2.8/5

Kiełpin - Celon Pharma

3. Opinie o pracodawcach Łomianki
  5. Opinie o Celon Pharma

Opinie o Celon Pharma Łomianki

Nie przegap nowości o Celon Pharma!

DopieroZaczynam

01.07.2026 20:27

Jak wygląda teraz wynagrodzenie brutto i jakimi samochodami się wożą przedstawiciele? Coś nowszego w hybrydzie czy raczej nie? Szkolenie na start- jak wygląda tzn gdzie i jak długo?

05.06.2026 10:51

Witam Chciałem zasięgnąć języka odnośnie oferty na technika obiektu. Jakie widełki finansowe są przewidziane na tym stanowisku, czy praca jest zmianowa i czy są dyżury ? I co kryje się pod hasłem : Utrzymanie terenów zewnętrznych ??? Dziękuje za wszelkie konstruktywne odpowiedzi .

King Artur

06.06.2026 06:19

Witam . Jak dobrze rozegrasz to może 8-8.5 brutto wyrwiesz.Praca obecnie na jedną zmianę ale jak są awarie w weekend to możesz otrzymać telefon że trzeba interweniować. Utrzymanie terenów zewnętrznych to nic innego jak koszenie trawy i odśnieżanie zimą oraz solenie chodników. Może się też zdarzyć że będziesz delegowany do wyjazdu jako kierowca po Polsce i za granicą. Jakby nie było wachlarz obowiązków jest dość szeroki . Myślę że to dobre miejsce na początek kariery zawodowej aby złapać doświadczenie i później zmienić na coś konkretnego. Obecnie chyba odeszło dwóch techników obiektu . Mam nadzieję że pomogłem Pozdrawiam

x

04.05.2026 15:38

Nie wiem od czego zacząć wiec zacznę od rekrutacji xD 1 rozmowa online, jedna na żywo z zapoznaniem prezesa. Rozmowa na stanowisko specjalisty (podkreślam). Prezes uważa że w procesie wytwarzania leków najważniejsze są pieniądze, a na moje słowa że bezpieczeństwo pacjenta - bardzo się zbulwersował. Po rozmowie - cisza przez ponad miesiąc, zero listu intencyjnego, zero maila z potwierdzeniem czy odmową. Po ponad miesiącu zadzwoniła nagle pani z kadr, że wysyła mi skierowanie na badania lekarskie, na stanowisko MŁODSZEGO specjalisty xD już wtedy trzeba było im podziękowac, ale cóż. Sama praca - czysty chaos. Nikt nie wie co się dzieje, jakim projektem będziemy się zajmować, nie ma instrukcji, procedur, wsparcia innych działów. Na szczęście zespół był super, bo bez tego padaka w pełni. Pewna przeszkodą w normalnej pracy jest też (któż by się spodziewał) prezes, który upiera się przy własnoręcznym akceptowaniu faktur i za papier toaletowy i za media procesowe Po złożeniu wypowiedzenia - prezes się obraził, dzięki czemu moje wypowiedzenie trwało 2 dni zamiast 2 tygodnie XDD Jeśli ktoś myśli o pracy tutaj, zwłaszcza w labach - życzę wam serdecznie wysokiej odporności na chaos, bałagan i brak decyzyjności. I trafienia na tak fajny zespół, jak ja.
    Henryk

26.04.2026 21:41

Pytam czy u was doświadczymy przedstawiciel dostanie 10-12tys? Piszą dobre zarobki, wiec pytam. Nie lubie jak robią jaja z ludzi..
    Zterenu

05.01.2026 11:56

Przepracowałam w firmie prawie cztery lata, na terenie prowadzonym przez moją szefową i była to moja pierwsza zawodowa przygoda w branży farmaceutycznej. Będę ją wspominać długo i z dużym sentymentem. Miałam ogromne szczęście trafić na świetnego mentora i dobrą, ludzką szefową, dzięki czemu spędziłam tutaj wiele miłych, wartościowych i rozwojowych chwil. Firma – jak na polską firmę generyczną – rozwija się dynamicznie i jest doceniana przez wielu specjalistów w środowisku medycznym. Jest także bardzo dobrze postrzegana na rynku, choć uważam, że w dużej mierze jest to zasługa naprawdę dobrego, zaangażowanego zespołu sprzedażowego, który codziennie wykonuje ogromną pracę w terenie. Z drugiej strony brakuje tu dobrego zarządzania płynącego z najwyższego szczebla oraz realnych inwestycji w umiejętności pracowników. Uważam, że na cyklicznych spotkaniach zamiast kolejnych testów wiedzy warto byłoby wprowadzić anonimowe ankiety satysfakcji, które mogłyby pomóc „górze” dostrzec problemy pojawiające się na niższych szczeblach organizacji. Pracownicy niższego szczebla powinni być również bardziej doceniani – to z pewnością podniosłoby motywację i ogólną satysfakcję z pracy. Duże podziękowania dla chłopaków z floty- Olivera i Grzegorza za wsparcie z nawet najmniejszymi tematami flotowymi. Jeśli chodzi o marketing, to obecnie pracuje tam jedna młoda osoba, która dopiero zdobywa doświadczenie. W mojej ocenie współpraca między marketingiem a zespołem sprzedażowym mogłaby być jeszcze lepiej skoordynowana, tak aby wsparcie z marketingu bardziej odpowiadało na potrzeby terenu. Z ogromnym sentymentem żegnam się z firmą i moim zespołem, choć wiem, że moment mojego odejścia nie jest najdogodniejszy. Decyzja o zmianie pracy nie była podyktowana kwestiami personalnymi — wynikała wyłącznie z chęci dalszego rozwoju zawodowego. Prawda jest taka, że nigdy nie ma idealnego momentu na zmianę pracy — a rozwijać się trzeba. Pomimo wymienionych mankamentów uważam, że jest to firma godna uwagi i warta doświadczenia, szczególnie na początku kariery w farmacji.
    Z.

30.05.2025 18:59

Miałem okazję pracować w tej firmie i niestety poza promowanymi lekami, które faktycznie były dobrej jakości i miały sens w portfolio – cała reszta pozostawiała wiele do życzenia. Organizacja pracy, podejście do pracowników, komunikacja wewnętrzna i zarządzanie – wszystko to budziło spore zastrzeżenia. Wiele spraw było zamiatanych pod dywan, a głos pracowników rzadko kiedy był brany pod uwagę. Firma ma potencjał, ale żeby go wykorzystać, musi dojść do poważnych zmian w kulturze organizacyjnej i sposobie zarządzania.
    byly pracownik

30.10.2025 14:10

zgadzam sie !
    Daniel

30.10.2025 12:34

Chciałbym serdecznie podziękować Pani Anecie za możliwość udziału w procesie rekrutacyjnym w Celon Pharma na stanowisko przedstawiciela medycznego na teren Miasta Lublin . Choć nie zostałem wybrany, bardzo doceniam jej profesjonalizm, poświęcony czas oraz konstruktywny feedback. To doświadczenie było dla mnie cenne i inspirujące. Życzę Pani Anecie dalszych sukcesów w pracy i rozwoju zawodowym.
    Joanna

15.09.2025 12:55

Dzień dobry Jak obecnie wygląda praca na stanowisku przedstawiciela medycznego ? Czy zarobki nadal na tak niskim poziomie , jaka atmosfera czy premie są realne ? Będę Wdzięczna za odp.
    BylyPracownik

02.07.2025 10:18

Ostrzegam i absolutnie nie polecam, parca na początku wydawała się ciekawa, ale szybko okazało się, że managerka laboratorium nie potrafi kontrolować swoich pracowników i stosuje praktyki, które w normalnej firmie skończyłyby się zwolnieniem.

09.09.2025 14:19

Czy możesz wyjaśnić jakie to praktyki?

09.09.2025 14:21

System hierarchiczny jest w każdej firmie i instytucji. Czy możesz bliżej wyjaśnić vo masz na myśli?
    xyz

24.07.2025 15:18

Aplikowałem na stanowisko ,,chemik syntetyk'' i pomimo kilkunastu lat doświadczenia w syntezie po jakimś czasie przyszedł mail z odmową udziału w dalszym etapie rekrutacji. Nie ukrywam, że przy takim doświadczeniu oczekiwałem zaproszenia na rozmowę. Wszystkie wymagania miałem spełnione. Nie wiem zatem jakie były rzeczywiste kryteria wyboru - znajomości, układy? Nie ma co się dziwić, że w ostatnich badaniach pracownicy HR, obok polityków cieszyli się najmniejszym zaufaniem społecznym. Natomiast jedna gwiazdka dla tej firmy to i tak zdecydowanie za dużo.
    Jacek

29.04.2025 22:09

Dzień dobry proszę o podstawowe informacje na temat pracy w Celon pharma na stanowisku Przedstawiciela Farmaceutycznego , jaka jest podstawa dla osób z doświadczeniem.Jaka jest skonstruowany system premiowy ?Proszę też informacje o strategii i atmosferze pracy w tej firmie .Z góry dziękuję

24.10.2024 19:28

Jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele?
    Bylypracownik

03.02.2025 21:02

Celon płaci słabo. Jeśli nie masz doświadczenia dostaniesz około 5-6 tysięcy brutto na rękę . Leki fajne i TK by było na tyle. Pozostałe kwestie, jak całe kierownictwo i Pani dyrektor Beatrycze tragedia...
    Wiesz, o czym piszesz?

22.04.2025 07:29

Brutto na rękę??? Czy Ty wiesz, o czym piszesz? Dobrze, że Cię nie zatrudnili
    szkodaczasu

24.03.2025 14:19

wysłałam swoją aplikację na stanowisko przedstawiciela medycznego. Zaproszenie na rozmowę otrzymałam po 4 tygodniach, tak więc korzystając z życiowej szansy- podjęłam wyzwanie. Pierwsza rozmowa stacjonarna bardzo rzeczowa -OK. Następnie drugi etap tym razem online i tutaj Szanowni Państwo zonk! Żadnych merytorycznych pytań, rozmowa nie dotyczyła rzeczywiście kompetencji wymaganych na stanowisko. Pytania były ogólne i niezwiązane z pracą nie odnosiły się do doświadczenia zawodowego lub umiejętności specyficznych dla branży medycznej. Ogólnie rozmowa rekrutacyjna była ,,o niczym” i śmiem twierdzić, że była próbą przeprowadzenia szybkiej selekcji, bez głębszego wnikania w kompetencje kandydata. Chyba brak firmie jasnej strategii rekrutacyjnej. Oczywiście otrzymałam odpowiedź, że został wybrany kandydat z doświadczeniem. A ponownie pojawia się ponowne ogłoszenie o pracę na przedstawiciela. Region dolnośląskie - nie polecam! Nie jestem skora do negatywnych opinii, ale na litość nie marnujcie ludziom czasu !

26.03.2025 10:08

Dzień Dobry, Dziękujemy za wszystkie Państwa opinie. Informacja zwrotna, otrzymana od kandydatów do pracy jest dla nas ważna. Niestety, nie jesteśmy w stanie weryfikować wiarygodności anonimowych wpisów z forum internetowego, ani stwierdzić, czy opisywane sytuacje faktycznie miały miejsce. Jeśli chcieliby się Państwo podzielić spostrzeżeniami, zapraszamy do zgłaszania ich, albo bezpośrednio do osoby, z którą mieli Państwo kontakt albo do podzielenia się opinią mailowo: [email protected] – wówczas będziemy w stanie właściwie zaadresować zgłaszane przez Państwa wątpliwości, a także wdrożyć działania naprawcze, jeśli będą konieczne. Jednocześnie zaznaczamy, że nie będziemy reagować na anonimowe wpisy internetowe, dlatego zachęcamy do bardziej konstruktywnej formy przekazywania informacji,opisanej wyżej. Dział HR
    rozgoryczony

17.03.2025 10:05

Wysłałem swoją aplikacje na ogłoszenie o pracę i o dziwo tego samego dnia otrzymałem telefon z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa miała się odbyć w centrum handlowym w jednej z znanych kawiarni. Godzinę i dzień spotkania mogłem sobie wybrać z kilku zaproponowanych jakie zostały do dyspozycji. Robiąc uzupełniająco rekonesans nt firmy uświadomiłem sobie że spotykam się w kawiarni pomiędzy innymi ludźmi gdzie będziemy rozmawiać o przyszłości działu handlowego oraz mojej ( komentarz pozostawiam wam ) sprawdził z ciekawości gowork i nie zaskoczyły mnie komentarze. Ale też nie zniechęciło mnie to do uczestnictwa w rekrutacji. Różnie może być przecież, różne rejony polski, różne jednostki - nie chciałem oceniać firmy poprzez pryzmat kilku komentarzy. No i jestem, 5 min przed czasem w umówionym miejscu, personel kawiarni spytałem że szukam osoby z tej firmy ws rozmowy rekrutacyjnej. Pani wskazała mi z lekką niepewnością stolik. Musiałem poczekać, bo rozmowa z innym zainteresowanym jeszcze trwała. Mijała 2,3,5 minuta po ustalonym czasie kiedy byłem umówiony ale rozmowa nadal trwała. W końcu kandydat skończył i wyszedł, no i pełen zapału i optymizmu podszedłem do stolika. Pani oznajmiła mi że nie mamy zbyt wiele czasu, bo ma opóźnienia i przejdziemy od razu do konkretów. Dokładnie zaznaczyła że mamy 15 minut na rozmowę ( komentarz pozostawiam wam ) 2,3 pytania i w końcu wiedząc że mamy mało czasu, pamiętając jakie były komentarze na gowork i widząc całą otoczkę organizacji rozmowy rekrutacyjnej w kawiarni padło pytanie o finanse. Podałem swoją kwotę, Pani powiedziała że tyle nowej osobie nie może dać, bo jest to górna granica jaką może zaproponować ph pracującemu już jakiś czas w firmie. Przyjąłem ta wiadomość z akceptacją. Potem kilka moich pytać włącznie z tym kiedy zakończy się okres rekrutacji, otrzymałem informację że do 2 dni otrzymam informację o na tak lub na nie. I jak myślicie? Otrzymałem informacje smsem od Pani rekrutującej że została wybrana inna osoba. Informacja została wysłana do mnie po 5 dniach. Na dodatek po ok 2 miesiącach otrzymałem mailowo informację z działu HR że nie zostałem wybrany do kolejnej tury rekrutacji. Komentarze co do samego schematu rekrutacji, podejścia i miejsca pozostawiam Wam. Mam tylko jeden wniosek : atmosfera, możliwości i budżet idą od góry. Jeśli są na takim poziomie jak są to na co dzień pracując w tej firmie będzie pod góre z "Górą". Rekrutacje nadal widzę ale nie wysyłam. Powodzenia wam życzę. Oby jak najmniej takich spotkań.
    tadek

20.03.2025 11:35

Tego nawet najlepszy reżyser by lepiej nie zaaranżował. Polska firma która chce odnosić sukcesy a popełnia kardynalne błędy. Żenujące. Dlatego konkurencja wykorzystuje słabe punkty.
    Wojtek

20.03.2025 16:17

A mógłbyś podać jaką proponują aktualnie podstawę na początek?? Może oszczędzisz czasu wielu osobom ???? I z ciekawości o jaki region chodzi bo jest bardzo dużo ofert, więc rotacja jest spora jak widać..
    Nadia

12.07.2023 13:17

Jest nabór na przedstawiciela medycznego w Radomiu. Tu ktoś miły zechciał podać w 2022 r. stawkę netto i wynosiła ona 4 K. Czy mogę poprosić o zaktualizowanie kwoty pensji? Zakładam, że zmieniła się od nowego roku. Czy uzyskanie premii przez PM-a nadal jest tak trudne, jak tu pisaliście?
    @klient

14.10.2024 11:12

Aktualnie w 2024 6500 brutto to max
    viron

27.11.2024 12:00

No to słabo. Bardzo słabo. Firma automotive, dział zarządzania produkcją na dzień dobry... 8000 brutto + Ewentualne premie. Słabo Ci medyczni zarabiają a chciałem zmienic pracę

19.01.2022 13:59

Celon Pharma szuka kogoś na to stanowisko Product Manager. Ktoś wypowie się o pracy tutaj?

24.07.2022 20:29

Szanowni Państwo, Jeśli mają Państwo pytania dotyczące pracy w naszej firmie, zapraszamy do zadawania pytań bezpośrednio na [email protected] - jest to jedyne wiarygodne i rzetelne źródło informacji o warunkach i zasadach pracy w naszej organizacji.

09.11.2024 18:27

Potwierdzam, mail wysłany o godz. 22 z zaproszeniem na teams dnia następnego o 8.20.
    @anonim

14.10.2024 10:45

Nie warto tracić czas i brać udział w rekrutacji, zwłaszcza na etapie drugim z p. Dyrektor sprzedazy. Bardzo mało oferują a bardzo wygórowane oczekiwania, pensja smiechowa jak na mazowieckie i te czasy a premia z opowiadan nie do osiągnięcia. Szkolenie pewnie tez takie szybkie skoro najlepie abys juz wszystkie produkty znał i cyt. (w nocy o północy wiedział o nie wszystko o kazdym leku) a dwa jak wrócisz do domu po 10h orki to nie serial czy ksiązke a wiedzy merytorycznej masz się uczyc a czy ktos Ciebie za to wynagrodzi to juz inny temat, podstawa netto jest takim ochłapem ze nikt mieszkajacy w stolicy za to nie wyzyje. Teren duzy , różnorodny, paliwo do celów prywatnych będzie rozliczone co do 1 zł....uciekajcie. (jak nie widzicie pewnych odpowiedzi na trafne pytania) to dlatego ze zapewne mają podpisaną umowe z goworkiem i zaraz te prawdziwe opinie znikają i są usuwane, ale spokojnie juz pierwsza rozmowa z pracodawcą wam mądrym ludziom wiele powie.
    Była kandydatka

12.05.2024 20:01

Bylam na rozmowie o pracę na przedstawiciela handlowego w Rzeszowie. Osoba przeprowadzająca rekrutację zadawala typowe, denne pytania i przedstawiła tę pracę w takim świetle, że sama mialam ochotę zapytać dlaczego tu pracuje. Do tego zarobki jak na taką pracę były BARDZO niskie. Widzialam bardzo dużo chętnych, a po jakimś czasie oferta pracy została wrzucona ponownie, więc jak widac nikt spośród kandydatów nie nadawał się do tej pracy za takie "kokosy".

18.06.2024 14:52

A można wiedzieć jaką kwotę zaproponowali?
    @ktoś

14.10.2024 10:14

Więcej jak 6500 brutto podstawy Ci nie zaoferują... żenujące w tych czasach
    KK

03.10.2024 09:34

Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat pracy na stanowisku Chemik Analityk w Dziale Kontroli Jakości? Jak wyglądają podwyżki, zarobki, benefity oraz atmosfera w firmie?
    Pracownik KJ

09.10.2024 21:59

4k na rękę po roku pracy. Benefity:pakiet niebieski saltus zdrowie, karta multisport po dobrej cenie dla pracownika. Praca zmianowa, również soboty. Atmosfera: stres, tempo, nieuprzejme osoby,(usunięte przez administratora)Warunki pracy znośne jak lubisz zimno przez cały rok.
    A.

21.01.2024 21:02

Rekrutowałam na stanowisko PM. Pierwszy etap z HR - rozmowa telefoniczna, która przebiegła w sympatycznej atmosferze. Drugi etap online z kierownikiem - też ok. Trzeci etap z Pania dyrektor, która obiecała feedback podając konkretną datę. Minęło kilka tygodni i cisza a ogłoszenie o pracę wrzucone po raz kolejny. Wychodzi na to, że żaden kandydat im nie odpowiadał. Wielki minus za brak odpowiedzi zwrotnej. Tak nie postępuje poważna firma.
    Misiek

09.10.2024 19:35

A co myślisz o rozmowie z Panią dyrektor ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Celon Pharma?

Kontakt - Celon Pharma

Ogrodowa 2A 05-092 Łomianki

NIP:1181642061

Branża główna: Farmacja i suplementacja

LinkedinIcon
    kandydat

20.06.2024 10:57

Czy znajdzie sie praca w służbach utrzymania ruchu? Jako elektryk, elektromechanik, lub nawet mechanik? Na jakie zarobki można liczyć?

28.01.2024 20:30

Dzień dobry, Mam pytanie odnośnie zarobków, floty i narzędzi dla przedstawicieli i czy ktoś rozpoczyna niebawem pracę jako PM?
    Automatyk

26.02.2023 09:32

Witam Celon poszukuje do działu technicznego w Kazuniu. Chciałbym się dowiedzieć na jakie wynagrodzenie można liczyć(posiadając 15 lat doświadczenia w dziale technicznym), jakie premie są w zakładzie. Podobno jest możliwy dojazd z Warszawy pracowniczym busem. Jak atmosfera w działach produkcyjnych?
    Gość

09.06.2023 23:31

Za moich czasów na podobnym stanowisku nie płacili zbyt dobrze. Dlatego stamtąd odszedłem. Można zdobyć cenne doświadczenie.

31.08.2023 23:47

6k brutto mozna wynegocjować. nie ma premii. atmosfera jest spoko. bus z wa-wy jest ale nie dla prac.produkcji i technicznych. sorry, taki klimat
    Biolog

25.07.2023 19:25

Cxy ktoś napisze jak jest z dojazdami? Czy jest jakiś autobus firmowy np z Warszawy albo z innego miejsca? Skąd ludzie dojeżdżają?
    Sylvia

08.08.2023 10:20

Autobus jest z Warszawy ale tylko dla pracownikow biura i innych ktorzy nie pracuja na zmiany 6-14 14-22 22-6 tylko samochodem mozna tam dojechac.

31.08.2023 23:41

autobus z wa-wy i tylko z tego kierunku jest dla pracownikow pracujacych 8-16
    Bianca

23.08.2023 10:57

Chciałabym się dowiedzieć jak wyglada 2 etap rekrutacji w Celon Pharma
    Kamdydat

11.02.2022 20:05

Ktoś może się wypowiedzieć jak wyglądają zarobki (podstawa, premia) częstotliwość premii, jakie auta? Czy można używać prywatnie?
    Owo

06.04.2023 01:40

Nowi na stanowisko naukowe w 2023 dostawali 6000 brutto. Brak premii kwartalnej.
    Znajoma

17.07.2023 19:36

Nie prawda, na start dają tyle
    Aleksandra

25.03.2023 12:18

Interesują mnie opinie o dziale sprzedaży, liczę że ktoś coś wie :) Jest tu oferta dla Przedstawiciela Medycznego, dryg do sprzedaży mam więc myślę że coś dla mnie. Tylko pytanie jakie warunki na takim stanowisku są, czy podstawa jest solidna? Jak wygląda system prowizyjny? Widzę, że samochód służbowy jest, więc fajnie, a czy dostajecie go też do prywatnego użytku?:) Każdy przedstawiciel ma swój?
    Ziutek

28.03.2023 22:31

Co rozumiesz przez ''solidna podstawa''? Bo dla mnie solidna to 5-6k netto. Jeśli dla Ciebie też to zapomnij i podziel to na 2. Stanowisko Przedstawiciela Medycznego nie jest dla kogoś kto ma dryg do sprzedaży, raczej dla kogoś kto lubi stać z 80 letnimi babciami w kolejkach do lekarza.
    o co chodzi

08.02.2023 17:48

Rekrutacja do biura (finanse) na żenującym poziomie. Brak ładu, składu i pomysłu na rozmowę. Po rozmowie - szybko, szybko bo im się śpieszy, zwalniaj się z dotychczasowej pracy (a jest grudzień i święta) i ogólna atmosfera rozwolnienia. Przychodzi styczeń i nic, luty i nic, zero kontaktu. W pewnym momencie widzisz że dali ponownie ogłoszenie na to stanowisko, tylko trochę zmienili opis. Oczywiście nie poinformowali że rekrutacja zaczyna się od nowa, a ty człowieku chyba jednak odpadłeś... Dziękuję i cieszę się że tam nie trafiłem, nie zwolniłem się z dotychczasowej pracy, i że pierwsze wrażenie po spotkaniu z tymi ludźmi mnie nie zawiodło. :) Poważnym ludziom - odradzam.
    o co chodzi

20.02.2023 16:45

Co konkretnie było na rozmowie - tylko pośpiech, że musi być szybko, że musisz zwolnić się z dotychczasowej pracy jeszcze w grudniu (praktycznie w okresie świątecznym), pośpiech jest najważniejszy. Poza tym poziom merytoryczny rozmówców ze strony Celon - dosyć słaby, takie bajdurzenie o wszystkim i de facto o niczym... Podali ci w ogóle warunki - oczywiście że nie. :) Miałem zwalniać się z dotychczasowej pracy nie mając jakichkolwiek konkretów odnośnie mojej nowej pracy w Celon. Byłeś tylko na jednym etapie - do drugiego etapu chyba w ogóle nie doszło...
    Rudy12

01.11.2022 21:45

Witam Miałem "przyjemność" współpracować , wygląda to tak ,że podstawa bardzo niska w porównaniu do konkurencji. Brak jakichkolwiek benefitów(nawet paczki na święta ) ,ciągle rotacje wśród pracowników , całkowita inwigilacja w gps , tankowanie co do litra za wyjeżdżone prywatne kilometry, firma bardzo wymagająca pod względem merytoryki -ulotki,badania ,baza danych z FP . Kierownik kompletnie nie ogarnia , niby firma tnie koszty i na wszystko patrzy ,a Pan Przemek dojeżdża codziennie ze Śląska na teren dolnego Śląska. Cieszę sie,że już tam nie pracuje . Zastanówcie się dwa razy zanim złożycie aplikacje .
    Ania

17.11.2022 23:43

A na jakim terenie pracowałeś i ile ?
    Gosc

01.02.2023 02:22

Jest karta flotą. Nie zakładasz ze swoich. Natomiast zaliczka firmowa wpływa prawie w połowie miesiąca, wiec tutaj musisz zakładać ze swoich
    kasia

22.12.2022 11:17

Ostatnio pojawiło się kilka rekrutacji na stanowisko Chemik Analityk. Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć jaka panuje atmosfera w pracy, jakie są zarobki? Pracuje się w systemie jednozmianowym?
    Kandydatka

31.03.2022 19:08

Pojawiło się trochę nowych ogłoszeń do siedziby w Kazuniu. Nad jednym się zastanawiam czy nie wysłać. A jest mało komentarzy ostatnio. Chciałam się zapytać jak to teraz wygląda? Czy jest lepiej czy gorzej niż było? Jak się pracuje? Z góry dziękuję za każdą informację.
    Karol Strasburger

15.04.2022 02:25

Komentarze są usuwane. Więc nie zobaczysz negatywnych. 4 pracowników w ciągu miesiąca zwolniło się na Śląsku.
    Przed rozmową Wrocław

01.02.2022 13:38

Witam . Czy ktoś ma wiedzę na temat rynku wrocławskiego ? Jaki jest regionalny ? Czy osoby spoza branży medycznej mają szansę ? Pozdrawiam // czemu to pytanie jest usuwane ?!?!
    Byly

28.02.2022 13:17

We Wrocku jest nowy RKS Na wstępie powiedział, że ten region ma awansować z 10 Na 1 miejsce bo wszystkich zwolni tylko, że tam nie ma kogo zwolnić bo nikt nie pracuje bo się sami pozwalniali. Wiec on chyba siebie chce zwolnić
    Kasia

20.03.2022 15:00

Tak jest
    Zapytuję

31.01.2022 15:20

Czy ktokolwiek z R&D z doktoratem mógłby opowiedzieć jak się tam pracuje, ile zarabia? Większość opinii widzę z przedstawicielstwa, a czy ktokolwiek z tzw. naukowców mi odpowie?
    Były R&D

16.03.2022 14:41

Zespół młody i prężny. No właśnie młody ludzie łapią się na kilka lat i uciekają. Na początek niezły wybór ale wypalenie przychodzi dość szybko, a finansowo czekasz do następnej WIELKIEJ ucieczki kilku pracowników R&D i myślą o dofinansowaniu szaraczków.
    Przed rozmową Wrocław

01.02.2022 13:00

Witam, czy macie wiedzę o sytuacji we Wrocławiu ? Jaki jest regionalny ? Czy wyrobienie premii jest realne do wypracowania ? No i czy tylko u osob z wykształceniem medycznym praca ma sens ? Pozdrawiam
    Jacinka

22.01.2022 00:34

Planuje powrót z Kanady do PL. Ostatnio na LinkedIn otrzymałem zaproszenie od head huntera ws rekrutacji. (usunięte przez administratora) Czy w firmie przestrzegany jest work life balance? Czy po wykonanej pracy można swobodnie odciąć się od maila oraz telefonu komórkowego? Czytając opinie mam mieszane uczucia a chciałabym wiedzieć. Widzę komentage jednego z obecnych pracowników więc wygląda na to że może konkretnie odpowiedzieć bez ściemniania!
    Miejscowy

22.01.2022 10:42

Bez ściemniania to zapytaj rekrutera, który ma takie informacje, przecież widzisz jakie tu poezje ludzie piszą. Jest regulamin pracy, który określa takie rzeczy... Osobiście nie mam problemów tu z worklife balance. Da się ogarnąć.
    Józef

27.01.2022 22:19

Z tego co słyszałem Celon Pharma ma bardzo mocną i rozpoznawaną markę na kanadyjskim rynku pracy. Przez studentów kierunków biotechnologicznych od lat wymieniany jest w Top3 wymarzonych pracodawców.
    Tłusty Kot

13.01.2022 22:01

Firma szczyci się odpowiedzialna postawa i dbałością o pracowników, tymczasem co kolejny szczyt fali covidowej organizują zjazdy pracownikom na których wszyscy mają się pozarażać nawzajem koronawirusem. Nieważne, że mamy obecnie ferie zimowe i poplanowane wyjazdy z dziećmi. "Wirusa już nie ma, nie trzeba się jego bać!"
    Kandydat PM

15.10.2021 10:05

Witam, Jak wygląda u Was w firmie kwestia premii? Na jakiej podstawie wyliczane, wypłacane zaraz po zakończonym cyklu? Ile trwa cykl(na ile premii w ciągu roku można liczyć)? Jeszcze chcę się dowiedzieć jak wygląda komunikacja z przełożonymi?
    PM

15.10.2021 11:35

3 cykle, co 4 miesiące premia uzależniona od realizacji celu sprzedażowego. Komunikacja jak wszędzie różna w zależności od terenu i RKSa. Mnie się z moim akurat komunikuje całkiem spoko… wizyty podwójne wcześniej ustalane, telekonferencje, jest dostępny jak trzeba. Ogólnie poprawnie…
    Nie polecam

12.10.2021 21:06

Nie polecam. Można robić to samo za większe pieniądze. Poza fajnymi autami i brakiem ograniczeń paliwowych nie powiem nic pozytywnego... Panie z Warszawy uważają, że znają się na wszytskim. Nie pytają o nic tylko narzucają coś co zazwyczaj odgapily od konkurencji. Zła atmosfera. Pracowalam dwa lata.
    Kosiniak Kamysz

04.10.2021 21:11

Nawet namaszczony przez Diaboline KosiniakKamysz nie dał rady. Kiedyś ktoś pisał kto ostatni ten wazelina Diaboliny i Destruktora (DeVito).
    Strzał w dziesiątkę

08.10.2021 20:40

W samo sedno, rozumiemy się bez słów…
    Namaszczenie

09.10.2021 10:31

No to ktoś zrobił Pawłowi "dobrze". Szukaj pracy takich ludzi się tu niszczy, masz poniżać, deptać, mobbing itp
    Ogrodnik

07.10.2021 15:25

Czuję się dyskryminowany! Skoro Children driver dostał ciepłą posadkę ja chętnie zastąpię DeVito też potrafię niszczyć pasożyty:):):). Mam na koncie kilka kretów, nornice, ślimaki itp

07.10.2021 17:28

Oj co prawda to prawda. Kreciki są i zawsze milutko doniosą Wiewioreczkom z samego południa do samej stolicy. Ale co się dziwić - tak jedynie można plusiki zdobyć.
    DeVito

08.10.2021 09:54

Ooo tak nawet "człowiek z pasją " pisze donosy do konkurencji

Zostaw merytoryczną opinię o Celon Pharma