Obory Sp. z o.o.

Adres: Kościuszki 20, 26-900 Kozienice

NIP: 8121477159 KRS: 0000191406

Obory Sp. z o.o.
2 30 32 5 1

Opinie o Obory Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Kornelia
 Opinia

Pracuje tam dopiero 2 dni i jestem wykończona, ale myślę że to po prostu przez ciężka pracę fizyczną. Straszne zakwasy ale wiadomo trzeba się przyzwyczajać. Najgorsze jest to że tempo z którym leci taśma jest tak szybkie że wolę stać sama na palecie niż w 3 kobietki stać na taśmie. Ogólnie ludzie mili pomocni, kierownik też miło wprowadził nas do zakładu i przeprowadził BHP. Najgorsze jest to że nie ma określonej jednej godziny na przerwę (jeżeli przyjdzie ktoś i cię zastąpi na stanowisku to wtedy możesz iść do toalety lub na przerwę) mam nadzieję że po tygodniu troszkę się już przyzwyczaję i będzie lepiej

Pomocna?
TakNie
SOMSIAD ;)
 Opinia

Nie polecam. (usunięte przez administratora) I ZASTRASZANIE PRZEZ PSEUDO KIEROWNIKOW BEZ SZKOLY UTRATA PRACY LUB JAKIEJS PREMI. LATAJA PO PLACU DRA MORDY NA PRACOWNIKOW I WYKAZUJA SIE ZA WSZELKA CENE, KOSZTEM PRACOWNIKA. WLAZENIE PO PALCU W (usunięte przez administratora) SZEFOSTWU. NA pRODUKCJI PORAZKA I MAX WYZYSK, TRANSPORT 'SAMOCHODY NISZCZA RONDO JAK WJEZDZAJA NA FIRME TO WSZYSTKO TRZESZCZY. ALBO W TAKIM STANIE ALBO PRZELADOWANE. Jest podobno jakaś kierowniczka co o transporcie wie tyle ile zwykły człowiek o rozwoju morskiego minoga. Byłem świadkiem co prawda za parkingu obok jak sprawdzała zbiorniki paliwa. Tylko chyba to potrafi.. . Szczerze nie polecam pracy W TEJ FIRMIE.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Macocha
 Opinia

Nie pracuje tu zbyt długo ale widzę jak są traktowani pracownicy ( porażka ). Jak wiadomo na magazynie obór obowiązuje system 3 zmianowy dla magazynierów ale jednak nie dla wszystkich magazynierów bo dwoje z nich chodzi tylko na pierwszą zmianę. Mimo rozmów przełożony nie zamierza tego zmienić bo chyba uważa że jest ponad prawem. Art. 18 kodeksu pracy się kłania

Pomocna?
Tak52Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
.
 Opinia
@Macocha 04.12.2017 14:07

Skoro jedna z tych osób mieszka obok w bloku A u drugiej ma się garaż to chyba jasne że należą im się ulgi heh

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bajzer
 Opinia
@. 18.12.2017 15:11

Ta sa.przydupasy licząca pupa starej znajomej która pomaga..... obcy ludzie mają być murzynami musza byc bardziej wydajniejsi od maszyn bo jak to nie PZEDLUZYMY CI UMOWY ............ i wynocha na twoją miejsce jest dużo osób habNNan........ II ciągle braki nawet na topie wesele pójść do wielki problem. Choc prosisz się blaggasz żeby dostać wolne a i tak na pewno nie zrobią po twojej myśli ...... BO JAK NIE TO DO WIDZENIA HAhahah patologia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia
@Bajzer 07.12.2018 00:32

Rozumiem, że nie jesteś zadowolony ze sposobu, w jaki ustala się czas pracy i urlopy w tej firmie Obory? Może warto porozmawiać na spokojnie ze swoim przełożonym na ten temat. Zawsze warto szukać porozumienia, urlop to często wrażliwy temat w pracy. A z jak dużym wyprzedzeniem najlepiej jest rezerwować sobie dni wolne na dłuższy urlop?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Albatros
 Opinia

Witam Jeśli pytacie czy w firmie się cos zmieniło odp. brzmi Nie! Wręcz odwrotnie pracownik nie ma poszanowania szukaja oszczędności a kierowników więcej niż pracowników.Jest tam jeden Taki kierownik który o bożym świecie nie wie jaki smak ile jogurtu tylko na tablecie gra.Kamery zakładaja, powinni jemu załozyc może sie trochę ruszy.Zarobki spadają a nie rosna jak to ktos tu napisał premie masz ale wliczona w stawke za soboty odbiór albo kadrowa sie myli zgania na kierowniczke że to ona źle jej podała.Tym się ktoś powinien zająć za duzo rodziny i znajomych.

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wolvl
 Opinia
@Albatros 08.05.2015 17:45

czytając poprzednie wpisy krytykujace ten zakład uważam za bzdurne. Nie dziwię się osobą które odeszły z jakiś przyczyn.Pracuję tu kilkanaście lat prawie od początku Obór i nigdy nie miałem problemów z kierownictwem. Jak się chce pracować to wszystko jest w porządku.Wiem kto napisał ten ostatni wpis.Widzę ,że przeszkadza wam ten kierownik bo co skończyło się picie wódki. Taki człowiek wam nie pasuje, więc za wszelką cenę trzeba go zniszczyć w chamski sposób. Tylko bardzo płytki człowiek może tak postępować.

Pomocna?
Tak11Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niedzwiedz
 Opinia
@Albatros 08.05.2015 17:45

2018 a tu dalej to samo, ciagle gra na tablecie a kierownik Z tez obecny. No ale hala wieksza

Pomocna?
Tak2Nie
Tairon
 Opinia
@wolvl 06.06.2015 02:43

Tam nawet kierownictwo pije do tej pory ma. Zdjęcia jak brygadzista śpi w foliowych workach na jeeba..... Po imprezie z chemiczkami.... picie wódki normalne do tej pory a no i dodam po co kupować jogurty od fir.y jak pracownicy sprzedają je po 1 zł jak leci i to hurtdetal a wyzysk niesamowity ciągle mało premie zabrane i nikt nie wie za co..... kierownictwo w fotlszolie zdjęcia sobie poprawia na fejsa i gada ciągle kradną stan przed firmą i zapytaj o obory co 2 osóba ci sprzeda dodam najlepiej podejść do kobiety w torebkę albo za spodnie za pasek dużo wejdzie hahbabab

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bajzer
 Opinia
@wolvl 06.06.2015 02:43

A.jestes pewny że kierownik jest trzeźwy?hahahaha bo ja dałby sobie jaja ogolić że wcześniej zaczął już Ty ..... ale jak to mówią ten kto sciemnia i podpierdziela kolegów ma chody a ten ca ciężko pracuje i nic się nie odzywa jest najgorszy...... i ciągle mało a robota jak robota w karzd3j j trzeba pracować ale lepiej jest nosić pustaki u murarzy niż przerzuca C40t przez 8 h i usłyszeć że i tak źle......

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Artur
 Opinia

@Piotr, dlaczego uważasz, że użytkownicy na tym forum rzadko piszą? Przecież ostatnią wypowiedź zamieścił @Niedzwiedz. @Niedzwiedz, napisałeś, że hala jest większa. Czy miałeś na myśli to, że firma w ostatnim czasie dokonała rozbudowy i rozwija się? Może dostrzegasz jakieś szanse w najbliższym czasie na awans lub przejście do innego działu?

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jakim pracodawcą jest Obory Sp. z o.o.? Jak wyglądają warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na forum o Obory sp zoo w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były
 Opinia
@Administrator 11.02.2018 11:34

Ogólnie wyzysk ludzi. Dopóki pracuje tam kierownik "Z" nie bedzie tam dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niunia32
 Opinia

Znałam osobiście pana prezesa to nie zły bajerant i lubi dobrze się bawić ale ogólnie jest spoko.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niunia32
 Opinia

Znałam osobiście pana prezesa to nie zły bajerant i lubi dobrze się bawić ale ogólnie jest spoko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nn
 Opinia

To są prawie same bzdury co tu jest napisane

Pomocna?
Tak1Nie2
Kozieniczanin2
 Opinia

A jakie zaszły zmiany personalne?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kozieniczanin
 Opinia

Wódka w dzisiejszych czasach, w pracy - niedopuszczalne !!! Też bym zwolnił takiego pracownika, a kierownika razem z nim, jakby na takie sytuacje przymykał oko.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jasió
 Opinia

cześć, ile w tej firmie zarobi pracownik na paletowaniu? ile operator maszyny? ile liniowy? ile mechanik? ile kierownik zmiany? ile dyrektor?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
weronika
 Opinia

@asda, dzięki za poparcie, jednak widzę, ze na tym forum są rozsądni ludzie. co do wypowiedzi @maciek to uważam, że nikt nie pod Ci konkretnej stawki jaką ma, bo jednak temat zarobków w Polsce to nadal temat tabu, więc zalezy od osoby. A ktoś wie czy te relacje w firmie sie poprawiły trochę czy nie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maciek
 Opinia

no nie wiem czy są jakieś plany inwestycyjne na przyszłość, wydaje mi się, że są takie plany, ale nie sądzę, żeby przeciętny pracownik miał informacje na ten temat, to wydaje mi się bardziej, że jednak zarząd ma informacje takie i nie są one jakoś ujawniane specjalnie.. ale jak się okaze, że ktoś jednak wie, to tez się chętnie dowiem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obiektywna
 Opinia

Nie za wiele dobrego mozna powiedziec o tej firmie. począwszy od kadrowej która uważa się za lepszą od innych bo grzeje stanowisko od 25 lat , po całą resztę która załatwia ciepłe posadki po znajomości. Ale tak to jest - masz rodzinę w urzędach to i praca się znajdzie

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były pracownik
 Opinia

Ja też pracowałam w 'Oborach' w Kozienicach, ale zrezygnowałam, bo musiałam przeprowadzić się do Warszawy. Za nikim nie latałam, nic nie nagadywałam, a po prostu wykonywałam swoją pracę i premie dostawałam. Nie bałam się nikogo- może dlatego, że pracowałam 2 lata a nie jeden dzień :) Psychiki też mi nie zniszcono w Oborach. Co prawda nie wiem czy obecna szefowa tu w Warszawie mi jej nie zniszcy. Po doświadczeniach warszawskich, tęsknię za Kozienicami

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bubu
 Opinia
@były pracownik 25.09.2014 16:19

Na umowe zlecenie nie ma premii w tym zakladzie tak na marginesie :)moze ty pracowalas gdzies u kogos w oborze? jak to kiedys powiedzial dobry czlowiek tego zakladu " Ja nie musze chodzic i pytac, bo sami przychodza i mowia". Kto ma wiedziec to wie

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Arogant
 Opinia
@były pracownik 25.09.2014 16:19

To że ty nie latałaś i nie nagadywałaś nie znaczy że inni tego nie robią. Skoro sam kierownik mówi że gadają to coś musi w tym być!! a co do atmosfery to bezapelacyjnie jej brakuje w tej firmie, ciągłe krzyki i problemy z byle powodu jakby nie można było o tym normalnie porozmawiać,ale cóż Polak dla Polaka katem a nie bratem

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
yty
 Opinia

Mobing mobing i jeszcze raz mobing az mnie dziwi ze nikt sie za to nie wezmie raz a porzadnie. Kierownik naczelny przyznaje premie tylko swojej zmianie bo lataja do niego i nagaduja na kolegow z pracy z czego ponad polowa nawet nie jest prawda!! Nic tylko zniszczyc obywatelowi psychike. Wystarczy porozmawiac z ludzmi ktorzy tu pracowali a potwierdza ze to typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chodzi tu o magazyn mleczarni ktory znajduje sie przy ulicy sikorskiego. Z tego miejsca serdecznie pozdrawiam (usunięte przez administratora) I jego sluge (usunięte przez administratora) To wlasnie oni wprowadzaja tu swoje zasady.niech ktos cos z tym zrobi dla dobra ludzi

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Pracowałem tam 1 dzień tak 1 dzień (usunięte przez administratora)Lęk i strach ludzi jest niedopisania Trzymajcie się z dala od tego zakładu

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
felo
 Opinia

ten komentarz o nicku AAAAA to chyba prezes pisał?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mąż
 Opinia

Z tego co mi wiadomo to firma lactalis (stare obory) produkuje dobre jogurty.Natomiast jeśli chodzi o zarobki to jest masakra ludzie tam zarabiają najniższą krajową Z PREMIĄ !!! oczywiście wliczoną w niby zarobione godziny ha o kierownictwu SZANOWNYM aż szkoda pisac panuje tam straszne zastraszanie ludzi jeśli komus nie pasuje to biała kartka długopis i proszę się zwolnic jeszcze szerzej bramę otworzą bo przyjdą inni moja opinia nie jest najlepsza na temat tej firmy nie ma tam rodzinnej i miłej atmoswery żal

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AAAAAAAAAAAAAA
 Opinia

FIRMA OBORY SP ZOO CIESZY SIĘ OGROMNYM ZAINTERERESOWANIEM ORAZ NIEPOSZLAKOWANĄ OPINIĄ W MOJEJ OKOLICY. RÓWNIEŻ CO DO JAKOŚCI PRODUKTÓW NIE MAM ZASTRZEŻEŃ

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Obory Sp. z o.o. - Kozienice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej