General Property Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 63 ocen.

General Property Sp. z o.o.
363

Opinie o General Property Sp. z o.o.

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Property Sp. z o.o.

Hanna

Czy ktoś spośród Was pracował lub pracuje w tej firmie i zechciałby się podzielić swoimi wnioskami na temat atmosfery jaka w niej panuje oraz pozapłacowych benefitów na jakie można liczyć w General Property? Wiele osób na tym forum z pewnością z chęcia uzyska tego typu informacje.

DD
@Hanna 15.04.2018 23:16

Hej, Co atmosfery to ogromne znaczenie ma dział/budynek na który trafisz. Najlepiej gdybyś poprosił przy okazji rozmowy o pracę o krótka rozmowę z osobami z który miałbyś pracować. Jest system premiowy, na budynkach gdzie są prace dodatkowe może to być 10-20% wynagrodzenia . Minus taki że rozliczenie, zaksięgowanie kosztów trwa zwykle ponad 3 miesiące, i w sumie zapominasz za co ta kasa była. Od 1.maja będzie prywatna opieka Allianz, firma jest w fazie zbierania deklaracji. Podstawowy pakiet (11 specjalistów) za symboliczną 1zł. Więcej socjalu nie ma. Pozdrawiam

Work

Jest sens aplikowac?

koni456
@Work 10.04.2018 14:25

zależy o czego porównasz

Ciekawy

Chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku mobilnego technika. Czy system pracy to poniedziałek- piątek po 8 godzin, czy są jakieś zmiany?

krecik 75

Pomimo słabych opinii sprzed kilku miesięcy przyjąłem ich propozycję (3-6 mcy temu), nie ukrywam, że dla kasy i dziś nie żałuje (też nie pieje z zachwytu, dla jasności). Poznałem ich od środka i powiem szczerze, że firma jak każda inna. Jak pracuje się z ludźmi zawsze trafisz na dupka lub porządnych kolesi, z tym jest u mnie ok. Dużo zależy od menago, który z tobą współpracuje, jeśli jest mongołem i nic nie potrafi zorganizować wszytko leży, i tak jest wszędzie. Co mnie zaskoczyło na plus, a do końca na razie nie wiem jak to działa to system premiowy. Zrobiłem kilka zleceń i o dziwo pare stów wpadło, gdzie indziej nawet zeta bym nie powąchał. Rada dla GP prawodawcy, my na dole nie wiemy o czym firma mówi, menadzerowie słabo się dzielą taką wiedzą z technikami (zapewne nie wszyscy), bufon zapewne wpadnie na budynek aby odpekać swoje, a ludzi pracy ma w (usunięte przez administratora) szkoda, a mogło by być znacznie lepiej i wiele spraw można by było poprawić przy naszym udziale, tylko nikt tak nisko się nie pochyla, a szkoda. Mają napewno jak wszyscy problem z pozyskiwaniem techników, wydaj mi się, że zaczęli lepiej płacić i więcej proponować na start, ale może tylko mi się udało więcej wyrwać. Rozmowa kwalifikacyjna ok, bez poniewierania, pytanie merytoryczne dostosowane do wykształcenia branżowego plus eksploatacja, okres próbny to raczej formalność, bez dodatkowego egzaminu dostałem co obiecali. Podsumowując: - praca dla chcących pracować jest ok, nie ma presji i dopierdzielania (już tak miałem w innych korpo) ale (usunięte przez administratora) nie urywa - system premiowy, jak robisz więcej niż kawcia i przegląd centrali - działa, dopiszę jak ich rozszyfruje, - narzędzia mam :P - ludzie generalnie ok, debila na razie nie spotkałem na swojej drodze - w centrali po gębach wydają się ok, - kadrowa wydaje się równa, ale mało informacji na start przekazuje i pierwszse dni przez to trudniej się wgryźć

kierownik
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Ja do tej firmy przesłałem CV na stanowisko kierownika. Pracy nie dostałem, ale potwierdzam, że rozmowa o pracę była naprawdę na poziomie. Kilka dni wcześniej byłem na rozmowie w innej firmie i tam panienka próbowała mi pokazać, że nic nie wiem i nic nie potrafię. Tu było zupełnie inaczej.

Stefan

Jeśli ktos jest dobrym pracownikiem to normalne , że chce przedstawić się nowemu dyrektorowi. Nikt nie broni bycia takim

TK

Koledzy/koleżanki jak ja wam współczuje nowego dyr. narzekaliście na Bartka itd., a teraz macie leniwego podpierdalacza który przy każdym swoim błędzie odwróci kota ogonem, zwali winę na kogoś i z płaczem pójdzie nakłamać do prezesa jacy to niedobrzy FMowie.

koni456
@TK 08.03.2018 18:46

100 % prawdy - donosicielstwo i wazelina to znaki firmowe nowego dyrektora, jak widać niestety bardzo skuteczne w ścieżce jego kariery

Robol

Pracuję w GP parę lat ( miedzy 1 a 3 ????) i nawet spoko,oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu i częstej zmiany FM, z ostatnim jakiego mam raczej współpracy nie będzie ???????????? chce być mądrzejszy niż jest i źle ze mną zaczął--szkoda chłopa ????????????

J23
@Robol 28.10.2017 16:10

"...oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu..." to co tam jeszcze robisz? Stać się na więcej, zwolnij się. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja też trochę w GP pracuję. Mam też kontakt z tymi, co odeszli lub ich zwolniono. Różnie trafiają. Nawet jeśli mają teraz wyższą pensję, to wiesz mi, nie za leżenie. Są i tacy, co odeszli całkiem niedawno i już są w kolejnej firmie, bo czasami się wydaje, że gdzieś indziej jest znacznie lepiej.

Hanna

Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w firmie General Property Sp. z o.o. a nie obrażanie ludzi. @J23 czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie? Jeśli chodzi o pracowników to z różnych powodów mogli być zwolnieni albo sami zrezygnowali z pracy.

bolek

współpracowałem z nimi, nazgarniali kasy z obsługi PHN-u.. dziwna firma. mieli umowę z phn na obsługę budynków,które przejeli wraz z pracownikami, których potem sukcesywnie zwalniali Jakieś nadęte towarzystwo..

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@J23 14.09.2017 09:13

Plus dla was, że w końcu zwolniliście to towarzystwo wzajemnej adoracji, które psuło strasznie atmosferę i kosztowało Was straszne pieniądze. Jeszcze Wojtuś pobiegł za Bartusiem i może uda się Wam zbudować zgrany zespół. Jest kilku FMów którzy pracują długo, ale reszta wymienia się co 8 miesięcy. Nie wiem nic więcej niż Wy ludzie prowadzący biznes od lat, ale pamiętam jak dokładałem do kontraktu bo przecież Capital Parkowi trzeba zrobić dobrze bo dadzą nam inne budynki na których zarobimy (dosłowny przekaz od przełożonych) Pamiętam jak na początku roku był temat, że będzie rezygnacja z kontraktów nierentownych. Nierentownych bo dział wycen zaniżył stawki i kontrakt był na zero lub na minusie i nie starczało na dobrych techników a łatało się braki wiedzy serwisem mobilnym, za który musiałem zapłacić i mimo, że pieniądze krążyły wewnątrz firmy to ja miałem kolejny koszt w budżecie. Tekst o zwolnieniu pracowników przez okresem ochronnym jest wręcz zacytowany z Pana Dyrektora który nadal tam pracuje.

anonim

(usunięte przez administratora)

J23

1. "nie wiadomo dlaczego pracownik został zwolniony" - no właśnie, nie wiadomo; ty wiesz? 2. "nagminnie zwalniają pracowników przed okresem ochronnym" masz jakieś dane, ile takich osób zwolniono?

Janina

Czy to prawda, że technik obiektowy z galerii przy ulicy Towarowej 22 został zwolniony dwudziestego czerwca na 10 dni przed jego wejściem w okres ochronny?

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Janina 09.08.2017 17:34

jest to bardzo możliwe.Pamiętam jak Pan dyrektor grzegorz k. (małe litery z premedytacja bo nie zasługuje na szacunek) zagryzając kanapkę w kuchni powiedział, że wszyscy pracownicy zbliżający się do emerytury będą zwalniani przez okresem ochronnym. Przyczyną tej wypowiedzi był fakt przejścia jednego z pracowników na zasłużona emeryturę i odprawa oraz wysługa lat jaką trzeba było mu wypłacić. było to kilkanaście tysięcy złotych. grzegorz k. " wszystkich zbliżających na emeryturę trzeba zwalniać!!! bo wiecie ile kosztował nas teraz Pan XXX ?? nie wiecie?? kosztował nas 15 tysięcy. wiec jak ktoś będzie przez okresem ochronnym jeszcze to do zwolnienia" - powodzenia z takim podejściem i brakiem szacunku. na to jeden z FMów odpowiedział mu na to " Pamiętaj, że ty też kiedyś będziesz odchodził na emeryturę" ale nie dotarło do tej pustej głowy.

Oczekujący

Wypłata przed czasem!!! NoNoNo! Tak trzymać Panie Premierze...:)) ... ale , ciut, przy mało??? Niech P pomyśli....:))

J

3000 netto to za mało? Pewnie, że za mało ale jeszcze nie słyszałem o firmie FM, która płaci technikom więcej? Najczęściej jest to wynagrodzenie z przedziału 2500-3000zł netto. Takie są realia polskiego rynku pracy i jak ktoś chcę zarobić więcej w tym zawodzie to pozostaje mu tylko wyjazd z Polski. Wynika to oczywiście z konkurencji i kontraktów, które są dość wyżyłowane jeśli chodzi o prowizje, etc.

BadBoy

Całkowicie się zgadzam z wpisem powyżej , Panowie --- 3000 tysie w obecnej dobie to pieniądze dla stażystów, naprawdę wszędzie ale to wszędzie w tej branży płacą już lepiej. A więc czas na zmianę , dopóki koniunktura na rynku pracy jest na nasza korzyść. Jedyne zagrożenie obecnie to Ukraińcy którzy jeszcze i jak na razie, wezmą każdą pracę za 600 euro ale to tez się za bardzo pracodawcom się nie kalkuluje. Tak że nie bójmy się aplikować o wakat w innych firmach niekoniecznie związanych ogólnie pojętym "Fecility Management" lecz w konkretnie innych branżowych firmach gdzie hydraulik jest hydraulikiem a elektryk elektrykiem.......... a nie H...... wie kim? Pozdrawiam wszystkich Dyrektorków wylanych na pysk...! ......Chwała bohaterom! Pracującym za taką kasę!!!

byłem, zobaczyłem, załamałem się

no i uciekają ludzie z tego tonącego okrętu. Nowa miotła zamiata, ratuj się kto może, bo dotychczasowe układy i koneksje mogą już nie wystarczyć żeby się utrzymać na dyrektorskim stołku. Bartuś z Wojtusiem idą dalej za rączkę.

byłem, zobaczyłem, załamałem się
@Były FM 10.07.2017 13:17

no i czystka nastąpiła, tak jak pisałem Dyrektorzy co mogli to już uciekli a reszta wyleciała z hukiem. Średnia dyrektora na pracownika w tej firmie była zatrważająco wysoka. Nowy prezes zaoszczędził jednym sprawnym cięciem kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na wynagrodzenia dla ludzi robiącym tylko ferment i przeszkadzającym w pracy. Teraz jeszcze dyrektor Grzegorz pobiegnie z płaczem za swoim face to face, bo przecież nie ma już kto go kryć i ocierać łez. W Wyszkowie coś się znajdzie. Ze strony tych którzy wylecieli nie było żadnej pomocy, cwaniactwo i klika kolesiostwa, ręka rękę myła i zawsze obwiniano tych niżej, bo my dyrektorzy to jesteśmy najlepsi. Panowie Prezesi brawo, że przejrzeliście na oczy jaki zespół sobie stworzyliście, tylko szkoda tej całej grupy ludzi, którzy chcieli budować tą firmę ale wylecieli lub zrezygnowali bo z Panami Dyrektorami nie dało się pracować. Jak to mówił dyrektor Grzegorz, gdy zwolnił z dyrektorem Bartusiem, kolejnego człowieka "w GP mogą pracować tylko najlepsi" Już was tam nie ma , sprawiedliwość powoli działała ale sięgnęła po swoje. Powodzenia dla tej firmy i polecam więcej inwestować w rozwój techników, ale teraz gdy w kasie zostanie z wypłat dyrektorskich to może będzie Was stać, aby dobrze zapłacić porządnym Technikom - 3000 zł netto to za mało, Kierownik Techniczny 4000 zł netto to za mało, FM 4000 zł netto to za mało!!!!!!! naprawdę w innych firmach płacą lepiej. Powodzenia!!!!!!!

Oczekujacy

No i wygląda na to ze skończyła się KASA w GP. 10.Czerwca a wypłaty NIET!!! "Panie P Jak Żyć???, Jak żyć???" ....... a żreć się chce.:(

potwierdzicel

@Wyjatkow zadowlony praconik GP 2017-05-11 14:58 Chodzi tu pewnie o R.G. i Ł.Ż. potwierdzam obaj są super filary tej firmy oby więcej takich !!!

Wyjatkow zadowlony praconik GP

Jestem pracownikiem firmy Gp i z mojego stanowiska moje jedną rzecz sprostować na moich obiektach wszystkie przeglądy przeprowadzane są w rzetelny sposób , nigdy nie wyprodukowałem lipnego Papieru . Co do samego klimaczka 1 to się nie wyprowadzam byłem tam tylko raz . Na dzień z kierownictwa mam odczynienia tylko z kierownikiem i Managerem są do najlepsi szefowie jakich miałem w życiu , z tym co mamy, robimy nadludzkie wysiłki i daje się radę nie wiem jak jest na innych obiektach i ale u mnie jest wzorowo wszyscy się kochają nikt na nikogo nie donosi . Najśmieszniejsze iż wszystko co napisałem to prawda a żaden z was w to nie uwierzy ale co tam . Każdemu z was życzę takiego managera i kierownika jakiego ja mam. Narzędzia wszystkie dostałem o niektóre trzeba się było strać ale wszystkie są. Mogę praktycznie zrobić wszystko . Social tęż jest i integracja dostałem też możliwość awansu zawodowego.

jak dobrze, że już mnie tam nie ma
@Poprawny 13.05.2017 22:01

wyjątkowo zadowolony pracownik GP musi trochę tak składnią i interpunkcją popracować. proszę o informację od wyjątkowo zadowolonego pracownika jaki ma socjal?? jak kiedyś zapytałem o fundusz socjalny, bo przecież w firmie zatrudniającej tyle osób powinien być, zostało mi przesłane pismo, które podpisało dawno temu dwóch pracowników. W piśmie było ślicznie napisane, że w imieniu wszystkich, tych dwóch panów zrzeka się praw do funduszu socjalnego. Dodatkowe ubezpieczeniem, opieka zdrowotna, multisport ?? gdy zapytałem o to, usłyszałem od pana dyrektora, że takich rzeczy nie mamy, a jak chce o tym dyskutować do proszę iść sobie do prezesa. tak wiec jestem ciekawy jaki socjal ma ten pan. mam jeszcze jedno pytanie, czy dziewczyny z księgowości nadal nie odbierają telefonów?? Bo boją się, że dzwonią wkurzeni podwykonawcy którzy czekają na kasę przez pół roku. Gazele biznesu hahahaha!!! Te statuetki co stoją na wejściu, wręczone na gali, na którą panowie prezesi, aby odebrać nagrodę musieli zapłacić po 2,5 tysia każdy, żeby wejść to można sobie kartki na biurku przykładać żeby nie odleciały, taką mają wartość.

Elżbieta II

a jakie jest to nowe hobby prezesa... bo mi umkło

Hanna

@Poprawny, @SPY nie współpracuję w żaden sposób z General Property Sp. z o.o. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się najeżdżając myszką na ikonkę mikrofonu, zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w powyższej firmie. Nie jestem również moderatorem wątku. Jeżeli jakiś wpis został zarchiwizowany przez administratora, to musiał on być niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl

Hanna

@Jeszcze pracownik, proszę o zamieszczanie komentarzy na temat General Property Sp. z o.o., a nie o poszczególnych pracownikach.

Jeszcze pracownik
@Hanna 26.04.2017 09:02

To pracownicy tworzą tą firmę

Pinokio

Na pewno nie jest łatwo w tej branży, nawet firmą korporacyjnym jednak to nie jest żadne usprawiedliwienie. Mam wrażenie, że branża FM leży i kwiczy i do sensownych działań nie może się zmobilizować ponieważ wszystko rozbija się jak zawsze o pieniądze. Na przykład chcąc stworzyć profesjonalny zespół techniczny trzeba zatrudnić ludzi, którzy się cenią. Jednak zazwyczaj na takie działania nie pozwala kontrakt więc zatrudnia się tylko jednego bardziej rozgarniętego i reszta jest z łapanki. Firmy FM robią jeszcze jeden myk, po przejęciu obiektu, na którym była inna firma techniczna (rotacja zarządców, serwisów, etc jest ogromna i jak ktoś liczy na stabilną pracę to może zapomnieć, nie w branży FM), firma zatrudnia dwóch starych techników, którzy znają obiekt i np. dwóch świerzaków bez znajomości i kwalifikacji - ale wyślę się ich na SEP i będą mieli papier (śmiech!) A po pół roku zwalnia się tych doświadczonych i ze znajomością i zatrudnia się kolejnych świerzaków, i tak dalej.. Taka zasada dotyczy większości firm na rynku FM. Więc jak ktoś szuka pracy w tym segmencie to chyba lepiej sobie darować. Po 20 latach pracy w tej branży i doświadczeniach małymi firmami jak GP i korporacjami jak Sodexo, Warbud, etc, stwierdzam, że wszędzie jest syf. I trzymam się już jak najdalej od tej branży, która pięknie wygląd tylko w gazetkach property. Dużo lepiej jest w firmach, które oferują dla klienta konkretną technologię i wszędzie indziej. Żaden dział inżynieryjny w GP nie przejdzie bo prezes ma zasadę, ze liczy się ilość a nie jakość :))) Chłodnictwo nawet dawało radę i pożarówka chyba też ale za szybko to wszystko się działo. No to teraz czekamy na pracowników z Ukrainy! Zastąpią pracowników za marne pieniądze z polski. No może się wtedy firma trochę podniesie i starczy kasy na nowe hobby prezesa :) Pozdrawiam kolegów z branży!

anonim

(usunięte przez administratora)

larry
@Służbowy Laptop 05.05.2017 08:23

Ooooo... Oooooo.... Widzę że towarzystwo wzajemnej adoracji z Klimczaka przeszło już na twarde DRAGI. Proszę zacząć leczyć się na nogi ,bo na głowę jest już za późno.

Hanna

@Zastępca, nie współpracuję z General Property Sp. z o.o. Nie jestem również moderatorem wątku. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu, kliknij myszką w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat pracy w tym miejscu.

Zastępca
@Hanna 21.04.2017 11:07

Oraz MAK - a.!!! .........I do ogródka:))) Ps. Jeżeli nie jesteś "Moderatorem" to nie zajmuj stanowiska "Cenzora". ...A Może jesteś...:)???? Zastanów się???

Hanna

@lubię larry-ego, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl

Zastępca
@Hanna 21.04.2017 09:53

Nie kompromituj się koleżanko jesteś niekonsekwentna i stronnicza , to prawda ze usuwasz posty, np @ Mak- a , Larego i w ogóle wtrącasz się do dyskusji niepotrzebnie. I nie wspominaj o Regulaminie Serwisu GoWork.pl bo o sama go łamiesz , np. niektóre wypowiedzi "cenzurujesz" jako słowa "niecenzuralne" a na niektóre jesteś " ślepa i głucha" np post (ART - a)(Wezwijcie lekarza....). Nie wiem ile ci płaci GP ale, przyszła wiosna więc lepiej idź wyrywać chwasty w ogródku będzie z tego lepszy pożytek:)).

:)

Cześć Pinokio, pójść spać mi nie dasz. Jesteś debeściak, założę twój fanklub! Wazelina i jajka to twoje fetysze? Ty zboczku! Niezły figlarz z ciebie, działasz na wyobraźnię

:)

Podobno Misiewicz pracy szuka, może w GP prace znajdzie, ma doświadczenie z generałami. No i zapewne zamówienia publiczne otworem staną. Ciekawa perspektywa. Podobnie jak ART spadam, poczekam na lepszą koniunkturę aby skorzystać z ich oferty. Na dzień dzisiejszy ocena merytoryczna na tym portalu jest równa 0. Szkoda bo zależało mi na uzyskaniu cennych informacji, a tu kabaret. Zaśmiecony marnymi i nie merytorycznymi informacjami, ludzie ogarnijcie się! Nikomu nie pomagacie tym śmietnikiem, nie taki jest cel tej strony . Moje wpisy zamieściłem z premedytacją, odrobina refleksji zanim coś wpiszecie!

Taka refleksja
@:) 20.04.2017 23:38

Zastanów się, co chcesz osiągnąć? Oczekujesz merytorycznych informacji, a z drugiej strony piszesz, że celowo zamieszczasz wpisy , które "podgrzewają" atmosferę? Wpisałeś się w narrację obecną w wątkach powyżej, nic więcej.

Pinokio

Proponuję dla normalnych szkolenia techniczne i miękkie a dla wazeliniarzy głównie szkolenie na temat właściwości wazeliny... :)

technik hvac

Kurde! niezłe jaja na ich profilu. Mimo kontrowersyjnych wpisów, pójdę na rozmowę i zdam wam relację z jej przebiegu. Głownie dla tego, że pasuje mi ich kilka lokalizacji w Warszawie. Może kasy lepszej nie wyrwę, ale na biletach zaoszczędze. serio to potrzebuje zmiany mój lider mnie denerwuje mówie dość! kilku kolegów pracuje dla nich i nie ma tragedii dlatego liczę na przyzwoitą ofertę i pewnie skorzystam jak mi dadzą moje minimum. byłem tu i tam każdy ma swoje za uszami najgorzej było w warbudzie tam jest ściema i raczej nikt im nie dorówna.

:)

Dla Pinokia najlepsze szkolenie to co robić by nos mu nie rósł...

Zostaw opinię o General Property Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Property Sp. z o.o.