Celon Pharma

3. Opinie o pracodawcach Kiełpin
  5. Opinie o Celon Pharma

Opinie o Celon Pharma Kiełpin

WebsiteIconCelon Pharma

Nie przegap nowości o Celon Pharma!

DW

22.01.2025 19:55

Praca staje się wyzwaniem, brak myślenia lidera. Naukowcy nie mogą słuchać muzyki bo to jednostka badawcza. Plus zabierają benefity - elastyczny czas pracy przestał istnieć. Lider wymaga być na 8, bo on przyjeżdża na 8. Koniec kropka @Pracodawca. Obecnie wszystko wskazuje na to że tworzy się (usunięte przez administratora). HR na prośbę pracownika o wgląd w regulamin pracy - odmówił. Tak. Regulamin pracy nie jest ogólnodostępny i nie stanowi załącznika ani części umowy o pracę.
    o co chodzi

08.02.2023 17:52

Rekrutacja do biura (finanse) na żenującym poziomie. Brak ładu, składu i pomysłu na rozmowę. Po rozmowie - szybko, szybko bo im się śpieszy, zwalniaj się z dotychczasowej pracy (a jest grudzień i święta) i ogólna atmosfera rozwolnienia. Przychodzi styczeń i nic, luty i nic, zero kontaktu. W pewnym momencie widzisz że dali ponownie ogłoszenie na to stanowisko, tylko trochę zmienili opis. Oczywiście nie poinformowali że rekrutacja zaczyna się od nowa, a ty człowieku chyba jednak odpadłeś... Dziękuję i cieszę się że tam nie trafiłem, nie zwolniłem się z dotychczasowej pracy, i że pierwsze wrażenie po spotkaniu z tymi ludźmi mnie nie zawiodło. :) Poważnym ludziom - odradzam.
    o co chodzi

15.02.2023 00:18

To fascynujące, że poprzednia rekrutacja wciąż trwa i napływają nowe CV, bo "ogłoszenie wygasło ponad miesiąc temu" i "Pracodawca zakończył zbieranie zgłoszeń na tę ofertę". To cytaty z pracuj.pl :) Żenada....

27.03.2023 14:17

Widzę że mają takie same podejście do wszystkich kandydatów, HR na oczy nawet nie widziałem, dziwny proces rekrutacji, brak odpowiedzi już 3 miesiąc a pytania podczas rozmowy rekrutacyjnej niezgodne z kodeksem pracy, to tylko świadczy o firmie.Dobrze,ze tutaj można się dowiedzieć dużo więcej niż podczas rozmowy rekrutacyjnej.Powodzenia w szukaniu pracowników, nie dziwię się ze większość odchodzi.

e

03.03.2023 20:18

słabo płacą, po 3latach pracy 0 podwyżki

Były Pracownik

28.02.2023 16:57

Obecnie Celon jest przystankiem dla młodych. Kto przyjdzie i nabędzie doświadczenia to od razu ucieka tam gdzie lepiej płacą. Kierownictwo tylko wzrusza ramionami, bo jak sami twierdzą "zarząd nie jest wstanie dać podwyżek".(choć można twierdzić że po prostu kierownictwo nie chcę się wychylać, a co dopiero walczyć o dobrego pracownika) Rozważając przyjęcie do pracy trzeba wziąć pod uwagę wysokie jak na te czasy koszty dojazdu, niestety firma liczyła na to że zatrudni ludzi z okolicznych miejscowości, ale to chyba był strzał w kolano. Jest niby bus pracowniczy, ale jeśli masz pracę zmianową to odpada, zresztą warto też dopytać gdzie ma przystanki. Rotacja ludzi spora, obecnie brakuje ludzi do pracy co przyczynia się na więcej obowiązków dla "najwytrwalszych" co znów powoduje "zmęczenie materiału" i ludzie notorycznie chodzą na zwolnienia albo się zwalniają. No i ta spirala się tylko napędza. Z doświadczenia trzeba od razu wynegocjować sobie dużą kwotę na umowie, niestety firma nie honoruje podwyżek co roku, więc na dłuższą metę to tylko krótki epizod w rozwoju swojej kariery zawodowej.
    pracuś

24.02.2023 19:50

W firmie panuję ciekawa polityka, którą ciężko zrozumieć. Na obecną chwilę jeśli chcę się wywalczyć podwyżkę to najlepiej się zwolnić i zatrudnić ponownie. Brak premii za staż oraz 0 podwyżek co roku nawet inflacyjnych powoduje tylko spadek motywacji, gdy dowiadujesz się że nowo przyjęte osoby bez wiedzy i doświadczenia, które tak naprawdę potrzebują min. ze 2-3mies szkolenia zarabiają o wiele więcej niż stara gwardia. Nic dziwnego że jest spora rotacja ludzi i wciągu roku zwolniło się koło 100 osób. Jeśli szukasz pracy gdzie nie liczysz na awans i chcesz dotrwać w spokoju do emerytury to polecam tą firme.
    Magda

25.02.2023 10:24

Niestety tak jest prawie wszedzie dziwna polityka nie doceniaja starych pracownikow.Tak z ciekawosci ile proponuja na poczatek na produkcji?

26.02.2023 11:44

Dokładnie tak. Od szefostwa wysokiego szczebla - inflacja Celon Pharmy nie dotyczy! Nie przewidujemy żadnych podwyżek inflacyjnych. Ciężko mówić o podwyżkach inflacyjnych jak ludzie pracuja tu 4 lata bez żadnej podwyżki. O przepraszam pracował :-)
    Potencjalny

21.02.2023 04:57

Witam, chciałbym się zapytać na jakim poziomie zarobki w dziale technicznym i ilu techników pracuję w firmie? Widziałem ogłoszenie i zastanawiam się czy nie aplikować. Z góry dzięki wszystkim za odpowiedź.
    Pracownik produkcji.

21.02.2023 19:03

Do niedawna pracowało 8 technicznych. Było po czterech na zmianę. Dzisiaj zostało ich pięciu. Jedna zmiana trzech, a na drugiej dwóch. Nie wiem na jak długo tak pozostanie? Niestety mało doceniany dział pomimo tego, że chłopaki próbuja robić cuda przy naprawie maszyn.

15.02.2023 11:54

Do pracodawcy. Co się dzieje z tą firmą? Pozwalacie odchodzić najlepszym pracownikom, którzy pracują tu kilka dobrych lat i znają wszelkie tajniki pracy dla firmy. Dotyczy to zarówno szeregowych pracowników jak i personelu kierowniczego. Szkoda, bo takie zachowanie pokazuje jak bardzo zależy wam na waszych pracownikach. Niestety ceny idą w górę a zarobki stoją w miejscu. Zatrudnienie nowego pracownika to trudne zadanie o ile znajdzie się chętny na to stanowisko. A takiego pracownika trzeba wprowadzić w tajniki pracy przez kilka miesięcy, aby dobrze wykonywał samodzielnie swoje zadania. Czy warto oszczędzać na utrzymaniu wykształconych pracowników, którzy wykonują swoją pracę bez koniecznego nadzoru ze strony drugiego pracownika i nie trzeba tej pracy poprawiać? Czy to się naprawdę opłaca firmie?

Kontakt - Celon Pharma

14.12.2021 14:47

zgadzam się z Tobą w 100%
    Rysik przybłęda

01.06.2021 22:01

Pracowałem w wielu firmach ale takiego syfu dawno nie widziałem. Kobyła gna nie wiadomo gdzie, co chce osiągnąć ?Straszenie straszenie i jeszcze raz straszenie ale od straszenia to są duchy i czarownice . Hehe w sumie to by się zgadzało czarownica jest z kółkiem w (usunięte przez administratora) Niech jej ktoś w końcu tą (usunięte przez administratora) na ostrzy bo to nie tędy droga hwd diabolinie i starcowi z demęcją. Ciekawe jak długo jeszcze ich rządy nierządu umysłowego będą trwać
    karolek

12.10.2017 13:06

Witam, czy ktoś może powiedzieć jakie warunki mają pracownicy techniczni , administracyjni. Z góry dzięki za pomoc.
    he

05.04.2016 21:49

A ja wiem czy tak sporo obowiązków. Z tego co wyczytałem osoba na tym stanowisku zajmować się będzie głównie opracowywaniem i wdrażaniem nowych technologii do produkcji czy operacjami wytwarzania produktów do celów klinicznych.
    korek81

24.01.2011 23:15

"niemedycznym" pracownikom moze pracowac sie dobrze ale jesli idzie o (usuniete przez moderatora) to nie ma o czym mowic, lepiej odczekac i startowac od razu na wyzszy pulap bo szkoda czasu i nerwow...
    nowy

22.10.2010 23:36

A jak tam jest teraz? Kiedy przenoszą się do nowej siedziby? Będą zatrudniać nowych ludzi?
    uuu

30.12.2009 13:35

Firma o żenująco niskim podejściu do pracownika, pracując tam miałem wrażenie, że idę do fabryki, zero motywacji, wynagrodzenie obiecywane wyższe po pewnym etapie, na obietnicach sie skończyło, problemy z wyegzekwowaniem ustanowień ustnych. Jeżeli chcecie tam pracować żądajcie wszystkiego na piśmie. A osoby z którymi mialam okazje pracować z działu kontroli jakości w Łomiankach ((usuniete przez moderatora) to fatalni współpracownicy. Jedyna porządna tam osoba to obcokrajowiec (usuniete przez moderatora) i Prezes który chyba do końca nie wie jaki mają tam za przeproszeniem bajzel.

Zostaw merytoryczną opinię o Celon Pharma