Zrozumiałem z tamtego komentarza że trasy na miejscu odpadają 😒 to na jakie teraz się jeździ?
Kapitan Zalupa
07.11.2025 21:47
Prawie 8 lat życia oddałem tej firmie, nie powiem że cały czas było źle. Cały czas wyjazdy, tylko weekendy w domu. I do jakiegoś czasu się nie skarżyłem. Wszystko się zmieniło jak urodziło się dziecko… Poprosiłem robotę na miejscu, i wiecie co? Nawet ręki nie pocisnął na odejście ( a pracowałem uczciwie)(usunięte przez administratora) nie polecam
Przychody i zysk Klima Venta Kochel
53,5 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Veritas
11.06.2025 16:10
Asystent AI
Była oferta pracy na Inżyniera budowy HVAC, bez informacji o wynagrodzeniu i na umowie o pracę. Najważniejsze wymaganie to znajomość branży, czyli przepisów i montażu instalacji HVAC, wod-kan czy gaz oraz doświadczenie na budowie. Z benefitów najbardziej przyciągała możliwość rozwoju zawodowego i zdobycia uprawnień budowlanych.
Czy według osób, które tam pracowały, oczekiwania były wysokie? I czy oferta rozwoju rzeczywiście była tak atrakcyjna?
Żeby pracować w tej firmie trzeba mieć naprawdę twardy (usunięte przez administratora) Na minus - atmosfera - z rodzinną nie ma to za wiele wspólnego. Na plus - Pan Michał - małomówny protagonista, z którym można było zawsze pogadać o problemach i potrzebach. Załogę busów tworzą prości ludzie, których da się lubić. Z pracownikami biura lepiej nie mieć za wiele wspólnego.
Monter
15.03.2023 14:45
Może nie wszyscy, ale większość to bardzo fałszywe osoby, które plotkują między sobą na siebie nawzajem. Dodatkowo są dość blisko szefostwa i zwyczajnie lepiej niektóre opinie lepiej pozostawić dla siebie, żeby nikt dalej tego nie powtarzał. Może udają, że są przyjaciółmi wszystkich, ale tak nigdy to nie działa.
Czy atmosfera jest do zniesienia? Odezwij się do byłych pracowników i zapytaj.
Monter 2
26.10.2023 06:31
Jak nie wszyscy? Właśnie wszyscy, tylko niektórzy bardziej :) wiadomo przecież że chodzi o dwie osoby, które się najbardziej poświęcają. Może dlatego że nie mają wyboru.
Kornelia
24.06.2023 09:00
Napisał ktoś wcześniej, że przybywa obowiązków pracownikom natomiast zarobki stoją w miejscu. Były jakieś podwyżki w związku z inflacją? Jak oceniacie możliwość rozwoju? Pracodawca inwestuje w jakieś szkolenia?
Taco
27.07.2023 22:16
Inwestuje... ale w swoje wakacje I gadżety. Otoczył się podobnymi ludźmi, którzy przyklasną każdej decyzji byle odsunąć od siebie odpowiedzialność. Pracownicy są obarczani błędami wynikającymi z decyzji szefostwa. Wiecznie się im mówi że jest ciężko a potem jedzie na wakacje.
07.03.2023 09:56
Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z KLIMA-VENTA Sp. z o.o. Sp.k.? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
DC3
08.03.2023 17:17
Powód jest jeden: obowiązków przybywa, a zarobki stoją w miejscu.
14.09.2022 10:13
Jak się pracuje z ludźmi z KLIMA-VENTA Kochel Sp.j.?
Cukiereczki
06.10.2022 07:03
Opinie są powtarzalne od lat, a Wam się wydaje, że są takie bo nie zaplaciliscie paru złotych? Mierzycie swoją miarą, a ta jak widać jest wypaczona. Firma jest nastawiona na wyzysk i świadczą o tym kolejne opinie (usunięte przez administratora) pracowników. Kłamstwa idą w parze w niekompetencją. Boicie się dobrych prscowników, bo obnażają Wasze braki, więc ci zastraszeni lub bez alternatyw. Wasi byli pracownicy tylko się uśmiechają na pytania o Was.
były pracownik
19.10.2022 08:32
W tej firmie można popracować max rok, nabrać doświadczenia i pójść dalej. Wymagają dużego zaangażowania, a niekoniecznie idą za tym odpowiednie finanse i benefity. A jaką firma ma strategie? JanuszPol, pozatrudniać młodych ludzi bez dorobku, z niski oczekiwaniami, tacy co będą ciężko pracować albo ludzi którzy mają niską samoocenę i nie będą kwestionować szefostwa. Tak to jest, pracownik ciśnie, żeby jakoś żyć, a szef jedzie na 5 wakacje w tym roku i jeszcze powie, że się za mało się angażujesz.
Tyrka, nie polecam.
03.03.2022 09:14
Jak w KLIMA-VENTA Kochel Sp.j. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
klient
03.03.2022 09:49
Firma zmieniła spółkę jawną na sp. z o.o. sp.k. już jakieś dwa lata temu, warto GoWorku aktualizować takie dane, przy zadawaniu pytań od waszych administratorów...
DM
05.06.2022 21:30
Ale szefostwo nie zmieniło mentalności
02.10.2021 10:43
Jakie są warunki zatrudnienia w KLIMA-VENTA Kochel Sp.j.?
Słabe
05.10.2021 19:25
Bardzo kiepskie. Obcinanie godzin. Wieczne pretensje. Cześc wypłaty w kopercie.
opinie#
16.02.2022 14:34
Nie każda opinia tu wystawiona jest wiarygodna i nie masz pewności, że pisze ją pracownik czy były pracownik, który poczuł się dotknięty wypowiedzeniem nawet, jeśli było ono zasadne. Tu każdy jest anonimowy i nie ma wpływu na to, co i jak pisze.
Eska
31.01.2022 16:35
Hej!
Po ile godzin pracuje się w Klima-Venta? Można liczyć na pracę we Wro, czy same delegacje?
Dzięki za odpowiedzi :)
praca
16.02.2022 14:30
Polecam skontaktować się bezpośrednio z firmą. To chyba zależy od stanowiska na jakie się ubiegasz. Ja tak zrobiłem i już wszystko wiem :)
Zadowolony pracownik
21.10.2021 06:10
My tu sobie pracujemy i nawet nie mamy świadomości że byli pracownicy piszą swoje żale.
Na szczęście jest ich tak niewielu ze wiadomo o kogo chodzi.
Kto chce wiedzieć jak sie pracuje w Klima-Venta niech przyjdzie do pracy a nie słucha rozzalonych którym brakuje naszego zespolu, tak i atmosfery bo nigdzie indziej takiej nie ma!
bolo_ws
21.11.2021 10:08
Tomasz żeby zostać zwolnionym w tej firmie trzeba być naprawdę mistrzem ????. Ludzie odchodzą z różnych powodów. Ja po prostu chciałem spróbować czegoś innego, bo w klimavencie głónie duże budowy. Ale samą pracę wspominam pozytywnie. Wiadomo bywa różnie ale nie oszukumy się wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Więc serio wysyłaj cv i sam się przekonasz.
30.12.2021 08:38
Niewielu? Z kadry inżynierskiej nie macie obecnie nikogo kto by miał staż w firmie dłuższy niż rok. Praktykanci? Oni też czekają ba okazje by móc zacząć się rozwijać, ale w kv to niemożliwe. Wszyscy Rezygnują z tej wspaniałej atmosfery? Rezygnują z tych wspaniałych warunków? Mówicie i obiecujecie jedno a robicie drugie. Każdy kto się szanuje idzie dalej a klimaventa stoi.
Dlaczego usuwane są komentarze, które są prawdziwe ale dla was niekorzystne? Teraz niektóre odpowiedzi wyglądają jakby były nie na temat. To wszystko składa się na obraz nędzy i rozpaczy, bo nawet nad tym nie panujecie.
Firmy klimaventa należy zdecydowanie unikać.
BP
09.11.2021 06:20
Kłamstwa już na rozmowie kwalifikacyjnej. Kierownictwo z innych branż, zero wiedzy w swoim dziale. (usunięte przez administratora)
Atmosfera? Moim zdaniem fatalna. Teatr.
Dużo delegacji 8 słabe warunki na wyjazdach
kandydat
23.12.2021 08:23
3 miesiące próbnego jak zresztą wszędzie ale obiecanki że pensja będzie wysoka a na umowie najniższa krajowa
27.12.2021 08:21
Na umowie najniższa krajowa? Warunki zatrudnienia ustala się przed zatrudnieniem. Wszystko zależy od nas samych. Na jakie stanowisko aplikowałeś/aś?
25.10.2021 12:33
Pozdrawiam życzliwych...
są rozmowy, są podwyżki i są benefity :)
najlepiej samemu się przekonać a nie zawierzać opiniom pod zmyślonymi pseudonimami
olaf
17.12.2021 15:21
Brak
john
17.12.2021 15:22
Dają jeszcze wczasy pod gruszą.
Pozdrawiam byłych ;)
26.06.2021 20:59
Realia w firmie :
- Brak benefitów.
- Cały rok delegacje.
asia
05.08.2021 16:59
to czemu sama tak zrobiłaś?
giejot
23.11.2021 13:38
zmieniłem branżę
Lidia
14.06.2021 14:10
Firma zajmuje się projektowaniem oraz wykonawstwem nowoczesnych systemów wentylacji, klimatyzacji i chłodnictwa. Spółka została założona w 2007 roku. Zastanawia się, jak wygląda w tym miejscu rozmowa o podwyżkę, czy jest sens chodzić i rozmowawiać na ten temat? Będę wdzięczna za odpowiedź pracownikowi KLIMA-VENTA.
Instal
21.06.2021 06:35
Zawsze warto rozmawiać. Firma nie jest korporacja więc mają elastyczne podejście do pracownika, ale żeby mieć dobre relacje z szefostwem trzeba też wykazać swoje zaangażowanie. Ja zmieniłem miejsce zamieszkania, ale już wiem ze takiej atmosfery nie znajdę nigdzie. Na zarobki w K-V nigdy nie narzekałem.
26.06.2021 20:49
Nie ma sensu. Usłyszysz tylko, że firma przechodzi "gorszy okres" i na tym się zakończy. Podwyżkę dostaje się w tej firmie rzucając wypowiedzenie. Radzę unikać.
03.10.2019 16:22
Co jaki okres czasu w KLIMA-VENTA Kochel Sp.j. można ubiegać się o podwyżkę?
????
02.04.2021 18:14
Podwyżka jest możliwa tylko w momencie jak rzucenia wypowiedzenia.
imek
05.04.2021 19:09
Ja mam inne doświadczenie bo są podwyżki i jak pójdziesz porozmawiać tez
sznyt
22.03.2021 12:29
Pracowałem w firmie ponad 2 lata, zmieniła mi się sytuacja i musiałem zrezygnować... polecam bo ja wspominam pozytywnie.
Rafałg
26.01.2020 10:52
Unikać!Ne trzymają się ustaleń.Zła atmosfera.Delegacje.
Rafałg
25.04.2020 11:59
Nie
???
04.02.2021 11:29
dziwne że byłeś zaskoczony delegacjami bo w tej branży to raczej normalne
wystarczy wejść na ich FB i zobaczyć gdzie mają realizacje bo piszą o tym często
trochę rozumu i będzie mniej rozczarowania
Arek
21.11.2020 16:32
@Pozytywnie Może wiesz jak przebiega rekrutacja w firmie? na co warto zwrócić uwagę?
klimkk
16.12.2020 22:22
teraz szukają ludzi z doświadczeniem, więc jak znasz się na HVAC to wysyłaj.
mają dość niestandardowe podejście co mi pasuje - szukają ciekawych ludzi i do nich dostosowują stanowisko, oczywiście ramowe obwiązki są z góry narzucone ale chodzi o wykorzystywanie swoich mocnych stron w pracy zespołowej
to mnie przekonało
klimkk
16.12.2020 22:17
Byłem na rozmowie, pierwszy raz spotkałem się z tak merytorycznie przeprowadzoną rozmową.
Jestem pod wrażeniem! Czekam od nich na informację czy rozpoczniemy współpracę.
Ja jestem na TAK
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Klima Venta Kochel?
19.10.2020 10:38
Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w KLIMA-VENTA Kochel Sp.j.? Chętnie zatrudniają?
Pozytywnie
19.10.2020 18:54
Hej z tego co wiem to przychodzą studenci na praktyki, jak ktoś sie sprawdzi to często zostaje na dłużej.
O aktualnym stanie musisz pytać w biurze, najlepiej zadzwoń do firmy.
rychu
23.04.2020 17:04
Porażka, płacą nie wiele, no i delegacje. odradzam!!!
śmieszna
13.11.2018 10:11
kiepsko płacą ale atmosfera (jak mówią właściciele) rodzinna xd. kupie za tą atmosferę chleb i opłacę czynsz ;)
Moje sugestie dla KLIMA-VENTA Kochel Sp.j.:
wypuśćcie węża z kielni
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie:
lepiej płacić
grzesiuk
28.12.2018 19:47
hehe rzeczywiście jesteś "śmieszna"
Praca
27.03.2018 21:55
Słyszałem, że pieniądze są marne, praca ciągle na delegacjach i duża rotacja więc chyba zamiast 6, ocena 3 :)
anonymous
25.03.2018 20:58
w sumie nawet polecam :)
Edyta
13.11.2017 16:40
@Kejt miło słyszeć, że polecasz KLIMA-VENTA Kochel Sp.j. jako pracodawcę. To ważne, że zawsze mogłaś liczyć na pomoc. Mogłabyś w kilku słowach opisać warunki zatrudnienia zaproponowane przez tego pracodawcę? Twoja opinia będzie pomocna dla potencjalnie przyszłych pracowników KLIMA-VENTA Kochel Sp.j.
Fcc
21.03.2018 16:00
Serio
yyyyyyyyyyy
20.03.2018 21:53
ja jestem klientem i nigdy się nie zawiodłem na firmie
rozczarowany
07.02.2018 16:24
Nie polecam współpracy z klima-venta. Marny kontakt, nieprecyzyjne informacje. Słyszałem i czytałem sporo dobrego, ale jednak osobiste doświadczenie przyniosło rozczarowanie. A szkoda, bo zapowiadało się całkiem interesująco. Konkurencja sprawdziła się bezbłednie - warto trzymać rękę na pulsie drodzy włodarze firmy, bo konkurencja nie śpi...
Kejt
30.01.2017 22:01
Pracowałam jako podwykonawca - polecam. Pan Michał to bardzo uczciwa osoba, można po ludzku porozmawiać i się dogadać nawet w momentach kryzysowych ;)
Wywiadu udzielił/aMagdalena Kochel
15.12.2016 12:17
Rozpoczęli Państwo działalność w 2007 roku. Jak od tego czasu rozwinęła się firma?
Firma KLIMA-VENTA to inicjatywa młodych ludzi z pasją, którzy zaraz po studiach postanowili stworzyć własną firmę. Na rynku spółka istnieje 9 lat. W tym czasie nieduża firma rodzinna rozwinęła się nie tylko pod względem jakości oferowanych usług, ale także liczby pracowników. Na początku działaności zatrudnialiśmy zaledwie kilka osób, dziś mamy kilkudziesięcioosobowy zespół, zarówno kadrę menadżerską, jak i doświadczonych brygadzistów, monterów i serwisantów.
Jakie usługi Państwo oferują? Czy Państwa klienci to klienci indywidualni, czy biznesowi?
Już sama nazwa firmy wskazuje nasz główny profil działalności. KLIMA-VENTA oferuje usługi instalacji i montażu urządzeń i systemów klimatyzacyjnych i wentylacyjnych, zarówno przemysłowych, jak i tzw. bytowych, czyli wykorzystywanych w biurach, restauracjach, hotelach czy sklepach. Jesteśmy przedsiębiorstwem o profilu projektowo-wykonawczym, co oznacza, że klient może nam zlecić zarówno projekt, wykonawstwo, jak i serwis wszystkich instalacji wewnętrznych. Wśród naszych klientów są zdecydowanie klienci biznesowi – pracujemy bezpośrednio dla inwestorów lub generalnych wykonawców. Fakt, że nie jesteśmy podwykonawcami kolejnych podwykonawców, oznacza, że ponosimy odpowiedzialność za nasze produkty i gwarantujemy najwyższą jakość usług, co potwierdzają nasze certyfikaty.
Jakie trudności związane są z pracą w Państwa branży?
Trudności pojawiają się czasami i wpisują się w sposób naturalny w każdą działalność firmy. Nie traktujemy ich jednak jak problemów, ale raczej jak kolejne wyzwania lub normalne sytuacje związane z rozwojem firmy, dyktowane często obecną sytuacją na rynku.
Ile osób liczy obecnie Państwa zespół? Mogłaby Pani przedstawić działy firmy?
W firmie KLIMA-VENTA zatrudniamy zarówno pracowników umysłowych, jak i fizycznych. Na stałe pracuje u nas około 25 osób. Wśród nich jest kadra biurowa, czyli kierownicy i inżynierowie oraz pracownicy fizyczni: brygadziści, monterzy i serwisanci. W zależności od potrzeb, zatrudniamy dodatkowe ekipy montażowe, bywa, że przy dużych projektach pracuje u nas nawet kilkadziesiąt osób.
Rozwój firmy determinuje nas stale do powiększania zespołu. Jeśli chodzi o strukturę firmy, to spółka składa się z Działu Inwestycji, Działu Ofertowania, Działu Realizacji Projektów oraz Działu Serwisu.
Gdzie osoby zainteresowane mogą znaleźć informacje o aktualnie prowadzonej rekrutacji?
Korzystamy z kliku źródeł pozyskiwania pracowników: firmowa strona www.klima-venta.pl , ogólnopolskie portale rekrutacyjne oraz portale społecznościowe.
Na jakie stanowiska najczęściej szukacie nowych pracowników?
Poszukujemy głównie pracowników fizycznych z doświadczeniem lub gotowych do uczenia się rzeczy nowych. Można aplikować do nas stale, wystarczy wysłać swoje CV na adres e-mailowy biura.
Jak wygląda proces rekrutacji? Czy składa się z kilku etapów?
Zaczynamy od analizy przesłanych CV, później wybieramy interesujących kandydatów i umawiamy się z nimi na spotkania. Decyzję o zatrudnieniu podejmujemy podczas spotkania lub w późniejszym terminie.
Jakie umiejętności kandydatów są sprawdzane podczas procesu rekrutacji?
Podczas rozmowy kwalifikacyjnej trudno jest sprawdzić umiejętność pracy w zespole, łatwość adaptacji w grupie czy chęci do pracy – a to dla nas obecnie najważniejsze cechy, którymi powinni charakteryzować się kandydaci. Wiedza i uprawnienia są oczywiście bardzo istotne i pożądane, jednak nie stanowią jedynego i decydującego kryterium.
Jakie wymagania musi spełniać osoba, która chciałaby rozpocząć pracę w Państwa firmie?
Tak jak wspomniałam, osoby, które chciałyby z nami pracować, powinny mieć chęci i zapał do działania i lubić pracę zespołową. Poszukujemy ludzi otwartych i zmotywowanych do pracy.
Czy zatrudniają Państwo osoby, które swoją karierę dopiero rozpoczynają, czy też stawiacie na doświadczonych kandydatów?
Stawiamy raczej na doświadczonych pracowników, jednak nie zawsze wiedza i staż pracy decydują o zatrudnieniu. Często postawa kandydata ma większe znaczenie niż przepracowane lata. Jeśli ktoś jest pracowity, otwarty na ludzi i wiedzę, nasza firma może być odpowiednim miejscem dla niego. Wychodzę z założenia, że fachu można się nauczyć, w przeciwieństwie do pracowitości – takie podejście towarzyszy nam przy zatrudnianu ludzi młodych, bez doświadczenia. Kiedy rekrutujemy pracowników z doświadczeniem, zazwyczaj wymagamy min. 2-letniego stażu pracy, umiejętności obsługi elektronarzędzi i uprawnień na tzw. podesty ruchome, czyli podnośniki i zwyżki. Od aplikujących do Działu Serwisu wymagamy uprawnień elektrycznych oraz znajomości zasad pracy urządzeń wentylacyjnych i chłodniczych. Obligatoryjnie od każdego kandydata wymagamy czynnego prawa jazdy.
Co możecie zaoferować jako pracodawca?
W firmie KLIMA-VENTA zapewniamy stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę oraz możliwość pracy w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji. Standardem jest u nas praca przy użyciu wysokiej klasy sprzętu. Wartość dodaną stanowi z pewnością przyjazna atmosfera pracy i zgrany zespół. Nasi pracownicy, pomimo częstych wyjazdów, co charakterystyczne dla naszej branży, wykonują swoje obowiązki w dni robocze, weekendy spędzają w domu.
Czy Państwa pracownicy mają zapewnioną możliwość rozwoju?
To zawsze zależy od pracownika i od tego, jak bardzo chce się wyróżnić i zaangażować w pracę. Jeżeli zatrudniamy wartościowego pracownika, to zawsze należy zapewnić mu jak najlepsze warunki, a nawet dopasować do niego stanowisko pracy. Jesteśmy średnim przedsiębiorstwem – u nas panuje zasada otwartej komunikacji, dlatego zachęcamy, żeby rozmawiać ze swoim przełożonym o potrzebach, pomysłach i wszystkim, co mogłoby ułatwić i usprawnić pracę, a także zapewnić pozytywną atmosferę w zespole.
Jak wygląda atmosfera w firmie? Czy wspieracie integracje pracowników organizując wspólne imprezy/wyjazdy?
Tak, organizujemy ogniska integracyjne oraz kolację wigilijną, także św. Mikołaj odwiedza nas raz w roku. Ponadto, w ramach motywacji pracowników, organizujemy konkursy kreatywne z nagrodami, np. w posatci voucherów do restauracji czy biletów do kina, a dla lubiących podwyższony poziom adrenaliny – skoki spadochronowe czy jazdę na quadach.
Co uważa Pani za największy dotychczasowy sukces firmy?
Mamy na koncie wiele drobnych sukcesów, które sprawiły, że z kilkuosobowej firmy rozwinęliśmy się w kilkudziesięcioosobowe średnie przedsiębiorstwo. Dużym sukcesem jest stały i dynamiczny rozwój spółki, małymi krokami posuwamy się do przodu, ale wierzę, że ten milowy krok jest ciągle jeszcze przed nami. Naszym osiągnieciem jest też pozyskiwanie klientów, którzy oczekują czegoś więcej niż standardowej oferty. Dzięki elastycznemu podejściu potrafimy stworzyć “szytą na miarę” ofertę, która zaspokoi nawet najbardziej wyszukane gusta naszych klientów. Potrafimy zmieniać się i dostosowywać do otaczającej rzeczywistości biznesowej – w tym nasza siła. A to wszytko, mimo upływu lat, wciąż sprawia nam radość, co jest naszym osobistym sukcesem.
Podsumowując, dlaczego warto pracować właśnie w KLIMA-VENTA?
Jesteśmy firmą wyrosłą z biznesu rodzinnego, dlatego to, co w rodzinie ważne – szacunek, zrozumienie, wsparcie i otwartość na potrzeby drugiego człowieka, stanowią filar kultury organizacyjnej naszego przedsiębiorstwa. Wymienione wartości, które staramy się respektować, powodują że w miejscu pracy tworzą się nie tylko dobre relacje koleżeńskie, ale sprawiają, że praca przestaje być tylko obowiązkiem, a staje się przyjemnością, a może nawet pasją.
Czego możemy Państwu życzyć na przyszłość?
Sukcesów i dalszego rozwoju, pasji i energii do pracy – tego nigdy za wiele, ale także życzliwych współpracowników i korzystnych kontraktów, a może także ekspansji na nowych rynkach.
Dziękuję za rozmowę.
and
05.10.2016 20:37
Ale z drugiej strony mieliby by od razu wszystkim dawać umowę o pracę tak na start @Havac Firma wiesz teraz na rynku nikt nie jest pewny nawet te osoby z dużym doświadczeniem więc nic dziwnego, że tak się zabezpieczają szczególnie z nowymi pracownikami
kaarol27
05.10.2016 20:27
Moglibyście powiedzieć na jakie zarobki można liczyć w tej firmie na stanowisku montera, brygadzisty i inżyniera? Mam ukończone studia mgr inżynierii środowiska ale nigdy nie pracowałem jako inżynier, za to ponad 2 lata jako monter z czego około roku jako brygadzista.
cool
12.07.2016 21:54
widzę że pojawiło się ogłoszenie o pracę - ktoś był na rozmowie?
Arek
23.11.2015 11:25
Jestem podwykonawca firmy Klima-Venta. Poznałem osobiście właściciela. Porządny i uczciwy człowiek. Płatności zawsze na czas, organizacja budowy na wysokim poziomi. Oby więcej takich firm na rynku.
konior10
01.10.2015 23:53
niby racja ale nie znam firmy ktora zatrudni cie od razu na umowe o prace- wiadomo ze chcą sprawdzic, byle tylko potem dotrzymali slowa i dali umowe to nie widze problemu. jak sa tak dlugo na rynku to tez pewnie problemu z kasa nie ma wiec moze jednak warto sprobowac ?
23.03.2015 08:01
wojtasss
10.08.2015 21:59
Hej byłem na rozmowie - na wstpeie umowa dzielo na 3mce potem chca sie dogadywac i mowia ze prawie wszyscy już u nich maja umowe o prace i ze to nie sciema.Praca dużo na wyjazdach i płaca ci diete i nocleg.ale z tego co mówili szukaja z doświdczeniem
maćkuuu
03.03.2015 21:52
jedyna firma która dała znać że nie dostałem się do pracy
w24kan
28.02.2015 21:24
Hehe widzę że kogoś zwolnili z klima- venta i teraz się żali. Ja ich znam i nie byłem traktowany jak śmieć, na dobrą kasę trzeba się wykazać ale jak obiecują to po próbnym dostajesz umowę o pracę, prawie wszyscy maja.. jeszcze nie było żeby kogoś zwolnili z braku pracy bo cały czas kogoś poszukują i praca jest. mi nie pasowały delegacje ale o tym też uprzedzaja
On
23.12.2013 16:25
Praca tylko w delegacjach!!! W ekipie sami (usunięte przez administratora) . Do tego dobrzy fachowcy.
Kasa co do grosza wypłacana. Kozacki sprzęt do pracy Hilti Bosch itp.nowe auta czyste hotele.
Zostaw merytoryczną opinię o Klima Venta Kochel sp.j.