Golden Serwis

3 Dodaj opinię
Golden Serwis
3 57 130 5 1

Opinie o Golden Serwis

Filtruj opinie po kryteriach:

Lum
 Opinia

Chciałem napisać pozytywną opinię lecz wyszło jak wyszło, zapytałem Pani S czy są wolne miejsca na dział do pracy podkreslalem że bardzo zależy mi i mam już parę serwisów w tym miejscu więc wiem o co chodzi, Pani była obojętna na moje wiadomości obiecała że jak poczekam wyślę informacje kiedy mogę przyjść lecz tydzień po terminie dalej nie dostałem odpowiedzi i obydwa miejsca są już zajęte bo Pani S przyjęła jakieś 2 dziewczyny a mnie zupełnie olała..

Pomocna?
TakNie
1
KW
 Opinia
@Lum 10.06.2019 21:35

Szanowny Panie, nie zawsze Koordynatorzy mają czas odpisywać na messenger, gdyż takich wiadomości otrzymują ogromne ilości. Z tego co wiem Pani S rozmawiała z Panem osobiście. Pana dyspozycyjność też była określona. Na tym markecie mamy dużo stałych pracowników z którymi mamy podpisane umowy i w pierwszej kolejności oni są brani pod uwagę. Te dwie Pani zgłosiły się przed Panem. Na tamtą chwilę Koordynator nie miał dodatkowego zlecenia dla Pana, ale to się może zmienić w każdej chwili i wtedy Pani S zadzwoni w pierwszej kolejności do Pana. Pozdrawiam serdecznie .

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia

Bardzo dobrze wspominam współpracę (szczególnie z Panią Małgorzatą), która trwała grubo ponad pół roku. Wypłaty otrzymywałam na czas. Umowa była jasna i klarowna. Jeżeli wynikło jakiekolwiek zamieszanie to zostało bardzo szybko dogadane. Grafik elastyczny. W późniejszym czasie byłam zmuszona jednak zakończyć współpracę z powodu braku czasu. Jednak w tym roku chciałam ponownie wrócić do tej agencji, bo naprawdę miło ją wspominam. Odezwałam się więc do nowej osoby, która prowadzi rekrutacje na terenie Wrocławia p. (usunięte przez administratora). Bardzo nie miła osoba, po kontakcie z ową Panią odechciało mi się pracować ponownie w Golden. Bardzo, ale to bardzo ubolewam nad tym, że nie ma (?) już Pani Małgorzaty. Gdyby nie nowe doświadczenia z ową panią rekruter to opinia byłaby pozytywna.

Pomocna?
TakNie
KW
 Opinia
@pracownik 28.05.2019 21:24

Proszę o informację kiedy Pani dzwoniła?

Pomocna?
TakNie
Justyna K
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witajcie. Pracuje w Golden Serwis od prawie 3 lat. Jestem uczniem. Moim miejscem pracy na początku był jeden sklep przez ogromny kawał czasu, natomiast po przeprowadzce mam ogrom możliwości. Z Zabrza (woj. Śląskie) mogę jechać do pracy gdzie akurat jest zlecenie, dzięki dobrej organizacji pań w biurze, oordynatorów oraz Pani Dyrektor Katarzyny. Zawsze są pod telefonem, pomogą, doradzą a nawet zawiozą do pracy! Są zawsze pod telefonem, dzięki dobrej komunikacji także na fb jesteśmy w stanie między nasza grupa zorganizować sobie nawet zastępstwa jeśli nam coś wypadnie. TYLKO TRZEBA CHCIEĆ PRACOWAĆ! Nie wiem jak jest w Warszawie i mało mnie to szczerze obchodzi, ponieważ ja mieszkam tutaj. Uczę się, pracuje i staram ze wszystkich sił w pracy, aby być docenionym. Klienci mnie pozdrawiaja na ulicach, uśmiechają się i opowiadają o różnych rzeczach. Idę do pracy z uśmiechem na twarzy - bywa jednak też tak iż inni są zazdrosni. Wielu ludzi (pracowników firm, które nas zatrudniają jako pomoc są zazdrosni - o co? O umowę zlecenie, czy o różne godziny i dni pracy? Bo znam swoją umowę i wiem jak nie dać się wykorzystać? Nie zapominajmy jednak ze to nasza praca, wykonujemy zlecenia i reprezentuję firmę Golden Serwis w Zabrzu - na Śląsku, z uśmiechem idę do pracy, bo czuję się doceniana. Wiem, że jak mam problem mogę napisać nawet o północy. Pilnie potrzebuję pomocy finansowej wcześniej niż 10? Zdarzają się wypadki losowe, które zmuszają nas do pytań o takie rzeczy jak zaliczka. Oni znają życie. Starają się ile mogą by nas i im pracowało się lepiej. Cieszę się że trafiłam na takich ludzi. Chcę jak najdłużej pracować z nimi oraz szkolić się, szlifować swoje umiejętności, poznawać nowych ludzi, brać czynny udział w tej firmie. I jest mało takich osób... Tyle razy widzę młode osoby, ale też i starsze, które za nic maja pracę koordynatorów, nas wszystkich. Odbijają się, rozgadują nieprawdziwe i niestworzone historie. Jakby praca dla nich stanowiła karę, to jak nie pasuje papa. Bywają też problemy z pojedynczymi sklepami które chcą wykorzystywać pracowników, próbują naciągnąć do pracy za 2-3 osoby ale są to mniej niż 3 przypadki,zdarza się, różni są kierownicy sklepów i szefowie. Ale widząc niektórych nowych pracowników pod Goldenem czuję się strasznie widząc jakie problemy takie osoba stwarza, bo nie tylko naszemu pracodawcy ale także i nam! Potem pojawiają się problemy w pracy np. Wpisywanie się na przerwy. Kiedy wcześniej każdy był skupiony i chodził raz na przerwę i wszystko było na kamerach oraz ochroniarzy, którzy nas widzieli i mówili smacznego! A teraz co? Powrót do notatników i podpisów, wpisywania godzin i patrzenie na ręce w każdej chwili. Wcale się nie dziwię z tego powodu. Nie chcesz pracować? Nie zabieraj miejsca innym i nie psuj reputacji firmy, biura które się stara i nas wspiera oraz pomaga. Staje na głowie z grafikami aby nam pasowało i wielu innym... Nie wiem czy napisałam wszystko co chciałam ale z całym sercem jestem z ekipą że Śląska. Pozdrawiam Justyna K. Moje sugestie dla Golden Serwis: Większe możliwości sprawdzania kandydatów do pracy, wiem że wiąże się to z pewnością większą pracą. Lubię atmosferę w Golden Serwis za: Stawka, godziny, kontakt z pracodawcą i koordynatorem.

Pomocna?
Tak4Nie
zuzaNka
Nazwa działu: IT
 Opinia
@Justyna K 23.02.2019 00:40

Mam pytanie ponieważ 14-15 idę na szkolenie i będę podpisywał umowę, i mam pytanie do którego dnia miesiąca są wypłaty w Golden Serwis

Pomocna?
TakNie
KW
 Opinia
@zuzaNka 12.05.2019 09:28

W Golden Serwis są też tygodniówki :-)

Pomocna?
Tak1Nie
Barbara
 Opinia
@KW 15.05.2019 15:03

Z pewnością jest to bardzo ważna informacja dla osób, którym pasuje wypłata w formie tygodniowej. Czy obejmując każde stanowisko w firmie Golden Serwis można ubiegać się o tygodniówki? Czy umowa w takim przypadku jest zawierana na czas określony?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KW
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Barbara 25.05.2019 15:03

Każda osoba pracująca w Golden Serwis może ubiegać się o tygodniówki. Jeśli ktoś woli wynagrodzenie po całym przepracowanym miesiącu to wypłata następuje do 10 tego kolejnego miesiąca. Np wynagrodzenie za maj, pracownik dostanie do 10-tego czerwca. Jest to umowa zlecenie i jest zawierana na czas określony.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja1234
 Opinia

Witajcie. Ostatnio zainteresowałam się ofertą pracy kasjer w M1 Zabrze, na razie stroje na etapie problemu z książeczką, którą mam ale potrzebuje odświeżyć badania, ale nie o tym... Chciałabym żeby osoba która tam pracuje mogła napisać jak to wygląda od środka? :) Czy rzeczywiście można sobie ustalić grafik pod swoją dyspozycyjność? Jak wygląda sama w sobie praca w M1 Zabrzu?

Pomocna?
Tak1Nie
KW
 Opinia
@Ja1234 16.03.2019 22:08

Jeśli chodzi o Zabrze polecam skontaktować się z biurem na ul. Wolności 220 (centrum). Co do odświeżenia badań polecam przychodnię Hipokrates (jest najtańsza). Tak to prawda grafik możesz sobie na tym markecie ustalić sam pod swoją dyspozycyjność :-) Jeśli jesteś z centrum to jest jeszcze inny market na którym też można pracować, nie tylko M1. Firma wypłaca tygodniówki. Koordynator zawsze służy pomocą. Co Twojego ostatniego pytania jak wygląda praca to upływa w miłej atmosferze osób tam prowadzących zmianę. Polecam.

Pomocna?
Tak1Nie1
Nik
 Opinia

Jaka stawka dla studentów

Pomocna?
TakNie
KW
 Opinia
@Nik 12.04.2019 21:56

Stawka zależy od regionu , przedział od 14 zł/netto do 16,50 zł/netto. Skąd Pan/Pani jest?

Pomocna?
TakNie
Max
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Ostrzegam wszystkich, którzy pracują albo chcą pracować dla tego pośrednika. Za tą samą pracę (pracownik hali-wykładanie towaru), (usunięte przez administratora)proponuje stawki, których różnice sięgają nawet 3-4 złotych więcej za godzinę netto dla danej osoby. Żeby była jasność- piszę tutaj o osobach nie uczących się !! Dlatego jeżeli nie macie noża na gardle, absolutnie nie zgadzajcie się na najniższe stawki jakie na dzień dobry proponują. Tanie polskie cwaniactwo !

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktoria
 Opinia
@Max 15.02.2019 14:39

Dziwne , bo jeśli spojrzeć na ich ogłoszenia to są dwie stawki jedną dla uczeń / student A druga dla osób z pełnymi składkami zus . Możesz proszę podać konkretny przykład i sklep na jakim to miało miejsce . Chętnie dostanę więcej niż mam . :-)

Pomocna?
Tak1Nie1
Max
 Opinia
@Wiktoria 22.02.2019 20:04

No i co z tego, że w swoich ogłoszeniach podają stawki ? To teoria, a praktyka jest zupełnie inna. Wiadomo, że zaczynają proponować stawki najniższe na rynku. Z powodu ochrony ludzi, którzy pracują dla tej firmy nie mogę podać konkretnego sklepu ani miasta, tym bardziej, że we wszystkich sklepach działających w tym mieście jest taka sytuacja. Chętnych do pracy za najniższą stawkę dzisiaj wielu nie ma. Więc gdy potencjalny "leszcz" nie godzi się za najniższą stawkę pracować, lub kręci nosem, wtedy proponuje mu się stawkę wyższą, tak to wygląda. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktoria
 Opinia
@Max 25.02.2019 18:20

Wybacz , ale jakoś mi się wierzyć nie chce. Minimalna stawka to 10.70 netto i o ile sie nie myle maja wyższa . Pytałam innych osób pracujących w tej firmie po przeczytaniu postu i nikt nie wspomniał o podobnej sytuacji . Wszyscy jako studenci mają jedną stawkę i tak samo osoby z pełnymi składkami . Wybacz ale wydaje mi się iż jesteś mitomanem . I nie wiem jak bardzo chcesz zaszkodzić tej firmie z uwagi na prywatne niesnaski Ale to forum ma być konkretna odpowiedzią dla ludzi którzy szukają pracy , wprowadzasz ich w błąd i piszesz bzdury. Pisałam już I napiszę raz jeszcze . Żadną firma nie jest idealna , każdy człowiek popełnia błędy. Również pracodawca . Ja jestem w stanie podpisać się z imienia i nazwiska , podać miasto i ulice , Ty ukrywasz się pod pseudonimem i próbujesz dezinformacjami odstraszyć innych .

Pomocna?
Tak4Nie1
Rita Vidawska
 Opinia
@Max 25.02.2019 18:20

Max u mnie w jednym mieście jest kilka marketów, market x, market y, i tam np są dwie różne stawki. Może poprostu zaproponowano Ci większą stawkę bo akurat na tym markecie taka była. Na niektórych marketach też jest tak, że kasy maja inna stawkę, hala pdk inna a np przy obsłudze klienta tradycja jest większa stawka więc zrozumiałe jest to. Ja np czasem idę na ryby bo mam większą stawkę, jak tam nie potrzebują idę na pdk za niższą. Mogłeś wyjaśnić to z koordynatorem i zapytać wprost bo będąc niedoinformowanym uważam, że oczerniasz kogoś bezpodstawnie.

Pomocna?
Tak2Nie1
Max
 Opinia
@Wiktoria 27.02.2019 19:12

Posłuchaj uważnie ! Nikogo nie wprowadzam w błąd, opisałem sytuację z własnego podwórka, ostrzegając po prostu innych aby nie zgadzali się na proponowane najniższe przez nich stawki czyli 11 złotych netto, dla osób nie uczących się, ponieważ ludzie pracujący na tych samych działach wykonujący tę samą pracę, mają często stawki wyższe o 2 -3 złote na godzinę. To, że w Twoim otoczeniu taka sytuacja nie wystąpiła nie oznacza, z automatu, że kłamię !! Bo równie dobrze mógłbym o Tobie napisać to samo. Ale biorąc pod uwagę Twoje zaangażowanie w obronę tej firmy i ten infantylny atak na moją osobę, śmiem twierdzić, że jesteś pracownikiem tej firmy. Nie zgadzasz się , ok ! Ale nie pisz , że kłamię i wprowadzam ludzi w błąd. Nadążasz ?

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Max
 Opinia
@Rita Vidawska 27.02.2019 20:21

Następny obrońca, opowiadający o oczernianiu ! Najpierw przeczytaj dokładnie moje posty, a później pisz o innych stanowiskach i stawkach. Napisałem wyraźnie-chodzi o to samo stanowisko-pracownik hali, nie ryby, nie kasy, tylko pracownik hali !! Nadążasz ? Nie rozumiem o jakim oczernianiu piszesz ? Twoja koleżanka, która wyżej, zresztą tego samego dnia i godzinę wcześniej najpierw pisze, że kłamię, bo ona rozmawiała z ludźmi :), a chwilę później Ty piszesz o oczernianiu. Pytam na jakiej podstawie ? Bo nie podoba Wam się co napisałem ? To wasz problem, nie mój. Chciałem tylko ostrzec innych przyszłych potencjalnych pracowników, że mogą wywalczyć sobie większe stawki, tyle i tylko tyle. Nie mam nic więcej do dodania. Powtarzać też się nie będę. A Wy Panny przemyślcie bardziej taktykę obrony firmy, bo ta jest infantylna, poza tym czyta się wasze intencje jak książkę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Całus
 Opinia

Super firma. Wypłaty na czas, elastyczny grafik, super miła atmosfera w firmie. Polecam! Oddział Zabrze :) -Całus Moje sugestie dla Golden Serwis: Brak sugestii wszystko w hak najlepszym porządku Lubię atmosferę w Golden Serwis za: Dobry humor

Pomocna?
Tak5Nie
Jacuś
 Opinia

Firma masakra! Jak zabrakło koordynatorki z Wrocka to katastrofa! Jak ktos dobrze pracuje to sie go pozbywają!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@
 Opinia
@Jacuś 28.01.2019 20:08

Z tego co wiem, koordynator sam zrezygnował z pracy.

Pomocna?
Tak2Nie
Danuta
 Opinia
@Jacuś 28.01.2019 20:08

Wpisy dotyczące konkretnych pracowników firmy są niezgodne z regulaminem forum, a także są nie na miejscu. Może zechcesz się z nim zapoznać, aby wiedzieć jakich sytuacji może on dotyczyć: https://www.gowork.pl/regulamin Unikaj tego typu wypowiedzi i napisz coś bardziej merytorycznego na temat Golden Serwis. Firma twierdzi, że dopasowuje pracę do potrzeb pracownika, jego umiejętności i kwalifikacji. Czy zgadzasz się z tym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mario
 Opinia
@@ 29.01.2019 10:58

Wcale się nie dziwię! Słyszałem rozmowę telefoniczną szefa i koordynatorki, masakra krzyczal wyzylam,wykonał i zero szacunku! (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mirek
 Opinia
@Mario 19.02.2019 22:33

Wrocław widzę ze co niektórym było bardzo nie na rękę że poprzedni koordynator już nie pracuje z tego co wiem to sprawa jest rozwojowa i to jeszcze nie koniec . Pozdrawiam i powodzenia życzę

Pomocna?
Tak2Nie
Wiktoria
 Opinia
@Jacuś 28.01.2019 20:08

Z uwagi na to iż sama pracuję w tej firmie , napiszę kilka zdań. Pracowałam przy poprzedniej koordynator i przy obecnej . Poprzednia nawet nie fatygowala się żeby przyjechać do mnie na obiekt , ta która jest też nie zawsze może Ale odbiera telefon i odpowiada na SMS, może nie jest tak uśmiechnięta i trajkoczaca Ale za to konkretna. Co do samego właściciela to również byłam obecną przy kilku rozmowach jego z koordynatorem i rozmowy były bardziej na poziomie koleżeńskim , niż wulgarmym czy krzykliwym . Ale co ja się tam znam skoro jestem ta co to pracy sobie znaleźć nie umie. Ludzie ogarnijcie się proszę. Piszecie pod pseudonimami , głupoty wyssane z palca . Przekazujcie proszę konkretne informacje . Od roku pracuje w tej firmie , nikt mnie nie wyzywa, nie obraża. Kasa mam zawsze na czas . Grafik ustalam na sklepie . Dokument od firmy też dostaje jak potrzebuje . Stawkę ma razem z innymi taka sama . W razie jakiś konkretnych pytań jestem do dyspozycji .

Pomocna?
Tak1Nie
Weronika
 Opinia

Witam pracuje w goldenie juz jakis czas.Współpraca w tej firmie układa mi sie pomyślnie ponieważ na slasku z ta firma nie ma problemów kordynatorzy sa wporzadku.Jeżeli chodzi o wynagrodzenie zawsze na czas i nie ma z tym problemu.Jednym słowem mam nadzieje ze popracuje w tej firmie jeszcze dlugo;)Bo naprawdę otaczają mnie bardzo fajni ludzie reprezentujący i prowadzący Golden-Serwis:) :) ;) ;)

Pomocna?
Tak2Nie
Martyna :)
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Golden Serwis to firma bardzo porządna. Zawsze dostałam pieniązki na czas i nigdy mnie nie oszukano. Współpracują w wielu marketach w obrębie całej Polski, co daje szeroki wybór pracy. Polecam wszystkim tym, którzy szukają porządnego pracodawcę i przyjemną pracę. Pozdrowienia ze Śląska :) Lubię atmosferę w Golden Serwis za: Ekipa! Bardzo wyrozumiali i porządni.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie
Fred
 Opinia

firma zatrudnia ludzi (usunięte przez administratora), nie szanują pracowników, ubliżają, pracują tam tylko najgorsi, którzy już nigdzie nie mogą znaleźć roboty Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: w firmie jest straszny harmider, dużo agresji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Fred 24.10.2018 20:40

Anonimowy może być każdy, pisać wszystko bez konsekwencji. Jeśli uważa Pan/Pani, że tak tak jest proszę podać swoje imię i nazwisko, miasto, przyjechać, porozmawiać, wyjaśnić, a nie oczerniać bezpodstawnie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

Stawiasz już poważne zarzuty wobec tego pracodawcy. Mobbing jest bowiem świadomym, uporczywym nękaniem psychicznym pracownika w sposób werbalny lub niewerbalny przez przełożonego lub współpracownika. Jeśli zatem takie rzeczy mają miejsce w Golden Serwis, to powinieneś zgłosić ten problem wyżej usytuowanym instytucjom. Myślałeś o takim rozwiązaniu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niedola
 Opinia
@Fred 24.10.2018 20:40

Jak w tej firmie jest dużo agresji to chyba wcześniej pracowałeś w przedszkolu xD Nigdy wcześniej nie słyszałam o przypadkach harmideru czy agresjii może pomyliłeś te agencje z inną o bardzo podobnej nazwie ...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rita Vidawska
 Opinia

Hm ja tam sobie chwalę, a Ty nigdy się nie mylisz? Ja mam zawsze tygodniowki i wszystko zawsze się zgadza. Zawsze mogłam trafić gorzej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rita Vidawska
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje w firmie dorywczo od około 6miesiecu. Jestem bardzo zadowolona, pensja na czas, tygodniowki, elastyczny grafik. Koordynator zawsze odbiera telefon lub oddzwania. Pani X jest bardzo sympatyczna, mogę polecić pracę w tej firmie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pzd
 Opinia

Bardzo fajny mlody team. Szkoda tylko ze mało godzin. Jest to praca raczej dla uczniów. Jesli ktos szuka pracy z ktorej bedzie sie mógł utrzymać to nie polecam Lubię atmosferę w Golden Serwis za: Elastyczny grafik

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przemysław
 Opinia
@Pzd 03.01.2019 10:37

Pracujesz dorywczo na umowę zlecenie? Czy dłuższa umowa i większa ilość godzin pracy po nabraniu doświadczenia byłaby możliwa? Wiem, że Golden Serwis jest agencją pracy, która specjalizuje się w obsłudze sieci wielkopowierzchniowych na terenie całego kraju. Napisz więcej o swoim stanowisku i wynagrodzeniu, jakie Ci zaproponowano. Obecnie firma szuka kasjerów i osób do wykładania towaru w różnych lokalizacjach. Dodawajcie swoje odczucia i opinie odnośnie pracy, gdyż tylko dzięki Wam inni użytkownicy forum poznają realne warunki zatrudnienia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomi
 Opinia

Witam Serdecznie Mam pytanie dotyczący możliwości podjęcia pracy na umowę zlecenie jako pracy drowyczej w weekndy oraz po godzinie 16.00 w tygodniu przy wykładaniu towaru. Czy istnieje taka możliwość? Jaka jest stawka netto? (do ręki) Jestem osobą mieszkającą w Centrum Bytomia. Proszę o odpowiedź i możliwość kontaktu z osobą która byłaby mi w stanie udzielić informacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Tomi 26.12.2018 22:12

Rozumiem, że Twoja chęć podjęcia pracy dorywczej w Golden Serwis jest ogromna. Stawiasz już jednak bardzo konkretne pytania, które mogą być ponadto rozpatrywane w sposób indywidualny. Oczywiście, może się zdarzyć, iż ktoś udzieli Ci tu pełnych informacji, ale o takich sprawach najlepiej już rozmawiać bezpośrednio z samym pracodawcą. Co o tym sądzisz? Zdecydujesz się na osobistą wizytę w siedzibie firmy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kuba
 Opinia
@Iza 27.12.2018 09:24

Chyba można, ale najlepiej dopytać u źródła. Zadzwoń do firmy i zwyczajnie zapytaj.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracodawca

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@Tomi 26.12.2018 22:12

Zapraszam w takim razie do kontaktu telefonicznego 663-201-209 Pozdrawiam serdecznie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
petro
 Opinia

większą porażką jest ta chamska koordynatorka Kaśka

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kate
 Opinia
@petro 20.11.2018 20:14

bardzo ogólnikowo Pan się wyraził i oczernił jednocześnie kogoś nie podając szczegółów. Mogłabym zrobić to samo bo tak najłatwiej anonimowo, ale jednak wolę spokojnie poczekać, aż przytoczy Pan sytuację, w której doświadczył Pan chamstwa ze strony koordynatora w Legnicy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Kate 06.12.2018 12:56

Każdy ma tu prawo do wyrażenia własnego zdania, ale trzeba jednocześnie pamiętać o przestrzeganiu regulaminu Gowork. Trzeba Ci jednak przyznać rację w tym, że użytkownik @petro powinien był umotywować swoje stanowisko. A sama jesteś zatrudniona w firmie Golden Serwis?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mimo
 Opinia

Piszesz o Golden Serwis W Legnicy która zatrudnia w Auchan Polska ? Jak tak to może napisz coś więcej czy po umowi3 zlecenie jest szansa na etat i ogólnie czy faktycznie godziny pracy da się ustalić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowany pracą
 Opinia

skąd taka opinia , możesz napisać coś więcej czy na pewno chodzi o Golden Serwis, jaka agresja i o co chodzi z brakiem szacunku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@zainteresowany pracą 27.11.2018 22:38

Post użytkownika @petro porusza bardzo poważne kwestie. Miejmy zatem nadzieję, że postanowi on nam je wkrótce dokładnie wyjaśnić. Z kolei po Twoim nicku wnioskuję, że chciałbyś rozpocząć pracę poprzez firmę Golden Serwis. Interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nata
 Opinia

Dokładnie tak jak napisal petro. Kazdy kto nawet przez chwile mial okazje pracowac w gs, wie jak jest, brak szacunku do pracownika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zybi
 Opinia

Polecam GS Wrocław! Wszystko konkretnie i na czas!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gosc
 Opinia

Ta firma nie płaci za wszystkie dni pracy, facet kantuje przy wypłatach ( sam robi przelewy) a potem jego pracownicy tłumacza to bałaganem. A kasa nieoddana, robisz na dziada za free.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
boss
 Opinia
@gosc 25.06.2018 09:08

proszę mi napisać za co nie miał pan pani zapłacone

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
petro
 Opinia
@gosc 25.06.2018 09:08

to prawda

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rokietka123
 Opinia

Czy ktoś może ma zdanie na temat Golden Serwis przy zatrudnianiu w Auchan na stanowisko kasjera w Legnicy?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eryk
 Opinia

Pracuje już w tej firmie jakiś czas i powiem szczerze że jestem zadowolony. Ludzie jak ludzie są lepsi i gorsi ale grafiki mam i wypłatę zawsze na czas. Myślę że nic dodać nic ująć. Moje sugestie dla Golden Serwis: Wszystko ok Lubię atmosferę w Golden Serwis za: Stawki i wypłata na czas

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jolka
 Opinia
@Eryk 27.10.2018 19:19

na jakim stanowisku pracujesz ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xd
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nic

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

chce się dowiedzieć praca w marko ząbki jak godzinowo to wygląda ile trwa zmiana i tym podobne informacje z góry dziękuje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stella
 Opinia

Firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia
@Stella 12.07.2018 19:03

Nie ma dobrej opinii jako pracodawca. Jest na czarnej liście pracodawców , które krąży w sieci. Byłam zaproszona na spotkanie w Warszawie., ale po tych newsach zrezygnowałam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gosc
 Opinia
@gość 05.09.2018 12:21

Skąd taka lista? Gdzie można ją zobaczyć. Ja mam bardzo miłe doświadczenie z tą firmą. Wypłata zawsze na czas, z grafikiem można się dogadać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia
@Stella 12.07.2018 19:03

I szuka po raz kolejny koordynatora w tym roku .......odradzam tą firmę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fred
 Opinia
@Stella 12.07.2018 19:03

firma nie jest dobrym pracodawcą, (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Szkoda energii na wystawianie opinii o tej firmie.Zainteresowanych zapraszam na prive. Udzielę uczciwych i rzetelnych informacji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamil
 Opinia

Mógłby mi ktoś opisać, jak mniej więcej, wygląda dzień w pracy na stanowisku merchendisera mobilnego (np. jak rozległy teren, ile punktów do obsługi itp.) oraz ile wynosi wynagrodzenie na rękę, orientuje się ktoś? :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Kamil 18.07.2018 09:10

Jeżdzisz po punktach w warszawie i podwarszawskich miejscowościach.Nie masz konkretnej dzielnicy.Punktów dużo. Podstawa bardzo mała na umowę zlecenie + prowizja od przepracowanych godzin pracowników na twoim terenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Stella skąd słyszałaś takie opinie? Tak ogólne stwierdzenie nie brzmi wiarygodnie, dlatego zachęcam do rozwinięcia wypowiedzi. @Pracownik może znasz odpowiedzi również na inne pytania postawione przez użytkowników? Wszystkie informacje mogą okazać się istotne dla inne osób zainteresowanych pracą w firmie Golden Serwis.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia
@Iza 09.08.2018 13:12

Te opinie piszą pracownicy bo maja taki prykaz od Carycy. Dzisiaj zrezygnowała kolejna osoba, w ciągu paru miesięcy, a pracy w huk. Nie dziwię się. Nie polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

Proszę o podanie sytuacji, kiedy miała miejsce, ponieważ nie zgadzam się z Pana wypowiedzią. Każda osoba która przyjdzie w sprawie pracy, zostaje przez pracowników firmy wysłuchana.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Isabel
 Opinia

Kapitalna firma! Dawno nie byłam tak zadowolona z firmy w jakiej pracuje,odnoszę wrażenie że jesteśmy jednym zespołem,w każdej sytuacji można się dogadać,słuchają opini pracowników,wypłaty na czas,dobre zarobki! Polecam całą sobą. Ekipa z Zabrza jest the best!!! ????????????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartuś
 Opinia

Super firma wypłaty zawsze na czas. Praca zawsze jest. Zarobki bardzo atrakcyjne. Atmosfera super pomiędzy pracownikami jak i zarządem. Zabrze super ekipa :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czarek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Trudno jest się dostać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Czarek 24.07.2018 21:36

Firma cały czas prowadzi rekrutacje pracowników. Zapraszamy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Golden Serwis - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny