LSJ HR Group

Belgia - LSJ

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o LSJ HR Group

Opinie o LSJ HR Group Szczecin

Nie przegap nowości o LSJ HR Group!

wladek

28.08.2014 10:51

Pojechalem do roboty w norwegii jako rzeznik przez lsj, wszystko o.k., wyplaty na czas.jestem tu od pul roku.
    DODO

31.08.2015 01:54

witam,mam takie pytania odnośnie pracy,własnie potrzebuja rzezników ja posiadam wieloletnie doswiadczenie w tym zawodzie, pracuje w małym zakładze, na uboju i na produkcji mam prosbę mógłbys mi napisac jak wygląda ta praca,czy pomagają jak pisza na miejscu i w załatwieniu dojazdu,i jak sie trzeba przygotować bardzo zależy mi na wyjezdzie a nie chciałbym wpakowac sie w kłopoty(wiadomo jak czasem bywa)bede bardzo wdzieczny za udzielenie informacji,z góry dziękuje.
    jaaa

26.08.2014 23:21

Czy ktoś wyjechał do pracy w norwegii jako mechanik samochodowy z rozmowy kwalifikacyjnej, która odbyła sie w gdasku pod koniec czerwca ??? jakie macie odczucia co do pracy? jest to co obiecywali ?

29.07.2014 18:18

31.07.2014 13:31

Hej, Mnie tez (usunięte przez administratora)nienawidzę ich za to. Ale napisz czy w ogóle dojechałeś do Norwegii, podjąłeś jakąś robotę, czy tam w Norwegii był jakiś koordynator itd. Czy bez znajomości norweskiego można dostać legalną pracę w krainie fiordów, bo wbrew powszechnym pogłoskom raczej w to nie wierzę i bardzo zależałoby mi na opinii kogoś kto tam był. Pozdrawiam,

Kontakt - LSJ HR Group

Celna 1 70-644 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

ja

31.05.2014 13:15

jezu, naprawdę tak tam jest? po co się tyle oglaszaja jak pracy nie ma?

01.06.2014 18:12

A no po to, aby znaleźć kolejnych (usunięte przez administratora)o przecież jest b. duża rotacja. Ci, co myśleli, że będą kelnerować lub barmanowac, kucharzyć, odkładają pierwszego tysiąca, zwijają manele i jadą do innej roboty. Każdego tygodnia ktoś odchodzi, no to muszą znaleźć nowych, a gdzie jest więcej naiwniaków niz. w Polsce?

17.05.2014 20:27

Właściwie to nie chce mi sie pisać bo zapewne nikt mi nie uwierzy, że oferta pracy w Minehead (Kelner, Kelnerka, Pokojówka, Bary, Sklep) to(usunięte przez administratora) a robota jest tylko przy sprzątaniu najgorszych brudów na tzw. Facilities czyli miejscach publicznych wg ichniejszej terminologii. Na spotkaniu rekrutacyjnym nie dowiecie się o tym rzecz jasna, oczy otworzą się wam dopiero na miejscu w Anglii. (usunięte przez administratora)ak ktoś chce więcej szczegółów, chętnie udzielę wyczerpujących odpowiedzi na konkretne pytania.
    gębała

16.04.2014 20:48

w sumie to nie słyszałem, aby LSJ zapewniało w swojej ofercie przetransportowanie pracownika na miejsce pracy

05.07.2013 12:22

obeznany

04.02.2015 08:59

Jak ktoś szuka pracy, która rzeczywiście ma pasować do jego umiejętności a nie przesyła cv gdzie popadnie, to radzę skorzystać z firmy typu lsj. Rekruterzy nie wysyłają ofert w ciemno tylko według kryteriów. Sam znalazłem tak pracę i jestem zatrudniony od ponad roku. Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o LSJ HR Group