Pawo Men

Kraków - Pawo (sklep)
Legnica - Pawo
Lubin - Pawo
Łódź - PAWO P.H.U.
Słupsk - Salon odzieży męskiej „PAWO"
Warszawa - Pawo
Włocławek - Pawo
Zamość - Pawo

3. Opinie o pracodawcach Pabianice
  5. Opinie o Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Pawo Men Pabianice

Nie przegap nowości o Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.!

Do Ani K.

20.08.2010 20:45

Podziwiam Cię za to, że zgodziłaś się wziąść na swoje barki plan naprawczy tej wysianej idiotami podupadającej, nędznej i wyzyskującej pracowników firemki. Jesteś wielka i na pewno dasz sobie radę w zyciu. Jakim trzeba być skończonym debilem aby dać komuś miesiąc na naprawienie firmy z tak zszarganą opinią, ktoś kto ci to zlecił powinien albo zmienić lekarza albo dilera. Choćby nie wiem jak mądrego dyrektorka zatrudnili to z tym podejsciem do ludzi i do handlu są z góry skazani na porazkę. Klienci się śmieją z tego outletu!!! Ja na szczęście znalazłam pracę w normalnej firmie i szczerze żałuję zmarnowanego czasu w pawo. Pozdrawiam ZADOWOLONA
    ktos z pawo

18.08.2010 21:34

Dziewczyny, po co rozsadzac i sie spierac.Czy naprawde utrata tej pracy to cos tak strasznego?może za chwile bedzie lepsza praca i bedziecie żałowac ze straciłyscie tyle czasu w Pawo.Nigdy nie wiadomo co "czeka za rogiem".powodzenia

18.08.2010 10:38

I dla jasności ta wypowiedź niżej nie należy do mnie. ale nie ma jak to podpisywać się czyimś nazwiskiem:) [usunięte przez administratora] - 2010-08-07 18:17 anonim - dla jasności za co wyleciałaś?

18.08.2010 10:06

a poza tym jakoś nie specjalnie się tym załamałam, szkoda mi tylko dziewczyn, które tu poznałam. Choć z tymi na których mi zależy i tak kontakt będę miała a reszta niech wymyśla nadal milion plot a prawdy i tak się nie dowiecie:) więc chyba nic specjalnego nie straciłam:)
    Ania K.

18.08.2010 10:00

Nie oczerniaj mnie na jakichś śmiesznych stronach. Chyba sama wypisujesz tu te wszystkie bzdury a potem próbujesz innym słowa przypisać. Jesteś nic nie warta pisząc czyjeś nazwisko a nie ujawniają swojego. Chcesz wiedzieć za co wyleciałam? Za to co każdy, czyli za nie wyrobienie planu, ale tym razem naprawczego. Tylko, że ja w przeciwieństwie do innych plan naprawczy dostałam na miesiąc a nie na 2:) jeszcze jakieś pytania tchórzu?
    abc

15.08.2010 20:20

Ja z innej beczki, nie wiem jak wy ale te nieustające promocje , jak by ich nie nazwano nudza i nas, a co gorsza klientów.Kiedy oni z tym skoncza ( już mieli to zrobic)Wystarczyło by raz w miesiacu jakas super happy hour i koniec, a nie cały czas.Przeciez klienci kpia sobie z tego
    nadia

11.08.2010 20:13

no właśnie dlatego, że nie chcę nałapać plusów robię to anonimowo, a skoro już pytasz kogo wywaliłabym to odpowiadam - Ciebie, bo jak widać myślenie sprawia Ci kłopot
    niepodobamisięto

10.08.2010 22:36

ciekawe kogo? może Ciebie? nie bądź taka mądra, ok? Jeśli chcesz nałapać plusów to dlaczego robisz to anonimowo?
    nadia

10.08.2010 21:11

ja na miejscu mk wywaliłabym jeszcze kilka osób, za łagodny jest
    Do anonim

10.08.2010 17:49

Chyba mylisz osoby. Kogo masz na myśli?

08.08.2010 11:19

Mówi się że jednak sobie zasłużyłaś.
    Do Ani K.

07.08.2010 19:38

Dla jasności. Z pawo nie wylatuje się za coś, tu po prostu zwalniają. Poproś o podwyżkę najniższej krajowej po paru latach pracy to zobaczysz jak Cię potraktują. Za miesiąc przyjedzie osobiście "p...nięty wiecznie uśmiechnięty" dyrektor [usunięte przez administratora] i powie Ci że niestety ale się nie nadajesz i musimy się rozstać. Powodzenia
    Ania K.

07.08.2010 18:17

anonim - dla jasności za co wyleciałaś?
    nic nowego

07.08.2010 18:06

Ta firemka to jest dramat. Kto zatrudnia takich imbecyli na te stanowiska? Aha przecież jest takie coś jak Nasza Klasa! Nieprawdaż kierowniczko w Katowicach? Przecież kolesiostwo w tej zasyfionej firmie jest na każdym szczeblu. Pozdrawiam tą garstkę normalnych jeszcze pracujących dziewczyn! Nie przestawajcie szukać normalnej pracy!
    made in china

15.07.2010 20:22

Coś ucichło na tym forum!!! Czyżby ogólne zadowolenie? Nie chce mi się wierzyć, chyba że zaszły takie zmiany, że pawo jest wzorem pracodawców? A może skuszę się na powrót? Tu gdzie pracuję nie ma mobbingu, gnojenia, tabelek, debilnych maili, kolesiostwa, zakłamania, są godziwe wynagrodzenia, są bony świąteczne... trochę nudne nie?

17.06.2010 15:14

Tutaj pracuje cała zgraja idiotów, głównie na stanowiskach kierowniczych. A rekrutacja do salonów odbywa sie poprzez Naszą Klasę. zatrudnia sie po cichu swoje psiapsiuły, Porażka

16.06.2010 23:50

JB nie ma, ale za to jest troszkę gorszy wariat:)

14.06.2010 14:24

Witam Pracowalamw tej firmie ponad rok, teraz z ciekawosci weszkam na forum zobaczyc co sie pozmienialo. Mam pytanie dotyczace tragedii. Kim byla ta osoba?

24.05.2010 21:34

Coś cichutko na tym forum, czyżby coś się uspokoiło w tym bajzlu?
    zwolniona

18.05.2010 12:31

eh dziewczyny wlasnie zostalam zwolniona ,bylam dobrym pracownikiem tak mysle , ale wiecie co nie wyrobilam 2 razy planu w 100% i mi podziekowali , nie bede tu rzucac miesem bo mam ich w nosie!!w gruncie rzeczy ciesze sie , mam to (usunięte przez administratora) za soba!zycze wam asystentki powodzenia , aha sprawdzajcie garniturki jak dostajecie od "producenta" czesta maagazyn zapomina zdejmowac chinskich metek z pod rekawow i nogawek!!!nie do zobaczenia !!hwdp!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pawo Men?

Kontakt - Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.

Gen. Władysława Sikorskiego 23/39 95-200 Pabianice

Branża główna: Moda, projektowanie

09.05.2010 22:02

Ta firemka to niezły chlew. Odradzam wszystkim. Klientom również!!!!!
    ex pawik

06.05.2010 15:34

zgodnie z Polskim prawem,usprawiedliwionej nieobecnosci w pracy nie trzeba odrabiac,ani brac za to urlop. poczytajcie troche kodeks pracy i wystosujcie odpowiedniego maila,bo widze ze kadrowa nie ma zielonego pojecia od tym. nie moga wam kazac tego odpracowywac!!!!!!!

05.05.2010 22:22

Byłam właśnie na forum sunseta - tam dopiero mają meksyk.

05.05.2010 16:50

Dziewczyny o prace w dobrej firmie wcale nie jest tak trudno, trzeba miec co nieco w glowie, byc przedsiebiorczym i obrotnym, znac troche jezyki i prace mozna naprawde fajna zdobyc.Ja jestem najlepszym tego przykladam.W pawo pracowalam krotko,ale nie powiem ze bylo tak strasznie jak piszecie.Jesli sie chce i ma sie kwalifikacje mozna wiele.pozdrawiam
    pawo!!!

04.05.2010 19:30

Wystarczy dobra świeca i dobrze rozglądnąć się wokoło i normalnych firm jest masę. Pawo nigdy nie należało i nie będzie należało do dobrych firm. Nie z tym podejściem do ludzi!!!!
    pawo!!

03.05.2010 20:34

sorry ale ta opinia o tej "normalnej firmie" jest troszke przerobiona. Oto orginał, ktory dotyczy jak się wczytacie firmy tchibo:"Pracę w Tchibo zaczęłam z myślą, że zostanę tu tylko chwilę, a w sumie minęło już 6 lat. Pierwsze, czego się nauczyłam to przygotowywanie pysznego cappuccino, a to, co mnie zatrz­ymało na dłużej to super zespół, którym zarządzałam już po kilku miesiącach. „Menedżeryzm” spodobał mi się na kilka kolejnych lat, ale przyszedł moment, kiedy dostałam szansę zostania trenerem. Niestety….. to wciąga bez reszty J. Wreszcie jako trener odkryłam swoją pasję szkolenia i przeka­zywania wiedzy innym. Obecnie szkolę pracowników i kadrę menad­żerską, a także dzielę się swoją pasją, której na imię kawa. Zawsze, gdy rozmawiam z nowymi pracownikami mówię „Uważajcie! Tchibo wciąga, a ja jestem na to tylko jednym z wielu przykładów…”: Znam kogos kto pracowal w tchibo i wcale to nie jest normalna firma. Zreszta normalną firmę to ze świecą szukac...
    dobrzezarabiajaca

01.05.2010 22:56

moje drogie!!! trzeba troszkę myśleć!!! ja studiuję, a jednocześnie pracuję. Sprzedaż dobrze mi idzie. Tak więc i zarabiam. Z tego co wiem 2000 netto to jak na sprzedawcę w Polsce nie najgorsze zarobki. Robię plany i zawdzięczam to tylko sobie. Nie będę sprzedawcą do końca życia oczywiście. Ale póki jestem robię to najlepiej jak potrafię, a Pawo płaci mi i stać mnie na studia. Już niedługo mnie tu nie będzie ale jestem firmie wdzięczna. Mam pracę, fajną szefową, jasne zasady i dobrą premię. Uważam, że jest OK.
    powodzenia

01.05.2010 15:29

Nie wiem co próbujesz udowodnić wulgaryzmami i obrażaniem innych. Chyba tylko swój poziom... Życzę powodzenia. Z takim nastawieniem będzie Ci potrzebne.
    lola

30.04.2010 23:45

Ale wam wyprali tą resztkę mózgów. Jesteście żałosne. Gnijcie dalej w tym upadającym gów..e. Powodzenia tępaki
    :-)

30.04.2010 23:31

Mogłaś się już równie dobrze podpisać z imienia i z nazwiska!!! Odetnij w końcu pępowinę, naprawdę czas najwyższy. 5 m-cy to dużo czasu, powinnaś się już otrząsnąć. Dobra rada dla Ciebie - pracuj sobie u DS jak Ci tam dobrze i nie wtryniaj nosa w nie swoje sprawy. Wylewasz tyle żółci, że tylko głupi nie zauważyłby, jak Ci żal że już nie pracujesz w Pawo. Szkoda tylko że zawinęli Ci lokalizację. Powodzenia
    trula

30.04.2010 21:12

Jeśli sprzedawałaś podobnie jak się obnażasz to widocznie jesteś cienka jak barszcz. "Firma to ludzie" i mam nadzieję że nie ma cię wśród nas bo nie rozumiesz tego znaczenia. Moja rada: zmień hormony i idź na kasę do biedronki. Przerzucisz kilka palet i przejdzie ci złość.
    pawo

28.04.2010 20:53

DNO, DNO I JESZCZE RAZ DNO! GDZIE ONI ZNAJDUJĄ TĄ KADRĘ KIEROWNICZĄ? PRZECIEŻ TAKICH "MISTRZÓW" TO ZE ŚWIECĄ SZUKAĆ!!!!!!!
    a co też..

22.04.2010 22:16

a co Ty też z tym PIP-em wyjeżdżasz??? pracujemy po 8 godzin dziennie, niech sobie PIP przychodzi jak chce...

22.04.2010 21:40

Szybkiej plajty i jak najczęstszych kontroli z PIP-u życzę. Ta firma to delikatnie mówiąc porażka i dramat. Po odejściu JB miało byc lepiej, a jest coraz gorzej. Gratuluję debilnych decyzji!!!! Co za żenada ....hahaha. Zamiast brać przykład z konkurencji i podglądac jak pnie sie do góry to wy opadacie na sam dół. Brawo . Tylko ludzi szkoda....
    rozczarowana

16.04.2010 20:23

uczciła, uczciła...i wiele łez równiez wylała... nam tez nie potrzeba było pozwolenia na minute ciszy w pracy, bo takowa byla, ale slyszac, w tym samym dniu , ze tylko straty i straty sa...to irytowalo...
    nicola

14.04.2010 21:31

Święte słowa Co do minuty ciszy to dla zorientowanych była w niedzielę o 12.00 i z tego co wiem obowiązywała wszystkich polaków. Miałyśmy wtedy dzień wolny i bardzo jestem ciekawa czy Rozczarowana ją uczciła czy przespała
    :-(

14.04.2010 19:36

My w naszym salonie rozpoczęłyśmy pracę w poniedziałek minutą ciszy. I nie potrzeba nam było do tego odgórnej dyrektywy. Albo ktoś ma żałobę w sercu albo nie droga koleżanko. czekanie na polecenie służbowe to dziwny sposób przeżywania tragedii. Myślę też, że czas który przeżywamy skłania też do pewnej refleksji - zajrzyjmy w głąb naszej duszy i wyciągnijmy wnioski z tego jakimi jesteśmy ludźmi zamiast kłapać dziobami bez ustanku. A może zamiast minuty ciszy uczcijmy to wydarzenie szacunkiem do innych. I zanim zaczniemy go oczekiwać od innych - sami go okażmy. Poszukajmy sensu w tej tragedii.
    ara

14.04.2010 08:50

Wczoraj dopiero dyrektor wysłał e-maila odnoszącego sie do tragedii. Wielu pracowników firm w tym sklepów nosi kir przypięty do piersi, to ładny gest, w koncu przez tydzien trwa żałoba.Niestety w Pawo życie płynie dalej i najważniejsza jest sprzedaż.Przykro

12.04.2010 21:42

Popieram w 100%. Zamknięcie centrów handlowych było decyzją odgórną i zalecaną w tej sytuacji. Nikt nie musi odpracowywac tego dnia za wyjątkiem pracowników pawo. Przykro to stwierdzić ale to obrazuje kulturę właścicieli i szacunek dla pracowników. Przecież w Chinach nie ma żałoby narodowej to dlaczego w pawo ma być. Żenada i porażka.....
    Rozczarowana

12.04.2010 19:43

w całej Polsce, jak i również na świecie...ludzie przeżywają polską tragedię. A w firmie, w której pracujemy ?? Jestem w szoku,że nie oddaliśmy hołdu nawet jedną minutą ciszy w grupie sprzedawców przed rozpoczęciem pracy,że nie dostaliśmy żadnego maila na ten temat. Strona www...również bez zmian. Wszystko to jest (...) Jedyne, o co się martwią, to aby odpracować dzień, w którym to zamknięte były centra i nie kręcił się biznes.... żenujące jest to zachowanie.

Zostaw merytoryczną opinię o Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.