Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

Zabrze

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 170 ocen.

Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax
5 170 6 1

Opinie o Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

Gapcio

Dajcie już spokój z tymi koniami Przecież to nie humanitarne. Tylko patrzeć jak się zieloni wtrąca.

Metamorfoza
@Gapcio 20.07.2018 15:03

W końcu ktoś mądry xD

Obserwator

Pięknie opisane miejsce. Pięknie opisywane kobiety tam zarabiajace, czyli jak w niebie. Tylko nasuwa mi się pytanie. Dlaczego wszytkie dziewczyny na zdjeciu mają zapłonete twarze. Dlaczego salon zapewnia anonimowość. Chyba wstyd tam pracować jak również wstyd przychodzić. Bo chyba żaden z facetów tam przychodzących nie opowie partnerce czy swoim dzieciom że wali mu konia obca kobieta a w dodatku trzeba za to płacić. Ktoś kto tam pracuje pewnie ma powody znając realia płacowe w tym kraju. Jednak zastanawiam się jakim trzeba być desperatem żeby płacić kobiecie za masaż patafiana. Większość wpisów zarówno pozytywnych czy negatywnych są bardzo obludne. Ten salon i faceci tam przychodzących można nazwać wprost , a jak to już pozostawie bez komentarza.

Metamorfoza
@Metamorfoza 20.07.2018 13:05

*oceniać

nowy

Witam, czy ktoś może opisać czy warto sie udać na masaż do Vanesy?

Darek
@nowy 17.07.2018 13:11

Według mnie to sprawa masażystki czy pozwala na 69 w swoją stronę. Kto jak kto ale one dbają o higienę lepiej niż każda kobieta którą znam (np prysznic przed i po każdym masażu,czyt. jakieś 8-10 prysznicy jak nie więcej). Jednak szanuję decyzję masażystki zarówno wtedy jeśli pozwala na to jak i wtedy kiedy nie,to wybór dziewczyny i bez względu na jej decyzję masaż jeśli jest wykonany dobrze,dalej jest dobrym masażem

Facet

Byłem tam kilka razy i chyba u każdej z dziewczyn tam pracujących. Jest ok dziewczyny mile zawsze uśmiechnięte i zawsze można uzyskać od każdej więcej niż sie oczekuje. Pracują tam po to by sobie zarobić więc to nic dziwnego. Z każdą można umówić się prywatnie jeśli ktoś ma ochotę i czas i lubi. Salon bardzo przyjazny. Uważam że nie zasługuje na żadne słowo krytyki. Wręcz można śmiało go polecić każdemu kto tego potrzebuje. Dziewczyny potrafią dużo i fajnie czasem upiększyć czy ubarwic swoje życie spędzając chwilę właśnie tam.

Stały
@Facet 11.07.2018 09:18

No juz to widzę hahaha xD Ola która ma męża,dzieci lata sobie na spotkania prywatne,ktoś tu ma wyobraźnię :D

Oskar54

Ja również polecam ten gabinet jest skromny ale przyjemny . Dziewczyny potrafia sie naprawde zgrac nie rewalizuja pelno tam jest usmiechu i milych słów. Widac ze dziewczyny sa bardzo zwiazane ze soba bo widac jaka atmosfera tam panuje . Szczegolnie pozsrawiam Ole i Anie bo ostanio jak bylem to dziewczyny tyle maja energi w sobie i poczucia humoru że zagrażają tym od samego poczatku jak sie wchodzi lub wystarczy je uslyszec. Dla mnie to ten salon ma 6 żadna krytyka tu nie pasuje.. Jak komuś sie nie podoba to niech idzie gdzies inndziej a nie oczernia dziewczyny.

Gapcio

To co z tą zamrażarką bo chciałem wpaść na loda????

Misiek

Chciałbym napisać ze wszystkie opinie związane z salonem Metamorfoza są nie prawdziwe znam każda z tych uroczych dziewczyn i również poznałem Anie . To co o nich wypusujecie ze jest ktoś gruby lub anotektyczny to świadczy tylko o danej osobie . Jest na tyle zdesperowana ze woli wyzywac innych. To co pisze o nich to na pewno nie jest to wiele osób a jedna . Bo ktoś poczuł się zagrożony lub woli zaszkodzić gabinetowi . Jak komuś się nie podoba wygląd Wiktor lub Ani to niech nie chodzi w ogóle jest tyle takich salonów ze czekają na was z otwartymi rękoma i dadzą wam dodatkowe usługi . Panowie na Roksie jest tego pełno tam możecie przebierać i wybierać . A dziewczynki z tego salonu zostawcie w spokoju bo są wartosciowe nie tak jak inne . Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru daremnym facetom

Smakosz
@Misiek 05.07.2018 21:43

Jeśli również komuś się nie podoba wygląd Patrycji to również inne salony stoją otworem. Ponieważ ona również nie została oszczędzona w tym cyrku. Dla mnie zarówno Patrycja jak i reszta dziewczyn to piękne kobiety,każda ma inny typ urody i figury ale właśnie przecież o to chodzi ponieważ każdy ma inny gust. Nie przejmujcie się dziewczyny,sam fakt że jeszcze nie zdarzyło mi się aby było łatwo się umówić na konkretną godzinę mówi sam za siebie,w gabinecie w którym jest ruch jak w Rzymie nie może być złym gabinetem,pozdrawiam i całuję każdą z osobna :)

Zaciekawiony

Muszę przyznać że ktoś chciał bardzo zepsuć wszystkim dziewczyna opinię . Jestem tam częstym klientem i wiem o tym ze bardzo one się cenią . Każda nowa nasazystka jest wypisywana ale nie tak jak ta Ania od niej wszystko się zaczęło czuje ze konkurencja nie śpi . Jest ona bardzo ładna i sympatyczna dziewczyna w sumie każda ma cos w sobie innego. Wiec myślę po tym co czytałem ze tak osoba co zmienia nicki chciała zaszkodzić gabinetowi . Ale sadze ze to im tylko teraz zrobi reklamę . Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki i się nie przejmujcie tym co pisza

Metamorfoza
@Zaciekawiony 04.07.2018 16:48

Oczywiście zapraszamy :)

Gapcio

Pani Kasiu najlepszym sposobem na te ulubine lody tych pseudopanow to kupić mała zamrazarke i dobrze zaopatrzyć. Ja bardzo lubię lody gryczana.

Metamorfoza
@Gapcio 04.07.2018 19:51

Właśnie ! Już dawno mieliśmy taki pomysł ale jakoś z głowy uleciało :D

nowy

Czy ktoś może dać opinie masażu u Wiktorii czy warto iśc do niej i czy ona pozowla na masowanie swojego ciałka.

Młody
@nowy 02.07.2018 10:15

I juz koniec przedstawienia i cyrku ???? ????????????????????????????????

Miks$

Był ktoś jeszcze u tej nawej masazystki Ani bo widziałem ze są podzielne zdania co do niej a chciałem umówić sie na masaż . Ciekawi mnie jak wygląda .

Młody
@Tom 04.07.2018 00:34

W teraz piszecie o tej Ani czy o Wiki ?

Facet

Mam pytanie czy masazystka można wypiescic stopy podczas masażu

Metamorfoza
@WIZ 29.06.2018 12:51

To już zależy od masażystki,na stronie widnieje informacja że można dotykać masażystki jednak jeśli chodzi o strefy intymne to jest to kwestia indywidualna

max

Witam, czy ktoś był na masażu nowej masażystki Sandry? interesują mnie opinie jak kwestia techniczna masażu u tej Pani.

@12567da
@@12567da 28.06.2018 09:44

A jeśli jest tyle czasu w tej branży to tylko dobrze o niej świadczy bo juz było tyle dziewczyn które poszły w inna stronę i zarabiają pieniądze . Tu widać ze dziewczyna ma głowę na karku . Ja będę do niej chodzić na pewno bo ma czucie w rekach i potrafi maskować . Może spruboj iść do niej za jakiś czas i sam się przekonasz Miłego dnia pozdrawiam

Ciekawynowych99

Część byłem u Anny nowej masazystki gdzie probowalem się umówić do niej kilka razy ale jest bardzo ciężko bo dziewczyna jest bardzo zajęta . Jak dla mnie świetnie masuje Buzka śliczna i figura kobieca tak jak pisze biust ma duży i jedrny jak na taka figurę . Polecam nie jest szkoda wydać kasy

