Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

Zabrze

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 178 ocen.

Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax
5 178 6 1

Opinie o Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

zainteresowany

Witam, czy ktoś może opisać jak wygląda masaż u Wiktorii? można dotykać

Kajetan
@zainteresowany 13.11.2018 13:33

Masaż całkiem przyjemny,bardzo łagodny,raczej delikatny dotyk,nie masaż ale o to mi właśnie chodziło. Dotykać pozwala ale niestety nie w strefie zero. Figura bardziej chłopięca (bardzo mały biust,brak talii,mocno szczupła),widać też już wiek dlatego Pani na pewno nie dla amatorów kobiecych młodych dziewczyn ale mi masaż przypadł do gustu bo nie chodzę na niego dla wyglądu masażystki. Będę wracał bo podoba mi się właśnie taki spokojny łagodny masaż

Marek
@Kajetan 14.11.2018 10:33

Ja poprosiłem o mocniejszy masaż i taki dostałem. Wydawało mi się tez ze jest dużo młodsza, ale każdy na pewno inaczej ocenia. Wracam tylko do Wiktorii, jest po prostu super,a przy tym bardzo seksowna dziewczyna. Pozdrawiam

Abdul wisimulacha

Czy wy nie macie swoich kobiet? Nie chce was żadna kobieta i musicie płacić za zwalenie pindka? Jakaż to przyjemność być setny lub tysięczny podotykać po tyłku babe która ci cyckami pojezdzi po brzuchu tylko dlatego że zaplaciles! . Jeszcze się chwalicie że za dopłatą zrobią ci loda. Nie masz kobiety która zrobi to z miłości? Musisz onanisto płacić za to? Żal mi was wszytkich. Czy wy myślicie że jestescie wyjatkowi bo wam to te baby mówią? One za kasę wszytko wam powiedzą. Normalnej kobiecie się nie podobasz , masz za małego ptaszka i musisz biedaku płacić. Współczuję wam wszytkim. Płacić za bicie palanta. To poprostu chore!

Naruto
@Abdul wisimulacha 30.08.2018 17:27

tu mamy gościa który nigdy na takim masażu nie był i gó**o wie. Tao to nie tylko robienie handjoba. To cały rytuał który jest przyjemnością i dla ciała i dla ducha. Polecam najpierw się doedukować a potem pisać głupoty

Ksiądz wikary
@Naruto 30.08.2018 23:22

Nie ma znaczenia czym jest tao. Istotne że musisz tam iść bo nie masz swojej kobiety. Ktoś szczęśliwy w związku nie szuka wrażeń naboru. Ktoś kto ma kobietę realizuje swoje pragnienia seksualne z partnerka. Ty tam idziesz bo musisz dac fiutka kobiecie do rączki bo twoja ci juz nie wystarcza. Tlumaczysz sobie ze to masaż a tak naprawdę saspokajasz swoje potrzeby.

Obserwator
@Ksiądz wikary 31.08.2018 10:41

Ma Tao chodzą również samotni faceci,którzy z różnych powodów są sami. Rozwód,śmierć żony/partnerki bądź poprostu rozstanie (nie chcą jeszcze się angażować po stracie a mężczyzna swoje potrzeby ma. A lepsze to niż iść do (usunięte przez administratora) (agencji) gdzieś klient jest traktowany taśmowo i bez jakichkolwiek uczuć i jest tylko chamski zwierzęcy seks

Ministrant
@Ksiądz wikary 31.08.2018 10:41

Ale ksiądz p..... li za przeproszeniem

Gapcio
@Abdul wisimulacha 30.08.2018 17:27

Nie napinaj się tak dziewczyno kup sobie Climea Forte i wszystko będzie dobrze

Matt
@Ksiądz wikary 31.08.2018 10:41

A co cie to interesuje? Nie chcesz nie idz tyle.

Antoni

Czy na masażu możliwe jest więcej niż jedno zakończenie? Pozdrawiam

Tim
@Antoni 23.08.2018 07:45

Jest możliwe więcej,sam za każdym razem proszę o jedno na początku i jedno na końcu

Gapcio
@Antoni 23.08.2018 07:45

Pewnie że można mieć dwa zakończenia podczas masażu... Ja to nawet proszę o pięć zakończeń.. Z tym że piąte to już robię sam bo masażystka nie ma siły

Dariusz
@Gapcio 11.09.2018 09:59

Dobre xD A tak na poważnie to wszystko zależy od tego na ile Cię poprostu stać. Szybko się regenerujesz to możesz skończyć więcej niż raz,mój rekord to 3 razy w ciągu pół godziny u Patrycji,niestety u żadnej innej nie udało mi się tego powtórzyć

Dariusz

Pewnie nic,poprostu tylko u niej wyszło mi tyle razy. U Oli też kiedyś 2 razy w pół godziny skończyłem,zależy od kondycji

Koneser
@Dariusz 15.10.2018 07:39

Każda z dziewczyn ma coś w sobie,każda masuje w inny sposób ale u każdej bardzo mi się podobało. Najlepiej u Oli i Patrycji bo rzeczywiście miła niespodzianka dwa razy skończyłem,pozatym uwielbiam kobiece kształty i duże biusty a one mają to co lubię :-)

Uległy

Witam, mam pytanie, czy któraś z Pań w gabinecie ma predyspozycje dominujące? Chciałbym dostać klapsy.

Michal12
@Uległy 02.10.2018 06:02

Z tego co mi wiadomo to Ania jest chętna na taka dominacje

Manio
@Uległy 02.10.2018 06:02

Ola raczej też będzie chętna

Michal12
@Uległy 02.10.2018 06:02

Najlepiej idź do obu naraz pozdrawiam

Bywalec
@Uległy 02.10.2018 06:02

Masaż tao i klapsy, to absolutnie nie pasuje do siebie. W (usunięte przez administratora) wam już się poprzewracalo

A co to kogo obchodzi :-)
@Bywalec 03.10.2018 11:41

Co kto lubi :-)

Uległy
@Michal12 02.10.2018 19:48

Dziękuję za odpowiedź

Gapcio
@Uległy 02.10.2018 06:02

Jak się Twoja dziewczyna dowie to dopiero dostaniesz parę klapsow!!!!!!!!

Klient
@Gapcio 08.10.2018 15:35

A tam xD Myślę że conajmniej 70-80 % klientów takich salonów to żonaci faceci lub mający dziewczyny/narzeczone. Osobiście jestem singlem jednak nie oceniam nie-singli bo różnie to w związkach bywa ;)

Marek
@Michal12 02.10.2018 07:23

Oj nie chciałbym od Ani dostać klapsa,ogromna dziewczyna z dużymi dłońmi-lubię większe kobietki ale nie do przesady xD

Michal12
@Marek 13.10.2018 12:08

Ty chyba dużej kobiety nie widziales to ze ona ma więcej ciałka to nie znaczy że jest ogromna bez przesady opisujesz ja teraz na jakiego olbrzyma . Widocznie malutki jesteś jak ona jest dużo do ciebie ????????????

Ciekawy

Był ktoś może u Vanessy? Chciałbym się wybrać ale nie ma nawet zdjęć w galerii,warto?

Myśliwy
@Ciekawy 23.08.2018 01:34

Vanessa jest jak yeti, wiadomo że jest ale nikt jej nie widział

Marek
@Myśliwy 11.09.2018 10:17

Vanessa to dla mnie piękna kobieta która wykonuje cudny masaż,polecam :-)

Passion

A mi udało się kilka razy pięknie wyli...całować muszelkę.....nie powiem czyją ,ale powiem że przesłodką. A mruczando jakie wywołałem było i dla mnie wielką rozkoszą :-) Cudowna dziewczyna..... Pozdrawiam

Bobek
@Passion 18.09.2018 10:02

Te studio to jest studio masażu czy Logopeda i ćwiczenia języka

Masaz
@Bobek 19.09.2018 08:39

Bez dyskusyjnie jakas placowka powinna zajac sie tym bur*****, to juz nie jest gabinet masazu a trzepanie kasy na nierzadzie byle klient wroci.

Obeznany
@Masaz 19.09.2018 19:55

Przejdź się do innych gabinetów masażu erotycznego,tam jest to samo. To na co pozwala masażystka to jest jej prywatna sprawa. Chcesz normalnego masażu idziesz na normalny,chcesz erotycznego to idziesz na erotyczny,proste

Koń
@Masaz 19.09.2018 19:55

Nie tylko trzepia kasę inne rzeczy też trzepia!!!!!!!!!!

Uległy
@Passion 18.09.2018 10:02

Mam pytanie? Czy któraś z Pań w gabinecie, ma predyspozycje dominujące? Chciałbym dostać klapsy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Odpowiadający

Już było pisane wcześniej że ma faceta i dziecko...Swoją drogą nie rozumiem zainteresowania,ale ok każdy ma swój gust ;)

marysia

Trzeba powiadomić odpowiednie słuzby.Co to za Gabinet Masażu?Erotyzm?Wstyd panowie.APani Kasia matka 2 dzieci tym erotyzmem się zajmuje?Takiego gabinetu nie powinno być!

@12567da
@marysia 23.09.2018 15:55

Kobieto ty chyba mylisz pojęcia to jest gabinet masażu a nie agencja . A jeśli jest on juz tyle lat to widocznie nie ma przeciwskazan do prowadzenia takiego salonu a tobie widocznie się nudzi i nie masz co robić

Gapcio
@marysia 23.09.2018 15:55

Jestem agentem odpowiednich służb bardzo proszę o kontakt w tej sprawie ale pozwolisz mi że najpierw skorzystam z tej "agencji" i sprawdzę o co chodzi

zainteresowana

...no byłam no "duży jest " ale nie bęben piwny :) ....jak kiedyś....spoko może być

Ona
@zainteresowana 14.09.2018 18:47

To masz fatalnu gust. Tragedia

TOMEK
@Ona 20.09.2018 23:11

No to witam konkurencje. Szanowna Ona kłamie że była na masażu bo to ja Tomek podszyłem się pod zainteresowaną i wpuściłem tą osobĘ w maliny a do tego jeszcze nie miałem okazji w ogóle masować w metamorfozie.....POZDROWIONKA DLA FRAJERÓW!!!!

Gapcio
@TOMEK 21.09.2018 15:19

Ale urwał!!!! Ale to było dobre!!!

@12567da
@Gapcio 21.09.2018 15:44

To teraz koleś dowalil tu jest większość wpisów konkurencji . Muszą się bronić to wola dogryzac każdemu lub głupoty wypusywac . Tomek juz kiepsko masujesz i wygladasz chodź nawet nie zaczoles masowac poraszka z tymi ludźmi wiec dlatego negatywne komentarze trzeba omijać bo nad tym gabinetem konkurencja trzyma rękę żeby tylko nikt nie pochwalił za dużo bo zaraz jest oczernianie ????????

Andy11

Ja nigdy w takim salonie nie byłem ale chciałbym spróbować . Ale czy wy panowie nie obawiacie się złapać jakiejś choroby od masażystki lub stołu na którym jest masaż? Jak to wyglada ze strony higieny?

Bywalec
@Andy11 20.09.2018 11:40

Masaż odbywa się na macie, podkłady są jednorazowe, dziewczyny są czysciutkie i pachnące, ale nie tak żeby się żona zorientowała w sumie przyjemnie i bezpiecznie uwielbiam ten salon

Kulaj
@Andy11 20.09.2018 11:40

Poproś masazystke o dezynfekcje maty/ stolu na Twoich oczach, zapytaj w jaki sposob prane sa reczniki, zauwaz czy wogole masazystka dezynfekuje dlonie, niech tez zdezynfekuje prysznic przy tobie - masz do wszystkiego prawo i nie na problemu, a jak juz sie mocno obawiasz popros o wyniki aktualnych badan.

Sammy
@Kulaj 20.09.2018 14:56

Jakich badań? To Ty idziesz na masaż czy na seks? Mi się wydaje że skoro salon przez tyle lat działa,dziewczyny podobno pracują wszystkie legalnie itd to raczej nie ma tam się czego obawiać?

Kulaj
@Sammy 20.09.2018 15:41

Jakies braki wiedzy ? Pracodawca ma obowiazek wyslac pracownika na badania czy nie ma przeciwwskazan do wykonywania danego zawodu.

Klient @@@@
@Kulaj 20.09.2018 17:59

Większej głupoty nie czytałem co tu wpisywane jest . Do każdego salonu przychodzi sanept i wystawia opinię czy można w takich warunkach pracować jeśli tyle lat działa i dziewczyny pracują to jest wszystko ok . Ręczniki dziewczyny piora na birzonco podkład rozkładany jest przed każdym masazem . A jeśli chodzi o zdrowie dziewczyn to dbają o siebie. Raz miałem przypadek kiedy chciałem się umówić do Ani na masaż była wpisana w grafik kiedy zadzwonilem to niestety nie było takiej możliwości bo źle się po czuła i wyszła do domu co się okazało dostała gorączkę i zwolniła się potem jakiś czas jej nie było . Jak by miały gdzieś swoje i nasze Zdrowie to by nawet w chorobie pracowały . Ale widać że jest wszystko pod kontrola i Pani Kasia pilnuje tego

zainteresowana

Jest podobno nowy masażysta...ktoś coś wie?

Ola
@zainteresowana 12.09.2018 18:19

Nic jeszcze nie wiadomo,wiem tylko ze w tym tygodniu pracuje od środy do piątku,zdjęć tez ma nie być. To ja się pytam skoro w opisie "bardzo przystojny,umięśniony" to dlaczego zdjęcia ma nie być?

nimfomanka
@Ola 13.09.2018 09:57

Bo kobiety to nie wzrokowcy jak faceci .......ale kawał samca to jest! Widziałam!

Takatamto
@nimfomanka 13.09.2018 16:21

Ciekawe gdzie jak pisze wyraźnie że nie będzie zdiec... Chyba że napiszesz że już byłaś... Hhhhaaa

Ola
@nimfomanka 13.09.2018 16:21

Wzrokowcy nie wzrokowcy ale jednak wolałabym wiedzieć czy rzeczywiście idę na masaż do przystojnego dobrze zbudowanego faceta jak jest napisane czy może to ściema i będzie kolejny niski łysiejący przeciętniak z wielkim bojlerem od piwska...

Klient1211
@Ola 13.09.2018 21:24

Napewno Ty jesteś idealna......Jak by tak było to byś wrażeń nie szukała na boku

Ola
@Klient1211 14.09.2018 11:16

Idealny nie jest nikt mój drogi. Ale jeśli płacę za masaż erotyczny i masażysta jest opisywany jako przystojny i dobrze zbudowany to nie chciałabym być oszukiwana w tej kwestii

Tomek
@Ola 14.09.2018 23:24

To przyjdź w Środę przed masażem obejrzysz sobie mnie dokładnie ....ewentualnie możesz zrezygnować......nie ma przymusu...klient wybiera

Agnes22

Czy Panowie też tam masują? Jestem z Zabrza i szukam Gabinetu

Jacek
@Agnes22 25.08.2018 11:27

Nie masuje

Adam
@Agnes22 25.08.2018 11:27

Jest masażysta. Sam dzwoniłem niedawno się dopytać bo chciałem zrobić prezent żonie na urodziny. Trzeba tylko umówić się kilka dni wcześniej bo podobno nie pracuje codziennie jak masażystki tylko na zlecenie

nimfomanka
@Agnes22 25.08.2018 11:27

Jest tan nowy masażysta ...polecam

Gapcio

Pozdrowienia dla przecudnej Wiktori:)

Mario

Witam serdecznie. Chciałbym odwiedzić w tym tygodniu gabinet. Którą z Dziewczyn polecacie?

Max
@Mario 15.08.2018 07:25

Podpinam się do pytania

Kriss
@Max 16.08.2018 12:36

Byłem u każdej z dziewczyn ale najlepiej według mnie masuje Patrycja. Masaż bardzo przyjemny odprężający,pełny profesjonalizm.Technika masażu tam na dole-można oszaleć,przez cały masaż tak dozuje napięcie że pod koniec juz nie da się wytrzymać i szczerze to nigdy nie miałem takiego orgazmu :) Sama Patrycja,no napewno nie dla miłośników bardzo chudych dziewczyn ale wszystko ma tam gdzie należy. Piękny duży jędrny biust,piękna talia,cudowny kształtny tyłek,cudowna piękna kobieta. Do tego bardzo mądra i oczytana,widać że nie urodziła się wczoraj :)

Kriss
@Kriss 16.08.2018 17:13

Dziękuję.

Marcin
@Mario 15.08.2018 07:25

Witam ja bym polecił ci Wiktorię bardzo miła i sympatyczna dziewczyna . Nie będę ci tu rozpisywac tak jak kolega niżej co się dzieje na masażu bo najlepiej przyjść samemu i się przekonać . Pozdrawia

Tomas
@Mario 15.08.2018 07:25

Ja byłem u Ani,wyszedłem bardzo zadowolony,bardzo mi się podobało.Ania jest bardzo ładna a masaż niesamowicie przyjemny,ja na pewno wrócę i to właśnie do Ani

Edek
@Mario 15.08.2018 07:25

Wszystkie dziewczyny są świetne, kazda masuje zupełnie inaczej, tak jak ktoś wyżej napisa trzeba samemu przyjść i się przekonać. Ostatnio byłem u Ani, było fenomenalnie. Jednak Oli i Wiktorii również niczego nie brakuje. Teraz wybiorę się do Vanessy bo jeszcze nie miałem przyjemności

Zauroczony
@Kriss 16.08.2018 17:13

Potwierdzam wszystko co do słowa,uzależniłem się od Patrycji... U niej to nie jest masaż tylko raj na ziemi,bosko :-)

Rafał
@Marcin 21.08.2018 16:36

A dla mnie to Panna odwala pańszczyznę,większość masażu siedzi na Tobie okrakiem i głaszcze po torsie lub na plecach,po czym szybkie zakończenie ręką i tyle,brak jakiejkolwiek finezji. Ale ok opinie mogą być różne,każdy ma inny gust

Toomm@
@Edek 22.08.2018 02:54

Muszę przyznać ci racje z ta Ania masaż u niej cud miód i malina aż brak slow żeby opisać więcej to trzeba po prostu przeżyć . Pozdrawiam ta Śliczna Czarnulke

Buro
@Toomm@ 23.08.2018 01:13

Dla mnie akurat to już za wielka kobieta. Lubię kobiety z dużym biustem i ogólnie jak jest za co złapać ale ona już nie ma poprostu żadnej figury,co najwyżej w kształcie jabłka. Ale co kto lubi :)

zamyslony
@Kriss 17.08.2018 23:06

A tu cos mi nie pasuje z ta wypowiedzią wygląda tak jak by ktoś sobie wyraził opinie i sobie sam na nią odpowiedział . Nie będę nikogo oczerniac ale jak są jakieś wypowiedzi na temat dziewczyn to są one krótkie i zwięzłe . A o Patrycji napisana książka tak jak by sama sobie pochwały dawała. Szczerze to powiem że dziewczyna się zmieniła jest nie sympatyczna i odwala fuszerke jestem stałym klientem od lat i wiem jak kiedyś masowala a jak teraz to robi . I z tego co wiem to aż takiego brania nie ma .... Ale cóż każdy się kiedyś wypala . Ja bym polecił Ole ale niestety krótko pracuje . wiec zostaja dwie panny Wikii i Ania ale ciężko znowu do nich się dostać chyba że ja mam takiego pecha . pozdrawiam

Piotr
@Rafał 22.08.2018 23:56

Dokładnie tak samo u mnie wyglądał masaż jeśli chodzi o Wiktorię. Myślałem że może miała gorszy dzień ale widzę że robi na odpieprz każdy masaż. No nic,zawsze zostaje sprawdzona Ola i Patrycja

Kriss
@zamyslony 23.08.2018 01:27

Tez to widziałem i nie wiem dlaczego ktoś użył mojego nicku w odpowiedzi na mój komentarz (odpisał "Dziękuję"). Ale zapewniam że dodałem realną opinię ze spotkania :D

Michal12
@Buro 23.08.2018 01:22

Nie obrazajac nikogo to każdy ma swój gust kobiety i każdemu się podobają różne kształty. Ale ona potrafi masowac nigdy nie narzekała na to jak ja prosilem o mocniejszy masaż zawsze z uśmiechem się pyta gdzie mocniej masowac . Inne to z laska masuja lub twierdza żeby zapisać się do Pani Kasi . Tu chodzi o masaż a nie o odwalenie fuszeki i nara

zamyslony
@Michal12 23.08.2018 01:46

A mi się wydaje że tu znowu jest powtórka z rozrywki . Bo jak są dobre komentarze o innych dziewczynach . To zaraz jest jakas jazda . Szczerze albo to pisza same dziewczyny z salonu albo jedna osoba która zmienia nicki . Cos mi tu nie gra

Jarek
@zamyslony 23.08.2018 01:27

zgadzam się z kolega Patrycja odwala całkowitą fuszerke wszystko z laska brak uśmiech robi to tak jak by za kare . Jednie to co potrafi to negocjować ceny za dodatkowe usługi wtedy jest bardzo rozmowna . Ale dla mnie to juz jest porażka

Odważny @$
@zamyslony 23.08.2018 01:55

Witam tez to zauwazylem znowu robi się szum na stronie . Wydaje mi się ze pisze to jedna osoba a niektóre komentarze się powtarzają z wcześniejszych tylko nicki zmienia .Widzę ze ktoś ma ubaw i nic ciekawszego do roboty

Rozbawiony
@Odważny @$ 23.08.2018 02:09

A mi się wydaje że znowu zaczęła się odzywać konkurencja. Bo zauważyłem pewną prawidłowość. Zawsze gdy zaczynają się pojawiać pozytywne komentarze na temat dziewczyn to znajduje się ktoś kto zaczyna dla odmiany jazdę po nich. Raczej nie wierzę w wersję o tym ze dziewczyny piszą opinie o samych sobie bo to bez sensu,klienci sami wiedzą kto jak masuje. A co do Patrycji i Wiktorii,obie masują naprawdę bardzo dobrze,nie odwalają żadnej "fuszerki". Obie są bardzo miłe i zawsze masaż bardzo mi się podoba. Także radziłbym brać te negatywne komentarze z przymrużeniem oka bo wiadomo do czego często konkurencja jest zdolna,mieliśmy już przykład trochę niżej,była jazda po każdej dziewczynie (co ciekawe za wyjątkiem Vanessy)

Wojciech
@Jarek 23.08.2018 02:01

Ja bym miał inne zdanie. U mnie na masażu Patrycja jest cały czas uśmiechnięta,rozmawiamy prawie cały czas,często nie wiem kiedy ten czas ucieka,masaż bardzo przyjemny :-) a z tymi dodatkowymi rzeczami to nie oszukujmy się,większość dziewczyn stamtąd jest bardziej rozmowna kiedy temat schodzi na te tory. Myślę że albo musiała mieć zły dzień i gorszy humor albo sam nie byłeś zbyt sympatyczny. Bo masażystka też człowiek i nie będzie milusia kiedy klient też nie jest.

Darek1234
@Michal12 23.08.2018 01:46

Tylko nie wiem czy wiesz ale mocny masaż to już nie Tao :D Jeśli chcesz mocny masaż to dziewczyny słusznie odsyłają do Kasi. Bo jeśli na codzień robią Tao to logiczne że nie chcą Ci zrobić krzywdy nieumiejętnie zrobionym masażem klasycznym bo takim zajmuje się profesjonalnie i to od lat właśnie Kasia. Nie ma to jak wymagać czegoś co nie jest w zakresie usług i mieć pretensje że się tego nie dostaje

Tomek156
@Rozbawiony 23.08.2018 07:18

Zgadzam się z toba te negatywne opinie o kezdej z nich są wymyślone dziewczyny są sympatyczne ładne bardzo dobrze wykonują swoja prace . Wiadomo każdy facet ma swój gust . Konkurencja nie może spać bo wiadomo tu chodzi o kasę . Tylko z tego co mi wiadomo to po tej akcji co była wczesniej to dziewczyny te najbardziej opisane maja większy ruch wiec cos jest nie halooo z tym . Ale szczerze takie jeżdżenie po innych co do wyglądu to jest bez sensu . Bo zaloze się ze sami modele tam nie chodzą a wymagają nie wiadomo czego co do wyglądu . Pozdrawiam tych od negatywnych komentarzy

Sławek2407
@Tomek156 23.08.2018 10:13

Otóż to,zgadzam się w pełni. A to że te po których wcześniej najbardziej jechali mają teraz większy ruch to w sumie logiczne. Bo każdy chciał sprawdzić czy rzeczywiście jest tak jak piszą. Także starania konkurencji i tak są tu bez sensu bo przynoszą skutek odwrotny od zamierzonego :-)

Jacek
@Sławek2407 23.08.2018 11:39

Jak dla mnie to jest jedna osoba co opisuje bo nagle robi się szum jak się chwali dziewczyny to zaraz trzeba je wyzwać bo za dobrze by było jak by tylko były pochwały . Każdy facet ma swój inny gust . Szczerze to dziewczyna robi się tylko reklamę ale Milo ze ktoś dba o to by był wobec nich szum . Dla mnie one wszystkie są sympatyczne i wiedza co robią . Oby więcej takich reklam to przynajmniej dobrze zarobia ????????????

Zauroczony
@Mario 15.08.2018 07:25

Dobra jak juz taki szum o tej Ani jest to może ktoś ma do niej jakieś namiary albo czy ktoś wie czy ma męża bo ja bym się z nią z mila chęcią umówił ??

Jacek

Niestety masz pecha kolega ma racje niestety jest ona zajętą . Ona szybko do domu zawsze się zbiera wiec marne twoje szanse na to żeby się z toba umówiła .

Zauroczony
@Jacek 23.08.2018 18:01

Dzięki za informacje jak to się mówi pech to pech

Mike
@Mario 15.08.2018 07:25

Chodzę do Wiktorii, nie zdażyło się jeszcze żeby coś było nie tak, byłem juz kilka razy i za każdym masaż jest idealny, bardzo sensualny. I nie wazne czy dziewczyna akurat konczy szychtę czy zaczyna, wczuwa się zawsze tak samo

Em
@Wojciech 23.08.2018 07:38

Byłem u każdej z nich, tylko Patrycja negocjuje ceny dodatkowych usług, żadna inna, niestety, nie zgodziła się na nic więcej, czego żałuje oczywiście. Jeżeli chodzi o masaz Patrycji to nie powalił mnie na kolana

Nick
@Em 27.08.2018 18:30

No to byś się zdziwił bo w zasadzie tylko oprócz Oli się wszystkie zgodziły na dodatkowe usługi gdy pytałem,jedna za większą dopłatą,druga za mniejszą. A masaż u Patrycji uważam za jeden z lepszych w Metamorfozie,zależy co kto lubi,mi bardzo odpowiada

Jacek
@Nick 28.08.2018 00:23

Ja tez wiem tylko że Patrycja robi cos więcej ale reszta na pewno nie wiec cos tu dodajesz teraz

Bywalec salonu
@Nick 28.08.2018 00:23

Nie sadze, żadna oprócz Patrycji nie chciała nic zrobić dodatkowo, nawet nie było żadnej negocjacji. Dla mnie szkoda, ale dziewczyny widać naprawdę się szanują i maja zasady.

Uśmiechnięty
@Bywalec salonu 28.08.2018 14:27

Mi się wydaje że Patrycja idzie w kierunku Karoliny i woli szybko zarobić kasę wiec zgadza się na cos wiedzej kiedyś umawiala również się prywatnie ale czy robi dalej tak to nie wiadomo . Szkoda dziewczyny ale kiepsko skaczy bo nie szanuje się nic . Reszta dziewczyn to na nic się nie godzi juz kilka razy propnowalem ale bez skutku . Zagadzam się z kolega że maja one zasady i traktują poważnie swoja prace a nie ida na skróty

Sylwester
@Mario 15.08.2018 07:25

Też się wybieram i nigdy nie byłem. Choć twarzy nie widać podoba mi się wiktoria. Można prosić o jakąś informację? Na co można u niej liczyć za ile itd.

Klient
@Sylwester 29.08.2018 12:53

Przecież masaż u każdej dziewczyny kosztuje tyle samo...

Wkurzony
@Uśmiechnięty 28.08.2018 22:40

Wiktoria i Vanessa napewno zgadzają się zł dopłatą bo sam korzystałem. A wy koledzy to świnie jesteście. Bo dziewczyna daje wam kredyt zaufania i przysługę a wy paplacie na publicznym forum. A Patrycji do tego szlaufa to nie ma co porównywać bo dziewczyna mimo wszystko się szanuje i nie z każdym idzie na układ

Szogun
@Uśmiechnięty 28.08.2018 22:40

Czy ja dobrze rozumiem? Sami proponujecie,korzystacie a potem krytykujecie na forum? Skoro wiecie co w trawie piszczy to musieliście sami korzystać,hipokryzja do kwadratu...Jak komuś się nie podoba że z dziewczyną można się dogadać to albo nie chodzi albo nie proponuje. Ale bez sensu jest pisanie o tym na forum z pretensjami. Widzę że konkurencji znów się bardzo nudzi albo mamy tu do czynienia z ludźmi którzy nie mają w życiu lepszego zajęcia niż krytykowanie kogoś za coś na co się samemu tą osobę namówiło

Carlos
@Uśmiechnięty 28.08.2018 22:40

ŻADNA z Metamorfozy nie jest święta,tak samo w innych gabinetach masażu. Skoro już sam masaż jest na tyle erotyczny to wiadomo że w większości wypadków wystarczy zaproponować odpowiednią kwotę i każda się zgodzi. Osobiście w salonie nie udało mi się namówić jedynie Ani,może dlatego że jeszcze krótko pracuje. Ja jak dostaję coś za dopłatą to zawsze obiecuję dyskrecję i jej dotrzymuję,bo sam jej wymagam. A takie pisanie która co gdzie jak to dla mnie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki,wstydźcie się Panowie...

Rozbawiony
@Wkurzony 29.08.2018 15:17

Szanuje się? Wiem że na układ właśnie idzie z każdym, tylko kwestia ceny, nie bądź śmieszny. Od Vanessy czy Wiktorii jeszcze nigdy nie udało mi się nic więcej podobnie od Ani, a chodzę do każdej z nich.

Tomek
@Rozbawiony 29.08.2018 17:25

Dokładnie tak,w tej chwili została już tylko Patrycja świadcząca dodatkowe usługi

@12567da
@Wkurzony 29.08.2018 15:17

Ha ha teraz to napisales żeby nie porównywać jej do Karoliny a ona robi to samo i z każdym to gdzie tu jest mowa o szanowaniu . Jej zaproponować odpowiednią kwotę i od razu się godzi bez zastanowienia .

Gucio
@Carlos 29.08.2018 16:56

Mi się wydaje że Anie będzie ciężko namówić bo nawet jak jej się dużą kwotę za proponuje to ona zaraz zmienia temat . Wydaje mi się że ona nie jest zainteresowana czymś więcej dlatego że ma faceta i dziecko tak samo jak Ola wiec one chyba nie potrzebują dodatkowych atrakcji . A reszta to kwestia ugadania się co do kwoty bo korzystają ile można

Dariusz
@@12567da 29.08.2018 19:33

Mi się jeszcze nie udało nigdy od Patrycji uzyskać czegoś więcej,a proponowałem juz naprawdę wysokie kwoty. Mi się wydaje że rzeczywiście dziewczyna nie idzie na układ z każdym,jej wybór z kim. A do Karoliny tez bym jej nie porównywał bo nie utrzymuje się z seksu za kasę w wynajętym mieszkaniu i nie piszą o niej wszędzie że choruje na coś i zaraża. Jeśli już coś więcej robi to według mnie tylko w gabinecie i tylko z wybranymi klientami. Ale nic,będę dalej próbować,może w końcu kiedyś zgodzi się na coś więcej ^^

Rick
@Uśmiechnięty 28.08.2018 22:40

Ja byłem już u każdej i dla odmiany tylko Vanessa nie zgodziła się na francuza. Każda się zgodzi,wystarczy zaproponować odpowiednią kwotę. Tylko nie rozumiem po co dziewczyny są krytykowane jeśli Wy sami tych dodatkowych usług od nich chcecie. Specjalnie je namawiacie żeby potem o nich te pierdoły pisać? Coś mi tu nie pasuje...

Stały
@Uśmiechnięty 28.08.2018 22:40

Nie wnikam w to co kto robi za dopłatą bo to sprawa tej osoby i według mnie to jest (usunięte przez administratora) aby potem o tym wszędzie rozpowiadać. Ale co do samego masażu u Patrycji nie wydaje mi się że idzie na skróty. Zawsze bardzo dokładnie masuje całe ciało,widać że ma wprawę,nie oszukuje na czasie tak jak niektóre,jest zawsze miła,uśmiechnięta. Nigdy na masażu u niej nie miałem się do czego przyczepić. Pracuje już ponad 3 lata,oprócz Oli najdłużej ze wszystkich dziewczyn więc nie dziwię się że znalazły się osoby które chciałyby ją wygryźć,a swojego juz się nasłuchałem podczas masaży,dziewczyny potrafią być naprawdę wredne kiedy chcą zyskać klienta. Ten kto wie jaka jest prawda i tak będzie chodził a nieuczciwe koleżanki będą miały nauczkę w postaci coraz mniejszej ilości klientów,karma wraca. Pozdrawiam Cię Patrycjo i nie przejmuj się,jesteś niesamowita w tym co robisz :-)

Mario1234
@Stały 30.08.2018 13:19

Co robią dziewczyny ich sprawa,jak komuś się nie podoba to są inne gabinety. Wszystkie dziewczyny są (usunięte przez administratora) i super masaż wykonują i to jest najważniejsze,reszta to według mnie niepotrzebne pieprzenie przez kogoś komu się nudzi

Marek80
@Mario1234 30.08.2018 18:59

Dokładnie,wszystkie są cudowne,w innych gabinetach dziewczyny z łaską masują i jest oszustwo a nie masaż. Tutaj wszystkie bardzo się przykładają do swojej pracy a Ci którzy piszą te głupoty niech się w głowę pukną. Pozdrowienia dla Oli,Patrycji,Ani,Wiktorii i Vanessy-jesteście najlepsze :)

Kierowca2345
@Rozbawiony 29.08.2018 17:25

A mi się nie udało przekonać ani Wiktorii ani reszty dziewczyn na coś dodatkowo. Wydaje mi się że ktoś tu kręci żeby zepsuć dziewczynom reputację,pozdrowienia dla konkurencji ;-)

Obeznany
@Kierowca2345 31.08.2018 10:42

Też tak myślę,jak chodzę to jeszcze nigdy u żadnej nic więcej nie dostałem.A Wiktoria to już napewno na takie rzeczy nie idzie bo zawsze stanowczo odmawia

Edek
@Wkurzony 29.08.2018 15:17

Większej głupoty nigdy nie czytałem. Wiktoria i Vanessa? One są twarde,nie ma szans żeby u nich coś więcej zdobyć,Patrycji też kilka razy pytałem,bez skutku

Normalnie żarty
@Carlos 29.08.2018 16:56

Człowieku, piszesz o dyskrecji i wstydzie a sam w zdaniu wcześniej powiedziałeś ze zrobiły ci wszystkie prócz Ani, to gdzie ta twoja dyskrecja ? Jesteś zabawny,serio

Gość
@Normalnie żarty 01.09.2018 07:38

Przecież i tak z tego co każdy tu napisał wynika że robi każda wiec nic takiego złego nie napisał. A tak na marginesie to ja bym nie wierzył we wszystko co jest w necie napisane

Normalnie żarty
@Gość 02.09.2018 17:33

Chodzi o to ze nie robi kazda, jedna może dwie, a to nie kazda.

Gość
@Normalnie żarty 02.09.2018 20:34

I o tym też piszę. Tak pozatym to takie sprawy która co robi powinny zostać tylko między dziewczyną a klientem z którym się na to ugaduje,publiczne forum to nie jest miejsce na takie bzdury bo to są osobiste sprawy

Taki

To w końcu którą z dziewczyn polecacie? Nie bardzo można się tego dowiedzieć z poprzedniego wątku

Walo
@Taki 31.08.2018 00:59

Nikt tu Ci jasno nie odpowie bo gusta są różne i każdy poleci Ci kogo innego. Do czego to już doszło żeby facet sam nie umiał zdecydować do której masażystki się wybrać? Masz swoje oczy,swój rozum? To sam zdecyduj do której iść

klient9

A Kornelia kiedyś tu pracowała ...gdzie się podziała?

Tami
@klient9 29.08.2018 18:18

Dawno dawno już siedzi w Queensie w Gliwicach,stoczyła się jednym słowem

Gapcio

Tak marudzicie na dziewczyny z metamorfozy.... Idźcie do Marty na śleczka.... I porównacie wtedy

Maxx
@Gapcio 27.08.2018 12:35

O ile kojarzę to ona pracowała kiedyś bardzo krótko w Metamorfozie ale została szybko wyrzucona za wiele przewinień,m.in zamiast oliwki do masażu używała...oleju do smażenia (bo taniej),masaż tragedia,z higieną też poważne kłopoty,szkoda gadać

Damian

Nie polecam Ani,masaż może i nie najgorszy ale robi mocne przycinki na czasie. Zamiast godzinnego masażu miałem niespełna pół godziny... W dodatku nie można jej w ogóle dotknąć. Nie chodzi mi o miejsca intymne,bo tam to rozumiem że zależy od woli masażystki

Młody 67
@Damian 24.08.2018 17:25

Mi na czasie nic nie skracala .Widocznie byłeś zbyt na chalny jeśli chodzi o dotykanie .

Jacek
@Damian 24.08.2018 17:25

Teraz to juz przesadzasz jak ona przez pol godziny same plecy masuje a jeśli chcesz szybciej się obrócić to sama mówi że jeszcze jest dużo czasu . Może sam umowiles się na pol godziny . A jeśli chodzi o dotykanie to ona żadnego problemu z tym nie robi .Musiales być nie miły ze cie pogonila ale cóż każdy może wyrażać swoja opinie .

Damian
@Jacek 24.08.2018 18:05

Nie próbowałem jej dotykać,jedynie spróbowałem pogładzić po biuście,niestety bezskutecznie... Może akurat tylko mi się to przytrafiło,tylko opisałem swoje wrażenia

Gapcio
@Damian 24.08.2018 17:25

A może jesteś BRZYDAL? :)

Damian
@Gapcio 24.08.2018 19:40

A może Ty nim jesteś??? Uroda zarówno mężczyzn jak i kobiet kwestia gustu,jednak uważam że raczej mam powodzenie u kobiet. Z resztą klienci nie powinni być traktowani nierówno w zależności od tego czy się masażystce jeden podoba bardziej a drugi mniej...

Gapcio
@Damian 24.08.2018 20:44

Czego się wkurzasz? Przecież żartuje. Może miała poprostu zły dzień

Jacek
@Damian 24.08.2018 20:44

Może miała ciężkie dni a wtedy większość kobied bola piersi . Trzeba tez takie sytuacje zrozumieć a nie odrazu wypusywac może spróbuje iść do niej kolejny raz . I wtedy się przekonasz

Damian
@Jacek 24.08.2018 21:31

Ale to że kobietę bolą piersi nie upoważnia jej do tego żeby robiła mi masaż półgodzinny kiedy umówiłem się i zapłaciłem za godzinny. Po drugie gdyby ją bolały to nie masowałaby nimi,a robi to dość mocno

Damian
@Gapcio 24.08.2018 20:53

Spoko nie wkurzam się. Ja rozumiem że masażystka jak każdy inny człowiek może mieć gorszy dzień. Ale bez przesady żeby kasować za godzinę kiedy robi się pół. Bo to jest już oszustwo i naciąganie. Nie wiem,idziesz do sklepu po 4 bułki ,dają Ci 2 a i tak każą zapłacić za 4? Bez przesady . Gdyby miała gorszy dzień to ja wszystko rozumiem ale wtedy powinna powiedzieć i kazać zapłacić za rzeczywisty czas masażu. Inaczej to jest poprostu kantowanie i tyle

Klient@@
@Damian 25.08.2018 01:17

Ha ha normalnie nie da się tego juz czytać takie pierdoly wypisujesz ze szok na pewno ci tak tego masażu nie skróciła to juz przesadą naprawdę to co weszles i wyszles ? A jeśli chodzi o dotykanie to nie musi się godzić żeby każdy ja macal ona ma do tego prawo jeśli nie chce nie musi .

Damian
@Klient@@ 25.08.2018 12:46

Chyba potrafię korzystać z zegarka tak? Wszedłem do gabinetu o 14,razem z masażem,prysznicem przed i po wyszedłem przed 14.40. Nie twierdzę że każdemu tak skraca ale u mnie tak to właśnie wyglądało. Po drugie rozumiem ze nie każdemu masażystka musi pozwalać się dotykać jeśli chodzi o miejsca intymne bo to sprawa indywidualna. Chodzi o np biust,pośladki czy choćby gładzenie po plecach. Dlaczego w takim razie na stronie salonu przy m.in Ani widnieje informacja że "można dotykać"? W takim razie niech zmienią opis bo wprowadzają klientów w błąd

Klient@@
@Damian 25.08.2018 14:23

Widocznie jej podpadles że tak się zachowała i nie dala się do dotknąć ale cóż musisz się jej sam zapytać czemu tak się zachowała może ci wyjaśni bo kumata z niej dziewczyna i na pewno sensownie powie czemu tak się zachowała pozdrawiam

Damian
@Klient@@ 25.08.2018 14:45

Raczej niczym jej nie podpadłem bo zachowywałem się moim zdaniem wporządku,na nic nie nalegałem i leżałem spokojnie. Umowię się do niej w najbliższym czasie to się dowiem czy to było tylko jednorazowo czy tak każdego klienta kantuje

Tomek

Kiedyś pracowała dziewczyna o imieniu Sandra,wie ktoś czy będzie jeszcze?

Kinio
@Tomek 23.08.2018 07:22

Podobno miała jakieś problemy zdrowotne i wycofała się na stałe z masaży,tak słyszałem od dziewczyn

Mark

Hmm Kamilka z Bytomia ktora teraz przyjmuje w katowicach ma o was inne zdanie :)

Klient
@Mark 21.07.2018 23:45

Zdanie Kamili to pewnie dziewczyny najmniej obchodzi. Nie mieszaj do tego dziewczyny która wybrała inną drogę i po tym jak napsuła opinię gabinetowi poprzez swoje ekscesy (spotkania prywatne na seks jak i seks z praktycznie każdym klientem na masażu jeśli zapłaci) a potem wynajęła mieszkanie w Katowicach aby dawać za 250 za h. Wpisz sobie jej nr z ogłoszenia i zobaczysz jakie ma opinie. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła,dobrze że już nie pracuje bo jeszcze by sprowadziła gabinet na psy.

Bywalec
@Mark 21.07.2018 23:45

Z Kamilą/Karoliną tu nie wyjeżdżajcie,cieszę się że już nie pracuje. Patologia jakich mało,zamiast masażu to głaskanie i dawanie każdemu klientowi który się odwdzięczy finansowo. Najpierw cichodajka samochodowa teraz na pełen etat w Katowicach. Jej facet na to wszystko pozwala a jej synkowi współczuję takiej matki która jeśli już to robi to powinna chociaż zadbać o prywatność,o zdrowiu intymnym juz nie mówiąc...

Milutki 999
@Bywalec 22.07.2018 13:15

A co wspólnego ma ta lampucera z dziewczynami teraz . Sama zeszła na psy to myśli ze może obrażać salon . Karolinka niech się lepiej zajmie swoim zdrowiem a nie będzie wypowiadać głupoty

Maniek22
@Mark 21.07.2018 23:45

PRZYJMUJE w Katowicach? Ty przyjmowaniem nazywasz seks za pieniądze,w dodatku hurtowo? Nie wiem czy wiesz ale temat jest o salonie masażu a Ty do tego mieszasz prostytutkę (o której opinie jeżą włosy na głowie)?

Dekoder
@Maniek22 24.07.2018 16:12

O co chodzi z tą Karoliną czy Kamilą? Bylem u niej pary razy na masażu i niczego podejrzanego nie zauważyłem. O jakie opinie chodzi?

Sylwester
@Dekoder 28.07.2018 14:07

Laska od dawien dawna jest cichodajką,dawała w gabinecie,po pracy,teraz w Katowicach w wynajętym mieszkaniu i ogólnie opinie wskazują na to że czymś zaraża. Znajdź jej ogłoszenie na eamore i wpisz w Google jej nr z ogłoszenia,będziesz wiedział wszystko

Miły 90
@Mark 21.07.2018 23:45

Lubi sie bzykac. Masaz kiepski

Szymon
@Miły 90 03.08.2018 02:07

Co to ma wspólnego z tematem bo nie rozumiem? Ona już nie pracuje w gabinecie z pół roku tylko daje za kasę w Katowicach,przy okazji nieźle sobie nadwyrężając zdrowie skoro nawet nie pomyśli zrobić sobie przerwę i pójść do ginekologa z tym co dzieje się jej tam na dole. Dla mnie ta laska jest skończona i juz niewiele jej brakuje do kompletnego dna

Heh
@Szymon 03.08.2018 10:11

Ma to, że oskarża dziewczyny o przeróżne rzeczy w internecie. Wpisz w google jej nowy numer z ogłoszenia na eamore i zobacz

Tom
@Heh 17.08.2018 23:08

Nic o oskarżaniu nie znalazłem,jedynie multum bardzo złych opinii o niej,radzę omijać z daleka bo to jest jakaś katastrofa

Marysia

Dlaczego nie ma opinii od kobiet?Sami mężczyźni!Czy panie się nie masują?

Filip
@Marysia 23.07.2018 19:59

Wiem od dziewczyn że kobiety prawie nie przychodzą tam na masaże,raczej tylko niektóre kobiety chcą być masowane erotycznie przez inną kobietę

Gapcio
@Marysia 23.07.2018 19:59

Moja żona chodziła do Andrzeja jak jeszcze pracował na Tao. Była zawsze odprezona i zrelaksowana. Tylko nie wiem czemu zawsze bolała ja głową po masażu jak szliśmy do łóżka. Dziwne prawda?

Klient
@Gapcio 24.07.2018 13:45

Wiadomo ze przy tao są masowane strefy intymne więc poprostu juz była spełniona i tyle ;)

anonymous
@Marysia 23.07.2018 19:59

To jest gabinet masażu erotycznego dla panów.

Klient
@anonymous 26.07.2018 04:46

Nie tylko i wyłącznie dla Panów bo są w ofercie masaże erotyczne dla kobiet jak i masaże dla par,iluś masaże "typowe",klasyczne które wykonuje Kasia. Z tym że no racja,kobiety mimo wszystko o wiele rzadziej korzystają z takich masaży

Misia 123
@Marysia 23.07.2018 19:59

Opinie są tylko z tego co wiem już tam nie ma żadnego faceta co masuje

Dagmara
@Misia 123 30.07.2018 21:12

No zważywszy na te opinie to ja się nie dziwię dlaczego już tam nie pracuje

Misia 123
@Dagmara 31.07.2018 01:21

Co masz na myśli? Słabo masowali?

Dagmara
@Misia 123 31.07.2018 02:19

No ten masażysta słabo masował (masażystki są ok). Były opinie ze to facet w średnim wieku z brzuchem,w ogóle nie potrafi masować a w dodatku prosi klientki aby go dotykały w celu zaspokojenia,czyli poprostu zwykły napalony amator a nie masażysta. Sam fakt ze podobno nie masował par w jednym pokoju tylko zawsze jeśli chodzi o kobietę to w osobnym pokoju,mówi sam za siebie. Przy partnerze takiej kobiety nie mógłby się tak zachowywać...

anonymous
@Dagmara 31.07.2018 10:17

Moim skromnym zdaniem będąc u niego tak nie było zresztą widać opinie też o masażystkach. Wypisane setki bzdur. No ale każdy ma swoje zdanie.

Misia 123
@Dagmara 31.07.2018 10:17

Właściwie znalazłam te opinie. Widzisz wszystkich jednak nie doczytalas lub poprostu wystarczyła Tobie jedna osoba która jego krytykowała. A są jeszcze też inne. Widzę lepiej samej sprawdzić niż czytać opinie osób zazdrosnych .

Dagmara
@Misia 123 31.07.2018 17:21

Widzisz tylko chodzi o to że sama byłam u niego na masażu i wszystko było dokładnie tak jak opisywali,nie dziwię się że już nie pracuje

Anna
@Dagmara 01.08.2018 08:01

Dagmara czy to prawda, że masażysta na masażu wyciągał swój sprzęt i zachęcał do zabawy?

Jusia$
@Anna 02.08.2018 09:23

Jest nago nic nie musi wyciągać. Masuje też nim jak kobiety piersiami proste. Pozwalał się pobawić nic nie kazał. Piszą bzdury

Dagmara
@Jusia$ 02.08.2018 23:47

Dokładnie jest nago wiec nie musiał wyciągać. Ale propozycję dotyczącą tego abym ja go tam dotykała lub wzięła do ust usłyszałam na własne uszy. Dostał z liścia i zero zapłaty za masaż... Po drugie drogie Panie to już pewnie nasi faceci są bardziej atrakcyjni,a nie facet w średnim wieku z przepitą mordą i wielkim bojlerem od piwska..

Dagmara
@Dagmara 03.08.2018 00:55

A na stronie swojego czasu było zdjęcie przystojnego umięśnionego faceta w typie latynosa,w rozpiętej białej koszuli ...

Jusia$
@Dagmara 03.08.2018 00:57

Ale sza nie równo pod sufitem. Takie bzdury wypisywać. Ja p..... E. Masowal i przestał przez takich jak Ty. Do ust hhhaa bojna wyobraźnia hhhhaaa

Jusia$
@Dagmara 03.08.2018 00:57

Dlaczego tak pisze. Znam go bardzo dobrze i na 100% nie zaproponował by do ust. Może Ty chciałaś więcej i odmówił i teraz wypisujesz bzdury. ALE BUJNĄ MASZ TĄ WYOBRAŹNIĘ. kończę już te pisanie tutaj szkoda czasu na bzdury.

Izka
@Jusia$ 03.08.2018 02:00

Mi również proponował seks oralny na masażu więc coś w tym musi jednak być

Gapcio
@Izka 03.08.2018 10:13

Mi też

Ania
@Gapcio 13.08.2018 20:28

Z tego co widzę po Twoich poprzednich wpisach to jesteś stałym klientem a do tego facetem,niezły śmieszek haha

Gapcio
@Ania 14.08.2018 04:05

Zgadza się jestem facetem a czy stałym klientem?. Już nie bo żona się wkurzyla i dała mi szlaban na masaże, a poza tym jestem już chyba za stary na takie figle z młodymi masazystkami, trochę nie wypada :) pozdrawiam Krzysiek

Staszek
@Gapcio 14.08.2018 10:34

Ja jestem grubo po 60 i nie uważam aby "nie wypadało". Mężczyźni w każdym wieku potrzebują relaksu :-)

anonymous

Witam. Poszukujecie na chwilę obecną masażysty do pracy w Gabinecie?

Gość
@anonymous 08.08.2018 07:08

Jak tam kobieta na masaż się zdarzy jedna na miesiąc albo rzadziej...

anonymous
@Gość 09.08.2018 09:49

Może potrzeba reklamy lepszej? :)

Marysia

Dziwię się panom,że tam chodzą i dają komuś zarobić!Wasze żony,dziewczyny zrobiłyby to lepiej i bezpłatnie,Kobiety,nie dajcie tam chodzić Waszym chłopcom!!!

Miły 90
@Marysia 31.07.2018 17:10

Ja też się dziwię, Wola przyjść do niby masazystki cyckami pojezdzi, ręką porusza i 155 oddają. Żenada

Metamorfoza
@Miły 90 31.07.2018 19:07

Polecamy spróbować wykonać taki masaż na swoim partnerze. Tylko nie w sposób amatorski a zobaczy Pani że to nie tylko "poruszanie ręką i biustem",jest to masaż który zawiera elementy prawdziwego masażu relaksacyjnego który aby wykonać w sposób prawidłowy należy choć w stopniu podstawowym znać elementy ludzkiej anatomii i mieć doświadczenie w masażu. Elementy erotyczne są tylko dodatkiem. Oczywiście nie pochwalamy faktu że przychodzą na niego mężczyźni którzy nie są singlami jednak to nie my decydujemy za nich,to nasza praca i tylko ją wykonujemy.

Leszek
@Marysia 31.07.2018 17:10

No ciekawe bo moja żona by w życiu takiego masażu mi nie zrobiła,nie mówiąc już nawet o tym że czasem ciężko ją namówić aby chociaż samą ręką mnie zadowoliła,a gdybym jej choć wspomniał o takim masażu to pewnie by mnie z domu wyrzuciła... Jeśli chodzi o przeżycia na tym masażu to mylicie się Panie i to bardzo. To naprawdę profesjonalny,relaksujący mięśnie masaż,elementy nagości i masażu miejsc intymnych to miły dodatek ale nie jest podstawą tego masażu,poczytajcie choć trochę przynajmniej w internecie i zapoznajcie się z tematem,czym jest masaż Tao,jak daleko sięgają jego korzenie i jaka to sztuka,a nie piszecie głupoty nawet nie znając tematu.

anonymous
@Leszek 01.08.2018 08:13

Zmień zone

Marysia
@Leszek 01.08.2018 08:13

A żona wie ,że Pan chodzi na takie masaże?Wstyd.

Gość
@Marysia 03.08.2018 00:49

A mąż wie że udziela się Pani w takich tematach? Bo sądzę że sama musi Pani korzystać z takich masaży skoro Pani tu zagląda

Marysia
@Gość 03.08.2018 11:58

Szukałam gabinetu rehabilitacyjnego z prawdziwego zdarzenia na choroby.Znalazłam super gabinet w Caritasie o wiele taniej i fachowo.Wstyd do takiego gabinetu erotycznego chodzić!!!!

Biker
@Marysia 05.08.2018 14:49

Szefowa Pani Kasia wykonuje masaże klasyczne jak i rehabilitację,ma lata doświadczenia i uratowała moją sprawność po wypadku,gdyby nie ona to dalej bym chodził o kulach bo inni rehabilitanci grali na czas aby więcej zarobić,polecam ją każdemu jeśli chodzi o rehabilitację,dobry fizjoterapeuta nie będzie wykonywał swojej pracy za grosze. A co do reszty masaży to np tao na zachodzie to nic takiego,traktują to tak samo jak zwykły masaż,tylko w Polsce jesteśmy tak zacofani i uprzedzeni...

Gapcio

Marysia ma rację. Masaż wykonany przez partnerkę jest bardziej erotyczny a przecież o to chodzi w masażu Tao. Masazystki robią to bez emocji i trudno im się dziwić

Wiktor
@Gapcio 01.08.2018 10:52

Bez emocji? To polecam wizytę u Oli lub Patrycji. W życiu nie widziałem większego pożądania w oczach kobiety. A u żony to bym prędzej tam zobaczył znudzenie i niechęć bo po takim stażu małżeństwa to już nie ma fajerwerków jak na początku. Nawet zawodowa masażystka może wykonywać taki masaż z pełnym zaangażowaniem i poświęceniem,poprostu zależy do której pójdziesz i czy będzie chemia czy nie.

Gapcio
@Wiktor 02.08.2018 00:07

Skoro tak mówisz no to trzeba liznac temat

Gapcio

Wszystkim Panom którym "stare" wyjechały na wieś proponuję masaż miejsc intymnych u Kasi, ale ostrzegam nie jest to walenie konia. Miałem kiedyś przyjemność skorzystać z tego masażu, naprawdę warto. A tak na marginesie Pani Kasiu to warto aby Pani pomyślała o jakiejś zmysłowej i seksownej szacie.

Metamorfoza
@Gapcio 21.07.2018 16:27

Masaż u szefowej to nie masaż Tao,szefowa wykonuje go w ubraniu,nie w przebraniu

Gapcio
@Metamorfoza 21.07.2018 17:48

Widzę że się nie zrozumieliśmy Patrycjo

Metamorfoza
@Gapcio 21.07.2018 22:27

Akurat nie trafił Pan z imieniem :)

Gapcio
@Metamorfoza 22.07.2018 10:44

A która Pani odpowiedziała? Ja jestem Krzysiek zadowolony klient. Pozdrawiam

Metamorfoza
@Gapcio 22.07.2018 12:12

Dziękujemy i również pozdrawiamy :) Zrozumieliśmy się dobrze,chodzi poprostu o to że Pani Kasia traktuje swoją pracę i masaże bardzo profesjonalnie i raczej nie zgodzi się na żadne urozmaicenia ponieważ sam masaż jest powodem wizyty u niej

Gapcio

Dajcie już spokój z tymi koniami Przecież to nie humanitarne. Tylko patrzeć jak się zieloni wtrąca.

Metamorfoza
@Gapcio 20.07.2018 15:03

W końcu ktoś mądry xD

Obserwator

Pięknie opisane miejsce. Pięknie opisywane kobiety tam zarabiajace, czyli jak w niebie. Tylko nasuwa mi się pytanie. Dlaczego wszytkie dziewczyny na zdjeciu mają zapłonete twarze. Dlaczego salon zapewnia anonimowość. Chyba wstyd tam pracować jak również wstyd przychodzić. Bo chyba żaden z facetów tam przychodzących nie opowie partnerce czy swoim dzieciom że wali mu konia obca kobieta a w dodatku trzeba za to płacić. Ktoś kto tam pracuje pewnie ma powody znając realia płacowe w tym kraju. Jednak zastanawiam się jakim trzeba być desperatem żeby płacić kobiecie za masaż patafiana. Większość wpisów zarówno pozytywnych czy negatywnych są bardzo obludne. Ten salon i faceci tam przychodzących można nazwać wprost , a jak to już pozostawie bez komentarza.

Klient
@Obserwator 20.07.2018 06:41

Masaż Tao to nie jedynie "walenie konia" ,polecam spróbować a zmienisz to przyziemne myślenie. A że zasłonięte twarze,mieszkamy w Polsce a ludzie tu są zacofani i wredni,dlatego wątpię by któraś chciała aby wszyscy wiedzieli że wykonuje masaż Tao,bo jak to ludzie,niektórzy sobie dodają to i o owo taka kobieta będzie wyżywana od prostytutek,chociaż nią nie jest. Zastanów się chłopie co piszesz. Nie pasuje Ci taki typ masażu to idź na masaż klasyczny a nie piszesz pierdoły bo nikogo Twoja opinia obchodzi

Metamorfoza
@Obserwator 20.07.2018 06:41

Prosiłybyśmy o nie oczernianie klientów i pracowników gabinetu. Jest to profesjonalny gabinet masażu i rehabilitacji,posiadamy oczywiście w ofercie masaże erotyczne jednak w żadnym wypadku nie jesteśmy agencją i nie świadczymy usług seksualnych. Masaż Tao to masaż relaksacyjny połączony z masażem ciałem i masażem miejsc intymnych (w sposób zmysłowy i nienachalny,a nie jak to niektórzy opisują "walenie konia") Masażystki mają zasłonięte twarze z powodów osobistych,to chyba logiczne że nie każdy chce aby nawet obcy ludzie wiedzieli że jest się masażystką erotyczną (nawet jeśli nie jest to agencja towarzyska). Zapraszamy na masaż i polecamy próbować aby potem obietnic,nie wcześniej.

Metamorfoza
@Metamorfoza 20.07.2018 13:05

*oceniać

nowy

Witam, czy ktoś może opisać czy warto sie udać na masaż do Vanesy?

Max
@nowy 17.07.2018 09:53

Kobieta w średnim wieku,raczej szczupła ale z brzuszkiem,z twarzy średnio ale co kto lubi. Masaż średni,chemii całkowicie brak,powiedziałbym że zachowuje się praktycznie aseksualnie. Gusta są różne,mi nie przypadła do gustu ale innym może się spodobać.

nowy
@Max 17.07.2018 12:08

Max dzięki za odp. jeżeli jest aseksualna to już odpada. Wiadomo nie chodzi o nic więcej natomiast jak jest miła atmosfera i masażystka ma z tego przyjemność i pozwoli na 69 oczywiście tylko w jej kierunku to fajna sprawa na takim masażu.

Max
@nowy 17.07.2018 12:27

Jeśli chcesz 69,nawet tylko w jej stronę to ja Ci polecam jakąś agencję a nie salon masażu... Przecież to już jest forma seksu,pozatym osobiście nie chciałbym lizać tam gdzie wcześniej miało język 5 poprzednim a takiej dziewczynie współczuję chorób tam na dole (przecież nie każdy niestety dba o higienę,nawet jamy ustnej) Jak idziesz na masaż to jest masaż a nie seks oralny...

nowy
@Max 17.07.2018 12:53

Ale tak to tam czasem wygląda

Darek
@nowy 17.07.2018 13:11

Według mnie to sprawa masażystki czy pozwala na 69 w swoją stronę. Kto jak kto ale one dbają o higienę lepiej niż każda kobieta którą znam (np prysznic przed i po każdym masażu,czyt. jakieś 8-10 prysznicy jak nie więcej). Jednak szanuję decyzję masażystki zarówno wtedy jeśli pozwala na to jak i wtedy kiedy nie,to wybór dziewczyny i bez względu na jej decyzję masaż jeśli jest wykonany dobrze,dalej jest dobrym masażem

Facet

Byłem tam kilka razy i chyba u każdej z dziewczyn tam pracujących. Jest ok dziewczyny mile zawsze uśmiechnięte i zawsze można uzyskać od każdej więcej niż sie oczekuje. Pracują tam po to by sobie zarobić więc to nic dziwnego. Z każdą można umówić się prywatnie jeśli ktoś ma ochotę i czas i lubi. Salon bardzo przyjazny. Uważam że nie zasługuje na żadne słowo krytyki. Wręcz można śmiało go polecić każdemu kto tego potrzebuje. Dziewczyny potrafią dużo i fajnie czasem upiększyć czy ubarwic swoje życie spędzając chwilę właśnie tam.

Metamorfoza
@Facet 11.07.2018 09:18

Bardzo dziękujemy za miłe słowa jednak stwierdzenie że każd masażystką można się umówić prywatnie sobie wypraszamy. Masażystki mają swoje życie i masaże wykonują jedynie w pracy. Prosimy zatem podać imiona masażystek które takowe spotkania prywatne wykonują. Jesteśmy przekonani że jest to wyssane z palca.

Nowuciusz
@Metamorfoza 11.07.2018 14:54

A ja dzisiaj tam podjadę bo moja stara wyjechała na wieś i nie mam zamiaru sobie sam trzepac pytona. Która z tych dziewczyn polecacie?

Gentelman
@Nowuciusz 12.07.2018 06:42

Jak chcesz żeby Ci ktoś "strzepał" to idź do agencji a nie do salonu masażu... Jest to co prawda masaż erotyczny ale tu chodzi przedewszystkim o MASAŻ,dziewczyny masują miejsca intymne ale w sposób zmysłowy i z klasą a nie chamsko "trzepią",to coś więcej niż handjob i dlatego chodzę właśnie tylko tam,osobiście polecam Patrycję,cud miód dziewczyna :)

Gapcio
@Nowuciusz 12.07.2018 06:42

Nowuciusz kawał ciula z ciebie a reszta (usunięte przez administratora)

Gentelman
@Gapcio 12.07.2018 15:20

Dokładnie,samo to że pisze o żonie "stara" i na masaż idzie tylko po to aby "trzepać pytona" opisuje co to za przypadek..

Stały
@Facet 11.07.2018 09:18

No juz to widzę hahaha xD Ola która ma męża,dzieci lata sobie na spotkania prywatne,ktoś tu ma wyobraźnię :D

Oskar54

Ja również polecam ten gabinet jest skromny ale przyjemny . Dziewczyny potrafia sie naprawde zgrac nie rewalizuja pelno tam jest usmiechu i milych słów. Widac ze dziewczyny sa bardzo zwiazane ze soba bo widac jaka atmosfera tam panuje . Szczegolnie pozsrawiam Ole i Anie bo ostanio jak bylem to dziewczyny tyle maja energi w sobie i poczucia humoru że zagrażają tym od samego poczatku jak sie wchodzi lub wystarczy je uslyszec. Dla mnie to ten salon ma 6 żadna krytyka tu nie pasuje.. Jak komuś sie nie podoba to niech idzie gdzies inndziej a nie oczernia dziewczyny.

Zostaw opinię o Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax - Zabrze

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax