KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J

Toruń

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 684 ocen.

Opinie o KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J

JOD

Przedstawiciel właściciela dźwigu LIEBHERR LG1550/TL NUMER 073724/W098685007EL05032 2006/18.12.2006 poszukuje osoby, która posiada wiedzę gdzie obecnie znajdują się elementy wyposażenia fabrycznego tego dźwigu, w szczególności kratownice. Szczegółowy wykaz sprzętu w kontakcie mailowym. Oferujemy wynagrodzenie za wskazanie miejsca składowania tych części kontakt JOD

z
@JOD 06.06.2017 15:35
Przedstawiciel właściciela dźwigu LIEBHERR LG1550/TL NUMER 073724/W098685007EL05032 2006/18.12.2006 poszukuje osoby, która pos...

swietymikolaj0078@o2.pl

rudy
@JOD 06.06.2017 15:35
Przedstawiciel właściciela dźwigu LIEBHERR LG1550/TL NUMER 073724/W098685007EL05032 2006/18.12.2006 poszukuje osoby, która pos...

kraty przewożone są z farmy wiatrowej na farmę wiatrową wraz z dźwigami am kran wind na terenie niemiec.

Paulina

@z co chcesz napisać? Nadal nie ma nowych wypowiedzi o KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J. Może ktoś chciałby wypowiedzieć się o tej firmie? Każda wypowiedź to inne doświadczenie odmiennego człowieka, dlatego może wnieść dużo wartościowego na forum.

Paulina

@Były pracownik na forum nikogo nie obrażamy, bo może taki komentarz ze względu na łamanie regulaminu zostać usunięty. I właśnie nie ma żadnych konkretów w ostatnich opiniach na temat firmy KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J, dlatego pytam. Także zapoznaj się z tymi opiniami, bo najważniejsze są świeże opinie i to co się aktualnie dzieje w firmie.

Były pracownik

Paulina czy Ty Masz coś z głową nie tak? Cała strona opisana przeciwko, a Ty pytasz jeszcze??

JOP

Części dawno pocięte na złomie

JOD

j.kowalski39@yahoo.com

Paulina

@Ciekawski997, a czego konkretnie chciałbyś się dowiedzieć? Rozważasz aplikowanie? Jeżeli tak, to na jakie stanowisko?

anonim

(usunięte przez administratora)

drim

cześć Wam. wydaje mi się , że praca w kran-waryło może być ciekawą przygodą ale póki co @ertfb chyba nie szukają nikogo

ring

Po pierwsze to nie kran-waryło tylko am-kran wind a po drugie to co to 2016 rok się cyklicznie powtarza ze "ZWYKLE przynosi nowe rozwiązania"?

Ciekawski997

Szukam wiadomości na temat tej firmy.

były pracownik
@Ciekawski997 07.12.2015 15:37
Szukam wiadomości na temat tej firmy.

A to Ci za mało co jest napisane?

WORK

@lesi generalnie zgadzam się z Tobą że taka forma ma więcej plusów niż minusów ale pod warunkiem że jest mądrze prowadzona! a nie jak w ww firmie. Chociaż nie wiem dlaczego piszesz że nie trzeba opłat za naprawy płacić? Normalnie płacisz za naprawy, przeglądy itp jak za każde inne auto. Ale owszem jest wiele innych korzyści. Jednak prowadząc firmę tak jak Kran Waryło a teraz A.M.Kran to... nie wróżę sukcesów. I tak cud że Kran tak długo się utrzymał, to było do przewidzenia już dawno, dlatego co mądrzejsi już za wczasu pouciekali. Kiedyś auta to były same Mercedesy i Volva, żurawie Liebherr a teraz? Najgorszy szajs typu Tadano, Faun, a i ciężarówki nie te. Znane dobre firmy ich znają i nie mają zamiaru wdepnąć poraz kolejny w g**o. Dletego tonący chwyta się brzytwy i kupuje to co jeszcze ktoś chce sprzedać. Ot cała prawda. Choc jak znam życie to znajdą się "obrońcy krzyża" (nie obrażając krzyża), którzy będą twierdzić że to nowa jakość i polityka firmy. Tylko (jak to mawiał Laskowik) z jakim znakiem ta jakość...

WORK

Oczywiście, że osoby które pracowały mówią o firmie w superlatywach. Było ciężko, jak w każdej pracy, ale spójrzmy prawdzie w oczy, kiedy "stara" trzymała kasę było na wszystko, były niezłe pensje (fakt, że część w kopertę ale było) i co najważniejsze na czas! szefowa spóźniła się z zapłatą raty leasingu ale pensja była rzecz święta, był coraz to nowy sprzęt, nie obciążali za byle co kierowców i operatorów, były premie lub bony na święta, a teraz? ... pomarzyć! Pensja w nie wiadomo ilu ratach i nigdy na czas, pomiatanie człowiekiem na każdym kroku, zero szacunku, zero premii, żenada!!! I nie pitolcie mi że teraz jest lepiej!!! Co, że sprzęt też nowy? To kolejny leasing, firma swojego nie ma NIC!!! Kolejny słoń na glinianych nogach.

JOD

a zapomniałem mail: j.kowalski39@yahoo.com napiszcie kiedy i gdzie można zrobić zdjęcia pozdrawiam

JOD

Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczciwie zarabiających na chleb.Gdzie Panowie teraz robią? chciałbym odwiedzić na Litwie i zobaczyć ekipę w akcji. Trochę zdjęć zrobić.

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik

Kolego prawdę trzeba mówić, a osoby piszące w superlatywach to albo właściciele albo pracownicy, którzy jak dotad trzymają się bo myślą, że nie można gdzieś indziej znalesć pracy lub do emerytury doczekać chcą. Dodam, że teraz duża ilość byłych pracowników jest ciągana po sądach bo takiż to wspaniały pracodawca nie opłacał pracownikom składek ZUSowskich. To skoro już dochodzi do takich sytuacji o co pytać dalej??

bob

Pracuje od dawna , dobrze zarabiam , bardzo dobry sprzęt , nikomu w dupe nie właże - czego chcieć więcej

były pracownik
@bob 18.03.2015 22:20
Pracuje od dawna , dobrze zarabiam , bardzo dobry sprzęt , nikomu w dupe nie właże - czego chcieć więcej...

Byś powiedział prawdę i nie robisz u Waryły tylko u Goździka. A jeżeli myślisz, że tak nie jest to jesteś w wielkim błędzie. Ps. także dostałem z sadu pismo o mataczenie pana "W"

ŁJ

^^ co za %$@&%@ :P

Piotr Kornacki

Chciałbym podziękować Panu Waryle że mogłem pracować w firmie KRAN WARYŁO. Pozdrwiam Piotr Kornacki

Tom
@Piotr Kornacki 12.11.2014 15:06
Chciałbym podziękować Panu Waryle że mogłem pracować w firmie KRAN WARYŁO. Pozdrwiam Piotr Kornacki

To dopiero przydupas poldzia buhehehehe, jajca mu wyliż jeszcze, masakra

wrx

Pozytywy piszą tylko Ci co się boją cokolwiek złego (ale prawdziwego) powiedzieć żeby się podlizać szefowi i nie podpaść. Z biura dobrzy ludzie już dawno odeszli, dźwigowi zostali Ci co maja albo niewiele do emerytury i biora to na przeczekanie bo jakoś jeszcze sie to ciągnie, albo kolejni zastraszeni. Kierowcy... zostało kilku naprawdę dobrych kierowców i dziwię się co tam jeszcze robią, bo mądrzejsi też pouciekali za wczasu. Tak wiem, zaraz któryś sie odezwie jak to zajefajnie mają. Owszem, transport to konik nowego szefa i w sprzęt inwestuje ale w ludzi... traktuje tak samo jak stary szef albo i gorzej. Dowód? Proszę bardzo - trzeba mieć z deklem nie tak żeby zgodzić się przejść z umowy o pracę na działalność jako kierowca, a przecież wszyscy kierowcy zostali do tego przymuszeni. Praw - żadnych, a jedynie obowiązki. Pensje płacone nadal w ratach itp... Jeśli ktoś chce iść tam pracować - powodzenia.

Pieprzenie

Eurokran2 - Ci którzy pracowali pracują nadal więc co jest nie tak ? Napiszcie bo nierozumiem, sprzęt co raz nowszy a wy pieprzycie bzdury. Szacun dla MG.

były

własnie dzisiaj dostalem pocztą list z ZUS-u o wszczeciu postepowania za nieprawidłowosci co do składek odprowadzanych przez firmę usługi dzwigowe z doradztwem sp.j.Pozdrawiam byłych kranowców.

JOD

Pomoc za pomoc- porada i współpraca za info. Inne propozycje czytaj wyżej Pzdr

JOD

Macie może jakiś namiar na ich nowy adres? Chciałem zapytać ich jak leci? Pozdrowionka

ml

Mówiąc krotko, na Granitowej plac jest pusty. Za to jest dużo miejsca by jeździć rowerem i gwizdać :D

LTM

Prawda, prawda, święta prawda... Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy, lub jak kto woli: Przyszła kryska na matyska. W końcu sprawiedliwości stało się zadość. Już nawet LG 1750 poszło... kto mieczem wojuje... Amen.

były pracownik

Wczoraj słyszałem, od znajomego, że już w ogóle zajęli resztę dźwigów. Słyszał może ktoś czy to prawda?? Ps. osoba pisząca pochlebne opinie to właściciel lub "głęboki wsad szefa, a takich też nie brakowało"

Transocean

A czemu nikt tu nie pisze o wielkim rozłamie w firmie? Tak jest przecież "super", [usunięte przez moderatora] przygarnie każdego, byleby tylko na złość staremu zrobić. Oj buractwo na maxa, a słoma z butów od [usunięte przez moderatora] . A najwięksi zadymiarze - najlepszymi podsyfiarzami, cóż to kasa i obiecanki robią z ludzi. Żal z wami pracować....

abc

Poczytaj cały wątek - 100% prawdy, jak nie wierzysz to idź i sam się przekonasz...

Maciek

Witam Bardzo proszę o kontakt osoby które pracowały dla Kran i zostały oszukane lenndwefy@jadamspam.pl

abc

Co potrzebujesz? Chętnie pomogę.

Zet

A mi sie pracuje znakomicie ;) - pozdrawiam hejterów. Zapraszam do nas na FB - Eurokran2 ;)

Michał

Witam Poluję na zdjęcia przejazdów gabarytowych firmy KRAN. Czy ktoś wie, gdzie w Polsce aktualnie prowadzą jakieś budowy wiatraków albo inne inwestycje?

k62

Jak zobaczyłem swojego potencjalnego szefa całego w tatuażach, to odechciało mi się tam pracować. Kto to jest! Młody, [usunięte przez moderatora] , który nie szanuje ludzi. Rozmawia z tobą jak z powietrzem!

Menager

A ja pracuje od wielu lat i wszystko się zgadza i na nic nie narzekam , pracować trzeba bo za darmo nic nie ma i znam tych co piszą te bzdury i to są nie udacznicy którzy by tylko chcieli [usunięte przez moderatora] . Szeostwo ok!

stary dzwigus

ni ma co tam iść dziadostwo

Zostaw opinię o KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J