DAGMA Bezpieczeństwo IT

• Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o DAGMA Bezpieczeństwo IT

Opinie o DAGMA Bezpieczeństwo IT Katowice

Nie przegap nowości o DAGMA Bezpieczeństwo IT!

11.02.2016 18:57

12.02.2016 10:33

dzięki, ja już wiem, że dostałem się do drugiego etapu, ale niestety nie mam telefunku kiedy mam się pojawić na rozmowie.. Czekam już 3 tyg..;/

11.02.2016 18:52

Czy ktoś bierze udział w rekrutacji na Specjalistę ds Obsługi Klienta? Macie informację o drugim etapie? Zarobkach?
    karst

20.01.2016 09:16

Wysłałem do firmy CV i zaproszono mnie na rozmowę, teraz jestem ciekawy czego mogę się spodziewać.. czy ktoś z was też dostał odpowiedź? czy ktoś miał już przyjemność rozwiązywać ten test? jakieś szczegóły?
    ja123

06.01.2016 19:23

witam, zastanawiam się nad wysłaniem CV do tej firmy na stanowisko Pracownik działu obsługi klienta. Czy jest ktoś kto móglby się wypowiedzieć jak to wygląda finansowo w tym dziale - jakie zarobki na start proponują? (mam doświadczenie). Jak kadra kierownicza? Można się z nimi dogadać? I ostatnie: jak wygląda drugi etap rekrutacji - podobno dają jakieś zadania ma ktoś jakiś przykład? Z góry dzięki za pomoc
    majk

06.11.2015 11:08

Na początku testy i nagrywanie. Jakieś zadania poziomu gimnazjum/podstawóka .. Nie popracowałem tam za długo , nie czułem się dobrze . Denerwuje mnie gdy ktoś ingeruje w moję życie prywatne . A ci ludzie to jakaś hermetyczna społeczność, . Dla osób ,które poświęcają życie pracy polecam . Reszcie dla ,których praca jest tylko zarobkiem odmawiam
    Dzoana

05.10.2015 15:17

Popieram wypowiedź Markusa , Storagecraft spolka dagmy, firma totalna porazka , rekrutuja na stanowiska handlowe a to zwykle call center z ktorego jeszcze nic dobrego nie wynika , ich produkt jest jak na polski rynek za drogi i wybitnie ciezko go sprzedac , oferuja smieszne pieniadze ktorych nijak nie da sie uzupelnic premia ze sprzedazy bo ich produkt moze jest dobry ale w stosunku do konkurencji za drogi , szefowe maja swoich pupilkow , czesto sa roztrzepane i same nie wiedza czego chca...nie warto nie polecam , strata czasu i nerwow , bo pomimo tego ze sie starasz dzwonisz , probujesz sprzedać ich beznadziejny produkt , to i tak cie zwolnia i dadza jakies tematy swoim pupilkom , nie warto nie polecam i juz nigdy wiecej
    popolupo

03.10.2015 00:04

Dagma... Fajna atmosfera, zarobki? tak - 1400 na łape, ale podstawy :), właściwie z roku na rok zarabiasz więcej. Da sie wynegocjować około 3k na ręke na start, a potem wszystko zależy od Ciebie. Proponują zjazd podstawy do 2k brutto + premie zgodnie z programem wynagradzania (obowiązuje wszystkich handlowców Dagmy). Ogólnie po 2-3 latach pracy zarabia sie podobno 4-5k na rękę, z tym że jest duży rozrzut wypłat, jeden miesiąc 3, a kolejny nawet 7. Największym plusem pracy w Dagmie jest to, że potem naprawde nie ma już absolutnie problemu z pracą w IT, 3 lata doświadczenia w dagma (firma ma bardzo dobrą opinię w środowisku IT) + dobry angielski i naprawde można w ofertach wybierać
    waw

18.07.2015 15:38

opowie mi ktos cos o firmie chce wysylac cv (biuro bezpieczenstwa)
    eot

04.05.2015 11:53

witajcie, w tym tygodniu mam się wybrać do tej zacnej firmy (informatycznej) czytając opinie mam tylko jedno pytanie (na które osoba rekrutująca nie chciała mi odpowiedzieć) stanowisko specjalistyczne wyższego szczebla - jakie padają propozycje wynagrodzenia ze strony firmy?
    pg

28.01.2015 12:44

Na stanowisko specjalisty do spraw handlowych polecam przygotować się z wyliczania procentów, kwoty netto z kwoty brutto, oraz mapy polski i organizowania trasy w oparciu o 6 miast. Oraz z przygotowania maili do klientów w tym po angielsku. Po za tym fajna atmosfera podczas rozmowy, bez stresu mimo kamery, na luzie :) Test banalny ale idzie się przejechać na tak prostych zadaniach.
    Markus

25.11.2014 00:56

Witam jie dawno brałem udział w rekrutacji ... Szczerze ??? To jakaś kpina - kamera plus testy rozmowa z kierownikiem wszystko ok - po czy na drugim etapie proszą o przygotowanie prezentacji na temat ich produktów - wszystko ok tylko to nie ma żadnego związku z wykonywaną później pracą bo to zwykły call center !!!!!!!!!!! A pani dyrektor ??? To jakaś zimna ..... ;) brak szacunku dla rekrutującego nawet cieżko jej patrzeć rekrutującemu w oczy poza tym ubrana było w t- shirt i coś na kształt dresu !! Kompletny brak szacunku - poza tym miałem wrażenie że ów pani dyrektor rozmawia ze mną jak z jakiś oszustem - fakt faktem gdy usłyszałem o warunkach ginansowych to po prostu ręce opadły 1400 zł netto !!???? Ludzie w biedronce na kasie zarabiają więcej i mają lepsze warunki socjalne !!! Oj dagma jedna wielka ściema - polecam studentom natomiat ludziom szukającym uczciwej pracy za uczciwe pieniądze odradzam - szczerze szkoda Waszego czasu !!
    jobseeker

15.11.2014 18:12

Czy ktos moze sie podzielic opinia w kwestii poczatkowych zarobkow specjalisty ds.handlowych, doswiadczenie w handlu, perfekt angielski, znajomosc technik sprzedazy? Z gory dziekuje
    Europejczyk

30.10.2014 16:02

Jak czytam Wasze opinie drodzy 25+ latkowie, to zastanawiam się co Was jeszcze trzyma w tym kraju? W Niemczech czy Holandii spokojnie dostaniecie pracę na początek za ponad 1400 Euro a nie 1400 złotych. Może jak w końcu zabraknie w kraju chętnych do pracy za minimum socjalne, to nasi wiecznie "biedni" przedsiębiorcy oprzytomnieją.
    mam talent?

22.10.2014 18:08

To nie rozmowa kwalifikacyjna, tylko przesłuchanie. Kamera i odpowiadać na pytania, ale ty nie możesz żadnego zadać, więc to nie rozmowa. Strata czasu. Potrzebują ludzi z ogromnym doświadczeniem za 1400 netto... śmiech na sali. Rekrutacja na okrągło, bo może się jakiś baran złapie za niewolniczą stawkę. Nie polecam.
    aga

01.06.2014 21:12

Hej,1300zł na stanowisku Obsługa Klienta?? powaznie??? i po to testy i nagrania na kamerze???
    ola

13.04.2014 11:04

A został ktoś zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną z kamerą? Jak było?
    pop

09.04.2014 12:52

Dostaliście już wyniki?
    _rd=cr

28.03.2014 11:23

wbrew temu co ktoś wcześniej ktoś napisał na wiedzę ogólną było tylko jedno pytanie (mapa Polski) reszta to rzeczy związane z pracą na jakie stanowisko się ubiegasz i tez zadania na liczenie (bez kalkulatora)
    _rd=cr

25.03.2014 19:23

rozwiazaliscie wszystkie zadania na tescie? czy tylko dla mnie czasu bylo zbyt malo?
    Ewa

20.12.2015 08:47

napisałam wszystko i na 100% :) odpadłam na prezentacji. na prośbę otrzymałam szczegółowe uzasadnienie. podczas rozmowy zapytałam o rotację w dziale handlowym i otrzymałam odpowiedź, że średnie zatrudnienie na rok to 1,5 pracownika. W tym roku rekrutację już widzę po raz trzeci. trochę dziwne :)
    Mi

20.12.2015 20:00

aplikowałaś na dział handlowy czy obsługi klienta? mam właśnie prezentacje we wtorek ;)
    LL79

24.03.2014 20:00

to 1400 to dla stażysty? ile tam zarabiają kierownicy działów?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DAGMA Bezpieczeństwo IT?

Kontakt - DAGMA Bezpieczeństwo IT

Pszczyńska 15 40-478 Katowice

Branża główna: Elektronika, hardware i akcesoria
    byłofajnie

07.03.2014 17:09

Świetna praca na początek. Przez pierwszy rok, nauczysz się bardzo dużo praktycznie na każdym stanowisku. Potem pojawia się problem, bo jak już umiesz, to(usunięte przez administratora)zero podwyżki, (w większości przypadków dalej rozmawiamy o ok. 1400), absolutne zero samodzielności, kontrola wszystkiego co robisz w 100% Stanowiska: Handlowcy (usunięte przez administratora) trudny rynek, wejście na premię praktycznie nie możliwe dla nwych :/ (choć bywały wyjątki) Marketing i techniczni - świetne na pierwszą pracę (rok / 2 lata lata i spadać na lepsze) Jeśli chodzi o plusy, to fajni ludzie, świetna nowoczesna siedziba i (jeśli masz tward (usunięte przez administratora) i brak prywatnego życia) możliwe wysokie zarobki, lecz okupione niesamowitą presją graniczącą z mobbingiem. Pracowałam kiedyś, juz nie pracuję. Jedyne czego żałuję, to że odeszłam tak późno. PS: TESTY, to akurat genialna rzecz (bez ironii). Służą odsianiu idiotów na wejściu. Więc jeśli nie wiesz jak liczy się pole trójkąta albo co jest stolicą Meksyky, nawet nie przychodź....
    osoba

24.01.2014 10:55

Byłam wczoraj na tesiku. Miał być na 15.00, ale przyszłam prędzej i pani spytala mnie czy chce zaczac od razu. Potem zaprowadziła mnie do pokoju i grzecznie poprosiła, żebym nie używała kalkulatora i internetu z komórki Pytania byly ani trudne, ani łatwe. Musialam podkreślić błędy w tekście (ortograficzne, literówki), napisac maila po angielsku, napisac stolice do podanych krajów, była mapa Polski z zaznaczonymi punkcikami i trzeba bylo zaznaczyc np. Warszawe, Opole itd., napisac pare dat np. kiedy byl chrzest Polski, napisac co wiem o Dagmie no i pare zadan zeby cos policzyc. To tyle, wyniki maja być za dwa tygodnie.
    jaaa

23.01.2014 16:32

czy był już ktoś może na rozmowie w tej firmie na stanowisko Sekretarki? co zawierał test?

17.01.2014 22:24

A ja czekam na zaproszenie na Specjalistę ds. technicznych, jak na tym stanowisku wygląda praca ?
    N.

17.01.2014 22:03

Praca jak to w typowym sekretariacie, generalnie nie ma chwili wytchnienia. Płaca marna, nie liczyłabym na godziwe wynagrodzenie- adekwatne do wykonywanych obowiązków. Plusem jest tylko i wyłącznie wygodne stanowisko pracy.
    mischa

17.01.2014 21:55

Zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko "Sekretarka". Jest tu ktoś, kto mógłby mi przybliżyc pracę i określic jakie są zarobki?

17.01.2014 20:13

Lavia, dokładnie jak test ? I na jakie stanowisko ;)
    anna

17.01.2014 18:26

Lavia, jak poszedł Ci test? możesz coś więcej na ten temat napisać. Ogólnie jakie wrażenia..
    lavia

17.01.2014 10:43

Dziś idę na test. Zaproszenie dostałam mailowo jakieś trzy dni temu.

12.12.2013 23:14

Jak wysyłaliście CV do DAGMA, to jaki okres oczekiwaliście, kiedy do z Wami się skontaktowano ? To jest naprawdę tak jak doszły do mnie słuchy, że jak zadzwonią to na test chcą się umówić w tym samym dniu ? Będę wdzięczny za odpowiedź
    Paulina

13.06.2013 10:45

Dagma (lub Storagecraft-bo to samo) prawie rok regularnie wypuszcza ogłoszenie o pracę na stanowisko handlowca. To chyba powinno wystarczyć za rekomendację. Pensja minimalna na poziomie jałmużny. Rekrutacja w Piotrowicach, później praca w siedzibie na Pszczyńskiej.
    mirek

28.05.2013 17:24

czemu służy nagrywanie rozmowy na video?Czy jest to zgodne z prawem? Jaką mam pewność czy firma nie wykorzystuje tych nagrań np. na swoich szkoleniach lub czy ktoś z pracowników nie wrzuci do sieci?
    AANIA

07.04.2013 19:42

a jaki ten list z tego angielskiego jest do napisania na 1 etapie rekrutacji w DAGMIE?
    Axa

26.11.2012 23:44

Jest tak rewelacyjnie, że co trzy miesiące puszczają nowe ogłoszenia do prasy :D
    bart

28.03.2012 13:21

a jak wyglada rekrutacja? jakis test jest ?\\\"
    ewka

28.03.2012 00:10

1300 zł netto - dział obsługi klienta - śmiech na sali!!

26.02.2012 09:20

jak wygląda rekrutacja?
    ciekawski

25.02.2012 16:57

Pytanie do osób powyżej czy ktoś z was był na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie? Jak przebiegał proces rekrutacji słyszalem coś o testach..
    xcv

01.02.2012 15:45

ja też zostałam zaproszona na rozmowę i również nie znalazłam żadnej opinii o tej firmie..proszę o jakieś info.
    Ola

26.01.2012 14:38

Firma aktualnie prowadzi nabór,ale nie ma żadnej opinii o firmie.Nie chciałabym pracować wśród frustratów i złośliwców.Czy ktoś coś wie o tej firmie?

Zostaw merytoryczną opinię o DAGMA Bezpieczeństwo IT