General Property Sp. z o.o.

Adres: Franciszka Klimczaka 1, 02-797 Warszawa

NIP: 5242510894 KRS: 0000214464

General Property Sp. z o.o.
3 76 168 5 1

Opinie o General Property Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

kosmo_4
 Opinia

Dobre pytanie – jaka jest właściwie polityka firmy – ktoś wie?? ona toczy się jeszcze jedynie siłą dawnego rozpędu. Każda firma na rynku jeśli się nie rozwija niestety ginie, pokonana przez konkurencję – takie są nieubłagane prawa. A rozwój jest możliwy tylko przez prężnych i efektywnych menadżerów, liderów potrafiących jasno wskazać cel firmy, wyznaczyć kierunek działania, umiejących zmotywować i zachęcić pracowników. A jak jest w GP? Kto tam właściwie zarządza ludźmi ?? Tzw. „dyrektor zarządzający” zdobył swoją pozycję regularnym donosicielstwem mocno okraszonym wazeliną, obsmarowywaniem FM-ów, a teraz po zderzeniu się z rzeczywistością chowa się przed pracownikami za drzwiami swojego gabinetu. Czy to są cechy przywódcy zarządzającego firmą? Jaką strategię działania i rozwoju przedstawił podwładnym?? Kiedy odbyło się ostatnie zebranie koordynacyjne z pracownikami, czy też samym działem operacyjnym – czy ktoś jeszcze pamięta? Jedynym jego posunięciem było zwolnienie osób, które nie były zachwycone jego nominacją. Cóż – na ich miejsce nowi jakoś nie przyszli, za to sporo odeszło samych, chwaląc sobie potem nowe firmy, do których trafili. Dziwię się tym, którzy jeszcze chcą pracować w GP – co Was tam trzyma?? Ta firma wegetuje, atmosfera tragiczna, nikt nikomu nie ufa, na dobre kontrakty nie ma już co liczyć, a do nierentownych trzeba dopłacać, pytanie tylko jak długo? Nie dziwi więc fakt, że brakuje kasy dla podwykonawców. Jedyną strategią GP jest utrzymanie stołków przez nieliczną grupkę uprzywilejowanych, ale przy takim podejściu za rok zlicytują tą firmę na Allegro za przysłowiową złotówkę.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia
@kosmo_4 14.12.2018 12:17

Sugerujesz, że nie warto aplikować do pracy w firmie General Property? Mógłbyś nieco bardziej rozwinąć swoją wypowiedź na ten temat? Widzę, że obecnie firma poszukuje pracownika na stanowisko kierownika obsługi technicznej. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za kierowanie dużym zespołem technicznym oraz prowadzenie spraw administracyjno-technicznych zgodnie z określonymi procedurami. Wiesz może, czy jest to bardzo wymagające stanowisko? Osoba spełniająca wymagania określone przez pracodawcę może liczyć na odpowiednie wynagrodzenie na tym stanowisku? Liczę, że odpowiesz, jak to wygląda.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kosmo_4
 Opinia
@Artur 08.02.2019 09:35

Od dwóch lat trwa regularna ucieczka FM-ów z GP i nie jest to przypadek. Jeśli pojawiają się nowi, to nie zagrzewają zbyt długo miejsca i to też nie jest przypadek. Zastanów się dlaczego w ogóle bierzesz pod uwagę ich ofertę?? Jedyni dobrzy kierownicy techniczni, którzy pozostali to tacy, którym udało się samemu wypracować dobre układy z klientem, a dyrektorowi zarządzającemu nie pozwalają się wtrącać do swojego "podwórka". Tam wytrwają Ci, którzy mają nerwy ze stali, twardy tyłek i nie liczą na wsparcie zarządu czy kierownictwa, bo go nie otrzymają. Wiem też, że starano się ściągnąć znów do GP część Fm-ów, którzy tam kiedyś pracowali - nikt nie wrócił, bo nie ma po co. Co do pensji to nie wiem jak to teraz wygląda. Jak chcesz to wybierz się na rozmowę rekrutacyjna i się dowiesz. Ale kasa to nie wszystko, nie zrekompensuje fatalnej atmosfery, wzajemnego braku zaufania i braku kierunków rozwoju firmy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonimus
 Opinia
@kosmo_4 14.12.2018 12:17

Tzw. „dyrektor zarządzający” to nadaje się do kierowania, ale co najwyżej ruchem ulicznym na skrzyżowaniu.

Pomocna?
Tak1Nie
Artur
 Opinia
@Anonimus 16.06.2019 01:28

Dość mocne słowa. Jeżeli uważasz, że przełożony się nie sprawdza, wyjdź i inicjatywą i zawalcz o awans. Może twoje pomysły i zmysł organizacyjny się lepiej sprawdzą. Napisz więcej warunkach zatrudnienia i wynagrodzenia. Twoje informacje pomogą dowiedzieć się więcej przyszłym pracownikom o General Property .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tytus
 Opinia
@Anonimus 16.06.2019 01:28

może lepiej nie, bo na pewno doszłoby do kolizji....

Pomocna?
Tak1Nie
Artur
 Opinia
@tytus 18.06.2019 08:47

Myślę, że zawsze trzeba wierzyć w siebie i swoje umiejętności.Może zechciałbyś podzielić się swoim doświadczeniem i przybliżyć warunki wynagrodzenia. Chętnie dowiem się jakie dodatki i bonusy zapewnia pracodawca. Mam na myśli premie lub pakiet socjalny z prywatną opieką medyczną lub talonami na święta. A inne benefity zawierające kursy i szkolenia. Napisz, czy można na nie liczyć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czarnamamba
 Opinia

Słyszałem że teraz technicy przychodząc do pracy mają zrobić sobie zdjęcie i wysłać do szefa. Ciekawe kto to wymyślił i czy są miny na każdy dzień tygodnia.

Pomocna?
Tak3Nie1
gigo_xx
 Opinia
@czarnamamba 05.05.2019 15:37

Nic dziwnego. Kilka lat temu prezes zwolnił nowo zatrudnioną recepcjonistkę (po dwóch dniach jej pracy), bo była za brzydka. Jak widać w tej firmie nie ważne, czy jest dobrze, ważne, żeby było ładnie. Cóż, każdy ustala swoje standardy, ale jakie one są niech każdy oceni sam.

Pomocna?
Tak2Nie
Artur
 Opinia
@gigo_xx 08.05.2019 09:48

Wygląd osoby zatrudnionej nie powinien mieć wpływu na zatrudnienie. Oczywiście należy wyglądać schludnie i zachować obowiązujący w pracy dress code. Zależy mi na komentarzach osób zatrudnionych w firmie, więc jeżeli pracujesz w General Property napisz na ten temat kilka słów. Interesują mnie warunki pracy, wynagrodzenie i atmosfera. Czy pracodawca prowadzi rekrutacje i przyjmuje nowych pracowników? Dodawajcie swoje opinie, bo tylko dzięki nim będziemy mogli dowiedzieć się więcej o strukturze firmy i warunkach w niej panujących.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czarnamamba
 Opinia

Współczuję podwykonawca- znów nie płacą. Czas by firmy wyciągnęły z tego wnioski.

Pomocna?
Tak6Nie
wiarołomca7#
 Opinia
@Czarnamamba 06.12.2018 23:51

tak jest co roku od wielu lat; wynika z tego, że żadne 'zabiegi" zarządu nie przyniosły żadnego rezultatu - podwykonawcy nie dostają kasy miesiącami, ludzie odchodzą, a firma ma coraz gorsza opinię na rynku. a tak na marginesie: ciekawe jaką furą jeździ teraz prezes??

Pomocna?
Tak1Nie
Czarnamamba
 Opinia
@wiarołomca7# 07.12.2018 14:02

Ostatnio Mercedes G, Audi Q5, BMW i8 - lecz czy to ważne, przecież za swoje kupili. Jak by płacili to nich śmigłowcami latają.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wiarołomca 7#
 Opinia
@Czarnamamba 07.12.2018 18:33

za swoje? od kiedy?? zawsze to były koszty firmy, chyba, że coś się zmieniło w ostatnich dniach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koni456
 Opinia
@wiarołomca 7# 10.12.2018 09:40

no to nic dziwnego, że brakuje kasy dla podwykonawców, jesli trzeba płacić za takie bryki

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@czarnaowca, piszesz, że firma nie odpowiada Twoim wymaganiom. Opiszesz bardziej to co konkretnie masz na myśli? @technik fm, z Twojej zaś opinii widać, że cenisz sobie pracę w General Property. Napisz tu proszę, co mógłbyś przekazać osobom, które z chęcią chciałyby się podjąć pracy w tej firmie. Na co należy się przygotować?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@czarnaowca
 Opinia
@Hanna 05.07.2018 12:09

Nie dbają o pracownika. Jak ktoś był na szkoleniu za 500pln to ma podpisać lojalkę na ileś tam czasu (szkolenia dla wybrańców). Bardzo słaba kadra od której nic nie można się dowiedzieć, nauczyć ( Ci od których można było odeszli....). Premie z tz. kalkulatora za trzy miesiące ( na św. dygdy). Zwalnianie pracowników przed okresem emerytalnym ( słynne słowa dyrektora gk). Brak imprez integracyjnych. Brak premii świątecznych, rocznych, za otworzenie nowego budynku - żadnych.

