NORTH COAST S.A.

Pruszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

NORTH COAST S.A.
2 84 6 1

Opinie o NORTH COAST S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Norbert

Skrajnie różne opinie piszecie i zupełnie nie wiem co sądzić Idealnych firm nie ma i wszędzie mogą zdarzyć się trudne momenty.

Natalia

@XYZ, @AnonimowyRobol, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom w dotarciu do wartościowych informacji o firmie oraz czuwać nad przestrzeganiem regulaminu forum. Czy możecie pomóc potencjalnym kandydatom do firmy NORTH COAST i udzielić im kilku wskazówek? Czy według Was warto aplikować do tej firmy?

XYZ
@Ssssdgg 25.07.2018 00:27

Coś Pani @Natalia nam nagle ucichła na forum :)

Natalia

@XXX, proszę Cię o nie zaczepianie innych użytkowników na forum. Każdy ma prawo popełnić pomyłkę, przecież każdy z nas jest człowiekiem. Czy jesteś pracownikiem firmy NORTH COAST? Jak Ci się pracuje w tej firmie? Czy jesteś zadowolony z warunków pracy i wynagrodzenia? Czy obowiązki na Twoim stanowisku są wymagające?

AnonimowyRobol
@XYZ 14.07.2018 21:11

Zgadzam się. Myślę że to pani kierownik magazynu.

Natalia

@LaPatiQ Dlaczego tak twierdzisz? Niestety, nie napisałeś żadnych konkretów na temat firmy NORTH COAST, dlatego Twoja opinia nie jest do końca wiarygodna. Aby to zmienić, chciałabym abyś napisał nieco więcej szczegółów, które przemówią za Twoim zdaniem. Będę Ci za to bardzo wdzięczna, tak samo jak inni, zainteresowani pracą w firmie NORTH COAST użytkownicy.

XXX
@AnonimowyRobol 26.06.2018 22:02

Z taką formą wypowiedzi raczej lepszej pracy nie dostaniesz.

Natalia

@AnonimowyRobol Dziękuję za garść informacji. Jako że jestem osobą zupełnie bezstronną to pozwól, że nie będę oceniać firmy NORTH COAST. Niemniej jednak, czym spowodowany jest fakt, że nowi pracownicy odchodzą? Czy jest to spowodowane stricte tym, co napisałeś, to jest dużą ilością pracy czy czymś innym? Będę wdzięczna za odpowiedź.

PółnocneWybrzeże
@PółnocneWybrzeże 27.06.2018 21:42

Luzem miało być nie łyżek, słownik wstawił.;)

LaPatiQ

bardziej pasuje nazwa LOW Cost:))))

ika
@LaPatiQ 19.06.2018 19:39

nic dodać, nic ująć. znakomite podsumowanie opinii na temat tego tworu!

Karol

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Natalia

@. Czy możesz rozwinąć swoją opinię o więcej szczegółów? Jak przebiegała Twoja współpraca z firmą NORTH COAST? @R Może przybliżysz nam sytuacje, w których doświadczyłeś takiego poziomu kultury i współpracy, który opisujesz? Detale wzbogacą Twoją opinię merytorycznie. Dzięki temu będzie ona bardziej wiarygodna i może okazać się cenna dla innych użytkowników.

R

kultura osobista i kultura współpracy, poza wszelką krytyką. Tak niski poziom trudno znaleźć na rynku. Lepiej unikać!

.
@R 28.05.2018 13:27

tam jest WYJĄTKOWO SŁABO!

Natalia

@k Wykorzystywanie pracowników to poważny zarzut w stronę firmy NORTH COAST. Możesz opisać w jaki sposób doświadczyłeś tego podczas pracy w tej firmie? Bez żadnych konkretów, niestety, Twoja opinia nie jest nazbyt wiarygodna, dlatego chciałabym Cię prosić u napisanie ich.

.
@Natalia 25.05.2018 18:46

przykładów jest wiele....jeden z nich. W magazynie w Pruszkowie dwie panie rozładowujące tira. Powód to brak pracowników, gdyż nikt nie chce tam pracować.

superPH

potwierdzam bardzo złą opinie na temat north coast. warto dodac, że oprócz tego że jeździ się złomem, który jest niebezpieczny, to jeszcze w każdym jest gps. jak się zatrzymasz na posiłek, albo za potrzebą, to awantura gotowa. Nie wolno korzystać z aut prywatnie. i nie wierzcie, co mówią na spotkaniach rekrutacyjnych. zwykle jest to kłamstwem, albo niedopowiedzeniem później wykorzystanym na niekorzyść pracownika

pck
@superPH 28.02.2018 10:47

no to bajki opowiadasz gps jest samochodem w zeszłym roku przejechałem na wakacjach 1200 km tylko szefowi wczesniej zgłosiłem

MF

Poziom zarobków w NC jest uwłaczający dla godności człowieka i pełnionego stanowiska, mają się nijak do zawyżonych wymagań wobec pracownika.

pck
@MF 28.02.2018 17:26

MF jak pracujesz tak masz ja nie narzekam fakt ze kusili ofertami z innych firm ale jakoś mi tu dobrze swoje robie czasem 2godz czasem 12 nikt się nie przypie....la o czas pracy cyfra sie zgadza tak jak w innych firmach kasa na kącie też potrzebuje wolne to biore nikt nie pyta dlaczego na ile ważne zeby tel. nie przestawał dzwonic co do sprzetu fakt przedpotopowy samochody również ale żeby były tylko takie problemy

k

NC to "Bangladesz" w całym, tego słowa, znaczeniu. zero benefitów, płaca niekonkurencyjna, atmosfera wybitnie zła, pracowników bardzo się wykorzystuje . Kadra zarządzająca, w dużej większości, bez kwalifikacji.

moniak-73
@k 10.04.2018 16:34

a czy ktoś ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o dział księgowości?

Czujny jak gajowy

Hej hej! Może ktoś z was nakreślić sytuację w Poznaniu? Meksyk? Na pra**j.pl jest ogłoszenie na kierowce. Zależy mi głównie na atmosferze niż na benefitach pozapłacowych. Jakoś prespektywa psychopaty nad sobą mi nie leży. Pozdrawiam!

Nick
@Czujny jak gajowy 05.04.2018 14:02

żadnych benefitów i słaba pensja. Radzę wybrać inną firmę. jest w czym wybierać.

Waldi

Jesteście pewni, że nic dobrego nie można napisać? Może to gorszy czas w firmie?

pati
@Waldi 21.03.2018 23:29

ten gorszy czas, to sytuacja permanentna, niestety. złe opinie o NC są na rynku od lat.

ben

radzę unikać NC. Ogłoszenia rekrutacyjne przyjmą wszystko, ale rzeczywistość tam jest zupełnie inna, bardziej mroczna. Nie dajcie się zwabić obiecankami, bo będziecie żałować

k
@ben 19.03.2018 11:13

zgadzam się w 100%. Szkoda czasu na złe doświadczenia. jest sporo pracy na rynku, więc po co brnąć w takie coś.

PH

Pracuje od 2 lat. Zarabiam coraz lepiej. Oczywiście chciało by sie wiecej. Auta fatalne. Ta firma to nie np. Danone Ale szef południa i detalu sa w porządku.

xB
@PH 08.03.2018 18:36

zmień robotę. Masz już doświadczenie. na stanowiku PH znajdziesz sporo ofert i to na lepszych warunkach

Listonosz

lepsze warunki daje Poczta Polska na stanowisku LISTONOSZA!

anonymous

tam się traktuje pracowników jak służących! ta firma to dramat! radzę omijać ją z daleka

AJka

Za to, jak tam jest to powinni mieć pół gwiazdki, a nie 2!

pati

Jeśli akceptujesz mobbing w pracy, złe traktowanie, umowy śmieciowe, brak szacunku do ludzi, brak premii, brak szkoleń, brak benefitów poza płacowych, słabą pensję, starego grata do pracy, którego nie używasz prywatnie ( ze względu na procedurę, no i obciach:)), brak wsparcia sprzedażowego, i nie przeszkadza ci brak perspektyw rozwoju oraz zła atmosfera w pracy. To spróbuj pracy w NC.

Pati
@anonymous 19.02.2018 22:10

jestem jeszcze tam:(( ale mam nadzieję krótko:))

ben

zgadzam się z przedmówcami. To bardzo słabe miejsce pracy. Zarówno pod względem warunków pracy, płacy i zarządzania. Nie szanuje się tam pracowników. Np. starsze Panie rozładowują samochody ciężarowe.To nie do pomyślenia w w dzisiejszej rzeczywistości. Całość na wyjątkowo niskim poziomie. odradzam jakąkolwiek współpracę.

007

Nikomu nie życzę, nawet wrogowi aby spędził w tym bałaganie ( lekko ujmując) choć chwilę. Jest tam fatalnie pod każdym względem....za co w dużej mierze odpowiadają dwaj zakłamani 'miszczowie". jeden od horeki a drugi od detalu. wybitny brak jakichkolwiek kompetencji u nich. Niestety nie ma żadnych pozytywów w tej firmie.

pati
@007 07.02.2018 16:45

hehe przecież tam jest tak od lat. Zawsze notowania tej firmy na rynku pracy były ekstremalnie złe. i jak widać jest jeszcze gorzej.

ph...

JanJan Nowak - Bravo, dział IT rzeczywiście nie wygląda ok, szczególnie firma IT z zewnątrz i Pan D, który poniża ludzi a sam jest informatycznym niedoukiem. Wysnuwa dalece odbiegające od rzeczywistości teorie, które nie mają nic wspólnego z IT. Jako były pracownik NC, miałam kilka razy do czynienia z tym "Panem", ale myślę iż wiele osób z NC, miałoby coś więcej do powiedzenia na temat współpracy z "IT" pana D i jego kultury osobistej!!!!

JanJan Nowak

North Coast is a company with too many old peasants, who think themselves as lords. Arcaic way of thinking of this little people, who are afraid of new processes or ways of improving the poorly organized company structure. They are more willing to spend more effort proving the rest wrong than actually working together to improve the work conditions. IT department is a joke, financial team is a cage full of old stubborn crows, etc, etc. Directors are like old politicians, just eat the profits and boss around the rest, with no clue where the company should go in the near future.

******
@md 31.01.2018 22:58

I'been few times there but never worked. Anyway I'm quite good informed. Two exceptions, here you are: Two receptionists. Very polite ones which is abnormal situation in Noth Coast. Maybe not contaminated by NC yet.

123

Ta firma to strata czasu! Żadnych standardów i słebe zarobki! firma bez żadnej przyszłości

wiola

W dziale sprzedazy rządzi dwóch panów. obaj oczywiście pozbawieni wszelkich kompetencji managerskich. Tradycja: nieradzący sobie z emocjami pan, nieszanujący nikogo, z doświadczeniem nabytym w jakiejs tam małej hurtowni. Horeca: tu z kolei rządzi drugi pan, zwolniony wcześniej z innej firmy, o równie słabych kompetencjach. Zupełnie nie wie, co się dzieje w dziale. Szefowie regionalni ok. Żadnych szkoleń!Firma bardzo niesolidna. wiele obiecują, a potem niewiele z tego wychodzi. Dlatego mają problem z pracownikami.STANOWCZO ODRADZAM. Szkoda czasu!

ABC

Nawet desperatom nie życzę pracy w tym miejscu. Bardzo zła reputacja na rynku pracy. WARTO WSPOMNIEĆ O WIELU SPRAWACH SĄDOWYCH, KTÓRE WNIEŚLI PRACOWNICY PRZECIWKO NORTH COAST! STRASZNE DNO!!!!

Olek

Maruda zawsze znajdzie jakiś powód żeby marudzić.

Charakterystyczny
@Olek 14.01.2018 16:22

Zgodzę się. Ja tam również nie narzekam plany są w każdej tego typu firmie do zrobienia wyrobisz dostajesz kasę i głównie o to tu chodzi firma wypłacalna produkty co poniektórych to boli z górnej półki jak to klienci mówią drogie ale jak się zaznajomią z nimi to zmieniaja zdanie bo w końcu to nie oni za nie płacą tylko ich klienci zawsze można iść do-- bez obrazy baru mlecznego na tańsze posiłki z tańszych produktów jak chcesz dobre mielone to sam sobie zmielisz a nie kupisz gotowe 50% mięsa 30 % skóry 20 % tłuszcz jeśli wiesz o co kaman ale zawsze możesz się oszukiwać że miałeś promocję i kupiłeś mielone z szynki za 5 zł/kg pozdrawiam cie :-)

ag

dla mnie to obciach tam pracować. Pracowałam tam jakiś czas i za każdym razem było mi wstyd przed klientami, że reprezentuję takie COŚ. wielu klientów odwarac sie od NC...wiele sieci nie chce pracować w nimi. Produkty to słaba jakość za wysoką cenę

Zostaw opinię o NORTH COAST S.A. - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORTH COAST S.A.