Chyba napisała to sama zainteresowana skoro tak wychwala te "uf" nowe panie :) po 1 musisz moja droga zaczerpnąć trochę lekcji z ortografii bo słowo przez Ciebie napisane powinno się pisać "ów" a nie "uf" - co to w ogóle za wyraz? Wątpię żeby wchodził tutaj na forum ktoś z klientów i wypisywał takie brednie... to raczej sami pracownicy to wszystko wypisują! No ale żeby aż tak sobie posłodzić.. ja wiem że cukier drożeje no ale to już jest żałosne! Może sama zasięgnij porady psychologa?
Pozwól, że zacytuje Twoje słowa: "uważam że osoby, które obwiniają, obrażają są pozbawione własnych ambicji, mają zaburzenia własnej osobowości może pora iść na rozmowę do poradni psychologicznej o ile nie jest za późno(...)" - no a Ty wypisując to wszystko to może nikogo nie obrażasz? Skąd możesz wiedzieć co młoda, młodsza od Ciebie dziewczyna wie o życiu? Może po prostu zazdrość Cię zżera, że czas tak szybko i nieubłaganie leci.. Nie obrażaj dziewczyn młodszych od siebie, bo kiedyś sama byłaś młoda i na pewno byś tego nie chciała.
Powtarzam raz jeszcze, zajmij się jedna z drugą sobą i swoimi obowiązkami w pracy, nie oczerniaj młodszych od siebie. Co to ma znaczyć, że młoda osoba bez doświadczenia życiowego? Na każdego przyjdzie czas, aby wszystkiego w życiu doświadczyć. I uwierz mi, że młode osoby też mają swoją obowiązki! Może Ty w tym wieku obijałaś się i leżałaś brzuchem do góry zbijając bąki, ale to już nie te czasy..
Moje skromne zdanie na ten temat jest takie, że Panie które trafiły do salonu są przesiąknięte zazdrością. Tuniki za tyłek.. hmm no one nie ubiorą takich bo chyba mają lustro w domu i wiedzą jak by się w nich prezentowały tak?
I jeszcze jedno, co znaczy wyrażenie: "zazdrość zdziera innych" bo ja mimo, że jestem MŁODA to znam inne: "zazdrość zżera" - normalnie wieś tańczy i śpiewa! Amen.