NORTH COAST S.A.

Pruszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 70 ocen.

Opinie o NORTH COAST S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORTH COAST S.A.

Mateusz

Koledzy , Piszecie bzdury moze pan A.M .jest ogarniety ale nie do konca , ja w tej firmie przepracowalem 11 lat pan Menager przed pojsciem do jednego z braci w sprawie przedluzenia mojej umowy o prace pytal mnie czym ja sie wlasciwie zajmuje w tej firmie ......zenua , jest to slabe slabe i jeszcze raz slabe ,duzo czasu zajelo im znalezienie idioty na moje miejsce ,ja wymieklem jak wiekszosc dobrych ludzi w tej firmie a straty ktore firma w tej chwili generuje doprowadza predzej czy pozniej ta firme do upadku np tematTesco kto wie o czym pisze to mnie rozumie

Wawa
@Mateusz 17.11.2017 19:34
Koledzy , Piszecie bzdury moze pan A.M .jest ogarniety ale nie do konca , ja w tej firmie przepracowalem 11 lat pan Menager...

Mateusz ten z Wawy? Ten który po North Coast już dwa razy zmieniał pracę? Szkoda czasu na opinie byłych kolegów. Pracuj sobie tam spokojnie a nie pisz bzdur. Ci którzy mają dobre obrotowo tereny i ciężko pracują mają naprawdę dobrze.

była

ja pracowałam kiedy na północy był zaj....ty dyr regionu , dbał o wszystkich PH i o wyrobienie planów, zależało mu na tym aby każdy zarabiał a przez obroty firma też była zadowolona z chwilą kiedy przestał pracować wszystko zaczęło padać , kier mag po latach też odszedł i wszystko na pysk pada, dobre czasy już nie powrócą , a panowie bracia to jest wielka porażka ( wszyscy wiedzą o kogo chodzi ) pozdrawiam byłego szefa z północy , słyszałam że nieźle mu się wiedzie

Mateusz

Byłem kierowca w fili Wrocław w latach 2006-2009 byłem zadowolony. Dyrektor Artur A. ktory dbal o ten magazyn był najlepszym szefem jakiego miałem ( Pozdrawiam Panie Arturze )(był jeszcze przygłupi Olgierd i Ania ktora nie wiedziala co tam robi, wazne ze duza firma i znajoma Alina od FV (intrygantka, kapuś ) ! dlaczego została zwolniona Ula ?) . Nauczyłem sie wiele w tej firmie, znajomosci towaru oraz wykorzystania go(oraz uwagi na intrygantkę). Międzyczasie zajałem sie gastronomia :) La Grotta we Wrocławiu czy w Rzeszowie jest odbiorca surowców, poniewaz zasugerowałem North Coast bo jest ok :) napewno maja poslizgi w platnosciach, ale to nie moja wina. Pozdrawiam NC gdzie nauczyłem sie wiele :)

Natalia

@ciekawa a jak oceniasz pracę na swoim stanowisku w NORTH COAST S.A. i czym się dokładniej w firmie zajmujesz? To ważne, aby umieć dostrzegać pozytywy i negatywy w firmie. Możesz odnieść się do kluczowych kwestii? Mam tu na myśli wysokość wynagrodzenia, atmosferę, charakter umowy.

ciekawa
@Natalia 08.10.2017 14:18
@ciekawa a jak oceniasz pracę na swoim stanowisku w NORTH COAST S.A. i czym się dokładniej w firmie zajmujesz? To ważne, aby um...

Stanowisko ok, bo ja jestem w dziale obsługi klienta (wypisywanie faktur, przyjmowanie zamówień itp), z dziewczynami bez problemu się dogaduję, więc atmosfera jak najbardziej przyjazna :) wysokość wynagrodzenia uzależniona od stażu pracy, wiadomo nowy pracownik zaczyna od najniższej krajowej plus premia.

Bart
@Natalia 08.10.2017 14:18
@ciekawa a jak oceniasz pracę na swoim stanowisku w NORTH COAST S.A. i czym się dokładniej w firmie zajmujesz? To ważne, aby um...

Jako ph jestem zadowolony. Sporo sie zmienilo za dyr. A.M. Wreszcie czuje ze ktos z centrali interesuje sie nasza praca i problemami. Potrafi zmotywować i przeszkolic. Kierownik detalu północ wymaga i pomaga. Podstawa placy słaba. Jesli robisz plany i wyzszy obrot to wyplata jest w porzadku.

ciekawa

Jeżeli chodzi o Kierownika od Detalu na regionie południowym, to naprawdę jest to super gościu :) zawsze można na Nim polegać, służy pomocą i doświadczeniem,a swoich pracowników traktuje po ludzku, nie to co dyrektor Filli Kraków- zapomina, że to nie obóz pracy. Dużo ludzi się już stamtąd ewakuowało, a szkoda.

Natalia

Jak widać opinie są mieszane @R.M. bo powyżej prosiłam o wyjaśnienie negatywnego zdania na temat NORTH COAST S.A. Czy jest ktoś, kto orientuje się w aktualnej sytuacji firmy i mógłby też wypowiedzieć się na jej temat? Im więcej opinii osób, związanych z danym miejscem, tym lepsze i bardziej obiektywniejsze spojrzenie dla osób postronnych.

R.M.

Złożyłem aplikacje na detal. Słyszałem dużo dobrego o Szefie Detalu i Kierowniku. Jak sprzedają się te produkty i czy robicie plany sprzedażowe? R.M.

Bart
@R.M. 19.09.2017 14:11
Złożyłem aplikacje na detal. Słyszałem dużo dobrego o Szefie Detalu i Kierowniku. Jak sprzedają się te produkty i czy robicie...

Plany są ambitne, ale dajemy radę realizować. Jest pomoc z ASM i Dyr.

Natalia

@Janusz Ogor o jakim podejściu do pracownika mówisz? A jak wyglada atmosfera wśród pracownikow?

Janusz Ogór

z takim podejściem do pracownika, to tylko emigranci z Erytrei zasila ich szeregi. Pracownicy z doświadczeniem raczej się ewakuują stamtąd. firma garażowa! zdecydowanie nie polecam!

wyzyskiwany kierowca

Dno totalne to mało powiedziane...w 100% odradzam pracę w tej firmie jako kierowca. Tyranie od rana do nocy za stawkę głodową !!!! Całymi dniami jesteś w trasie i na koniec miesiąca dwójka z hakiem przecież dzieląc to na godziny w miesiącu to nie wiem czy 5 zł na godzinę wychodzi...DNO metr poniżej mułu !!!!!!!!!!

TIC
@wyzyskiwany kierowca 21.05.2017 21:40
Dno totalne to mało powiedziane...w 100% odradzam pracę w tej firmie jako kierowca. Tyranie od rana do nocy za stawkę głodową !...

hej a możesz powiedziec w jakiej fili pracowales? Ja bylem w gliwicach na rozmwie jako kierowca i bardzo pozytywnie odebralem goscia. warunki tez nie najgorsze i praca niby 8 godzin . Czy nadgodziny mozna odebrac jako wolne . I jak jest z urlopami. Na rozmowie wszytsko pieknie brzmi ale chciałbym wiedziec jak jest na serio. Pozdrawiam

Ola

Ta firma jest fatalna. Nikt nie szanuje ludzi. System feudalny a czele z dwoma panami (horeca i detal). Jeden lepszy od drugiego. Niestety żaden z nich nie odpowiednich kompetencji do takiego stanowiska. Są poniżej poziomu jakiejkolwiek firmy międzynarodowej. Poziom raczej garażowy . Zarobki mega słabe. Organizacja rodem z PRL! Narzędzia pracy poniżej krytyki. Stare i niesprawne auta...niebezpieczne. Atmosfera kwaśna! Omijajcie ta firmę szerokim łukiem! Kto mądry, ten sie ewakuuje stamtąd! NIE POLECAM!

pracownik

szkoda ze nikt nie napisze o sposobie rozstawania się z pracownikami i rozliczeniem z nimi , tym powinien się zająć PIP I SĄD

Piotr(południe)
@pracownik 13.02.2017 13:32
szkoda ze nikt nie napisze o sposobie rozstawania się z pracownikami i rozliczeniem z nimi , tym powinien się zająć PIP I SĄD...

To prawda, sposób rozstawania się z pracownikiem wygląda jak w filmach mafijnych...

Ph

Volvo dla dyrektorów tylko jest, ph ma jeździć rozpadajacym się autem i nie narzekać:).

PH Detal

Rzeczywiście nie mamy co na Szefa narzekać. Plany spore, ale i duża pomoc. Kasa się ostatnio zgadza. Żeby jeszcze auta były lepsze. np. Nie musi być Volvo

ania

firma nędza! warunki jak w obozie pracy.płaca na PH 1500 brutto. ludzie masakra...odmóżdzeni. Nie polecam!!!! słabe opinie na rynku

Racjonalny
@ania 17.01.2017 22:51
firma nędza! warunki jak w obozie pracy.płaca na PH 1500 brutto. ludzie masakra...odmóżdzeni. Nie polecam!!!! słabe opinie na...

Pani Aniu, Nie wiem czy Pani potrafi liczyć, ale 1500 brutto to jest nawet poniżej minimalnej krajowej. Jest to zatem niemożliwe. Ja ciężko pracowałem i w styczniu dostałem największą wypłatę w historii mojej pracy w NC. Najlepiej jest obrzucać firmę i osoby gównem, ale wziąść się do pracy już gorzej. Taka moja opinia .

Ph

Jest ogloszenie na drugiego ph na podkarpacie. Jest jeden przedstawiciel od 7 lat a drugiego szukają na bieszczady. Moze ktos cos powiedziec ba temat podkarpacia?

zażenowana

Szanowni Państwo, miałam okazję być na rozmowie kwalifikacyjnej do tej firmy. Nie polecam. Jestem kobietą, więc padły pytania "czy jestem panienką czy może mam męża?, czy mam dzieci?". Czyli wszystkie te, które zgodnie z kodeksem pracy nie powinny paść. Rozmowa odbyła się w fatalnej i nie profesjonalnej atmosferze. Szkoda czasu na tego typu rozmowy. A tym bardziej szkoda życia na pracę z takimi ludźmi. Dla informacji North Coast-Pruszków warto wspomnieć, że większość szanujących się firm na rynku stosuje w rekrutacjach zasady równości i poszanowania różnorodności. Rekrutując zgodnie z poniższą klauzlą: "Zatrudniamy kandydatów najlepiej spełniających wymagania na danym stanowisku, bez względu na stopień sprawności, wiek, płeć, pochodzenie lub inne cechy podmiotowe."

Klara
@zażenowana 30.11.2016 03:04
Szanowni Państwo, miałam okazję być na rozmowie kwalifikacyjnej do tej firmy. Nie polecam. Jestem kobietą, więc padły pytania &...

Gdzie Pani Była na tej rozmowie?

zażenowana
@Klara 30.11.2016 18:31
Gdzie Pani Była na tej rozmowie?

Pruszków

PH Detal

Północ

PH Detal

Fajna firma , fajne produkty. Oranizacyjnie słabo- stare samochody, system zamówień do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Szef Detalu - super, zależy mu i sie stara. Potrafi przekonać aby ciężej pracować. Wreszcie ktos z Centrali z Nami jeździ. Wizyty z NIm na sklepach- to zawsze sukces.

Olo
@PH Detal 16.11.2016 09:58
Fajna firma , fajne produkty. Oranizacyjnie słabo- stare samochody, system zamówień do [usunięte przez admina słowo niecenzu...

Witam, a na jakim rejonie jeździsz , przynajmniej wiadomo gdzie zdrowa atmosfera gdyby jakieś cv.....??

Były pracownik magazynu w Gliwicach

Chcesz się poczuć jak Marty McFly z filmu "Powrót do przyszłości"? Tak?! Ta firma Ci to zagwarantuje! Nie, nie wchodzisz do DeLorean’a, wystarczy przejść przez próg, a poczujesz się jak w PRL - rok 1970r. 4 lata przed wprowadzeniem kodeksu pracy. Brrr zimno, w tych czasach nie wiedzieli co to obowiązkowa odzież izolacyjna, ale co tam dwie setki i człowiek myśli bardziej logicznie – niestety nie można spożywać alkoholu, a niektórym by się przydało. 5 lat przed powstaniem pierwszego komputera, więc żadna nawigacja, system, a nawet różdżka czarodzieja nie doprowadzi do upragnionego towaru dla klienta - szukajcie, a znajdziecie. I zostało 30 lat do powstania ustawy o dozorze technicznym. Ciekawi mnie czy w tamtych czasach wiedzieli co to HACCP hmm… Wychodząc wracasz do współczesności – do domu, oglądasz stan konta i stwierdzasz, że w Gliwicach są pracodawcy działający w współczesności, z lepszymi warunkami pracy oraz płacami.

anonim

(usunięte przez administratora)

były

Weź nawet nie żartuj

anonim

(usunięte przez administratora)

W miare świeży
@ziomus 19.09.2016 09:28
Premia od podstawy w tej firmie tylko czekają żeby skroić pracownikowi jak najwięcej ,zatrudnili w zeszłym roku menagera od de...

Nikt za Ciebie pracy nie zrobi. Mi tam pomógł. Przynajmniej słucha jakie mam potrzeby. Kasę dał zarobić większą, choć nie fulla premii jeszcze nie wziąłem to i tak jest leiej niż było.

Stary Pracownik
@W miare świeży 25.10.2016 22:03
Nikt za Ciebie pracy nie zrobi. Mi tam pomógł. Przynajmniej słucha jakie mam potrzeby. Kasę dał zarobić większą, choć nie full...

Arek, jest jedyną osoba z menadżerów która tutaj cieżko pracuje.

anonymous

Luzie się zwalniają, nie ma komu pracować, same nadgodziny w czynie społecznym (10-20) w ciągu tyg., ciągła kontrola nad pracownikiem, nikogo nie interesuje twoje zdanie!! , śmieszna podwyżka po paru latach pracy!!, rączka rączek myje, w tej firmie żądzą przedstawiciele!!! robią co chcę!!, Nikt do nich nie podskoczy gdyż sprzedaż rośnie!!, Obecnie pracuje lecz rozglądam się za czymś nowym!

ktosodpowie

jaka stawka na magazyniera ? Aplikowałem na jednym z portali na to stanowisko praca w Gliwicach?

anonim

(usunięte przez administratora)

HoReKowiec

Człowieku jak masz inną ofertę to z niej skorzystaj bo tu dostaniesz marne grosze ludzie w markecie za wykładanie towaru więcej zarobią ,plany to z gwiazd wróżbita układa nie do zrealizowania zero szkoleń jak interesuje ciebie 1600 na rękę to ok. nawet mają problem żeby kierowców utrzymać porażka.

...

...bo dzieci powietrzem się nie najedzą, ale przyjdzie kryska na matyska!

