General Property Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 74 ocen.

General Property Sp. z o.o.
3 74 6 1

Opinie o General Property Sp. z o.o.

Czarnamamba

Współczuję podwykonawca- znów nie płacą. Czas by firmy wyciągnęły z tego wnioski.

wiarołomca7#
@Czarnamamba 06.12.2018 23:51

tak jest co roku od wielu lat; wynika z tego, że żadne 'zabiegi" zarządu nie przyniosły żadnego rezultatu - podwykonawcy nie dostają kasy miesiącami, ludzie odchodzą, a firma ma coraz gorsza opinię na rynku. a tak na marginesie: ciekawe jaką furą jeździ teraz prezes??

Czarnamamba
@wiarołomca7# 07.12.2018 14:02

Ostatnio Mercedes G, Audi Q5, BMW i8 - lecz czy to ważne, przecież za swoje kupili. Jak by płacili to nich śmigłowcami latają.

krecik 75

Pomimo słabych opinii sprzed kilku miesięcy przyjąłem ich propozycję (3-6 mcy temu), nie ukrywam, że dla kasy i dziś nie żałuje (też nie pieje z zachwytu, dla jasności). Poznałem ich od środka i powiem szczerze, że firma jak każda inna. Jak pracuje się z ludźmi zawsze trafisz na dupka lub porządnych kolesi, z tym jest u mnie ok. Dużo zależy od menago, który z tobą współpracuje, jeśli jest mongołem i nic nie potrafi zorganizować wszytko leży, i tak jest wszędzie. Co mnie zaskoczyło na plus, a do końca na razie nie wiem jak to działa to system premiowy. Zrobiłem kilka zleceń i o dziwo pare stów wpadło, gdzie indziej nawet zeta bym nie powąchał. Rada dla GP prawodawcy, my na dole nie wiemy o czym firma mówi, menadzerowie słabo się dzielą taką wiedzą z technikami (zapewne nie wszyscy), bufon zapewne wpadnie na budynek aby odpekać swoje, a ludzi pracy ma w (usunięte przez administratora) szkoda, a mogło by być znacznie lepiej i wiele spraw można by było poprawić przy naszym udziale, tylko nikt tak nisko się nie pochyla, a szkoda. Mają napewno jak wszyscy problem z pozyskiwaniem techników, wydaj mi się, że zaczęli lepiej płacić i więcej proponować na start, ale może tylko mi się udało więcej wyrwać. Rozmowa kwalifikacyjna ok, bez poniewierania, pytanie merytoryczne dostosowane do wykształcenia branżowego plus eksploatacja, okres próbny to raczej formalność, bez dodatkowego egzaminu dostałem co obiecali. Podsumowując: - praca dla chcących pracować jest ok, nie ma presji i dopierdzielania (już tak miałem w innych korpo) ale (usunięte przez administratora) nie urywa - system premiowy, jak robisz więcej niż kawcia i przegląd centrali - działa, dopiszę jak ich rozszyfruje, - narzędzia mam :P - ludzie generalnie ok, debila na razie nie spotkałem na swojej drodze - w centrali po gębach wydają się ok, - kadrowa wydaje się równa, ale mało informacji na start przekazuje i pierwszse dni przez to trudniej się wgryźć

Pyton
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Mam takie pytanko....Kolega pracuje na zmiany czy po 8 godz. czy w serwisie mobilnym? Głównie chodzi mi o Warszawę bo w takiej samej branży pracuję tu Zastanawiam się nad zmianą pracy i myślałem o GP , ale znam kolesi którzy tam pracują i ostrzegają przed dostaniem się na pewne obiekty, w szczególności ostrzegają przed Eurocentrum i Puławską z uwagi na debilnych kierowników czy może wiesz coś na ten temat?, Będę wdzięczny za podpowiedz. a czy 4 Netto wchodzi w rachubę?:):):)

krecik 75
@Pyton 10.12.2017 12:57

dawno nie zaglądałem... :) odpowiadając na twoje pytanie. tak jak pisałem, jak trafisz na debila żyć się odechciewa. Jeśli na tych budynkach pracują sado-manago to jak wszędzie indziej, nie tylko GP ma wymagające budynki, zawsze można wnioskować o przeniesienie.... z tego co wiem, kierownicy uwzględniają takie prośby. Więc tu nie widzę problemu. Pracowałem i w zmianach obecnie robię ósemki. Co do kasy na 4.000, jeśli nie jesteś chłodziarzem lub automatykiem musisz być dobry, mocno się angażować i mieć wiedzę, zresztą o*****alaczy i złotoustych każdy wcześniej czy później namierzy. ja mam lekko poniżej 4, ale w ostatnich 2 m-cach z premią mam średnią ok 4,4. Ten ich system (usunięte przez administratora) działa. Jak chcesz pracować i umiesz to i owo wyjdziesz na swoje... osobiście polecam i skreślam we wcześniejszej wypowiedzi - (też nie pieje z zachwytu, dla jasności)... jest ok, da się zarobić, a dla mnie to się liczy, dziecku też mikołaj się podobał

Anonymous
@Pyton 10.12.2017 12:57

Jeśli chodzi o stare eurocentrum zwane solniczką, to jest tam jak najbardziej w porządku. Kierownik jest spoko, jest po prostu normalny. Ale już w nowym eurocentrum, czyli w nowym budynku obok już nie jest tak różowo. Tak zwany kierownik, pożal się Boże stary kawaler który potrafi tylko ludzi z błotem wymieszać. Słyszałem że miał już kilka napiętych sytuacji które graniczyły z mobbingiem. Obyś tylko tam nie trafił. Dziwne że ten facet jeszcze tam pracuje. Może i jest dobrym fachowcem, ale liczy się także atmosfera w zakładzie, której tam zdecydowanie brakuje. Gdybym prywatnie spotkał faceta na ulicy, ręki bym mu nie podał.

Ciekawy
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Witam, A ty czy czasami nie pracujesz na Klimczyka???. Coś mi ty śmierdzi krypto reklamą:) Zastanów się???...

Nick
@krecik 75 04.01.2018 17:39

Napisz mi kolego drogi o jakim mikołaju mówisz? Jestem związany z "GP" prawie 3 lata i żadnego mikołaja nie uświadczyłem, moi współpracownicy i pracownicy w innych obiektach również. Chyba, że jesteś pracownikiem biura na Klimczaka, tam dostali na Boże Narodzenie małe bombonierki. Jeżeli chodzi o stawki to z tego co wiem z pierwszej ręki to najwyższe stawki dla techników są na q22 tylko dzięki buntom załogi i nie przekraczają 4000 netto. Ogólnie Wypowiedzi Krecika wydają mi się próbą ocieplenia wizerunku - ktoś próbuje pisać w imieniu technika prawdopodobnie, żeby zachęcić nowych pracowników(Ciągle mamy braki kadrowe na stanowiskach techników). General nie jest złą firmą, jest tu całkiem w porządku, ale nie wychwalajmy jej ponad stan i nie piszmy kłamstw.

kierownik
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Ja do tej firmy przesłałem CV na stanowisko kierownika. Pracy nie dostałem, ale potwierdzam, że rozmowa o pracę była naprawdę na poziomie. Kilka dni wcześniej byłem na rozmowie w innej firmie i tam panienka próbowała mi pokazać, że nic nie wiem i nic nie potrafię. Tu było zupełnie inaczej.

Nikt
@kierownik 08.04.2018 17:33

To chyba w SPIE na Martę L. trafiłeś :D

Wilk syty
@Nick 06.02.2018 22:54

GP i mikołaj, hahhahaaaa, chyba jak sam sobie prezent kupisz. Z tego co mi wiadomo kierownicy dostali pozwolenie od miłościwie panujących właścicieli na zorganizowanie wigilii. Budżet 20 pln na pracownika. Haaaaahahahahaa.

Baczny obserwator

Panowie prezesi, to nie działa!!!

Praca

Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie i rekrutacja ? Ktos cos więcej się wypowie ?

Lutek123
@Praca 05.09.2018 09:19

widziałem że prowadzą rektmrutacje na technika ale nie wiem czy jest sens tam iść...

Hanna

@Adam, od czego zależy różnica związana z tym, iż w biurze pracuje się gorzej niż "na budynku"? Czy ma to jakiś związek z kadrą zarządzającą czy inne czynniki mają na to wpływ?

321

Brak szacunku do ludzi, spiskowanie i knucie chorych zagrywek, walka o to aby jak najwięcej się ,,nachłapać''. Oczywiście mowa o tych trochę wyżej... Brak kompetencji wiekszosci kadry zarządającej - samouki, ktore wyzej sr...niz d...maja.

koni456
@321 07.08.2018 13:26

Mądre przysłowie mówi: "ryba psuje się od głowy", a GP nie jest tu wyjątkiem

AM

Podzielcie się proszę swoją opinią na temat pracy w biurze na Klimczaka. Wynagrodzenie, atmosfera pracy, podejście kierownictwa firmy do pracowników.

Adam
@AM 01.08.2018 14:54

W biurze słabo, nawet bardzo, pod kazdym wzgledem. Lepiej siedzięć gdzieś na budynku.

AM
@Adam 02.08.2018 00:24

Mógłbyś podać jakieś konkrety?

anonymous
@AM 06.08.2018 13:28

@J23 odpowiedz ile osób w biurze ma starz dłuższy niż 12 miesięcy.

Hanna

@czarnaowca, piszesz, że firma nie odpowiada Twoim wymaganiom. Opiszesz bardziej to co konkretnie masz na myśli? @technik fm, z Twojej zaś opinii widać, że cenisz sobie pracę w General Property. Napisz tu proszę, co mógłbyś przekazać osobom, które z chęcią chciałyby się podjąć pracy w tej firmie. Na co należy się przygotować?

@czarnaowca
@Hanna 05.07.2018 12:09

Nie dbają o pracownika. Jak ktoś był na szkoleniu za 500pln to ma podpisać lojalkę na ileś tam czasu (szkolenia dla wybrańców). Bardzo słaba kadra od której nic nie można się dowiedzieć, nauczyć ( Ci od których można było odeszli....). Premie z tz. kalkulatora za trzy miesiące ( na św. dygdy). Zwalnianie pracowników przed okresem emerytalnym ( słynne słowa dyrektora gk). Brak imprez integracyjnych. Brak premii świątecznych, rocznych, za otworzenie nowego budynku - żadnych.

J23
@Hanna 05.07.2018 12:09

Chłopie, pokaż mi firmę, która płaci za pracownika pieniądze na szkolenia i pracownicy nie podpisują lojalek? To normalna praktyka w wielu firmach. Piszesz, że szkolenia dla wybrańców- żadna firma nie kieruje na szkolenia wszystkich, którzy tego chcą. Chyba musi być jakiś cel i dla firmy i dla pracownika, aby ponieść takie koszty. Premie wypłacane są zgodnie z obowiązującymi w firmie zasadami. Jak ci ktoś jej nie wypłacił- to po prostu wyjaśnij to w odpowiednim dziale. Zwalnianie pracowników przed okresem ochronnym- podaj ilu takich było i przestań się powoływać na "słynne słowa dyrektora gk).

@czarnaowca
@J23 04.08.2018 09:44

Proszę uczyć się Białoruskiego. Odnośnie dyrektora, najlepiej przejść się kilka metrów i spytać samego gk.

ZM1991

Z GP znam się od wielu lat i muszę oddać cesarzowi, co cesarskie: pensje (niskie, niestety) wypłacane terminowo, kwestie urlopów, póki co, rozwiązywane po ludzku - podobnie jak wszystkie inne kwestie. Wiele zależy od FMa, z którym się współpracuje. W firmie jest paru takich, z którymi do czynienia miałem i więcej w życiu mieć nie chcę. Słowem: firma jak firma. Dla pracujących będzie kasa, dla inteligentnych, w ramach premii, frustracja. Dla roszczeniowych nierobów nigdzie nie będzie dobrze.

czarnaowca
@ZM1991 06.06.2018 20:49

Jeśli Twoim wyznacznikiem jest jak sam piszesz wypłata w terminie to nie dziwne że gp jest dla Ciebie ok. Też pracuję w gp, a właściwie to złożyłem wypowiedzenia, uważam iż jest to bardzo słaba firma. Szczególnie dyrektor gk.

J23
@ZM1991 06.06.2018 20:49

Akurat pensje techników w GP nie odbiegają do wynagrodzeń u konkurencji.

Waldi

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Warto starać się o pracę w firmie, podpowiedzcie.

Administrator

Dysponujecie jakimiś nowymi informacjami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem, warunkami zatrudnienia czy benefitami pozapłacowymi.

