Polser Sp.zo.o

Adres: Armii Krajowej 18, 17-300 Siemiatycze

NIP: 5440002974 KRS: 0000146713

Polser Sp.zo.o
1 131 6 1

Opinie o Polser Sp.zo.o

pracownik

Nowy Rok to czas na zmiany chociaż się nie zapowiada. Roboty dużo ludzi nie ma zarobki marne za taką pracę. Za to osób do nadzoru od cholery tylko za co im płacą . O sorry jednej to może i mają za co .Była zwykła robĺka wlazła na stanowisko brygadzistki kompletny tempak nic nie robi tylko umiejętnie chowa się przed menadżer a do roboty by się wzięła ani ludzi ganiac i podpieprzac.

obiektywnaja
@pracownik 11.01.2019 20:23

Brygadzistka trzyma dyscyplinę-to jej praca.Sobaki szczekają a karawana jedzie dalej.Żal wremija na odganianie psów..

Pracownik
@obiektywnaja 12.01.2019 00:37

A wam to tutaj dobrze najlepiej powiedzieć niepanimaju i macie lepiej niż my u siebie w kraju

Szatynka

Pracowałam w tej spółce i mam średnio miłe wspomnienia. Obcy ludzie interesowali się moim prywatnym życiem. Dużo zawiści w laboratorium zwłaszcza wśród starszych stażem pracowników prawie przed emeryturą. Przykre. Nie polecam. Lepiej szukać szczęścia gdzieś dalej i wykonywać tą samą pracę za lepsze pieniądze :-)

Była pracownica
@Szatynka 06.12.2017 19:08

Dokładnie też tak miałam. Z TYMI babami nie dało się wytrzymać ciekawość wieczne pretensje... Pracowałam i wolę iść zbierać puszki niż tam trafić spowrotem.przez tą wstrętne pracę miałam załamke. Nigdy nikt tak nie gardzil człowiekiem jak te baby w polserze. Nie polecę i tyle

Kreativ
@Szatynka 06.12.2017 19:08

Ponoć coś zaczyna się zmieniać w tym dziale na lepsze

Swój człowiek
@Kreativ 29.08.2018 19:12

Pewnie im ludzi brakuje jak na każdym z działów. To raczej oczywiste bo ile można dawać sobą pomiatać

laborka
@Była pracownica 25.08.2018 12:22

to prawda. baby wściubiają nos w Twoje prywatne sprawy, zostawiają multum roboty do zrobienia. Ale ty im zostaw choc jedną rzecz ze swojej zmiany bo zwyczajnie się nie wyrobisz to obraza i afera. oby starszyzna się wykruszała i szła na emeryturę to będzie luźniej i mniej bezsensownych kłotni i smrodów. choć są jednostki "młode" które psują atmosferę samą niezadowoloną ze wszystkiego miną.

Złota
@laborka 10.09.2018 12:42

masakra - normalne jakbym czytała swoje wspomnienia. Aż włos się na głowie leży. Okropne baby? Jakieś młode dziewczyny'tam w ogóle pracują??

Laborka
@Złota 13.10.2018 23:52

Pracują Ale co z tego jak potrafią przyjść i samą miną zabrać chęć do życia. Gdy jest chwila spokoju to już jest niedobrze i trzeba robić wszystko aby mieszać. Starym się nic nie podoba i myślą że staż pracy który mają to wszystko. Że nie trzeba pracować a jeśli łaskawie Pani ruszy ręką w pracy to najlepiej trzeba by jej składać honory. Młodsze i najmłodsze w większości są ok ale wybitne jednostki starają sie cały czas mieszać i mącić

Pracownik

No tak wszystko nie tak jak powinno być znowu znaleźli kozła ofiarnego i pozbyli się nie wygodnej osoby z doświadczeniem i wyksztalceniem tak dalej a pani menadżer wyśle wszystkich na kuroniówke a zaklad doprowadzi do ruiny .ciekawe dlaczego wywalili ją z poprzedniego

Figa
@Pracownik 09.11.2018 23:24

Czy aby na pewno była to doświadczona osoba? Czy aby na pewno kozioł ofiarny?Stało się to na co zasluzyla

Pracownik
@Figa 12.11.2018 21:17

Napewno nie zasłużyła. To osoba to jedna z niewielu osób wykształconych na odpowiednim stanowisku porostu za często piła kawę z panią menadżer niech nastepna osoba ma się na baczności bo to picie kawy ma takie skutki jak obecnie się stało. A z tego co piszesz to widać ze nie lubisz byłego kierownika bo co zalazl ci za skórę

pracownik

Witam jestem pracownikiem tej firmy i Bardzo jestem zadowolony z możliwości pracy praca jak wszędzie trzeba pracować i tyle nigdzie nie położą raz ciężej raz lżej . Gadanie wszędzie jest było i będzie nie zwracam na to uwagi robię co do mnie należy . Bardzo Dziękuję za zatrudnienie mnie . Praca podoba mi się :)

anonymous
@pracownik 20.06.2018 19:51

Chyba pracujesz w biurze albo na wyższym stanowisku bo zwykłym robiłem nie jesteś

anonymous
@pracownik 20.06.2018 19:51

Miało być robolem

Pracownik
@anonymous 21.06.2018 22:21

Pracuje na jednym z działów

Swój człowiek
@Pracownik 22.06.2018 18:40

Chyba jako brygadzista.

Pracownik
@Swój człowiek 03.08.2018 10:28

Swój człowiek nie jestem brygadzistą pracuje na produkcji sera jako zwykły pracownik

Swój człowiek
@Pracownik 14.08.2018 09:27

Na której produkcji sera? Pierwszy raz "zwykły pracownik" chwali sobie tam prace.

Pracownik
@Swój człowiek 14.08.2018 13:38

Tak pracuje na jednym z działów produkcji sera . A to co gadają jednym uchem wpuszczam a drugim wypuszczam

anonymous

Kupa wariatów

Karolina

@Swój człowiek, co konkretnie masz na myśli? Jak oceniasz Polser jako pracodawcę? Wszystkie uargumentowane spostrzeżenia będą istotne z perspektywy osób zastanawiających się nad aplikowaniem do tej firmy.

Swój człowiek
@Karolina 03.08.2018 13:25

Proszę bardzo. Najpierw plusy tego zakładu: 1. Wypłata na czas (chociaż marna) No i to koniec plusów. Jeżeli ktoś mi napisze że dodatkową opieka zdrowotna jest, to chyba nie wie co to znaczy (ta opieka to kpina, każdy kto tam pracuje wie o tym). Jeżeli człowiek pokaże że potrafi coś więcej niż praca na jednym stanowisku, to będzie robił wszystko za te same pieniądze, bez możliwości awansu zawodowego, a nawet zwykłej ludzkiej wdzięczności.

Swój człowiek
@Karolina 03.08.2018 13:25

Przypomniałem sobie jeszcze jak to kolega przyszedł podpity i go zwolnili. Tego samego dnia elektryk też był pod wpływem alkoholu, też go sprawdzali i wyszło że jest pod wplywem alkoholu, ale jego nie zwolnili. Z tego wynika że wszyscy są równi, ale są też równiejsi.

Bartek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pracownik
@Bartek 23.06.2018 20:48

Idź do kadr się dowiesz .

Swój człowiek
@Bartek 23.06.2018 20:48

Ta firma zawsze potrzebuje pracowników. Zadaj sobie pytanie czy Ty potrzebujesz akurat tam pracy

Karolina

Aktualnie Polser do swojego zespołu poszukuje specjalisty ds. zasobów ludzkich. W ofercie pracodawca zapewnia atrakcyjne warunki zatrudnienia. Czy ktoś kto obecnie pracuje w tej firmie mógłby napisać, co wchodzi w ich skład? Warto Waszym zdaniem aplikować na to stanowisko?

Cezary

Podpowiedzcie jak w firmie wyglada rekrutacja?

anonymous
@Cezary 11.06.2018 11:25

Idziesz do biura i składasz podanie

anonymous

Kim Ty jesteś Karolino

a
@anonymous 25.05.2018 22:11

jest moderatorem

Karolina

Z tego co piszecie praca w firmie Polser ma plusy i minusy. Czy możecie powiedzieć coś o socjalu oferowanym przez tę firmę? Czy macie prywatną opiekę medyczną lub może zaoferowano Wam inne dodatki pracownicze? @Andzia a czy jest coś na plus dla tego pracodawcy? Może widzisz jakieś zalety?

ANDZIA
@Karolina 24.05.2018 19:06

tak jak napisałam - praca jest bardzo ok, raczej ludzie sami sobie psują atmosferę a potem płacz i lament, że chora jest ta atmosfera. tak samo czemu wiecznie sie słyszy ze do pracy w labo trzeba miec papierek ze szkoły, jak pracowalam tylko o tym sie mówiło. jesli chodzi o socjal to jest opieka medyczna i ekwiwalenty na święta - nadal jest się do czego AŻ TAK czepiać?

chłopak

wiecie co? a ja mam odmienne zdanie niż większość. może i jest ciężko, może i niektórzy brygadziści (bo nie wszyscy!) są chamscy itp. ale wystarczy czasami przejść się bo korytarzu i widać.. a to jeden się kręci w kółko, a to drugi schowa się gdzieś za tankiem czy workami, a to trzeci zmywa podłogę 15 raz... oczywiście to tylko przykłady. nie mowię, że praca tam jest lekka czy łatwa.. ale kurcze, ludzie, wystarczy trochę dobrej chęci. ostatnio byłem świadkiem sytuacji, jak na pakowaniu pleśniowych serki spadały z taśmy na wielki (już) stos, a Pani przy taśmie nic z tym nie robiła. na pytanie brygadzistki - co się dzieje - odpowiedziała, że nikt nie dał jej kartonów, a ONA PROSIŁA O NIC NIE BĘDZIE... ręce opadają.

Karolina

@Szatynka, mogłabyś dokładniej opisać swoje doświadczenie z Polser? Jak konkretnie przedstawiała się atmosfera na co dzień w miejscu, w którym wykonywałaś obowiązki? Czy stres, o którym napisałaś był związany z wyznaczonymi Ci zadaniami, czy masz na myśli coś innego? Proszę Cię o wypowiedź na ten temat.

andzia
@Karolina 10.05.2018 12:21

ja powiem swoje przemyślenia bo tez miałam epizod z laboratorium. panie chcą wszystko wiedzieć, życie prywatne młodszej kadry jest omawiane przez starszyznę w każdym możliwym momencie. kto, z kim, dlaczego, po co. młodsze dziewczyny (szczególnie te najmłodsze) caly czas slysza, że nic nie robią (tzn. że nic nie potrafią). no cóż, wiadomo, brak doświadczenia... na produkcji ludzie podśmiechują się ze starszych laborantek, bo niestety, ale potrafią zadrzeć głowę ciut za wysoko. ogólnie praca w labo jest super, chętnie się do niej przychodziło, gorzej jak się trafiło na zmianę w gorszym składzie....

Szatynka

Pracowałam w laboratorium, ale starsza Pani mnie stamtąd przegoniła. Stresujące miejsce pracy.

andzia
@Szatynka 26.04.2018 18:22

starsza pani? w takim razie strzelam, że z lab.mikrobiologicznego.

anonymous

Trudno coś zgłaszać przełożonym, bo wyżej też się śrenio dzieje. Są jakieś dziwne układy. Z tym się lepiej trzymać, z innym już nie bardzo. To naprawdę źle wpływa na atmosferę. Pracy jest dużo, więc jeśli do tego dochodzi zła atmosfera, to ciężko znaleźć motywację.

Maczo
@anonymous 05.03.2018 20:08

Zglaszac przelozonym smiechu warte

1990
@Maczo 17.03.2018 20:26

Praca w Polser? Nigdy wiecej, okropne warunki, wszystko Stare, kierownicy chwalą się że obracają milionami a nie stać ich na nowe rzeczy do pracy, kierownictwo podłe, brak szacunku do pracowników, jednym słowem wielki (usunięte przez administratora) Cały dzień siedzą w swoim biurze i śmieją się z pracowników. Zastanów się 10 razy zanim się tam zatrudnisz.

ooo
@1990 29.03.2018 14:52

Kto się z Ciebie śmiał?

Karolina

@1990, jak długo trwała Twoja współpraca z Polser i na jakich warunkach się opierała? Rozumiem, że z Twojej perspektywy na komfort pracy wpływał brak odpowiednich narzędzi do jej wykonywania i codzienna atmosfera. Czy jednak jest coś, co mogłoby być odebrane na plus tego pracodawcy?

anonymous

Czy o tej firmie da się w ogóle powiedzieć coś dobrego?

anonymous
@anonymous 24.03.2018 17:59

Tak dają bony na święta Bożego Narodzenia

Agnieszka
@anonymous 26.03.2018 16:23

Oj, Anonymous , chyba już tam dawno nie pracujesz... Bo od ładnych kilku lat - nie ma bonów na święta, tylko kasa ... Coś chyba ten Polser zalazł Ci za skórę, że jeszcze o nim pamiętasz i piszesz. Bo raczej nie pracujesz tu, skoro niby bony dostajesz :P a może o innym Polserze piszesz?

anonymous

Praca może i nie zła tylko brygadzistki są okropne jak tam się idzie to aż ciarki przechodzą przez plecy jak tak można się odnosić do pracowników a najgorsze jest to ze w biurze wszyscy wiedzą i nic z tym nie zrobią a może jeszcze pejcze im kupią żeby stali nad nami. To jest wyzysk i znęcanie się psychiczne i fizyczne .Francuska firma renoma a kadra zarządzająca to katy lepiej zejść z drogi bo jak któraś nie weźmie prochów to Cię zrówna z ziemią one powinny przejść psychotesty a później zarządzać ludźmi i co się dziwić że tu nikt nie chce pracować

Patryk
@anonymous 05.02.2018 23:58

Panie brygadzistki mają nieudane życie prywatne i się wyżywają w pracy. Słuszna uwaga,że powinien je najpierw ktoś kompetentny przeszkolić i sprawdzić co z ich psychiką.

Pani
@anonymous 05.02.2018 23:58

Pracowałam tam i w życiu nie chciałabym wrócić na tzw goude. Brygadzistki okropne na moją informacje że nie mogę przyjść do pracy bo nie mam z kim dzieci zostawić to Pani jedna pół żartem pół serio odpowiedziała ze mogę sobie w tyłek spowrotem wsadzić i cieszy się na całe biurko.

anonymous

My zwykli pracownicy wiemy najlepiej jak jest a co lizodupy branią brygadzistek i kierowniczek to my na was pracujemy może byscie sami wzięli się do roboty ani chodzicie.jak święte krowy

obiektywny 1989
@anonymous 22.03.2018 19:04

Pod wieloma względami masz racje ale czym innym jest szemranie po kątach na stołówce i narzekanie na brygadzistów a czym innym rzucanie oszczerstw.To nie tylko jest nie fair ale to jest po prostu PODŁOŚĆ.I dziwię się tobie ze bronisz tej osoby która takie oskarżenia rzuca

anonymous
@obiektywny 1989 22.03.2018 23:22

Jakie oszczerstwa to prawda

Karolina

@anonymous, zapewniam, że nie współpracuję z Polser Sp.zo.o. Jestem moderatorem forum gowork.pl i moją rolą w tym miejscu jest aktywne uczestnictwo w Waszej dyskusji i między innymi dopytywanie o takiego typu kwestie, które mogą okazać się ważne i interesujące dla osób, które planują się zatrudnić w tej firmie.

anonim

(usunięte przez administratora)

okocyklopa

Nie zgodzę się z tym. (usunięte przez administratora) Pracując tam widać jak często potrafi się zmieniać grafik, no ale nic dziwnego skoro niektórzy z nas chorują albo nie przychodzą na złość bo im się coś nie podoba i trzeba za takiego KOGOŚ stawać i pracować… No i właśnie nadgodziny z powietrza się nie biorą i przez takie sytuacje nadgodziny wpadają innym którzy przychodzą i nie wybrzydzają… Ten kto chce zarobić zarobi na pewno, no ale jeżeli komuś bark kompetencji, aby to zauważyć i przychodzi do pracy plotkować, aby żyć czyimś życiem, a nie własnym bo jego własne jest zbyt nudne to taki efekt...

Widmo

Akurat u nas na dziale robią grafik i kier i brygadzistki

obiektywny 1984
@Widmo 21.03.2018 06:54

Droga pani zmora-widmo już wiem kim jesteś "PORAŻKA" to twoje ulubione słowo..

anonymous

Chyba do kieszeni brygadzistek a ni dla dobra pracownika śmiechu warte

lala

prawda boli i w oczka kłuje Panią Brygadzistkę a zmora jest tylkojedna i każdy na dziale to WIE !! wreszcie rozlało się mleczko na dziale

szary
@okocyklopa 20.03.2018 13:16

dam ci radę idź do okulisty może wtedy zobaczysz jak real !!

Karolina

Jeżeli zachowanie niektórych pracowników Polser Sp.zo.o wpływa na komfort pracy całego zespołu, to może warto coś w związku z tym zrobić. Atmosfera jest jednym z ważniejszych czynników w miejscu, w którym wykonuje się swoje obowiązki. Może warto wyjaśnić, to, co Wam nie odpowiada lub zgłosić bezpośrednio przełożonym? Co sądzicie o takiej możliwości?

anonymous
@Karolina 01.03.2018 18:19

rozumiem, że Karolina jest osobą z biura....

anonymous
@anonymous 04.03.2018 20:08

Z pewnością

Maczo
@Karolina 01.03.2018 18:19

Przełożeni maja ludzi za nic wyzywac ludzi od ,,debili,,bo ja jestem pani brygadzistka

anonymous

O czym Ty mówisz

anonymous

Ludzie nie dajcie się co oni z nami robią zabrali 50% premiera za wodę niby duże zużycie a w czym mamy myć działy to zakład produkcyjny musi być czysto ale musieli się do czegoś przyczepić bo były marne podwyżki to trzeba premie zabrać. Przepisów nie przestrzegają każą kobietom wywalić skrzynki z serem które ważą po15k gdzie BHP gdzie inspektor pracy

elka

Pracowałam niedawno w Polserze i nie uważam, że jest źle. Praca może łatwa nie jest bo to duży zaklad i mleko przerabiaja ale przynajmniej stabilna firma. Pieniądze zawsze na czas. W tej chwili to szukają ludzi więc firma się ciagle rozwija. ja tam bym nie czekala na ogłoszenie tylko sama zaniosła podanie bo wiem że tak też można się zaczepić do pracy.Socjal mają dobry. jak ktoś się wykarze to można awansować do góry.Poza tym sporo szkoleń.

byly pracownik PO l serq
@elka 18.11.2015 14:20

elka tez na narkotykach i kolo rozuka sie POkrecila teraz pieprzy jak POkrecona byle co tam jadla i teraz byle co gada co tydzien wypadek zaden sad sie powaznie nie zajal wypadkami praca ponadnormatywna brakiem kompetencji to jest mafia aleksandra pierwowo balszowo

max
@elka 18.11.2015 14:20

elka - bzdury piszesz! pracowałem tam, ale na szczęście znalazłem coś innego. tam rządzą "klany rodzinne" - Ci co tam pracują bądź pracowali wiedzą o czym piszę

Śmiech na sali.
@elka 18.11.2015 14:20

Elka jest podstawiona :) Powinno się ten wpis usunąć,bo z daleka śmierdzi fałszem. O rekrutacji wspomina mimochodem - żenujące.

Nowy

Otrzymałem informację że można zarabiać więcej i można dostawać premię uznaniowa tylko trzeba pokazać swoje kompetencje i zaangażowanie . No i wiadomo higiena musi być zachowywana jak to przy żywności. Najważniejsze to uczciwie pracować a powinno byc ok. pozdrawiam wszystkich .

Karolina

@Nowy, z Twojego wpisu wynika, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z Polser Sp.zo.o. Napisałeś również, że masz nadzieję, że będziesz zarabiał więcej. Czy pracodawca poinformował Cię o możliwości uzyskania premii lub podwyżki w firmie? Jeżeli tak, to od czego zależne jest ich przyznanie?

Nowy

Pracuję od kilku miesięcy jako magazynier. Ogólnie jestem zadowolony z pracy chociaż czasami nie jest lekko. Ale uważam że nigdzie nie jest idealnie i nie ma co wybrzydzać zwłaszcza w takiej mieścinie. Zarobki mogłyby być większe ale jestem tu świeżym pracownikiem więc mam nadzieję ze z czasem będę zarabiał więcej.

Nike

Kadra nieokrzesanych prymitywów. To są wsioki,a nie brygadziści. Nie dawajcie się wykorzystywać. Sami konfidenci. Awans za lizanie d..py!

anonymous

To prawda co piszą jest okropnie brak szacunku dla człowieka

Zostaw opinię o Polser Sp.zo.o - Siemiatycze

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polser Sp.zo.o