Kierowca Kraków

Hej teraz piątek ...czyli krótka historia ulubionej trasy na Śląsk!.Zaczynamy tradycyjnie od próby podstawienia się pod rampę... Ciężko ponieważ najważniejsza jest dostawa więc tylko 33 palety do zrzucenia i można samemu podstawić się pod rampę. Najważniejsze jak nie pomożesz przy rozładunku to poczekasz kolejną godzinę.Uff udało się ....deski i zwroty zrzucone oraz podpisane czas do pokoju zwierzeń! Tam jak zwykle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby dzień nie był zbyt udany i dalej do roboty.Kasa i dokumenty zdane oraz rozliczne więc udalem się na magazyn. I tu niespodzianka brak papierów na Śląsk... więc czekany na upragnioną zbiorówke i jesssst tylko 3,4 strony i składamy! Zaczyna się brak wina ,brak sosów wszystko u góry , plac po dostawie i wszystkie alejki załadowane paletami z towarem ,nie ma się jak ruszyć ...ciśnienie wzrasta a czas leci.Do pomocy nie ma nikogo .Chciałem pracy radze sobie sam. Mija 30 minut suche złożone ...czas na chłodnie i najlepsze przed nami mroźnia! Ufff godzina i towar jest na 4rech paletach. Po sprawdzeniu -))) jak kierownik znajdzie chwilę pakujesz na auto ...już zadowolony że odjedziesz od rampy słychać ogromny krzyk przez cały magazyn ...to drugi po prezesie krzyczy że jeszcze doszlo! Cala paleta do punktu na mariacką w Katowicach.Ok jest już załadowane i idziemy do biura po papiery, tu miło całkiem śmiesznie ale jednak nerwowo bo przedemna trzech kierowców i każdy czeka na ryze papieru! Wreszcie dostałem upragnione faktury i ruszam na autostradę .Na bramkach czas 7.50 ....i Zaczynamy maraton czyli 25 punktów ...i tak Katowice,Chorzów,Bytom,Zabrze,Gliwice,Mikołów,Tychy....potem przeskok do Tarnowskich Gór bo pani od godziny 13-)... I znów po suchy lod do Chorzowa i Będzin ,Sosnowiec,Dąbrowa Górnicza...i wreszcie w Olkuszu można zjeść obiad o 18 upsss kolację .Niestety autostradą nie wolno wracać... koszty!!!! Chielibyscie do domu a tu suchy lod na bazę trzeba zawieść i tak wjazd od makro aż po cieplowniczą to kolejne godziny uciekają. Na koniec tankowanie obowiązkowo i w domciu od 5.30 do 20.30 rewelacja .Niech moc będzie z wami bo w poniedzialek lekko nie ma!

ciekawa:)
@Kierowca Kraków 15.12.2015 20:16
Hej teraz piątek ...czyli krótka historia ulubionej trasy na Śląsk!.Zaczynamy tradycyjnie od próby podstawienia się pod rampę.....

to mam takie pytanie, skoro tak narzekasz na tą firmę to dlaczego ciągle tam pracujesz?

Kierowca Kraków

Początek 4 posty niżej... i szybciutko do łóżka bo na 5:30 do pracy rodacy. Oczywiście firma nie ma żadnego socjala (czytaj kart Benefit Multisport itp.) bo i po co? któż będzie miał ochotę iść na basen czy słownie po takiej męczarni jaką funduje nam praca w North Coast?! Te wszystkie rarytasy za około 2 tysiące złotych oczywiście jak pan prezes nie obetnie nam premii np. za wzięcie jednodniowego urlopu by zostać w domu z chorym dzieckiem. Także polecam i zapraszam cyborgów niech moc będzie z Wami !!!!!!!

Kierowca Kraków

dobrze lećmy dalej jak nam się uda i nic nie dojdzie (nie spłynie kolejne zamówienie na daną trasę) możemy wyruszać w naszą upragnioną drogę. Jest godzina 8 rano, a przed nami jedyne 20 parę punktów w paru miastach np. Mielec, Kolbuszowa, Tarnobrzeg, Sandomierz, Nisko, Leżajsk, Sokołów Małopolski, Rudnik nad Sanem, Stalowa Wola trafi się też czasami Ostrowiec Świętokrzyski + parę wsi dookoła. także robimy sobie jakieś 450-500 km. wracamy między godziną 20-23 do domu jako, że o tej godzinie pan prezes już śpi dostajemy auto do domu yeaaaaah, ale oczywiście, żeby nie było za łatwo samochód musi stać na parkingu strzeżonym czy mamy go 100 czy 1000 metrów od domu. Wchodzimy do domu prysznic, jedzenie jak ktoś ma dzieci to buzi na dobranoc, żonie/kobiecie mówimy, że ,,boli nas głowa"

Ph
@Kierowca Kraków 12.12.2015 19:49
dobrze lećmy dalej jak nam się uda i nic nie dojdzie (nie spłynie kolejne zamówienie na daną trasę) możemy wyruszać w naszą upr...

A co tam w tym Sokolowie Małopolskim masz?

Kierowca Kraków

Dokończenie posta poniżej ...ok mamy sprawdzony towar teraz ładujemy go na auto oczywiście SAMI i możemy już iść do biura, gdzie JEDNA kobieta wydaje dokumenty dla wszystkich 10 kierowców, przy okazji robiąc 100 innych rzeczy bo panie w biurze trzeba zaznaczyć również nie mają lekko

Kierowca Kraków

Ja sobie natomiast bardzo chwalę pracę w tej firmie. Przychodzę na 5:30, a przepraszam przyjeżdżam (ale o tym później) na dzień dobry próbuję się podstawić pod jedną z DWÓCH ramp tak tak dwie rampy do załadunku i rozładunku na około 10 aut bo przecież najważniejsze o 5:30 rano jest zrzucenie z auta palet, żeby ktoś nie ukradł tego jakże cennego dobra...później szukanie po magazynie kierownika, żeby łaskawie odfajkował ilość desek i już można udać się z papierami do biura tu czeka na nas już prze sympatyczny pan, który traktuje wszystkich jak zło konieczne w każdym widząc złodzieja i oszusta. Jak ma dobry dzień to obejdzie się bez zjeby z rana, ale to zdaża się tak często jak śnieg w lecie...teraz zaczyna się rozdzielanie tras leży na stole ryza papieru i jak ma się farta to czasami dzieli się ją na dwóch kierowców, ale to zdaża się tak często jak już pisałem wyżej, przeważnie trasy robi JEDEN kierowca tak więc tą ryze papieru dajemy pani, która robi nam z niej jedną zbiorówkę i już po około 15-30 minutach dostajemy wspaniały 2,3,4-ro stronnicowy dokument z którym możemy ruszyć we wspaniałą wycieczkę krajoznawczą po magazynie. O magazynierach można zapomnieć...tak tak towar składamy SAMI, ale co tam wkońcu gimnastyka z rana jest potrzebna więc dymamy. Ok mamy już nasze 4 palety towaru także można poszukać naszego kierownika magazynu w ilości sztuk JEDEN i jak tylko znajdzie czas między przyjmowaniem dostaw, szukaniem towaru po magazynie, podpisywaniu papierów w biurze to sprawdzi nam naszą trasówkę. Przypominam, że jest nas około 10 kierowców do sprawdzenia towaru i DWIE rampy do załadunku więc sytuacja z rana jest jak by to powiedzieć lekko nerwowa

P.H

Są wakaty bo każdy kto się tam zatrudni zaraz ucieka widząc jak ,,cudownie" pracuje się w tym kołchozie.

5,4,3,2,1...

Proszę Was ludzie wszędzie tylko nie do North Coast (Kraków)!!! to co się dzieje w tej firmie to jest koniec świata to nie jest praca to jest łagr !!! na palcach jednej ręki można policzyć normalnych(uczciwych, miłych) ludzi. Jedna osoba wykonuje pracę przynajmniej 2-3 ludzi w innych firmach tam nawet sprzątaczkę gonią do faktur i komputera !!! Szef dramat, człowiek po prostu nie do życia z kasą też bardzo baaaaaaaaaaaaardzo krucho także jak ktoś nie przymiera głodem to SERDECZNIE ODRADZAM.

P....

Pracownikami niegodnymi zaufania?! Pracowałąm tam, co prawda dawno temu, ale... tam wszyscy są niegodni zaufania!!! - zwłaszcza Kraków z tego słynie - jeśli jest ten sam szef i jego giermek, co lata temu, to.... proponuję inną filię lub rezygnację... spokój jest ważniejszy!!!

Dyli

na stanowisko ph jakie auto się dostaję? można wykorzystywać je do celów prywatnych? orientuje się ktoś może?

morel

sadze ze 2 tys na reke to niezbyt wygorowana kwota zarobkow...no ale moze dla tej firmy juz tak

Kkk

Podalem ponad 2 tys na reke

wiktor

hahahahaha :) to ile podałeś, że chcesz zarabiać? Ja mam rozmowę jutro.

klara

a na jakie stanowisko rekrutacja ph? horeca czy detal?

Kkk

I jak wrażenie po rozmowie?Ja tez dzis bylem ale Pan ktory rekrutowal raczej nie byl zadowolony z zarobkow jakie chcialbym mieć; )

Pitter

Witam. Do mnie zadzwonili. Mam rozmowe jutro, jak będę po to podziele się wrażeniami.

roman
@Pitter 15.10.2015 19:56
Witam. Do mnie zadzwonili. Mam rozmowe jutro, jak będę po to podziele się wrażeniami.

jeśli dalej szukasz pracy na terenie śląska jako ph horeca zadzwoń (usunięte przez administratora) firma z tradycjami , podobna branżą .

ziem

Ja wysłałem CV na PH ds Horeca na Śląsk. Czy ktoś już rekrutuje? Dzwonili do was? Ktoś coś wie? Zależy mi na tej pracy, bo słyszałem, że to najlepsza firma do rozwoju i że warunki całkiem niezłe, a telefon milczy :( Będę wdzięczny za odpowiedź.

kalina

Tak ds HoReCa ,na łodzkie.

Wit

Hej ja też zostałem zaproszony na rozmowę. Kalina czy ty zostałaś zaproszona na rozmowę na stanowisko przedstawiciela ds HoReCa? (Ja tak) Na jakim regionie Polski masz tą rozmowę? Bo z tego co widzę na pracuj, to rekrutacja jest na całą Polskę.

kalina

Czy może mi ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna-zostałam zaproszona na poniedziałek i nie wiem czy jest sens jechać.

veryl

A skąd wiesz, że warunki są atrakcyjne? Był ktoś na rozmowie o pracę w North Coast?

handlowiec
@veryl 25.09.2015 16:46
A skąd wiesz, że warunki są atrakcyjne? Był ktoś na rozmowie o pracę w North Coast?

Warunki kiepskie Przepracowałem rok brak prowizji tylko patrzą żeby orżnąć pracownika brak wsparcia kierowniczego cały czas te same promocje firma nierozwojowa nie polecam ,a 1600 na rękę i praca po 10-12 godzin dziennie.

zosia

Czy ktoś wie ile można zarobić w bok w Pruszkowie?

Pani M..

Pracowałam... i przestałam...było super (dawno to było, a widocznie czasy się zmieniają sądząc po waszych wpisach) oprócz... dyrektora i jego wiernego sługi. Gonią się te dwie szare komórki w tych główkach i dogonić się nie mogą - masakra jak traktują ludzi!!!

olik

ja też się nad tym zastanawiam co matys. Wiem tylko, że oprócz działalności sprzedażowej North Coast zapewnia swoim klientom fachową poradę jeśli chodzi o dobór produktów a także ich wykorzystanie. Jakość, wspaniały smak i pasja tworzenia to dla firmy kluczowe wartości, dlatego współpracują z najlepszymi firmami, które obecne są na włoskim rynku od pokoleń i współtworzą kulinarną historię tego kraju.

profesor

Lepiej kopac rowy na poligonie niz tam pracowac. (usunięte przez administratora).

Zostaw opinię o NORTH COAST S.A. - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NORTH COAST S.A.