Celon Pharma

Kiełpin - Celon Pharma

3. Opinie o pracodawcach Łomianki
  5. Opinie o Celon Pharma

Opinie o Celon Pharma Łomianki

Nie przegap nowości o Celon Pharma!

Klient DL

06.10.2021 16:17

Po latach współpracy z przedstawicielem firmy, po latach lojalności wzg. produktu, jeśli okaże się Moi Szanowni Państwo z Zarządu, z którymi miałam przyjemność spotkać się podczas Akademii w Kołobrzegu, że to wszystko to prawda i nikt nie zareagował na takie działania wzg. pracowników terenowych, to bardzo przepraszam ale nie świadczy to dobrze o Firmie. Ps. (usunięte przez administratora) czy trzeba aż tak ostentacyjnie prezentować się wśród grona profesorskiego? Może warto zadbać o swój skromniejszy wizerunek i zawodowy profesjonalizm. Pozostawiam do rozmyśleń.

03.10.2021 13:08

Szkoda, że dobrzy i ambitni ludzie z którymi współpracuje się super odchodzą... Ludzie, którzy nie tylko myślą o sobie, ale i o swoich kolegach/koleżankach a ich miejsce zastępują osoby bez żadnych skrupułów dla których najważniejsze jest własne ja(usunięte przez administratora). Ciężko w tym momencie napisać coś pozytywnego o pracy w tej firmie jak nie ma żadnej motywacji, rozumiem że wynik musi być, ale atmosfera w pracy i swobodna komuni akcja z przełożonymi jak to swego czasu było to jednak podstawa. Po zmianach jakie zaszły na korporacyjne nie widać aby przynosiło to zamierzone efekty a wręcz idzie w druga stronę i lepiej nie będzie niestety i nie chodzi tutaj o to, że ktoś jest oporny na zmiany ale nie widać w tym po prostu sensu i efektów. Przepraszam... Jedyny efekt jaki widać to zwolnienia pracowników i zastraszanie. Płaca w firmie również pozostawia wiele do życzenia pomimo zapewnień Szefostwa, że będzie lepiej, porównując do poprzednich firm w których pracowałem niestety płaca większa i atmosfera lepsza (pomimo, że z poprzedniej firmy odszedłem że względu na (usunięte przez administratora)-to spadłem z deszczu pod rynne). Póki co osobą, które chcą się zatrudnić radziłbym sie wstrzymać i przeczekać ten szalony czas w firmie.
    Pasja

20.09.2021 13:32

Chciałbym się podzielić informacją jaką przekazała mi Sie Wie dotyczącą nowych pasji jakie mają nudzący się "ludzie z pasją ". Otóż jeden ludź zajmuję się sprawdzaniem na GPS gdzie się poruszamy w czasie wolnym i komentuje nasze wyczyny po biurowcu drugi zaś zajmuje się pisaniem paszkwili do konkurencji, na szczęście w firmach konkurencyjnych mają tylko z tego powód do śmiechu. Czekam na kolejne newsy od Sie Wie.
    Łała

20.09.2021 16:53

Żenada. Ryba psuje się od głowy
    Zniecierpliwiony

29.09.2021 17:11

I jak? Masz te kolejne newsy czy nie? Bo jutro ostatni dzień miesiąca i nie wiem czy dalej siedzieć w tym (usunięte przez administratora) czy już (usunięte przez administratora) Buhahahaha
    GPW

14.09.2021 14:34

Wyniki w dół, giełda w dół, pensje to dopiero dół, atmosfera dół, co ja tu robię?????!!!!!
    WyZnawca

28.09.2021 15:46

Z tego stanowiska szybko się spada na sam dół.
    Jaa

29.09.2021 11:58

No tak ale ten lot dlugo trwa???? Dla mnie niesamowite jest to, że po awansie człowiek w tej firmie dostaje zastrzyk takiej arogancji, pychy i samouwielbienia.. nie wiem dieta się zmienia, czy co?
    W niebo wzięta

17.09.2021 12:27

Raduje się serce raduje się dusza, powiedz mi Diabolina jak te ostatnie podwyżki po marne 100 PLN mają się do twoich zapowiedzi że będziemy zarabiać po 10000 w tym tępię to życia mi braknie.
    Diabolina

17.09.2021 14:29

Tu chciałam sprostować, nieroby z regionów dostały 100 inni którym chciało się pracować lub za którymi wstawili się kierownicy dostali znacznie znacznie większe podwyżki. Reklamacji nie przyjmuję. Do roboty do roboty. A zarobki na poziomie 10000 zapomnijcie buhahaha
    Zaciekawiony

10.09.2021 21:31

I jak (dez)integracja firmowa? "Darmowe" żarełko było? Bo jak było to nie wiadomo czy na podwyżki starczy...
    Pracownik cyrku

27.08.2021 15:05

Bardzo ale to bardzo chciałem podziękować kiełownictwu firmy za tak wspaniały wyjazd uświadomiliście mnie jeszcze bardziej że nie ma sensu dalej pracować w tym cyrku. Aaa jeszcze jedno dziękuję za poznanie osobiście gwiazdy południa M.Gezler ;), zastanawiałem się dlaczego mówią tak ale już wiem.
    Zniesmaczona

09.09.2021 10:52

Rozumiem, ze atmosfera jest bardzo napięta, ja rowniez mam wiele zastrzeżeń i aktualnie jest więcej minusów niż plusów. Natomiast wypowiadanie się negatywnie o czyimś wyglądzie nie jest w porzadku, niezaleznie czy pisze to kobieta czy mezczyzna. Nie znam charakteru i sposobu pracy tej osoby, wiec nie oceniam tego, ale komentarz, o tym, ze lubi zjeść uważam, za wielce niestosowany.
    Popierający

10.09.2021 06:32

Dokładnie, można kogoś nie lubić mieć zastrzeżenia do tego w jaki sposób się obnosi i pracuje, natomiast czepianie się wyglądu jest niedojrzałe... A swoją drogą to jest ladną osobą i nie można nic kobiecie zarzucić w tym aspekcie.
    Znikajace opinie

06.09.2021 22:28

Negatywne znikaja wiec dodam pozytywna, firmy nie polecam jako byly pracownik. W firmie malo placa jest napieta atmosfera pelno konfliktow (usunięte przez administratora) i kolesiostwo :) ci o ktorych mowie wiedza o co chodzi ogolnie rzecz biorac nie polecam omijac szerokim lukiem bajo jajo
    Wizjoner

19.08.2021 10:28

Co tak cicho ostatnio??? DeVito ze swoim gangiem wiewiórek nikomu nie zaszedł za skórę??? Nie wierzę??? Nikogo nasza wszech panująca nie zdenerwowała??? Czy wszyscy się wystraszyli wpisu Sie Wie że namierzają buhahaha
    Zwykły

29.08.2021 20:44

Zawsze i wszędzie jest pełno takich wiewiór które na każdego doniosą i za nic mają relacje międzyludzkie ale to podgatunek nie wart uwagi, będzie łatwo ich namierzyć odejdą jako ostatni, zresztą było widać ich aktywność i wazeline na wyjeździe
    Zaskoczony

04.09.2021 13:46

To ci historia. Niekorzystne wpisy znikają. A jak nie ma wpisu to się wie, że jest dobrze we firmie. Bardzo dobrze.
    Pracownik wrukwiony

04.09.2021 08:49

A ja chciałbym podziękować Diabolinie za wspaniały weekend gdzie będę poraz 1000 poprawiał bazy. My nie mamy jak śpiąca królewna sztabu profesorów za plecami którzy robią za nas robotę. Jestem już bardzo bardzo tym wszystkim (usunięte przez administratora)
    produkcja

01.09.2021 09:24

nie warto, slaba kasa kolesiostwo i duzo nerwow. z pozytywów sa tez ludzie normalni ale nie jest to zasługa pracodawcy tylko ich samych, z regóły albo szybko odchodza albo pracuja dalej w cierpieniu i strachu przez bezrobociem.
    Były nierób

26.08.2021 09:54

Jedna z najlepszych decyzji jakie podjalem to odejście z owej firmy, psychicznie byłem już na dnie oczywiście mówię o okresie po dobrej zmianie. Czułem się jak bym pracował w telewizji publicznej OBLUDA KLAMSTWO ZASTRASZANIE MOBBING. A wyniki lecą lecą w dół hahaha DeVito powinien zmienić ksywę na DeStruktor.
    Rozwalony

23.08.2021 12:55

"Możecie zarabiać nawet 10000 " rozbawiła mnie, wiecie kto?? Dajcie najpierw zarobić 6000 brutto
    kandydat93

09.07.2021 12:19

Dzień dobry, mam pytanie odnośnie pracy w laboratorium, widzę jedynie mnóstwo "niezbyt pozytywnych" opinii od przedstawicieli handlowych; prośba o odzew bo jak widzę propozycję pozwu zbiorowego to trochę słabo wygląda :)
    Helena

04.07.2021 09:26

Jak pracuje się na dziale sprzedaży i marketingu w Celon Pharmie? Interesuje mnie stanowisko przedstawiciela medycznego. Jaka jest średnia wieku na takim stanowisku? W ofercie jest wzmianka o pracy w młodym zespole. Jak atmosfera pracy między pracownikami? :)
    Taki

06.07.2021 17:08

Zespół w miarę młody średnią zaniża Devito wróć Deniro hi hi, Atmosfera i zarobki wprost wystrzałowe. Zawsze można jeszcze po pracy dorobić wróć, brak czasu wolnego
    ...

05.07.2021 19:06

witam ,mam pytanie ,aplikuje na stanowisko przedstawiciela medycznego ,jakie auta ,ile wizyt u lekarzy i aptecznych ,jaki socjal ? Pozdrawiam

06.07.2021 10:48

Golfy, wizyt 10+2, interwały, socjal ubezpieczenie medyczne, gosport za własna kase
    Hmm

06.07.2021 16:37

Socjal pytasz, to masz kartę multisport i saltusa KONIEC. Zarobki w S.A jesteśmy na 3 miejscu od końca ???? przed dino i ccc
    Epidemi ciąg dalszy

29.06.2021 16:00

Epidemia zawitała na dolny Śląsk, kolejny regionalny się rozchorował ciekawe?? Kolejny nierób???
    Multi kulti

30.06.2021 13:30

Spokojnie Spokojnie na każde miejsce tych nierobow przychodzi 700 ponad ofert chętnych, w celon chcą pracować ludzie z Indii, Uzbekistanu, itp takie moje przypuszczenia po ilości chętnych.
    Friend

18.06.2021 23:54

Achtung, podobno namierzają po IP !

21.06.2021 19:17

Na to potrzebne są pieniądze a firma teraz weszła w plan oszczędnościowy zatem spokojnie ;) Ale przyznam, że niezła próba powstrzymania fali postów ;D
    Hahaha

22.06.2021 18:28

Lepiej niech namierzają nowych pracowników, bo jakąś epidemia zaczęła panować w celon
    Celon Śmierdzi

21.06.2021 19:11

Ciekawe ile ten post się uchowa bo widzę, że Ci co mają premię wypłacać na GoWorku siedzą (spoiler... Premii nadal brak... A raczej ochłapów, które teraz są w zamian za pracę ponad siły) Tak jak w tytule Celon Śmierdzi, na rozmowie kwalifikacyjnej zamiast pytania "Czemu decyzja o zmianie pracy?" Słyszę - No... Czytałem co się u Was dzieje. Konkurencja gdy się przedstawiam i mówię nazwę firmy klepie mnie po ramieniu i pyta "Jak się trzymasz?" Spółka Akcyjna powinna raczej dbać o pracowników i skandale, a to niestety już do rozmiarów skandalu urosło. Oczywiście nie ma ludzi nie zastąpionych, tylko pytanie kim nas zastąpicie? Nikt lepszy raczej nie przyjdzie na nasze miejsce. I jeszcze raz przypominam, że spóźniacie się z wypłatą ochłapów premii. Dziękuję za uwagę.
    Oj smierdzi

22.06.2021 09:40

Pan Jacek na pierwszym spotkaniu obiecywał dwie rzeczy, ze szybko będą nagradzać i szybko karać. Póki co tylko szybko zwalniają i karzą. Tak to prawda, ciężko to nazwać nagroda, skoro plan roczny był tworzony w grudniu i nikt nie weryfikuje sytuacji rynkowej. W żadnej firmie nie ma tak, ze plany są tworzone dla M/S, tylko ilościowe lub wartościowe, tak, żeby przedstawiciel wiedział do czego dąży. Ale tak jest najłatwiej pozbawić ludzi nagrody. Panie Prezesie, zawsze myślałem, ze porządny z Pana Gosc, ale czy tak jest skoro zgadza się Pan na takie praktyki w Pańskiej firmie...
    Jeszcze pracownik

18.06.2021 07:07

Panie Prezesie podobno Pan nie czyta komentarzy (słyszałam że ponoć powiedział Pan tak na którymś spotkaniu ) jednak mimo wszystko napiszę kilka słów od siebie. Błagam Pana o interwencję i opanowanie tej chorej sytuacji która ma miejsce. O ile rozumiem (albo przynajmniej staram się zrozumieć) zatrudnienie Jacka tak nominacja Beaty......na jakiej podstawie?! Brak kompetencji ,empatii, jakiegokolwiek przygotowania. Rozumiem że była pod ręką ale niestety to nie jest dobry ruch. Ludzie nie odchodzą bo im się nie chce pracować tylko tak się nie da wytrzymać. Ciągłe zastraszanie, non stop negatywny przekaz, wszystko robimy źle, pochwały nie przechodzą przez gardło i do tego MOBBUNG w czystej postaci. Czy naprawdę tego Pan oczekuje?? A Karolina (fakt to jeszcze wymysł z czasów Bogdana) jednak teraz odbiło jej zupełnie!!udowadnia na siłę że nikt nic nie wie, nic nie potrafi a tylko ona umie i wie najlepiej ale my naprawdę pamiętamy jak pracowała w terenie i jakoś szału nie było. Ale zapomniał wół jak cielęciem był. Przykre ale teraz robi wielka pani kierownik. Niektórym funkcja odbija do głowy. PS: w rankingu niezła żeby nie było że narzekają tylko "słabi ".

18.06.2021 18:32

Beata wszystkim nam funduje emocjonalny rollercoaster. Niestety nie ma kompetencji i wiedzy szczególnie tak potrzebnych do zarządzania zmianą. Ogólnie zasody sa kiepskie, jeśli chodzi o zaplecze, bo ludzie w polu na prawdę dają z siebie 100 proc...
    Szukaj

18.06.2021 18:34

Do kogo ta mowa gość nawet kuzyna zwolnił. Szukaj pracy lepiej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Celon Pharma?

Kontakt - Celon Pharma

Ogrodowa 2A 05-092 Łomianki

NIP:1181642061

Branża główna: Farmacja i suplementacja

LinkedinIcon
    Janek

13.06.2021 22:49

Wiecie co straszne rzeczy piszecie o tej firmie. Z doswiadczenia wiem , ze piszą tylko niezadowolenii jak komus jest dobrze to nic nie napisze. Tutaj widać , ze jest wielu niezadowolonych tak więc na pewno coś nie tak. Ciekawy jestem czy Prezes wie jaka jest sytuacja i ma to w d...e czy moze nie wie co sie do konca dzieje w firmie. Zazwyczaj bogaci to straszne sknery niewolnicy pieniedzy bojacy sie stracić ustalonej wygody życia i gnebią pracowników zeby wydusić z nich ile mozna ....ale kij ma zawsze dwa konce pewnie zarząd uważa, ze jak placi zus to pracownicy powinni byc wdzieczni. Pewnie nie wiedzą ze czssy się zmieniły. Ciekawe ile zarabiają dobrzy handlowcy????bo osobiscie nie wierzę ze 3000 zł bo tyle to mają w lidlu na kasie. Podejrzewam ze dobrzy zarabiaja kilkanascie tysięcy a rotują Ci slabsi ale to moje przemyslenia. Jezeli jest tak jak pisza ludzie to Zarzad nie myśli długofalowo. Pewnie pozniej bedą zalować ze pozbyli sie starej kadry bo z calym szacunkiem do mlodych Oni za bardzo do pracy sie nie nadają. Pozbywanie sie doswiadczonych ludzi to zawsze strata dla firmy. Z tego co piszą ludzie Ci madrzejsi odeszli ... ba jak twierdza nie da sie pracować...ale ktos pracuje..moze Zarzad uznal ze produkt obroni sie sam i nie ma znaczenia kto go prezentuje???? Nie wiem... Szacun dla Zarzadu ze nie kupuje pozytywnych komentarzy bo wiekszosc firm na jeden negatywny proponuje piec pozytywnych....a tu widac ze pozytywnych praktycznie nie ma tak wiec nie kupuja, byc moze szkoda im na to pieniedzy....?Osobiscie nie chcialbym byc pracownikiem tej firmy glownie ze wzgledu na zarobki bo wiecej to sie na kasie czy w sprzataniu zarobi na luzie a nie przy takiej napince.... Na pewno firma jest w dobrej kondycji finansowej, Jest takie powiedzenie co jest dobre dla firmy zazwyczaj nie jest dobre dla pracownika natomiast co jest dobre dla pracownika nie jest dobre dla firmy..... Celon wprowadził to w życie....Pozdrowienia dla Zarzadu, ostatnich starych i dla nowych ..
    Janku Janku

17.06.2021 15:21

Nie musisz w to wierzyć, ale informacje zawarte w raporcie giełdowym są jednoznaczne, srednie zarobki w Celonie są wyższe jedynie od wynagrodzenia w ccc i Dino. Oczywiście jest to cenne spostrzeżenie, ze jest to ciężka praca, ale ostatnio nikt tego nie docenia.

17.06.2021 17:01

Przyjdź i sam się przekonaj
    Zatroskana

16.06.2021 14:56

A co to nasza pani Dyrektor taka nafochana na spotkaniach z regionami siedzi??? Czyżby przejmowała się goworkiem??? Jejku to ona jest tym nierobem o którym pisała jej koleżanka kolejna dyrektorka, powinna się wziąść do roboty a nie na gowork siedzieć, wymyslec jakiś nowy konkurs!!!! Ewentualnie wysłać po palecie wazeliny dudowlazom
    Uuu

17.06.2021 10:18

Już do ciebie jedzie paleta wazeliny
    Treść a nie skladnia

17.06.2021 10:58

Myśle, ze bardziej istotna jest treść postów, a nie ich składnia. Ale jak ktoś chce odwrócić uwagę od tego co jest istotne, to przyczepi się do wszystkiego. Zrozum, to są ogromne emocje, gdy dotyka cie mobing, poniżanie, manipulowanie i przede wszystkim zaniżanie nagród, na które ludzie ciężko pracowali!!!
    Wielki wizjoner

15.06.2021 11:59

Patrząc i analizując pojawiające się opinie można stwierdzić że znacznej części ludzi nie chce się po prostu pracować tylko wolą siedzieć na goworku! Trwa próba sił nowy dowodzący vs beton pracowniczy, co słabsze jednostki odpadną i zostaną tylko najlepsi, którym chce się pracować. Zauważcie ze dotychczas nie odeszli liderzy rankingów tylko osoby, które były przyspawane do swoich stanowisk, zarząd przejrzał na oczy i zaczął "upuszczać krwi" - To dobra praktyka, dla zdrowotności!
    Wkurzona

15.06.2021 19:33

Widze, ze ktoś tu jest bezczelnym kłamca i celowo wprowadza w błąd. Absolutnie nie odchodzą osoby tylko z dołu rankingu, bo rowniez z czołówki i dotyczy to zarówno przedstawicieli jak i RKS. Poza tym, nie można się dziwić, ze ludzie są zdemotywowani, skoro są w czołówce rowniez pod katem M/S w Polsce i dostają gratulacje za wysoka pozycje, a z drugiej strony nie dostaną nagrody bo nie zrealizowali planow w 100%, bo oczekiwania były, ze ich M/S będą jeszcze wyższe. Dodam, ze większy zysk dla firmy nie równa się otrzymaniu nagrody wynikowej
    Zniesmaczony

16.06.2021 12:45

Wiesz co Małgorzato żebyś może Ty za dużo krwi nie upuściła poprzez to wchodzenie w D…. Pe panu J i inne rzeczy . Liderzy rankingów nie odeszli bo może coś jeszcze ich tu trzyma typu dobry team , kierownik chociaż ich coraz mniej . Mega smutne jest to iż nikt nie popiera tu żadnego pracownika a wręcz skłóca się a to sprzedaż z produkcja mówiąc że ten drugi ma lepiej a wszędzie ten sam (usunięte przez administratora) . Od roku wyniki spadaj ogólnokrajowego i prezes nic z tym nie robi a wręcz broni ludzi którzy do tego doprowadzili . Odchodzą osoby po kilkunastu latach w firmie i co nagle przestało im się chcieć pracować , weź nie osłabiaj Gośka dobra . Ludzie piszą ze zajmujecie się wszystkich tylko nie tym co trzeba . Zamiast doceniać pracowników którzy byli kiedyś lojalni tej firmie to ich gnoicie . Stosujecie (usunięte przez administratora) , ośmieszacie innych ale i samych siebie przez to co robicie . Dziwne Że prezes nic z tym nie robi przecież firma jest na giełdzie i to jak się o niej mówi ma wpływ na sprzedaż udziałów . A tak jak ktoś już wspomniał droga M Ty jedyne co umiesz robić to obgadywać i patrzeć na ludzi z góry ale uważaj bo może ktoś gdzieś ma coś potwierdzające jak obgadywałaś żonę prezesa i zaraz sama staniesz się tą wcześniej wspomniana słaba jednostka a świat jest mały i uważaj po tym co ludzie o Tobie mówią może być ciężko znaleźć robotę gdziekolwiek no chyba ze na kasie w biedrze będziesz zarządzać kolorami w lodówce .
    Ex

10.06.2021 09:18

Jako EX celonowiec jestem zaskoczony takim obrotem spraw ale jak widać nowe rządy są nieudolne. Jestem ze starej gwardii której już coraz mniej. Z tego co wiem zostali tylko Zbyszek Michał i Anita A cała reszta to "młode wilczki". Jak to wyglada teraz w poszczególnych regionach? Da się w ogóle pracować z tymi nowymi? Są jeszcze normalne regiony jak kiedyś czy już wszędzie (usunięte przez administratora) jak namaszczeni przez BJ? A w kwestii Pani KJ to była i jest jednym wielkim nieporozumieniem. Nie wiem jak to jest możliwe by tak słaba osoba była na takim stanowisku. O JG się nie wypowiadam bo nie znam.
    Kolejny ex

11.06.2021 10:38

Wiele jest czynników. Zacznę od atmosfery, kultury pracy i kolesiostwa, które wprowadziły 3 kierowniczki pod parasolem Dziadka, nazywanym przez siebie Deniro:)). Wprowadzony został nowy system premiowy, uzależniony tylko od M/S, na ktory przedstawiciel nie ma wpływu. Oczywiscie dodam, ze są one z kosmosu, nawet na okres wakacji sięgają zenitu. Mało tego, aby otrzymać premię w 100%, musisz zrealizować 100%, za 95% jest 75 i za 90% jest 50. Przy czym to czego nie zrealizujesz w pierwszym okresie, przechodzi na kolejny itd. Wiec szansa na premie, zmniejsza się za każdym razem. Dodatkowo na stanowiskach Kierowniczych są osoby bez kompetencji. Kierownik Produktu, cienka jako przedstawiciel pod każdym względem, została Kierownikiem i pomiata wszystkimi i stara się udowodnić, ze nikt nic nie umie. Wspomnę, ze przez te lata jej pracy, na palcach jednej reki można zliczyć materiały merytoryczne, które nie były obarczone poważnymi błędami tj. np błąd w nazwie substancji!! Z których my przedstawiciele musieliśmy się tlumaczyc, o bzdurnych konkursach dla lekarzy, nie wiem czy warto wspominać. Nie ma tez jasnego przekazu marketingowego, bo w 1 tygodniu potrafilismy otrzymać kilka a potem opieprz, ze promosens się nie zgadza i ciagle powtarzanie, ze jesteśmy najgorsi!!! Prócz tego 8h pracy to fikcja, dochodzą do tego telekonferencje i mega duzo nauki. Brak konsekwencji w strategii promocji. Ostatnia kwestia są wizyty potrójne w dobie pandemii. Mam nadzieje, ze najwazniejsze kwestie poruszyłem.
    Ex

15.06.2021 22:51

Odpuść se nie warto. Wyniki które robisz niewiadomo skąd się biorą i widmo ciągłej kontroli potrójnych wizyt. Beka po prostu
    Maszynista

14.06.2021 18:10

A co to a co to tak gna i gna co raz prędzej?? Kolejny nierób wysiadł z pociągu celon!!!!! A ludzie w przedziale mówią że to nie koniec. Co na to człowiek z pasją??? Trudno się przyznać że pozbawiło się na nieudolnych menagerow
    Konkurencja

11.06.2021 15:08

Ja natomiast bardzo ale to bardzo chciałem podziękować obecnej władzy za takie ruchy, jeszcze nigdy tak łatwo się nie przejmowało rynku buziaczki wytrzymajcie jeszcze chociaż pół roku;-)
    Konkurencja 2

12.06.2021 09:08

Kupcie im jeszcze popcorn i cole a jeszcze kino domowe i telewizor na tableciku nie ten efekt a my skupimy sie na sprzedaży w końcu od tego jesteśmy
    Anonimowy

14.06.2021 13:20

Faktycznie połowa RKS będzie zmieniona, nie Ci to inni hehe #NowyCelon2021... przykre, bo fajnie się pracowało w firmie a teraz to jest porażka. Konkurencja się z nas śmieje, bo sami odchodzą od takich reżimowych działań. KPI-okej to jest dobre aby były na jak najwyższym poziomie, ale elastyczność która była w odwiedzaniu była wspaniała, narzędzia i meytoryka wprowadzana na siłe nic nie wnosi, odgrzewanie kotletów konkurencji albo zajmowanie czasu zbędnymi konkursami czy filmikami jak klient nie ma czasu to działa w drugą stronę. Tak jak wcześniej się ludziom chciało pracować tak teraz jest demotywacja i tylko pupilki zarządzających są zadowoleni. Jak to mówią nie ma ludzi nie zastapionychm ale po odejściu niektórych coś zanika i to jest 100%prawda,tak samo prawdą jest to, że zaczynają być usuwane niewygodne komentarze.
    Hohoho

12.06.2021 12:14

Ja nie miałem pojęcia że pracuję w Hollywood, Deniro, Diabolina, może jeszcze śnięta królewna
    Włącz myślenie

12.06.2021 10:57

Proszę podmieńcie nam samochody na Craftery wtedy pomieścimy wszystkie ulotki, a nowe kierowniczki oderwane od rzeczywistości dopiero się rozkręcają . Zastanawiam się czy my już nie pracujemy w firmie kurierskiej???? Ale nie nie, oni zarabiają zdecydowanie więcej!!!!
    mmm

11.06.2021 13:41

Ostrzegam przed firmą ,tragedia .Pracownik traktowany jest jak najgorsze zło ,nie mające nic do powiedzenia .Te kilka lat pracy spędzone w firmie to najgorszy czas w moim życiu .Z opowiadań wiem że teraz po przeprowadzce do Kazunia jest jeszcze gorzej .
    Zdemotywowana

11.06.2021 13:23

Niestety zmiany dokonane w ciągu ostatniego roku w Firmie nie przyczyniły się do wzrostu sprzedaży, udziałów w rynku, a frustracja kietownictwa i przerzucenie odpowiedzialności za porażki i nieefektywnosc wlasnych pomysłów i narzędzi na przedstawicieli doprowadziły do tego że atmosfera w regionach jest fatalna, motywacja do pracy zerowa. Za dużo kija a za mało marchewki. To przedstawiciele bez srodkow, narzedzi i tysiaca ulotek potrafili skutecznie sprzedawać za poprzedniego kierownictwa, teraz okazuje się że nikt się nie nadaje, wszyscy są tępi, bez wiedzy i umiejętności sprzedażowych. Zwolnienia, upomnienia, testy, scenki i zero samokrytycyzmu na górze, brawo wy!
    mariusz tokarski

11.06.2021 08:48

Dodaj treść twojego wpisu
    Wkr

10.06.2021 13:22

/businessinsider-com-pl giełda wiadomości równi prezesi ciekawy artykuł, w zarobkach jesteśmy jednymi z ostatnich w SA , jest pasja jest powód do dumy

11.06.2021 05:09

Odeszłam i wiedzcie była to najlepsza decyzja psychicznie nie do opisania nie jest to warte a tym bardziej takiej jałmużny, na szarym końcu wśród spółek wasze zarobki, to jest ta "pasja " o której tak często słyszycie.
    Taki tam

10.06.2021 07:43

Skoro Się Wie udaje greka i uniemożliwia nam dostęp do prasy tym samym ogranicza nasz dostęp do rozwoju (usunięte przez administratora)ja udostepniam. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do lektury. Niektórzy się..... zdenerwują a niektórym ułatwi podjęcie decyzji.
    Hmm

09.06.2021 18:19

Co masz na myśli?
    Zgrywus

09.06.2021 21:25

Biorąc pod uwagę zaistniałą sytuację, radziłbym osobom, które wygrały planszówki, w tym żenujacym konkursie, aby sprawdziły czy w pudełku są napewno pionki:)))
    Obłuda

09.06.2021 19:46

A może by tak jedna z dyrektorek Sie Wie podesłała nam artykuł jakie dywidendy bierze prezes a jak mizerne są wypłaty pracowników???
    Nowy

09.06.2021 20:50

Przykro się to czyta, biorąc pod uwagę, ze został wprowadzony kalkulator nagród wynikowych i nierealne plany, które spowodowały, ze mimo, iż przedstawiciele zarabiają dla firmy więcej, sami będą zarabiać jeszcze mniej:( wspomnę, ze obowiązków i nauki jest dwa razy tyle co było. Szkoda, ze pani Kierownik Produktu (która sama będąc przedstawicielem, nie mogła pochwalic się wyjątkowymi osiągnięciami w kwestii wyników i merytoryki, zwłaszcza dotyczącej leku Valzek), nie pomysli, ze zamiast Nas wspierać, poniża Nas podczas szkoleń i za wszelka cene próbuje udowodnić, ze spadek wyników jest Nasza wina, bo jesteśmy idiotami!
    A może by tak...

03.06.2021 23:44

Z tego co widzę to miarka się przebrała, zatem mam pytanie... Czy są tu osoby gotowe na złożenie pozwu zbiorowego? Myślę, że przyszła już na to pora. Dosyć tyranii, mobbingu i zastraszania.
    Georgiana

08.06.2021 15:28

Pani Beata wielka Menager, bez żadnego przygotowania, ani klasy ani obycia ani kultury. Prezesie przejrzyj na oczy !!!!!!!!!!
    Porażka

09.06.2021 09:00

To co się tutaj wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie... Atmosfera w firmie osiągnęła totalne (usunięte przez administratora) a ciągle udowadnianie pracownikom, że są najgorsi i nic nie potrafią- organizując spotkania jak w klubie AA, usiądźmy jako kierowniczki i pokażmy im że są idiotami przyprawiają o dreszcze... Kiedy to się skończy?
    Gość 2

11.04.2021 10:24

Dlatego ja żeby nie dopuścić do powiedzenia mądry polak po szkodzie ja zbieram materiał czyli nagrywam wszystkie rozmowy, spotkania maila itp. Oj zbiera się.
    Glazurnik

24.04.2021 01:16

Elka, pozwól że na wstępie pozdrowie nowe lepsze kierownictwo firmy. ( czytaj w tym ciebie). Podobno nie ma ludzi niezastąpionych aj aj tu niestety się nie udało. Pytałaś czy są tu pracownicy celon odpowiadam oczywiście że nie ma wszyscy szukają pracy bądź chodzą na rozmowy do innych lepszych firm gdzie szanują pracownika. Ja jestem płytkarzem glazurnikiem wchodzę tu w przerwie jak kładę fugę. Pytałaś też czy są przeprowadzone oceny, a jakże są i co???? "Kierowniczki" z tego co wiem nie wypadły najlepiej i pytam ciebie Elżbieta jak żyć??? P.S . Jak już pojawi się jakiś pracownik z celon (poza Elką) daję rabat 50 % dla pierwszych 10 którzy się zwolnią życzę powodzenia
    A może by tak

08.06.2021 17:28

Pomożesz w pozwie? Każdy dowód na wagę złota

04.06.2021 12:19

Do Celonu za moich czasów szło się pracować za gówniane pieniądze, ale za to w świetnej atmosferze, bez mobbingu, zastraszania, szukania haków i niejasnych zasad zależnych od PMS jakiejś pożal się Boże gwiazdki z Mazowsza. Widzę, że decyzja o odejściu w dobrym momencie była jedną z lepszych w moim życiu zawodowym. ????
    Honor

04.06.2021 08:23

Mam słowo do dziadka, skoro nie dowiozłeś to odejdź z honorem. Odkąd zaczęły się rządy dziadka i 3x dyrektorki wyniki lecą w dół, przypadek?????? KPI ,interwały, HWD i inne bzdety nie pomagają???? Jak mogła firma wcześniej działać??? A mogła,
    Litość

04.06.2021 09:33

Zostawcie dziadka w spokoju on kończył szkoły z towarzyszem Bierutem od tego czasu zarządzanie trochę się zmieniło. Może jakieś kursy online, książka?? Nie kopmy leżącego "staruszka " wcześniej czy później będzie musiał się wytłumaczyć z nieudolnych rządów. A my??? sobie poradzimy jesteśmy zdolni młodzi i piękni.

10.04.2021 19:57

Kolejny gość

11.04.2021 09:30

Smutne jest to że to nie bajka tylko prawda i to szczątkowa, myślę że nadszedł czas żeby przestać udawać że Diabolina jes t madrzejsza od nas. Zabierają premie i wmawiają nam że będziemy zarabiać więcej hmmm chyba brakuje podstaw matematyki. Jest też światło w tunelu i jak zazwyczaj w bajkach bywa dobro wygrywa, poprawa się leginsy Diaboliny i prawda wypłynie. Proponuję grę kto ostatni się zwolni ten ucho Diaboliny. P.S jeden już zastąpił Anitę, śmiem twierdzić że będzie to najlepszy region w Polsce tak go będzie Diabolina przedstawiać a że z matematyką braki więc..... Anita dlaczego nie zaprosiłaś Diabolliny na wesele

02.06.2021 18:08

A pewno, że będzie najlepszy. O ile w ogóle będzie, bo po tym co beatka z przydupasem wyprawiają z zespołem to raczej ludzie tam już długo nie posiedzą, każdy będzie tylko szukał, gdzie tu prysnąć.

Zostaw merytoryczną opinię o Celon Pharma