedszkolu, stawianie minusow na jednym.z działów za 3 minusy 50 zl mniej na wyplacie
    kajka

19.09.2017 13:17

Ja dostalam pracę!jupi:)pracuje 3 tygodnie na montażu i jestem bardzo zadowolona mam fajny zespol, dziekuje!:)

17.08.2017 08:53

napisze tak: wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...pracowalem dla ok 10 firm...ta firma naprawde jest spoko co do atmosfery (oczywiscie zdarzaja sie ,,spinki" ale gdzie ich nie ma) -mam fajny zespol..co do szybkosci i kawy? no produkcja...kawe mozna wypic bez przesady a szybkosc? porownajcie sobie gdzie indziej prace...zarobki ok moze podstawa nie jest duza ale nadrabiam premia i dodatkami (miesiecznie) wiec wynagrodzenie jest dobre.ludzie popracujcie troche i sie wypowiadajcie a nie jadem tryskacie na prawo i lewo, bo ktos was zdenerwowal, przeciez nikt na sile nic nie kaze....pracuje 2 lata i polecam! a i firma sie rozwija to jest najwazniejsze!
    Devil

10.08.2017 19:36

No cóż...NIKT ale to nikt nie otrzymuje najniższej krajowej (czyli na dzień dzisiejszy ok. 1450 na rękę). Wszyscy otrzymują premię, oczywiście w różnych wartościach. Oczywiście płacone za ew. nadgodziny, za niepalenie (50 zł na rękę) i do tego jak najbardziej socjal w postaci kasy na święta, podręczniki dla dzieci przed rozpoczęciem roku szkolnego i tzw. wczasy pod gruszą...
    buba

24.07.2017 16:55

pracodawce oceniam dobrze wyplata na czas co najwazniejsze tylko najnizsza krajowa żadnej premii tylko ludzie sa falszywi jedni moga sluchac radia inni nie moga herbate sobie zrobic na przerwe

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Deftrans?

Kontakt - Deftrans

Odolanów

Deftrans Sp. z o.o.
    Buba

12.07.2017 17:27

Jedni moga sluchac sobie radia i pic kawe w czasie pracy, mowa tutaj o paniach z montazu a inni nie maja czasu by zrobic sobie herbate na przerwe ale nikt tego nie widzi
    aaaa

17.06.2017 00:46

A ja byłem na rozmowie i mój potencjalny przełożony nawet się nie przedstawił, naprawdę pełen profesjonalizm.
    Exportowiec

06.06.2017 12:30

Bardzo solidna firma z olbrzymim potencjałem na rozwój, rekrutacja prowadzona była bardzo profesjonalnie , aż miło wziąć udział w takim procesie choć akurat w moim przypadku nie zakończonym sukcesem :) ; jednak fajnie było się spotkać , odwiedzić Firmę, poznać produkty i porozmawiać fachowo. Powodzenia !
    alf

24.03.2017 22:09

e, to jak w kącie, to fajowo - nie trzeba przynajmniej pracować ;)
    nick

24.03.2017 17:55

na produkcji traktuja ludzi jak smieci rzucaja po katach i krzycza. zero szacunku
    kolo

27.03.2017 10:32

ale brednie pracuje tam 3 lata, przeszlem 2 dzialy, teraz siedze na maszynie...ktos zdesperowany ktoremu sie nie powiodlo
    Chow

08.03.2017 08:10

Ależ może i znalazł :) - z całym szacunkiem ale istnieje coś takiego jak rozwój i związane z tym zwiększanie zatrudnienia. Tak, że jak będą jeszcze ogłoszenia przez 2 lata, to "niestety" nie znaczy, że firma szuka od 3 lat bo nie może znaleźć...
    G

12.03.2017 00:12

Oczywiście że istnieje coś takiego jak rozwój. Istnieje również coś takiego jak zwolnienie się pracowników, np dwóch. Rozmawiałem z pracownikiem biurowym firmy i wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałem. Zwłaszcza o "rozwoju","rotacji""zakupach nowych maszyn""kierowniku działu utrzymania ruchu" i innych ciekawych rzeczach o których nie będę pisał bo pewnie już to wiesz. Dziękuję z oferty pracy nie skorzystam.
    rem

22.07.2017 15:43

kolego "G" jeśli to nie problem napisz co z tym utrzymaniem ruchu nie halo?
    Natrowat

20.02.2017 20:37

Tak sobie usiadlem i postanowilem przecztac komentarze. Pracuje tam ( wiec moge sie wypowiedziec) jakies niecale 2 lata na montazu. Atmosfera fajna..grupe mam naprawde ok i to mnie trzyma. Zarobki na ten moment tez dobre. Jak na tego Pracodawce nie moge narzekac...nie lubie tylko jak ktos ciagle narzeka...nie pracowal a gada...ja polecam
    Jaa

03.03.2017 21:23

Na montażu faceci się nie narobią.
    Kula

03.02.2017 18:44

Ja, facet mam 1600 do ręki podstawy ale + wysługa + premia+za niepalenie+nadgodziny i razem zgarniam niewiele ale ponad 2100 zawsze
    Karma

03.02.2017 15:54

Nie polecam, kobiety z dlugim stazem pracy maja 1400 zl podstawy.
    młoda

18.01.2017 19:28

Praca jest bardzo wporzadku na każdym stanowisku, zarobki są niskie ale nigdzie nie ma kokosów jak to w Polsce.
    Jaba

19.12.2016 23:26

Ma swoje wady i zalety jak pewnie większość firm ale generalnie póki co polecam
    Bolec

28.11.2016 20:23

70% ludzi w tym "cudownym" kraju ;)
    Karol

28.11.2016 10:59

W Odolanowie niestety większość, ale jeśli Jest ci źle, czujesz się niedoceniony, skrzywdzony wyślij CV do innych pracodawców, a tam może znajdziesz to czego oczekujesz. Mi to moje 2.200 póki co wystarcza ale wiadomo - cały czas szukam ;)
    Sebek

24.11.2016 22:15

Smich na sali.. kto w tych czasach pracuje za niecałe 2tys pozdrawiam ☺
    Jola

05.11.2016 14:47

Ja pracuje od 4 miesięcy i ostatnia wypłata z 16 nadgodzinami dostałam 1980 na reke i jeszcze załapałam się wcześniej na dopłatę do książek dla dzieci do szkoły. a kontroli L4 jeśli takie wogole sa się nie boje, bo przecież wtedy jestem naprawdę chora i tyle.
    Jola

05.11.2016 09:12

To ciekaw, bo ja pracuję w firmie Deftrans od 4 miesięcy i póki co naprawdę nie mogę narzekać. Atmosfera jest sympatyczna. Zarobki mogłyby być lepsze wiadomo :) ale póki co z 16 nadgodzinami mam 1950 na rękę, a do tego zdążyłam się załapać nawet na dopłatę do podręczników dla dzieci do szkoły. A kontroli L$ jeśli w ogóle są, to się nie obawiam bo wtedy jestem naprawdę chora. Od stycznia obiecali podwyżki :) mam nadzieję, że dotrzymają słowa

04.11.2016 20:09

Deftrans patrzy tylko na zarobienie na pracownikach i jak najmniej dać pracownikowi a dyrektor dużo obiecuje a mało daje i tylko patrzą komu ile zabrać.a sprawdzanie pracowników na l4 to podstawa żeby nie zapłacić .nie polecam tej firmy nikomu normalnemu ,chyba że pracujesz 10 lat to masz ok 2000 a na początek tyko 1500.
    eew

27.07.2016 11:22

@timon i jak udalo Ci dostac do nich na rozmowe kwalifikacyjna? pytam bo ejstem ciekaw jak to wyglada w sumie..a te ofetty pracy od nich to gdzie dokladnie mozna znalezc?
    timon

26.07.2016 21:57

I odpowiedzi nie uzyskałem. Wysłałem CV i czekam na rozmowę. A pozatym są oferty pracy na innych stronach niż firmowa.

20.07.2016 13:35

Polecamy zapoznanie się z aktualnymi ofertami pracy. Dodatkowo jeśli nie ma ofert, które Was interesują można wysłać dokumenty wskazując w polu stanowisko: Jestem zainteresowany pracą w firmie Deftrans. http://deftrans.com.pl/kariera/kogo-szukamy/

Zostaw merytoryczną opinię o Deftrans