BSC Drukarnia Opakowań S. A.

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 81 ocen.

Opinie o BSC Drukarnia Opakowań S. A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSC Drukarnia Opakowań S. A.

uprzejmy facet sp zoo

rozmowa o prace straszna szef produkcji CHYBA bo szacunek do mnie zerowy ja do niego uprzejmie a on odpowiedzi burackie gościu nie nadaje się do rekrutacji pracowników. Jak zadałem pytanie ile będzie mi płacić to odpowiedział CHYBA 20 zł brutto na godzinę. na rozmowę trzeba się przygotować. straciłem tylko czas nie polecam takiej pracy bo od samego początku rozmowy z tym CHYBA człowiekiem odechciało mi się tam robić :(

Zawiedziony

Ta firma to tylko wygląda z zewnątrz ładnie Budynek z klinkieru ???? To co tam się dzieje to parodia Zero szacunku to pracownika Na tzw Studiu to kadra kierownicza dawno przestała mieć pomysł na ten dział Jeden haos Zero organizacji Robić szybko żeby tylo wyszło z działu Bez kontroli Pseudo kierownictwo Zero współpracy Każdy tylko grzeje stołki Duża rotacja na Studiu / Ctp wynika z braku organizacji Zero rozmow z pracownikiem Brak motywacji Nie miła atmosfera Nie polecam Kolchoz

Pracownik
@Zawiedziony 27.10.2017 01:02
Ta firma to tylko wygląda z zewnątrz ładnie Budynek z klinkieru ???? To co tam się dzieje to parodia Zero szacunku to pracownik...

Potwierdzam to co ostatnio dzieje się na Studiu to jeden wielki (usunięte przez administratora) Zero organizacji z strony kierownika Wymagania ogromne a szacunku Zero Praca zostaje wypchnieta niech się martwią inni Może nikt nie zauważy Kiedy tovsie zmieni ! Ilu jeszcze ludzi musi odejść żeby zaszły jakieś zmiany Jeśli chcesz pracować w nie miłej atmosferze proszę bardzo Powodzenia ! Kadra kierownicza na dziale Studio to parodia Zero profesjonalizmu Ogólnie z dnia na dzień coraz gorzej

nornalnyPracownik

Jeden wielki wyzysk. Kierownicy ktorzy myślą, że są najmądrzejsi chociaż większość z nich pracowała na maszynach a teraz wielkie pany.. Zero szacunku do pracowników zwłaszcza do kobiet teksty byle poniżyc przy innych i pokazać swoją wladze. A najlepiej nawrzeszczeć przy grupkach ludzi za nic żeby zrobić szum jakim się to nie jest kierownikiem po czym wychodzi że kogoś innego jest wina ani przepraszam ani nic.Wypłatya nie ważne czy praca przez agencję czy na normalnej umowie. Traktowanie kobiet jak szm.ty do brudnej roboty( ciągnięcie ciężkich palet,zapier.dalanie na szybkich maszynach zeby jak najszyciej) a panowie siedzą na du.pach i w telefonach (sztance oraz operatorzy). Klasa wyższa nawet nie potrafi powiedzieć 'dzien dobry' bo przecież oni nie będą mówić komuś z produkcji. Nie wspominając o pracownikach z Ukrainy..traktowani jak święte krowy .. kobiety nie wchodzą na maszyny bo nie umieją albo rączki bolą ale wszystkie polki muszą dawać radę nawet gdyby miały zemdleć. Panowie z Ukrainy tak samo rączki bolą to kobiety Polki za nich robią..Zatrudnianie pracowników którzy ani słowa po Polsku i to nie kierownik tłumaczy zadań tylko pracownik ma się męczyć i porozumieć.

plpl

Witam Czy ktoś się orientuje jakie są zarobki na stanowisku opertora CTP?

Łysy

Witam jak wygladaja stawki godzinowe na maszynach sztancujących bobst mam 10 lat doswiadczenia.Ile mozna wyciagnac na mc.pozdro

Lidia

@MHdlaczego według Ciebie w firmie BSC Drukarnia Opakowań S. A. nie liczy się człowiek? Czy masz na to jakieś argumenty? Napiszesz coś więcej na ten temat? Takie informacje będą ważne dla osób co chcą aplikować do firmy BSC Drukarnia Opakowań S. A.

pracownik
@Lidia 03.10.2017 15:25
@MHdlaczego według Ciebie w firmie BSC Drukarnia Opakowań S. A. nie liczy się człowiek? Czy masz na to jakieś argumenty? Napisz...

Nie liczy się człowiek bo święta czy nie święta do roboty..nie ma kogoś w pracy to Ty za tą osobe zap.ierdalasz po 12

MH

W tej firmie nie liczy się człowiek. Jedyne co się liczy to tylko słupki. "matematyka nie klamie" he he he

Lidia

@Dot czy pracujesz w firmie BSC Drukarnia Opakowań S. A.? Czy możesz rozwinąć swoją myśl? Co powiesz o możliwościach awansu w firmie? W jakich godzinach się pracuje? Jaka panuje atmosfera? @Gucio czy wiesz z jakiego powodu pracownicy się zwalniają? Czy nadgodziny w firmie są płatne?

Gucio
@Lidia 13.09.2017 16:13
@Dot czy pracujesz w firmie BSC Drukarnia Opakowań S. A.? Czy możesz rozwinąć swoją myśl? Co powiesz o możliwościach awansu w f...

Nadgodziny nie sa płatne i nigdy nie były. Ostatni miesiąc poszczuł ludzi i sypnął +50% za nadgodziny bo nie ma komu robic, ale oczywiście i tu mała (wyjebka) bo płatne dopiero powyżej 180h

Gucio

Ludzie sie zwalniają a kierownicy i prezes nic nie robią. Maja gdzieś pracowników a resztę gnębią o 12 godzin???????? Dramat!!!!!

Dot
@Gucio 01.09.2017 13:34
Ludzie sie zwalniają a kierownicy i prezes nic nie robią. Maja gdzieś pracowników a resztę gnębią o 12 godzin???????? Dramat!!...

Odwiedza dot2dot;)

Haniu w cieniu

Cześć, może ktoś powiedzieć jak wygląda praca operatora CTP? Tzn osoby od świecenia płyt? Ile zmian, coś o zarobkach?

traker

Czy nikt nie ma kontroli nad rozładunkami surowca ?Magazynier ogląda sobie filmy ,a samochody godzinami czekają na rozładunek. Całkowity brak reakcji i odpowiedzialności ze strony kierownictwa.

KINOMAN
@traker 05.05.2017 20:48
Czy nikt nie ma kontroli nad rozładunkami surowca ?Magazynier ogląda sobie filmy ,a samochody godzinami czekają na rozładunek....

PO PIERWSZE: PISZE SIĘ "TRUCKER" WORASIE PO DRUGIE: ILE CZASU GNIJESZ W CLIPIE? A RACZEJ ŻRESZ OBIAD? PO TRZECIE: WASZE SMUTNE DOSTAWY TO CZĘŚĆ PRACY JAKĄ TRZEBA TAM WYKONAĆ, SĄ WAŻNIEJSZE CELE DO WYKONANIA...

awsderf

Czy ktos pracował na stanowisku introligator CTP i moze powiedziec cos na ten temat ? Jak mniej wiecej wygl;adaja zarobki na takim stanowisku ? Jak wyglada praca ? Z góry dziękuje

fdfdfd

jest srednio.. plusy: nienagorsza atmosferaa,wiara raczej spoko, brak presji i jakies spinki oczywiscie mowie o stanowisku pakowacza. prace konczy sie z reguly 20 min przed czasem np 13.40 bo maszynyy wylaczaja. na legalu mozna chodzic na fajke nawet bardzo czesto czasami wiec pod tym wzgleedem nie ma rygoru, sa czeste przestoje wiec na legalu sie stoi i czeka. od junikowa 5 minut wiec blisko minusty. mala kasa na zleceniiu10-11 na reke. godziny nocne bez dodatku. kazda nadgodzina normalnie placona, czasami na szybkiej maszynie mozna sie narobic. do tych co narzekaja: ludzie a gdziie robola traktuja jakos super. teraz ludzie po studiach nie maja pracy to co dopiiero wiara po zawodowca z zerowymi umiejetnosciami. nikogo tam na lancuchu nie trzymaja a jednak wiara siedzi. a znajmosci to normalka. sporo niepelnosprawnych tam pracuje.

Ola
@fdfdfd 22.02.2017 22:27
jest srednio.. plusy: nienagorsza atmosferaa,wiara raczej spoko, brak presji i jakies spinki oczywiscie mowie o stanowisku pak...

Socjotechniczna autoreklama ? 10 zł to jakaś kpina, jak chcesz pakować Sadach poszukaj, darmowy transport Co do bezrobocia to w Poznaniu jest 2,2% każdy kto chce ma pracę.

Pixie

Pracowałam dorywczo na umowe zlecenie przez miesiąc, praca nie wymagająca jakiś nadzwyczajnych umiejętności. Kierownictwo w porządku oprócz jednego kierownika ale da sie przeżyć, jeżeli ktoś chce sobie tylko chwilowo dorobić.

momo

....trudno powiedzieć myśle że od 2800pln na rekę moga rzucić na poczatek

momo

Praca w DTP jako grafik jest II zmianowa podlega pod dział Studio; 13 osób w tym 2 os. montaż, 3 os przy świeceniu płyt, 4 os. CAD w tym lider i pozostałe osoby. W chwili obecnej jest jeden grafik a pracy mnóstwo możesz dostać kilkanaście grafik dziennie do przygotowania.

nick
@momo 26.11.2016 03:21
Praca w DTP jako grafik jest II zmianowa podlega pod dział Studio; 13 osób w tym 2 os. montaż, 3 os przy świeceniu płyt, 4 os....

To co piszesz o kilkunastu grafikach do przygotowania to naprawdę nie ciekawie, wręcz bardzo nieciekawie. @momo z tymi karami to firma powinna się liczyć jeżeli obciąża pracowników taką ilością grafik do przygotowania a jak wyglądają zarobki w DTP, CAD itp ? może wynagrodzenia są adekwatne ?

momo

Jak zrobisz błąd w grafice i powstaną koszty to możesz być pewny kary finasowej i na chleb nie zarobisz.

Rafał

Rafał zawsze pupę lizał "mały"a teraz kierownik od hamstwa , zakład jak każdy jeden wydoić i pomiżyć pracownika. Tam mogą same bambry pracować.

Rafał

Rafał zawsze pupę lizał "mały"a teraz kierownik od hamstwa , zakład jak każdy jeden wydoić i pomiżyć pracownika. Tam mogą same bambry pracować.

babajaga

także zauważyłam info o pracy w DTP, póki co tylko obserwuję co się dzieje w Poznaniu, bo zamierzam w ciągu roku zmienić pracę . Praca w DTP także 3zmianowa? Jak wygląda średnia stawka na dzień dobry i czy faktycznie pracuje tam tylko 30 osób?

momo

Najwięcej rotacji jest w studio graficy dtp zmieniają się co 1.5 roku. Atmosfera nieciekawa i organizacja pracy nie wypada najlepiej.

Ann
@momo 04.11.2016 23:45
Najwięcej rotacji jest w studio graficy dtp zmieniają się co 1.5 roku. Atmosfera nieciekawa i organizacja pracy nie wypada naj...

Możesz napisać coś więcej, nie chciałbym wtopić i ryzykować

ijk

Hej, wiadomo coś o nowych ofertach pracy? Podobno nie ma rotacji

Robol

Wtiam. Pracuje tam od miesiąca i powiem, że nie jest źle. Moją główną pracą jest pakowanie wyrobów i wkładanie na palety. Zarobki 12 netto za godzine dla mnie spoko. Pierwsza wypłata 2200 a jakoś wielce przeciążony się nie czułem. Praca od 6 do 14 albo od 14 do 22 i do tego nadgodziny jak ktoś chętny. :) Dla mnie pozytywnie

ROBOL

Apropo nadgodzin w tej firmie. Praca w godzinach nadliczbowych jest limitowana : a) w skali doby, b) w skali tygodnia (w okresie rozliczeniowym), c) w skali roku kalendarzowym. Maksymalna liczba godzin nadliczbowych w skali doby wynika pośrednio z przepisów Kodeksu pracy o odpoczynku dobowym i zależy od systemu i rozkładu czasu pracy, w jakim jest zatrudniony konkretny pracownik. Ze względu na konieczność zagwarantowania pracownikowi 11-godzinnego odpoczynku dobowego, czas pracy wraz z pracą nadliczbową nie może przekroczyć 13 godzin na dobę. Tygodniowy czas pracy łącznie z godzinami nadliczbowymi nie może przekraczać przeciętnie 48 godzin w przyjętym okresie rozliczeniowym. Ograniczenie to nie dotyczy jednak pracowników zarządzających w imieniu pracodawcy zakładem pracy. Liczba godzin nadliczbowych przepracowanych w związku ze szczególnymi potrzebami pracodawcy nie może przekroczyć dla poszczególnego pracownika 150 godzin w roku kalendarzowym. W układzie zbiorowym pracy lub w regulaminie pracy albo w umowie o pracę, jeżeli pracodawca nie jest objęty układem zbiorowym pracy lub nie jest obowiązany do ustalenia regulaminu pracy, jest dopuszczalne ustalenie innej liczby godzin nadliczbowych w roku kalendarzowym. Wskutek tego nie może jednak dojść do przekroczenia przeciętnej 48-godzinnej tygodniowej normy czasu pracy. Wydaje mi sie ze Pracdawca gruuubo przesadza. A za przesady sa spore kary.

Lili

Hej mam iść na rozmowę na stanowisko laborantki. Powiedzcie mi jak tam praca wygląda chodzi o godzinowke i pensje. Są jakieś socjalne pieniążki. Jest ktoś ze Sremu co dojeżdża? Warto się tam pchać?

anonim
@Lili 08.05.2016 21:45
Hej mam iść na rozmowę na stanowisko laborantki. Powiedzcie mi jak tam praca wygląda chodzi o godzinowke i pensje. Są jakieś so...

Hej, Pracuje co prawda w innym dziale. 8 godzin od pon do pt plus soboty, czasem nadgodziny są do 12h. Pensje marne, brak podwyżek. Nie ma socjalnych pieniędzy, nawet nie ma karty multisport.

anonim

Firma jest dobra na zdobycie doświadczenia, nauczenia się czegoś. Jako pierwsza praca to jest w sam raz. Jest to duże przedsiębiorstwo, więc w Cv warto mieć pozycję, że pracowało się tutaj. I z dobrych opinii to tyle. Więcej jest wad. Prezes w ogóle nie szanuje pracowników, nie docenia ich, jego polityka to jak nie ta osoba to przyjdzie następna. Może przyjść nawet osoba z ulicy, byle pracowała najlepiej po 12h przez 7 dni w tygodniu. Prezesowi tylko zależy na zysku, na wydajności, żeby jak najwięcej wyprodukować w jak najkrótszym czasie. Momentami przez to łamie prawo pracy. Święta powinny być wolne, a w święto 3 króli kazał przyjść do pracy w zamian dał wolne sobotę. Nawet za pracę w święto nie zapłacił 100% nadgodzin. A też tu pracują ludzie religijni, którzy chodzą do Kościoła. W ogóle nie liczy się zdaniem innych. Płace niskie, zero podwyżek, już na początku roku zakłada, że w tym roku podwyżek nie będzie. Firma która ma zysku kilkanaście milionów złotych i się jeszcze bardziej rozbudowuje to powinna doceniać pracowników, ale z tego się robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Panie Prezesie niech się Pan zastanowi nad tym, bo niedługo będzie Pan sam pracował i pakował kartoniki.

bianca

@Don byłam na 1 rozmowie, ale wybrali kogoś innego na to miejsce.

sama prawda

Firma sama w sobie dobra, tylko ludzie źle dobrani. 1. Zatrudnianie ludzi na podstawie "znajomości", czy ktoś w ogóle patrzy na wykształcenie? Nieliczni wybrani z "powołania". 2. Kierownicy na produkcji - sami byli kiedyś zwykłymi "robolami", operator sztancy, operator sklejarki, chyba tylko jeden zatrudniony na podstawie doświadczenia kierowniczego. Przeszli na wyższe stanowisko i nagle stali się ważni bo dostali miano "kierownicy", choć moim zdaniem to zwykli brygadziści. W dodatku źle dobierają pracę ludziom. Panie pracują wszędzie, bo przecież czemu nie? Operatorzy mogą wszystko, pakowaczki, pakowacze - nie. Każdy taktowany jest inaczej, nie wiem czy to zależne od tego kto bardziej wchodzi im w tyłek? Jeden może to, a drugi tego nie może bo od razu zwraca mu się uwagę. Niektórzy są święci, a inni be, bo przecież dlaczego by nie? Im bardziej im się podliżesz tym lepiej. Mają swoje humorki, jak podpadniesz któremuś w ten gorszy dzień to premia ucięta bo tylko te złe rzeczy zostają w pamięci, inne, te dobre, nie. Swoje humory powinni zostawiać w domu. Tylko psują tym atmosferę. Zero zainteresowania pracownikiem, skończysz swoje musisz iść i się pytać co masz robić, praktycznie o wszystko trzeba się prosić. A to leży w ich interesie. Brak czasu? To może nie powinien być kierownikiem? 3. Pracownicy to typowe przedszkole, plotki i głupie uwagi, jeden mądrzejszy od drugiego, a tak naprawdę głupszy od tego pierwszego. Totalna wieś, ktoś wie, wiedzą wszyscy. Trzeba uważać na to komu zaufać, komu nie. Nie traktować niczego na poważnie. Ciągłe tematy kasy, wyścig szczurów, byleby mieć więcej od tego drugiego. 4. Wchodzisz jako nowy zostajesz wyśmiany przy pierwszym, lepszym błędzie, bo przecież tam każdy na początku był chodzącym ideałem. 5. Każdy traktowany inaczej. Każdy ma inną wypłatę, każdy ma inną stawkę, na jakiej zasadzie? Każdy jest równy Panie Prezesie! Niektórzy mają dzieci, nie zawsze mogą przyjść do pracy. Sobota - nieobowiązkowa, ale trzeba przyjść bo będzie ciach! po premii. Ciągła nagonka na nadgodziny bo nie mogą wyrobić się z towarem, trzeba było to inaczej zrobić, a nie zmuszać ludzi do wypruwania sobie flaków! 6. Wolne? Owszem, ale wtedy kiedy pasuje kierownikom, takie proszenie się o wszystko, dziękuję bardzo za łaskę..... 7. Wyższe stanowisko patrzą na niższe z góry, słowa "dzień dobry" ich nie obowiązują. Ty im mówisz, albo nie odzywaj się wcale bo oni pierwsi ci na pewno nie powiedzą. 8. Niektórzy zatrudnieni dla "ozdoby". 9. Zarobki nie są takie złe, jak się starasz, na pewno lepiej niż na magazynach, produkcjach na obrzeżach Poznania. 10. Generalnie prawo firmy to: "Liż d***, a będziesz dobrze traktowany." PANIE PREZESIE, POLECAM ZASTANOWIĆ SIĘ NAD POLITYKĄ FIRMY, BO JEST MIERNA!!

Bartosz

to Bsc drukania kiedy data w wypłaty?

jacek

@fgwewefnk, i jakie odczucia po rozmowie? warto sie tam przeniesc? bo jestem w bardzo podobnej sytuacji

fgwewefnk

Hej, zostałam zaproszona na rozmowę w tej firmie, jednak praca tutaj wiązałaby się z przeprowadzką. Obecnie zarabiam u siebie w drukarni 1700 zł, czy tu dostanę więcej? (na rękę oczywiście)

anonim

Firma układów i ukladzikow

anonim

Jeden wielki wyzysk ludzi. Ludzie pracują za marne grosze. Nie ma to jak buraki dorobia się kasy. Trzeba uważać żeby komuś waznemu nie podpasc.

bianca

@swdefrg ogłoszenie na grafika ciągle wisi na pracuj.pl :). Zostało mu tam jeszcze 12 dni. Generalnie też mam dobre przeczucia, wydaje mi się że można znaleźć miejsce na miarę swojego doświadczenia i rozwijać się dalej :) jesteś w jakiś sposób otrzaskany y w temAcie czy dopiero zamierzasz zacząć?

bianca

Witam Was, również czekam na oponie odnośnie pracy w dziale graficznym. Na jaką stawkę można liczyć, jaka atmosfera, ilu grafików pracuje w firmie. Z góry dzięki :)

xxx

Obecnie pracuje w BSC i potwierdzam wszystkie poprzednie opinie zwłaszcza o kierownikach zero szacunku do pracownika no chyba ze się dasz poniżać. Każdy traktowany inaczej jesli cię polubią i nie chorujesz ani razu w ciągu roku i nie kożystasz z urlopu to da sie przeżyć i zapierdzielasz za 10 bo jest mało pracownikow a kobiety pracują ciężej niż meżczyzni bo tak nasi mądrzy inaczej kierownicy rozdzielają prace

robal

Wyzysk pracowników przez bezmózgich kierowników.Zarobki zależy gdzie robisz, na produkcji miałem 1700 i po 5 latach super podwyżka aż o uwaga to nie żart 30 gr.

work98

witam zaprosili mnie tam na rozmowe do działu projektowego, warto? jak atmosera, mozliwości rozwoju i kasa?

gospel truth

Firma bardzo prężnie rozwijająca się, co nie przekłada się na płace pracowników. Najlepiej oceniani są ci, którzy robią szum wokół własnej osoby a nie ci którzy naprawdę realizują swoje działania. Pracownik produkcyjny zarabia wyłącznie dzięki kiblowaniu na nadgodzinach. Z tego co wiem, noszony na rękach jest dział handlowy i wszyscy kierownicy pracujący na produkcji i w zaopatrzeniu, cała reszta umysłowych chyba też nie jest zadowolona. Dlatego coraz bardziej widoczna jest tam rotacja chociażby panowie z controllingu zmieniają się trzeci raz w ciągu 2 lat. Kadry mają nową Panią. Jak widać my produkcyjni nie jesteśmy sami w tej ocenie. Polecam zatrudnianie się w dziale handlowym oraz przy maszynach na stanowiskach operator, drukarz. Stanowiska wyjadaczy są zajęte i prędko się nie zwolnią. No i broń cię Panie Boże do Kontroli Jakości tam też kicha.

nemo

być może

pół na pół choć mogło by być lepiej.

Robota znosna( hłe hłe hłe ) ;) ( praca stojąca ) dzieki 12 godzinnym zmianą i pracującym weekendą idzie całkiem dobrze zarobić. ROBOTA NAJLEPSZA DLA SINGLI ORAZ DLA NAPRAWDE WYTRWAŁYCH I SPOKOJNYCH OSÓB. Mogło by być jeszcze lepiej gdyby prezes dotrzymywał słowa w kwesti podwyżek (co rok coś :p) Kierownictwo robi za dużo problemu jak potrzebujesz wyjść wcześniej lub wziąść wolne ale po nerwowej dyskusji i postawieniu sprawy jasno ze nas nie bedzie to z wyrzutami ale jednak da się sprawe załatwić ;D PLUSY - płaca na czas - zarobki - integracje ;p - załoga --koleżeństwo ;P MINUSY - KIEPSKIE podejście kierownictwa do pracownika -traktowanie pracownikow z góry - 12h tryb pracy stojącej (głównie dla osób z rodzinami ) - duża nerwówka gdy potrzeba się zwolnić wcześniej - nie docenianie pracownika - nie równe traktowanie pracowników ( im lepiej gadasz z kierownictwem tym lepiej cię traktuje reszta jest traktowana z góry :/ ) DO KIEROWNICTWA !!! Nigdy nie patrz na nikogo z góry chyba, że pomagasz mu wstać!!! Podsumowując od 1 - 10 daje 5 czyli da sie jakoś wytrzymać poza tym w której firmie by się nie pracowało to i tak będzie się na coś narzekać ...

Tatja

Ogólnie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam wszystko, chamstwo na każdym kroku, oszukują i wyzyskują ludzi zmuszając ich do nadgodzin. Gdyby nie rodzina juz dawno by mnie tam nie było!!! Buraki i chamy!!!

anonim

Tragedii nie ma jak się niczym nie przejmujesz. Robisz swoje i do chaty. Produkcja rządzą ludzie bez inteligencji (chamstwo).

już mam dość

12/h zapomnij o świętach plus terror idiotów

znający firmę

Ludzie zastanówcie się z pracą w BSC.Dopuki będziecie im potrzebni bo macie jakieś kontakty co Pan Prezes będzie wykorzystywał to będzie OK. Ale jak się tylko sprzeciwisz to wylecisz. Domeną Prezesa jest powiedzenie że z BSC się nie odchodzi tylko On może Cię wywalić na zbity p--k.

chin3k

Obecnie pojawiła się oferta pracy w studiu DTP. Mógłby ktoś podpowiedzieć czy warto się w to angażować? W moim przypadku wiąże się to ze sporą przeprowadzką.

Ktoś

Wszystko było by dobrze,gdyby nie chamskie,wyrafinowane i cwaniackie zachowanie p.pseudo "Dyrektora",brak inteligencji i kultury osobistej,pozdrawiam Ciężko pracujących z produkcji. Połowę z tych Bufonów na stołkach,wyrzuciłbym na bruk.

melman

A miale zamiar tom flepy zlorzyc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taki uklad [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wol 7dni w tyg za srubki nara

pracownik

Produkcja - maszyny w dni robocze 6-18, 18-6 czyli 12 godzinne zmiany lub normalnie 3x8h, sobota od rana 8h i niedziele zaczyna od nocki na 22. Nadgodziny są, ale zależy od której strony dasz się poznać na samym starcie. Jeżeli będziesz ZAWSZE od samego początku mówił STANOWCZO NIE, to będziesz miał spokój. Ci, co dali się poznać, że są ulegli i zostają, to mają przesrane, bo kierownikom się w głowie nie mieści, jak w ogóle TY mógłbyś nie przyjść. Poza tym jest jak najbardziej OK. Myślę, że nawet lepiej, niż w niejednym "molochu" z okolic poznania. Ocena 7/10 jeżeli chodzi o produkcję.

mów prawdę

zależy co robisz,ale nadgodziny i praca w weekendy obowiązkowa Mówię o produkcji a nie o biurze,ale kokosów za tyle godzin nie ma

Zostaw opinię o BSC Drukarnia Opakowań S. A. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BSC Drukarnia Opakowań S. A.