3.5/5

Stuttgart - Medipe
Urbach - Medipe
Wadersloh - Medipe
Wiesbaden - Medipe

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Medipe

Opinie o Medipe Wrocław

Nie przegap nowości o Medipe!

Bożena Wachon

12.01.2023 12:20

Profesjonalna firma rzetelność firma z wieloletnim doświadczeniem zawsze pracownicy odbierają tel i udzielają wsparcia oraz rzetelnych informacji dbają o bezpieczeństwo na zleceniu

17.01.2023 15:37

Pani Bożeno - dziękujemy za za docenienie pracy naszych koordynatorów i zaufanie, którym obdarza nas Pani już kilka lat : ) Bardzo nam miło, że chce Pani współpracować właśnie z naszą agencją. Serdecznie pozdrawiamy! : )
    Mal

16.01.2023 08:39

Bardzo profesjonalna firma, interesuje się swoim pracownikami na zleceniu, co 2 tyg. dzwoni koordynatorka do opiekunki i pyta jak przebiega zlecenie. Uważam, że to jest bardzo duży atut firmy. Pozdrawiam serdecznie koordynatorkę mojego zlecenia Pania Anne.

17.01.2023 15:33

Dzień dobry : ) Bardzo dziękujemy za ten komentarz! Pozytywne opinie motywują nas do dalszej pracy i ciągłego rozwoju. Oczywiście przekażemy pozdrowienia Pani Ani : )
    Okłamania agniesia

28.12.2022 10:20

Jedziesz na 2 miesiące, ale sprytna agniesia nie powie, że to są 3 sztele w tym czasie, karierowiczka. Achtung!!
    Danka

08.12.2021 09:47

Mi tam się podoba. Trafiłam na miłą koordynatorkę i fajne zlecenie z super babcia, jeżdżę tam od prawie 4 lat i myślę, że jeszcze kilka wyjazdów przede mną.

25.03.2022 09:39

Dzień dobry : ) Numery, pod którymi można się z nami skontaktować 71 377 88 88 oraz 600 020 315. Można także śmiało pisać na Facebooku, odwiedzając nasz fanpage https://www.facebook.com/MedipeOpieka : )
    Elizabet

14.10.2022 08:29

Za mało płacą ogólnie było ok 3 lata pracowałam z nimi
    Magda

18.09.2022 20:33

Polecam firmę Medipe innym, którzy chcą wyjechać do opieki. Sama dowiedziałam się o nich z polecenia koleżanki. Jestem zadowolona ze współpracy. Owszem, może i ciężko sie jest czasem dodzwonić i stawki za zlecenia może nie są jakieś wysokie ale za to kontakt z firmą jest na poziomie. Rekruterzy są mili, kulturalni i pomocni. Załatwiają sprawy od ręki. Zlecenie na którym obecnie jestem już 2 raz jest takie jak mi przedstawiono w ofercie. Wracam do podopiecznej z chęcią i spokojna o to że w razie czego firma będzie mnie wspierać :)
    ciekawa

30.09.2022 20:34

moze Pani mi odpowie: czy ta firma staje po stronie polskich pracownic?
    REA

30.05.2022 14:57

Z czego to wynika że firma MEDIPE nie odbiera telefonów , jak jest z wynagrodzeniami tej firmy .Chciałam podjąć pracę w tej firmie a teraz zastanawiam się .Może ktoś wypowie się na ten temat .
    Meg

15.09.2022 19:30

To niech panstwo wejdą na FB na grupe Uwaga Mina ostrzegamy się ,gdzie państwo wysłali pana Leszka,jak panstwo potrafią kłamac i szantażowac ludzi.Wstyd. Zero człowieczenstwa

19.09.2022 12:50

Proszę Pani, z naszej strony absolutnie nie ma mowy o kłamstwach i szantażach. To prawda, Pan Leszek jest obecnie na ciężkim zleceniu. Natomiast już się z nim skontaktowaliśmy, aby wyjaśnić całą sytuację.
    Mała

04.09.2022 15:48

Nie polecam pracy w biurze, w Medipe. Ciągła rotacja, brak przejrzystych ustaleń, zasad, ogólnie chaos. Ciągłe zmiany, których pracownicy mają dość. Motywacja do pracy na kiepskim poziomie.

06.09.2022 15:54

Dokładamy wszelkich starań, aby nasza praca była na jak najwyższym poziomie. Każdy komentarz stanowi dla nas jednak ważną informację zwrotną. Zmieniamy się dla Was i cały czas udoskonalamy procedury w firmie. Życzymy kolejnych sukcesów na polu zawodowym. ???? Pozdrawiamy!

05.08.2022 13:44

Czy Medipe ma ściśle ustalone godziny pracy?
    gość

06.08.2022 05:08

Też jestem ciekawa

08.08.2022 10:08

Pracujemy od 8:00 do 16:00 : )
    Maria

22.05.2022 22:25

Czy Medipe zatrudnienia opiekunki z Ukrainy?

23.05.2022 09:24

Dzień dobry, obecnie nie zatrudniamy Opiekunek z Ukrainy, jednak nie wykluczamy, iż w najbliższym czasie sytuacja ulegnie zmiany i będziemy nawiązywali współpracę także z Paniami zza naszej wschodniej granicy : )

26.04.2022 12:08

Pracował ktoś z Was jako Asystentka w Medipe? Powiecie na czym polega praca na tym stanowisku? Czego wymaga się na rekrutacji od kandydata?"

04.05.2022 12:39

Poszukujemy pracownika dokładnie na stanowisko Asystenta z językiem niemieckim w dziale prawnym. : ) Do głównych zadań osoby zatrudnionej będzie należało m.in. sporządzanie, porządkowanie i aktualizowanie dokumentacji prawnej, również w języku niemieckim. Od kandydata oczekujemy przede wszystkim wykształcenia wyższego w obszarze prawnym (zapraszamy także osoby, które są w trakcie studiów : )) oraz znajomości języka niemieckiego, na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację tekstową i sporządzanie, redagowanie oraz analizę tekstów o charakterze prawnym.

02.04.2021 08:59

Czy muszę znać język aby pojechać na zlecenie?

23.02.2022 11:29

Dodamy tylko, że kursy na poziomie podstawowym przed pierwszym wyjazdem są opłacane w formie kaucji zwrotnej - po wyjeździe pieniądze do Pani wracają, a kurs jest bezpłatny.

08.03.2022 16:13

Oferujemy również kursy doszkalające dla osób, które chcą poszerzyć swoje umiejętności językowe :)
    Doti

19.01.2022 16:54

Polecam współpracę z Firma MEDIPE we Wrocławiu.:) Panie koordynatorki chętnie udzielają wsparcia i pomocy w razie trudności związanych z opieka nad Podopiecznymi. Wynagrodzenie zawsze jest na czas a nawet wcześniej. Jest możliwość wybrania miejsca i czasu pracy ( 1, 1,5 ,2 miesiące ) Jestem zadowolona ze współpracy , dlatego polecam firmę MEDIPE każdej osobie, która jest chętna do pracy ze starszymi osobami.
    EllaPamela

27.02.2022 11:25

Czy na umówię jest wpisana stawka za wynagrodzenie i czas trwania zlecenia

28.02.2022 16:46

Dzień dobry :) Na umowie podawana jest stawka dzienna. Są również informację o dniach świątecznych oraz premiach umownych (np. za polecenie). Umowa podpisywana jest na czas określony, jednak w jej treści nie przedstawia się czasu trwania zlecenia – chociażby ze względu na naprzemienność pracy. Zachęcamy do kontaktu z naszymi konsultantami 71 377 88 88, z chęcią odpowiedzą na wszelkie pytania związane z formalną stroną współpracy :) Pozdrawiamy, zespół MEDIPE.
    Aga

12.06.2020 10:48

Wydaje mi się że w tej firmie panuje antropologia wszystko jest piękne do pierwszego problemu na zleceniu i próśb o pomoc firma nie odbiera telefonów zbywa i radź sobie sam nie polecam

23.02.2022 11:42

Pani Agato, każda z naszych opiekunek ma przypisanego koordynatora, dodatkowo istnieje alarmowa linia 24/7 w przypadku nagłych sytuacji. Dbamy o kontakt z Paniami na zleceniach, nasi konsultanci dzwonią, by upewnić się, czy wszystko jest w porządku. W sytuacji, kiedy na zleceniu pojawia się problem, nasi koordynatorzy robią, co w ich mocy, by go rozwiązać. Zależy nam na komforcie i dobrym samopoczuciu naszych Pań!
    Lena

11.11.2020 16:07

Skoro nie pomagają w trudnych sytuacjach na zleceniu to znaczy że nie mają koordynatorów w Niemczech!!!!!! To bardzo źle świadczy o firmie że w razie problemów na zleceniu nie odbierają telefonów od opiekunki !

06.04.2021 13:11

Zawsze staramy się jak możemy pomagać Opiekunce na zleceniu. Mamy koordynatorów i partnerów na terenie Niemiec. Jest też numer alarmowy, na który można dzwonić w razie potrzeby, 24h/dobę, również w weekendy. Jeśli koordynator nie odbiera, można dzwonić na numer główniej siedziby firmy we Wrocławiu, lub na telefon alarmowy. Opiekunka nigdy nie jest pozostawiona sama sobie na zleceniu. Pozdrawiamy!

23.02.2022 11:25

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Co Pani rozumie przez koordynatora w Niemczech? Ponieważ zlecenia mamy w całym kraju, byłoby to logistycznie niemożliwe do zrealizowania. Natomiast mamy całodobowy numer alarmowy, a każda opiekunka - przypisanego koordynatora, do którego może się w razie potrzeby zgłosić.
    Bebe

02.10.2021 12:44

Nie polecam w rozmowie z konsultantem było cacy cacy Jeszcze nie zdążyłam wyjechać a już zdążyłam zauważyć wiele nieprawidłowości. Prosząc o wytłumaczenie na maila spraw który nie do końca były zrozumiałe oczywiście nie otrzymałam odpowiedzi. Prosząc o potwierdzenie na maila że otrzymam premię oczywiście też nie otrzymałam odpowiedzi. Po podpisaniu umowy w ogóle nie odbieraNo ode mnie telefonów. Szczęście w nieszczęściu zachorowałam na covid i udało mi się uniknąć wyjazdu. Po dwóch tygodniach złożyłam wypowiedzenie.

23.02.2022 11:17

Dzień dobry, dziękujemy za przesłanie opinii. Jesteśmy firmą o ugruntowanej pozycji i 10-letnim doświadczeniu, dlatego zarówno kwestie formalne, jak i wsparcie na wyjeździe traktujemy z odpowiednim zaangażowaniem. Zarówno umowa jak i dodatkowe premie są analizowane, a na każde wątpliwości opiekunek odpowiadamy i wyjaśniamy. Przykro nam, że nie udało się Pani połączyć z naszym konsultantem, prawdopodobnie wszyscy byli w danym momencie "na słuchawkach". Jeżeli chciałaby Pani wyjaśnić sytuację, zachęcamy do kontakty. Pozdrawiamy, zespół MEDIPE
    Janek

06.09.2018 10:46

Pracowałem u nich. Każdy stara się zeby było ok. Ale nie polecam bo kręcą na składkach. Polecam założyć sobie konto w ZUS i monitorować każda wypłatę, bo oszukują.

23.02.2022 10:57

Dzień dobry, składki naliczamy od przeciętnego wynagrodzenia w ustalonych umową okresach rozliczeniowych. Dodatkowo o sposobie rozliczenia informujemy jasno na etapie podpisywania umowy.

23.02.2022 11:07

Pani Mario, składki odprowadzane są od kwoty średniej krajowej (w dniu dzisiejszym to 5411,45 zł.), jednokrotnie w 3-miesięcznym okresie rozliczeniowym pod warunkiem, że opiekę świadczono przez minimum 30 dni, odprowadzane składki to : emerytalna/rentowa/zdrowotna/wypadkowa i na życzenie Opiekuna chorobowa.
    Sylwia

27.04.2021 18:43

Ja również jestem zadowolona ze wspołpracy z Medipe wszystko zgodne z opisem żadnych przekrętow i zawsze służą pomocą..Polecam!!

09.02.2022 16:13

Pani Sylwio, dziękujemy za tę opinię i jest nam niezmiernie miło, że jest Pani zadowolona i chwali sobie Pani współpracę z Nami. Gorąco pozdrawiamy!

23.02.2022 10:48

Dzień dobry, dziękujemy za przesłanie opinii. Z naszej strony możemy tylko dodać, że o wszystkich dodatkowych kosztach informujemy na etapie podpisywania umowy. Ma to na celu właśnie uniknięcie zaskoczenia w dniu otrzymania wypłaty. Staramy się cały czas usprawniać nasze metody i sposoby załatwiania formalności dlatego Pani/Pana opinia jest dla nas bardzo cenna.
    Paula

06.06.2021 18:48

Polecam firmę MEDIPE, świetny kontakt, dobrze płatne zlecenia.

16.02.2022 15:54

Pani Paulo, serdecznie dziękujemy za opinię i jest nam niezmiernie miło, że wybrała Pani właśnie nas : ) Gorąco pozdrawiamy!
    Beata

31.03.2021 13:25

Właśnie wracam z drugiego zlecenia od Medipe. Jestem bardzo zadowolona, za 2 miesiące wracam do tej samej rodziny. Kontakt z koordynatorka świetny, dobrze zarobiłam, prawie nic na zleceniu nie wydałam bo i jedzenie i transport i nocleg miałam zapewniony, rodzinka super czułam się tam jak w domu. Co do Medipe wypłata na czas, transport szybko mi zorganizowali, tak samo test przed wyjazdem. Polecam :) Z Medipe można się dogadać i znaleźć stałe zlecenie dla siebie ????
    Ania

08.04.2021 10:29

Super firma. Polecam, nie mogłam znaleźć zlecenia w mojej firmie w miejscu które mnie interesowało a Medipe mi znaleźli. Wszystko inne też ok, miła koordynatorka, która zawsze odbiera albo oddzwania. Daje 5 gwiazdek.

11.02.2022 15:34

Pani Aniu, dziękujemy za te miłe słowa i jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona ze współpracy z Nami : ) Serdecznie pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego!

05.10.2020 13:07

monika.z

18.06.2021 21:15

Jeszcze nie zdarzylo sie zeby firma nie wyslala mi umowy pocztą. Kazda umowe musi skonsultowac prawnik wiec wiadac osobo wyzysku malo sie znasz. znam takie typy „znowu w zyciu mi nie wyszlo” ale milinerem chcialbym byc pewnie nie zrozumiesz wiec ci przetlumacze. Tzw (skrot od tak zwany bo tego tez mozesz nie zalapac) Janusz nic w zyciu nie osiagnal Nie zna jezyka nie ma wyksztalcenia wiec szuka naiwnych zeby udowodnic jaki to on nie jest madry szuka pracy w De i to przez agencje. Skoro osoba wyzysk jest warta wiekszych pieniedzy dlacezgo nie pracuje w Pl jak poprawny patrioata i nie zarabia kokosow ktorych by sobie zyczyl? Wiem! bo nic nie potrafi a chce zeby pieniadze na drzewie rosly. Zeby zarzuciec komus (usunięte przez administratora) trzeba miec do tego podstawy. Ja bym swojej corki ktora uknczyla wlasnie prawo nie wyslal za graniece na prace dorywcza typu przez agencj ale ja znam swoje kompetencje lubie to robic i nie narzekam. Osobo wyzysk skoro uwazasz ze cie oszukuja dlaczego nie pujdziesz do sadu? A wiem bo najllatwiej kogos obsmarowac. Szkoda czasu na takie pustaki jak ty. Gdyby osoba miala odrobine godnosci i racji poszla by do sadu a nie smarowala w internecie.

11.02.2022 15:31

Pani Elu, dziękujemy za pozytywny komentarz :) Każde miłe słowo jest dla nas dodatkowym motywatorem do jeszcze cięższej pracy. Serdecznie pozdrawiamy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Medipe?

Kontakt - Medipe

Strzegomska 236A 54-432 Wrocław

Branże: Pomoc społeczna

Justyna

02.05.2019 08:21

Współpracuję z firmą Medipe już jakiś czas i jestem zadowolona. Są profesjonalni, bardzo pomocni... Ponadto nie mam zastrzeżeń do opieki koordynatora już na terenie Niemiec
    Anna Z

13.04.2021 09:40

Super praca, ja polecam

11.02.2022 15:28

Dziękujemy za tę opinię :) To prawda, zawsze opłacamy i w pełni organizujemy transport w dwie strony oraz testy na Covid19, aby Opiekunka była jak najmniej zaabsorbowana sprawami organizacyjnymi.
    Polecanko maks!

23.07.2021 15:40

(usunięte przez administratora) firma! Bardzo mi się podoba, kontakt z koordynatorką super - równa babka, pomocna walczy o to żebym miała jak najlepiej a zleceń mają w opór! Polecanko

10.02.2022 16:02

Serdecznie dziękujemy za ten komentarz i docenienie pracy jednej z naszych koordynatorek : ) Ma Pani rację, mamy naprawdę dużo zleceń, ale jednocześnie staramy się, aby każda Opiekunka otrzymała sztelę, która będzie dopasowana do Jej preferencji oraz kompetencji. Gorąco pozdrawiamy!
    Barbara

20.07.2021 14:48

Same fajne zlecenia w cudownej firmie????!!!! Ale ja będąc na zleceniu dostałam następne????. Jest to zlecenie i jednocześnie spełnienie mojego marzenia????!!!!!! Dziękuję Medipe ????!!! Teraz jak się zrealizuje to juz spokojnie mogę umierać???? Pozdrawiam cały nasz zespół!!!

10.02.2022 15:55

Pani Barbaro, dziękujemy za tę entuzjastyczną opinię : ) Pozdrawiamy serdecznie!

16.06.2021 08:36

Witajcie. Medipe dało mi możliwość rozwoju i dokształcenia się w języku niemieckim. Spotkałam się z niesamowitą życzliwością że strony pracowników Medipe. Pełen szacunek z mojej strony i wielki ukłon. Kiedyś może napiszę coś więcej. Moim powołaniem jest starość. Pozdrawiam serdecznie z Nadrenii Północnej. A.

09.02.2022 16:01

Pani Anno, serdecznie dziękujemy za tę opinię. Nie ukrywamy, że zawsze staramy się podchodzić w pełni profesjonalnie i życzliwie do każdej z Opiekunek. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy wszystkiego dobrego!
    Wiola <3

09.08.2021 10:48

Witam, pracuje z Medipe kilka lat. W tej firmie pracują wspaniali ludzie(przynajmniej ja na takich trafiam) Moim koordynatorem jest Agnieszka ????⚘. Życzę każdemu opiekunowi takiego koordynatora, pozdrawiam!
    Stan

21.01.2022 00:17

Ciekawy jestem czy Pani będąc na urlopie / wolnym chętnie odbiera telefony od pracodawcy. Każdy ma prawo do wolnego i spokoju w tym czasie. Dlaczego Pani chwali Panią Agnieszkę a inne nazywa paniusie. Te paniusie mają prawo do wolnego i nic w tym dziwnego że nie odbierają telefonów. Ktoś w tym czasie chyba ich zastępuje.

09.02.2022 15:53

Pani Wiolu, bardzo dziękujemy za kilkuletnie zaufanie i mamy nadzieję, że nadal chętnie będzie Pani z nami współpracowała. Przekażemy też wyrazy uznania Pani Agnieszce!
    Emilka

04.02.2022 13:48

Pracuje od 2017 roku. W sumie trafiłam na fajna rodzinkę i już kilka razy byłam u nich. Jestem zadowolona i oni chyba tez. Koordynatorka jeszcze nie zdarzyło się, żeby nie odebrała ode mnie telefonu. Zarobki ok, chociaż wiadomo zawsze mogłyby być większe, ale zaczynałam znając tylko kilka słówek po niemiecku i później nieco wzrosły. Chyba mogę polecić MEDIPE, jak każda agencja ma swoje mankamenty, ale ogólnie jestem zadowolona i jeszcze z nimi wyjadę.

01.10.2021 15:10

@Krystyna

26.11.2021 11:04

długo szukałam firmy, z którą mogłabym wyjechać do Niemiec i w sekundę mogę wskazać firmy z niższą stawką. Ja docelowo wybrałam inne miejsce, ale jeżeli już narzekać, to chociaż niech to będzie opinia oparta na faktach ;)
    Jagoda

17.09.2021 13:14

Właśnie przed chwilą rozmawiałam z osobą kompetentną w sprawie pracy. Moja obecna firma niestety nie ma dla mnie oferty w najbliższym terminie. Zdecydowałam się więc na zgłoszenie w tej firmie. Mam nadzieję że otrzymam satysfakcjonującą ofertę. Jestem osobą pozytywną i tak podchodzę do pracy. Bywa różnie i to wcale nie musi być wszystkiemu winna firma.
    Jacek

28.03.2021 19:28

Pacuje juz kilka dobrych miesiecy. Nie natrafilem na zadne problemy. Wszystko zgodne z tym co przedstawia pracownik. Wynagrodzenie zawsze na czas.

06.04.2021 13:05

Dziękujemy Panie Jacku za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony! Pozdrawiamy!
    Alicja

12.06.2021 15:24

Witam Panie Jacku, pisze Pan że wynagrodzenie zawsze na czas. Jak to wygląda? czy wypłata jest od razu po przepracowanych 30 dniach ? z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam
    Barbaraa

24.05.2021 14:56

Szukałam pracy w Koloni i medipe najlepszą stawkę mi zaproponowali ze wszystkich firm, kiedyś tez od nich jechałam więc wiem ze firma jest o ok.
    Abc

14.04.2021 13:22

Polecam firma godna zaufania
    Dorota R

14.04.2021 08:31

Ja osobiście polecam prace z Medipe. Pracując w firmie czuje się bezpiecznie i jestem pewna siebie bo w razie czego ( obym nie potrzebowała) wiem ze nie jestem sama z problemem. O finanse tez się nie trzeba martwić! Jak długo pracuje jeszcze nie było opóźnienia; zawsze przed czasem. Wiec koleżanki po fachu jeżeli szukacie pracy i nie umiecie się zdecydować to Medipe jest tą firmą której szukacie!!! Pozdrawiam przy okazji cały zespół????
    Marek, Berlin

20.04.2020 14:11

Muszę podziękować im za pomoc w szybkim znalezieniu zlecenia. Moja wcześniejsza agencja stwierdziła, że przez koronowirusa nie zorganizuje mi kolejnego zlecenia i rozwiązali umowę. W medipe udało mi się znaleźć szybko zlecenie. Jestem terapeutą i lubię swoją pracę. Jestem teraz na zleceniu w Berlinie i mam ciągły kontakt z koordynatorką. Dziękuję!

06.04.2021 13:19

To my dziękujemy za Pana pracę Panie Marku! Cieszymy się, równie jak Pan, że udało się szybko i sprawnie znaleźć dla Pana zlecenie. Pozdrawiamy!
    NOWA

12.03.2020 12:10

Pracowałam w wielu agencjach i przez chwilę na działalność. Ze względu na różne problemy musiałam zrezygnować i znaleźć pracę w innym miejscu. W oddziale MEDIPE w Katowicach Panie jasno i szybko wyjaśniły współpracę, przedstawiły zlecenie i dostałam umowę online... Jestem zadowolona, bo jeszcze nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak dobrym podejściem pracowników. Przed świętami wyjeżdżam ponownie i mogę polecić współpracę z nimi - regularnie płacą, koordynator jest zawsze pod telefonem i wszystkie warunki są jasno powtarzane.

06.04.2021 13:17

Dziękujemy Pani za opinię. Bardzo nam zależy, żeby Opiekunki były zadowolone z warunków współpracy! Pozdrawiamy!

08.09.2020 09:02

Jetem zadowolona ze współpracy z firmą, pracowałam wcześniej z innymi i bez porównania teraz moja sytuacja wygląda. Wiem, że różnie bywa w każdej firmie zawsze się coś może zdarzyć ale tu przynajmniej firma reaguje i każdy problem jest w momencie rozwiązany. Z wypłaty też jestem zadowolona, nie mówię super po niemiecku a i tak mam wyższa stawke niz wcześniej.Polecilam też jedną znajomą do pracy w sierpniu i dostalam premie 600 zł więc bardzo polecam, ona szukała i zadowolona, ja też. polecam

06.04.2021 13:14

Dziękujemy za opinię Pani Aniu! Cieszymy się, że zarówno Pani, jak i Pani koleżanka jesteście zadowolone ze współpracy z nami! Tak jak Pani pisze staramy się jak możemy aby każdy problem był rozwiązany najszybciej jak to możliwe! Pozdrawiamy!
    Ela z Ziel-Góry

26.11.2019 21:40

Medipe agencja solidna.pieniądze na czas jest dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne Mili i sympatyczni pracownicy. .Polecam. Ela z Zielonej Góry
    Amgina

20.03.2021 18:45

Tak, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne, za które musisz zapłacić sama, potrącają składkę z twoich zarobków..

06.04.2021 13:07

Dziękujemy Pani Elu za opinię! Bardzo nam miło! Pozdrawiamy!
    Grażka

01.04.2021 11:16

Firmę mogę polecić z czystym sumieniem, wyjeżdżam z nimi już 3 lata i nie mam nic do zarzucenia.

06.04.2021 13:05

Dziękujemy Pani Grażynko za opinię! Cieszymy się, że jest Pani z nami. Pozdrawiamy!
    Opiekunka

14.12.2020 15:39

Trochę się zmieniło na gorsze. Koordynator zupełnie nie sprawdził zlecenia. W firmie nie odbierali telefonów przez 4 dni, wreszcie Pani oddzwoniła, ale żadnej konkretnej pomocy. Umowa mało precyzyjna i tak skonstruowana że opiekunce można przypisać różne przewinienia. Jedyny plus ,że płacą terminowo. Pracowałam długo w Medipe, ale odkąd jest to Medperso (dość krótko jeszcze) nie polecam.
    Nikola

01.04.2021 11:24

A mnie się wydaje że właśnie zmieniło się na lepsze

06.04.2021 12:57

Dziękujemy Pani Nikolo za Opinię! Działamy aby nasza firma wciąż zmieniała się na lepsze. Pozdrawiamy!
    Barbara

02.04.2021 08:50

Właśnie dojechałam na moje pierwsze zlecenie, na razie wszystko super wracam 02.06 dam znać po. Sztela wydaje się taka sama jak firma przedstawiła, na razie bez niespodzianek, trzymajcie za mnie kciuki!

06.04.2021 12:56

Trzymamy za Panią kciuki i liczymy na opinię, kiedy wróci już Pani do domu! :) Pozdrawiamy.
    Hat45

09.06.2020 05:43

Jestem zatrudniona w firmie uważam że firma medipe jest profesjonalna kontakt zawsze kiedy potrzebuje pomocy zlecenia zgodne z opisem Polecam
    Beata

06.04.2021 10:17

Opłacany od średniej krajowej, wszystko się zawsze zgadza więc spokojnie :)

06.04.2021 12:51

Dziękujemy Pani za opinię. Zawsze przedstawiamy zlecenie zgodnie z rzeczywistością, aby Opiekunka była jak najlepiej przygotowana do zlecenia oraz wiedziała, czego może się spodziewać na miejscu. Jeśli zmienniczki się zgadzają, również pomagamy w wymianie numerów, aby mogły ze sobą porozmawiać o pracy na miejscu. Pozdrawiamy.

Zostaw merytoryczną opinię o Medipe