Pawo Men

Kraków - Pawo (sklep)
Legnica - Pawo
Lubin - Pawo
Łódź - PAWO P.H.U.
Słupsk - Salon odzieży męskiej „PAWO"
Warszawa - Pawo
Włocławek - Pawo
Zamość - Pawo

3. Opinie o pracodawcach Pabianice
  5. Opinie o Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.

Opinie o Pawo Men Pabianice

Nie przegap nowości o Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.!

26.01.2011 11:13

W tym bałaganie ludzi traktuje się jak śmieci! W Lubinie została zatrudniona nowa managerka, która od razu poszła na chorobowe po 2 tygodniach pracy !!!!!!! Czy to normalne ?? Kim ona jest, że ma takie wielkie prawa i tak się żądzi? Przyszła, żeby siedzieć na chorobowym i wysługiwać się Asystentkami !!! To żałosne.. ale a ż strach się odezwać bo zaraz zwolnią każdego

26.01.2011 00:56

anonim - 2011-01-19 19:54:07 Noi mamy, przez jakieś frustratki zaczęły się intensywne kontrole z firmy. flustrakami to wy niedlugo bedziecie jak was wszystkich pozwalniaja za dziadostwo jakie robiecie woim asystentom :)))

26.01.2011 00:54

anonim - 2011-01-22 18:39:16 zgorzkniała to ona jest! Tylko sztucznie się uśmiecha na początku i udaje koleżankę a potem każdej tyłek obrabia do Pana dyrektora! Udaje super trenera a potem jak ktoś potrzebuje pomocy to nawet tel nie odbiera, a od tego ona chyba jest co?!?! więc nie broń jej bo taki sam leser i tylko myśli, że jej się uda to wszystko ukryć, ale nie niestety ludzie mają dosyć jej udawanej pomocy przy kimś z góry a tak to nawet ani widu ani słychu po [usunięte przez moderatora]. Jedyną osobą, którą pamiętam, która pomagała bezinteresownie i nawet po nocach można było do niej dzwonić to była [usunięte przez moderatora] z Lubina sama wszystkiego się nauczyła i najwięcej wiedziała, z każdym problemem potrafiła sobie poradzić. [usunięte przez moderatora] się jej pozbyła, bo kto mógł na nią głupot nagadać jak nie Ona (bo każdy wie, że [usunięte przez moderatora] jej nie lubiła i dobrze wiedziała co to za ziółko) i wszyscy wiedzą o tym a okazuje się, że sama nie lepsza! a ten węgiel niech załatwia po pracy gdziekolwiek by nie mieszkała!!!! hehehe nareszcie ktos jeszcze napisal prawde o niej :))) brawo!!!!!

26.01.2011 00:52

nick - 2011-01-22 19:29:36 moja droga, jestem na b-co z sytuacją w Lubinie, [usunięte przez moderatora] wyleciała za wyniki!!! Jak była [usunięte przez moderatora] to były wyniki i była premia a potem wróciła [usunięte przez moderatora] i znowu była bieda z nędzą. Taka prawda. Może i telefon odbierała ale były gołe podstawy bez premii i nic nie robiła!!! Taka prawda!!! TE KIEROWNICZKA Z LEGNICY A TY CO MYSLISZ ZE JAK W LISTOPADZIE MIALY BYC WYNIKI JAK NIC SIE NIE SPRZEDAWALO ? TYLKO NOC ZAKOPOW YLA REWELACYJNA PRZEZ 2 M-CE I TAK WIELCE ROBILAS WYNIKI . WIECEJ CIE NIE BYLO NIZ BYLAS I CO TY MOZESZ POWIEDZIEC ? TO ASYSTENCI PRACOWALI I ONI WIEDZA JAK NAPRAWDE BYLO W TYCH MIESIACACH A TY TYLKO STAL KAZALAS SOBIE NA KONIEC DNIA NA GG WYLAC BO NIE MIALAS CZASU POSIEDZIEC W ROBOCIE . A CO DO WEGLA TO NIE CHODZI O TO GDZIE MIESZKA TYLKO ZE SPRAWY PRYWATNE ZALTWIA W PRACY I NIE TYLKO WEGIEL AL I INNE SPRWY. FIRMO PAWO ZROBCIE NAOT NIESPODZIEWANY NA LEGNICE I ZOBACZYCIE JAK JEST NAPRAWDE . HURA HURA HURA MOZE I JESTEM FLUSTRATEM ALE JAK KTOS MI NADEPNIE NA ODCISK TO NIE UMIEM CZASAMI ODPUSCIC I W TYM PRZYPADKU JEST TO KIEROWNICZKA Z LEGNICY . PRZEPRASZAM WSZYTKICH OPROCZ NIEJ ZE MUSICIE TO CZYTAC ALE CHCEM PRZEKAZAC TO CO INNI TEZ PISZA ZE NIE A TO BZDURY WYSSANE Z PALCA ALE PRAWDA LUDZI KTORZY PRACOWALI W TYCH SALONACH I KTORZY NIE UMIEJA I NIE UMIELI SOBIE DAC Z TYM RADY ZE CHCECI MIC OBRA SZANOWANA PRACE Z W MIARE DOBRYMI ZAROBKAMI BO TERAZ O TO JEST BARDZO CIEZKO I CO LUDZIE SA TRAKTOWANI JAK PSY ALBO GORZEJ I WYKOPYWANI BO KOMUS SIE TWARZ NIE SPODOBALA I NIE DAJA ZADNYCH SZANS ZEBY SIE W TEJ FIRMIE ROZKRECIC I ROZWINAC A TYMBARDZIEJ NAUCZYC :) A JELI CHODZI O TELEFONY Z LUBINA DO LEGNICY TO KIEROWNICZKA [usunięte przez moderatora] ,RACJA ''NIE ODBIERLA ICH A JAK TO ROBILA TO BARDZO ZADKO '' A ILE MUSIALA SIE NAGADAC ZE :(TE [usunięte przez moderatora] LUB INNE SLOWA ) ZNOWU DZWONIA I CZEGO ZNOW CHCA... I TO MA BYC POMOC W FIRMIE TO TOTALNE CHAMSTWO I BRAK WYCHOWANIA A CO DOBRE TO JEST POLONISTKĄ I TAK SIE WYRAZA:))) OJ NIE ŁADNIE ALE TERAZ TÄ�P INNYCG NOWYC I CZEKAJ NA NOWE INFO O SOBIE NA GO WORK.PL O NAPEWNO ICH NIE ZABRAKNIE :))) CIAO

26.01.2011 00:38

XXX - 2011-01-22 16:40:41 węgiel do domu, boże to ona na wsi mieszka, fajna kierowniczka wiesniara, ha, ha wiesniara to malo powiedziane az slma z gumowcow wystaje:)))

22.01.2011 20:21

Bo [usunięte przez moderatora] trafiła na dobry miesiąc? ponoć w kolejnym już premii nie było a Ona jeszcze była i co też [usunięte przez moderatora] wina?:) [usunięte przez moderatora] była tam chyba 2 miesiące z tego co mi wiadomo więc za wiele czasu nie maiła na pokazanie czy rzeczywiście nie był to łut szczęścia więc lepiej zostawmy jej \"managerstwo\" w spokoju, bo nie ma o czym mówić:)
    przyłączam się

22.01.2011 20:21

przyłączam się do "zasmuconej". mnie też nieraz dziwi, że o ile wylewacie żal do firmy, to nigdy nie wiem, jak możecie tak jedna drugiej... Łatwo, bo anonimowo, co?
    zasmucona

22.01.2011 19:44

Swietny poziom reprezentujecie na tym forum, info dla imbecyli mieszkam w mieście, dodam dużym mieście i tez potrzebuje węgla w sezonie zimowym, ponieważ mam dom, który ogrzewany jest groszkiem czyt. węglem. Naprawdę wielokrotnie czytam to forum i zastanawiam się czy Wy tak naprawdę czy tylko udajecie.
    nick

22.01.2011 19:29

nick

22.01.2011 17:46

wieśniara to jesteś TY.. Ja dałabym wszystko aby uciec z bloków do domu na wsi, także w tej kwestii zazdroszczę, jeśli ktoś ma tyle szczęścia. Dobra rada dla managerki z Legnicy - mam nadzieje, że nie przejmujesz się tą bandą zgorzkniałych, zdesperowanych i znudzonych życiem kretynek.
    XXX

22.01.2011 16:40

węgiel do domu, boże to ona na wsi mieszka, fajna kierowniczka [usunięte przez moderatora], ha, ha

22.01.2011 00:32

... - 2011-01-04 19:58:55 nie wiecie, ze w tej firmie robi jedna osoba wszystko? zamiast sprzedawcy czy managera na papierze powinniśmy mieć - specjalista ds. marketingu, bo w innych firmach się tym zajmują odpowiednie osoby a nie manager czy sprzedawca:) ale liczy się pchanie kasy do własnej kieszeni i obwinianie innych za swoje nieodpowiednie decyzje;) a Pani Manager z Legnicy to powinna się schować ze swoją dumną buziunią bo następna, która wyżej sra niż głowe ma taka mądra to niech sama sobie łazi i rozdaje kuponiki bo my tu jesteśmy sprzedawcami w salonie a nie od latania po mieście. oby w pierwszej kolejnosci w kontroli salonow przetrzepali z calosci standardow ( i dac jej 3 dni na ich nauczenie co do slowa ktore tam pisze!!!! bo sama nawet nie zna wszykich towarow na sklepie a zwlaszcza lini tak jak w koszulach )[usunięte przez moderatora] kierowniczke z legnicy bo jak to pisze wyzej \\\'\\\'ktora wyzej sra niz glowe ma\\\'\\\' a w sumie wiecej jej nie ma w salonie niz jest bo lata wiecznie po sklepach po galerii piastow albo zalatwia swoje osobiste sprawy takie jak np wegiel do domu:)))) do roboty kierowniczko

20.01.2011 15:00

Nie tylko managerów. Sprzedawcy myślisz, ze tak super znają standardy?? Narzekacie na tych managerów a oni zarabiają 150 zł wiecej a to co mają robić to jakiś koszmar to chyba troszkę mało sprawiedliwe co nie? Nie jest Ich wina tylko tych a górze!!! oni zamiast tam zorganizować sobie sztab ludzi, którzy powinni się zajmować tym co trzeba to wysługują się managerami i sprzedawcami. W innych sklepach jakoś manager nie musi zajmować się pozyskiwaniem klientów, roznosić chorych ulotek i całej reszty bzdur upokarzając się! Mają od tego ludzi i stworzony do tego dział!!!!! a Manager siedzi w sklepie i go nadzoruje tak jak być powinno! Tylko, ze tutaj nigdy się tego nie zrozumie bo ie mają na to pieniędzy i ratują swój tyłek kosztem innych, obrażając, poniżając, wykorzystując na każdy możliwy sposób.... lecz w nich nie leży żadna wina to oczywiście wszystko źle robią ludzie, który zostali przyjęci do sprzedawania a muszą zajmować się sprawami reklam i setką innych rzeczy, na które nawet nie zostali przygotowani:) a takimi rzeczami powinni zajmować się odpowiednio wyspecjalizowani ludzie czy nie tak??

19.01.2011 21:06

I bardzo dobrze, ze są kontrole!!! Lepiej późno niż wcale, powinni wszystkich menagerów przemielić ze znajomości standardów firmy to by się dowiedzieli kogo zatrudniają. Życzę powodzenia w podniesieniu morale pracowników i naprawy pieknej opinii jaka sobie wyrobili w ciągu 2 ostatnich lat. HAHAHA

19.01.2011 19:54

Noi mamy, przez jakieś frustratki zaczęły się intensywne kontrole z firmy.

19.01.2011 16:24

czasem niech żadna genialna się nie znajdzie i nie pisze żadnych maili do DIKE:) bo to może być podpucha i polecą wszyscy, którzy napisali:)

18.01.2011 19:47

Wywalić na zbity pysk!!!! To samo zrobić w Katowicach!!!! Gnać leserów, którym się wydaje że na cudzych plecach zrobią karierę!!! Wielkie mi panie menager, nieznajace standardów i unikające roboty. Do rynsztoka nimi!!!!
    DIKE

18.01.2011 06:09

Witam, Jeśli jesteście poszkodowani przez Pawo w jakikolwiek sposób i chcecie aby warunki pracy w tej firmie się zmieniły to bardzo proszę o krótki opis sytuacji. Pomogę Wam :) Gwarantuję pełną dyskrecję jak i 100% skuteczność działania. Oto mój adres mailowy [usunięte przez moderatora]
    mróweczka

18.01.2011 01:50

Widze [usunięte przez moderatora] z Legnicy ze jestes pierwsza na odstrzał bo masz juz tak zjechana opinie ze szkoda gadac, zanizasz standardy w firmie Pawo.! moze juz szukaj jakiejs innej roboty bo tylko patrzec jak dostatniesz list motywacyjny ze zwolnieniem
    nik

18.01.2011 01:43

własnie swiete slowa ''nie potrafia spojzec w oczy'' jak zwalniaja pracownikow. kierowniczka z legnicy to samo robi ucieka do domu i przekazuje info innym pracownikom zeby danego skasowanego pracownika powiadomili o decyzji kierownika. wrrrrrrr jak czytam to co pisza inni o dobrej stronie PAWO to stwierdzam ze to chyba zart . bezstresowa, spokojna itp... to bzdury , ja schudlem przez mobing i ganianie mnie jak psa 6 kg w ciagu miesiaca nie polecam tej firmy bo tylko pieknie gadaja a (usunięte przez administratora) robia a wymagania maja jak krolowa elzbieta. 3 dni szkolenia w firmie gdzie trzeba nauczyc sie wszystkiego , kasa, paczki, towar,standardy (ktore sa powalone),salon, asortyment, nazwiska kadrowej, szwaczki, itd.. ( komu to potrzebne? klentowi???) itp... jakas idotyczna osoba to wymyslila ,przez 3 m-c na okresie probnym jeszcze ludzie maja jakies tam braki a tu chca w 3 dni wszystkiego zeby sie nowy pracownik nauczyl buha ha ha

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Pawo Men?

Kontakt - Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.

Gen. Władysława Sikorskiego 23/39 95-200 Pabianice

Branża główna: Moda, projektowanie
    !

16.01.2011 18:20

Chyba na [usunięte przez moderatora] znowu promocja była bo pawo w całej Polsce pracowników szuka:). Szkoda tylko tych ludzi, którzy wylecieli na zbity pysk za nic. Na pewno zostali zwolnieni poprzez e-maila bo w tej firmie pracuje banda tchórzy, którzy nie potrafią spojrzeć pracownikowi w oczy
    iga

14.01.2011 20:45

Ta marka ma taką jakość jak dbałość o pracownika - czyli zerową!!!!!!!
    mia

06.01.2011 20:08

zamiast porządnej reklamy nas wykorzystuja do roznoszenia ulotek za darmo. Marketing w tej firmie jest do bani i tyle. Klient z kasą i na poziomie nie bedzie u nas kupował, tylko taki ktory czycha na promocje. Na wiecznych przecenach marki sie nie zbuduje, tylko na jakosci i reklamie w mediach.
    ...

06.01.2011 13:15

ojj chyba podsunęłaś im kolejny pomysł;) czekajmy na kolejne decyzje hehe
    !!!

05.01.2011 21:12

Alle jazda !!!! Wkrótce każą wam roznosić kuponiki po noclegowniach dla bezdomnych i w niedzielę stać pod kościołami i zaczepiac ludzi po mszy!!!! Niezły szajs się zrobił!!!!! Trzeba mieć móżdżek wielkosci fistaszka żeby wymyślić takie akcje!!!! Pozdrowionka
    ...

04.01.2011 19:58

04.01.2011 17:50

owe buciki kosztuja u samego producenta 150 zl a PAWO sprzedaje po 369zl ale ździerstwo

04.01.2011 11:48

dokładnie pamietam jak to czytała pani kierownik z legnicy i smiala sie ale ja juz wiedzialem ze to prawda :))))
    byly pracownik legnica pawo

04.01.2011 11:43

swieta racja mi to kazała pani kierowik w legnicy pojsc do radia legnica zeby zaniesc kupony to dobrze ze nie kazali isc do radia Maryja tam moze mochery y ich lepiej odebrali:)))
    i

31.12.2010 14:29

A ja kiedyś miałam pracowitą i solidną kierowniczkę i zwolnili ją po kilku latach "bo się nie nadawała"!!! Zatrudnili lesera i im jest dobrze. To po co ja się mam wychylać, ze mam lesera w salonie jak oni zwolnią mnie a nie ją. Ta firma jest chora a decyzje podejmowane są od[usunięte przez moderatora] strony. Masakra
    iwa

29.12.2010 18:44

To coś się zmieniło????

29.12.2010 12:29

Wariatki.... zajmijcie się tym co jest, a nie tym co było.
    iwa

27.12.2010 21:43

A co? Może się mylę? Przeczytaj to forum ze zrozumieniem, a dopiero potem się unoś.

26.12.2010 20:07

Ania z Edzią jakie to żałosne. A Edzia powinna wylecieć jako druga !!!!! siedzenie na tyłku (w dosłownym tego słowa znaczeniu) i bieganie co 5 min na fajeczke to nie sposob na robienie wynikow !!!!! Oj przydalby sie nalot na ten Lubin.
    święta:-)

19.12.2010 22:07

podobno paczki ze słodyczami, a co?

17.12.2010 14:37

Jak to częściej wyjazdy do spa???????? Wasza firma coś takiego organizuje? super
    K

16.12.2010 22:43

firma powinna częściej organizować wyjazdy do spa, może wtedy dziewczyna się ogarnie. HAŃBA DLA FIRMY!!!
    K

15.12.2010 23:41

to się porobiło. forum aż huczy... ja pracuję w tej firmie od jakiegoś czasu i dziwi mnie jedna rzecz - jak to możliwe, że w firmie zajmującej się obsługą mężczyzn (głównie) szkolenia prowadzone są przez trenera, który delikatnie mówiąc nie dba o higienę osobistą!
    ja

08.12.2010 14:21

i ta Twoja gadka.... jakbym widziała maile od Dyrektora, skóra ściągnięta z MK, ciekawe co Ci dodaje do herbatki?:)

07.12.2010 22:38

QQ - wracaj do biedronki - przeciez tam masz same zdrowe i polskie a i czasem na kasie dadza sie wysikac. Nie ma jak na wsi - prawda QQ?.

Zostaw merytoryczną opinię o Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.