Eco Vital

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1246 ocen.

Opinie o Eco Vital

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital

Ewelina

Nikt na siłę nie wciska nikomu swoich produktów. Firma ma towar, ludzie sprzedają a inni jak chcą to kupują. Marudzenie dla niektórych to jak tlen

Agata

@Pokrzywdzony - na jakim rodzaju umowie pracowałeś w firmie Eco Vital? Na pewno musiał zostać podany powód zwolnienia, określony w umowie. Czy ktoś z Was pracuje obecnie w którymś z oddziałów, np. w Poznaniu i orientuje się jak wygląda sytuacja w firmie? Opinie o pracodawcy są cenne dla osób szukających zatrudnienia na podobnych stanowiskach.

agata

Witam. Szukam osób do uczciwego i korzystnego projektu biznesowego, mile widziane doświadczenie w kontakcie bezpośrednim z klientem, email: alfa9765@gmail.com

mb

ECOVITAL - oszuści od początku do końca. Garnki, które wciskają ludziom za grube tysiące są do nabycia w internecie za max 300 zł. Praca "telefonicznego naganiacza", choć czasochłonna i wyczerpująca psychicznie - bo masz świadomość wpędzania ludzi w maliny - marnie płatna. Najlepsi są przemądrzali koordynatorzy, co to wszystkie rozumy pozjadali w sztuce rozmowy i handlu. Tym, którzy chcą dla nich pracować polecam złoty pomysł firmowy: piernik z patelni.

elajna

Ja miałam okazję pracować jakieś 4-5 lat temu w oddziale Katowickim. Na porządku dziennym były opóźnienia w wypłatach, ucinanie wynagrodzeń za wszystko, terror i motywacja na poziomie "pracuj, bo na Twoje miejsce jest mnóstwo innych chętnych". Później wybuchła afera, trochę też za sprawą pracowników, którzy nie mieli zamiaru trzymać języków za zębami. Dlatego widzę, że teraz zabezpieczają się, każąc podpisać weksel. wtedy tego nie było... Ogólnie chłam, terror i koszmarnie niska kasa, o którą trzeba się upominać, założę się, że nic się nie zmieniło. Nie polecam.

miss

Świetnie, że każdy dba o to, żeby atmosfera między pracownikami opierały się na przyjacielskich relacjach @lease, o taką dbałość jest trudno.

Pokrzywdzony

Ta firma oszukuje wszystkich. Pracowałem i nie dostałem wynagrodzenia, bo nie miałem wystarczających wyników. Firma zwolniła mnie tylko i wyłącznie, że przez prelegentkę nie miałem możliwości sprzedania. Podniosłem straty, a umowa jest bardzo niekorzystna,. Mają prawo zwalniania każdego bez podawania przyczyn. Jako, że pierwszy miesiąc był okresem próbnym - kasa nie przysługiwała. Życzę firmie upadku i przestrzegam wszystkich przed pracą u złodzieji. Mam nadzieję, że zostaną ukarani. Sumienia na pewno tam nie ma. Zależało mi bardzo i starałem się, jednakże byłem zaplanowanym pionkiem do usunięcia jeszcze przed podpisaniem umowy..

hahaha
@Pokrzywdzony 30.06.2016 09:25
Ta firma oszukuje wszystkich. Pracowałem i nie dostałem wynagrodzenia, bo nie miałem wystarczających wyników. Firma zwolniła mn...

Cieszę się że tak ta firma traktuje "pracowników" a raczej oszustów. Przecież wiecie co wciskacie biednym staruszkom. Firma {oszust) oszukuje oszustów- tzw. pracowników. Dzwoniono do mnie dzisiaj osiem razy. Nie odbieram- ten nr. który dzwoni jest powszechnie znany :-D

Zenekscyzoryk

A ja jestem ciekawy czy osoby, które pracowały w eco vital i podpisały weksel, dostały go z powrotem po rozwiązaniu z nimi umowy?

anonim

(usunięte przez administratora)

sasza

Weksel dają do podpisu, celem zabezpieczenia gdybyś zechciał ujawnić ich machloje na prezentacjach do gazety, wtedy weksel wypełnią na określoną kwotę i dostajesz zawiadomienie, że masz zapłacić kasę

anonim

(usunięte przez administratora)

sasza

A ja weksla nie podpisałem do końca życia nie zapomnę ich min, kiedy im to powiedziałem że mogą mnie pocałować i idę do konkurencji, to banda oszustów i krętaczy, o stabilnym zatrudnieniu nie ma tam mowy

leo

Nie wiem skad te ku rwy maja mój telefon, ale dzwoni taka sz mata i gada to samo, na początku grzecznie dziękowałem i prosiłem o usuniecie telefonu, ale nie rozumieja ku rwy.

anonim

(usunięte przez administratora)

JakaJaKaja

Weksel musiałam podpisać żeby dostać pracę. Został podpisany na sporą kwotę ale na szczęście nie miałam póki co żadnych konsekwencji prawnych. W ecoV pracowałam naprawdę krótko i po odejściu chciałam odzyskać weksel, wysłałam do nich pismo ale dostałam odpowiedz, że na razie mi go nie zwrócą i zostanie on oddany w terminie wymagalności (jaki jest ten termin to już nie napisali) jeśli nie zaistnieją przesłanki roszczenia jego spłaty. Minęły od tego momentu prawie trzy lata, myśl o wekslu ciągle kręci mi się po głowie. Boje się czy któregoś dnia nie przyjdzie do mnie wiadomość, że muszę im zapłacić. Nie bardzo wiem co zrobić, może znowu do nich napiszę z prośbą o zwrot.

Jestem szczęśliwcem który podpisał czek inblanco.G

Jeszcze mam nadzieje że przyślą czek.Potem wszczynam procedurę prawną o zwrot czeku.PmbH

mini

ta firma to oszusci,pracowalam u nich jeden dzien i nie zaplacili mi za to ani grosza na dodatek za dojazdy do pracy poza miejscem zamieszkania mialy byc zwracane pieniadze a nie dotalam an grosza. z poczatku wszyscy mowili ze zwracaja za te dojazdy a po pracy jedna pracownica powiedziala ze nie zwroca mi. to oszusci

Mcls_pcls

Witam, zapraszam wszystkich prelegentow oraz asystentow do sprzedazy bezposredniej zainteresowanych praca na umowe o prace, bez kar, i innych niespodzianek do bardzo fajnej firmy w poznaniu- Niemieckiego przedstawicielstwa. Kontakty wylacznie z Panem Krzysztofem lub Szefem tej firmy. Zainteresowani moga sie kontaktowac pod adresem Email mcls_pcls@web.de. Tylko bardzo powazne oferty. Doda dla Prelegentow od niedawna jako premia przy okreslonym obrocie samochoch sluzbowy do dyspozycji i to z mega wysokiej polki BMW X6. Premie dotycza rowniez Asystento i Asystentek. Zycze powodzenia!

lalalala

Zgłaszajcie do US sprawę ale do Poznania, US na Sienkiewicza 22 w Poznaniu,Alibiostar to dawna Eco Vitak Sp.K. tylko ze zmienioną nazwą.

ja

Jest jakaś sprawiedliwość na świecie!!! Macie coś w zamian za swoje naciąganie i oszukiwanie ludzi bando hipokrytów!!!

Gość

Ja też dostałam z jakiegoś Albitrosa, ale nie dostałam jeszcze z L&W. Może trzeba się jakoś zorganizować i udać się z tym do US....Poznan

asia

macie jakis nr tel do siedziby firmy? Nie dostalam rozliczenia od nich

Agunia
@asia 10.03.2015 14:39
macie jakis nr tel do siedziby firmy? Nie dostalam rozliczenia od nich

Hejka tez nie mam pitu, ale wiem, ze moje koleżanki dostały po dwa, jeden z Alibiostar a drugi z Eco Vital. Jeżeli wysłali do US to tam można go zobaczyć, dzwoniłam i pytałam. Może ktoś ma tam kogoś znajomego? Nie chcę ich zgłaszać do urzędu, wolałabym zadzwonić i zapytać, może był błędny adres czy co

blum

Ja dostałam z jakiejś dziewnej firmy Albitros czy jakoś tak....oni sie beda w piekle smażyć za te przekręty... czekam na pit z APT Life&Work jak nie dostane ide do uS

jk
@blum 08.03.2015 00:06
Ja dostałam z jakiejś dziewnej firmy Albitros czy jakoś tak....oni sie beda w piekle smażyć za te przekręty... czekam na pit z...

Witam, bardzo proszę o kontakt w sprawie pracy w EV. Chodzi mi o ludzi, którzy tam pracowali i mogliby o tym powiedzieć. więcej info na priv. Bardzo proszę, bardzo mi na tym zależy. salesman.83@wp.pl

perseus

Nie i nie wiem gdzie z tym zadzwonIc podam ich chyba do urzędu skarbowego

blum

DOSTALISCIE PITY ??? z eco vital ?

Jana

Dziwię się że ktoś tam pracował,wiedząc że tak naciąga ludzi,łącznie z tymi ,,gwiazdorami,,na pokazach.Za kraty z takimi....

0505

To są oszusci jakich mało nabierają naiwnych ludzi na garnki które w rzeczywistosci kosztują na Allegro niewiele

Wiki

Pracowałam w EV jako koordynator ds. org. projektu. Było to jakieś dwa lata temu. Moja opinia jeśli chodzi o samych pracowników z którymi ja współpracowałam. Poziom kultury i wiedzy na temat zarządzania oraz pracy zespołowej był tragicznie niski. Przez to, ze sporo zarabialiśmy i mieliśmy tytuły stanowisk robiące "wrażenie" większości przewracało się w głowie. Myśleli, ze wolno im dosłownie wszystko (wynik braku wiedzy teoretycznej i moim zdaniem tego, ze takie miejsca zajmowali gówniarze). Zwalniali osoby, które naprawdę miały pojęcie, chciały się czegoś nauczyć, no i zamiast douczyć pracownika wymieniali go narażając firmę na straty. Po za tym, nie ma co liczyć na szkolenia mimo, ze miały się odbyć. Żart i jedno wielkie nieporozumienie. Przeszkadzało im z reguły wszystko. Prywatnie bardzo sympatyczne osoby, zawodowo, cóż - niedoświadczeni idioci. Oczywiście to tylko moja opinia i wynikająca z perspektywy czasu. Bardzo łatwo jest się tam zatracić. Zrezygnować z życia, przyjemności, zabawy. 5 dni w tyg i 8 godz. dziennie zamieniły się w 7 dni w tyg. 24 godz. dziennie. Sporo pracy (wynikającej z braku organizacji) wydłużały czas, nocne telekonferencje z Pawłem M. Na początku robi wrażenie takie życie potem (jak masz łeb na karku) widzisz, ze nie jest to warte. Pieniążki bardzo fajne - złego słowa nie powiem ale na pewno nie rekompensowały czasu i zakresu pracy. Proszę pamietać, ze wszystko zależy od tego co Pan tam miałby robić. Ja tu tylko wyrażam swój sposób widzenia na pracę jaką wykonywałam w EV. W skrócie, jeśli chodzi o pracę. Jeśli Pan nie lubi spędzać czasu ze znajomymi, wyjechać na wakacje, życia prywatnego to śmiało. Jeśli bardziej ceni sobie Pan przypływ gotówki niż rozwój osobisty to warto. Ja się tam dosłownie cofałam. Bałam się , ze przebywając z niektórymi ( nie mówię tu o wszystkich) cofnę się do czasów ewolucji. Nie mówię, ze praca tam nie wniosła niczego bo bym skłamała ale też w jakiś sposób mnie ograniczyła co do rozwoju zawodowego. Co do samego Pawła M. , osobiście nie poznałam ale jeśli miałam coś do załatwienia lub jakiś problem zawsze starał się doprowadzać sprawę do końca. Ogólnie bardzo wymagająca osoba ale też niesamowicie inteligenta w zakresie wielu dziedzin co robi wrażenie. Jego wadą było to, ze niektórzy pracownicy raz jemu wchodzili w tyłek innym razem to on ( miał swoich ulubieńców - co jest jego największa ujmą bo nigdy nie można było oczekiwać tego, ze jeśli jego ulubieniec coś(usunięte przez administratora) albo miałam jakiś problem z przełożonym/om to nie było co liczyć na wsparcie. Wiem, ze na niektóre stanowiska był szeroki zakres szkoleń ale nie jestem pewna czy certyfikowane. Warto pamietać, ze nikt Pana nie przyjmie potem do pracy, a już na pewno będzie ciężko jak Pan wpisze w CV EV. Chyba że chce Pan pracować za granicą to z własnego doświadczenia powiem, że się przyda. I proszę bardzo dobrze przeanalizować umowę. Dla osób , które nie uzyskały wynagrodzenia przy umowie na zlecenie powiem tylko, ze nie są one na przegranej pozycji. Znajomość prawa pozwala mi sadzić, ze KAŻDY przepis prawny można obejść.

sasza
@Pati 10.07.2016 04:48
Super mi dali komornika o którym nic nie wiedziałam i niewiem jak go spłacić

za co komornik?

sasza
@Pati 10.07.2016 04:48
Super mi dali komornika o którym nic nie wiedziałam i niewiem jak go spłacić

za co komornik?

anonim

(usunięte przez administratora)

stachu

jeszcze jakiś miesiąc czy dwa temu rzeczywiście można było poczytać trochę o tym jak pracuje się obecnie w tej firmie. Jednak od tamtej pory troszeczkę zboczyliście z tematu. Także wróćmy do niego. Mnie najbardziej interesuje oczywiście sprawa wynagrodzenia na jakie można liczyć w Eco Vital. Ktoś pomoże?

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Kiedyś było od 0,75 do 1,5 ale są limity i średnie. Jak nie wyrobisz to prowizji nie ma.Dodatkiem są kary finansowe więc tną na prowizjach a bywa i tak, że i z podstawy obetną. Nie warto.

nowak

Przestrzegajcie swoich bliskich i znajomych przed Vital-Mix.Unikajcie tych oszustów,Ceny na garnki zawyżają wielokrotnie, ich prezentacja to strata czasu.Nie można oczekiwać prezentów za darmo. W najlepszym wypadku dadzą jakąś chińską tandetę.

ewiczek

Teraz ta firma to Vital Mix......hahaha te same garnki i Ci sami oszuści... (usunięte przez administratora) ma wiele firm naciągających naiwnych klientów. I kupują starsi ludzie...dają się naciągnąć. Ze mnie też niezła idiotka bo dałam się nabrać na ich prezenty które oferowali dla każdego z gości i co...? Miał być odkurzacz ręczny lub masażer...a rozdawali jakąś kulkę do kąpieli. Wygarnęłam co o nich myślę, że są bandą oszustów! Pokaz odbył się właśnie dzisiaj w Lublinie. Szkoda, że dopiero po powrocie do domu poczytałam sobie o nich w necie....

Rychu

Są weksle in blanco - jak kiedyś w SAMOOBRONIE bo Paweł M (homo-kokso) jest biedny i dodatkowo (jak przystało na geja) musi i w ten sposób dorobić. Eco Vital to firma, która ściemnia jak Dynamo - nawet nie zauważysz, że pracowałeś za pół darmo. Firma oszust. Poczytajcie poprzednie wpisy. Posty pochlebne pisane są przez ludzi, którzy pracują w Eco Vital i są do tych czynności kierowani. Wiadomo dlaczego Eco Vital jest jeszcze na powierzchni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze pływa na wierzchu. Czytać, czytać i myśleć. Wiem, że to nie łatwe.

wiktor

czy możecie napisać o co chodzi z tymi karami dla pracowników bo gdzieś czytałem ,że są jakieś kary w umowie żeby jak najmniejsza kasę wypłacać

anonim

(usunięte przez administratora)

jbl

A wiec praca wyglada tak: Jezdzisz po polsce ukladasz sloty zmywasz gary sprzatasz sale ciagasz bardzo ciezkie naczynia (ciezkie bo dobre:)) i na koniec sprzedajesz. Do sprzedazy jest manual oraz porady kolegow jak omotac staruszków. W zależnosci od odziału jest szansa ze trafisz na spoko ludzi u ktorych nie bedziesz musial klamac a i tak sprzedasz ale takich zespol jest bardzo bardzo maloi trzymaja sie szczelnie. Dlaczego? Bo w Eco Vital 50% pracownikow to cwaniaki. Wiedza jak wykorzystac innych do swoich celow by zarobic nie robiac nic. Drugie 50% to mlodziaki niemajace pojecia o handlu pracy zyciu dajace sie wykozystywac. Ale, ale zeby nie bylo. Eco Vital swietna szkola zycia. Po pracy w ev cwaniaka rozpoznasz na kilometr, wszytkie socjo techniki masz w jednym palcu plecy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] twardnieja no i jest darmowa silownia bo gary naprawde sporo waza. Najwazniejsza sprawa: robota dla desperatow, bo jesli mozesz jeszcze chwile poczekac to poczekaj i znajdz cos innego ale nie w kazdym miescie cos innego mozna znalezc.

Serbin

Czy ktoś może mi podać aktualny adres firmy Eco - Vital i normalny telefon do nich ? Tylko nie ten wysokopłatny. A może ma ktoś numer do p. Bartosza Szczęsnego? bieszczady014@gmail.com Będę b. wdzięczny.

renia
@Serbin 27.10.2014 12:56
Czy ktoś może mi podać aktualny adres firmy Eco - Vital i normalny telefon do nich ? Tylko nie ten wysokopłatny. A może ma ktoś...

prosze o nr tel do eco vital wysłałam garnki do reklamacji i nie mam odpowiedzi ani garnków pisze listy wszystko na nic

gość

widać konkurencja nie śpi. Że niby byli pracownicy nie mają co robić, tylko siedzą na goworku i piszą komentarze ;)

silnoręki

Nieźle się młodzi nakradli,żal biednych ogołoconych z kasy staruszków.

Magma

Pracowałem w tej firmie ok. roku, a umowy z Eco-vital były na : Eco Bon Ton, Life and Harmony, Harmonia Życia, Tomland, Merynosen, Mat medic, Energia Życia, Vital mix, Dębol, Ottima, JP, Life Promotion Group oraz wiele innych infantylnych nazw wymyślonych przez 20-latków z etykietą Koordynator ds. ... (tutaj następne wymyślenie awangardowego stanowiska, odpowiedniego do noszenia koszulki Hugo Bossa, kupionej przed magazynem z wyjebki. Istna Wioska Smerfów ze smerfkami, kręconą Smerfetką, Gargamelem z czerwono-białym Porsche i śmieszny Klakier na magazynie po AWF.

Valeria

Pracowałam i odradzam. Z resztą firma już nie istnieje pod tą nazwą. Na jej miejsce powstało kilkanaście nowych tworów co też świadczy nie najlepiej o firmie. Zwinęli się bo się zrobiło za gorąco na ich temat w mediach. Sprzedaż spadła, zwroty wzrosły pewnie i tyle. Dyrektor handlowy nie ogarnia tego bagna albo ogarnia na swoje konto bo wypłaty spóźniały się odkąd objął "rządy". Z daleka od tego rodzaju pseudo firm. Traktują pracownika jak niewolnika.

Valeria
@Valeria 08.10.2014 18:32
Pracowałam i odradzam. Z resztą firma już nie istnieje pod tą nazwą. Na jej miejsce powstało kilkanaście nowych tworów co też ś...

Szukaj takich firm jak Eco Bon Ton, CSV Group, Life and Harmony, Agencja Pracy Tymczasowej Life and Work-wszystko trzymane w tych samych brudnych łapach.

karolina

Hej :) sluchajcie potrzebuje jakiegos nr pod ktorym moglabym skontaktowac sie z eco vital. Mam pilna sprawe do nich i bardzo mi zalezy na tym numerze. Jezk ktod posoada nr do jakiej fili to bylabym wdzieczna

berk

Upadłości nie ogłosiła. Zmieniają tylko nazwy , zeby zmylić PIP i resztę instytucji. Ktoś wcześniej trafnie napisał, że jeśli roślina ma zgniłe korzenie to się nie zmieni na nowo. Na szczęście już tam nie pracuję nikomu nie życze tam pracować !

fafa

Ta firma to jedno wielkie DNO!!! Dlaczego? Pokaz produktów organizowany przez tę firmę to porażka. Jak można do starszych ludzi mówić wystąp??? Kim wy jesteście gówniarze żeby tak mówić do starszych ludzi. Brak kultury i jawne kłamstwo w żywe oczy. "Nowoczesne zegarki lub blender" otrzymuje każdy uczestnik prezentacji. Kłamstwo. Jeszcze na koniec do osób które miały ok 70 lat, dziękujemy, proszę wyjść? Chamówa!

anonim

(usunięte przez administratora)

Bartek

Nic dodac, nic ując. Dobrze opisany przypadek ( usunięte przez administratora )Patryka

anonim

(usunięte przez administratora)

Ja

Kpisz, czy żyjesz w jakimś alternatywnym świecie? Firma tak profesjonalnie prowadziła swoją markę, że tej już nie ma.

Rychu Pobożny

Panie Matys, idź pan grzyby zbierać. Wracaj do Białegostoku, tam skąd się wywodzisz...Pyrą nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz...

Rychu Pobożny

I dojebali firmie Eco Vital i Mat Medic kary. Te firmy to ściema, kit i bujda na resorach czyli dupa z korbką. Koniec z oszukiwaniem emerytów. Amen.

Greg

Buhahaha, gdzie są ci wszyscy, którzy przez 37 stron zapewniali, jaka to porządna i uczciwa firma? Finalnie się okazało, że rację mieli Ci, którzy przet tym bagnet ostrzegali ... i ja im dziękuję, bo zamiast pracy w tym "raju", wybrałem drogę dalszego szukania pracy. Przynajmniej moja firma nie zwinie się jednej nocy z rynku.

Ja

Skończył się pseudo firmie abonament w gowork, to i negatywnych opinii nie ma kto skasować. Nagle się też okazało że nie ma kto pochwał pisać.

Gambini

Eco szambo. Potrzeba notoryczna zmiana nazwy z powodu oszukiwania klientów jak i pracowników. Do widzenia się z taką firmą.

byly pracownik

ecovital, ecobonton, telepromo pj itd.... co chwile zmieniają nazwę żeby ludzi nie kojarzyli.... garnki nie posłużą wam tej gwarancji która zapewniają, za stołem prezentacyjnym cuda się dzieją, odkrawają przypalone ciasto, termomix pseudo do niczego.... a ludzie głupi i tak dają się nabrać... prawdziwe firmy to Zepter philipak... mama ma te gary od 10 lat!!!!!!!!!!!

Miłosierny

Eco Vital chce się zmienić. Czy to możliwe? Nie jest to możliwe. Roślina, która ma zgniłe korzenie nie wyda owoców. Współczuję ludziom tam pracującym. Ocknijcie się. (usunięte przez administratora)

Adam

Firma ze wszech miar podła i oszukańcza. Robią w tzw. bambuko klientów, jak i własnych pracowników. Możesz poświecić się w pełnym wymiarze czasu, zaangażować się we wszystko, o co Matys cię poprosi, a i tak orżną cię na wypłacie. Firmie obce są takie wartości jak: uczciwość, słowność, lojalność, wsparcie, zaufanie, poszanowanie czasu prywatnego. Dla tych, którzy mają wątpliwości, czy podjąć pracę w Eco: szczerze Wam odradzam. Firma jest nieuczciwa, a na dowód tego prosty fakt: nie sprzedaje garnków pod własną marka, tylko pod egidą firm "słupów", byleby banki kredytujące i klienci nie kojarzyli ich z oszukańczymi praktykami Eco. Każdy, począwszy od prelegenta, przez koordynatora, a skończywszy na żałosnym prezesiku, może wlepić ci karę o dowolnej wysokości. Możesz mieć pewność, że praca w Eco to nie 3 dni, jak naiwnie Matys wmawia swoim pracownikom; dodaj poniedziałek na zbędne, jałowe zebrania i piątek na rozliczenia, za które, rzecz jasna, nikt nie płaci. Podstawa mierna, socjalu brak, umowy śmieciowe, ciągłe wyjazdy, zerowa estyma i zerowy prestiż pracy, brak możliwości rozwoju, kupa chamstwa pośród współpracowników- jeżeli takie atrybuty są ci miłe, wtedy gazem do Eco. Dla rozsądnych: lepiej chwilę dłużej poszukać i znaleźć lepszą, uczciwszą pracę!

Rybka
@Adam 01.07.2014 01:52
Firma ze wszech miar podła i oszukańcza. Robią w tzw. bambuko klientów, jak i własnych pracowników. Możesz poświecić się w pełn...

rozumiem, że w eco pracowałeś, na jakim stanowisku? Zrezygnowałeś sam, czy poproszono Cię o odejście i pytanie tak rzetelnie przykładałeś się do powierzonych obowiązków, każdy zna warunki swojej pracy, jeśli nie odpowiadały one twoich oczekiwaniom nie należało współpracy podejmować, nie byłoby teraz tego niepotrzebnego komentarza. Pozdrawiam

Adam
@Rybka 02.07.2014 15:53
rozumiem, że w eco pracowałeś, na jakim stanowisku? Zrezygnowałeś sam, czy poproszono Cię o odejście i pytanie tak rzetelnie pr...

Zero logiki, Rybeńko, w twej wypowiedzi. Warunki początkowe znałem, problem polegał na tym, że to firma co chwila je zmieniała, matacząc przy tym przy wypłatach. Firma nie docenia zaangażowania, chcą tylko więcej i więcej, najchętniej nie płacąc za wykonane usługi. A komentarz jak najbardziej potrzebny, bo ostrzega dziecinko potencjalnych pracowników, których Eco Vital mógłby zatrudnić,(usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o Eco Vital - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital