Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.
3 115 6 1

Opinie o Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.

Bbbbbb

Firma dobra na początek kariery, po dwóch latach zarabiasz 2250zł, śmieszna kasa i brak możliwości perspektyw. Praca z językiem niemieckimi za marną kasę

Gosia 187y

Wysłałam cv do ista i narazie cisza.Jak długo myśleliście czekać na odpowiedź z firmy? Cv wysłałam tydzień temu

Damian
@Gosia 187y 22.10.2018 12:34

Na jakie stanowisko wysłałaś CV? Minęło już trochę czasu, czy dział kadr odezwał się do Ciebie? Jeśli będziesz na rozmowie kwalifikacyjnej, napisz jak przebiegła i czy zostałaś przyjęta? Obecnie na stronie https://career.ista.com/pl/oferty-pracy/ są dwa ogłoszenia rekrutacyjne na stanowisko starszy tester i senior java developer. Prócz tego pracodawca oferuje dwa płatne staże w dziale rozwoju aplikacji. Czy kogoś z Was to zainteresuje?

Michal S,

Firma szukajaca frajerów a nie pracowników odradzam !!!

Bez wyboru
@Michal S, 21.11.2017 11:39

Zgadzam się. Obowiązkowe nadgodziny z których nie możesz zrezygnować jeśli nie masz dziecka w określonym wieku ciągnące się całymi tygodniami (niespodzianka - ludzie bez dzieci też mają życie i nie każdy ma takie parcie na kasę), obietnice bez pokrycia (Przeniesiemy na inne stanowisko - szkoda, że zapomnieli dodać, że te inne stanowisko będzie w innej firmie po zwolnieniu) i wisienka na torcie: ledwo pojawiło się u mnie podejrzenie raka a w niecały tydzień wręczono mi wypowiedzenie. Jak mniemam czysty przypadek...

greg
@Bez wyboru 28.12.2017 17:37

A kiedy Cię zwolnili? dawno to było? Bo zastanawiałem się nad pracą tam i ciekawi mnie czy dalej tak tam jest?

Czaka
@Bez wyboru 28.12.2017 17:37

Nie zgodzę się z Tobą. Pracuję w ista od ponad 10 lat i wielokrotnie na własne oczy widziałam różne formy wsparcia pracowników w trudnej sytuacji życiowej, w tym również zdrowotnej. Wątpię, by Twoje zwolnienie mialo cokolwiek wspólnego z Twoim stanem zdrowotnym. Myślę, że rolę odegrał tu Twój performance. Pozdrawiam!

Nicoponadprawem
@Czaka 16.01.2018 20:38

Jakie formy wsparcia? Przecież oni to mają gdzieś. Nawet jak ktoś przychodzi, żeby ewentualnie coś poprawić to możesz usłyszeć "jeżeli o mnie chodzi, to się już możesz zwolnić" a później schizofreniczne nie chcą skracać okresów wypowiedzenia.

Bez wyboru
@Czaka 16.01.2018 20:38

Performance - tak, pewnie - zaśpiewałam na środku biura piosenkę o wynikach biopsji i porozwieszałam plakaty. Świetne podejście. I tak jak już napisano - oni się nie przejmują pracownikami, chociaż na takich starają się kreować. Nie liczy się dla nich ile poświęcisz, jeśli podwinie ci się noga albo się "popsujesz" to wylatujesz. Tak więc moi drodzy, nie bójcie się chodzić na L4 itp - jak was będą chcieli zwolnić to bez znaczenia będzie czy staraliście się nawet z 40 stopniami gorączki, czy zawsze byliście w pracy i czy z uśmiechem na ustach braliście nadgodziny.

nie polecam
@greg 02.01.2018 13:03

rotacja jest bardzo duża.. osobiście nie polecam

ten co wie
@nie polecam 29.05.2018 13:51

W tym temacie kolego nie masz żadnej wiedzy, rotacja pracowników jest bardzo mała, poniżej 5%, a to z pewnością o czymś świadczy.

Shit
@ten co wie 30.05.2018 09:21

ten co wie, masz stare info. Ludzie prawie uciekaja z isty. Rotacja pracownikow jest juz okolo 10%.

CeEs
@Bez wyboru 08.02.2018 22:10

Pracowałam 6 lat.. (usunięte przez administratora) pan! Liczą sie z ludzmi. Nie zwalniaja jeśli jest się dobrym pracownikiem, a to w tej firmie nie jest trudne. Dobrym- sumiennym-zaangażowanym!! Wystarczy mieć łeb na karku i przykładać sie do pracy. Trzeba ostro przegiąć żeby otrzymać wypowiedzenie. W firmie jest sporo leserów, nierobów, lizusów... jak wszedzie. Nie sluchajcie tych lajz, które odpadły na wstepnych szkoleniach i teraz plują jadem. Ista jest dobrym pracodawcą, który daje pracownikom poczucie bezpieczeństwa. Jeśli chodzi o zarobki to nie rzucę kwotą...ponieważ są osoby dla których stawki są za niskie, a jednak dla niektórych Polaków poza zasięgiem.

Lopez
@CeEs 28.08.2018 21:17

Powiem tak, po odejściu z isty dopiero dostrzegłem plusy tej firmy i pewnie każdego to czeka w pewnym momencie. W ista nie ma wyskakiwania z nadgodzinami znienacka. Są ogłaszane początkiem tygodnia i można sobie zaplanować czas. Jest względny spokój zrobienie sobie herbaty czy pójście do ubikacji nie jest problemem, co się zdarza w innych firmach i może być powodem do doczepienia się. Żeby odpaść po szkoleniu, trzeba rzeczywiście się nie starać w ogóle.

Szukasz pracy?

Natalia

@Były pracownik, dziękuję za Twoją opinię. Nie byłeś zadowolony z wynagrodzenia. Czy dodatki do pensji mogły to zrekompensować? Jaka według Ciebie była atmosfera w firmie? Miałeś dobre relacje ze współpracownikami i przełożonym? Praca w życzliwym otoczeniu jest ważnym czynnikiem przy podejmowaniu zatrudnienia.

Były pracownik

Spędziłem w firmie 2 lata, odszedłem i nie uważam tego czasu za stracony. Dobra praca dla osób, które dopiero wchodzą na rynek pracy. Atmosfera bardzo w porządku. Praca jak praca, pewne zadania przyjemne, a pewne nużące. Na minus ciągłe bezsensowne zmiany w systemie premiowania, no i największy minus to niestety wynagrodzenie ... tu niestety nie było kolorowo. Nie żałuję, że pracowałem w ista, ale również z perspektywy czasu nie żałuję zupełnie, że odszedłem z firmy. Pozdrawiam

Natalia

@Ktoś ktoś, piszesz, że jesteś pracownikiem, który dobrze zna firmę. Czy mógłbyś napisać o dodatkach do wynagrodzenia? Można liczyć na premie, szkolenia lub pakiet socjalny? Firma daje stabilne zatrudnienie i umowy długoterminowe? Poleciłbyś innym użytkownikom, którzy szukają zatrudnienia tego pracodawcę? Obecnie firma prowadzi rekrutacje na stanowisko senior network administrator, a także szuka pracownika biurowego ze znajomością języka niemieckiego na płatny staż. Oferują ciekawą i pełna wyzwań pracę w stabilnej, międzynarodowej firmie, dobrą atmosferę w zespole, szkolenia przygotowujące do pracy i rozwijające kompetencje. Link do strony, na której można aplikować https://career.ista.com/pl/oferty-pracy/

rapidsebuja

Witam Dostalem sie do ISTA Katowice. Wywalili mnie na zbity r.j po nie zdaniu egzaminu z wiedzy ktora i tak nie jest potrzebna! 5 tygodni szkolen z czegos co i tak nie jest potrzebne... Dziennie to slyszalem hahaha Sluzy tylko wylapaniu ludzi ktorzy szybko sie podpozadkuja... Cala "Karkiera" zalezy od tego czy ktos Cie tu polubi haaha Dobra mina do zlej gty! Za 2200zl i jakies smieszne punkty na MyBenefit... Chca zeby im rozliczac niemcow i to w jezyku obcym!!! Prowadzi sie ksiegowosc mnostwa klientow na kolosalne sumy za takie pieniadze!!! Towarzystwo wzajemnej adoracji nic wiecej. Potrzebuja mlodych nie doswiadczonych w pracodawcach ludzi ktorymi latwo mozna pokierowc. Ista to jedna wielka porazka... Nie dajcie sie nabrac za takie marne ochlapy... I ta ich prywatna opieka medyczna.. Wszystko by miec pracownika na smyczy... Pozdrawiam reszte pracownikow (siedzcie dalej za te grosze przy rozliczeniach i klepcie jeden drugiego po ramieniu jacy fajni jestescie )

Ktoś ktoś
@rapidsebuja 09.07.2018 20:47

To, że ktoś sobie nie radzi na szkoleniach co wychodzi na teście to już nie wina firmy ;) mam nadzieję, że odreagowałeś sobie własne porażki :)

Rapidsebuja
@Ktoś ktoś 12.07.2018 18:59

Porazka jest ta firma i nic nie musialem odreagowywac bo nie ma czego zalowac ????

Ktoś ktoś
@Rapidsebuja 13.07.2018 09:18

Śmieszny jesteś :) to po co zostałeś na szkoleniach skoro wiedziałeś jaka będzie początkowa stawka? Nie powiesz mi, że wcześniej nikt Ci nie powiedział ile dostaniesz na wstępie. Po co siedziałeś aż do testu skoro kazali się uczyć niepotrzebnych rzeczy? Do testu też przystąpiłeś więc jednak chciałeś tam być. Może otwórz oczy, że wcale taki super nie jesteś jak Ci się wydaje?

Rapidsebuja
@Ktoś ktoś 13.07.2018 16:55

Skoro nie wiesz jakie sa tam zasady kiedy wieksza kasa i jakie okresy umow nastepnych to po co sie wypowiadasz skoro nie masz zielonego pojecia?

Liryczna
@Rapidsebuja 17.07.2018 00:03

Naprawdę?? Niemców i to w języku obcym?? No skandal! Ja to myślę, że Niemcom najlepiej wystawiać rozliczenia po polsku, będą niezmiernie wdzięczni. Trochę smutno, że takie wpisy odstraszą potencjalnych pracowników, a firma sama w sobie jest w porządku. Nie widziałam jeszcze, żeby prywatna opieka medyczna odbierana była jako minus. Benefity to nie jakieś tam punkty, tylko konkretne roczne doładowania zamiast paczek na święta. Do wykorzystania wszędzie - od kina, po pizzaportal, decathlon czy weekend spa. Zarobki - indywidualna sprawa. Jak się pracuje, to się zarabia. (Soboty, nadgodziny, akcje, itd.) Podstawa jest taka, na jaką się zgadzamy na wstępie. Podwyżka przy awansach też jest. Może finalnie nie są to miliony monet, ale... Praca jest spokojna. Nie ma stresu, nerwówki, oczywiście atmosfera wewnątrz każdego zespołu może być różna, ale generalnie praca sama w sobie jest ok. Świetne miejsce dla matek! Pokażcie mi firmy, w których L4 na chore dziecko jest czymś naturalnym, oczywistym. Sporo ciąż, macierzyńskich i wychowawczych - nie ma lęku, że nie będzie do czego wracać, bo miejsca czekają. Nie ma lęku, że ktoś wyrzuci, bo dziecko ciągle chore. Pracę można zacząć między 6 a 9. Masz dzieci i chcesz z nimi spędzać popołudnia? Przyjdź na 6 i od 14 jesteś wolna/wolny. Nie masz dzieci i lubisz się wyspać? Możesz pracować 9-17. Musisz w trakcie pracy wyjść? Jutro odrobisz godzinę. Albo wyjdziesz, wrócisz i odsiedzisz odpowiednio dłużej. Naprawdę, dużo można. Nie jest to praca dla każdego, nie każdy ma na tyle analityczny umysł, żeby ogarnąć. Nie każdy lubi zbiorowe pokoje, pracę przy kompie 8h, język niemiecki, itd. Jednak na początek po studiach, dla matek, dla tych co chcą w spokoju popracować to fajna opcja. Po kilku latach widzę naprawdę więcej plusów i zostaję na dłużej. Jednak żeby wystawić taką opinię trzeba coś przepracować, a nie tylko przesiedzieć szkolenie ;)

Była
@Liryczna 21.07.2018 22:23

Opieka prywatna byłaby super dodatkiem jeżeli rzeczywiście by działała. Na termin oczekuje się średnio ponad 3 tygodnie. Z tego co wiem to dzisiaj wyglada to nawet gorzej. Co do matek to również nie jest tak różowo. Gdy byłam w ciąży to moja umowa została przedłużona do dnia porodu... nie wiem gdzie widzisz tyle plusów? W nowej pracy mam w tym momencie lepsze zarobki i nie muszę pracować po 10h i jeszcze w sobotę dorabiać. Chyba że nie lubisz spędzać czasu z dziecmi- wtedy ta praca rzeczywiście jest dla ciebie.

Janusz
@Rapidsebuja 17.07.2018 00:03

Jak nie zdałeś tego testu, no to przepraszam ale jesteś mega słaby. Tak po prostu. Ten test eliminuje takich leniów jak Ty.

Ktoś ktoś
@Rapidsebuja 17.07.2018 00:03

Pracuję w Ista i znam warunki od podstaw ;) wiem jakie są zasady i wiem jak wygląda praca w tej firmie. Tacy jak Ty mają problem bo myślą, że są ponad inni. Testy nie są trudne i sama praca nawet na programie w języku niemieckim nie jest trudna. Chciałeś tam pracować, a jak Ci pokazali, że się nie nadajesz to smarujesz bzdury w necie. Czysta frustracja i ból d**y wychodzi. Człowieku zrozum, nie jesteś tak zajebiaszczy jak Ci się wydawało... I na ludziach też dobrego wrażenia nie zrobiłeś :)

Natalia

@Janusz, jesteś pracownikiem firmy? Mógłbyś napisać więcej informacji na temat warunków zatrudnienia? Aktualnie firma szuka młodszej księgowej w dziale należności i pracownika biurowego ze znajomością języka niemieckiego. Firma oferuje stabilne zatrudnienie, rozwój i szkolenia. Czy ktoś z Was będzie aplikował?

Natalia

@edi, jesteś zainteresowany pracą w firmie w dziale IT? Będziesz składać CV? Jeśli tak, podziel się swoim doświadczeniem z rozmowy kwalifikacyjnej. Ja niestety nie mogę Ci pomóc. Jestem moderatorem tego wątku i nie mam powiązań z firmą której on dotyczy. Czekam na wypowiedzi obecnych pracowników firmy na temat warunków pracy i doświadczenia jakie należy mieć, żeby aplikować. Podzielcie się swoją wiedzą.

InspektorFlamingo

Nie polecam, parcie na wyniki, nadgodziny (to ten chwalony przez firmę „work-life balance”) & coraz to nowsze pseudo usprawnienia dyrektorstwa, jak ktoś lubi to śmiało.

były pracownik
@InspektorFlamingo 19.06.2018 12:59

Pracowałem tam ponad 10 lat. Widzę, że wszystko po staremu. Nie uczą się na własnych błędach, niestety.

Natalia

@Aaaa, o jakich normach do wyrobienia piszesz ? Mógłbyś przybliżyć tą kwestie? Czy po miesięcznym rozliczeniu pracownika jest szansa na premie? Jak wygląda sprawa z benefitami pozapłacowymi? Czy można liczyć na szkolenia lub pakiet socjalny? Jesteś zadowolony z pracodawcy, czy poleciłbyś tą pracę innym użytkownikom forum, którzy poszukują zatrudnienia?

Aaaa
@Natalia 08.07.2018 08:42

Musisz na godzinę zrobić odpowiednią ilość. W ciągu miesiąca jest to obliczane procentowo. Jeśli chodzi o polecenie pracy innym to zależy co kto lubi. Trzeba samemu spróbować. Na pewno nie polecam osobom, które lubią pracować w ciszy. W pomieszczeniu pracuje kilkadziesiąt osób. Szkolenie przechodzisz na samym początku.

ok
@Aaaa 08.07.2018 19:10

Jasne, to zależy co komu pasuje. Ja jestem zadowolona z pracy w ista. Zasady są dość czytelne i generalnie firma oferuje całkiem sporo. oczywiście zawsze mogłaby więcej zaoferować, ale jak na warunki w Gliwicach to chyba jest ok :)

edi
@Natalia 08.07.2018 08:42

Jak wygląda praca w IT w tej firmie? Płaca, nadgodziny, atmosfera? Ostatnio zauważyłem że pojawiło się.trochę ogłoszeń z tej dziedziny i zastanawiam się czy nie kandydować

Natalia

@Ktoś ktoś, dziękuję za Twoja opinię. Mógłbyś dodać, czy uważasz, że firma jest rozwojowa i otwarta na pracownika i mając odpowiednie wykształcenie i staż pracy można liczy na awans i podwyżkę? To co piszesz o szkoleniach jest bardzo ważne. Podnoszenie kwalifikacji i docenianie pracownika jest bardzo motywujące do dalszej pracy. Czy poleciłabyś tą firmę innym osobom szukającym zatrudnienia?

Natalia

@Ktoś ktoś, czy mógłbyś wypowiedzieć się na temat firmy i warunków zatrudnienia? Na jakiego rodzaju umowę może liczyć pracownik na początku zatrudnienia? Zlecenie, czy na czas określony? Dodaj kilka słów na temat atmosfery w pracy i relacji z przełożonym. Czy jesteś z nich zadowolony? Czekam na Twoją opinię.

Ktoś ktoś
@Natalia 14.07.2018 07:31

Nie wiem jak jest teraz przy nowo zatrudnionych ale ja mam umowę na czas nie określony jednak ja tu już trochę pracuję. Chyba pierwsza umowa jest na 3m-ce, a jak kolejne nie wiem. Wiem, że są też staże jeśli ktoś jest chętny. Wiadomo ze.na początek dostaniesz jakąś kwotę brutto na umowie ale z czasem to rośnie. Szkolenia są że wszystkiego i może to część nie będzie potrzebna do pracy rozliczeniowca ale mieć.wiedze co z czego trzeba mieć. Atmosfera jest luźna, ludzie nie mówią do siebie na Pan Pani.. każdy mówi sobie cześć. Z kierownikiem również wszystko jest do załatwienia. Nikt nikomu kłody pod nogi nie kładzie ;) wszystko zależy od nas samych i naszego podejścia do pracy. Firma ma luxmed, benefit. Są też programy wspierające pracowników, szkolenia różnego rodzaju i dofinansowania. Sami pracownicy mają okazję wspomóc różne charytatywne akcje co jest mega plusem. Jeśli komuś warunki firmy nie odpowiadają zawsze może iść w lepsze miejsce :)

Aaaa

Niestety są też normy do wyrobienia, z których co miesiąc jest się rozliczanym. To bardzo stresujące, a zadania są coraz bardziej skomplikowane. Jednak wiele osób daje sobie radę i są zadowoleni.

Natalia

@MP, czy możesz napisać jak to dokładnie wygląda? Chętnie dowiemy się więcej informacji w tym temacie. @InspektorFlamingo, a jak ma się kwestia warunków pracy w firmie Ista Shared Services? Zapraszam Cię do kolejnego wpisu w tym wątku, proszę Cię o rzetelną oraz kulturalną opinie.

Xyz

Cześć ;) może ktoś udzieli mi informacji na czym polega praca w dziale PDM?

MP

Jasne, że masz benefity. Wykorzystujesz sobie je na bony na co chcesz spośród wybranych np. kino, sklepy.

kaja

Dlaczego nikt nie pisze o tym, że jeżeli w miesiącach szczytów rozliczeniowych pracuje się po 10 godzin to poza szczytem dzień pracy wynosi 6, 7 godzin a zdarzało się, że piątki były wolne. To nazywa się równoważny czas pracy.

pracownik ISTA
@kaja 14.03.2016 23:30

tego nie ma już od lat...

Natalia

@MP, czy wiesz coś w temacie benefitów w firmie Ista Shared Services Polska? A może posiadasz wieści dotyczące nowych rekrutacji do tej firmy? Zachęcam Cię do odpowiedzi, chętnie dowiemy się nowych informacji! Świeże wieści dotyczące pracy w tej firmie będą bardzo przydatne dla innych użytkowników forum!

MP

Szkolenie wstępne przeprowadzone jest bardzo profesjonalnie, ale to " kropla w morzu". Sporo materiału do opanowania, a przez pierwsze pół roku może nawet do roku ciągła nauka zadań. Praca wymaga analitycznego myślenia; jest wiele zawiłych przypadków, co ciągle trzeba konsultować z innymi. Praca raczej dla osób lubiących pracować w grupie. Ciężko odnaleźć się dla indywidualisty.

NieWieder

Nie polecam pracy w tej firmie. Ciągła nauka nowych zadań. A wiadomo że jeżeli ktoś jest do wszystkiego, ten jest do niczego. Materiału do opanowania sporo. Z pomocą przy trudnych lub zawiłych przypadkach mają problemy nawet mentorzy. Niemcy czepiają się o byle co. Nic tu nie jest do końca jasne. Nie jest tu ważne że polubiliście jakieś zadanie i będziecie je wykonywać chętnie i dobrze. Tak fajnie nie będzie. Chwila moment i będziecie musieli się uczyć kolejnych nowych rzeczy. Jak dla mnie za dużo zmian. Na szczęście już nie muszę tam pracować.

chętny
@NieWieder 23.05.2018 17:58

a duża jest rotacja w tej firmie? jak to wygląda?

Xxx

Jak często są przyjęcia do Gliwic? Czy może niebawem będzie jakaś rekrutacja?

Zuzia
@Xxx 25.05.2018 07:01

Zerknij na ich stronę. Tam są wywieszone rekrutacje. I na FB tez ostatnio widziałam.

Natalia

@NieWieder, a co możesz napisać o atmosferze podczas wykonywania pracy w firmie Ista Shared Services? Czy podczas Twojej współpracy z tym pracodawcą otrzymywałeś jakiegoś typu benefity? Chętnie dowiemy się więcej , zachęcam Cię do kolejnego wpisu! Proszę także obecnych pracowników tej firmy do nowych komentarzy w tym wątku, z wielką ochotą poznamy aktualności dotyczące pracy w Ista Shared Services!

Robert

To chyba dobrze, możecie więcej zarobić!

Natalia

@Ajka, dysponujesz może informacjami odnośnie do powodu występowania ciągłych nadgodzin w Ista Shared Services Polska? Co aktualnie dzieje się wewnątrz tej firmy? Czy to w jakiej jest kondycji obecnie wpływa na potrzebę realizowania nadgodzin? Czy są one inaczej płatne? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat.

Darkam
@Natalia 25.04.2018 19:11

Nadgodziny są tylko w 1 połowie roku i nie wynika to z kondycji firmy ale ze zwiększenia ilosci pracy w tym okresie. Co roku nadgodzin jest mniej.

Toru
@Darkam 11.05.2018 07:54

W I połowie roku? Chyba jedynie dla rozliczeń... W niektórych zespołach nadgodziny ciągną się przez prawie cały rok a miesiące bez nadgodzin można policzyć na palcach jednej ręki.

ona

co jest z tymi nadgodzinami w ista? Czyli wymuszają żeby pracownik harował ponad etat? Niby nie powinno się nikogo zmuszać do pracy ponad etat obojętne czy to płatne czy nie. No chyba że ktoś nie ma własnego życia i się na to godzi....

Marcin

Od koleżanki pracującej w iście słyszałem, że jest dużo nadgodzin - to prawda?? Czy w soboty też się pracuje? Chodzi o stanowisko z niemieckim

Ajka
@Marcin 09.03.2018 23:03

Nadgodziny praktycznie bez przerwy od lutego do końca maja. W lutym/marcu nawet 10 nadgodzin. W tym okresie tez są zlecone soboty.

Osoba

Rzekomo inwestują w kapitał ludzki a po trzech miesiącach wywalają pracownika na bruk! Chcą żeby pracownik przyswoił cały zakres materiału z każdej możliwej dziedziny, a na koniec przez półtorej tygodnia odbywają się przygotowania do właściwej pracy. Po czym człowiek ląduje z niczym, bez pracy - oto ich wielka inwestycja w kapitał ludzki! Kpina z człowieka.

Janusz
@Osoba 21.02.2018 11:35

Przykro mi to mówić, widocznie byłeś za słaby, żeby zostać. Pozdrawiam

Tomek

Pracowałem w Ista dwa lata. Był to dla mnie bardzo dobry czas. Poznałem ciekawych ludzi, rozwinąłem umiejętność posługiwania się językiem obcym, poznałem SAPa. Jeżeli chodzi o warunki finansowe to są znane na początku i można się na nie zgodzić lub nie. Praca jest bardzo dobrze zorganizowana, od początku wiesz co będziesz robić. Koordynator poprowadzi Cię „za rękę”. Bardzo dobrze wspominam „imprezy firmowe” ;) Dla osób zaraz po studiach, aby zdobyć cenne doświadczenie, serdecznie polecam. Są w Ista też osoby – jest ich całkiem sporo – którzy pracują tam po 10-20 lat więc pewnie się im dobrze wiedzie skoro dalej pracują. Ja swoją przygodę zakończyłem, ale innym polecam. Pozdrawiam także zespół Ista bo wiem, że czytają to forum :) Miło się z Wami pracowało!

Natalia

@nie_jestem_robotem, rozumiem, że nie jesteś zadowolony z warunku finansowego oferowanego przez Ista Shared Services Polska Sp. z o.o. Jak natomiast wyglądają pozostałe warunki? Czy mógłbyś wskazać plusy, które skłoniłyby nowych pracowników do ubiegania się o zatrudnienie w Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.?

Zostaw opinię o Ista Shared Services Polska Sp. z o.o. - Gliwice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ista Shared Services Polska Sp. z o.o.