Pomocna?
Tak1Nie
J23
 Opinia
@Hanna 05.07.2018 12:09

Chłopie, pokaż mi firmę, która płaci za pracownika pieniądze na szkolenia i pracownicy nie podpisują lojalek? To normalna praktyka w wielu firmach. Piszesz, że szkolenia dla wybrańców- żadna firma nie kieruje na szkolenia wszystkich, którzy tego chcą. Chyba musi być jakiś cel i dla firmy i dla pracownika, aby ponieść takie koszty. Premie wypłacane są zgodnie z obowiązującymi w firmie zasadami. Jak ci ktoś jej nie wypłacił- to po prostu wyjaśnij to w odpowiednim dziale. Zwalnianie pracowników przed okresem ochronnym- podaj ilu takich było i przestań się powoływać na "słynne słowa dyrektora gk).

Pomocna?
Tak1Nie
@czarnaowca
 Opinia
@J23 04.08.2018 09:44

Proszę uczyć się Białoruskiego. Odnośnie dyrektora, najlepiej przejść się kilka metrów i spytać samego gk.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłe, uciekłem
 Opinia
@J23 04.08.2018 09:44

J23 masz absolutnie racje, że szkolenia są robione pod konkretne zapotrzebowania dla pracowników i lojalka jest niczym nadzwyczajnym. Wyjaśnienie w odpowiednim dziale to raczej żart, bo nikt tam nie chce udzielać żadnych wiążących odpowiedzi. Odpowiedź jest nie wiem, nie znam się , idź do dyrektora albo prezesa. Ilu było takich zwolnionych przed okresem ochronnym to pewnie wiedzą tylko Ci na górze, tu chodzi bardziej o podejście a co z tego wynika atmosferę, która jest tragiczna. Słynne słowa dyrektora gk o tym, że każdego przed okresem ochronnym trzeba zwalniać, słyszałem osobiście i przeraziłem się podejściem. Życzę aby taka sytuacja kiedyś spotkała tego pana. Jak działa ten wasz CAFM , skoro jedyna osoba która go ogarniała już tam nie pracuje?? Pytanie retoryczne bo wiem, że nie działa, to jest efekt niedoceniania wartościowych ludzi.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłe, uciekłem
 Opinia

Firma podpisuje kontrakty na tak niskich cenach, aby tylko złapać klienta. Na nowych budynkach bierze wszystkie gwarancje na siebie, a może się nic nie popsuje i się uda. Kierownicy na kontraktach mają kombinować jak zrobić wszystko, nie korzystając z serwisów zewnętrznych, bo te przecież kosztują. Zarządcy sami zadają pytania, jak wy to zrobicie za te pieniądze, przecież to praktycznie niemożliwe. Generalnie kariery kierowników technicznych i FM-ów nie są tu zbyt długie, jest oczywiście wąska grupa która się trzyma, ale rotacja jest nieprawdopodobna. Kto zorientuje się po kilku miesiącach jaka jest polityka firmy i jaka klika siedzi na dyrektorskich stołkach, pociotki i spychacze odpowiedzialności, to szybko uciekają z tej firmy. DO TEGO STRASZNA ATMOSFERA PRACY!!!!! po przeprowadzonej rok temu czystce dyrektorów, wydawało się, że może pójdzie to w dobrą stronę, ale niestety równia pochyła.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krecik 75
 Opinia

Pomimo słabych opinii sprzed kilku miesięcy przyjąłem ich propozycję (3-6 mcy temu), nie ukrywam, że dla kasy i dziś nie żałuje (też nie pieje z zachwytu, dla jasności). Poznałem ich od środka i powiem szczerze, że firma jak każda inna. Jak pracuje się z ludźmi zawsze trafisz na dupka lub porządnych kolesi, z tym jest u mnie ok. Dużo zależy od menago, który z tobą współpracuje, jeśli jest mongołem i nic nie potrafi zorganizować wszytko leży, i tak jest wszędzie. Co mnie zaskoczyło na plus, a do końca na razie nie wiem jak to działa to system premiowy. Zrobiłem kilka zleceń i o dziwo pare stów wpadło, gdzie indziej nawet zeta bym nie powąchał. Rada dla GP prawodawcy, my na dole nie wiemy o czym firma mówi, menadzerowie słabo się dzielą taką wiedzą z technikami (zapewne nie wszyscy), bufon zapewne wpadnie na budynek aby odpekać swoje, a ludzi pracy ma w (usunięte przez administratora) szkoda, a mogło by być znacznie lepiej i wiele spraw można by było poprawić przy naszym udziale, tylko nikt tak nisko się nie pochyla, a szkoda. Mają napewno jak wszyscy problem z pozyskiwaniem techników, wydaj mi się, że zaczęli lepiej płacić i więcej proponować na start, ale może tylko mi się udało więcej wyrwać. Rozmowa kwalifikacyjna ok, bez poniewierania, pytanie merytoryczne dostosowane do wykształcenia branżowego plus eksploatacja, okres próbny to raczej formalność, bez dodatkowego egzaminu dostałem co obiecali. Podsumowując: - praca dla chcących pracować jest ok, nie ma presji i dopierdzielania (już tak miałem w innych korpo) ale (usunięte przez administratora) nie urywa - system premiowy, jak robisz więcej niż kawcia i przegląd centrali - działa, dopiszę jak ich rozszyfruje, - narzędzia mam :P - ludzie generalnie ok, debila na razie nie spotkałem na swojej drodze - w centrali po gębach wydają się ok, - kadrowa wydaje się równa, ale mało informacji na start przekazuje i pierwszse dni przez to trudniej się wgryźć

Pomocna?
Tak12Nie
Pyton
 Opinia
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Mam takie pytanko....Kolega pracuje na zmiany czy po 8 godz. czy w serwisie mobilnym? Głównie chodzi mi o Warszawę bo w takiej samej branży pracuję tu Zastanawiam się nad zmianą pracy i myślałem o GP , ale znam kolesi którzy tam pracują i ostrzegają przed dostaniem się na pewne obiekty, w szczególności ostrzegają przed Eurocentrum i Puławską z uwagi na debilnych kierowników czy może wiesz coś na ten temat?, Będę wdzięczny za podpowiedz. a czy 4 Netto wchodzi w rachubę?:):):)

Pomocna?
Tak27Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krecik 75
 Opinia
@Pyton 10.12.2017 12:57

dawno nie zaglądałem... :) odpowiadając na twoje pytanie. tak jak pisałem, jak trafisz na debila żyć się odechciewa. Jeśli na tych budynkach pracują sado-manago to jak wszędzie indziej, nie tylko GP ma wymagające budynki, zawsze można wnioskować o przeniesienie.... z tego co wiem, kierownicy uwzględniają takie prośby. Więc tu nie widzę problemu. Pracowałem i w zmianach obecnie robię ósemki. Co do kasy na 4.000, jeśli nie jesteś chłodziarzem lub automatykiem musisz być dobry, mocno się angażować i mieć wiedzę, zresztą o*****alaczy i złotoustych każdy wcześniej czy później namierzy. ja mam lekko poniżej 4, ale w ostatnich 2 m-cach z premią mam średnią ok 4,4. Ten ich system (usunięte przez administratora) działa. Jak chcesz pracować i umiesz to i owo wyjdziesz na swoje... osobiście polecam i skreślam we wcześniejszej wypowiedzi - (też nie pieje z zachwytu, dla jasności)... jest ok, da się zarobić, a dla mnie to się liczy, dziecku też mikołaj się podobał

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonymous
 Opinia
@Pyton 10.12.2017 12:57

Jeśli chodzi o stare eurocentrum zwane solniczką, to jest tam jak najbardziej w porządku. Kierownik jest spoko, jest po prostu normalny. Ale już w nowym eurocentrum, czyli w nowym budynku obok już nie jest tak różowo. Tak zwany kierownik, pożal się Boże stary kawaler który potrafi tylko ludzi z błotem wymieszać. Słyszałem że miał już kilka napiętych sytuacji które graniczyły z mobbingiem. Obyś tylko tam nie trafił. Dziwne że ten facet jeszcze tam pracuje. Może i jest dobrym fachowcem, ale liczy się także atmosfera w zakładzie, której tam zdecydowanie brakuje. Gdybym prywatnie spotkał faceta na ulicy, ręki bym mu nie podał.

Pomocna?
Tak6Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Witam, A ty czy czasami nie pracujesz na Klimczyka???. Coś mi ty śmierdzi krypto reklamą:) Zastanów się???...

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia
@krecik 75 04.01.2018 17:39

Napisz mi kolego drogi o jakim mikołaju mówisz? Jestem związany z "GP" prawie 3 lata i żadnego mikołaja nie uświadczyłem, moi współpracownicy i pracownicy w innych obiektach również. Chyba, że jesteś pracownikiem biura na Klimczaka, tam dostali na Boże Narodzenie małe bombonierki. Jeżeli chodzi o stawki to z tego co wiem z pierwszej ręki to najwyższe stawki dla techników są na q22 tylko dzięki buntom załogi i nie przekraczają 4000 netto. Ogólnie Wypowiedzi Krecika wydają mi się próbą ocieplenia wizerunku - ktoś próbuje pisać w imieniu technika prawdopodobnie, żeby zachęcić nowych pracowników(Ciągle mamy braki kadrowe na stanowiskach techników). General nie jest złą firmą, jest tu całkiem w porządku, ale nie wychwalajmy jej ponad stan i nie piszmy kłamstw.

