General Property Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 54 ocen.

Opinie o General Property Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Property Sp. z o.o.

krecik 75

Pomimo słabych opinii sprzed kilku miesięcy przyjąłem ich propozycję (3-6 mcy temu), nie ukrywam, że dla kasy i dziś nie żałuje (też nie pieje z zachwytu, dla jasności). Poznałem ich od środka i powiem szczerze, że firma jak każda inna. Jak pracuje się z ludźmi zawsze trafisz na dupka lub porządnych kolesi, z tym jest u mnie ok. Dużo zależy od menago, który z tobą współpracuje, jeśli jest mongołem i nic nie potrafi zorganizować wszytko leży, i tak jest wszędzie. Co mnie zaskoczyło na plus, a do końca na razie nie wiem jak to działa to system premiowy. Zrobiłem kilka zleceń i o dziwo pare stów wpadło, gdzie indziej nawet zeta bym nie powąchał. Rada dla GP prawodawcy, my na dole nie wiemy o czym firma mówi, menadzerowie słabo się dzielą taką wiedzą z technikami (zapewne nie wszyscy), bufon zapewne wpadnie na budynek aby odpekać swoje, a ludzi pracy ma w (usunięte przez administratora) szkoda, a mogło by być znacznie lepiej i wiele spraw można by było poprawić przy naszym udziale, tylko nikt tak nisko się nie pochyla, a szkoda. Mają napewno jak wszyscy problem z pozyskiwaniem techników, wydaj mi się, że zaczęli lepiej płacić i więcej proponować na start, ale może tylko mi się udało więcej wyrwać. Rozmowa kwalifikacyjna ok, bez poniewierania, pytanie merytoryczne dostosowane do wykształcenia branżowego plus eksploatacja, okres próbny to raczej formalność, bez dodatkowego egzaminu dostałem co obiecali. Podsumowując: - praca dla chcących pracować jest ok, nie ma presji i dopierdzielania (już tak miałem w innych korpo) ale (usunięte przez administratora) nie urywa - system premiowy, jak robisz więcej niż kawcia i przegląd centrali - działa, dopiszę jak ich rozszyfruje, - narzędzia mam :P - ludzie generalnie ok, debila na razie nie spotkałem na swojej drodze - w centrali po gębach wydają się ok, - kadrowa wydaje się równa, ale mało informacji na start przekazuje i pierwszse dni przez to trudniej się wgryźć

Ciekawy
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Witam, A ty czy czasami nie pracujesz na Klimczyka???. Coś mi ty śmierdzi krypto reklamą:) Zastanów się???...

Nick
@krecik 75 04.01.2018 17:39

Napisz mi kolego drogi o jakim mikołaju mówisz? Jestem związany z "GP" prawie 3 lata i żadnego mikołaja nie uświadczyłem, moi współpracownicy i pracownicy w innych obiektach również. Chyba, że jesteś pracownikiem biura na Klimczaka, tam dostali na Boże Narodzenie małe bombonierki. Jeżeli chodzi o stawki to z tego co wiem z pierwszej ręki to najwyższe stawki dla techników są na q22 tylko dzięki buntom załogi i nie przekraczają 4000 netto. Ogólnie Wypowiedzi Krecika wydają mi się próbą ocieplenia wizerunku - ktoś próbuje pisać w imieniu technika prawdopodobnie, żeby zachęcić nowych pracowników(Ciągle mamy braki kadrowe na stanowiskach techników). General nie jest złą firmą, jest tu całkiem w porządku, ale nie wychwalajmy jej ponad stan i nie piszmy kłamstw.

Robol

Pracuję w GP parę lat ( miedzy 1 a 3 ????) i nawet spoko,oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu i częstej zmiany FM, z ostatnim jakiego mam raczej współpracy nie będzie ???????????? chce być mądrzejszy niż jest i źle ze mną zaczął--szkoda chłopa ????????????

J23
@Robol 28.10.2017 16:10

"...oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu..." to co tam jeszcze robisz? Stać się na więcej, zwolnij się. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja też trochę w GP pracuję. Mam też kontakt z tymi, co odeszli lub ich zwolniono. Różnie trafiają. Nawet jeśli mają teraz wyższą pensję, to wiesz mi, nie za leżenie. Są i tacy, co odeszli całkiem niedawno i już są w kolejnej firmie, bo czasami się wydaje, że gdzieś indziej jest znacznie lepiej.

Hanna

Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w firmie General Property Sp. z o.o. a nie obrażanie ludzi. @J23 czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie? Jeśli chodzi o pracowników to z różnych powodów mogli być zwolnieni albo sami zrezygnowali z pracy.

bolek

współpracowałem z nimi, nazgarniali kasy z obsługi PHN-u.. dziwna firma. mieli umowę z phn na obsługę budynków,które przejeli wraz z pracownikami, których potem sukcesywnie zwalniali Jakieś nadęte towarzystwo..

J23
@byłem, zobaczyłem, załamałem się 13.09.2017 15:34

Twoja wiedza o firmie jest bardzo wycinkowa, a na dodatek, tego, czego nie wiesz, bo wiedzieć nie możesz, to sobie "dośpiewasz". Tak to jest, jak się komuś wydaje, że potrafi więcej, niż ludzie, którzy biznes prowadzą od lat. Każdemu, komu się wydaje, że wszystko zrobiłby lepiej, polecam poprowadzenie własnego biznesu. I życzę utrzymania się na rynku choćby rok! Jak zrobisz to lepiej- zacznij się wypowiadać na forum.

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@J23 14.09.2017 09:13

Plus dla was, że w końcu zwolniliście to towarzystwo wzajemnej adoracji, które psuło strasznie atmosferę i kosztowało Was straszne pieniądze. Jeszcze Wojtuś pobiegł za Bartusiem i może uda się Wam zbudować zgrany zespół. Jest kilku FMów którzy pracują długo, ale reszta wymienia się co 8 miesięcy. Nie wiem nic więcej niż Wy ludzie prowadzący biznes od lat, ale pamiętam jak dokładałem do kontraktu bo przecież Capital Parkowi trzeba zrobić dobrze bo dadzą nam inne budynki na których zarobimy (dosłowny przekaz od przełożonych) Pamiętam jak na początku roku był temat, że będzie rezygnacja z kontraktów nierentownych. Nierentownych bo dział wycen zaniżył stawki i kontrakt był na zero lub na minusie i nie starczało na dobrych techników a łatało się braki wiedzy serwisem mobilnym, za który musiałem zapłacić i mimo, że pieniądze krążyły wewnątrz firmy to ja miałem kolejny koszt w budżecie. Tekst o zwolnieniu pracowników przez okresem ochronnym jest wręcz zacytowany z Pana Dyrektora który nadal tam pracuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

J23

1. "nie wiadomo dlaczego pracownik został zwolniony" - no właśnie, nie wiadomo; ty wiesz? 2. "nagminnie zwalniają pracowników przed okresem ochronnym" masz jakieś dane, ile takich osób zwolniono?

Janina

Czy to prawda, że technik obiektowy z galerii przy ulicy Towarowej 22 został zwolniony dwudziestego czerwca na 10 dni przed jego wejściem w okres ochronny?

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Janina 09.08.2017 17:34

jest to bardzo możliwe.Pamiętam jak Pan dyrektor grzegorz k. (małe litery z premedytacja bo nie zasługuje na szacunek) zagryzając kanapkę w kuchni powiedział, że wszyscy pracownicy zbliżający się do emerytury będą zwalniani przez okresem ochronnym. Przyczyną tej wypowiedzi był fakt przejścia jednego z pracowników na zasłużona emeryturę i odprawa oraz wysługa lat jaką trzeba było mu wypłacić. było to kilkanaście tysięcy złotych. grzegorz k. " wszystkich zbliżających na emeryturę trzeba zwalniać!!! bo wiecie ile kosztował nas teraz Pan XXX ?? nie wiecie?? kosztował nas 15 tysięcy. wiec jak ktoś będzie przez okresem ochronnym jeszcze to do zwolnienia" - powodzenia z takim podejściem i brakiem szacunku. na to jeden z FMów odpowiedział mu na to " Pamiętaj, że ty też kiedyś będziesz odchodził na emeryturę" ale nie dotarło do tej pustej głowy.

Oczekujący

Wypłata przed czasem!!! NoNoNo! Tak trzymać Panie Premierze...:)) ... ale , ciut, przy mało??? Niech P pomyśli....:))

J

3000 netto to za mało? Pewnie, że za mało ale jeszcze nie słyszałem o firmie FM, która płaci technikom więcej? Najczęściej jest to wynagrodzenie z przedziału 2500-3000zł netto. Takie są realia polskiego rynku pracy i jak ktoś chcę zarobić więcej w tym zawodzie to pozostaje mu tylko wyjazd z Polski. Wynika to oczywiście z konkurencji i kontraktów, które są dość wyżyłowane jeśli chodzi o prowizje, etc.

BadBoy

Całkowicie się zgadzam z wpisem powyżej , Panowie --- 3000 tysie w obecnej dobie to pieniądze dla stażystów, naprawdę wszędzie ale to wszędzie w tej branży płacą już lepiej. A więc czas na zmianę , dopóki koniunktura na rynku pracy jest na nasza korzyść. Jedyne zagrożenie obecnie to Ukraińcy którzy jeszcze i jak na razie, wezmą każdą pracę za 600 euro ale to tez się za bardzo pracodawcom się nie kalkuluje. Tak że nie bójmy się aplikować o wakat w innych firmach niekoniecznie związanych ogólnie pojętym "Fecility Management" lecz w konkretnie innych branżowych firmach gdzie hydraulik jest hydraulikiem a elektryk elektrykiem.......... a nie H...... wie kim? Pozdrawiam wszystkich Dyrektorków wylanych na pysk...! ......Chwała bohaterom! Pracującym za taką kasę!!!

byłem, zobaczyłem, załamałem się

no i uciekają ludzie z tego tonącego okrętu. Nowa miotła zamiata, ratuj się kto może, bo dotychczasowe układy i koneksje mogą już nie wystarczyć żeby się utrzymać na dyrektorskim stołku. Bartuś z Wojtusiem idą dalej za rączkę.

Były FM
@byłem, zobaczyłem, załamałem się 23.06.2017 09:14

Już nie, Bartusia i Dorotki już też nie ma. Teraz wymiana na wysokich szczeblach.

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Były FM 10.07.2017 13:17

no i czystka nastąpiła, tak jak pisałem Dyrektorzy co mogli to już uciekli a reszta wyleciała z hukiem. Średnia dyrektora na pracownika w tej firmie była zatrważająco wysoka. Nowy prezes zaoszczędził jednym sprawnym cięciem kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na wynagrodzenia dla ludzi robiącym tylko ferment i przeszkadzającym w pracy. Teraz jeszcze dyrektor Grzegorz pobiegnie z płaczem za swoim face to face, bo przecież nie ma już kto go kryć i ocierać łez. W Wyszkowie coś się znajdzie. Ze strony tych którzy wylecieli nie było żadnej pomocy, cwaniactwo i klika kolesiostwa, ręka rękę myła i zawsze obwiniano tych niżej, bo my dyrektorzy to jesteśmy najlepsi. Panowie Prezesi brawo, że przejrzeliście na oczy jaki zespół sobie stworzyliście, tylko szkoda tej całej grupy ludzi, którzy chcieli budować tą firmę ale wylecieli lub zrezygnowali bo z Panami Dyrektorami nie dało się pracować. Jak to mówił dyrektor Grzegorz, gdy zwolnił z dyrektorem Bartusiem, kolejnego człowieka "w GP mogą pracować tylko najlepsi" Już was tam nie ma , sprawiedliwość powoli działała ale sięgnęła po swoje. Powodzenia dla tej firmy i polecam więcej inwestować w rozwój techników, ale teraz gdy w kasie zostanie z wypłat dyrektorskich to może będzie Was stać, aby dobrze zapłacić porządnym Technikom - 3000 zł netto to za mało, Kierownik Techniczny 4000 zł netto to za mało, FM 4000 zł netto to za mało!!!!!!! naprawdę w innych firmach płacą lepiej. Powodzenia!!!!!!!

Oczekujacy

No i wygląda na to ze skończyła się KASA w GP. 10.Czerwca a wypłaty NIET!!! "Panie P Jak Żyć???, Jak żyć???" ....... a żreć się chce.:(

potwierdzicel

@Wyjatkow zadowlony praconik GP 2017-05-11 14:58 Chodzi tu pewnie o R.G. i Ł.Ż. potwierdzam obaj są super filary tej firmy oby więcej takich !!!

Wyjatkow zadowlony praconik GP

Jestem pracownikiem firmy Gp i z mojego stanowiska moje jedną rzecz sprostować na moich obiektach wszystkie przeglądy przeprowadzane są w rzetelny sposób , nigdy nie wyprodukowałem lipnego Papieru . Co do samego klimaczka 1 to się nie wyprowadzam byłem tam tylko raz . Na dzień z kierownictwa mam odczynienia tylko z kierownikiem i Managerem są do najlepsi szefowie jakich miałem w życiu , z tym co mamy, robimy nadludzkie wysiłki i daje się radę nie wiem jak jest na innych obiektach i ale u mnie jest wzorowo wszyscy się kochają nikt na nikogo nie donosi . Najśmieszniejsze iż wszystko co napisałem to prawda a żaden z was w to nie uwierzy ale co tam . Każdemu z was życzę takiego managera i kierownika jakiego ja mam. Narzędzia wszystkie dostałem o niektóre trzeba się było strać ale wszystkie są. Mogę praktycznie zrobić wszystko . Social tęż jest i integracja dostałem też możliwość awansu zawodowego.

Poprawny
@Wyjatkow zadowlony praconik GP 11.05.2017 14:58

Rafale i Łukaszu ,co wy zaczęliście pić ,żeby wypisywać takie bzdury. Nikt kto przepracował chociaż miesiąc w General Property nie uwierzy w te brednie. Porażająca dysleksja od razu wskazuje na tego z was ,który te wypociny wklepywał . I jeszcze ten popierający was wpis kolejnego analfabety, w tej samej minucie 14:58 . Taki tercet egzotyczny łomżyńsko-warszawsko-skierniewicki - ŻENADA Wypociny weteranów w wystawianiu lipnych papierów na obiektach . Panowie zmieńcie dilera ,bo te prochy wypłuczą wam rozum już do reszty.

jak dobrze, że już mnie tam nie ma
@Poprawny 13.05.2017 22:01

wyjątkowo zadowolony pracownik GP musi trochę tak składnią i interpunkcją popracować. proszę o informację od wyjątkowo zadowolonego pracownika jaki ma socjal?? jak kiedyś zapytałem o fundusz socjalny, bo przecież w firmie zatrudniającej tyle osób powinien być, zostało mi przesłane pismo, które podpisało dawno temu dwóch pracowników. W piśmie było ślicznie napisane, że w imieniu wszystkich, tych dwóch panów zrzeka się praw do funduszu socjalnego. Dodatkowe ubezpieczeniem, opieka zdrowotna, multisport ?? gdy zapytałem o to, usłyszałem od pana dyrektora, że takich rzeczy nie mamy, a jak chce o tym dyskutować do proszę iść sobie do prezesa. tak wiec jestem ciekawy jaki socjal ma ten pan. mam jeszcze jedno pytanie, czy dziewczyny z księgowości nadal nie odbierają telefonów?? Bo boją się, że dzwonią wkurzeni podwykonawcy którzy czekają na kasę przez pół roku. Gazele biznesu hahahaha!!! Te statuetki co stoją na wejściu, wręczone na gali, na którą panowie prezesi, aby odebrać nagrodę musieli zapłacić po 2,5 tysia każdy, żeby wejść to można sobie kartki na biurku przykładać żeby nie odleciały, taką mają wartość.

Elżbieta II

a jakie jest to nowe hobby prezesa... bo mi umkło

Hanna

@Poprawny, @SPY nie współpracuję w żaden sposób z General Property Sp. z o.o. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się najeżdżając myszką na ikonkę mikrofonu, zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w powyższej firmie. Nie jestem również moderatorem wątku. Jeżeli jakiś wpis został zarchiwizowany przez administratora, to musiał on być niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl

Hanna

@Jeszcze pracownik, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat General Property Sp. z o.o., a nie o poszczególnych pracownikach.

SPY
@Poprawny 26.04.2017 23:05

Zlokalizować kogoś to żaden problem,..... wystarczy nr IP , Macadres Traceroute,Provider, geolokalizator (który każda mapa posiada), a później to już , ustalić tylko ,............ (godziny w których piszesz,... zamiast pracować???:No chyba że Po- ale to tez do ustal..), parę Podpowiedzi (niby Redaktor Hanny) no i Cześć "Bolek":) - i już leżysz (jak prosiaczek) na talerzu Pana Prezesa w kolejce do odstrzału:))))) Capisci Amico Mio:) "". A poza tym ...To masz rację!.

Jeszcze pracownik
@Hanna 26.04.2017 09:02

To pracownicy tworzą tą firmę

Pinokio

Na pewno nie jest łatwo w tej branży, nawet firmą korporacyjnym jednak to nie jest żadne usprawiedliwienie. Mam wrażenie, że branża FM leży i kwiczy i do sensownych działań nie może się zmobilizować ponieważ wszystko rozbija się jak zawsze o pieniądze. Na przykład chcąc stworzyć profesjonalny zespół techniczny trzeba zatrudnić ludzi, którzy się cenią. Jednak zazwyczaj na takie działania nie pozwala kontrakt więc zatrudnia się tylko jednego bardziej rozgarniętego i reszta jest z łapanki. Firmy FM robią jeszcze jeden myk, po przejęciu obiektu, na którym była inna firma techniczna (rotacja zarządców, serwisów, etc jest ogromna i jak ktoś liczy na stabilną pracę to może zapomnieć, nie w branży FM), firma zatrudnia dwóch starych techników, którzy znają obiekt i np. dwóch świerzaków bez znajomości i kwalifikacji - ale wyślę się ich na SEP i będą mieli papier (śmiech!) A po pół roku zwalnia się tych doświadczonych i ze znajomością i zatrudnia się kolejnych świerzaków, i tak dalej.. Taka zasada dotyczy większości firm na rynku FM. Więc jak ktoś szuka pracy w tym segmencie to chyba lepiej sobie darować. Po 20 latach pracy w tej branży i doświadczeniach małymi firmami jak GP i korporacjami jak Sodexo, Warbud, etc, stwierdzam, że wszędzie jest syf. I trzymam się już jak najdalej od tej branży, która pięknie wygląd tylko w gazetkach property. Dużo lepiej jest w firmach, które oferują dla klienta konkretną technologię i wszędzie indziej. Żaden dział inżynieryjny w GP nie przejdzie bo prezes ma zasadę, ze liczy się ilość a nie jakość :))) Chłodnictwo nawet dawało radę i pożarówka chyba też ale za szybko to wszystko się działo. No to teraz czekamy na pracowników z Ukrainy! Zastąpią pracowników za marne pieniądze z polski. No może się wtedy firma trochę podniesie i starczy kasy na nowe hobby prezesa :) Pozdrawiam kolegów z branży!

anonim

(usunięte przez administratora)

Służbowy Laptop
@larry 02.05.2017 08:01

To ja, Twój służbowy laptop: bardzo tęsknię za swoim twardym dyskiem. Oddaj mi go proszę.

larry
@Służbowy Laptop 05.05.2017 08:23

Ooooo... Oooooo.... Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji z Klimczaka przeszło już na twarde DRAGI. Proszę zacząć leczyć się na nogi ,bo na głowę jest już za późno.

Hanna

@Zastępca, nie współpracuję z General Property Sp. z o.o. Nie jestem również moderatorem wątku. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu, kliknij myszką w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu.

Zastępca
@Hanna 21.04.2017 11:07

Oraz MAK - a.!!! .........I do ogródka:))) Ps. Jeżeli nie jesteś "Moderatorem" to nie zajmuj stanowiska "Cenzora". ...A Może jesteś...:)???? Zastanów się???

Hanna

@lubię larry-ego, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl

Zastępca
@Hanna 21.04.2017 09:53

Nie kompromituj się koleżanko jesteś niekonsekwentna i stronnicza , to prawda ze usuwasz posty, np @ Mak- a , Larego i w ogóle wtrącasz się do dyskusji niepotrzebnie. I nie wspominaj o Regulaminie Serwisu GoWork.pl bo o sama go łamiesz , np. niektóre wypowiedzi "cenzurujesz" jako słowa "niecenzuralne" a na niektóre jesteś " ślepa i głucha" np post (ART - a)(Wezwijcie lekarza....). Nie wiem ile ci płaci GP ale, przyszła wiosna więc lepiej idź wyrywać chwasty w ogródku będzie z tego lepszy pożytek:)).

:)

Cześć Pinokio, pójść spać mi nie dasz. Jesteś debeściak, założę twój fanklub! Wazelina i jajka to twoje fetysze? Ty zboczku! Niezły figlarz z ciebie, działasz na wyobraźnię

:)

Podobno Misiewicz pracy szuka, może w GP prace znajdzie, ma doświadczenie z generałami. No i zapewne zamówienia publiczne otworem staną. Ciekawa perspektywa. Podobnie jak ART spadam, poczekam na lepszą koniunkturę aby skorzystać z ich oferty. Na dzień dzisiejszy ocena merytoryczna na tym portalu jest równa 0. Szkoda bo zależało mi na uzyskaniu cennych informacji, a tu kabaret. Zaśmiecony marnymi i nie merytorycznymi informacjami, ludzie ogarnijcie się! Nikomu nie pomagacie tym śmietnikiem, nie taki jest cel tej strony . Moje wpisy zamieściłem z premedytacją, odrobina refleksji zanim coś wpiszecie!

Taka refleksja
@:) 20.04.2017 23:38

Zastanów się, co chcesz osiągnąć? Oczekujesz merytorycznych informacji, a z drugiej strony piszesz, że celowo zamieszczasz wpisy , które "podgrzewają" atmosferę? Wpisałeś się w narrację obecną w wątkach powyżej, nic więcej.

Pinokio

Proponuję dla normalnych szkolenia techniczne i miękkie a dla wazeliniarzy głównie szkolenie na temat właściwości wazeliny... :)

technik hvac

Kurde! niezłe jaja na ich profilu. Mimo kontrowersyjnych wpisów, pójdę na rozmowę i zdam wam relację z jej przebiegu. Głownie dla tego, że pasuje mi ich kilka lokalizacji w Warszawie. Może kasy lepszej nie wyrwę, ale na biletach zaoszczędze. serio to potrzebuje zmiany mój lider mnie denerwuje mówie dość! kilku kolegów pracuje dla nich i nie ma tragedii dlatego liczę na przyzwoitą ofertę i pewnie skorzystam jak mi dadzą moje minimum. byłem tu i tam każdy ma swoje za uszami najgorzej było w warbudzie tam jest ściema i raczej nikt im nie dorówna.

:)

Dla Pinokia najlepsze szkolenie to co robić by nos mu nie rósł...

ART

Widzę, że podgrzałem atmosferę. Nie to było moim zamiarem... sorki koledzy. Pinokio, podobno w Lidlu i Biedronce płace podnieśli i nie trzeba za uprawnienia SEP płacić, bo ich nie trzeba. Coś dla ciebie, na kasie nie masz połączenia z netem i może "Generałowi" w końcu odpuścisz. Zastanawiam się pod jakim nickiem wcześniej się pociłeś, aby kilka zdań napisać. Coś czuje, że lizanie jajek cię kręci... :))) Na tym kończę swoją twórczość. Liczę, że rozsądni poszukiwacze opinii będą potrafili oddzielić ziarno od plew. W branży Faciliti Management firmy niczym się od siebie nie różnią, a więcej technikom czy managerom zapłaci bardziej zdesperowany, należ pamiętać przy wyborze ofert, że lepsze złem dobrego i może się okazać, że zmiana nie zawsze wyjdzie nam na dobre. Mam swoje doświadczenie, od nastu lat pracuje w tym fachu i wiele "karier" widziałem. Koleżanki i koledzy! wasza kariera w waszych rękach, lewaki wcześniej czy później marnie skończą! A później siedzą na Gowork'u i jadą po swoich byłych żywicielach. Nie potrafią szanować ludzi którzy dali im szansę, a krytyka to dla nich najprostsza metoda rozładowania frustracji. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie, które wywołałem, nie takie było moje założenie. Chciałem być głosem rozsądku, a wyszło jak zawsze. ;) Powodzenia!

:)
@ART 20.04.2017 22:31

Wielkanoc była, obstawiasz, że lizał w skorupkach czy bez?

:)
@:) 20.04.2017 23:18

Oczywiście chodziło mi w jakie formie Pinokio jajka lubi... zafrapował mnie gość.

liroy

Wezwijcie lekarza dla tego pana- cześć Bartku :)

Wezwijcie lekarza dla tego pana

Pinokio chłopaku!

Pinokio

Widzę, ze wypowiedział się ktoś (ART) z towarzystwa wzajemnej adoracji :) Napisz lepiej ile ostatnio osób firma zwolniła. Napisz jak długo na pieniądze czekają kontrahenci, serwisy, z którymi GP współpracowała, ok? Prawda jest taka, że nikt już z Wami nie chcę współpracować bo czekanie pół roku za kasą to taka Wasza polityka finansowa, znana od lat. Masz racje - bijecie tym inne korporacje na głowę, ponieważ one mają jednak płynność finansową. Tak, ja wiem, macie to głęboko w d.... przecież na rynku jest tyle innych serwisów... Napisz w jaki sposób podwyższacie kwalifikacje i wiedze techniczną personelu, ok? Bo poza SEP nie ma u Was żadnych szkoleń. - za SEP potrącacie z pensji. Zatrudniacie ludzi bez kwalifikacji (każdego przecież można wysłać na SEP), a rekrutacje przeprowadzają FM, który nie mają pojęcia o HR. Za to wiedzą, że muszą zmieścić się w budżecie i dopiąć kontrakt, do którego tak mądrze podeszliście, że już na starcie jest pod kreską ;) Nie ma żadnej u Was szansy rozwoju, a kreatywność to śmiech na pustym open space :) To, że ktoś się doczłapał od technika do FM to nic nie znaczy. Czy jest jakaś ujma w byciu technikiem ??? Większość normalnych w tej firmie to byli właśnie technicy, tak z moich doświadczeń wynika. Natomiast FM to nieźli ściemniacze, którym nos bardzo rośnie przy każdym kontakcie z klientem, etc. I zwykli wazeliniarze, śmieszne i żałosne to bardzo... Ludzie nie wierzcie tej firmie, która na początku sprawia dobre wrażenie ale mega traci przy bliższym poznaniu. Moja ocena jeśli chodzi o profesjonalizm w skali od 0 do 10 to jednak ZERO...

Ciekawy
@Pinokio 20.04.2017 14:58

A kim chciałbyś być w tej firmie? Do czego masz kwalifikacje lub talent? Jeśli ci tak źle, to dlaczego się nie zwolnisz i nie poszukasz pracodawcy, który doceni takiego dobrego pracownika?

Ciekawy
@Pinokio 20.04.2017 14:58

A jakich szkoleń kolega by oczekiwał? Pytam poważnie, bez żadnych podtekstów.

Hanna

@lopek, dlaczego uważasz, że praca na stanowisku Facility Managera trwa pół roku, rok w powyższej firmie? Czy wspominasz tutaj jakąś konkretną sytuację? Powiedz więcej na ten temat.

lopek
@Hanna 20.04.2017 11:00

Bo znam przynajmniej trzy osoby, które w okresie od 6 miesięcy do około roku zostały zwolnione.

ART

Ho... ho... ho!!! Widzę, że na profilu GP utworzyło się ciekawe forum dyskusyjne. Szkoda, że tyle żółci się tu leje, zapewne paru zdesperowanych FM'ów, którzy polegli na polu walki i dostali wilczy bilet napędza to zjawisko. Wielka to szkoda. Miałem okazje tworzyć ten zespół, niestety nie dane mi było zagościć na dłużej - nie ukrywam, że żałuje mimo upływu czasu (fajni ludzie, w wieku, który pozwala na przesuwanie gór i to się tam liczy). Też niechlubnie zakończyłem karierę w ich strukturach, zapewne trochę w tym mojej winy (lecz i zarząd nie był aniołkiem, ale rozstanie "wymarzone", jak być wypierdalanym to tylko w GP ;) bez ubeckich standardów jak w korpo), moja linia obrony - brak zdefiniowanych oczekiwań, ale to efekt specyfiki ich codziennej pracy. Kręgosłup GP to osoby, które otrzymały szansę wewnętrznego awansu, w większości od technika do menadżera. Tworzą zgraną strukturę, która pomimo wewnętrznych tarć potrafi finalnie ze sobą doskonale współpracować (prawie jak muszkieterowie - jeden za wszystkich) i w tym tkwi ich siła. Zdecydowanie łatwiej młodym osobom, które nie są skażone korpo, a tym bardziej nie zaliczyli nieudanych epizodów w molochach (tym w GP raczej będzie im trudno), chyba że mają jajca, są otwarci i mają inicjatywę (przykład kolegi "ładnego", który odbudował się w ich strukturach i gra pierwsze skrzypki). Kochani bełkoczący, zauważcie! Dwóch kolesi (kompletnie różnych - opis prezesów sobie odpuszczę) buduje firmę w branży zdominowanej przez mega korporacje, które obracają w skali Europy miliardami EURO. Na polskim rynku, biją ich na głowę. Skutecznie zdobywają rynek, a ich siła to ci ludzie po których jedziecie w swoich postach. Trochę szkoda, bo powinno się promować rodzime przedsiębiorstwa, a tu masa polaczków uprawia rodzimy standard - dopierdol rodakowi, któremu się udało :( polecam test na przedsiębiorczość zaproponowany przez "księdza", który wpisał się powyżej - gleba was czeka. Szkoda, że waszym wpisom nie towarzyszy refleksja, jaką szkodę wyrządzacie tym ludziom wypisując bez zastanowienia swoje opinie, które jak się domyślam były inspirowane głównie frustracją po otrzymaniu wypowiedzenia. Uwierzcie, nikt nie pozbywa się wartościowych ludzi, a w GP jak mało gdzie dają szanse rozwoju, i co najważniejsze słuchają oraz zapraszają do współtworzenia. Wiem co piszę, zaliczyłem w swojej karierze wiele brandów korporacyjnych zarówno PM i FM, uważam, że pomimo tej nędznej dyskusji GP nie powiedziało ostatniego słowa! Trzymam za was kciuki Panowie, a paru zdesperowanych byłych pracowników wam nie przeszkodzi, trzymać kurs i robić swoje - to moja rada dla was. Mało jest firm, które tak doceniających kreatywnych ludzi, w brendach czeka was exc. procedura oraz prezes, z którym zamienicie zdanie jak będzie was jebał, o ile pozwoli wam japę otworzyć i ten sam prezes ma was głęboko w dupie! To na tyle. ART PS. Wewnętrzne zmiany opisywane powyżej, zapewne jak każde wywołują niezadowolenie, stąd brak zrozumienia wśród pracowników (podświadomie reagujemy na naruszenie swojego terytorium). Podziękowanie wspólnikom i w efekcie zakończenie działalności TEXO było dobrym ruchem, ta działka to element GP i pajace w stylu Bieńka nie są im potrzebni.

;)
@GP od 2 lat 20.04.2017 21:57

Cześć Wojtku.

;)
@GP od 2 lat 20.04.2017 21:57

Q-kurde teraz to dopiero macie zespół zintegrowany.

Landlord

Miało byc polecam, a nie olewam :)

Landlord

Generalnie nie było tak tragicznie :) ludzi spoko, projekty ciekawe, warunki pracy ok (po zmianie z domu na Wiertniczej na biuro na Klimczaka), tylko kasa mocno słaba, co poskutkowało zmiana pracy po kilku miesiącach. Olewam raczej dla rozpoczynających karierę.

Hanna

@larry w swojej ocenie wspominasz między innymi o braku poszanowania pracownika oraz jego pracy. Co masz tutaj na myśli? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja? Proszę o rzetelną odpowiedź.

qwak
@Hanna 19.04.2017 14:13

Hanna niech GP napisze ile osób zwolniło przez ostatnie 6 miesięcy i jakie były kryteria zwolnień?

anonim

(usunięte przez administratora)

byłem, zobaczyłem, załamałem się

potwierdzenie mojej wcześniejszej opinii o towarzystwie wzajemnej adoracji. Klika funfli co patrzą tylko na interes swojej grupki, a resztę można wydy ....... panowie dyrektorzy co udają na open space, że mówią po angielsku - po prostu komiczne. przez zmianę nazwy i łączenie spółek nic pozytywnego nie wychodzi. obiecywanie klientowi złotych gór a później zrzucenie odpowiedzialności na pracownika, sprawy nierealne do zrobienia za pewną kasę trzeba zrealizować. dział wycen leci na dno z ofertami a później budżet się nie spina, o rozliczaniu działu ofertowania słuchałem ponad rok, jakoś nic się nie zadziało i dalej sam martwiłeś się jak zarobić na kontrakcie. Przecież nie pójdziesz do klienta i nie powiesz, aby kontrakt zarobił do musicie dopłacić co miesiąc kilka tysięcy. Kombinujesz gdzie zaoszczędzić i zrobić przegląd własnymi siłami, których nie masz bo na godzinach i pracownikach zjechane do minimum, wiec przegląd kończy się zrobieniem papieru. Jak klient nie kumaty to nie zauważy, że w wycenie do przeglądu była firma zewnętrzna, której nigdy nie było na budynku, a papiery zrobione przez GP. Zarobki dla technika proponowane w przedziale 2800 - 3100 netto wiec brak chętnych do pracy.

Hanna

Dla zainteresowanych - na stronie firmy znajdziecie aktualne ogłoszenia: http://www.generalproperty.pl/#Kariera Która oferta pracy najbardziej Was zaciekawiła?

lopek
@Hanna 10.04.2017 13:35

Na ile ta praca? Pół roku, może rok i do widzenia. Tyle trwa kariera Facility Managera w tej firmie.

Ksiadz.

Proszę żeby każdy z was założył firmę i zatrudnijcie sobie ludzi i niech dla was pracują. Nie podoba się możesz wyjechać za granice i pokarzesz co potrafisz i będziesz zawsze polaczkiem. Pracuję od początku nie tłumacz mi że jest syf i nie dobrze tylko narzekać potraficie ,jesteś osobą dorosła to pokarz na co cie stać i jaki jesteś wydajny . To jest mój obiektywizm . Nie komentujcie mojej wypowiedzi.Nie pozwalam.

gp
@Ksiadz. 10.04.2017 13:22

Zobaczymy za 6 miesięcy.

Hanna

@serafin, a długo już nie pracujesz w General Property Sp. z o.o.? Może od tego czasu coś się zmieniło?

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Hanna 05.04.2017 11:01

Nic się nie zmieniło, to opis ostatnich miesięcy tej firmy.

serafin

Pracowałem w tej Firmie w przeciągu pół roku na prestiżowym budynku w Warszawie odeszło 10-ciu ludzi. Zła organizacja pracy,zero podwyżek niekompetentna kadra zarządzająca brak narzędzi,wymagania duże . Ogólnie nie polecam tej Firmy.

Hanna

@MAK, proszę zamieszczać komentarze na temat pracy w General Property Sp. z o.o., a nie o poszczególnych osobach.

Hanna

@Poprawny, prosimy o merytoryczne komentarze na temat General Property Sp. z o.o. :) Może podzielisz się z nami jakimiś informacjami?

K01

Są rozrzuceni po całym kraju wiec każdy kawałek ma swoich przełożonych i działa jak niezależna komórka , może w tym problem ?

nick

dla mnie spoko

tworek

WIADOMO WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA. ALE NIE WYDAJE MI SIĘ ZEBY BYŁO TAK ŹLE JAK TO OPISUJECIE. MOŻE KOLEGA EDI MA RACJĘ, PRACUJECIE W INNEJ FIRMIE A NIE W GP?! CHŁOPAKI ZAMIAST SIĘ UZALAC TO WEŹCIE SIĘ DO PRACY ALBO WRACAJCIE JESZCZE DO SZKOŁY, ŻEBY SIĘ DOKSZTALCIC.

tworek
@Poprawny 26.01.2017 15:48

A kolega to ma chyba problem z poprawną polszczyzną, zapraszam w takim razie do zapoznania się z LEKTURĄ słownika języka polskiego.

Poprawny
@tworek 02.02.2017 15:18

Te "Polonista" nie bądź taki "ą , ę" każdemu się zdarzy pomyłka, ale dzięki za wskazówkę, teraz będę uważał na błędy ort. i od teraz dla przykładu, zamiast Dureń będę pisał CYMBAŁ.. Pozdrawiam...

Edi

Pracuję od 2 lat i ja jestem zadowolony. Firma organizuje i opłaca szkolenia SEP!! Za nadgodziny zawsze mam płacone, wypłata na czas, dobra atmosfera pracy, możliwości rozwoju...

Edi
@rakarz 21.01.2017 07:18

Stary a może Ty nie w tej firmie pracujesz?????! No jakoś z kumplami nie mamy takich problemów w gp jak ty. Nadgodziny??? Zależy ile roboty jest. Ale skoro.nie wiesz to.pewnie się mocno nie przepracowujesz. Z takim podejściem to pewnie długo nigdzie nie zagrzales miejsca. Nara

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@rakarz 21.01.2017 07:18

potwierdzam firma potrąca z wypłaty za szkolenia SEP, jedyny plus to wypłata na czas. Kadra dyrektorska to jakaś śmieszna klika, towarzystwo wzajemnej adoracji liżąca się po jajkach wzajemnie, wyśmiewająca wszystkich innych nie będących w ich super zespole. Pracujesz w jednej firmie a są "oni" i "my". Firma próbuje stać się korporacją, tworzy procedury, zmienia, wdraża i buduje coraz większy zamęt, stwarza problemy, zamiast rozwiązywać. Atmosfera raczej średnia, bo odkąd łączą się dwie spółki i jest wielka niewiadoma co będzie dalej, i zamiast inwestować w dobrych techników, dorzuca dyrektorów. Mamy jedno wielkie zwolnienie grupowe, dobrzy technicy odeszli sami i nie płaczą za GP. Pan dyrektor wchodzący w d...... klientowi przez telefon, po rozłączeniu się, pracując na open space, rzuca takim mięsem , że cenzuralne słowa są przerywnikiem między k....., p....... i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma na równi pochyłej, wystawiona na sprzedaż, w kasie pusto, pewnie niebawem zaczną się opóźnienia w wypłatach. kontrahenci czekają na kasę po pół roku, wiec już nie chcą robić dla tej firmy. Pan Dyrektor przyjeżdża na kontrakt, mówi co innego, piszę jeszcze coś innego, później rozlicza z czegoś innego i mówi, że nie pamięta co ci mówił za pierwszym razem. Jak mu przypominasz jego pierwszą wypowiedz to mówi, że to już nie ważne - tak panie "jake" spod Wyszkowa. Generalnie firma robi dobre pierwsze wrażenie ale im dalej w las tym ciemniej . nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krys

Nie rozumiem tych negatywnych postów powyżej. Każdy pracownik ma umowę o pracę. Zarobki? Takie jak wszędzie, im więcej umiesz tym lepiej zarobisz. Praca stabilna, przynajmniej na "śmieciówkach" nie zatrudniają. Widać marudzą Ci co niewiele potrafią. A nadgodziny? Albo można odebrać albo zwyczajnie za nie płacą. Idealne miejsce dla kumatych ludzi. Najwyraźniej osoby z postów powyżej do takich nie należą... Reasumując, firma dba o swoich pracowników i szybko się rozwijają, gdyby tak nie było to nie dostawaliby rok w rok Gazel Biznesu dla najdynamiczniej rozwijających się firm. Zamiast pisać posty na niskim poziomie weźcie się do roboty. Za siedzenie i zbijanie bąków nikt Wam nie zapłaci.

krys
@Gość 30.01.2017 14:30

Hahahhahahah hejterowiec! Ludzie zanim coś napiszecie zapoznajcie się z definicją. Żenada

krys
@Gość 30.01.2017 14:30

Hahahhahahah hejterowiec! Ludzie zanim coś napiszecie zapoznajcie się z definicją. Żenada

ptasznik

Pracę tutaj można określić jednym, krótkim słowo - SYF. Zatrudniają nie wiadomo po co, nie mają żadnego pomysłu, systemu szkoleniowego, kompletnie nic. Jeżeli chcesz zmarnować trochę kariery to zapraszam do GP. Do tego atmosfera to jedne wielki dno. NIE POLECAM.

Norek

Totalny syf: Zero socjalu Zero nadgodzin H....we zarobki. do groma roboty bo budynek sie starzeje CFP No i oczywiście kierownictwo Super bezczelny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A Drzazga oraz oraz przyklepujący mu P Smietana Duet do wykańczania ludzi i Towarzystwo wzajemnej adoracji!Wszędzie byle nie w - GP - czyli Gówniana Praca.

gp
@Norek 01.12.2016 09:36

No i Śmietana się rozlała.

Jacek

Umowa o pracę i w terminie - dla mnie brzmi to bardzo sympatycznie, bo dokładnie tego większość z nas szuka, więc fajnie, dobrze bardzo

wert

Janek warto. Umowa o pracę i płacą w terminie,

Zostaw opinię o General Property Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Property Sp. z o.o.