BSC Drukarnia Opakowań S. A.

Adres: żmigrodzka 37, 60-171 Poznań

NIP: 7792076889 KRS: 0000032771

BSC Drukarnia Opakowań S. A.
2 102 147 5 1

Opinie o BSC Drukarnia Opakowań S. A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Nowy on
 Opinia

Zastanawiam się nad stanowiskiem pomocnika drukarza (mam doświadczenie), lecz mam pytania ile dostaje się na rękę i jak to jest z nadgodzinami, można robić tylko w weekendy czy można też dłużej zostać ? Co do atmosfery w firmie jak z nią jest ? Ludzie w porządku ?

Pomocna?
TakNie
Maja
 Opinia

Cześć, Na jakie zarobki może liczyć kontroler jakości, bądź laborant w BSC drukarnia?

Pomocna?
TakNie
Nieduży Niemały
 Opinia

Z perspektywy osoby pracującej na dziale druku, polecam każdemu pracę w tej firmie! Czas pracy to zawsze 8 godzin, a kierownicy nigdy nie mają pretensji kiedy odmówisz przyjścia na nadgodziny z dnia na dzień, ponieważ zaplanowałeś miesiąc wcześniej i akurat tego dnia nie możesz. Nie, zawsze jest pełna życzliwość i zrozumienie. Atmosfera? Niezmiennie fantastyczna. Ludzie czują się szanowani i nie ma mowy, żeby ktokolwiek narzekał. Gwiazdą działu druku jest istny Napoleon, kierownik równie wielki, co ten wspaniały dowódca. Podwyżki? Oczywiście, że są. Raz na kilka lat. Ale kto wie, może akurat trafisz, że wypadnie to zaraz (jakieś dwa lata) po Twoim zatrudnieniu. I śpiesz się z aplikacją, bo jak wszyscy w BSC wiedzą, na Twoje miejsce już czekają chętni pod bramą zakładu. Podsumowując: WSPANIAŁA atmosfera, WIELKIE kierownictwo, możliwości rozwoju, zawsze masz czas dla siebie i rodziny, regularne (raz na 5 lat) podwyżki. Jeśli szukasz tego wszystkiego, to BSC (zdecydowanie nie) jest dla Ciebie! Jedyne minusy tego zakładu pracy, to te na akumulatorach wózków elektrycznych. Żałuję, że się zwolniłem jakiś czas temu. Serduszko zawsze bije szybciej jak pomyślę o tym wspaniałym zakładzie pracy na Żmigrodzkiej!

Pomocna?
Tak25Nie
Pilny Obserwator
 Opinia
@Nieduży Niemały 11.10.2018 16:20

Chyba umrę ze śmiechu :) Taką wspaniałą, literacką polszczyzną pisze osobia pracująca na dziale druk :) Ta wypowiedź na kilometr śmierdzi prymitywną propagandą niedorozwiniętego kierownictwa. Walcie się.

Pomocna?
Tak4Nie
Drukarz
 Opinia
@Pilny Obserwator 19.03.2019 22:30

A Ty, Pilny Obserwatorze i Tropicielu Propagandy, naprawdę nie zrozumiałeś ironii ?? I dlaczego uważasz, że drukarz jest od Ciebie gorszy? Jak widać jest zupełnie odwrotnie - tylko osoba inteligentna potrafi biegle posługiwać się sarkazmem.

Pomocna?
Tak1Nie
kiełbol
 Opinia

Nie polecam tej firmy. Startowałem na pomocnika drukarza, wiadomo rozmowa, na którą przyszedł ktoś odpowiadający za pensje itd. i osoba z produkcji najprawdopodobniej kierownik jakiś. Jestem po szkole, w kierunku poligraficznym. Ogólnie pełno pytań co robiłem w poprzedniej drukarni itp. Wymagania bardzo wysokie za marne pieniądze. NA POCZĄTEK 1870 ZŁ! na ręke. Z tego co wiem to w firmie pracuję pełno Ukraińców co źle świadczy o firmie.

Pomocna?
Tak13Nie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rodo
 Opinia
@kiełbol 06.09.2018 18:20

Przyszło 2 kierowników. Obaj się przedstawiliśmy z funkcji i nazwiska. Nie widzę nic dziwnego w wypytywanie o przeszłość zawodową potencjalnego pracownika. Niestety przyszedł Pan nie przygotowany do rozmowy. Życzę powodzenia.

Pomocna?
Tak6Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kiełbol
 Opinia
@Rodo 12.09.2018 18:58

A to dobre. Chyba opisuje cie sytuacje z jednej z ostatnich rozmów. Niestety ja byłem u was ok. rok temu... Skoro nie byłem przygotowany do rozmowy to ciekawe czemu ja wam miałem dać znać czy się decyduje u was pracować. Zadzwoniłem ze rezygnuje i tyle. Nie napisałem tez ze jest to dziwne ile pytań zdajecie. Po prostu napisałem ze jest ich pełno. Wiadomo trzeba wiedzieć co pracownik robił itp. Zresztą z taką ilością Ukraińców nie świadczy to dobrze przy tak dużym miescie jak Poznań.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pilny Obserwator
 Opinia
@Rodo 12.09.2018 18:58

"Nieprzygotowany" piszemy razem, niedouki.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotrasko
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Kiełbol 12.09.2018 20:20

I pisze się opisujecie ????????

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim
 Opinia
@Rodo 12.09.2018 18:58

*nieprzygotowany

Pomocna?
TakNie
Adzia
 Opinia

Czy ktoś sie moze wypowiedziec naa temat pracy kobiet na stonowisku "pakowaczka" ? Zarobki rodzaj wykonywanej pracy itp.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Misza
 Opinia
@Adzia 17.10.2018 16:53

Szkoda czasu jezdzic na rozmowe.Placa to 9,50 na godzine .Zenada

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewka
 Opinia
@Adzia 17.10.2018 16:53

Masakra.Pracuje w tej firmie pare lat jako kobieta i nie wiem co ja tu jeszcze robie?!zero szacunku dla kobietego, (usunięte przez administratora) ze strony kierownikow.a zarobki?nowe osoby które przychodzą dostają 9.5 zł brutto na godzinę. ...nie polecam..tylko stąd uciekać

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gnyk
 Opinia
@Ewka 18.10.2018 01:27

No to ładnie was robią w jajo kiedy stawka minimalna to 13 na godzinę.Jawne złodziejstwo.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mkl
 Opinia
@Gnyk 18.10.2018 11:42

Dziwie sie ze nikt tego nie zglosil do P.I.P

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krytyczny
 Opinia
@Misza 17.10.2018 22:43

Widocznie słabo Cię ocenili. Ja dostałam 16 brutto na okresie próbnym. Może to nie jest dużo, ale więcej niż piszesz. W wypłacie za ostatni miesiąc wszystko się zgadza.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klient
 Opinia
@Krytyczny 22.11.2018 22:39

Tak 16 zł bo przyszłas przez agencję pracy....tyle dają bez premii...natomiast zwykła umowa o pracę to podstawa 9.5 + premia tak żeby wyszła najmniejsza krajowa także twoje 16 bez premi i moje 9.5 z premia to te same pieniadze.dziwie się ze jesteś zadowolona z najniższej krajowej .ale cóż każdy ma swoją poprzacznę

Pomocna?
Tak5Nie1
Zagubiony
 Opinia
@Klient 22.01.2019 08:52

poprzacznę?

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klientp
 Opinia
@Zagubiony 30.01.2019 17:05

Trochę inteligencji i można się domyślić ze chodzi o poprzeczkę....no ale cóż

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BSC Drukarnia Opakowań S.A.
 Opinia

Zwracamy uwagę na postanowienia Regulaminu serwisu GoWork.pl dostępnego pod adresem www.gowork.pl/regulamin, z których wynika m.in., że „Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, (…) treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego (…) jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste (…).” (paragraf 4 ust. 3 Regulaminu) W każdym przypadku zamieszczania w serwisie komentarzy sprzecznych z Regulaminem, Spółka będzie wnosić o usunięcie takich komentarzy przez Administratora serwisu. Jeśli komentarze będą naruszać dobra osobiste Spółki lub jej pracowników, będą podejmowane dodatkowo działania cywilnoprawne, o których mowa w art. 24 Kodeksu cywilnego lub art. 18 ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji.

Pomocna?
Tak10Nie4
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olx
 Opinia

Baton chyba admin tej strony też tam pracuje bo większość twojej opinii wywalił do kosza i nie spodobało misie to.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol
 Opinia

Zarobić się tu da jedynie na wynoszeniu płyt drukujacych

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia
@Robol 28.11.2018 19:55

Rozumiem zatem, że uważasz, że praca w BSC Drukarnia Opakowań jest zbyt nisko opłacana. Na jaki poziom zarobków mogą więc liczyć osoby chcące podjąć pracę w tym miejscu? Jeśli oczywiście chcesz i możesz powiedzieć. Czy wypłata jest zawsze stałą, czy też jej wysokość od czegoś zależy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
osoba
 Opinia

Ja chciałem przyjść do pracy (polak) po 3 misiacach przestali odpowiadać czy rekrutacja się zakończyła czy coś. Także powodzenia życzę, ogłoszenia te same pojawiają się cyklicznie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Krytyczny
 Opinia
@osoba 26.10.2018 10:31

A nie pomyślałeś, że może Twój profil nie odpowiadał? Rekrutacja to jednak selekcja...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
osoba
 Opinia
@Krytyczny 22.11.2018 22:32

Selekcja naturalna bedzie miała miejsce, przetwaja tylko poważne firmy. Niestety mamy rynek pracownika ;-) Powodzenia w selekcji, skończą się wykwalifikowani pracownicy, co kilka miesiecy te same ogłoszenia

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia
@Krytyczny 22.11.2018 22:32

Skoro wypowiadasz się w wątku dotyczącym pracy w BSC Drukarnia Opakowań to rozumiem, że w jakiś sposób byłeś lub jesteś związany z tym przedsiębiorstwem. Co mógłbyś powiedzieć o jego funkcjonowaniu? Ciekawa jestem, jakie mógłbyś wymienić pozytywne i negatywne aspekty pracy w tym miejscu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maxx
 Opinia

Jaka stawka wstepna jest jako operator na sztancach?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baton
 Opinia

Nie czarujmy się bsc to (usunięte przez administratora) stawka na start 7.70 na godz zero szacunku dla ludzi kierownictwo chamskie lekceważące pracowników nie pomogą w niczym wszystko u nich jest na nie.Ci którzy pracują są najgorsi nie docenią cie.Jedno wielkie podpirdalanie lizustwo nawet ukraińcy już mają w nosie tą robotę.Podwyżka raz na 5 lat dosłownie 30 groszy żenada.Ciężka praca fizyczna latasz jak idiota po wszystkich stanowiskach bo nie ma ludzi .Zadajcie sobie pytania dlaczego.Jeśli się robi cały miesiąc z dwoma sobotami pracującymi i wypłata 2 tyś zł nic dziwnego .Firma zarżądzana przer bezmózgich kierowników

Pomocna?
Tak10Nie
Pracownik
 Opinia
@Baton 18.10.2018 11:56

Zgadzam się całkowicie.Firma nie dba o pracowników tylko o swoje dobro i swój zysk. Jedynym plusem jest tyko wypłata na czas a potem nic.... Kierownictwo jest aroganckie i zrozumiałe nic do nich nie dociera a najlepiej jakby nie mieć żadnego życia prywatnego,towarzyskego czy rodzinnego. Non stop po12 a spróbuj odmówić to będziesz na cenzurowanym i cyk premie odbierają bo nie jesteś dyspozycyjny.Kieronikom (usunięte przez administratora) do krzeseł poprzyrastały bo jak trzeba się ruszyć jak jest problem na maszynie to jest FOCH.Za nadgodziny płacą tylko na papierze a w rzeczywistości są to gołe godziny bez dodatków.Soboty i niedziele to norma. Przerwy w czasie pracy jest 15 minut i nieważne czy robisz po 8 czy 12 godzin jak robisz po 12 masz dwie przerwy po 7.5 minuty bo tak jest w kodeksie.Ludzie przychodzą do pracy za 9.50 na godzinę brutto pomimo że minimalna stawka to bodajże 13.Jednym słowem wyzysk i (usunięte przez administratora) Nawet najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w tej "firmie "a raczej w kołchozie.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Max
 Opinia

Jak wygląda praca na dziale sztanc i czy są złociarki . Czy warto składać CV i oczywiście jak z zarobkami?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
 Opinia

Tragedia.... Właśnie postanowiłam nie składać papierów do tej firmy... Myślałam, że opinie byłych pracowników z którymi miałam przyjemność rozmawiać są przesadzone ale najwyraźniej nie.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Frdafh
 Opinia
@nick 30.09.2018 18:50

Gratuluje wyboru!!!!!! To dobry wybór!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
halina
 Opinia

a mam pytanko, dlaczego po pół roku ponownie firma poszukuje księgowej? tak źle tam w biurach czy może osoba niekompetentna?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Loka
 Opinia
@halina 11.08.2018 18:28

Tutaj robsz wszystko za darmo. Nie ma co się dziwić.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miki
 Opinia

Firma bardzo dobrze prosperuje. Wszyscy się znają, kochają i pomagają sobie nawzajem. Nikt nikogo nie oszukuje i nie obgaduje. Płace są na bardzo wysokim poziomie i każdy jest zadowolony a ludzie napierają drzwiami i oknami bo każdy chce tutaj pracować. Powstają nowe hale i będzie tylko lepiej. Kolejne podwyżki już za kilka lat ????

Pomocna?
Tak5Nie1
anonymous
 Opinia
@Miki 12.02.2018 17:54

Ha ha ha Qń się uśmial

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adis
 Opinia
@Miki 12.02.2018 17:54

Jak źródła donoszą to operatorzy w którzy ciężko pracują po 12 godzin są w wstanie wyciągnąć nawet 6000 a nawet więcej. Nie zazdroszczę im ponieważ w domu bywają gośćmi

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ABC
 Opinia

Widzę że często pojawia się oferta na Specjalista ds. Konstrukcji Opakowań CAD z czego to wynika, kierownictwu trudno dogodzić, czy atmosfera nie ciekawa lub inne przyczyny ktoś coś wie proszę o info.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
akuku
 Opinia
@ABC 19.09.2018 23:24

od Ryśka to Niemcy mogliby się uczyć Niemieckości. Rotacja wynika stąd że niektórym osobą wydaje się że są bardziej niemieccy od Niemców. Atmosfera ciężka brak współpracy jeden na drugiego potrafi tylko donosić. Jeżeli ktoś jest koneserem ładnie wyglądających firm to polecam jeżeli nie to bym się zastanowił.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nordy
 Opinia

a Jasio? czy Jasio jeszcze pracuje?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Witek
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
L.
 Opinia
@Witek 10.08.2018 10:36

Rekrutacja na pracuj . pl

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rak
 Opinia

Firma gdzie coś się obiecuję i na tym się kończy. Jednych obszarach tworzy się niepotrzebne stanowiska, w innych skapi na pensje żeby ktoś porządny przyszedł. W "studio" to ściema jak się patrzy. Jedni wyplakuja sobie podwyżki jak na CAD, inni kombinują. Jak się da to DTP w tygodniu ściemnia żeby w weekend za setki przyjść robić. Wszystko za przyzwoleniem kierownictwa, bo obie strony zadowolone, jedni dorobia, drudzy nie słyszą marudzenia o podwyżkach. Na CTP rotacja, bo każda osoba znika z tego chaosu i wiecznych pretensji ze wszystkich stron. O dziwo od dłuższego czasu pracują tam dwie ogarniete osoby, ale ich ambicja też skutecznie jest zabijana niezrozumialymi decyzjami. Więc zapewne niedługo znów pojawia się nowe twarze. Na druku pomocnicy się wyszkola i znikają bo nikt nie będzie czekał 10 lat aż dorobi się odp stawki. Generalnie promuje się gamoni, ludzi bez ambicji, ludzi co pół roku na l4 siedzą, no ale tacy do konkurencji nie uciekna więc jest ok.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gamoń z BSC
 Opinia
@Rak 18.04.2018 03:18

Panie Andrzeju, proszę zachować komentarze dla siebie i odejść z godnością, jaka powinna cechować prawdziwego specjalistę, takiego jak Pan.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Won
 Opinia
@Gamoń z BSC 18.04.2018 22:42

Ty nie mow o godnosci, bo nawet na rozmowie nie masz godnoaci do czlowieka. I tan kierownic co wysmiewia i nasmiewa sie

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia

@Iza a możesz w takim razie opowiedzieć o plusach, jakie dostrzegasz w pracy w BSC Drukarnia Opakowań S. A.? Dla wielu osób poszukujących pracy w tej okolicy, wielość różnorodnych opinii jest naprawdę bardzo ważna. Czy podczas Twojego zatrudnienia w firmie, Twoje warunki zatrudnienia ulegały poprawie?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PRzyszły pracownik?
 Opinia

Witam, na jakie wynagrodzenie można liczyć na stanowisku laboranta w dziale kontroli jakości?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jk
 Opinia
@PRzyszły pracownik? 03.07.2018 15:58

Dowiesz się na rozmowie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

Szkoda, że niektóre osoby potrafią tylko narzekać. Taka postawa bardzo źle wpływa na atmosferę w pracy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia

@Olek Babolek, atmosferę w pracy tworzą głównie pracownicy, czy zdarzyło Ci się zwrócić pozostałym uwagę na to, że ich zachowanie jest niestosowne? Może wiesz, czy pracodawca poszukuje teraz nowych osób do pracy? Można skorzystać z jakichś benefitów, pakietu socjalnego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lidia
 Opinia

@Robot, powiesz, co oznacza dla Ciebie fajna atmosfera? Czy pracownicy wszystkich działów mają ze sobą dobry kontakt? Jak oceniasz warunki zatrudnienia, czy pracodawca zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia pracy? Jaki rodzaj umowy oferuje nowym osobom?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek Babolek
 Opinia
@Lidia 19.05.2018 17:51

Fajna atmosfera?! Niby w którym miejscu?! Ludzie obgadują się nawzajem na plecami, chwile myślisz, że jest wszystko OK, a za chwilę słyszysz jakąś plotkę na swój temat!! Pracodawca może i zapewnia wszystkie niezbędne narzędzia pracy, ale zależy na jakim dziale, przeważnie o wszystko trzeba się samemu dopominać........

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

Czy macie jakiś powód, że taka cisza jest na forum?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
L.
 Opinia
@Iza 17.05.2018 11:16

Dlaczego cisza? Wszystkie żale wylane, nikt o nic konkretnego nie pyta to nie ma ruchu ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krzysztof
 Opinia

Witam, Jak wygląda praca dla DTPowca? jakie stawki no i czy warto? recenzje o firmie raczej niepochlebne...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robot
 Opinia
@krzysztof 02.04.2018 20:44

Praca super, atmosfera fajna, ogólnie jest ok, niepochlebne opinie konkurencja pisze, żeby podebrac pracowników

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Porada
 Opinia

Jeśli nie jest naszym obowiązkiem planowanie w firmie to zostawmy to innym i zajmijmy się swoją pracą!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anita
 Opinia

Powiedzcie jaka jest atmosfera? Ludzie są życzliwi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukasz8743
 Opinia

Witam. Wie ktoś jak kształtują się obecnie zarobki i czy warto się tam wybrać? Słyszałem że na początek ok.20zl brutto, jak na początek to chyba nieźle, tylko pytanie jak długo trwa taki początek? ????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
L.
 Opinia
@Lukasz8743 02.03.2018 16:33

To zależy na jakie stanowisko chcesz aplikować i co umiesz. Chcesz przyjść na przyuczenie czy jako doświadczony?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ope
 Opinia
@L. 07.03.2018 14:23

ja byłbym chętny na sklejarke .jako doświadczony ( 6lat )

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
L.
 Opinia
@ope 07.03.2018 19:51

Myślę że możesz wynegocjować nawet trochę więcej :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ope
 Opinia
@L. 07.03.2018 21:21

Czyli mniej więcej od ilu można zacząć negocjować ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
L.
 Opinia
@ope 07.03.2018 21:42

Nie wiem na ile cenisz swoje umiejętności, wystratuj 5zl więcej niż chcesz może się uda :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej
 Opinia
@L. 08.03.2018 03:40

Podpinam się do pytania, czyli zarobki na początek są w granicach 3k? Bo to bez szału jak na takie miasto. I zakładając że ktoś już coś potrafi w introligatorstwie

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ope
 Opinia

Potrzebują teraz pracowników ? Np na sklejarke ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o BSC Drukarnia Opakowań S. A. - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej