Eco Vital
4 1252 6 1

Opinie o Eco Vital

Natalia

Okropna osoba, która nie ma szacunku do ludzi P. Aleksandra Trzebiatowska, publicznie w obecność i wszystkich pracowników wyzywa biednych ludzi. Mam nadzieję,ze los sprawiedliwie ja potraktuje.

Xtr

Nikt nikomu na sile nie wmusza zakupu produktow umowy podpisuja dobrowolnie a potem placz ,dobry handlowiec ma za zadanie sprzedac klientowi to czego on nie potrzebuje to jest stara jak swiat zasada handlu cos innego zamierzone oszustwo.

Gość

Dalej atakują tym razem pod nazwą Relax Lux ... i bajeczki o generowanych losowo numerach, bazach danych okolic miasta .. tylko nie potrafią powiedzieć skąd taka baza itd.................. ściemniają jak ściemniali, pokazy eh pokazy....

Wal sie Prezes.....
@Gość 29.05.2018 09:07

Pytasz skad baza? Oni maja wszystkie numery. Zyjemy w czasach cybernetyki.

Agata

@zzz Rozwiń, proszę swoją wypowiedź. Czy Twoja wypowiedź oznacza, że coś niedobrego stało się z firmą Eco Vital? W internecie znalazłam niepokojące informacje o zamknięciu kilku oddziałów firmy i zwolnieniu kilkuset pracowników. Czy to prawdziwe informacje? Czy firma nadal funkcjonuje i zatrudnia pracowników?

Wal sie Prezes.....
@Agata 08.10.2018 21:09

Moderatorka, wara z tymi zasranymi cudownie uleczajacymi koldrami i smierdzacymi garnkami. Przekaz to swojemu Prezeskowi.Walcie sie ze swoimi kabaretowymi pokazami i nie nabierajcie ludzi i nie robcie im prania mozgu. Szczegolnie tym starszym. Co juz nie wiecie, jak zarobic pieniadze? Ciemny ten Wasz prezesek. Wypieprzajcie do roboty fizycznej w kamieniolomach, a nie cwaniakowate triki na starszych ludziach. Moze przy tej robocie fizycznej nauczy sie prezesek co to praca. A emeryci, ktorych prezesku nabierasz cale zycie uczciwie pracowali na ta emeryture marna zaznaczam. Do lochow cie prezesie powinni zamknac. Klamca! I Oszust! (usunięte przez administratora) z Polski! (usunięte przez administratora) klaunie z czerwonym nosem!

zzz

szkoda

To ja
@zzz 20.06.2018 19:57

Co tam słychać u Iwonki i Hubercika ?

Agata

@mała, sytuacje które opisujesz naprawdę nie brzmią dobrze. To wszystko miało miejsce w Eco Vital? Jak w firmie jest skonstruowana umowa, pamiętasz jak brzmią punkty dotyczące braku wypłaty za okres próbny? Czy umowa reguluje kary o których wspominasz?

mała

Pracowałam u nich kilka lat temu, nie było jeszcze weksli. Ale ta firma to porażka. Jak już się uda coś zarobić to karami niemal za wszystko zabierają zdecydowana większość. Okres próbny, nie dość że za prace nic nie dostajesz, to jeszcze, nie mogąc ukarać finansowo, karają w inny sposób, np. składanie i noszenie krzeseł po występie gwiazdy, przez pół nocy. Potem dowiadujesz się że jest za późno żeby zjeść, więc na głodnego spać. Oni decydują o której kładziesz się spać, sprawdzają jak w jakimś obozie, też to czy jesteś w swoim pokoju. W ciągu dnia też nie ma jak i kiedy zjeść. Ludzie czesto żywią się tylko tym co na pokazie. Oczywiście obostrzenia nie obowiązują starych wyjadaczy.... Traktują ludzi podle, poniżają, obrażają. Widziałam jak późnym wieczorem wyrzucili dziewczynę podczas eventu w jakiejś małej miejscowości i kazali samej wracać do domu. Ta firma jest chora, ci ludzie.. Jak nie umiesz komuś na siłe wciskać ich towaru to traktują Cię jak śmiecia

Administrator

Posiadasz bieżące informacje na temat wynagrodzenia w Eco Vital? Twoja opinia może być bardzo pomocna.

zzz

szkoda

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Eco Vital o opisanie nowej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

anonim

(usunięte przez administratora)

JakaJaKaja

Weksel musiałam podpisać żeby dostać pracę. Został podpisany na sporą kwotę ale na szczęście nie miałam póki co żadnych konsekwencji prawnych. W ecoV pracowałam naprawdę krótko i po odejściu chciałam odzyskać weksel, wysłałam do nich pismo ale dostałam odpowiedz, że na razie mi go nie zwrócą i zostanie on oddany w terminie wymagalności (jaki jest ten termin to już nie napisali) jeśli nie zaistnieją przesłanki roszczenia jego spłaty. Minęły od tego momentu prawie trzy lata, myśl o wekslu ciągle kręci mi się po głowie. Boje się czy któregoś dnia nie przyjdzie do mnie wiadomość, że muszę im zapłacić. Nie bardzo wiem co zrobić, może znowu do nich napiszę z prośbą o zwrot.

Dzq
@JakaJaKaja 18.01.2016 11:43

Witam. Mam ten sam problem pracowalem w firmie ecovital w 2013 i ciagle sie boje ze ten jeden podpis zniszczy mi zycie. Moze chcesz pogadac ? Bylas u adwokata ? Mozesz podan tresc odppwiedzi jaka przyslali ?

Ewelina

Nikt na siłę nie wciska nikomu swoich produktów. Firma ma towar, ludzie sprzedają a inni jak chcą to kupują. Marudzenie dla niektórych to jak tlen

anonymous
@Ewelina 16.11.2017 11:29

Tak widziałam co kupuję i dostałam dożywotnią gwarancję co zachęciło mnie do zakupu i uwierzyłam, że towar jaki kupuję jest dobry. patelnia się przepaliła chciałam reklamować i nie ma komu, bo firma nie istnieje telefon nie odpowiada. I co nie oszuści? za grube pieniądze sprzedają kit.

Agata

@Pokrzywdzony - na jakim rodzaju umowie pracowałeś w firmie Eco Vital? Na pewno musiał zostać podany powód zwolnienia, określony w umowie. Czy ktoś z Was pracuje obecnie w którymś z oddziałów, np. w Poznaniu i orientuje się jak wygląda sytuacja w firmie? Opinie o pracodawcy są cenne dla osób szukających zatrudnienia na podobnych stanowiskach.

agata

Witam. Szukam osób do uczciwego i korzystnego projektu biznesowego, mile widziane doświadczenie w kontakcie bezpośrednim z klientem, email: alfa9765@gmail.com

mb

ECOVITAL - oszuści od początku do końca. Garnki, które wciskają ludziom za grube tysiące są do nabycia w internecie za max 300 zł. Praca "telefonicznego naganiacza", choć czasochłonna i wyczerpująca psychicznie - bo masz świadomość wpędzania ludzi w maliny - marnie płatna. Najlepsi są przemądrzali koordynatorzy, co to wszystkie rozumy pozjadali w sztuce rozmowy i handlu. Tym, którzy chcą dla nich pracować polecam złoty pomysł firmowy: piernik z patelni.

elajna

Ja miałam okazję pracować jakieś 4-5 lat temu w oddziale Katowickim. Na porządku dziennym były opóźnienia w wypłatach, ucinanie wynagrodzeń za wszystko, terror i motywacja na poziomie "pracuj, bo na Twoje miejsce jest mnóstwo innych chętnych". Później wybuchła afera, trochę też za sprawą pracowników, którzy nie mieli zamiaru trzymać języków za zębami. Dlatego widzę, że teraz zabezpieczają się, każąc podpisać weksel. wtedy tego nie było... Ogólnie chłam, terror i koszmarnie niska kasa, o którą trzeba się upominać, założę się, że nic się nie zmieniło. Nie polecam.

miss

Świetnie, że każdy dba o to, żeby atmosfera między pracownikami opierały się na przyjacielskich relacjach @lease, o taką dbałość jest trudno.

Pokrzywdzony

Ta firma oszukuje wszystkich. Pracowałem i nie dostałem wynagrodzenia, bo nie miałem wystarczających wyników. Firma zwolniła mnie tylko i wyłącznie, że przez prelegentkę nie miałem możliwości sprzedania. Podniosłem straty, a umowa jest bardzo niekorzystna,. Mają prawo zwalniania każdego bez podawania przyczyn. Jako, że pierwszy miesiąc był okresem próbnym - kasa nie przysługiwała. Życzę firmie upadku i przestrzegam wszystkich przed pracą u złodzieji. Mam nadzieję, że zostaną ukarani. Sumienia na pewno tam nie ma. Zależało mi bardzo i starałem się, jednakże byłem zaplanowanym pionkiem do usunięcia jeszcze przed podpisaniem umowy..

hahaha
@Pokrzywdzony 30.06.2016 09:25

Cieszę się że tak ta firma traktuje "pracowników" a raczej oszustów. Przecież wiecie co wciskacie biednym staruszkom. Firma {oszust) oszukuje oszustów- tzw. pracowników. Dzwoniono do mnie dzisiaj osiem razy. Nie odbieram- ten nr. który dzwoni jest powszechnie znany :-D

Zenekscyzoryk

A ja jestem ciekawy czy osoby, które pracowały w eco vital i podpisały weksel, dostały go z powrotem po rozwiązaniu z nimi umowy?

anonim

(usunięte przez administratora)

sasza

Weksel dają do podpisu, celem zabezpieczenia gdybyś zechciał ujawnić ich machloje na prezentacjach do gazety, wtedy weksel wypełnią na określoną kwotę i dostajesz zawiadomienie, że masz zapłacić kasę

anonim

(usunięte przez administratora)

sasza

A ja weksla nie podpisałem do końca życia nie zapomnę ich min, kiedy im to powiedziałem że mogą mnie pocałować i idę do konkurencji, to banda oszustów i krętaczy, o stabilnym zatrudnieniu nie ma tam mowy

leo

Nie wiem skad te ku rwy maja mój telefon, ale dzwoni taka sz mata i gada to samo, na początku grzecznie dziękowałem i prosiłem o usuniecie telefonu, ale nie rozumieja ku rwy.

Jestem szczęśliwcem który podpisał czek inblanco.G

Jeszcze mam nadzieje że przyślą czek.Potem wszczynam procedurę prawną o zwrot czeku.PmbH

mini

ta firma to oszusci,pracowalam u nich jeden dzien i nie zaplacili mi za to ani grosza na dodatek za dojazdy do pracy poza miejscem zamieszkania mialy byc zwracane pieniadze a nie dotalam an grosza. z poczatku wszyscy mowili ze zwracaja za te dojazdy a po pracy jedna pracownica powiedziala ze nie zwroca mi. to oszusci

Mcls_pcls

Witam, zapraszam wszystkich prelegentow oraz asystentow do sprzedazy bezposredniej zainteresowanych praca na umowe o prace, bez kar, i innych niespodzianek do bardzo fajnej firmy w poznaniu- Niemieckiego przedstawicielstwa. Kontakty wylacznie z Panem Krzysztofem lub Szefem tej firmy. Zainteresowani moga sie kontaktowac pod adresem Email mcls_pcls@web.de. Tylko bardzo powazne oferty. Doda dla Prelegentow od niedawna jako premia przy okreslonym obrocie samochoch sluzbowy do dyspozycji i to z mega wysokiej polki BMW X6. Premie dotycza rowniez Asystento i Asystentek. Zycze powodzenia!

lalalala

Zgłaszajcie do US sprawę ale do Poznania, US na Sienkiewicza 22 w Poznaniu,Alibiostar to dawna Eco Vitak Sp.K. tylko ze zmienioną nazwą.

ja

Jest jakaś sprawiedliwość na świecie!!! Macie coś w zamian za swoje naciąganie i oszukiwanie ludzi bando hipokrytów!!!

Gość

Ja też dostałam z jakiegoś Albitrosa, ale nie dostałam jeszcze z L&W. Może trzeba się jakoś zorganizować i udać się z tym do US....Poznan

asia

macie jakis nr tel do siedziby firmy? Nie dostalam rozliczenia od nich

Agunia
@asia 10.03.2015 14:39

Hejka tez nie mam pitu, ale wiem, ze moje koleżanki dostały po dwa, jeden z Alibiostar a drugi z Eco Vital. Jeżeli wysłali do US to tam można go zobaczyć, dzwoniłam i pytałam. Może ktoś ma tam kogoś znajomego? Nie chcę ich zgłaszać do urzędu, wolałabym zadzwonić i zapytać, może był błędny adres czy co

blum

Ja dostałam z jakiejś dziewnej firmy Albitros czy jakoś tak....oni sie beda w piekle smażyć za te przekręty... czekam na pit z APT Life&Work jak nie dostane ide do uS

jk
@blum 08.03.2015 00:06

Witam, bardzo proszę o kontakt w sprawie pracy w EV. Chodzi mi o ludzi, którzy tam pracowali i mogliby o tym powiedzieć. więcej info na priv. Bardzo proszę, bardzo mi na tym zależy. salesman.83@wp.pl

Zostaw opinię o Eco Vital - Poznań

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco Vital