Golden Serwis
4 54 6 1

Opinie o Golden Serwis

Pracownik

Nie polecam tej firmy. A zwłaszcza jednej Pani koordynatorki Pani Ireny chamska nie informuję pracownika o ważnych rzeczach oraz zmianach a informowanie pracownika o tak ważnych sprawach jest jej obowiązkiem ale ta pani mysli inaczej i sądzi że pracownik sam powinnien się domyślać. Rozpoczynając prace nie zostałam poinformowana o ważnej sprawie przez co później były problemy i pani z biura powiedziała że to nie pierwsza taka sprawa z tą firmą a raczej koordynatorką. Jedna wielka porażka niewiem kogo ta firma przyjmuje na stanowisko koordynatorów czy ta osoba nie posiada szkoły niewiem pani koordynatorka nawet sms nie umie pisać popełnia błędy w najprostrzym słowie i nie umie zdania złożyć prawidłowo tylko trzeba sie domyślać co wielce Pani chciala napisać Moje dziecko lepiej pisze niż ta "koordynatorka" to jest porażka a nie koordynatorka!

petro
@Pracownik 20.05.2017 13:41

większą porażką jest ta chamska koordynatorka Kaśka

Kate
@petro 20.11.2018 20:14

bardzo ogólnikowo Pan się wyraził i oczernił jednocześnie kogoś nie podając szczegółów. Mogłabym zrobić to samo bo tak najłatwiej anonimowo, ale jednak wolę spokojnie poczekać, aż przytoczy Pan sytuację, w której doświadczył Pan chamstwa ze strony koordynatora w Legnicy.

Iza
@Kate 06.12.2018 12:56

Każdy ma tu prawo do wyrażenia własnego zdania, ale trzeba jednocześnie pamiętać o przestrzeganiu regulaminu Gowork. Trzeba Ci jednak przyznać rację w tym, że użytkownik @petro powinien był umotywować swoje stanowisko. A sama jesteś zatrudniona w firmie Golden Serwis?

petro

ogrom agresji i brak szacunku, do tego pracuje duzo osob na czarno

Mimo
@petro 20.11.2018 20:07

Piszesz o Golden Serwis W Legnicy która zatrudnia w Auchan Polska ? Jak tak to może napisz coś więcej czy po umowi3 zlecenie jest szansa na etat i ogólnie czy faktycznie godziny pracy da się ustalić?

zainteresowany pracą
@petro 20.11.2018 20:07

skąd taka opinia , możesz napisać coś więcej czy na pewno chodzi o Golden Serwis, jaka agresja i o co chodzi z brakiem szacunku

Iza
@zainteresowany pracą 27.11.2018 22:38

Post użytkownika @petro porusza bardzo poważne kwestie. Miejmy zatem nadzieję, że postanowi on nam je wkrótce dokładnie wyjaśnić. Z kolei po Twoim nicku wnioskuję, że chciałbyś rozpocząć pracę poprzez firmę Golden Serwis. Interesuje Cię jakieś konkretne stanowisko?

Nata
@petro 20.11.2018 20:07

Dokładnie tak jak napisal petro. Kazdy kto nawet przez chwile mial okazje pracowac w gs, wie jak jest, brak szacunku do pracownika.

Zybi

Polecam GS Wrocław! Wszystko konkretnie i na czas!

gosc

Ta firma nie płaci za wszystkie dni pracy, facet kantuje przy wypłatach ( sam robi przelewy) a potem jego pracownicy tłumacza to bałaganem. A kasa nieoddana, robisz na dziada za free.

boss
@gosc 25.06.2018 09:08

proszę mi napisać za co nie miał pan pani zapłacone

petro
@gosc 25.06.2018 09:08

to prawda

rokietka123

Czy ktoś może ma zdanie na temat Golden Serwis przy zatrudnianiu w Auchan na stanowisko kasjera w Legnicy?

Eryk

Pracuje już w tej firmie jakiś czas i powiem szczerze że jestem zadowolony. Ludzie jak ludzie są lepsi i gorsi ale grafiki mam i wypłatę zawsze na czas. Myślę że nic dodać nic ująć. Moje sugestie dla Golden Serwis: Wszystko ok Lubię atmosferę w Golden Serwis za: Stawki i wypłata na czas

Jolka
@Eryk 27.10.2018 19:19

na jakim stanowisku pracujesz ?

Fred

firma zatrudnia ludzi (usunięte przez administratora), nie szanują pracowników, ubliżają, pracują tam tylko najgorsi, którzy już nigdzie nie mogą znaleźć roboty Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: w firmie jest straszny harmider, dużo agresji

Pracownik
@Fred 24.10.2018 20:40

Anonimowy może być każdy, pisać wszystko bez konsekwencji. Jeśli uważa Pan/Pani, że tak tak jest proszę podać swoje imię i nazwisko, miasto, przyjechać, porozmawiać, wyjaśnić, a nie oczerniać bezpodstawnie.

Xd

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nic

gość

chce się dowiedzieć praca w marko ząbki jak godzinowo to wygląda ile trwa zmiana i tym podobne informacje z góry dziękuje

Stella

Firma ma bardzo dobrą opinię jako pracodawca!!

gość
@Stella 12.07.2018 19:03

Nie ma dobrej opinii jako pracodawca. Jest na czarnej liście pracodawców , które krąży w sieci. Byłam zaproszona na spotkanie w Warszawie., ale po tych newsach zrezygnowałam.

gosc
@gość 05.09.2018 12:21

Skąd taka lista? Gdzie można ją zobaczyć. Ja mam bardzo miłe doświadczenie z tą firmą. Wypłata zawsze na czas, z grafikiem można się dogadać.

gość
@Stella 12.07.2018 19:03

I szuka po raz kolejny koordynatora w tym roku .......odradzam tą firmę.

Fred
@Stella 12.07.2018 19:03

firma nie jest dobrym pracodawcą, (usunięte przez administratora)

gość

Szkoda energii na wystawianie opinii o tej firmie.Zainteresowanych zapraszam na prive. Udzielę uczciwych i rzetelnych informacji.

Kamil

Mógłby mi ktoś opisać, jak mniej więcej, wygląda dzień w pracy na stanowisku merchendisera mobilnego (np. jak rozległy teren, ile punktów do obsługi itp.) oraz ile wynosi wynagrodzenie na rękę, orientuje się ktoś? :)

anonymous
@Kamil 18.07.2018 09:10

Jeżdzisz po punktach w warszawie i podwarszawskich miejscowościach.Nie masz konkretnej dzielnicy.Punktów dużo. Podstawa bardzo mała na umowę zlecenie + prowizja od przepracowanych godzin pracowników na twoim terenie.

Iza

@Stella skąd słyszałaś takie opinie? Tak ogólne stwierdzenie nie brzmi wiarygodnie, dlatego zachęcam do rozwinięcia wypowiedzi. @Pracownik może znasz odpowiedzi również na inne pytania postawione przez użytkowników? Wszystkie informacje mogą okazać się istotne dla inne osób zainteresowanych pracą w firmie Golden Serwis.

Gość
@Iza 09.08.2018 13:12

Te opinie piszą pracownicy bo maja taki prykaz od Carycy. Dzisiaj zrezygnowała kolejna osoba, w ciągu paru miesięcy, a pracy w huk. Nie dziwię się. Nie polecam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Proszę o podanie sytuacji, kiedy miała miejsce, ponieważ nie zgadzam się z Pana wypowiedzią. Każda osoba która przyjdzie w sprawie pracy, zostaje przez pracowników firmy wysłuchana.

Isabel

Kapitalna firma! Dawno nie byłam tak zadowolona z firmy w jakiej pracuje,odnoszę wrażenie że jesteśmy jednym zespołem,w każdej sytuacji można się dogadać,słuchają opini pracowników,wypłaty na czas,dobre zarobki! Polecam całą sobą. Ekipa z Zabrza jest the best!!! ????????????

Bartuś

Super firma wypłaty zawsze na czas. Praca zawsze jest. Zarobki bardzo atrakcyjne. Atmosfera super pomiędzy pracownikami jak i zarządem. Zabrze super ekipa :)

Czarek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje? Trudno jest się dostać?

Pracownik
@Czarek 24.07.2018 21:36

Firma cały czas prowadzi rekrutacje pracowników. Zapraszamy

Michał

W Poznaniu to raczej Golden nie funkcjonuje tak jak trzeba, przykre jest to że pan właściciel nie robi nic aby to zmienić.

Robi

Odnośnie GS Wrocław! Wypłaty zawsze na czas! Koordynatorka zarąbista! Ma się odczucie że jesteśmy jednym teamem, Szef konkretny i punktualny z kasą. Polecam

anonymous

Szanowna Pani Magdo i Panie Arku, faktycznie zdarza się że niektóre dodatkowe zlecenia jak np. wynagrodzenie za inwentaryzację ,jest wypłacane w trochę innym terminie niż "tygodniówka". Ale jak sami Państwo zaznaczyli wszelkie płatności są regulowane zawsze na czas i tak też jest w Państwa przypadku. Praca dodatkowa wykonana 25-26 maj i wynagrodzenie dodatkowe wypłacone 25 czerwiec.

Iza

@Kuba, rozumiem, że pracujesz w Golden Serwis. Co jeszcze możesz dodać na temat tego pracodawcy? Jaki rodzaj umowy oferuje? @gosc, bardzo proszę o kulturalne wypowiedzi na forum. Zachęcam do zapoznania się z obowiązującym nas tu wszystkich regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin @Zainteresowany, a jakie stanowisko Cię interesuje? Wysyłałeś już swoje CV do pracy w Golden Serwis?

Kuba

Bardzo dobry pracodawca,jasne zasady i wynagrodzenie na czas.

Zainteresowany

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko piszecie?

praca?

Pan Właściciel firmy nie wypłacił mi pieniędzy za dwa dni zlecenia - w jednym z wrocławskich marketów - za miesiąc maj tego roku, dokładnie 26 i 27 maja. Pracowałam dla nich od 1, 5 miesiąca, wynagrodzenie było zawsze na czas - do czasu powyższej daty. Wszystkie dokumenty zostały dostarczone, bank ten sam - koordynatorka mówi, że nie wie dlaczego on mi nie wypłaca i ciągle obiecuje, że ponagli Pana Właściciela GS, a wynagrodzenia dalej nie ma na koncie za ten okres. Pozostaje mi sie pogodzić z faktem, że pracowałam dla tego Pana za darmo, przez dwa dni. Umowa zlecenie nie podlega pod PIP, a ludzi nie stać na prawnika w sprawie o kwotę około 200 zł. Pracowałam przez rożne agencje, ale nigdy nie spotkało mnie coś takiego.

Iza

@Arleta przepraszam za tak późną odpowiedź. Nie wiem, czy szukasz jeszcze pracy, ale z tego co widzę, to na stronie internetowej firmy na bieżąco pojawiają się ogłoszenia na to stanowisko. Może te informacje pomogą Tobie, czy też innej osobie zainteresowanej aplikacją do Golden serwis. Ostatnie ogłoszenie zostało zamieszczone w tą sobotę 18 listopada. Zerknij w tą zakładkę: https://www.goldenserwis.pl/index.php/oferty-pracy Może znajdziesz tam ofertę, która Cię zainteresuje.

Prezes

witam Czy ta firma Golden serwis ochrania osiedle Dzieci Warszawy 11 w Ursusie

BOSS
@Prezes 08.09.2017 11:48

NIE

Iza

Obecnie firma poszukuje pracowników do pracy przy Wykładaniu towaru. Możecie powiedzieć jak wygląda ta praca? Czego mogą spodziewać się osoby, które odpowiedzą na ofertę pracy? Takie informacje będą cenne dla osób, które się nad tym jeszcze zastanawiają.

Arleta
@Iza 20.07.2017 13:59

Dzień dobry czy dalej poszukujecie pracowników na wykładanie towaru byłabym zainteresowana

Marzena

Pracowalam w firmie golden serwis i moge powiedziec ze jeszcze nie spotkalam sie z kierownikiem panem M.B ale naprawde jest pracodawca ktory zasluguje na wyroznienie poniewaz u niego na pierwszym miejscu sa pracownicy ktorzy cytuje"pracuja na siebie" na samym koncu pan M.B gdy otrzymywal telefony ze skarga to najpierw dzwonil do koordynatora nigdy nie spotkalam sie z obrazliwymi slowami nigdy nie robil problemow z zaliczkami. Pewnie myslicie czemu dalej nie pracuje skoro sama dobra opinie pisze a wiec dlatego iz pojawily sie osoby ktore namieszaly nie potrzebnie i dlatego skonczylam z nimi wspolprace ale z czystym sumieniem moge powiedziec ze wrocilabym do tej firmy jeszcze raz

red.łowca

Z góry przpraszam Tych co myślą ,że pisze negatywne opinie.

red.łowca

Wie ktoś może coś na temat Golden z Wałbrzycha? Niedawno zaczełam ptacować w tej firmie w Auchan,no i z innymi pracownikami Goldena mamy problem. Od 1 grudnia stawka podniosła się do 9zl za godz kednak od 28.11 (pn) do 30.11 (śr) nikt nie dostał wypłaty. Za grudzień wszyscy dostali za swoje godziny jednak to tylko 4 dni. A co z pozostałymi trzema dniami? Za listopad jeszcze po 8zl. Niby to.niewiele ale jednak....

Zostaw opinię o Golden Serwis - Zielonka

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Golden Serwis