Deftrans

• Garki
  • Świeca
  • Grochowiska
  • Tarchały Małe

3. Opinie o pracodawcach Odolanów
  5. Opinie o Deftrans

Opinie o Deftrans Odolanów

WebsiteIconDeftrans Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Deftrans!

05.09.2019 21:24

A kto się wypowie O Personalnej która została od Dara personalna z Lidla ?zapraszam na profil. Bez wykształcenia przygotowania. Brak wiedzy z kodeksu mało sympatyczną i kabel:) powiedziała Kadrowej ratuj siebie jak ja siebie. To tylko firma mówimy co zarząd chcę usłyszeć nie znam kodeksu Ale nikogo to nie obchodzi:)
    Piekny

18.08.2019 22:56

Daro najlepeszy kmiot (usunięte przez administratora) i kapus

02.09.2019 11:40

Mógłbyś rozwinąć o co chodzi ?
    Pracowalem

13.08.2019 17:43

Większość tutaj ma rację szkoda nerwów i czasu. Za dużo stanowisk w biurach i imbecylow że swoimi głupim pomysłami
    Pozytywny

08.08.2019 09:11

Praca tam to to porażka ale jak tam zarządzają misie Haribo to niestety używacie mózgu to nie boli ????
    Dolar

16.06.2019 16:19

Co tam nowego w łazienkach. Dalej zatrudniają umysłowe ameby w magazynie.
    Mmmnn

03.01.2019 20:01

Witam a co możecie powiedzieć o szlifierni

04.01.2019 13:22

praca ok. Cieżko nie jest bo elementy są małe, praca na 2 zmiany a ja na nockach nie lubie pracować więc się ciesze. Wypłata zawsze na czas - dla mnie ok, ja sobie chwale
    Borys

29.05.2019 23:54

Daj sobie spokój (usunięte przez administratora)
    Pomocna

07.04.2019 22:24

Praca dla ludzi bez perspektyw
    :-(

11.04.2019 09:08

napisalbym gorzej ale brak slow chwilami
    Kbhkbkhbkhh

25.01.2019 23:45

Nikt sie nie wypowie bo sie obawia:) zostaly pieski:) czyli Sebastian, Kasia podatni i klamliwi a oni mysla ze sa zaufani:)) no i Daroooo....:):) umowmy sie nikt juz teraz tej firmy nie szanuje..,byla prawda byla przyszlosc jest klamstwo i nic z tego nie bedzie p.s pamietam jak kasia zawsze wszystkim mowila....zwolnie sie bo nie wytrzymuje z szewostwem;)
    szkoda

28.01.2019 21:01

racja, zmiana kadry zarządzającej i mamy tego efekty
    nie polecam

15.03.2019 09:25

Ktoś celowo zawyza oceny - kiedys byla ocena 1 na 5 i byla adekwatna do sytuacji w deftransie
    jeszcze w deftrans

19.12.2018 15:48

po tych zmianach personalnych 'na gorze' - wydaje sie byc coraz gorzej :-(
    Kris

27.12.2018 21:52

Zgadzam się z Tobą, nic nie robią sobie z ludzi, a pracownicy odchodzą z dnia na dzień.
    do Kris

22.01.2019 09:50

raczej sa zwalniani z dnia na dzien
    Ona

15.11.2018 17:42

Witam wszystkich , czy obecenie jest rekrutacja w firmie Deftrans ? Chciałabym spróbować pracy . Aha i mam jeszcze jedno pytanie jak wygląda tam czas pracy w sensie zmianowym ? Od - do . Pozdrawiam z góry dzięki za odpowiedź .
    Aga

07.12.2018 14:30

Olka, praca lekka - elementy są małe więc fizycznie nie ma problemu. Zresztą pracuje tutaj dużo dziewczyn i dajemy radę :)
    Ola

18.12.2018 23:40

Aga , dziękuję za informację. Musiałabym zorganizować sobie transport do pracy , zabierac się z kimś.
    bajeczka

27.02.2018 15:19

Hej ja pracuje od 2 m-cy na montazu i polecam! a w szczegolnosci moj zespol i dziekuje za super wdrozenie mnie, no fakt latwo nie bylo bo sie stresowalam przez 2 tygodnie ze nie dam rady, ale reszta bez zarzutu! I chcialam dodac ze fajny tu socjal maja! pozdrawiam moj zespol:)
    Ola

16.11.2018 15:54

A co tam robisz? Możesz bardziej szczegółowo opisać ?
    Aga

29.11.2018 08:52

glowne prace to podawanie elementow do maszyny lub ich odbior lub pakowanie elementow do kartonu. Prosta praca - ja sobie chwale.
    Mika

22.10.2018 17:32

W chwili obecnej widzę , że poszukują monterów/monterki czy ktoś wie na czym polega ta praca? Raczej interesuje mnie praca dla kobiet. Pozdrawiam
    Keane

24.10.2018 12:08

Jak najbardziej jest to praca dla kobiet
    Oo

10.11.2018 23:39

Jest dźwignie? Co należy robić?
    kazik

05.07.2018 10:47

Ja pracuje, pensje poszly w gore na magazynie i do doysyc mocno, wiec jestem zadowolony i polecam co Flow pisze- ład i skład. Pozdro
    Mika

22.10.2018 17:36

A kobiety ile mogą zarobić tak mniej więcej ?proszę o informację
    Keane

24.10.2018 14:31

2.000 i więcej na rękę

23.07.2018 13:06

@saju znasz warunki pracy na magazynie w Deftrans? Jeśli tak, to opisz swoje odczucia. Wielu z nas przyda się taka informacja. Będziemy wdzięczni, jeśli rozwiniesz swój komentarz do obiektywnego wpisu. Każda wypowiedź jest cenna, pod warunkiem, że będzie zgodna z zasadami regulaminu naszego forum.
    saju

31.08.2018 21:20

@Karolina Serio musze mówić?? Biuro przecież wie najlepiej.
    EZO

28.07.2018 16:21

Praca jak każda inna, o podwyżce można zapomnieć, młodzi pracownicy zarabiają więcej niż ci ze stażem (wyższa podstawa).(usunięte przez administratora)- szkoda słów, nie potrafi nawet odpowiedziedź na dzień dobry, chyba że tylko wybranym osobom lub kiedy ma lepszy dzień. Szkoda słów.
    januszs

10.08.2018 10:44

W firmie zaszły znaczne zmiany odeszło wielu wykwalifikowanych pracowników , w tym ci którzy zarządzali łącznie z glownym dyrektorem zaczęła robić się padaka , chaos , nowi zarządzający kompletnie nie mają pojęcia o firmie, robi się nie ciekawie a przede wszystkim niestabilnie.
    anonimowa

10.07.2018 08:37

Hej, czy są przyjecia na magazyn? Jestem zainteresowana tu praca
    saju

22.07.2018 22:19

Heh nie szkoda ci zdrowia na magazyn??

09.07.2018 15:06

@Flow a czy firma Deftrans oszukuje w tej chwili kandydatów do pracy? Można tu liczyć na dodatkowe benefity, takie jak np. karta na siłownię? Podzielcie się swoimi doświadczeniami, pamiętając o regulaminie Gowork.
    Immu

10.07.2018 20:29

Firma Deftrans szuka nieustanie pracowników ponieważ jest tam taka rotacja ludzi, że ogłoszenia o pracę są ciągle. Benefity!!! Firma Deftrans nie zna takiego pojęcia.

02.07.2018 19:47

@Flow wnioskuje, że miałeś okazję pracować w Deftrans, skoro piszesz o aktualnych rekrutacjach. Czy mógłbyś w kilu zdaniach przedstawić swoje przemyślenia na temat tej firmy? Z jakiego stanowiska zaczynałeś pracę i jak długo tam pracowałeś?
    Flow

02.07.2018 22:33

Nie pracowałem ale pracuję od 5 lat. W sumie to jakby świadczy, że nie jest źle. Zasadniczo porządek i ład. Jakbym cos mógł poprawić na szybko, to wiadomo pensja w górę
    Martyna

23.06.2018 21:06

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?
    Flow

28.06.2018 18:22

Na produkcję i na magazyn raczej tak.
    Zainteresowany

11.06.2018 12:15

A tan naprawdę jak się pracuje?
    korral montaz

22.06.2018 09:31

Zainteresowany- pracuje sie dobrze, ja pracuje 8 lat. Przeszedlem wszystko co mozliwe- zawsze sie ktos znajdzie kto narzeka, wypisuje bzdury itd..., ogolnie zawsze wyplata na czas,dobra premia i socjal. Polecam!
    concorda

23.06.2018 17:00

jakby firma taka wspaniala byla to na rozmowie kwalifikacyjnego nie prosili by zebym im pomogl znalezc pracownikow pierwszy raz w zyciu ktos mnie poprosil o cos takiego haha ze smiechu nie moglem jedyna firma ktora od reki przyjmuje co oznacza ze nikt tam nie chce przyjsc (usunięte przez administratora)do takiej pracy zreszta zatrudnij sie a sam sie przekonasz jak ciezka to jest robota nawet nie masz czasu isc do toalety bo zaraz tasma stoi a tempo tej tasmy zadziwiajace za pensje minimalna to lepiej isc do galerii napewno zdrowiej na tym wyjdziesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Deftrans?

Kontakt - Deftrans

Odolanów

Deftrans Sp. z o.o.
    Irek

24.05.2018 22:40

Dziwią mnie wasze opinie . Słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!
    Henio

05.06.2018 17:06

A mnie dziwia dobre opinie pisane zapewne przez kierownictwo zresta kazdy sie przekona jak sie zatrudni operatorzy cnc haha
    sokrates

12.02.2018 11:39

Hej drajwer jak szukaja na kierwcow aplikuj, bo z tego co wiem to dobre stawki tam maja - moj kolega tam pracuje i chwali sobie prace na logistyce jako magazynier, ogolnie chwali sobie tego Pracodawce za umowe o prace, oni nie wspolpracuje z Agencjami, wyplate na czas i bardzo dobry pakiet socjalny oraz premie. Pozdro!
    ZsuedaT KyzdyR

18.05.2018 10:54

No nie żartuj buahaha
    Daro

23.01.2018 12:14

Ja pracuję na montażu 4 lata- zespol mamy stały i fajny, nie wiem o co wam chodzi- taaa zdarzaja sie osoby przychodzace i roszczeniowe jak wszedzie, ja polecam. Zreszta...co tu pisac...lepiej napisac negatywnie i oczywiscie sie nie podpisac imieniem i nazwiskiem niz napisac cos pozytywnego..pojda dalej i gdzie indziej beda narzekac proste...pozdrawiam!!
    waco

31.01.2018 11:29

dla tych którzy się wkopali i podpisali umowe o prace a chca sie zwolnic to moga to zrobic z winy pracownika poniewaz w tej firmie ubranie robocze dostaje sie dopiero po miesiacu a wedlug kodeksu pracy powinniscie dostac ubranie robocze w dzień podjęcia pracy
    DB

18.05.2018 10:47

Po miesiącu ubranie?? Hahaha
    Wiktor

10.05.2018 19:16

Słyszałem o firmie, że ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy warto aplikować?
    Lon

14.05.2018 21:25

Jak Najbardziej, choć musisz sam spróbować ;)
    wielblad

30.04.2018 14:44

Ddo Ciekawski- ja pracuje powiedzmy w obszarze w którym znajduje się utrzymanie ruchu- polecam z tego co wiem na Mechanik i Utrzymanie Ruchu dobre zarobki maja. - wyslij CV.
    Ciekawski

19.04.2018 15:16

Mogę prosić opinie o pracy na stanowisku mechnaik-technik utrzymania ruchu? Jakie zarobki, jaka atmosfera w dziale? Jak z przełożonymi? Karierowicze? Chce aplikować ale nie wiem czy warto - żeby nie spaść z deszczu pod rynne
    koras

01.03.2018 16:10

Witam, czy jest szansa aby Trolla w postaci Dawida, Hanryka i pod postacią Pracownik czyli caly czas tej samej jednej Osoby zobaczyc ID i zgłosic sprawę? Gdyz obraza Nas jako pracowników na Maszynowni i pisze pomowienia?
    Dawid

07.03.2018 04:13

Jakos w innych zakladach mozna sobie zrobic kawe zapalic papierosa jak maszyna obrabia detal a tylko w deftransie operator cnc pracuje na tasmie i ma cala minute zeby pojsc do toalety zanim nie przyjedzie nastepna palet polowa z was pracuje jako operator cnc a nigdy nawet przycisku zadnego nie naciskala ale brawo za inwencje zrobic siedzenia z opakowan po farbie wypelniona folia napewno sie tam nauczycie robic koretke narzedzia o ustawianiu nie wspominajac
    sanjooo

15.03.2018 11:04

Czesc, no głosno o tym kims, mysle ze mozna pomoc to nie problem, ja wiem o kim mowa pracuje na maszynowni przyszedl taki jeden mlody narobil tarabanu i obrazal nas- jestem za bo ja swojej ekipy i firmy nie pozowle obrazac pozdrawiam moj zespol i Koordynatora!
    Dawid

28.02.2018 18:28

ogólnie to ciezka praca jak to na taśmie jak ktoś nie może znalezć pracy to od ręki przyjmują ale to raczej praca tymczasowa bo dlugo się nie pociągnie fizycznie najgorzej przy maszynie taśma dosyć szybko jedzie minus brak możliwosci wyjscia na papierosa no i nie dostaje sie ubrania roboczego pieniądze nie warte tak cieżkiej pracy

23.02.2018 10:46

no rzeczywiscie praca (usunięte przez administratora) zatrudniaja jako operator cnc a pracujesz jako ukladacz detali drewnianych na tasmie wiec praca rzeczywiscie marzenie (usunięte przez administratora) na tasmie za 1500 kazdy ma inne marzenia ;o

28.02.2018 15:42

haha jakos teraz obsluguje cnc i przuczaja mnie do programowania na g kodach wiec niewiem co lepsze ale napewno nie ukladanie kostek drewnianych :D

28.02.2018 17:28

za to twoim szczytem marzen jest praca na tasmie :) wielce nazywacie sie operatorami cnc a nawet niewiecie ile osi ma obrabiarka :)
    Raf90

27.02.2018 18:46

Jakie warunki pracy i stawki dla kierowców, jak wyglada tam praca, gdzie głównie się jeździ?
    Tommi

27.02.2018 20:54

Całkiem całkiem przyzwoite :) jedyny minus to taki, że niestety rzadko poszukują kierowców. Jakoś obecni nie chcą rotować ;)
    thomas

23.02.2018 08:22

czesc!, moge sie wypowiedziec jezeli to ma pomoc, pracowalem w Deftrans jakies 6 lat. Z magazynu przeszedlem na montaz potem na maszynownie. Ponalem ludzi, bylo to moja 3 praca. Los chcial ze szczesliwie ulozylem sobie zycie ale musialem wyjechac do innego miasta na polnoc Polski. Jezeli chodzi o prace bylo mi bardzo ciezko opuszczac Deftrans. To co tam przezylem i jakich ludzi poznalem bylo dla mnie super dowiadczeniem. Oczywiscie bywaly chwile nieprzyjemne bo ludzie plotkuja ale plotkuja ludzie zli co cos im nie poszlo nie chca pracowac, chca odrazu zarabiac miliony. Nie tedy Droga...ja dziekuje firmie Deftrans za prace, godne wynagrodzenie, za ludzi ktorych poznalem. To nie jest Korpo ludzie! Tutaj sie wszyscy znaja...mozna porozmawiac z Kierownikiem , Koordynaorem z kim chcesz...niebylo problemu wziasc urlop, szanuje tego Pracodawce i naprawde polecam! A jadem beda rzuca LUDZIE SLABI. Zreszta gowork nie jest wiarygodny . Teraz gdzie pracuje jak sie zatrudnialem jest pelno zlych opinii a praca u obecnego Pracodawcy nie jest zla. Pozdrawiam Magazyn, Montaz, Maszynownie i wszystkich innych. Dziękuję!
    Kolany

21.02.2018 11:51

truskawa zgadza się, ja pracuje na maszynowni 6 miesiac a bylem u 4 innych Praocdawcow. Atmosfera jet super mam mega fajny zespol, wyplata zawsze ale to zawsze na czas, fajny system premiowy i przelozonego mam fajnego i pomocnego. Ogolnie ludzie sa otwarci. jJa tu juz mam kumpli! z czystym sumieniem polecam!
    truskawka

15.02.2018 11:10

Ja pracuje od 4 miesiecy na montazu , zastanawialam sie czy sie zatrudniac jak czytalam negatywne komentarze i powiem szczerze ze dla mnie to jeden z lepszych pracodawcow jakich spotkalam. Jestem zadowolona i z przelzonego i z grupy, wypata zawsze na czas, umowa o prace, bardzo fajne warunki zatrudnienia. Dlaczego ludzie pisza takie okropnoscii ja tego pracodawce nie zmienie na zadnego innego i bede go polecac!
    zebra

12.02.2018 11:03

Hej, polecam prace w biurze firma sie rozwja wiec nie wynika to z rotacji ale z zapotrzebowania. Ja ostatnio zatrudnilam sie w biurze i jest super, bardzo fajny mam zespol, atmosfera bardzo fajna i przelozony ktory jest naprawde pomocny, ogolnie fajnych ludzi poznalam! Aplikuj pozdrawiam!

10.02.2018 20:08

Masakra na rozmowie obiecują co innego miałam być szkolną na maszyne a co się okazało rzucaja z działu na dział i człowiek nie ma swojego miejsca pracy tylko mydła oczy a pieniądze też bez rewelacji zwłaszcza dla ludzi dojezdzajacych. Już niechce rozpisywać się co do atmosfery w firmie porażka. Pozdrawiam przyszlych pracowników i polecam zaopatrzyć się we własne ubrania robocze bo się nie doczekacie.
    Zapytanie

08.02.2018 11:06

A jak to wygdala z pracą w biurze. Ktos ma jakies doświadczenia. Widze, że ogloszenia dosc czesto sie pojawiaja. Chodzi mi bardziej o atmosfere i styl pracy.
    Wojas

07.02.2018 20:57

Hej Xmasster, jezeli chodzi o mnie teraz pracuje na montazu wczesniej maszyny. Maszyny sa wysokiej jakosci generalnie trzeba posiasc dosiwadczenie duze ale warto jezeli nie masz dosiwadczenia to zaczniesz od przekladania ale jak jestes ogarniety to mozesz zostac ustawiaczem ale musisz poznac specyfike. Ja pracowalem tam ok 2 lat i bylem mega zadowolony. Fajna ekipa i przelozony nie moge na nic narzekac teraz tez nie narzekam. Pozdro
    KanKo

07.02.2018 16:40

Szalu nie ma .Znam takie osoby co ROK pracuja a jeszcze ubioru nie dostali . Kierownicy pod tym wzgledem nie dbaja o pracownikow . Czlowiek by musial pulnago przyjsc do pracy zeby go wkoncu ubrali . Mozna sie prosic o ubranie ale nic z tego. A pozniej kierownikowi sie niechce zalatwiac albo moze zapomni . Niemam pojecia . Przede wszystkim to dotyczy dzialu lakierniczego . Pozdrawiam
    xmaster

07.02.2018 15:33

Witam, czy mogę zapytać o stabilność zatrudnienia? Myślę o aplikowaniu. To prawda ze firma sie rozwija? Nie mam doswiadczenia na maszynie a chcialbym zaczac, ktos cos wie?
    wella

07.02.2018 15:08

ja jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie. Na Pracodawce nie mozna narzekac. Atmosfera fajna, fajny socjal i zarobki. Ja polecam jak ktos nie chce pracowac to bedzie narzekal przyjdzie tu i pojdzie gdzie indziej to samo no i pozdrawiam lakiernie;)

Zostaw merytoryczną opinię o Deftrans