Golden serwis

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o Golden serwis

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden serwis

Iza

@Arleta przepraszam za tak późną odpowiedź. Nie wiem, czy szukasz jeszcze pracy, ale z tego co widzę, to na stronie internetowej firmy na bieżąco pojawiają się ogłoszenia na to stanowisko. Może te informacje pomogą Tobie, czy też innej osobie zainteresowanej aplikacją do Golden serwis. Ostatnie ogłoszenie zostało zamieszczone w tą sobotę 18 listopada. Zerknij w tą zakładkę: https://www.goldenserwis.pl/index.php/oferty-pracy Może znajdziesz tam ofertę, która Cię zainteresuje.

Prezes

witam Czy ta firma Golden serwis ochrania osiedle Dzieci Warszawy 11 w Ursusie

BOSS
@Prezes 08.09.2017 11:48
witam Czy ta firma Golden serwis ochrania osiedle Dzieci Warszawy 11 w Ursusie

NIE

Iza

Obecnie firma poszukuje pracowników do pracy przy Wykładaniu towaru. Możecie powiedzieć jak wygląda ta praca? Czego mogą spodziewać się osoby, które odpowiedzą na ofertę pracy? Takie informacje będą cenne dla osób, które się nad tym jeszcze zastanawiają.

Arleta
@Iza 20.07.2017 13:59
Obecnie firma poszukuje pracowników do pracy przy Wykładaniu towaru. Możecie powiedzieć jak wygląda ta praca? Czego mogą spodzi...

Dzień dobry czy dalej poszukujecie pracowników na wykładanie towaru byłabym zainteresowana

Pracownik

Nie polecam tej firmy. A zwłaszcza jednej Pani koordynatorki Pani Ireny chamska nie informuję pracownika o ważnych rzeczach oraz zmianach a informowanie pracownika o tak ważnych sprawach jest jej obowiązkiem ale ta pani mysli inaczej i sądzi że pracownik sam powinnien się domyślać. Rozpoczynając prace nie zostałam poinformowana o ważnej sprawie przez co później były problemy i pani z biura powiedziała że to nie pierwsza taka sprawa z tą firmą a raczej koordynatorką. Jedna wielka porażka niewiem kogo ta firma przyjmuje na stanowisko koordynatorów czy ta osoba nie posiada szkoły niewiem pani koordynatorka nawet sms nie umie pisać popełnia błędy w najprostrzym słowie i nie umie zdania złożyć prawidłowo tylko trzeba sie domyślać co wielce Pani chciala napisać Moje dziecko lepiej pisze niż ta "koordynatorka" to jest porażka a nie koordynatorka!

Marzena

Pracowalam w firmie golden serwis i moge powiedziec ze jeszcze nie spotkalam sie z kierownikiem panem M.B ale naprawde jest pracodawca ktory zasluguje na wyroznienie poniewaz u niego na pierwszym miejscu sa pracownicy ktorzy cytuje"pracuja na siebie" na samym koncu pan M.B gdy otrzymywal telefony ze skarga to najpierw dzwonil do koordynatora nigdy nie spotkalam sie z obrazliwymi slowami nigdy nie robil problemow z zaliczkami. Pewnie myslicie czemu dalej nie pracuje skoro sama dobra opinie pisze a wiec dlatego iz pojawily sie osoby ktore namieszaly nie potrzebnie i dlatego skonczylam z nimi wspolprace ale z czystym sumieniem moge powiedziec ze wrocilabym do tej firmy jeszcze raz

red.łowca

Z góry przpraszam Tych co myślą ,że pisze negatywne opinie.

red.łowca

Wie ktoś może coś na temat Golden z Wałbrzycha? Niedawno zaczełam ptacować w tej firmie w Auchan,no i z innymi pracownikami Goldena mamy problem. Od 1 grudnia stawka podniosła się do 9zl za godz kednak od 28.11 (pn) do 30.11 (śr) nikt nie dostał wypłaty. Za grudzień wszyscy dostali za swoje godziny jednak to tylko 4 dni. A co z pozostałymi trzema dniami? Za listopad jeszcze po 8zl. Niby to.niewiele ale jednak....

Zaba

W Warszawie zdecydowanie bez zarzutu, gorąco polecam!

dzidzua

Witam A ma.ktoś opinie.na temat Krakowa ? Golden Serwis?

poldek

powiem Wam, że Pracownik Hali to zarabia tak średnio 8 zł na rękę za godz Auchan. No i nie wiem jak to wszystko wygląda tak naparwde, dajcie znac tez jak wiecie.

RavenSteel

Jako osoba aktualnie zatrudniona w Golden serwis jestem zadowolony za panujących w pracy warunków, wynagrodzenie jest przyzwoite, a pracodawca stara się zawsze być w stałym kontakcie z pracownikami. Serdecznie zapraszam do Golden Serwis.

Martyna

Panie Pawle, szkoda, że ma pan odwagę napisać tak krytyczną opinię, ale nie ma Pan jej na tyle, aby podpisać się własnym imieniem (Rzucając tym samym podejrzenia na koleżankę która z Panem pracowała). Doskonale wiedział Pan na jaką pracę się pisze. Było ono opisane w ogłoszeniu i w umowie - przebudowa stoiska sklepu. Pan chyba myślał, że będzie się Pan mógł obijać? Nie okłamałam Pana i na pewno nie zasługuję na to, aby nazwać mnie 'dziadostwem'. Zrezygnował Pan po jednym dniu pracy - a zapewniał Pan, że pisze się na wszystkie pięć dni. Pozdrawiam.

Ona

Radzę uważać na Golden Serwis w Łodzi. Banda dziadostwa i kłamców.

Martyna
@Ona 15.03.2016 17:16
Radzę uważać na Golden Serwis w Łodzi. Banda dziadostwa i kłamców.

Panie Piotrze, szkoda, że nie ma Pan na tyle odwagi, aby podpisać się własnym imieniem i chce wszystko zrzucić na koleżankę, która z Panem pracowała. Umowa miała swój określony cel - nawet w ogłoszeniu napisane było, że potrzebujemy pracownika do przebudowy stoiska sklepu. Pan chyba się spodziewał, że będzie można się obijać? Ponadto - zrezygnował Pan przed upływem umówionego końca pracy i chce Pan nas oczernić. Zachowuje się Pan bardzo nie fair. Pozdrawiam.

Monika. O

Zgadzam się z toba .. Pani Paulina jest taką osoba ze jak sie zasłuży to sie wyslucha ale to jest w gruncie rzeczy osoba wyrozumiala i chcąca pomóc. Jeśli jest sie w porządku wobec pani Pauliny to i p. Paulina jest w porządku. Wiem to z wlasnego doświadczenia. Pozdrawiam

Monika

Powiem tak pracuje w golden serwis na kasie i nie narzekam jest ok ja jestem zadowolona a co chodzi o pania Pauline to ja nie moge zlego slowa powiedziec. I firma tez jest ok. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Martyna

A może trochę prawdy co? Po pierwsze już od pierwszego dnia pracy mówiłam że potrzebuję noc z 23 na 24 Grudnia wolną. Na co "szanowna pani" odpowiedziała, że da mi odpowiedź w czwartek czyli koło 17 Grudnia. Zaliczkę dostałam 23 Grudnia. Więc proszę się "pani Paulino" zastanowić i ponownie sprawdzić daty. Po drugie to że mi się w przeciągu kilku dni zmieniły plany Świąteczno - wyjazdowe to chyba jest moja prywatna sprawa - nie do wywlekania na forum. Poza tym cytuję "czy mogę dostać zaliczkę jeszcze raz" yyyy że co? Po trzecie - nie dzwoniłam po 21 - przykro mi że ma "szanowna pani" bałagan w telefonie i nie potrafi poprawnie sprawdzić kto kiedy (bo w Święta też nie dzwoniłam) i o której dzwonił. Mam historie połączeń i radzę przejrzeć swoją! A dopiero później się wypowiadać! Po czwarte - straszenie bezpodstawną karą po zakończonym zleceniu "szanowna pani" jest raczej nie na miejscu. Pracowałam uczciwie 14 nocy. Za swoją pracę należy mi się godziwa i wcześniej ustalona zapłata. A po piąte - za ujawnienie danych osobowych na ogólnodostępnym forum myślę że znalazłoby się parę paragrafów. (Dz.U. 1997 nr 133, poz. 883 art. 26 - Ustawa z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych). Pozdrawiam i do zobaczenia zatem

Martyna

NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!! "Pani Paulina" z Łodzi - zero kontaktu arogancka obraża ludzi wyzywając od bezczelnych - podczas gdy ja chciałam się tylko dowiedzieć czy moja karta pracy która rzekomo zaginęła się znalazła i kiedy wypłata.... Brak słów... i dalszego komentowania....

Malwina

Pani Grażyno, niestety nie było możliwości pracy w wybranym przez Panią miejscu z kilku niezależnych od nas przyczyn, o czym została Pani poinformowana -jednocześnie zostało Pani zaproponowane inne miejsce pracy, a podczas dzisiejszej rozmowy wyjaśniłyśmy wszystkie niejasności.

Malwina

Pani Grażyno, pracowała Pani dwa dni w ostatnim tygodniu września, dlatego wynagrodzenie zgodnie z umową wypłacone zostanie do 10 października. W dniu dzisiejszym również o tym rozmawiałyśmy przez telefon.

bolo

niech Bóg chroni ludzi od styczności z tą firmą i koordynatorką Malwiną w Poznaniu

Kasia

osobiście nie polecam firmy. oddzwonili do mnie od razu i od razu wysłali do pracy.na miejscu miał czekać kierownik, otóż nikt na mnie nie czekał, nie było ani kierownika ani jego zastępcy. Ochrona dostała wiadomość, że mam sobie oświadczenie, te które miał mieć dla mnie kierownik, wypisać.Przejechałam się z Bielan na Opacz, straciłam parę godzin i całkiem zmarzłam. dobrze że nie było mrozu bo "trochę" wiatr wiał.

jola
@Kasia 11.02.2015 16:28
osobiście nie polecam firmy. oddzwonili do mnie od razu i od razu wysłali do pracy.na miejscu miał czekać kierownik, otóż nikt...

Pani była zaproszona do na godz 13-45, była Pani przed czasem i dokumenty nie były jeszcze gotowe. o 13,30 bedąc juz w drodze powrotnej do domu zadzoniła Pani z informacją że nie została Pani wpuszczona ,faktycznie w tym dniu nie było Kierowniczki ani zastępcy,ale osoba odpowiedzialna była poinformowana ,że Pani będzie. Na umówioną godzinę dokumenty były gotowe,ale Pani nie chciała już wracac z przystanku.Więc prosze się trzymac faktów Okęcie to nie Opacz ,Aleja Krakowska to Ochota,a to że wiał wiatr nie jest winą Golden Serwis-jest zima.

kizi

Wyplaty tygodniowki na czas jest milo mimo wszystko gdyby nie ochrona sklepow :)

alicja
@kizi 15.12.2014 22:59
Wyplaty tygodniowki na czas jest milo mimo wszystko gdyby nie ochrona sklepow :)

Ochrony boją się tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Anna

Świetna firma!!! Koordynatorka z Łodzi - P. Paulina to osoba bardzo sympatyczna i naprawdę zaangażowana w pracę. Ręka do góry kto zna koordynatora, któremu by się chciało przyjeżdżać na 6 rano do marketu, żeby wypłacić pieniądze? Nawet jeżeli się spóźnia (zaledwie do 10 minut) to zawsze dzwoni i uprzedza, żebyśmy nie musieli czekać. Bardzo sobie cenię współpracę z tą firmą a miałam już do czynienia z kilkoma agencjami. Ta jest zdecydowanie najlepsza. gorąco polecam. Bardzo profesjonalni i przede wszystkim przyjaźnie nastawieni a to jest ważne.

filuś
@Anna 22.11.2014 19:21
Świetna firma!!! Koordynatorka z Łodzi - P. Paulina to osoba bardzo sympatyczna i naprawdę zaangażowana w pracę. Ręka do góry k...

witam chciałam się dowiedzieć czy ktoś otrzymał już pensje ???

Wiesław

Gorąco polecam. Super firma. Pieniądze do ręki po skończonej robocie.!! Super. Pani koordynatorka bardzo miła.

monika

Witam, moje osobiste wrazenia i odczucia pracując dla firmy Golden sa jak najbardziej pozytywne:) przerwa należy się zawsze , jest wiec możliwość posilenia się i wypicia kawki aby dalej moc fajnie pracować:) nikt tej przerwy nie skraca, nie stoi nad glowa ,każdy ma czas na swój odpoczynek...jeżeli chodzi o wynagrodzenie,to również nie mogę powiedzieć nic zlego, wyplata jest zawsze na czas i naprawdę nie zla jak na obecnie proponowane zarobki w innych podobnych firmach...Tutaj uklon w strone Pani Paulinki, której chce się tak codziennie rano wstawac i przyjezdzac do swoich pracowników z wyplatami:) Wogole jeżeli o nia chodzi jest to osoba niesamowicie ciepla, pogodna i sympatyczna i nadwyraz ugodowa:) rzadko się zdarzają tacy pracodawcy!!!!także podsumowując goraco polecam firme Golden!!!!!!!!

paula.k

Mogłabym się tutaj wiele rozwodzić na temat wpisu jednej pani, ale po co skoro i tak wszyscy wiemy jak jest na różnych obiektach, jacy są ludzie jak się podaje dyspozycję i nagle się ją zmienia. Kara jest po to aby można było nauczyć kogoś myśleć i naprawdę pobierana jest w skrajnych przypadkach. ( wystarczy być po prostu miłym i uprzejmym, albo załatwić to zwykłą rozmową ) Golden jest spoko :D trochę już dla tej firmy pracuje.

imikimi

POMYŁKA !!!!! JA NIE JESTEM DOROTA NAPRAWDE POMYŁKA

imikimi

Witam wszystkich opinie są podzielone ja osobiście mam złe wrażenie może nie o firmie ale o kordynatorach w łodzi sami nie wiedzą co mają zrobić.Jak oni chcą żeby przyjsć to nie ma sprawy ale jak my prosimy o wolne bo coś nagle się stało to wielkie pretensje i odrazu chce kordynator kare wstawiać 100 zł co to jest. A co do przerw to panie z reala z tak zwanej konsoli co 10 min zapindalają na papierocha.a jak my prosimy to jeszcze jakies ależ dość że człowiek zasuwał po 12 godzin to jeszcze najlepiej jak byśmy nie chodzili wogóle na przerwy ani do wc masakra powiedzieliśmy dośććććć!!!!! Ostrzegam wszystkich i pozdrawiam

paulina
@imikimi 19.11.2014 15:59
Witam wszystkich opinie są podzielone ja osobiście mam złe wrażenie może nie o firmie ale o kordynatorach w łodzi sami nie wied...

ja raczej bym powiedziała,Pani Doroto,że prawda zaboli,zazwyczaj pani miała gorączkę ,jelitówkę,okres itd,zaraz po wypłacie...i w weekendy,a pracowała pani tylko wtedy kiedy chciała i tylko po to by "pani z opieki" nie zabrała pani dzieci,nie ładnie tak opiniować,tylko dlatego ,że komornik zajął pani wynagrodzenie...

imikimi
@paulina 19.11.2014 19:50
ja raczej bym powiedziała,Pani Doroto,że prawda zaboli,zazwyczaj pani miała gorączkę ,jelitówkę,okres itd,zaraz po wypłacie...i...

to naprawde pomyłka. Pozdrawiam

robo

po prostu katastrofa !!! (usunięte przez administratora). nie sympatyczni i nieprzyjemni . moja najgorsza praca

Biały
@robo 08.07.2014 15:20
po prostu katastrofa !!! (usunięte przez administratora). nie sympatyczni i nieprzyjemni . moja najgorsza praca...

Witam a ta opinia dotyczy którego obiektu

dudhd

Od reala na Okęciu trzymajcie sie z daleka ! na początku bylo dobrze,potem coraz gorzej. Na umowie o dzieło masz 7zł netto, a na zleceniu 6zł ! Zapierdalasz za 10 osób . Na 12h pracy masz jedną pół godzinna przerwe,oczywiście z wielką łaską. Na szkoleniu niczego Cię nie nauczą, a potem wielkie pretensje .

była pracownica

nie ma problemu z pieniędzmi płacą na czas ,mało ale nigdy nie oszukują

Karin

Witaj, wiec tak szkolenie jest bezpłatne niestety trwa ogolnie dwa dni.. jeżeli chodzi o place to jest masakra jakas jeżeli pracujesz w Carrefour masz 8 zeta za godz a np. w realu placa 7 zeta i zapierdzielasz za 10 osob.. jeśli masz inne wyjście to radze omijać ta firme. pozdrawiam .

kasia_otwock
@Karin 18.07.2013 17:00
Witaj, wiec tak szkolenie jest bezpłatne niestety trwa ogolnie dwa dni.. jeżeli chodzi o place to jest masakra jakas jeżeli pra...

Opinia wyssana z palca. Stawka netto w realu to 7,50zł. Zapierdzielasz za 10 osób? Żarty jakieś. Lekka i przyjemna praca jak dla mnie. Zarabiasz tyle ile pracujesz!!!! Zgadzasz się na podane godziny albo nie. Najlepsza stawka z firm leasingowych.

GS P-ń

Mógłbym napisać wiele przykładów bardzo złej współpracy z Panią, które były powodem jej zakończenia. Chciałbym zaznaczyć, że powyższa opinia w moich oczach powstała tylko w celu odegrania się za zakończenie współpracy. Natomiast w sprawie wulgarnego słownictwa...może słyszała Pani echo?

kasia.s

GOLDEN SERWIS TO NAJPORZĄDNIEJSZA FIRMA !!!! NIGDY ŻADNYCH PROBLEMÓW, PIENIĄDZE ZAWSZE NA CZAS. ZAWSZE MOGŁAM LICZYĆ NA POMOC I ZROZUMIENIE ZE STRONY WŁAŚCICIELA FIRMY. TO UCZCIWY I WSPANIAŁY CZŁOWIEK !! :)

Kasia

Najporządniejsza firma jaką znam działająca na tarenie Wa-wy. szefowie bardzo wyrozumiali, i maja ludzkie podejście do wszystkiego. dobrze płacą, więc mogą wymagac

Aga

bebe - 2012-02-12 19:08:11 Nie widać ich na rynku,przynajmniej w Carrefour,pracowników,którzy dla nich pracowali bez słowa wytłumaczenia pozostawili bez pracy.Tak się nie robi!!!To carrefour zrezygnował z Goldena, oni nie mieli na to wpływu .

Aga

Wypłate ZAWSZE miałam na czas, szefowie są bardzo uprzejmi i wyrozumiali, gdy potrzebowałam zaliczki, zawsze ją otrzymywałam. Naprawdę współprace wspominam bardzo dobrze.

bebe

Nie widać ich na rynku,przynajmniej w Carrefour,pracowników,którzy dla nich pracowali bez słowa wytłumaczenia pozostawili bez pracy.Tak się nie robi!!!

iza

jedna z porzadniejszych agencji pracy tymczasowej,polecam tam prace.szefowie w porzadku wypłate zawsze miałam na czas.ja nie mam zadnych zastrzezen

anonim7

JAK DLA MNIE GOLDEN SERWIS TO BYŁA JEDNA JEDYNA PORZĄDNA FIRMA W WARSZAWIE PRZYNAJMNIEJ DOBRZE I NA CZAS PŁACILI, PRZEZ TO MIELI PRAWO WYMAGAĆ....

mały

pieniądze dostaniesz tak jak zawsze dziesiątego każdego miesiąca a Golden Serwis działa nadal to że nie podpisali a nimi umowy to nie znaczy że splajtował z tego co wiem to Panowie z Goldena działają dalej

Mała mi

to jakas katastrofa!!!!!!!!!!!!!!! golden splajtował od piatku nie mam pracy nie narzekałam na nich ale teraz nawet nie odbieraja telefonu :( miałam z nimi dobry kontakt wiszą mi trochę kasy może to nie wiele ale wychowuję sama dziecko :(((a umowy przez rok zadnej nie widziałam pracowałam bo musiałam za cos utrzymac malucha :((

Zostaw opinię o Golden serwis - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden serwis