Firma szukała inżyniera budowy HVAC na pełen etat i oferowała umowę o pracę. Można było rozwijać się zawodowo, zdobyć doświadczenie do uprawnień budowlanych i korzystać z benefitów — prywatna opieka medyczna, karta sportowa, brak dress code’u.
Kto pracował w tej roli? Jaka była atmosfera, czy przełożeni dawali realnie szansę na rozwój i udział w ciekawszych projektach?
Powiem tak - cieszę się, że już tam nie pracuję. Z jednej strony to dobrze, że zameldowałem się w tej jednostce, bo przez to zyskałem duży szacunek do swojej osoby. Przełożony zasłużył się w mojej pamięci jako jeden z najgorszych w karierze i mam nadzieję, że go nie spotkam na swojej drodze życia. Szefostwo raczej w porządku. Ja nie miałem ani prywatnej opieki zdrowotnej ani ubezpieczenia. Kilka dni przepracowałem na budowie bez umowy, ale na szczęście udało się ją przedłużyć. Jak na pierwszy start spoko, ale na dłuższą metę - nie polecam, bo bardzo wyniszcza. To jest stanowisko dla ludzi, którzy twardo stąpają po ziemi i którzy mają plan na życie. Co do atmosfery - czasem była rodzinna jak na pokładzie były obecni dzieciaczki właścicieli. Było jakoś raźniej, ale praca była obarczona ciągłym stresem. Nie winię Szefostwa. Może faktycznie to nie było miejsce dla mnie. Ale fakt - mój Przełożony był chamem i nie żyło mi się z nim zbyt dobrze. Dobrze, że Pan Michał wraz z Panią Magdaleną ukrócili tą dzicz. Jak już miałem Szefa nad sobą to atmosfera była lżejsza. Jak chciałem się rozwijać to zostawałem po godzinach i rozmawiałem z Kierownikiem budowy i innymi pracownikami. Jeździłem podnośnikami nożycowymi bez uprawnień. Była to bardzo duża frajda. Można było odkryć bardzo dużo ról pobocznych.
Przychody i zysk Klima-Venta
Przychód netto [PLN]
Zysk / strata brutto [PLN]
-1,9 tys
-2,4 tys
2023
2024
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Klima-Venta Sp. z o.o.