LSJ HR GROUP

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o LSJ HR GROUP

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP

Гость

Добрый день. Нашел недавно вакансию "нужны работники в Бельгию на упаковку кормов для животных" от viktorvaska, скинул сертификат данного агентства. Хотелось бы уточнить правдоподобность данной информации.

Onr
@Pracodawca 02.11.2017 10:54
Доброе утро! пожалуйста, свяжитесь с нашим специалистом. имя: Natalia телефон: +48 503 313 700

Po Polaku nie można?

x
@Onr 13.11.2017 20:19
Po Polaku nie można?

Jak ktoś pisze po ukraińsku/rosyjsku to jak mają odpisać?

Były pracownik

Nie polecam z całego serca. Najgorsza agencja w której pracowałem. Ze wszystkim jest problem. Myślą, że mają ludzi głupich przed sobą. Oby ostatni raz w tej agencji. Jeszcze raz nie polecam.

Pracodawca
@Były pracownik 11.07.2017 17:20
Nie polecam z całego serca. Najgorsza agencja w której pracowałem. Ze wszystkim jest problem. Myślą, że mają ludzi głupich pr...

Dzień dobry, bardzo nam przykro, że nasza współpraca została tak przez Panią odebrana. Mamy nadzieję, że uda nam się z Panem porozmawiać i wyjaśnić tę sytuację. Zależy nam, żeby dowiedzieć się dlaczego Pan tak sądzi. Pozdrawiamy Zespół LSJ HR Group

Marta

@ROMAN EROSOMNAN, @Erektus, dyskusja powinna dotyczyć przede wszystkim rzeczy związanych z warunkami pracy oferowanymi przez LSJ HR GROUP, a nie poruszać wątki w ogole nie związane z tematem, dodatkowo obrażające innych użytkowników. Wczesniej pytałam o prace za granica, moze napiszecie cos w tym temacie?

Marta

@Mareczek jak wspominasz swój pierwszy wyjazd do pracy za granice? Czy odbywało się to właśnie dzięki tej agencji? Początki zawsze wydają się najtrudniejsze - potem już jest łatwiej.

Mareczek

Marudzenie i szukanie dziury w całym tak mogę skwitować te opinie. Ludzie bądźcie poważni, pilnujcie swoich spraw i pytajcie o wszystko . Wyjazd za granice do pracy to nie jest bajka. Agencja jest natomiast spoko.

Mobil

Czy był ktoś na robocie w Szwajcarii? Czy można tam godziwie zarobić? Jaki język trzeba znać i na jakim poziomie? Będę wdzięczny za kilka słów.

Karola

LSJ HR GROUP organizuje wyjazdy do pracy na terenie Norwegii. Czy ktoś wie o pracy w tamtym rejonie dla kobiet? Znajomy wyjeżdża za ich pośrednictwem i jest zadowolony.

Marta

LSJ HR GROUP dziękuję bardzo za odpowiedź. Zapewne okaże się ona niezwykle pomocna dla Państwa potencjalnych pracowników.

Marta

Jak długo trwają wyjazdy zagraniczne? Istnieje kontakt z polskim koordynatorem?

LSJ HR GROUP
@Marta 01.03.2017 10:42
Jak długo trwają wyjazdy zagraniczne? Istnieje kontakt z polskim koordynatorem?

Jeżeli chodzi o długość kontraktów to wszystko zależny konkretnej oferty. Na przykład, praca w ośrodkach wypoczynkowych w UK proponowana jest na minimum rok, docelowo jest to zatrudnienie na stałe. Natomiast praca w przemyśle mięsnym w Skandynawii to zazwyczaj kilku miesięczne kontrakty. Zatrudnienie odbywa się bezpośrednio przez firmę lub agencję zatrudnienia z danego kraju z którą współpracujemy. Również LSJ HR GROUP jako firma kierująca do pracy oferuje opiekę podczas trwania kontraktu. Aktualne oferty można znaleźć na naszej stronie www.lsj.pl Pozdrawiamy

Życzliwy

Jak firma dobrze stoi to stawia warunki kontrahentom oraz pracownikom żeby nie zniżyć poziomu. Pracuję tu już długo i wiem, że kiepski pracownik to tylko problemy a pożytku żadnego. To jest super firma i chciałbym aby tak było dalej bo to perspektywa stałej pracy.