Bambam

Wogóle bzdurą jest info na str - masażystki można dotykać, przecież mężczyzną nie musi podobać się każda "masażystka" i na odwrót, nie wyobrażam sobie by ktoś kto mnie obrzydza ma mnie dotykać, bo tak jest napisane i tak ma być, widać,że komfort nie gra roli w tym gabinecie

Metamorfoza
@Bambam 13.06.2018 22:54

Można dotykać ale jeśli masażystka gdzieś sobie nie życzy to rzecz jasna ma prawo wyboru. Sami panowie pytacie bardzo często przez telefon lub już na masażu czy "można dotykać" . Klient MOŻE dotykać masażystkę podczas masażu ale nie ma do tego niepodważalnego prawa. A komfort naszych pracowników oraz klientów u nas to podstawa,nie zatrudniamy niewolników i chcemy aby panowała u nas przyjemna ciepła atmosfera.

Anna

Widzę tu wiele opinii klientów firmy Gabinet Masażu Relax, a czy któryś z obecnych pracowników tej firmy mógłby wypowiedzieć się w temacie rozwoju tego pracodawcy? Chętnie poznamy świeże wieści dotyczące pracy w tej firmie, nowe informacje będą pomocne dla innych użytkowników! @Masowany, proszę Cię o kulturę wypowiedzi, wpisy obelżywe nie są tu mile widziane.

Klient

Byłem ostatnio na masażu u Karoliny. Jest taka piękna. Ciężko się nie zakochać. Nie wiecie czy jest wolna ? Chyba zapisze się na masaż aby tylko ją znowu zobaczyć.

On
@Michał 08.05.2018 12:30

plus weneryk

Dzidzi

Jak ma istnieć kwestia techniczna jak właścicielka przyjmuje pierwszą lepszą,która wpadła na pomysł łatwej kasy - nie musisz mieć doświadczenia,przeszkolimy. Panna która godz temu pracowała w Lidlu w tym gabinecie nagle się stała masażystka - tam można najszybciej się przekwalifikować w rekordowym tępie !

Masowany
@Dzidzi 06.06.2018 22:19

A myślisz że np Ola (która pracuje tam najdłużej ze wszystkich,jest fundamentem gabinetu) przed pracą w Metamorfozie miała cokolwiek wspólnego z masażem? Tak jest w przypadku każdej dziewczyny która tam przychodzi do pracy. Różnica jest tylko taka że jednej się to udaje i ma rękę do masowania (Ola,Patrycja,wcześniej Sylwia ale już dawno nie pracuje) a u reszty no niestety nie są do tego stworzone. No chyba ze zdarzy się cud i dostaną wprawy z biegiem czasu

Anna

Proszę was o powrót do tematu, piszemy w tym wątku tylko i wyłącznie opinie związane z pracą w firmie Gabinet Masażu Relax. Najświeższe wiadomości dotyczące obecnych postępów tej firmy oraz kwestie związane z nowymi rekrutacjami będą tu bardzo przydatnymi informacjami dla innych! Chcę Wam również przypomnieć, że komentarze łamiące regulamin forum mogą być zgłoszone do administracji i usunięte z wątku!

Anna

Osoby związane z firmą Gabinet Masażu Relax zachęcam do nowych komentarzy, chętnie poznamy waszą ocenę warunków pracy oraz atmosfery w tej firmie! Zapraszam pracowników tego pracodawcy do zamieszczania tu nowych wpisów! Proszę także innych użytkowników o przestrzeganie regulaminu serwisu gowork, wpisy wulgarne i obraźliwie są niedopuszczalne na forum!

Facet

Od dłuższego czasu odwiedzam salon i w tylko chodzę do jednej miłej ślicznej bardzo sympatycznej dziewczyny. Pozdrawiam Cie Viktoria!

Klient
@Gość stały 07.05.2018 09:29

Bo albo byłeś pierwszy raz,albo zaproponowałeś za mało,albo i nie wyglądałeś jej na takiego który sporo dopłaci :)

annamarcelina1

Moja ciocia korzystała z metamorfozy w Warszawie w salonie InHarmony. Niesamowita metamorfoza, specjaliści doradzili jej od A do Z jak się czesać, jak malować, ubierać. Ja wręcz nie mogłam poznać cioci... zupełnie inne osoba ;) Różne fajne pomysły jak np. dobierać sukienki do figury, jaki makijaż podkreśli otworzy oko itp. Także według mnie naprawdę warto ;)

Klient
@annamarcelina1 07.05.2018 15:06

Eee...Chyba źle Pani trafiła xD Bo to nie ta Metamorfoza xD

Gosc 9012

Panowie ja nie rozumiem po co Wy tam chodzicie nie nudzi was to ? od dawien dawna cały czas te same masazystki.....nuda nuda nuda. Zero zmian MASAKRA ... Leżysz słaby Relax a na koniec walenie i do domu

Częsty gość
@Gosc 9012 03.05.2018 14:23

A nie pomyślałeś że może skoro są te same to oznacza że muszą być w tym dobre? Po drugie jak te same,przecież jest nowa Julia,Vanessa,Wiktoria... A może byś chciał żeby dziewczyny zmieniały się co miesiąc? W końcu przecież przychodzą tam do pracy to nie będzie rotacji co tydzień...

gość

Był może ktoś u pani Oli, pytam bo brak opini.

Gapcio
@gość 18.04.2018 10:54

Kapitalna dziewczyna i masażystka jednoczesnie

Maciej

Był ktoś u Julii może? Podobno jest juz pół roku a nie widziałem nigdzie opinii o niej

Rzadki gosc

Czytam sobie te opinie o jakości masażu i sie zastanawiam po co te wszystkie wpisy. Co one dają skoro każdy facet który tam przychodzi chce tylko żeby mu poprostu zawalono konia. Nie wierzę że chodzi o masaz. Gdyby nie trzepanie kapucyna przecież nikt by nie przyszedł.

Metamorfoza

Rzeczywiście,nie wiedząc o opinii na ro...źle zrozumieliśmy Pański wpis i zbyt szybko zareagowaliśmy.

Facet

Ja uważam ze jest bardzo miła. No cóż każdy ma swoje oczekiwania. Dlatego świat jest tak ciekawy. Mysle że nie pozwoliła ci robić to po co przyszedłes i na co liczyłeś i stąd ten wpis. Ta dziewczyna poprostu ma klasę. Tak trzymaj Viktoria!

A to ja
@Krystian 29.03.2018 10:37

I ja również byłem na masażu u Wiktorii i muszę powiedzieć, że masuje wspaniale, laska jest świetna. Na pewno wrócę.

WitoRak

Może ta wiadomość o Małgosi co poniektórych ucieszy Bo jedna z masażystek zdradziła mi że Małgosia zrobiła kurs i otworzyła swój salon w Sosnowcu gdzieś koło lodowiska... A ktoś z was też już o tym słyszał ?

Oskar
@WitoRak 20.01.2018 15:42

Ja tam się cieszę że już jej niema,przynajmniej jest spokój przy masażu bo miałem już dość tych jej udawanych daremnych jęków zza ściany

kilient4567

Witam. Panowie ja jednej rzeczy nie rozumiem , przychodzi nowa masazystka do tego salonu masowac nie umie, duzo krytyki i wszystko sie zmienia . Klienci zadowoleni. Ktos je dobrze uczy ...Dlaczego Pani Kasia nie robi tak od razu tylko czeka na krytyke wobec swoich masazystek.. Póżniej czytamy to tutaj..Viktoria słabo masuje. to jest prawda mało doswiadczenia w tego typu masażach..Pozdrawiam.

Marlena
@Niki901 25.01.2018 20:05

A ja widzę że ktoś tu kogoś na siłę broni. Mam prawo mieć swoją opinię na temat masażu,tak samo jak i również Ty. Podkreślałam juz że to moja subiektywna opinia do której mam prawo wiec dlaczego na siłę ją krytykujesz? Każdy ma prawo do własnego zdania wiec uszanuj to i nie pokazuj po sobie desperacji odrazu odpowiadając na każdy komentarz na temat tego masażysty który nie opisuje go jako Boga... I pisząc profesjonalne masaże miałam na myśli profesjonalne masaże TAO. Co do tego że szukałam gdzie indziej bo nie było dobrze. Właśnie żałuję że szukałam. Chciałam spróbować w innym miejscu,gdybym wiedziała jak to się skończy to darowałabym sobie.

Zuza

Chyba sobie żarty niektórzy robicie?

Niki901
@Zuza 24.01.2018 17:42

tzn? ZuZa?

Zostaw opinię o Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax