Caverion Poland S.A.

3.7 Dodaj merytoryczną opinię
baner wywiady

Opinie o Caverion Poland S.A.

Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 36 dni.

Jaki dress code obowiązuje w Caverion Poland S.A.?

Czy zdarzają się nadgodziny w Caverion Poland S.A.?

@Pytanie

Tak. Ze względu na specyfikę działalności firmy i obsługiwanych sektorów zdarzają się nadgodziny.

Michaśka Nowy wpis
@Caverion Poland S.A.

I co z nimi? Mam na myśli rzecz jasna sposób rozliczenia, jaki jest preferowany? Chyba, że ma się co do niego dowolność? Pracownicy wiedza o nich z większym wyprzedzeniem?

@Michaśka

Dzień dobry. Potrzeby nadgodzin pojawiają się na bieżąco. Nadgodziny dobowe są wypłacane z wynagrodzeniem za dany miesiąc a średniotygodniowe na koniec okresu rozliczeniowego.

Jak dużo osób pracuje w Caverion Poland S.A.?

kaczooorrrr

Około 400 osób w Polsce.

Sebastian
@kaczooorrrr

O to bardzo dużo. To chyba dają dobre warunki jak jest tylu pracowników. Powiesz jak płacą? Bo interesuje się zatrudnieniem i chciałbym wiedzieć czy zarobki są na dobrym poziomie, pomożesz coś ?

Katarzyna
@kaczooorrrr

łatwo czy trudno jest tu się dostać skoro aż tyle osób pracuje?

@Katarzyna

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi aktualnymi ogłoszeniami: https://www.pracuj.pl/praca/caverion%20poland%20s.a.;en Można aplikować przez formularz na pracuj.pl lub wysłać swoją aplikację na adres rekrutacja@caverion.com. Zapoznajemy się z każdą aplikacją :)

ktoś
@Katarzyna

Łatwo jest się dostać. jeśli nie posiada się dużych wymagań co do wynagrodzenia 2023 5000 brutto

@ktoś

Dzień dobry. Wysokość wynagrodzenia w firmie Caverion Poland kształtuje się na bazie aktualnych danych dotyczących poziomu wynagrodzenia w danym sektorze przedsiębiorstw. Dodatkowo na wysokość wynagrodzenia składa się wiele innych czynników jak np. poziom doświadczenia czy umiejętności. Caverion Poland oferuje również świadczenia socjalne np. dofinansowanie do wypoczynku, dodatki świąteczne oraz wiele innych benefitów.

Dzień dobry. Zgodnie z podaną wcześniej informacją, wysokość wynagrodzeń w firmie Caverion Poland odpowiada aktualnemu poziomowi wynagrodzeń w danym sektorze przedsiębiorstw i opiera się na dodatkowych czynnikach. Szczegółowych informacji udzielamy w trakcie procesu rekrutacji.

Czy pracownicy Caverion Poland S.A. mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

@Pytanie

Dzień Dobry, Oczywiście. Spotkania integracyjne np. wigilie firmowe są organizowane corocznie w ramach poszczególnych projektów.

Niestety, na przełomie ostatnich lat z powodu obowiązujących ogólnie obostrzeń związanych z pandemią COVID-19 a także w trosce o zdrowie naszych pracowników, byliśmy zmuszeni wstrzymać organizację spotkań integracyjnych. Na szczęście ten trudny okres mamy już za sobą i spotkania w szerszym gronie są już możliwe. W wielu zespołach w zeszłym roku odbyły się spotkania wigilijne. W sprawie najbliższych planów integracyjnych w danym zespole najlepiej jest zasięgnąć informacji u bezpośredniego przełożonego. Pozdrawiamy serdecznie.

Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej w firmie Caverion Poland S.A.? Jakich rad mógłbyś udzielić osobie, która rozważa skorzystanie z zaproszenia na spotkanie w tym miejscu? Czy poleciłbyś jej, a może odradził wykorzystanie szansy?

Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w Caverion Poland S.A.? Co poradzicie osobie poszukującej tam pracy? Na GoWork.pl pojawiło się 25 października kilka ogłoszeń.

@Pytanie

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. CV można składać na adres mailowy: rekrutacja@caverion.com. Rekrutacja zazwyczaj składa się z dwóch etapów: pierwszy to rozmowa telefoniczna a kolejny to rozmowa w lokalizacji zatrudnienia. Serdecznie zapraszamy do aplikowania.

PSzyja

Witam chciałbym się dowiedzieć o maszynach na stanowisku frezerskim i oprogramowaniu którego używacie do pisania programów. Również jestem zainteresowany zarobkami oraz jak wygląda u was praca na narzędziowni. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi

@PSzyja

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału w procesie rekrutacji. Porozmawiamy szerzej podczas rozmowy rekrutacyjnej. CV można składać na adres mailowy: rekrutacja@caverion.com

Tomek

Witam, czy ktoś może opisać warunki pracy na obróbce w Zabrzu? (CNC)

@Tomek

Panie Tomku zapraszamy serdecznie do wzięcia udziału w procesie rekrutacji. Porozmawiamy podczas rozmowy rekrutacyjnej. CV można składać na adres mailowy: rekrutacja@caverion.com

Technik

Dla mnie ważne jest, że przez pandemię nie straciłem pracy. Były nawet podwyżki.

Elpacino

Te odprawy na hali B-13 w Swidniku o ile tak to mozna nazwać nigdy tego niezapomne jak kierownik krzyczy na ludzi a oni na siebie nawzajem.Czasami było slychac nawet przed halą .Momenty gdy z-ca kierownika wyganiajacy ludzi na zewnątrz,bo może z Zabrza z tych wyzej juz ktoś przyjechal,albo kierownik jest nabuzowany to już uciekajcie coś robic (bójcie sie pomyśleć po co wpadliscie na hale) bo sie wam dostanie ze tu pracujecie.Wszystko co sie tu opisuje jest tak prawidziwe.Mobbing,dyskryminacja ludzi ktorzy rzeczywiscie pracuja a nie maja zadnych szans na waloryzacje,brak premi jakichkolwiek,brak narzędzi,rozp..rdol na magazynie i u sekretarki,ktora nawet nie wie jak sie nazywa i kiedy przyjda jakies ubrania robocze,ktore zamowila ponad rok temu.O odcinkach juz nawet nie wspomnę,bo nawet z naliczaniem dni urlopowych i tych przepracowanych ma problem to totalne dno.Nigdy nie ma artykułów na magazynie rzeby usunac jakas awarie nawet z tych podstawowych.Wszystko leży tam na podłodze a nie na regalach.Wózki transportowe tylko dla wybrańców melexy a reszta niech jezdzi krupami,ktore nie maja nawet hamulców,podłogi,oświetlenia i opon nadajacych sie do jazdy.Siedziba firmy znajduje sìe na drugim koncu zakładu i dziennie trzeba się naprawde nachodzić zeby coś zrobić,gdy nie ma wózka.Grupa remontowa to jakaś porażka za malo ludzi a roboty jakby tam ich bylo o połowę wiecej.Brak osoby zarzadzajacej i spychalstwo ze strony mistrza obowiazków na brygadziste,ktory sobie z tym kompletnie nie radzi.Pamietam jak nosilem tiga ponad kilometr w jedna strone z buta a kolega butle.Smiech na sali.Praca w tej firmie jest jakby za kare.Nikt nic nie wie,nie rozumie,nie ma na nic czasu.Inzynier Michał jest rownież dobrym dowodem na to,ze robiac cos z niczego mozna zaoszczedzic czas,pieniadze i zdrowie ludzi.Zamiast zamowic cos plug&play zamowi Ci cos zupelnie innego i przerobisz wtedy cala instalacje od nowa i narabisz sie tez za free.Zatrudniajcie dalej nowych ludzi a nie doceniajacie tych co robia to napewno na tym zyskacie.

Obecny pracownik
@Elpacino

Daniel, po co tutaj jeszcze pracujesz skoro tak Ci źle?

Małgorzata

Nie mam pojęcia, kiedy zmieni się kierownictwo w Maintpartner ASI - sama dopiero zaczęłam szukać informacji odnośnie pracy tam. Z Twojego nicka wnioskuję, iż już nie pracujesz w tej firmie. Czy na Twoje odejście stamtąd wpływ miało tylko kierownictwo, czy i warunki nie były najlepsze? Powiedz coś więcej.

Byly Pracownik
@Małgorzata

Było dobrze dopóki nie zaczął rządzic obecny kierownik. a jego rządy to kompletna żenada , brak szacunku dla pracowników,puste obietnice,totalna porażka w każdej dziedzinie.Nic dobrego nie mogę powiedziec o tej firmie i odradzam podjęcie tam pracy.Proszę omijać tę firme szerokim kołem.

@Byly Pracownik

A kiedy odszedłeś i czemu?

Czy poza podaną przez Ciebie stawką wynagrodzenia osoby zatrudnione w firmie Maintpartner ASI mogą liczyć na ewentualne świadczenia dodatkowe?

@Adam

Tak. Są świadczenia świąteczne oraz wczasy pod gruszą. Premie, pakiet medyczny, ubezpieczenie, dofinansowanie do Multi sport. Dofinansowanie do okularów. Podwyżki roczne. Niewielkie ale są. Płacą zawsze na czas.

V

Czy mógłby się ktoś podzielić informacją jak wygląda typowa rozmowa kwalifikacyjna na stanowiska finansowe?

Karolina

Mieliście obiecane podwyżki? I co, dostaliście?

Damian

Witam wszystkich szukających opinie o narzędziowni zlokalizowanej w Zabrzu. Z mojej strony mogę bardzo polecić tego pracodawce, w szczególności dla osób chcących się rozwijać w zakresie obsługiwania i programowania obrabiarek CNC. Pracując w tym zakładzie można nauczyć się praktycznie wszystkiego co związane z obróbka skrawaniem. Personel kierowniczy przyjazny oraz bardzo pomocny, to samo mogę powiedzieć o reszcie pracowników. Pracowałem tam ponad 1.5 roku i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że był to naprawdę owocny i przyjemnie spędzany czas. Pracę zmieniłem ze względów tylko i wyłącznie osobistych. Jako były pracownik Maintpartner ASI Sp. z o.o. (narzędziownia) szczerze polecam to miejsce pracy.

Izabela
@Damian

Czy możesz napisać czy pracodawca oferuje ubezpieczenie i jaka umowa jest proponowana?

Hanna

Maintpartner ASI to bardzo dobry pracodawca. Zresztą wystarczy popatrzeć na forum, że nie ma wpisów bo ludzie są zadowoleni z pracy!

Tomek

Witam czy macie w firmie wytaczarki cnc?

Luiza

Obserwując forum widać , że negatywne opinie piszą pracownicy będący na bakier z pracą!!!

Pablo

Ci co pracują w tej branży znają główne firmy, które liczą się na tym rynku, ale jeśli chodzi o warunki zatrudnienia to mainpartner plasuje się w czołówce.. wystarczy popytać

gość
@Pablo

zgadzam sie

trop
@Pablo

w czołówce firm z której uciekają pracownicy to fakt

anonymous
@trop

no chyba nie..

goske
@anonymous

nikt mi nie powie, że mainpartner nie jest liderem w tej branży

kot
@goske

maintpartner jest liderem w każdej branży Oni znają się prawie fszystkim :) Ostatnio nawet próbowali zawładnąć światem i już prawie mi się udało. A te ich value elementy są w stanie walczyć z globalnym ociepleniem... nawet ;)

cynk
@goske

No jest liderem w ......biciu piany !

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracuje długo w tej firmie na stanowisku elektronik , po wiem tam pracy jest ale nie narzekam. Firma bardzo dobra , ludzie mili , po za tym premie są i nie dawno robiłem szkolenie z czego podniosłem sobie kwalifikacje z czego jestem zadowolony.

Roman
@Marek

Też mogę to potwierdzić, dużo pracy ale po co narzekać . Wynagrodzenie jest dobre i nie ma opóźnienia z wypłatą , zawsze jest na czas. Po za tym nie rozumiem osób co narzekają na prace.

Damian
@Marek

chłopaki z której części Polski piszecie pochwalcie się gdzie jest. Podpisywaleś lojalkj po tym szkoleniu dużo cie obciąża jak dojedziesz ?

cynk
@Damian

O jakich premiach mówisz?

trsg

Wygląda na to że firma sama sobie pisze komentarze!

Zostaw merytoryczną opinię o Caverion Poland S.A. - Zabrze

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Caverion Poland S.A.?

Zobacz opinie na temat firmy Caverion Poland S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Caverion Poland S.A.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Caverion Poland S.A.
Przejdź do nowych opinii