WW2587
@Administrator 22.05.2018 09:15

nowe informacje są takie, że zwalniane są kolejne osoby bez wyraźnego powodu - widocznie taka jest wizja zarządzania nowego dyrektora

Były FM
@Administrator 22.05.2018 09:15

Pozbyto się Wieśka W. z Eurocentrum pracował w firmie około 18 lat ale wiek przed emerytalny groził więc dostał propozycję taką aby sam odszedł, ale już pracujemy nad jego dalszą karierą i nie pozwolimy zmarnować dobrego człowieka.

kali111
@Były FM 22.06.2018 09:04

Nie pierwszy raz GP w taki właśnie sposób odpłaca najbardziej lojalnym pracownikom. To przestroga dla tych, którzy chcieliby tu się zatrudnić -bezwzględność i bezduszność, ludzie traktowani jak roboty, nie ma znaczenia pracowitość, lojalność i wieloletnie oddanie firmie. Na szczęście pracownicy techniczni na dzisiejszym rynku pracy mają wiele do wyboru, lepsze warunki zatrudnienia, benefity i może więcej szacunku. Panowie prezesi i dyrektorzy chyba zapomnieli, że ta firma stoi na fachowcach, bez których to wszystko się po prostu zawali. Zapomnieli jeszcze o jednym, że opinia, coraz gorsza idzie w świat i z pewnością odbije się na tej firmie panów feudalnych.

Zainteresowany

Czy w ogóle firma potrzebuje pracowników?

Janek

Czy są jakieś szanse na podwyżki w firmie? Słyszałem dobrze o firmie.

technik fm
@Janek 08.06.2018 18:43

Płacą znacznie lepiej niż francuska konkurencja, na start dostałem znacznie więcej niż po latach pracy w poprzedniej firmie. Jak na razie atmosfera też pozytywna.

Hanna

Czy ktoś spośród Was pracował lub pracuje w tej firmie i zechciałby się podzielić swoimi wnioskami na temat atmosfery jaka w niej panuje oraz pozapłacowych benefitów na jakie można liczyć w General Property? Wiele osób na tym forum z pewnością z chęcia uzyska tego typu informacje.

Dżery
@Hanna 15.04.2018 23:16

Pozapłacowe benefity - takiego pojęcia w GP chyba nawet nie znają.... Ostatnie to były bony do Tesco po 200 zł na Boże Narodzenie 8 lat temu. I tyle. Potem szastano forsą na lewo i prawo na rzeczy drogie, kompletnie nieprzemyślane i bezużyteczne. Z hojności zarządu korzystali tylko wybrani. A kiedy zaczęły się kłopoty ratowano się zwalniając ludzi, ale w tym samym czasie drugie tyle odeszło samych. Teraz podobno mają jakiś system premiowy, ale do naprawy atmosfery to jeszcze chyba daleko. Nie trudno się domyśleć, jakie nastroje tam teraz panują.

DD
@Hanna 15.04.2018 23:16

Hej, Co atmosfery to ogromne znaczenie ma dział/budynek na który trafisz. Najlepiej gdybyś poprosił przy okazji rozmowy o pracę o krótka rozmowę z osobami z który miałbyś pracować. Jest system premiowy, na budynkach gdzie są prace dodatkowe może to być 10-20% wynagrodzenia . Minus taki że rozliczenie, zaksięgowanie kosztów trwa zwykle ponad 3 miesiące, i w sumie zapominasz za co ta kasa była. Od 1.maja będzie prywatna opieka Allianz, firma jest w fazie zbierania deklaracji. Podstawowy pakiet (11 specjalistów) za symboliczną 1zł. Więcej socjalu nie ma. Pozdrawiam

Work

Jest sens aplikowac?

koni456
@Work 10.04.2018 14:25

zależy o czego porównasz

Ciekawy

Chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku mobilnego technika. Czy system pracy to poniedziałek- piątek po 8 godzin, czy są jakieś zmiany?

Stefan

Jeśli ktos jest dobrym pracownikiem to normalne , że chce przedstawić się nowemu dyrektorowi. Nikt nie broni bycia takim

TK

Koledzy/koleżanki jak ja wam współczuje nowego dyr. narzekaliście na Bartka itd., a teraz macie leniwego podpierdalacza który przy każdym swoim błędzie odwróci kota ogonem, zwali winę na kogoś i z płaczem pójdzie nakłamać do prezesa jacy to niedobrzy FMowie.

koni456
@TK 08.03.2018 18:46

100 % prawdy - donosicielstwo i wazelina to znaki firmowe nowego dyrektora, jak widać niestety bardzo skuteczne w ścieżce jego kariery

Robol

Pracuję w GP parę lat ( miedzy 1 a 3 ????) i nawet spoko,oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu i częstej zmiany FM, z ostatnim jakiego mam raczej współpracy nie będzie ???????????? chce być mądrzejszy niż jest i źle ze mną zaczął--szkoda chłopa ????????????

J23
@Robol 28.10.2017 16:10

"...oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu..." to co tam jeszcze robisz? Stać się na więcej, zwolnij się. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja też trochę w GP pracuję. Mam też kontakt z tymi, co odeszli lub ich zwolniono. Różnie trafiają. Nawet jeśli mają teraz wyższą pensję, to wiesz mi, nie za leżenie. Są i tacy, co odeszli całkiem niedawno i już są w kolejnej firmie, bo czasami się wydaje, że gdzieś indziej jest znacznie lepiej.

Hanna

Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w firmie General Property Sp. z o.o. a nie obrażanie ludzi. @J23 czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie? Jeśli chodzi o pracowników to z różnych powodów mogli być zwolnieni albo sami zrezygnowali z pracy.

bolek

współpracowałem z nimi, nazgarniali kasy z obsługi PHN-u.. dziwna firma. mieli umowę z phn na obsługę budynków,które przejeli wraz z pracownikami, których potem sukcesywnie zwalniali Jakieś nadęte towarzystwo..

J23
@bolek 07.09.2017 14:19

"nazgarniali kasy z obsługi PHN-u.. dziwna firma" . No rzeczywiście, straszenie dziwne, że firma zarabia na jakimś projekcie. No kto to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widział, żeby tak robić.

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@J23 08.09.2017 19:50

tak ale już dawno PHN z nich zrezygnował i runęła połowa kontraktów firmy. a Capital Park daje im wszystko, ale na wielu kontraktach z Capital Parkiem nie zarabiają. w całościowym rozrachunku jest do przodu, ale trzeba dobrze smarować wazelinką.

J23
@byłem, zobaczyłem, załamałem się 13.09.2017 15:34

Twoja wiedza o firmie jest bardzo wycinkowa, a na dodatek, tego, czego nie wiesz, bo wiedzieć nie możesz, to sobie "dośpiewasz". Tak to jest, jak się komuś wydaje, że potrafi więcej, niż ludzie, którzy biznes prowadzą od lat. Każdemu, komu się wydaje, że wszystko zrobiłby lepiej, polecam poprowadzenie własnego biznesu. I życzę utrzymania się na rynku choćby rok! Jak zrobisz to lepiej- zacznij się wypowiadać na forum.

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@J23 14.09.2017 09:13

Plus dla was, że w końcu zwolniliście to towarzystwo wzajemnej adoracji, które psuło strasznie atmosferę i kosztowało Was straszne pieniądze. Jeszcze Wojtuś pobiegł za Bartusiem i może uda się Wam zbudować zgrany zespół. Jest kilku FMów którzy pracują długo, ale reszta wymienia się co 8 miesięcy. Nie wiem nic więcej niż Wy ludzie prowadzący biznes od lat, ale pamiętam jak dokładałem do kontraktu bo przecież Capital Parkowi trzeba zrobić dobrze bo dadzą nam inne budynki na których zarobimy (dosłowny przekaz od przełożonych) Pamiętam jak na początku roku był temat, że będzie rezygnacja z kontraktów nierentownych. Nierentownych bo dział wycen zaniżył stawki i kontrakt był na zero lub na minusie i nie starczało na dobrych techników a łatało się braki wiedzy serwisem mobilnym, za który musiałem zapłacić i mimo, że pieniądze krążyły wewnątrz firmy to ja miałem kolejny koszt w budżecie. Tekst o zwolnieniu pracowników przez okresem ochronnym jest wręcz zacytowany z Pana Dyrektora który nadal tam pracuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

J23

1. "nie wiadomo dlaczego pracownik został zwolniony" - no właśnie, nie wiadomo; ty wiesz? 2. "nagminnie zwalniają pracowników przed okresem ochronnym" masz jakieś dane, ile takich osób zwolniono?

Janina

Czy to prawda, że technik obiektowy z galerii przy ulicy Towarowej 22 został zwolniony dwudziestego czerwca na 10 dni przed jego wejściem w okres ochronny?

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Janina 09.08.2017 17:34

jest to bardzo możliwe.Pamiętam jak Pan dyrektor grzegorz k. (małe litery z premedytacja bo nie zasługuje na szacunek) zagryzając kanapkę w kuchni powiedział, że wszyscy pracownicy zbliżający się do emerytury będą zwalniani przez okresem ochronnym. Przyczyną tej wypowiedzi był fakt przejścia jednego z pracowników na zasłużona emeryturę i odprawa oraz wysługa lat jaką trzeba było mu wypłacić. było to kilkanaście tysięcy złotych. grzegorz k. " wszystkich zbliżających na emeryturę trzeba zwalniać!!! bo wiecie ile kosztował nas teraz Pan XXX ?? nie wiecie?? kosztował nas 15 tysięcy. wiec jak ktoś będzie przez okresem ochronnym jeszcze to do zwolnienia" - powodzenia z takim podejściem i brakiem szacunku. na to jeden z FMów odpowiedział mu na to " Pamiętaj, że ty też kiedyś będziesz odchodził na emeryturę" ale nie dotarło do tej pustej głowy.

Oczekujący

Wypłata przed czasem!!! NoNoNo! Tak trzymać Panie Premierze...:)) ... ale , ciut, przy mało??? Niech P pomyśli....:))

J

3000 netto to za mało? Pewnie, że za mało ale jeszcze nie słyszałem o firmie FM, która płaci technikom więcej? Najczęściej jest to wynagrodzenie z przedziału 2500-3000zł netto. Takie są realia polskiego rynku pracy i jak ktoś chcę zarobić więcej w tym zawodzie to pozostaje mu tylko wyjazd z Polski. Wynika to oczywiście z konkurencji i kontraktów, które są dość wyżyłowane jeśli chodzi o prowizje, etc.

BadBoy

Całkowicie się zgadzam z wpisem powyżej , Panowie --- 3000 tysie w obecnej dobie to pieniądze dla stażystów, naprawdę wszędzie ale to wszędzie w tej branży płacą już lepiej. A więc czas na zmianę , dopóki koniunktura na rynku pracy jest na nasza korzyść. Jedyne zagrożenie obecnie to Ukraińcy którzy jeszcze i jak na razie, wezmą każdą pracę za 600 euro ale to tez się za bardzo pracodawcom się nie kalkuluje. Tak że nie bójmy się aplikować o wakat w innych firmach niekoniecznie związanych ogólnie pojętym "Fecility Management" lecz w konkretnie innych branżowych firmach gdzie hydraulik jest hydraulikiem a elektryk elektrykiem.......... a nie H...... wie kim? Pozdrawiam wszystkich Dyrektorków wylanych na pysk...! ......Chwała bohaterom! Pracującym za taką kasę!!!

byłem, zobaczyłem, załamałem się

no i uciekają ludzie z tego tonącego okrętu. Nowa miotła zamiata, ratuj się kto może, bo dotychczasowe układy i koneksje mogą już nie wystarczyć żeby się utrzymać na dyrektorskim stołku. Bartuś z Wojtusiem idą dalej za rączkę.

Były FM
@byłem, zobaczyłem, załamałem się 23.06.2017 09:14

Już nie, Bartusia i Dorotki już też nie ma. Teraz wymiana na wysokich szczeblach.

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Były FM 10.07.2017 13:17

no i czystka nastąpiła, tak jak pisałem Dyrektorzy co mogli to już uciekli a reszta wyleciała z hukiem. Średnia dyrektora na pracownika w tej firmie była zatrważająco wysoka. Nowy prezes zaoszczędził jednym sprawnym cięciem kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na wynagrodzenia dla ludzi robiącym tylko ferment i przeszkadzającym w pracy. Teraz jeszcze dyrektor Grzegorz pobiegnie z płaczem za swoim face to face, bo przecież nie ma już kto go kryć i ocierać łez. W Wyszkowie coś się znajdzie. Ze strony tych którzy wylecieli nie było żadnej pomocy, cwaniactwo i klika kolesiostwa, ręka rękę myła i zawsze obwiniano tych niżej, bo my dyrektorzy to jesteśmy najlepsi. Panowie Prezesi brawo, że przejrzeliście na oczy jaki zespół sobie stworzyliście, tylko szkoda tej całej grupy ludzi, którzy chcieli budować tą firmę ale wylecieli lub zrezygnowali bo z Panami Dyrektorami nie dało się pracować. Jak to mówił dyrektor Grzegorz, gdy zwolnił z dyrektorem Bartusiem, kolejnego człowieka "w GP mogą pracować tylko najlepsi" Już was tam nie ma , sprawiedliwość powoli działała ale sięgnęła po swoje. Powodzenia dla tej firmy i polecam więcej inwestować w rozwój techników, ale teraz gdy w kasie zostanie z wypłat dyrektorskich to może będzie Was stać, aby dobrze zapłacić porządnym Technikom - 3000 zł netto to za mało, Kierownik Techniczny 4000 zł netto to za mało, FM 4000 zł netto to za mało!!!!!!! naprawdę w innych firmach płacą lepiej. Powodzenia!!!!!!!

Oczekujacy

No i wygląda na to ze skończyła się KASA w GP. 10.Czerwca a wypłaty NIET!!! "Panie P Jak Żyć???, Jak żyć???" ....... a żreć się chce.:(

potwierdzicel

@Wyjatkow zadowlony praconik GP 2017-05-11 14:58 Chodzi tu pewnie o R.G. i Ł.Ż. potwierdzam obaj są super filary tej firmy oby więcej takich !!!

Wyjatkow zadowlony praconik GP

Jestem pracownikiem firmy Gp i z mojego stanowiska moje jedną rzecz sprostować na moich obiektach wszystkie przeglądy przeprowadzane są w rzetelny sposób , nigdy nie wyprodukowałem lipnego Papieru . Co do samego klimaczka 1 to się nie wyprowadzam byłem tam tylko raz . Na dzień z kierownictwa mam odczynienia tylko z kierownikiem i Managerem są do najlepsi szefowie jakich miałem w życiu , z tym co mamy, robimy nadludzkie wysiłki i daje się radę nie wiem jak jest na innych obiektach i ale u mnie jest wzorowo wszyscy się kochają nikt na nikogo nie donosi . Najśmieszniejsze iż wszystko co napisałem to prawda a żaden z was w to nie uwierzy ale co tam . Każdemu z was życzę takiego managera i kierownika jakiego ja mam. Narzędzia wszystkie dostałem o niektóre trzeba się było strać ale wszystkie są. Mogę praktycznie zrobić wszystko . Social tęż jest i integracja dostałem też możliwość awansu zawodowego.

Poprawny
@Wyjatkow zadowlony praconik GP 11.05.2017 14:58

Rafale i Łukaszu ,co wy zaczęliście pić ,żeby wypisywać takie bzdury. Nikt kto przepracował chociaż miesiąc w General Property nie uwierzy w te brednie. Porażająca dysleksja od razu wskazuje na tego z was ,który te wypociny wklepywał . I jeszcze ten popierający was wpis kolejnego analfabety, w tej samej minucie 14:58 . Taki tercet egzotyczny łomżyńsko-warszawsko-skierniewicki - ŻENADA Wypociny weteranów w wystawianiu lipnych papierów na obiektach . Panowie zmieńcie dilera ,bo te prochy wypłuczą wam rozum już do reszty.

jak dobrze, że już mnie tam nie ma
@Poprawny 13.05.2017 22:01

wyjątkowo zadowolony pracownik GP musi trochę tak składnią i interpunkcją popracować. proszę o informację od wyjątkowo zadowolonego pracownika jaki ma socjal?? jak kiedyś zapytałem o fundusz socjalny, bo przecież w firmie zatrudniającej tyle osób powinien być, zostało mi przesłane pismo, które podpisało dawno temu dwóch pracowników. W piśmie było ślicznie napisane, że w imieniu wszystkich, tych dwóch panów zrzeka się praw do funduszu socjalnego. Dodatkowe ubezpieczeniem, opieka zdrowotna, multisport ?? gdy zapytałem o to, usłyszałem od pana dyrektora, że takich rzeczy nie mamy, a jak chce o tym dyskutować do proszę iść sobie do prezesa. tak wiec jestem ciekawy jaki socjal ma ten pan. mam jeszcze jedno pytanie, czy dziewczyny z księgowości nadal nie odbierają telefonów?? Bo boją się, że dzwonią wkurzeni podwykonawcy którzy czekają na kasę przez pół roku. Gazele biznesu hahahaha!!! Te statuetki co stoją na wejściu, wręczone na gali, na którą panowie prezesi, aby odebrać nagrodę musieli zapłacić po 2,5 tysia każdy, żeby wejść to można sobie kartki na biurku przykładać żeby nie odleciały, taką mają wartość.

Zostaw opinię o General Property Sp. z o.o. - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Property Sp. z o.o.