Obory Sp. z o.o.

Kozienice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 28 ocen.

Obory Sp. z o.o.
3 28 6 1

Opinie o Obory Sp. z o.o.

Albatros

Witam Jeśli pytacie czy w firmie się cos zmieniło odp. brzmi Nie! Wręcz odwrotnie pracownik nie ma poszanowania szukaja oszczędności a kierowników więcej niż pracowników.Jest tam jeden Taki kierownik który o bożym świecie nie wie jaki smak ile jogurtu tylko na tablecie gra.Kamery zakładaja, powinni jemu załozyc może sie trochę ruszy.Zarobki spadają a nie rosna jak to ktos tu napisał premie masz ale wliczona w stawke za soboty odbiór albo kadrowa sie myli zgania na kierowniczke że to ona źle jej podała.Tym się ktoś powinien zająć za duzo rodziny i znajomych.

wolvl
@Albatros 08.05.2015 17:45

czytając poprzednie wpisy krytykujace ten zakład uważam za bzdurne. Nie dziwię się osobą które odeszły z jakiś przyczyn.Pracuję tu kilkanaście lat prawie od początku Obór i nigdy nie miałem problemów z kierownictwem. Jak się chce pracować to wszystko jest w porządku.Wiem kto napisał ten ostatni wpis.Widzę ,że przeszkadza wam ten kierownik bo co skończyło się picie wódki. Taki człowiek wam nie pasuje, więc za wszelką cenę trzeba go zniszczyć w chamski sposób. Tylko bardzo płytki człowiek może tak postępować.

Niedzwiedz
@Albatros 08.05.2015 17:45

2018 a tu dalej to samo, ciagle gra na tablecie a kierownik Z tez obecny. No ale hala wieksza

Tairon
@wolvl 06.06.2015 02:43

Tam nawet kierownictwo pije do tej pory ma. Zdjęcia jak brygadzista śpi w foliowych workach na jeeba..... Po imprezie z chemiczkami.... picie wódki normalne do tej pory a no i dodam po co kupować jogurty od fir.y jak pracownicy sprzedają je po 1 zł jak leci i to hurtdetal a wyzysk niesamowity ciągle mało premie zabrane i nikt nie wie za co..... kierownictwo w fotlszolie zdjęcia sobie poprawia na fejsa i gada ciągle kradną stan przed firmą i zapytaj o obory co 2 osóba ci sprzeda dodam najlepiej podejść do kobiety w torebkę albo za spodnie za pasek dużo wejdzie hahbabab

Bajzer
@wolvl 06.06.2015 02:43

A.jestes pewny że kierownik jest trzeźwy?hahahaha bo ja dałby sobie jaja ogolić że wcześniej zaczął już Ty ..... ale jak to mówią ten kto sciemnia i podpierdziela kolegów ma chody a ten ca ciężko pracuje i nic się nie odzywa jest najgorszy...... i ciągle mało a robota jak robota w karzd3j j trzeba pracować ale lepiej jest nosić pustaki u murarzy niż przerzuca C40t przez 8 h i usłyszeć że i tak źle......

Macocha

Nie pracuje tu zbyt długo ale widzę jak są traktowani pracownicy ( porażka ). Jak wiadomo na magazynie obór obowiązuje system 3 zmianowy dla magazynierów ale jednak nie dla wszystkich magazynierów bo dwoje z nich chodzi tylko na pierwszą zmianę. Mimo rozmów przełożony nie zamierza tego zmienić bo chyba uważa że jest ponad prawem. Art. 18 kodeksu pracy się kłania

.
@Macocha 04.12.2017 14:07

Skoro jedna z tych osób mieszka obok w bloku A u drugiej ma się garaż to chyba jasne że należą im się ulgi heh

Bajzer
@. 18.12.2017 15:11

Ta sa.przydupasy licząca pupa starej znajomej która pomaga..... obcy ludzie mają być murzynami musza byc bardziej wydajniejsi od maszyn bo jak to nie PZEDLUZYMY CI UMOWY ............ i wynocha na twoją miejsce jest dużo osób habNNan........ II ciągle braki nawet na topie wesele pójść do wielki problem. Choc prosisz się blaggasz żeby dostać wolne a i tak na pewno nie zrobią po twojej myśli ...... BO JAK NIE TO DO WIDZENIA HAhahah patologia

Artur

@Piotr, dlaczego uważasz, że użytkownicy na tym forum rzadko piszą? Przecież ostatnią wypowiedź zamieścił @Niedzwiedz. @Niedzwiedz, napisałeś, że hala jest większa. Czy miałeś na myśli to, że firma w ostatnim czasie dokonała rozbudowy i rozwija się? Może dostrzegasz jakieś szanse w najbliższym czasie na awans lub przejście do innego działu?

Administrator

Jakim pracodawcą jest Obory Sp. z o.o.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Administrator

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na forum o Obory sp zoo w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Były
@Administrator 11.02.2018 11:34

Ogólnie wyzysk ludzi. Dopóki pracuje tam kierownik "Z" nie bedzie tam dobrze.

Niunia32

Znałam osobiście pana prezesa to nie zły bajerant i lubi dobrze się bawić ale ogólnie jest spoko.

Niunia32

Znałam osobiście pana prezesa to nie zły bajerant i lubi dobrze się bawić ale ogólnie jest spoko.

nn

To są prawie same bzdury co tu jest napisane

Kozieniczanin2

A jakie zaszły zmiany personalne?

kozieniczanin

Wódka w dzisiejszych czasach, w pracy - niedopuszczalne !!! Też bym zwolnił takiego pracownika, a kierownika razem z nim, jakby na takie sytuacje przymykał oko.

jasió

cześć, ile w tej firmie zarobi pracownik na paletowaniu? ile operator maszyny? ile liniowy? ile mechanik? ile kierownik zmiany? ile dyrektor?

weronika

@asda, dzięki za poparcie, jednak widzę, ze na tym forum są rozsądni ludzie. co do wypowiedzi @maciek to uważam, że nikt nie pod Ci konkretnej stawki jaką ma, bo jednak temat zarobków w Polsce to nadal temat tabu, więc zalezy od osoby. A ktoś wie czy te relacje w firmie sie poprawiły trochę czy nie?

maciek

no nie wiem czy są jakieś plany inwestycyjne na przyszłość, wydaje mi się, że są takie plany, ale nie sądzę, żeby przeciętny pracownik miał informacje na ten temat, to wydaje mi się bardziej, że jednak zarząd ma informacje takie i nie są one jakoś ujawniane specjalnie.. ale jak się okaze, że ktoś jednak wie, to tez się chętnie dowiem.

obiektywna

Nie za wiele dobrego mozna powiedziec o tej firmie. począwszy od kadrowej która uważa się za lepszą od innych bo grzeje stanowisko od 25 lat , po całą resztę która załatwia ciepłe posadki po znajomości. Ale tak to jest - masz rodzinę w urzędach to i praca się znajdzie

były pracownik

Ja też pracowałam w 'Oborach' w Kozienicach, ale zrezygnowałam, bo musiałam przeprowadzić się do Warszawy. Za nikim nie latałam, nic nie nagadywałam, a po prostu wykonywałam swoją pracę i premie dostawałam. Nie bałam się nikogo- może dlatego, że pracowałam 2 lata a nie jeden dzień :) Psychiki też mi nie zniszcono w Oborach. Co prawda nie wiem czy obecna szefowa tu w Warszawie mi jej nie zniszcy. Po doświadczeniach warszawskich, tęsknię za Kozienicami

bubu
@były pracownik 25.09.2014 16:19

Na umowe zlecenie nie ma premii w tym zakladzie tak na marginesie :)moze ty pracowalas gdzies u kogos w oborze? jak to kiedys powiedzial dobry czlowiek tego zakladu " Ja nie musze chodzic i pytac, bo sami przychodza i mowia". Kto ma wiedziec to wie

Arogant
@były pracownik 25.09.2014 16:19

To że ty nie latałaś i nie nagadywałaś nie znaczy że inni tego nie robią. Skoro sam kierownik mówi że gadają to coś musi w tym być!! a co do atmosfery to bezapelacyjnie jej brakuje w tej firmie, ciągłe krzyki i problemy z byle powodu jakby nie można było o tym normalnie porozmawiać,ale cóż Polak dla Polaka katem a nie bratem

yty

Mobing mobing i jeszcze raz mobing az mnie dziwi ze nikt sie za to nie wezmie raz a porzadnie. Kierownik naczelny przyznaje premie tylko swojej zmianie bo lataja do niego i nagaduja na kolegow z pracy z czego ponad polowa nawet nie jest prawda!! Nic tylko zniszczyc obywatelowi psychike. Wystarczy porozmawiac z ludzmi ktorzy tu pracowali a potwierdza ze to typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chodzi tu o magazyn mleczarni ktory znajduje sie przy ulicy sikorskiego. Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam (usunięte przez administratora) I jego sluge (usunięte przez administratora) To wlasnie oni wprowadzaja tu swoje zasady.niech ktos cos z tym zrobi dla dobra ludzi

Michał

Pracowałem tam 1 dzień tak 1 dzień (usunięte przez administratora)Lęk i strach ludzi jest niedopisania Trzymajcie się z dala od tego zakładu

felo

ten komentarz o nicku AAAAA to chyba prezes pisał?

mąż

Z tego co mi wiadomo to firma lactalis (stare obory) produkuje dobre jogurty.Natomiast jeśli chodzi o zarobki to jest masakra ludzie tam zarabiają najniższą krajową Z PREMIĄ !!! oczywiście wliczoną w niby zarobione godziny ha o kierownictwu SZANOWNYM aż szkoda pisac panuje tam straszne zastraszanie ludzi jeśli komus nie pasuje to biała kartka długopis i proszę się zwolnic jeszcze szerzej bramę otworzą bo przyjdą inni moja opinia nie jest najlepsza na temat tej firmy nie ma tam rodzinnej i miłej atmoswery żal

AAAAAAAAAAAAAA

FIRMA OBORY SP ZOO CIESZY SIĘ OGROMNYM ZAINTERERESOWANIEM ORAZ NIEPOSZLAKOWANĄ OPINIĄ W MOJEJ OKOLICY. RÓWNIEŻ CO DO JAKOŚCI PRODUKTÓW NIE MAM ZASTRZEŻEŃ

Zostaw opinię o Obory Sp. z o.o. - Kozienice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Obory Sp. z o.o.