Dawid

Wtiam czy ktoś teraz wyjeżdżał do Anglii przez tą agencję ? na oferte do Minehead oraz Skegness. Proszę o kontakt tutaj i na emial : blizna1231@gmail.com Pozdrawiam Dawid

Mobil

Mam pytanie na temat pracy w LSJ. Czy praca w Norwegii, która mnie interesuje na stanowisku blacharza jest ok? Jakie są warunki przyjęcia? No i najważniejsze jak płacą?

LSJ HR GROUP

Witam„Niezadowolona”, Jest nam bardzo przykro, że odebrała Pani tą rozmowę jako przejaw dyskryminacji, zdecydowanie nie było to naszym zamiarem. W przypadku oferty na stanowisko Elektromontera, do której Pani nawiązuje, wymagane było wieloletnie doświadczenie na podobnym stanowisku oraz dobra umiejętność czytania schematów elektrycznych, takie wymagania formalne określił pracodawca. Po wstępnym zapoznaniu się z Pani CV, przekazaliśmy Pani informacje, iż dalszy proces nie będzie możliwy właśnie ze względu na oczekiwania pracodawcy wobec kandydatów, których Pani nie spełniała. Faktycznie w firmie o której rozmawialiśmy pracują KOBIETY i nic nie stoi na przeszkodzie aby właśnie KOBIETA podjęła tam zatrudnienie, ale musi spełniać wymogi pracodawcy. Jako agencja rekrutacyjna zastrzegamy sobie prawo do wstępnej selekcji i kontaktu wybranymi kandydatami, taką informacje umieszczamy w naszych ogłoszeniach. Z naszej strony uzyskała Pani również informacje, że gdy będziemy mieli inne oferty pracy odpowiadające Pani doświadczeniu zawodowemu i kwalifikacją– „będziemy się ponownie z Panią kontaktować w celu ich zaprezentowania”. pozdrawiamy ,

Niezadowolona

Witam Niedawno wysłałam aplikację do firmy LSJ w odpowiedzi na ogłoszenie związane z pracą na stanowisko elektromontera. Zadzwoniłam pod wskazany w ogłoszeniu numer, aby dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej oferty i z czym się spotkałam ? Kobieta, która rekrutowała ludzi na to stanowisko, dyskryminowała mnie ze względu na to że jestem KOBIETĄ ! Wiadomo mi było, że w tej firmie pracują również kobiety (o czym rekruterka poinformowała mnie sama we wcześniejszej rozmowie) , a więc chciałam zadać więcej pytań. Niestety Pani nie raczyła już ze mną rozmawiać. Po paru nieudanych próbach dodzwonienia się pod wskazany numer, zrezygnowałam. Zostałam odsunięta od rekrutacji mimo iż posiadam spore doświadczenie i spełniam oczekiwania pracodawcy. https://www.olx.pl/oferta/elektromonter-praca-w-centrum-szczecina-CID4-IDhRG1x.html#941a37ff7c Zdecydowanie nie polecam .

marzena

Z tego co ja widze to u nich jest opertor maszyn budowlanych teraz potrzebny a za to tez są obecnie bardzo dobre stawki z tego co widze na rynku w ogóle.

przem

Czesc Serio nikt nie ma kompletnie żadnych informacji ? Przemek

przem

Witam serdecznie wszystkich Potrzebuję kilku bardzo ważnych informacji na temat agencji pracy LSJ, ponieważ jestem kompletni zielony, zależy mi głownie na ofertach pracy na terenie Wielkiej Brytanii, a więc chciałbym wiedzieć (piszę szczególnie do osób, które w niedawnym okresie miały okazję podjąć pracę za ich pośrednictwem) jakie warunki, wymagani należy spełnić, czy praca i płaca było przyzwoita, na czym polegały wasze obowiązki, jak przebiega proces rekrutacji, czy znajomość języka na takim średnim poziomie jest wystarczająca i ogólnie jak ocenicie całokształt ? Nie ukrywam, ze zamierzam zgłosić się do nich, ale chciałbym najpierw poznać Waszą opinie. Będę wdzięczny za odpowiedzi i opinie. Pozdrawiam :) Przemek kontakt mail: mans1289@o2.pl

masarz

Witam. Chciał bym wyjechać za granicę do pracy. Od kilku lat pracuje w Polsce na stanowisku rzeznik. Coś polecicie. Najlepiej od sierpnia. I w tym zawodzie

dzienswistaka

Widziałem oferta fajna, dają zakwaterowanie i jedzenie ale ja nie znam niemieckiego. Praca przyjemna jak każda, trzeba pamiętać, że Niemcy dają duże napiwki :)

kami

Wybiera się ktos do Skegness w maju?

czysty

Praca pokojówki polega na sprzątaniu i przygotowywaniu pokoi dla gości, w każdym pokoju znajduje się toaleta więc trzeba również sprzątnąć łazienkę i wc

Bodek

Jak wyglada praca w minehead dla butlinsa? Czy zapewnione jest 40h tygodniwo? Czy sprzatanie oznacza czyszczenie kibli?

Piotr

Czy ktoś pracował przez ta agencje w Szczecinie jako spawacz ? Proszę o opinie interesuje mnie praca w Szczecinie jakie warunki ? Z góry dziękuję.

szkoła

Niec nie biorą za rekrutacje się nie płaci ! To w Polsce nielegalne więc jeśli ktoś kiedyś będzie chciał za pośrednictwo od ciebie kase to nie daj się oszukać. To pracodawca płaci agencji za to ze znajdzie super pracowników dla niego nie odwrotnie. LSJ nic nie bierze

xoxo

Hej mam zamiar wyjechac po maturze przez posrednictwo lsj wiecie moze ile biora za posrednicto?

witol65

Witam,mam pytanko czy pracował ktoś przez tą agencję jako Pracownik hotelu w ośrodkach w Minehead (okolice Bristolu), Wielka Brytania Skegness ( okolice Bostonu) , Wielka Brytania? Będę wdzięczny za każda informację,pozdrawiam

astarte

Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako pracownik kuchni w ośrodku hotelowym i zastanawiam się...Mógłby ktoś napisać jak wygląda rozmowa bezpośrednio z pracodawcą angielskim? Duża szansa na to, że odmówią przyjęcia do pracy? Mam ponad 300 km do Szczecina i trochę szkoda by mi było narażać się na koszta jeśli mieliby mnie nie wziąć...

Maro
@astarte 21.01.2016 14:46
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako prac...

Siema. Skad jestes kolego i czy smigasz pociagiem?

Maro
@astarte 21.01.2016 14:46
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś wybiera się lub wyjechał za pośrednictwem LSJ do Skegness? Zaoferowali mi pracę jako prac...

Skad jestes kolego? jedziesz z okolic 3miasta?

Przemek

tak, pani oficjalnie to powiedziała i w regulaminie jest zaznaczone ze pomagają przy relokacji ale zakwaterowanie dają tylko na tydzień, i to jest takie ryzykowne czy po tygodniu jak nie masz zakwaterowania to co wtedy.

w

a co jedziesz samochodem?

vvvv

jadę 16,17 pażdziernik jedzie ktoś moze?

zzz

ja jade na 19-go

wyjezdrzajacy

Witam jedzie ktos moze do bagnor regis 17,18,19 pazdziernik 2015?

Przemek

A ja mam pytanie bo aktualnie jesteśmy z dziewczyną w Holandii i Tu pracujemy ale też zastanawiamy się nad Anglią i grupą LSJ. Powiedzcie Mi jak wyglądają wyjazdy dla par czy to jest realne ? jak z zakwaterowaniem dla par ? i czy tak jak kiedyś po tygodniu trzeba szukać mieszkania na własna rękę i dalej lokują tylko na tydzień ? bo kiedyś tak było w ich regulaminie.

Michal

Witam. Ja pracuje jako mechanik w norkowni, polcam agencje pracy Work Suplly AS. Mielismy ze soba pare zwad, to chodzilo o nie zrozumienie piszac emaila. Work Suplly AS jest OK!!!

LSJ HR GROUP

"Kowal" zapraszamy do naszego biura na ul. Celnej 1, Szczecin po szczegółowe informacje. Można również dzwonić pod 508144900. Pozdrawiamy, zespół LSJ HR GROUP

a

Witam Czy jedzie ktos do pracy Bognor Regis w czerwcu samochodem,z okolic Łodzi ,Kalisza, jesli tak prosze o informacje

Zibi

Witam Mam pytanie,czy jedzie ktoś samochodem do pracy Bognor Regis 06.-07 albo 13-14 czerwiec z okolic łŁodzi ,Kalisza jeśli tak to prosze o informacje

Tomek

Witajcie Mam pytanie dot. ofert pracy w Wielkiej Brytanii, chodzi mi konkretnie o to, czy oferty pracy kierowane są do osób wyłącznie z biegłą znajomością języka, czy wystarczy taki średni poziom? Czytałem właśnie o procesie rekrutacyjnym i troszkę mam pietra :), a i nie wiecie, czy ta firma ma jakieś przedstawicielstwo na woj. dolnośląskie? Będę wdzięczny za odpowiedź i podpowiedź. Pozdrawiam :) Tomek

Dawid B.

W dn.06 luty 2015 wyjechałem do Butlins Minehead za pośrednictwem tej firmy. Organizacja wyjazdu 9/10, proces rekrutacji 10/10, kompetencja pracowników i szybkosc reakcji 9/10. Dziekuje Panu Dawidowi R. i Pani Karolinie H. za świetne przygotowanie do wyjazdu i za pomoc w znalezieniu pracy. Warunki w Butlins: mieszkanie w pełni wyposażone, pralnia za darmo, internet w kantynie pracowniczej za darmo, oplata za mieszkanie ok. 34 GBP, śniadanie lub obiad 2 GBP. Pracowników traktuje się dobrze, nie mam żadnych zastrzeżeń. Sama praca jest w miarę lekka, na poczatku pracujemy po 33 godziny tygodniowo. Wracając do mieszkania: pokój samodzielny, w drugim pokoju współlokator z którym dziele kuchnie i łazienkę. Wizualnie domki nie są za piękne, ale za taka cenę absolutnie nie oczekuje wyższych standardów. Z czystym sumieniem polecam wyjazd do Butlins za pośrednictwem LSJ. Na poczatku miałem obawy, jednak przekonałem się ze firma jest rzetelna

Gab

Z tego co się orientuje kodarex (usunięte przez administratora) został zwolniony z Butlinsa, za naruszenie regulaminu. Pracowalismz razem wiec wiem co pisze. Kilka krotnie stara sie o prace w Butlins all Resorts ale nikt go nie chce. Sama tez mu pomagalam ale nic.

KM

Polecam, ostatnio szukałam pracy, dostałam nawet lepszą ofertę niz tą na jaką pierwotnie aplikowałam, teraz czekam na rozpoczecie pracy:))) Dziewczyny (pozwole sobie tak pisac bo są w podobnym wieku) wypytały o wszystko, z uśmiechem luzem i sympatią. Myslałam, że agencja pracy to jakis skostniały twór a'la urząd pracy, ale miło się zaskoczyłam.

A.M.

Pani która rekrutowała mnie w lsj bardzo kompetentna, przygotowana, zweryfikowała cv, zadawała wiele pytań. Jednym słowem - profesjonalizm. Droga była trudna: rozmowa telefoniczna z Panią z LSJ (m.in. sprawdzenie poziomu języka), rozmowa rekrutacyjna w biurze, rozmowa z przyszłym pracodawcą. Stres jak na egzaminie, ale pracuję (na razie okres próbny). Jestem zadowolony z warunków - pieniądze i stanowisko takie na jakie się ubiegałem.

Marianek

Ze swojej strony mogę polecić agencje pracy LSJ. Znalazłem tam pracę w której pracuję do dziś(programowanie) i zarabiam całkiem niezłe pieniądze

pilot

ja również tak jak agko zastanawiam się nad pracą w lsj agencja pracy ale najpierw muszę zebrać komplet informacji bo w ciemno to ja nie gram. chodzi mi konkretnie o informację jakie są oczekiwania wobec nowego pracownika i ile taki ktoś zarabia na rękę za godzinę u nich na starcie? również z góry dzięx za answer

agko

Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? Jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie? Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom? z góry dziekuje za odpowedz pozdrawiam serdecznie

Aleksandra
@agko 13.12.2014 00:24
Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w fir...

Wszystko zależy od tego tego jakie stanowisko Panią interesuję. Na stronie internetowej www.lsj.pl znajdzie Pani aktualne oferty pracy pogrupowane w branże, m.in. stanowiska specjalistyczne, techniczne, opieka medyczna, oferty pracy tymczasowej/stałej dla branż: mechanicznej, spożywczej, hotelarskiej, budowlanej (w tym oferty pracy za granicą). W przypadku zainteresowania ofertą, proszę o kontakt z biurem, gdzie uzyska Pani wszystkie potrzebne informacje. Pozdrawiam :)

pipin

wg mnie znajomośc języka to jednak nie wszystko. Co do ubecpieczenia, to jeśli wiesz wcześniej to spokojnie można sobie wyrobić a to nie jest aż taki wielki koszt. a w umowie to jest więc nie jest to oszustwo. A jak znasz język ale nie masz dobrego rozeznania to nie jest łątwo. Za pierwszym razem ja bym proponował jechać z agencją nawet z lsj a nastepnym juz mozna kombinowac samemu,

maro

No i jak tam ? Pojechal ktos juz we wrzesniu ? Podobno sezon sie konczy a oni rekrutuja?

skf
@maro 12.09.2014 03:04
No i jak tam ? Pojechal ktos juz we wrzesniu ? Podobno sezon sie konczy a oni rekrutuja?

Daj sobie spokój z LSJ. Naucz się języka i jedź samemu.

kakako

Hej, Wyjechał ktos może do pracy w UK jako opiekun osób starszych z tą agencją? Macie jakies zdanie? Zostałam pozytywnie zweryfikowana podczas 3 rozmów o pracę, w tym równiez na skypie z pracodawca z GB ale jest tyle negatywnych opinii ze sie boję. Dajcie znać.

hello
@kakako 29.08.2014 15:58
Hej, Wyjechał ktos może do pracy w UK jako opiekun osób starszych z tą agencją? Macie jakies zdanie? Zostałam pozytywnie zwe...

Udzial LSJ kończy się w Polsce. Twoja decyzja powinna zależeć od tego co oferuje pracodawca w UK, a tu żadnych szczególow nie podałaś i dlatego trudno cokolwiek powiedzieć.

kodar
@kakako 29.08.2014 15:58
Hej, Wyjechał ktos może do pracy w UK jako opiekun osób starszych z tą agencją? Macie jakies zdanie? Zostałam pozytywnie zwe...

Czy ja dobrze zrozumiałem? Miałaś 3 rozmowy o te jedną pracę? Niestety, ale świat należy do odważnych. Jak się boisz nosa wychylić z polskiego zaścianka to wiele w życiu nie ugrasz.

jack

Ja wyjechalem do warsztatu Mercedesa po rozmowie w gdansku. Warunki są ok, na warsztacie jest jeszcze jeden polak, nie ma z nim problemów. Wyplaty sa na czas, mieszkanie calkiem w porzadku. Kontrakt dostajecie w jezyku polskim na miejscu.

adi
@jack 28.08.2014 10:52
Ja wyjechalem do warsztatu Mercedesa po rozmowie w gdansku. Warunki są ok, na warsztacie jest jeszcze jeden polak, nie ma z nim...

hej mozesz mi podac namiary na ten warsztat?

wladek

Pojechalem do roboty w norwegii jako rzeznik przez lsj, wszystko o.k., wyplaty na czas.jestem tu od pul roku.

DODO
@wladek 28.08.2014 10:51
Pojechalem do roboty w norwegii jako rzeznik przez lsj, wszystko o.k., wyplaty na czas.jestem tu od pul roku....

witam,mam takie pytania odnośnie pracy,własnie potrzebuja rzezników ja posiadam wieloletnie doswiadczenie w tym zawodzie, pracuje w małym zakładze, na uboju i na produkcji mam prosbę mógłbys mi napisac jak wygląda ta praca,czy pomagają jak pisza na miejscu i w załatwieniu dojazdu,i jak sie trzeba przygotować bardzo zależy mi na wyjezdzie a nie chciałbym wpakowac sie w kłopoty(wiadomo jak czasem bywa)bede bardzo wdzieczny za udzielenie informacji,z góry dziękuje.

Zostaw opinię o LSJ HR GROUP - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSJ HR GROUP