Pomocna?
Tak11Nie
kierownik
 Opinia
@krecik 75 07.12.2017 12:59

Ja do tej firmy przesłałem CV na stanowisko kierownika. Pracy nie dostałem, ale potwierdzam, że rozmowa o pracę była naprawdę na poziomie. Kilka dni wcześniej byłem na rozmowie w innej firmie i tam panienka próbowała mi pokazać, że nic nie wiem i nic nie potrafię. Tu było zupełnie inaczej.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nikt
 Opinia
@kierownik 08.04.2018 17:33

To chyba w SPIE na Martę L. trafiłeś :D

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wilk syty
 Opinia
@Nick 06.02.2018 22:54

GP i mikołaj, hahhahaaaa, chyba jak sam sobie prezent kupisz. Z tego co mi wiadomo kierownicy dostali pozwolenie od miłościwie panujących właścicieli na zorganizowanie wigilii. Budżet 20 pln na pracownika. Haaaaahahahahaa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baczny obserwator
 Opinia

Panowie prezesi, to nie działa!!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Praca
 Opinia

Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie i rekrutacja ? Ktos cos więcej się wypowie ?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lutek123
 Opinia
@Praca 05.09.2018 09:19

widziałem że prowadzą rektmrutacje na technika ale nie wiem czy jest sens tam iść...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Adam, od czego zależy różnica związana z tym, iż w biurze pracuje się gorzej niż "na budynku"? Czy ma to jakiś związek z kadrą zarządzającą czy inne czynniki mają na to wpływ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
321
 Opinia

Brak szacunku do ludzi, spiskowanie i knucie chorych zagrywek, walka o to aby jak najwięcej się ,,nachłapać''. Oczywiście mowa o tych trochę wyżej... Brak kompetencji wiekszosci kadry zarządającej - samouki, ktore wyzej sr...niz d...maja.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koni456
 Opinia
@321 07.08.2018 13:26

Mądre przysłowie mówi: "ryba psuje się od głowy", a GP nie jest tu wyjątkiem

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AM
 Opinia

Podzielcie się proszę swoją opinią na temat pracy w biurze na Klimczaka. Wynagrodzenie, atmosfera pracy, podejście kierownictwa firmy do pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia
@AM 01.08.2018 14:54

W biurze słabo, nawet bardzo, pod kazdym wzgledem. Lepiej siedzięć gdzieś na budynku.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AM
 Opinia
@Adam 02.08.2018 00:24

Mógłbyś podać jakieś konkrety?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@AM 06.08.2018 13:28

@J23 odpowiedz ile osób w biurze ma starz dłuższy niż 12 miesięcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ZM1991
 Opinia

Z GP znam się od wielu lat i muszę oddać cesarzowi, co cesarskie: pensje (niskie, niestety) wypłacane terminowo, kwestie urlopów, póki co, rozwiązywane po ludzku - podobnie jak wszystkie inne kwestie. Wiele zależy od FMa, z którym się współpracuje. W firmie jest paru takich, z którymi do czynienia miałem i więcej w życiu mieć nie chcę. Słowem: firma jak firma. Dla pracujących będzie kasa, dla inteligentnych, w ramach premii, frustracja. Dla roszczeniowych nierobów nigdzie nie będzie dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
czarnaowca
 Opinia
@ZM1991 06.06.2018 20:49

Jeśli Twoim wyznacznikiem jest jak sam piszesz wypłata w terminie to nie dziwne że gp jest dla Ciebie ok. Też pracuję w gp, a właściwie to złożyłem wypowiedzenia, uważam iż jest to bardzo słaba firma. Szczególnie dyrektor gk.

Pomocna?
Tak2Nie
J23
 Opinia
@ZM1991 06.06.2018 20:49

Akurat pensje techników w GP nie odbiegają do wynagrodzeń u konkurencji.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Warto starać się o pracę w firmie, podpowiedzcie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Dysponujecie jakimiś nowymi informacjami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem, warunkami zatrudnienia czy benefitami pozapłacowymi.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
WW2587
 Opinia
@Administrator 22.05.2018 09:15

nowe informacje są takie, że zwalniane są kolejne osoby bez wyraźnego powodu - widocznie taka jest wizja zarządzania nowego dyrektora

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były FM
 Opinia
@Administrator 22.05.2018 09:15

Pozbyto się Wieśka W. z Eurocentrum pracował w firmie około 18 lat ale wiek przed emerytalny groził więc dostał propozycję taką aby sam odszedł, ale już pracujemy nad jego dalszą karierą i nie pozwolimy zmarnować dobrego człowieka.

Pomocna?
Tak7Nie
kali111
 Opinia
@Były FM 22.06.2018 09:04

Nie pierwszy raz GP w taki właśnie sposób odpłaca najbardziej lojalnym pracownikom. To przestroga dla tych, którzy chcieliby tu się zatrudnić -bezwzględność i bezduszność, ludzie traktowani jak roboty, nie ma znaczenia pracowitość, lojalność i wieloletnie oddanie firmie. Na szczęście pracownicy techniczni na dzisiejszym rynku pracy mają wiele do wyboru, lepsze warunki zatrudnienia, benefity i może więcej szacunku. Panowie prezesi i dyrektorzy chyba zapomnieli, że ta firma stoi na fachowcach, bez których to wszystko się po prostu zawali. Zapomnieli jeszcze o jednym, że opinia, coraz gorsza idzie w świat i z pewnością odbije się na tej firmie panów feudalnych.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zainteresowany
 Opinia

Czy w ogóle firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia

Czy są jakieś szanse na podwyżki w firmie? Słyszałem dobrze o firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
technik fm
 Opinia
@Janek 08.06.2018 18:43

Płacą znacznie lepiej niż francuska konkurencja, na start dostałem znacznie więcej niż po latach pracy w poprzedniej firmie. Jak na razie atmosfera też pozytywna.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

Czy ktoś spośród Was pracował lub pracuje w tej firmie i zechciałby się podzielić swoimi wnioskami na temat atmosfery jaka w niej panuje oraz pozapłacowych benefitów na jakie można liczyć w General Property? Wiele osób na tym forum z pewnością z chęcia uzyska tego typu informacje.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dżery
 Opinia
@Hanna 15.04.2018 23:16

Pozapłacowe benefity - takiego pojęcia w GP chyba nawet nie znają.... Ostatnie to były bony do Tesco po 200 zł na Boże Narodzenie 8 lat temu. I tyle. Potem szastano forsą na lewo i prawo na rzeczy drogie, kompletnie nieprzemyślane i bezużyteczne. Z hojności zarządu korzystali tylko wybrani. A kiedy zaczęły się kłopoty ratowano się zwalniając ludzi, ale w tym samym czasie drugie tyle odeszło samych. Teraz podobno mają jakiś system premiowy, ale do naprawy atmosfery to jeszcze chyba daleko. Nie trudno się domyśleć, jakie nastroje tam teraz panują.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DD
 Opinia
@Hanna 15.04.2018 23:16

Hej, Co atmosfery to ogromne znaczenie ma dział/budynek na który trafisz. Najlepiej gdybyś poprosił przy okazji rozmowy o pracę o krótka rozmowę z osobami z który miałbyś pracować. Jest system premiowy, na budynkach gdzie są prace dodatkowe może to być 10-20% wynagrodzenia . Minus taki że rozliczenie, zaksięgowanie kosztów trwa zwykle ponad 3 miesiące, i w sumie zapominasz za co ta kasa była. Od 1.maja będzie prywatna opieka Allianz, firma jest w fazie zbierania deklaracji. Podstawowy pakiet (11 specjalistów) za symboliczną 1zł. Więcej socjalu nie ma. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Work
 Opinia

Jest sens aplikowac?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koni456
 Opinia
@Work 10.04.2018 14:25

zależy o czego porównasz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawy
 Opinia

Chciałem się dowiedzieć jak wygląda praca na stanowisku mobilnego technika. Czy system pracy to poniedziałek- piątek po 8 godzin, czy są jakieś zmiany?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stefan
 Opinia

Jeśli ktos jest dobrym pracownikiem to normalne , że chce przedstawić się nowemu dyrektorowi. Nikt nie broni bycia takim

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TK
 Opinia

Koledzy/koleżanki jak ja wam współczuje nowego dyr. narzekaliście na Bartka itd., a teraz macie leniwego podpierdalacza który przy każdym swoim błędzie odwróci kota ogonem, zwali winę na kogoś i z płaczem pójdzie nakłamać do prezesa jacy to niedobrzy FMowie.

Pomocna?
Tak33Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koni456
 Opinia
@TK 08.03.2018 18:46

100 % prawdy - donosicielstwo i wazelina to znaki firmowe nowego dyrektora, jak widać niestety bardzo skuteczne w ścieżce jego kariery

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia

Pracuję w GP parę lat ( miedzy 1 a 3 ????) i nawet spoko,oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu i częstej zmiany FM, z ostatnim jakiego mam raczej współpracy nie będzie ???????????? chce być mądrzejszy niż jest i źle ze mną zaczął--szkoda chłopa ????????????

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J23
 Opinia
@Robol 28.10.2017 16:10

"...oprócz słabej wypłaty,braku sprzętu..." to co tam jeszcze robisz? Stać się na więcej, zwolnij się. Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma. Ja też trochę w GP pracuję. Mam też kontakt z tymi, co odeszli lub ich zwolniono. Różnie trafiają. Nawet jeśli mają teraz wyższą pensję, to wiesz mi, nie za leżenie. Są i tacy, co odeszli całkiem niedawno i już są w kolejnej firmie, bo czasami się wydaje, że gdzieś indziej jest znacznie lepiej.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii o pracy w firmie General Property Sp. z o.o. a nie obrażanie ludzi. @J23 czy możesz powiedzieć coś o warunkach pracy w firmie? Jeśli chodzi o pracowników to z różnych powodów mogli być zwolnieni albo sami zrezygnowali z pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolek
 Opinia

współpracowałem z nimi, nazgarniali kasy z obsługi PHN-u.. dziwna firma. mieli umowę z phn na obsługę budynków,które przejeli wraz z pracownikami, których potem sukcesywnie zwalniali Jakieś nadęte towarzystwo..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J23
 Opinia
@bolek 07.09.2017 14:19

"nazgarniali kasy z obsługi PHN-u.. dziwna firma" . No rzeczywiście, straszenie dziwne, że firma zarabia na jakimś projekcie. No kto to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widział, żeby tak robić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłem, załamałem się
 Opinia
@J23 08.09.2017 19:50

tak ale już dawno PHN z nich zrezygnował i runęła połowa kontraktów firmy. a Capital Park daje im wszystko, ale na wielu kontraktach z Capital Parkiem nie zarabiają. w całościowym rozrachunku jest do przodu, ale trzeba dobrze smarować wazelinką.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J23
 Opinia
@byłem, zobaczyłem, załamałem się 13.09.2017 15:34

Twoja wiedza o firmie jest bardzo wycinkowa, a na dodatek, tego, czego nie wiesz, bo wiedzieć nie możesz, to sobie "dośpiewasz". Tak to jest, jak się komuś wydaje, że potrafi więcej, niż ludzie, którzy biznes prowadzą od lat. Każdemu, komu się wydaje, że wszystko zrobiłby lepiej, polecam poprowadzenie własnego biznesu. I życzę utrzymania się na rynku choćby rok! Jak zrobisz to lepiej- zacznij się wypowiadać na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłem, załamałem się
 Opinia
@J23 14.09.2017 09:13

Plus dla was, że w końcu zwolniliście to towarzystwo wzajemnej adoracji, które psuło strasznie atmosferę i kosztowało Was straszne pieniądze. Jeszcze Wojtuś pobiegł za Bartusiem i może uda się Wam zbudować zgrany zespół. Jest kilku FMów którzy pracują długo, ale reszta wymienia się co 8 miesięcy. Nie wiem nic więcej niż Wy ludzie prowadzący biznes od lat, ale pamiętam jak dokładałem do kontraktu bo przecież Capital Parkowi trzeba zrobić dobrze bo dadzą nam inne budynki na których zarobimy (dosłowny przekaz od przełożonych) Pamiętam jak na początku roku był temat, że będzie rezygnacja z kontraktów nierentownych. Nierentownych bo dział wycen zaniżył stawki i kontrakt był na zero lub na minusie i nie starczało na dobrych techników a łatało się braki wiedzy serwisem mobilnym, za który musiałem zapłacić i mimo, że pieniądze krążyły wewnątrz firmy to ja miałem kolejny koszt w budżecie. Tekst o zwolnieniu pracowników przez okresem ochronnym jest wręcz zacytowany z Pana Dyrektora który nadal tam pracuje.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J23
 Opinia

1. "nie wiadomo dlaczego pracownik został zwolniony" - no właśnie, nie wiadomo; ty wiesz? 2. "nagminnie zwalniają pracowników przed okresem ochronnym" masz jakieś dane, ile takich osób zwolniono?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janina
 Opinia

Czy to prawda, że technik obiektowy z galerii przy ulicy Towarowej 22 został zwolniony dwudziestego czerwca na 10 dni przed jego wejściem w okres ochronny?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłem, załamałem się
 Opinia
@Janina 09.08.2017 17:34

jest to bardzo możliwe.Pamiętam jak Pan dyrektor grzegorz k. (małe litery z premedytacja bo nie zasługuje na szacunek) zagryzając kanapkę w kuchni powiedział, że wszyscy pracownicy zbliżający się do emerytury będą zwalniani przez okresem ochronnym. Przyczyną tej wypowiedzi był fakt przejścia jednego z pracowników na zasłużona emeryturę i odprawa oraz wysługa lat jaką trzeba było mu wypłacić. było to kilkanaście tysięcy złotych. grzegorz k. " wszystkich zbliżających na emeryturę trzeba zwalniać!!! bo wiecie ile kosztował nas teraz Pan XXX ?? nie wiecie?? kosztował nas 15 tysięcy. wiec jak ktoś będzie przez okresem ochronnym jeszcze to do zwolnienia" - powodzenia z takim podejściem i brakiem szacunku. na to jeden z FMów odpowiedział mu na to " Pamiętaj, że ty też kiedyś będziesz odchodził na emeryturę" ale nie dotarło do tej pustej głowy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oczekujący
 Opinia

Wypłata przed czasem!!! NoNoNo! Tak trzymać Panie Premierze...:)) ... ale , ciut, przy mało??? Niech P pomyśli....:))

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J
 Opinia

3000 netto to za mało? Pewnie, że za mało ale jeszcze nie słyszałem o firmie FM, która płaci technikom więcej? Najczęściej jest to wynagrodzenie z przedziału 2500-3000zł netto. Takie są realia polskiego rynku pracy i jak ktoś chcę zarobić więcej w tym zawodzie to pozostaje mu tylko wyjazd z Polski. Wynika to oczywiście z konkurencji i kontraktów, które są dość wyżyłowane jeśli chodzi o prowizje, etc.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BadBoy
 Opinia

Całkowicie się zgadzam z wpisem powyżej , Panowie --- 3000 tysie w obecnej dobie to pieniądze dla stażystów, naprawdę wszędzie ale to wszędzie w tej branży płacą już lepiej. A więc czas na zmianę , dopóki koniunktura na rynku pracy jest na nasza korzyść. Jedyne zagrożenie obecnie to Ukraińcy którzy jeszcze i jak na razie, wezmą każdą pracę za 600 euro ale to tez się za bardzo pracodawcom się nie kalkuluje. Tak że nie bójmy się aplikować o wakat w innych firmach niekoniecznie związanych ogólnie pojętym "Fecility Management" lecz w konkretnie innych branżowych firmach gdzie hydraulik jest hydraulikiem a elektryk elektrykiem.......... a nie H...... wie kim? Pozdrawiam wszystkich Dyrektorków wylanych na pysk...! ......Chwała bohaterom! Pracującym za taką kasę!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłem, załamałem się
 Opinia

no i uciekają ludzie z tego tonącego okrętu. Nowa miotła zamiata, ratuj się kto może, bo dotychczasowe układy i koneksje mogą już nie wystarczyć żeby się utrzymać na dyrektorskim stołku. Bartuś z Wojtusiem idą dalej za rączkę.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były FM
 Opinia
@byłem, zobaczyłem, załamałem się 23.06.2017 09:14

Już nie, Bartusia i Dorotki już też nie ma. Teraz wymiana na wysokich szczeblach.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byłem, zobaczyłem, załamałem się
 Opinia
@Były FM 10.07.2017 13:17

no i czystka nastąpiła, tak jak pisałem Dyrektorzy co mogli to już uciekli a reszta wyleciała z hukiem. Średnia dyrektora na pracownika w tej firmie była zatrważająco wysoka. Nowy prezes zaoszczędził jednym sprawnym cięciem kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie na wynagrodzenia dla ludzi robiącym tylko ferment i przeszkadzającym w pracy. Teraz jeszcze dyrektor Grzegorz pobiegnie z płaczem za swoim face to face, bo przecież nie ma już kto go kryć i ocierać łez. W Wyszkowie coś się znajdzie. Ze strony tych którzy wylecieli nie było żadnej pomocy, cwaniactwo i klika kolesiostwa, ręka rękę myła i zawsze obwiniano tych niżej, bo my dyrektorzy to jesteśmy najlepsi. Panowie Prezesi brawo, że przejrzeliście na oczy jaki zespół sobie stworzyliście, tylko szkoda tej całej grupy ludzi, którzy chcieli budować tą firmę ale wylecieli lub zrezygnowali bo z Panami Dyrektorami nie dało się pracować. Jak to mówił dyrektor Grzegorz, gdy zwolnił z dyrektorem Bartusiem, kolejnego człowieka "w GP mogą pracować tylko najlepsi" Już was tam nie ma , sprawiedliwość powoli działała ale sięgnęła po swoje. Powodzenia dla tej firmy i polecam więcej inwestować w rozwój techników, ale teraz gdy w kasie zostanie z wypłat dyrektorskich to może będzie Was stać, aby dobrze zapłacić porządnym Technikom - 3000 zł netto to za mało, Kierownik Techniczny 4000 zł netto to za mało, FM 4000 zł netto to za mało!!!!!!! naprawdę w innych firmach płacą lepiej. Powodzenia!!!!!!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o General Property Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej