Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

Zabrze

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 155 ocen.

Opinie o Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax

gość

Był może ktoś u pani Oli, pytam bo brak opini.

Gapcio
@gość 18.04.2018 10:54

Kapitalna dziewczyna i masażystka jednoczesnie

Maciej

Był ktoś u Julii może? Podobno jest juz pół roku a nie widziałem nigdzie opinii o niej

Rzadki gosc

Czytam sobie te opinie o jakości masażu i sie zastanawiam po co te wszystkie wpisy. Co one dają skoro każdy facet który tam przychodzi chce tylko żeby mu poprostu zawalono konia. Nie wierzę że chodzi o masaz. Gdyby nie trzepanie kapucyna przecież nikt by nie przyszedł.

Metamorfoza
@ozi 15.04.2018 19:44

Rzeczywiście,nie wiedząc o opinii na ro...źle zrozumieliśmy Pański wpis i zbyt szybko zareagowaliśmy.

Szukasz pracy?

Facet

Od dłuższego czasu odwiedzam salon i w tylko chodzę do jednej miłej ślicznej bardzo sympatycznej dziewczyny. Pozdrawiam Cie Viktoria!

Men
@anonymous 29.03.2018 10:32

Wydaje mi się ze nie trzeba obrażać dziewczyn, żadna z nich raczej pierwszą młodość ma już za sobą,jednak wciąż są piękne. Jeżeli ktoś lubi lub oczekuje dwudziestek to raczej tutaj ich nie znajdzie.A jednak każda z nich ma coś w sobie

Facet

Ja uważam ze jest bardzo miła. No cóż każdy ma swoje oczekiwania. Dlatego świat jest tak ciekawy. Mysle że nie pozwoliła ci robić to po co przyszedłes i na co liczyłeś i stąd ten wpis. Ta dziewczyna poprostu ma klasę. Tak trzymaj Viktoria!

A to ja
@Krystian 29.03.2018 10:37

I ja również byłem na masażu u Wiktorii i muszę powiedzieć, że masuje wspaniale, laska jest świetna. Na pewno wrócę.

Klient

Byłem ostatnio na masażu u Karoliny. Jest taka piękna. Ciężko się nie zakochać. Nie wiecie czy jest wolna ? Chyba zapisze się na masaż aby tylko ją znowu zobaczyć.

Blue
@Klient 19.03.2018 00:22

Ja wiem że mają (a raczej ma) ogłoszenie jak Karolina,co nie oznacza ze musimy pisać o tym tutaj kiedy temat dotyczy Metamorfozy a nie tego co dziewczyny robią po pracy. Wstyd mi za swoją płeć że pieprzy głupoty jeszcze bardziej niż kobiety a to podobno one lubią obgadywać i robić problemy... Według mnie to strona na której powinno się pisać OPINIE O PRACODAWCACH a nie rozpisywać się na temat intymnych szczegółów masażu, tego co masażystka zrobiła lub nie zrobiła oraz na temat co robi po pracy,w czasie prywatnym. Jeśli już koniecznie chcemy opisywać masażystki (pracowników)zamiast pracodawcy to opisujmy przebieg masażu (tak jak na garsonierze ale tam przynajmniej jest regulamin który pilnuje aby wypowiedzi były na poziomie człowieka a nie głupiej małpy) i to w sposób taki by był to opis MASAŻU a nie tego co ewentualnie dziewczyna zgodziła się zrobić wzamian za dopłatę i DYSKRECJĘ,czy tego co robi po pracy w czasie prywatnym,co nas powinno guzik obchodzić. Nie bądźmy bezmyślnymi idiotami których wstyd nazwać człowiekiem...

WitoRak

Może ta wiadomość o Małgosi co poniektórych ucieszy Bo jedna z masażystek zdradziła mi że Małgosia zrobiła kurs i otworzyła swój salon w Sosnowcu gdzieś koło lodowiska... A ktoś z was też już o tym słyszał ?

Oskar
@WitoRak 20.01.2018 15:42

Ja tam się cieszę że już jej niema,przynajmniej jest spokój przy masażu bo miałem już dość tych jej udawanych daremnych jęków zza ściany

kilient4567

Witam. Panowie ja jednej rzeczy nie rozumiem , przychodzi nowa masazystka do tego salonu masowac nie umie, duzo krytyki i wszystko sie zmienia . Klienci zadowoleni. Ktos je dobrze uczy ...Dlaczego Pani Kasia nie robi tak od razu tylko czeka na krytyke wobec swoich masazystek.. Póżniej czytamy to tutaj..Viktoria słabo masuje. to jest prawda mało doswiadczenia w tego typu masażach..Pozdrawiam.

Marlena
@Niki901 25.01.2018 20:05

A ja widzę że ktoś tu kogoś na siłę broni. Mam prawo mieć swoją opinię na temat masażu,tak samo jak i również Ty. Podkreślałam juz że to moja subiektywna opinia do której mam prawo wiec dlaczego na siłę ją krytykujesz? Każdy ma prawo do własnego zdania wiec uszanuj to i nie pokazuj po sobie desperacji odrazu odpowiadając na każdy komentarz na temat tego masażysty który nie opisuje go jako Boga... I pisząc profesjonalne masaże miałam na myśli profesjonalne masaże TAO. Co do tego że szukałam gdzie indziej bo nie było dobrze. Właśnie żałuję że szukałam. Chciałam spróbować w innym miejscu,gdybym wiedziała jak to się skończy to darowałabym sobie.

Zuza

Chyba sobie żarty niektórzy robicie?

Niki901
@Zuza 24.01.2018 17:42

tzn? ZuZa?

footmen

A czy w tym salonie można doznać tramplingu? Roumiem ,że nie macie tego w ofercie ale wiadomo...klient zawsze ma racje,jak to mówią..;) Nawet masażystka nie musi się specjalnie przygotowywać jak dla mnie..Znaczy rozbierać się bądź olejkować.Wystarczyłoby właśnie to;) W końcu byle pieniądze by się zgadzały;)

footmen
@Metamorfoza 22.01.2018 14:00

Jest formą masażu pod warunkiem jeśli zachowa się podstawowe środki ostrożności.Oczywiście mam tu na myśli wyczucie ale to nie jest trudne i wiadomo bez obuwia które rzeczywiście mogłyby wpłynąć na obawy zrobieniu komuś krzywdy( chyba ,że obuwie jest na podeszwie płaskiej lub lekkim obcasie o łagodnym zakończeniu) Jeśli chodzi o mnie to nie mam aż tak wygórowanych wymogów i wystarczyłoby na bosakach:)W końcu nie prosiłbym oto by zrobiono mi krzywdę w dodatku płacąc za to!Przypomniał mi się pewien serial''The Client list'' gdzie masażytki na prośbę klienta wykonały taką usługę.I przez to zyskali stałego klienta który był wniebowzięty;-) Czasem warto otworzyć się na potrzeby klienta pod warunkiem ,że nie łamie się zasad dotyczących charakteru salonu i nie robić przy tym krzywdy.Oczywiście rzucacam taką myśl na przyszłość.Na pewno znalazło by się paru panów którzy chcieli by spróbować czegoś nowego lub mają ukrytą potrzebę a boją się zapytać.A kiedy się zdecydujecie to na pewno zawitam to waszych drzwi.Póki co...poszukam dalej :(

Jerzy1256

W nie jednym miejscu korzystałem z rRÓŻNYCH masażów i zakładam że Wasza Małgorzata długo tu nie popracuje znajdzie się taki który "ją porwie" tylko dla siebie... W tym gabinecie byłem u wszystkich Pań prócz Vanessy i zawsze wychodziłem dopieszczony He, he wspomnicie jeszcze ten mój komentarz ! Pozdrawiam Wszystkich w szczególności tych Panów niezadowolonych - zazdrośników .

Klient
@Hubert 18.01.2018 21:16

Spoko z tego co czytam albo robią w pracy nie po. Raczej mi o to chodziło. Ja nigdy nie kończyłem na czyimś biuście.Nie pytam o więcej bo nie chce wiedzieć . Z resztą nie ważne. Jak pisałem każdy ma inne oczekiwania. :)

misio

Od roku wybieram się do tego studia i ciągle waham się...Jak wygląda te umawianie się na masaż i czy owe studio zagwartuje mi dyskrecję ? ;-) Ciągle zaglądam na waszą stronę i nie powiem bogatą ofertę macie.Wręcz nie przeciętną ;-) Lecz ciągle rozważam to czy masaż wykonany przez te panie będą miłą chwilą i inspiracją do dalszych spotkań ;) Mam pewne pytanie,czy oprócz masażu można chcieć coś więcej? oczywiście nie mam na myśli seksu...Bardzo kocham kobiece stopy i chciałbym taki masaż związany z tą kobiecą częścią ciała;-) rozumiem ,że dodatki czyli napiwki wchodzą w grę ;-) Ale chciałbym w końcu doznać tej satysfakcji :-)

misio
@Metamorfoza 14.01.2018 11:54

Mmmmm w takim wypadku zdam się w końcu na odwagę i wybiorę się jak tylko znajdę chwilkę czasu:) Jestem ciekaw czy masaż stopami będzie polegał również na deptaniu bym odczuł słodki ciężar bądź czy taka ewentualność wchodzi w grę;-) W każdym razie również pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce:) ps.Mam nadzieję,że poczuję się jak w raju :)

Mati

Dodam moją skromną opinię. Jestem stałym bywalcem gabinetu i jestem zachwycony. Jeżdżę na prawdę w różne miejsca w Polsce i to co się w innych gabinetach dzieje to koszmar. Tu atmosfera jest bardzo przyjemna. Byłem u wszystkich masazystek. Ola pełna wdzięku i kobiecości, wspaniałe masuje,wie co to masaż. Patrycja kapitalna dziewczyna, piękna i seksowna. Karolina faktycznie najmniej wyluzowana i poważna. Julka fantastyczna, miła i super masuje. Małgosia ładna, stara się chociaż może za bardzo. Zażenowany byłem jej jękami. Kasia to mistrzyni w masażach zdrowotnych,REFLEKSOLOGII stóp,a miejsca intymne wymasuje najlepiej w Polsce.Ogólnie ocena 9 na 10. Każdy ma swoje zdanie. Pozdrawiam Was dziewczyny ( jeżeli to czytacie ).

Metamorfoza
@Mati 12.12.2017 22:52

.Czytamy czytamy :) Dziękujemy i wzajemnie oraz zapraszamy ponownie :)

DYSTYNGOWANY43

Ciekawe rzeczy o Małgosi piszecie. Byłem już parę razy z polecenia kolegi i przy mnie wulgarnie nie mówiła wręcz przeciwnie. Jedyny minus jak poprzednim tygodniu miałem problem żeby się umówić, bo dziewczyna na te wasze "wulgarne słowa" ma wzięcie i jest rozchwytywana ! Ja polecam Małgosię to inteligentna, szczera, zgrabna kobieta z temperamentem, zawsze uśmiechnięta, i w odpowiednim momencie jest jak prawdziwy wulkan jeżeli udaje to przyznaje Oscara za rolę. Takiej właśnie ślicznej perełki tam brakowało ... Po godzinnym seansie za każdym razem te dopalacze i mnie się udzielają poprzez pozytywną energię Ale oczywiście to tylko moje skromne zdanie...

Jurek

Również potwierdzam,Małgosia na masażu zachowuje się bardziej jak pracownica domu uciech i to jeszcze takiego nie pierwszej klasy a nie jak masażystka erotyczna... Udawane jęki jakby conajmniej uczestniczyła w jakiejś sesji grupowej,aż się człowiekowi głupio robi,bardzo wulgarne słowa podczas masażu,prośby aby ją mówiąc łagodnie przelecieć,masaż to w jej wykonaniu niema co mówić o masażu bo go mówiąc szczerze niema. Kobieta mocno sfatygowana,żeby nie powiedzieć zmarnowana. Mówi że ma 35 lat ale w życiu w to nie uwierzę,na zdjęciach wygląda o wiele atrakcyjniej,gdyby mi one i gdybym wiedział w jaki sposób zachowuje się na masażu to nigdy w życiu bym się nie wybrał

Andrzej

Będąc ostatnio u Oli na masażu widziałem właśnie Małgosię,szczerze to nie połasiłbym się na masaż u niej a już tym bardziej po tym co napisał kolega niżej... Aż ciężko uwierzyć że kobieta może się aż tak nie szanować i pochodzić do klienta tak przedmiotowo (bo jak wytłumaczyć to tak jaskrawe udawanie i te obrzydliwe,nawet przy masażu erotycznym słowa?) Pierwsze wrażenie dziewczyna sprawia bardzo słabe,na oko kobieta po 40,bardzo zniszczona 40. Bardzo niska,bardzo krótkie kacze nóżki,mały biust,fryzura jakby nie czesała się z tydzień,spalona solara z pomarańczową pomarszczoną twarzą. Po jej zachowaniu miałem wrażenie że jest na jakichś dopalaczach albo gorzej,w dodatku szczerzyła się do mnie jak mysz do sera,była mną tak zainteresowana że przez chwilę miałem wrażenie że myśli iż to do niej przyszedłem na masaż... A u Oli standardowo bardzo przyjemnie i odradzająco spędzony czas,z humorem i na poziomie. Jestem stałym klientem i najczęściej chodzę do Oli lub Patrycji jeśli rano nie dostanę się do Oli. Obie dziewczyny masują zupełnie inaczej,mają inne typy urody ale obie bardzo sobie chwałę właśnie za to że reprezentują pewien poziom,nie tak jak kolega opisywał jak to wyglądało u Małgosi.

Bartoszewski

*Podsumowując masażu zero,za to wulgarności co niemiara jak i braku szacunku do samej siebie jako kobiety ZERO,nie polecam.

Krzysztof

Byłem u Patrycji na masażu,no rzeczywiście nie na darmo tyle tu opinii o niej. Laska prawdziwa seksowna kobieta,jest za co złapać,duży cyc,spory tyłek,wąska talia,jest za co złapać i na czym oko zawiesić :> Masaż to zanim do niej przyszedłem nie wiedziałem że tao może być wykonane tak profesjonalnie,wszędzie indziej zawsze jakieś głaskanie,mizianie a tu naprawdę profesjonalny masaż. Chodziłem wcześniej do Kasi (szefowej) na masaż na stole aby zaznać profesjonalnego masażu ale teraz to ja wolę iść do Pati na tao bo mam i profesjonalny masaż i to czego mi u Kasi brakowało czyli możliwość oglądania i dotykania pięknego młodego zgrabnego i kobiecego ciała :> Dziewczyna pozatym bardzo miła rozmowna,inteligentna,na każdy temat można pogadać,nie to co u Kasi czasem jak jej humor nie dopisuje to strach się odezwać.

Danny

Tak wszyscy wiemy na żadnym forum nie można wyrazić swojego zdania o Patrycji, wszyscy są pryszczaci na oczy mówiąc, że po prostu się nie podoba

Turysta
@Danny 03.09.2017 18:03

Ja tylko wyraziłem swoją opinię i mam świadomość że ktoś może sądzić inaczej także nie rozumiem o co chodzi

Paweł

Również podzielę się krótką opinią o masażystkach, które odwiedziłem. Karolina to młoda dziewczyna z (moim zdaniem ) okropnym makijażem, szkoda, że tak niszczy twarz taką ilością tych " specyfików upiększających ", małomówna, wręcz miałem wrażenie, że oschła. Masaż no niestety, do najlepszych nie należy - nie odwiedzę. Patrycja - uwielbiam duże piersi i wypukły tyłek, ale w realu to wygląda zupełnie inaczej, dość grube nogi, delikatny cellulit, piersi brak jędrności, masaż ujdzie. Ola - bardzo wesoła i energiczna tak jak na stronie pisze, masaż najbardziej mi przypadł, czuć, że wyczuwa potrzeby klienta - polecam. Ogólnie gabinet ujdzie w tłumie

Turysta
@Paweł 31.08.2017 22:52

Oj kolego to chyba u zupełnie innej Patrycji byłeś albo w innym gabinecie :) Patrycja ma bardziej kobiece kształty ale żadnego celuitu nigdzie nie widziałem a piesi to jędrność pierwsza klasa,sama Patrycja śmieje się że to od masowania nimi :D Nogi ok patyków niema ale ja osobiście nie lubię wieszakowatych kobiet odchudzających się z kości na ości,każdy jest taki jakiego go natura stworzyła a Patrycji napewno nie poskąpiła ani urody,ani pięknych kształtów ani zdolności masażowych,osobiście naprawdę polecam :-)

Paździoch

Witam A ja podzielę się opinią w sprawie dwóch masażystek u których byłem w Metamorfozie. Na początek skusiłem się na wizytę u Karoliny bo po zdjęciach widziałem że zgrabna,szczupła,taki średni biust,w opisie na stronie że młoda,naturalna,uśmiechnięta. No niestety ale na żywo to ani naturalna ani uśmiechnięta to ona nie jest. Kilogram makijażu na twarzy aż nieładnie to wygląda,od wejścia,przez cały masaż do końca miała minę obrażonej panienki,zero odzywania się także i ja bałem się cokolwiek powiedzieć. Biust no niestety na zdjęciach widocznie ma jakiś stanik powiększający bo na żywo to niestety prawie nic tam nie ma,mocno szczupła,powiedziałbym za chuda,niezbyt przyjemna budowa do masażu ciałem. No ale ok co kto lubi,masaż raczej średni. Jeśli ktoś lubi tylko bardzo łagodne głaskanie zamiast masażu i bardzo chude ciche dziewczyny to polecam. Mi natomiast o wiele bardziej do gustu przypadła Patrycja. Ciało piękne kobiece wszystko tam gdzie być powinno,duże piersi bardzo ładne,tyłeczek piękny wypukły,piękne wcięcie w talii. Twarz też bardzo śliczna,coś ma z japonki jakby ;) No a masaż to powiem tylko że jak schodziłem po schodach to musiałem się mocniej przytrzymać barierki bo takie miałem rozluźnione mięśnie :) Widzę po opiniach że Patrycja robi furorę także napisałbym o wiele więcej ale myślę że już wystarczy bo każdy swoje wie ;)

Michał

Widzę że nie tylko ja dałem się zawładnąć wdziękom Patrycji :) I nie dziwię się bo ta dziewczyna jest nie z tej ziemi,ciało boskie,twarz anioła a masaż full profesjonalny. Według mnie dziewczyna się trochę marnuje bo powinna otworzyć własny gabinet z takimi zdolnościami :)

Ambasador

Popieram kolegę wyżej,masaż u Patrycji to najlepsza decyzja którą mogłem podjąć,myślę że zostanę stałym klientem :)

Marco1

Z czystym sumieniem polecam Patrycję,każdy miłośnik kobiecych kształtów,dużych biustów i latynoskiego tyłeczka będzie zadowolony,ah i te zielone wielkie oczy i rude loki,można się zakochać :) Masaż klasa sama w sobie,naprawdę czuć wprawę i doświadczenie,doskonałe wyczucie i siła nacisku,moje mięśnie po masażu były rozluźnione jak nigdy. A to co wyprawia rękoma i biustem tam na dole... myślałem że postradam zmysły,chyba wpadam w uzależnienie...

Sandra@!@#

jeżeli masaż ciałem to tylko u Pana Mirka polecam

Jurkowski

Problemy macie .... To forum nie służy do wyrażania własnych opinii !! Tu trzeba pisać tylko, że wszystko jest najlepsze a Ci co są nie zadowoleni to zaraz jest konkurencja. Kolego "Klient " Masażysta : Za masażystę uznawana jest osoba, która ukończyła technikum lub szkołę policealną publiczną lub niepubliczną z uprawnieniami szkoły publicznej i uzyskała tytuł zawodowy technik masażysta lub dyplom potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik masażysta. To jest masażysta a te panny co się rozbierają i jak ładnie napisałeś się dają obmacywać to zupełnie inny zawód ;] a już nie mówię o tym, że poniżyłeś je za brak wiedzy dlatego się muszą rozbierać i dawać obmacywać ;] Ja również jestem zdania, że ktoś kto rzekomo chce " masować " jakieś podstawy powinien znać jak np. ktoś wspomniał masaż relaksacyjny, no ale cóż szkolenie kosztuje i zabiera czas a to jest nie nic nie warte jak się klienta wysmaruje olejem i po mizia piersiami. Takie zawsze wykwalifikowane panny tam są, że jest ciągła rotacja pracowników. Ja byłem raz i już nie wrócę tak jak pisałem wyżej nie będę oceniał bo się okaże, że jestem konkurencją.

Klient
@Jurkowski 28.06.2017 12:45

Rotacja powiadasz,pewna część załogi jest stała,co do reszty powiedziałbym raczej że nie jest to zawód-marzenie każdej kobiety,często wybierają go takie które poprostu chcą dorobić,spłacić coś,wyjść z trudnej sytuacji finansowej,by potem zająć się inną pracą,czy to masażem nieerotycznym czy inną. Mi osobiście odpowiada że czasem dziewczyny się zmieniają bo dzięki temu mogę chodzić do różnych masażystek i nie znudzić się nimi szybko.

Metamorfoza

Konkurencji za negatywne-nieprawdziwe opinie dziękujemy :) Gdyby rzeczywiście było tak jak to Państwo opisujecie to już dawno zamknęlibyśmy gabinet,tymczasem dalej działamy,mamy coraz więcej zadowolonych klientów i mamy się całkiem dobrze :)

Stały klient
@Metamorfoza 23.06.2017 12:58

Dokładnie :) Jestem stałym klientem od kilku lat,chodzę do różnych masażystek z Metamorfozy i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Za każdym razem łatwe i szybkie umówienie się na dany termin (czasem trzeba trochę poczekać bo często z wolnymi terminami ciężko-to świadczy samo za siebie),ręczniki czyste i pachnące,odpowiedni klimat w pokoju,zawsze czysto (nie wiem skąd te bujdy o brudzie),masaż klasa sama w sobie,każda masażystka masuje inaczej,tak samo jak każdy człowiek jest inny. Jestem z Katowic więc bliżej miałbym to paru innych salonów masażu w moim mieście ale już wolę się trochę przejechać i dostać to czego oczekuję niż jakiegoś kota w worku i zmanierowaną Panienkę która robi masaż z musu. Miałem kiedyś znajomą która pracowała w podobnym salonie masażu i powiedziała mi jakie metody stosuje konkurencja żeby zgnoić zagrażający im albo zabierający im klientów gabinet. Także dziewczynom z Metamorfozy przekazuję-nie martwcie się to tylko czcze gadanie zazdrosnych dziewczyn z konkurencji i nic im to nie da,klienci jak byli tak są i stale ich przybywa z tego co widzę po stopniu trudności dostania się na masaż a i ja niedługo planuję spróbować szczęścia i się ponownie wybrać,już prawie tydzień minął i ponownie mam chęć na chwilę zapomnienia :)

leo

Dzieki Dawid

Dawid

Karolina również nie nadaje się do masowania, zero wiedzy, robi to na "chama" dla kasy, wygląda na wystraszoną, jest oziębła, lepiej w ogóle się nie odzywać niż patrzeć na tę skwaszoną gębę jak z łaską odpowiada, nie wiem co jeszcze tam robi, jak jej ogłoszenia znalazłem kiedyś na innej str oferującej zupełnie co innego.

Artur
@Dawid 18.05.2017 19:53

Podaj proszę link tego ogłoszenia

leo

Kiedyś bylem i przyznam z czystością na bakier ,podłoga klejąca,masażystka po alkoholu masaż tao taki sobie bez atmosfery , mizianie na golasa 35 min spust i następny. Ktoś był u Karoliny to niech coś skrobnie czy ładna i jak masuje .

Zostaw opinię o Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax - Zabrze

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Katarzyna Nocoń Gabinet Masażu Relax