Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.

Gliwice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.

Osoba

Rzekomo inwestują w kapitał ludzki a po trzech miesiącach wywalają pracownika na bruk! Chcą żeby pracownik przyswoił cały zakres materiału z każdej możliwej dziedziny, a na koniec przez półtorej tygodnia odbywają się przygotowania do właściwej pracy. Po czym człowiek ląduje z niczym, bez pracy - oto ich wielka inwestycja w kapitał ludzki! Kpina z człowieka.

Janusz
@Osoba 21.02.2018 11:35

Przykro mi to mówić, widocznie byłeś za słaby, żeby zostać. Pozdrawiam

Tomek

Pracowałem w Ista dwa lata. Był to dla mnie bardzo dobry czas. Poznałem ciekawych ludzi, rozwinąłem umiejętność posługiwania się językiem obcym, poznałem SAPa. Jeżeli chodzi o warunki finansowe to są znane na początku i można się na nie zgodzić lub nie. Praca jest bardzo dobrze zorganizowana, od początku wiesz co będziesz robić. Koordynator poprowadzi Cię „za rękę”. Bardzo dobrze wspominam „imprezy firmowe” ;) Dla osób zaraz po studiach, aby zdobyć cenne doświadczenie, serdecznie polecam. Są w Ista też osoby – jest ich całkiem sporo – którzy pracują tam po 10-20 lat więc pewnie się im dobrze wiedzie skoro dalej pracują. Ja swoją przygodę zakończyłem, ale innym polecam. Pozdrawiam także zespół Ista bo wiem, że czytają to forum :) Miło się z Wami pracowało!

Michal S,

Firma szukajaca frajerów a nie pracowników odradzam !!!

Nicoponadprawem
@Czaka 16.01.2018 20:38

Jakie formy wsparcia? Przecież oni to mają gdzieś. Nawet jak ktoś przychodzi, żeby ewentualnie coś poprawić to możesz usłyszeć "jeżeli o mnie chodzi, to się już możesz zwolnić" a później schizofreniczne nie chcą skracać okresów wypowiedzenia.

Bez wyboru
@Czaka 16.01.2018 20:38

Performance - tak, pewnie - zaśpiewałam na środku biura piosenkę o wynikach biopsji i porozwieszałam plakaty. Świetne podejście. I tak jak już napisano - oni się nie przejmują pracownikami, chociaż na takich starają się kreować. Nie liczy się dla nich ile poświęcisz, jeśli podwinie ci się noga albo się "popsujesz" to wylatujesz. Tak więc moi drodzy, nie bójcie się chodzić na L4 itp - jak was będą chcieli zwolnić to bez znaczenia będzie czy staraliście się nawet z 40 stopniami gorączki, czy zawsze byliście w pracy i czy z uśmiechem na ustach braliście nadgodziny.

Natalia

@nie_jestem_robotem, rozumiem, że nie jesteś zadowolony z warunku finansowego oferowanego przez Ista Shared Services Polska Sp. z o.o. Jak natomiast wyglądają pozostałe warunki? Czy mógłbyś wskazać plusy, które skłoniłyby nowych pracowników do ubiegania się o zatrudnienie w Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.?

nie_jestem_robotem

Coraz gorzej, niestety, ISS z roku na rok płaci coraz mniej (w proporcjonalności do rynku). Zdecydowanie odradzam

Natalia

@yyyy, dobrze, że jesteś zadowolony z Ista Shared Services Polska Sp. z o.o. jako pracodawcy. Mógłbyś jednak rozwinąć swój wpis i napisać co najbardziej podoba Ci się w pracy w tej firmie? Czy pracodawca jakoś szczególnie dba o swoich pracowników? Jaka atmosfera występuje na co dzień? Twój komentarz zainteresuje osoby, które rozważają złożenie aplikacji do firmy.

yyyy

Podoba mi się w Iście :)

Pankracy

Jak wszędzie - są zarówno wady jak i zalety. Lepiej niż na strefie - ale niewiele lepiej i w podobnych pieniążkach. Kiedyś było lepiej, ale rynek się rozwija, wraz z nim konkurencja, Ista mentalnie zostaje lata do tyłu. To pewnie przemyślane przez mądre głowy korpomechanizmy. Nie wiem, nie znam się. W trzech słowach - dużo za mało.

Natalia

@Michal S, widać, że nie masz pozytywnej opinii o Ista Shared Services Polska Sp. z o.o. jako pracodawcy. Mógłbyś jednak ją rozwinąć? Co wpłynęło na negatywne postrzeganie przez Ciebie tej firmy?

miska

Na czym polega praca w supporcie?

Aaa
@miska 11.11.2017 00:08

Praca w supporcie polega na opracowaniu zleceń klienta w systemie SAP. Nie jest wymagana znajomość tego programu, wszystkiego nauczysz się w pracy podczas szkolenia. Język niemiecki wykorzystujemy w formie pisanej, nie prowadzimy call center. Naprawdę polecam!

Ewa

Na jakim poziomie trzeba znać język: B1, C1? Dużo jest fachowych określeń? W ofercie o pracę piszą, że wystarczy wykształcenie średnie ze znajomością niemieckiego. Można się dostać do tej pracy nie będąc po żadnej ekonomii i sobie poradzić ?

zdzi
@Ewa 28.10.2017 00:07

Można się dostać nie będąc po ekonomii jeśli w ogłoszeniu o prace tego nie wymieniono. Również w ogłoszeniu jest określony poziom języka. Jeśli chodzi o słówka specjalistyczne to na teście możesz otrzymać z tego legalną ściągę - mini słowniczek.

Aaa
@Ewa 28.10.2017 00:07

Mocne B1 jest dobra podstawa. Zwrotów specjalistycznych nauczysz się podczas szkolenia i w codziennej pracy. Wykształcenie ekonomiczne nie jest potrzebne, w ista mamy pracowników po różnych kierunkach studiów i świetnie sobie radzą. Mile widziani również absolwenci szkół średnich, można połączyć pracę ze studiami zaocznymi.

Natalia

@Korbieszowa byłoby miło gdybyś rozwinęła swoją wypowiedź. Piszesz, że nie polecasz tej firmy i użyłaś sformułowania: staniesz się robocikiem. Co przez nie rozumiesz? Czy to określenie Twoim zdaniem dotyczy również Ciebie? Jakim pracodawcą w Twojej ocenie jest Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.? Na jakich warunkach zatrudnienia opierała się Twoja praca w tej firmie?

Korbieszowa

No ja nie polecam. Korpo. Dużo za mało. Staniesz sie robocikiem. Ale niektórym to pasuje

Ewa

Czy na stanowisku pracownik biurowy ze znajomoscia niemieckiego trzeba umiec matematyke? Znam niemiecki ale z matematyka ciezko. Nie chce sie skompromitowac na tescie i nie wiem czy w tym przypadku warto probowac.

marysia

Jak wygląda sprawdzenie znajomości języka?Tekst trzeba tłumaczyć z polskiego na niemiecki?

pizdzielec

nic sie nie zmienilo jako ekspert dostaniesz grosze chyba ze nabijesz miliony nadgodzin i jeszcze trzymajac morde

Natalia

Obecnie z testów korzysta teraz duża ilość firm to też fajny sposób na sprawdzenie wiedzy swoich pracowników, tym bardziej, że firma oferuje szkolenia za które musi zapłacić. Jak często prowadzą szkolenia? Są dla wszystkich pracowników?

Luiza

Czy dowiem się na tym forum coś o firmie? Aplikuję na stanowisko biurowe ale ze znajomością języka niemieckiego . Może ktoś podpowie mi jak się w firmie pracuje? Czy na takim etacie można godziwie zarobić? Trochę martwią mnie niektóre opinie ale myślę.

Nicki
@Luiza 21.06.2017 12:18

No niezbyt polecam kiedyś tam robiłam ale nie ma nawet 2k netto i dość po sporo nadgodzin nawet po 10 w tygodniu

Hałabała
@Nicki 17.09.2017 11:45

a ja tutaj robię nadal - i chyba dawno tu byłaś bo dużo się zmieniło..

keinnasehasen

Witam, jak wyglądają testy podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Mam na myśli raczej testy związane z myśleniem analitycznym. Jak ocenicie poziom trudności?

asd
@keinnasehasen 19.04.2017 14:39

Testy nie są trudne, wystarczy się skupić

Iksinska

Czy ktos moze opisac jak wyglada samo szkolenie? Grupowe, indywidualne? Ciezko sie wdrozyc? :) Pytam, bo niedlugo i mnie to czeka.. Nie jestem zbyt obeznana w typowo fachowym jezyku, czy mozna liczyc na jakas pomoc w tym zakresie?

axte
@Iksinska 06.04.2017 13:58

Szkolenie grupowe. Po szkoleniu dostaniesz opiekuna w zespole. Dodatkowo po przejściu do zespołu możesz liczyć na kurs wewnątrz firmy z języka typowego dla wykonywanej pracy. Wdrożenie więc nie jest jakoś wybitnie ciężkie.

Vick

Praca dobra ale tylko na początek albo gdy jeszcze siedzisz z rodzicami. Straszny przerost formy nad treścią panuje w każdej sprawie w tej firmie. Po pewnym etapie nie ma już możliwości dalszego rozwoju a atmosfera staje się przytłaczająca. Nie jest to też tak naprawdę żadna praca z wykorzystaniem języka obcego trzeba się tylko oklepać w powtarzających się zwrotach i zdaniach. Ludzie, którzy tym zarządzają mają gdzieś czy pracujesz 3 miesiące czy 10 lat i jak znasz dany język albo co wiesz w danym temacie. Nic z tego i tak nie będziesz mieć. Firma prowadzi też dziwną politykę - niby brakuje cały czas ludzi ale bardzo łatwo usłyszeć, że "nikt Cię tu na siłę nie trzyma" albo że "są inni na na twoje miejsce", gdy tylko spytasz o możliwości jakiegoś polepszenia zarobku. Polecam ale tylko zaraz po szkole/ studiach albo już dosłownego braku laku.

gratka

Cześć ... Uprzedzam wszystkich którzy myślą o pracy w tej firmie,dajcie sobie spokój. Korpo korpo korpo w ogóle nie liczą się z ludżmi którzy tam pracują. Wynagrodzenie nie adekwatne do tego jakie są wasze obowiązki,obcinają z premii za byle głupstwo,nadgodziny,nadgodziny,nadgodziny..... które tak naprawdę utrudniają funkcjonowanie już po tych 10-ciu godzinach. Jeśli nie wchodzisz kierownikowi w d..... to krzywo na Ciebie patrzą i już masz pozamiatane!Kariery w tej firmie niestety nie da sie zrobić. Również nie polecam tej firmy:)

Gratka
@Ciekawy 03.03.2017 09:37

Jeszcze pracuje ale już nie mogę się doczekać zmiany pracy☺

Ciekawy
@Gratka 03.03.2017 13:49

Dalej pracujesz. ?

Merci

Witam, co do samego pracodawcy "Ista" to dużo obiecują, a nie spełniają. Oczywiście chodzi tutaj o zarobki, a konkretniej premię. Starsi pracownicy z stażem chociażby 10-cio letnim są niewiele lepiej traktowani, niż nowo przybyli. Kilka osób jest bardzo konfliktowa, toteż bardzo negatywnie wpływa na atmosferę w zespole (mowa tutaj o liderach zespołów, jak i osobach szkolących). Na sam awans trzeba czekać sporo, a różnica w zarobkach jest śmieszna. Niestety tak to jest pośród "prywatnych firm". Osobiście nie polecam.

know

Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na administratora baz danych oracle? Chętnie bym sie załapał, zwłaszcza, że pewnie w zamian można liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, a ciekawe czy na tym stanowisku równięż oczekują biegłej znajomości niemieckiego.

Aneta

Poszukujemy pracownika z biegłym niemieckim w Katowicach. Osobom zainteresowanym prześlemy ofertę. prosimy o kontakt na maila amalanowska.linguajob@gmail.com

anonim

(usunięte przez administratora)

ja
@Ada 22.08.2016 14:51

nadgodziny są płatne. jak są szczyty rozliczeniowe to wiadomo, że dużo roboty i jak pół zespołu/firmy "ucieknie" na urlop w tym czasie to biznes zostanie położony na łopatki, dlatego też w tym okresie urlopy są niemile widziane, wręcz odradzane przez kierowników. nie ma się co dziwić bo z tego firma żyje - z rozliczeń wykonywanych głównie w szczytach. ale jak coś ci wypadnie to jeden dzień nie stanowi problemu. zawsze możesz dogadać sie z kierownikiem, że przyjdziesz w sobotę lub w tygodniu to odrobisz. nie róbcie z kierowników diabłów z batami. jest robota do zrobienia, wiec trzeba ją rozdzielić a ludzie muszą to obrobić. od terminowości realizacji tych zadań zależy kasa jaką dostanie firma, a tym samym pracownicy będą mogli liczyć na premie za wyrobienie się w czasie. tak więc - zgadza się - jesteś trybikiem pracującym dla firmy i od wyników pracy zależy ile kasy będzie płynęło do firmy, a tym samym do ciebie.

IT

rekrutacja jest nadal otwarta na supportera - do działu IT. w tym wypadku większość opinii tu znalezionych nie dotyczy działu IT, a rozliczeń.

kaja

Dlaczego nikt nie pisze o tym, że jeżeli w miesiącach szczytów rozliczeniowych pracuje się po 10 godzin to poza szczytem dzień pracy wynosi 6, 7 godzin a zdarzało się, że piątki były wolne. To nazywa się równoważny czas pracy.

gosc :)

Warunki faktycznie maja fajne ale u mnie jest obawa przed open Space...tyle osób w jednym pomieszczeniu...

anonim

Co wy ludzie macie z tym tyraniem na magazynach? Byle jaki magazyn ma lepsze stawki niż ista a kurs na wózek widłowy robi się w jeden dzień....

aKarol
@anonim 11.01.2016 18:56

no właśnie sobie wyobraź, że pracowałem na strefie na magazynie pewnej znanej marki. I powiem ci tylko nigdy więcej! Nie chce mi się nawet opisywać szczegółów. Praca mało ambitna, bez perspektyw. Nie ma pracy wysyłają do domu. Nie, nawet nie chce już o tym myśleć. I tak wyobraź sobie, że jeździłem na wózku! Nie żałowałem ani ułamka sekundy decyzji o przejściu do ISTY. Nie chce ci się w pracy myśleć to prosze bardzo, zostań tam gdzie jesteś.

aKarol

Do osób starających się o pracę w ISTA. Atmosfera jest przyjazna, nikt na nikogo nie krzyczy, otrzymujesz pomoc od każdego kogo o nią poprosisz. Z L4, wolnym dniem nie ma problemów jak tu ktoś wyżej twierdził. Praca w rozliczeniach wymaga znajomości podstaw z matematyki. Nie szło ci z nią w szkole, to nie pakuj się na to stanowisko, bo będziesz miał ciężko. Praca w supporcie może i jest monotonna, ale jeżeli lubi się j. niemiecki to się nie ma co chyba narzekać. Co do wynagrodzenia, nie zapominajcie, że za takie same pieniądze ludzie muszą tyrać w magazynach na strefie. A to jaką stawkę otrzymacie na start zależy od was samych. I nie jest wcale nigdzie zapisane, że na dzień dobry dostaniecie minimum 1400zł, więc sie tym nie sugerujcie. Ta praca naprawdę nie jest zła.

gosc :)

Jak to wygląda wszystko w Katowicach i Gliwicach, open Space? Ile osób pracuje w jednym pomieszczeniu?

anonim

A tak z ciekawości zapytam jak z działem IT czyli programiści/testerzy/etc ?

muffinek

Niestety co do zarobków obowiązuje nas tajemnica firmowa, więc nie dziwcie się że nikt nie chce ujawnić tutaj. My nawet między sobą w dziale nie wiemy ile kto zarabia. Co do atmosfery zależy od działu i ludzi, ja akurat dobrze trafiłem. Nadgodziny obowiązkowe są, ale przy elastycznych godzinach pracy (zaczyna się prace między 6 a 8) można jakoś sensownie ułożyć sobie życie.

mala)mi

Calkiem możliwe, zalezy od zarobków i godzin pracy. Wiesz cos?

mala-mi

A czy słyszeliście cos o Opolu?

Germanka

słuchajcie, a czy żeby pracować w rozliczeniach (albo gdzieś z księgowością) w Ista trzeba znać 2 języki obce czy tylko 1? Znam niemiecki na poziomie C1, i angielski na poziomie A2 (chodzę na kurs, prawie B1), to mam jakieś szanse (jestem po finansach i rachunkowości)? z góry dzięki za odpowiedź!

darenl

Wydaje ci się, że siedzienie po 10 godzin w tygodniu i 8 w sobotę jest warte tych marnych groszy? Naprawde jestes takim nolifem bez przyjaciół, który nic tylko siedzi w robocie, czy ista wynajeła cie do wrzucania tu tych komentarzy? Na początek, na okres próbny ista daje 1400 zł na rękę, potem daje ok. 1700 - to są grosze za taką pracę. Niby szkolenie trwa miesiąc, ale ja sie nie dowiedziałem z niego wszytskiego, a do tego po miesiącu trzeba zapinkalać jak zwykły robolek. Do tego monotonia, monotonia i raz jeszcze monotonia. Wzięcie jednego dnia wolnego graniczy z cudem, a w miesiącach zimowych jak się zachoruje, to przymuszają do pracy, wzięcie L4 jest dla nich nie na miejscu. Masakra

ccc
@darenl 06.11.2015 09:33

Słucham? L4 jest nie na miejscu? większej bzdury nie słyszałam. Ja pracuje w Ista od 5 lat i nigdy nie miałam problemu z dniem wolnym...nie wspominając już o L4... Nie robią żadnych problemów:) Chyba u nas nie pracowałeś, skoro tak piszesz:)Marne grosze?:)ja tak nie uważam, ale ok...nie wypowiem się na ten temat...

solki

Nie trzeba siedzieć w nie płatnych nadgodzinach a czy trzeba siedzieć w płatnych? Czy jest dużo stresu?

canchan

Ile płacą na próbnym można przeczytać wyżej. Potem stawka wzrasta i dochodzi premia ale nie są to powalające pieniądze. O awans między stanowiskami nie jest wybitnie trudno. Nadgodzin jest dużo, głównie z początkiem roku. Czas na zrobienie zadania jest zależny od zajmowanego stanowiska ale nie jest tak jak w innych firmach, że trzeba siedzieć w darmowych nadgodzinach by wyrobić się z zdaniem. Ogólnie firmę oceniam pozytywnie.

kominka

czy w Ista panuje duży stres? Czy trzeba się szybko wyrabiać czy raczej czas na zrobienie projektu jest optymalny? Z tego, co wiem nadgodziny w Ista są obowiązkowe - kiedy jest ich najwięcej? W jakich miesiącach?

sloneczko

A czy może ktoś napisać, ile dają na start (okres próbny), ile po okresie próbnym, a ile po roku pracy? Niestety słyszałam bardzo skrajne opinie na temat ISS (dział z j. niemieckim), dlatego zastanawiam się, czy złożyc papiery czy nie...

ajka

Nadgodziny- jak wspominał przedmowca- musisz być gotowy przez 4 miesiące (min 3) pracować po 10 godzin od pon do pt oraz 8 godzin w sobotę co tydzień. Czyli 58 godzin tygodniowo. Zapytajcie na rozmowie kwalifikacyjnej o to ;)

bloopi

Na ich stronie internetowej jest coś takiego: "Rekrutacja składa się: - z dwuetapowej rozmowy kwalifikacyjnej opartej o wywiad kompetencyjny - w zależności od stanowiska rekrutacja uzupełniania jest o na przykład: test z Excel, test językowy" Jak to się ma do rzeczywistości? Też jestem przed testami i jest lekki stres :3 ;)

M.

Brałam udział w rekrutacji do tej firmy i pomimo tego, że ostatecznie się nie dostałam, to uważam, że rekrutacja była przyjazna i na poziomie. Pozdrawiam bardzo profesjonalne, a jednocześnie uprzejme i sympatyczne dwie panie Moniki z rekrutacji.

puszek

Testy są banalne. Z języka to jest tekst i pytania do niego, potem napisanie maila po niemiecku - czyli zwykła podstawowa maturka. Matematyka na poziomie I klasy liceum, logika też jest bardzo prosta :) Nie ma się czego bać :)

Justyna
@puszek 23.05.2015 11:33

Bardzo dziękuję :) języka się nie obawiam, gorzej z matematyką- jestem raczej humanistką. Powtórzę sobie zagadnienia z liceum, zrobię parę testów maturalnych - mam nadzieję, że to wystarczy.

Justyna

powiedzcie proszę, jak wyglądają te testy z logiki i matematyki? jakie zagadnienia najlepiej sobie powtórzyc przed testami?

adelajda

ISS jest rzetelnym pracodawcą- wypłata zawsze na czas, nadgodziny owszem, ale płatne (ew. praca w równoważnym czasie pracy i wtedy przez kilka mcy pracuje się więcej niż 8 godzin, ale w pozostałych miesiącach za to krócej- grafik jest znany pod koniec roku na cały kolejny rok), pensja początkowa nie jest wielka, ale biorąc pod uwagę ścieżkę rozwoju idzie zarobić całkiem fajne pieniądze w cieplarnianych warunkach szczególnie pracując w płatnych nadgodzinach. Są plany do zrealizowania, premia jest uzależniona od nich i jakości, ale wszystko jest do wykonania. Pakiet socjalny nienajgorszy, imprezy letnie i zimowe, skromne paczki na święta, paczki mikołajkowe dla dzieci pracowników i bony wielkanocne. Zawsze można ponarzekać, że możnaby zarobić więcej, bo spokojnie można by było;), ale generalnie pracę polecam, szczególnie nowym pracownikom. Atmosfera moim zdaniem bardzo fajna, ludzie życzliwi, choć oczywiście znajdą się wyjątki:) a Techem... no cóż. Pensja początkowa jest zdecydowanie wyższa, ale nie traktują pracowników poważnie- nie dotrzymują obietnic, zmieniają warunki wcześniejszych ustaleń jak im się podoba, dziwny system motywacyjny i zdecydowanie bardziej przerażające RCP. Coś za coś.

aśka

Owszem ista daje umowę o pracę, bogaty pakiet socjalny i relatywną stabilność zatrudnienia (jak się nie sprawdzisz to wylecisz nawet po roku) ale zarobki są marne ( płaca zasadnicza), zarobisz więcej pod warunkiem , że są "zlecone" nadgodziny i że wyrabiasz 140% swojej normy przy 100% jakości ale jak pracujesz przez pół roku po 58 godzin tygodniowo to nie ma się co dziwić, że wypłata jest adekwatna, tylko zapomnij o życiu prywatnym i rodzinie, a jak się trafi dłużesz L4 to już masz marne grosze. No i ta narzuconą normę wcale nie tak łatwo wyrobić.. Premia jest uznaniowa i zależy w dużej mierze od Twojego kierownika, więc jak trafisz na wrednego ( a taka jest większość) to już nie jest tak różowo. Ogólnie jesteś trybikiem i masz siedzieć cicho i pracować jak robot aby wyrobić więcej bo jak się odezwiesz to jesteś spalony. W tym roku nam podarowali RCP ale w przyszłym napewno do tego wrócą, teraz to pewnie z powodu Techemu, żeby zatrzymać pracowników. A RCP oznacza, że pracujesz przez pół roku w "darmowych" nadgodzinach. A do konkurencji nie przeszły 3 tylko 5 osób i jeszcze przynajmniej 5 próbowało tylko nie zostali tam przyjęci.. więc nie odradzam bo sama pracuję ale nie oczekujcie gwiazdki z nieba, to JEST ciężka umysłowo praca za marne pieniądze...

Monika
@aśka 20.12.2014 09:21

A widzialas RCP Techemu? Tam na poczatek dali wiecej podstawy ale na RCP sobie odbili - kto dłuzej w iscie pracuje i zna choc troche starego szefa Isty a teraźniejszego szefa Techemu wie ze nic nie jest u niego za darmo! On żądzi twardą ręką! tam nie ma srutututu!

Maja

Mam pytanie, na czym dokładnie polega praca w ISTA? Czy będąc typową humanistką, która nigdy nie miała do czynienia z pracą z liczbami i za tym nie przepada, w ogóle mam czego tam szukać? W ogłoszeniu jest napisane "praca biurowa z j. niemieckim - praca z dokumentami, analiza dokumentacji,uzupełnianie danych, praca z systemem firmowym". Czy ktoś może podać jakieś konkretniejsze informacje?

Magda

Chcesz pracować w rozliczeniach w Katowicach idź od razu do Techemu, szkoda czasu na istę.

Zostaw opinię o Ista Shared Services Polska Sp. z o.o. - Gliwice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.