Pawo

Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Legnica
  5. Opinie o Pawo

Opinie o Pawo Legnica

WebsiteIconPawo Men Sp. z o.o. sp.k.

ReviewUserIconGrazyna

16.06.2020 05:49

Najlepszy sklep męski EVER!! Cudowna obsługa.Najwazniejsze że ubrałam synka do komunii. WCHODZISZ I WYCHODZISZ!!!

ReviewUserIconbye

11.05.2016 09:38

Wiadomo, że kreatywność powinna być w każdym działaniu, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne teraz.

20.07.2015 22:13

Nie zauważyłam tutaj opinii pracy w PAWO w Poznaniu?? Może ktoś pracował/pracuje i chciałby podzielić się opinią?? z góry dzięki, bo jak czytam wszystkie te opinie...to aż nie mam zamiaru iść jutro na rozmowe...

ReviewUserIconkostka

26.01.2015 06:50

Wloclawek, kierowniczka siedzi na tylku nic nie robiac co chwila fajka ,wychodzi z pracy szybciej pod pretekstem dziecka ,ludzie dlaczego zatrudniacie takich ludzi, skowronska tez nie byla lepsza ta to w dodatku zastraszala.lady zgaga, i to powazna, zatrudniacie egoistow i nierobow,czy wy nie widzicie co w waszej firmie sie dzieje?otworzcie oczy.
    ReviewUserIconpiotrus

01.05.2014 22:43

Mam doświadczenie w sprzedaży męskiej odzierzy.Jestem mężczyzną czy mam szansę na pracę w tej firmie ,chodzi o Legnicė.
    ReviewUserIconLola

01.05.2014 16:37

Czy w Legnicy czy w innym mieście w Pawo pracuje się tak samo, jak salon i ty wyrabia plany zarobi są ok, ale firma bardzooo duzo wymaga od pracownika np.pozyskiwanie klientów, zarówno telefonicznie, email jak i w terenie.
    ReviewUserIconrene

24.04.2014 18:37

Witam,jak się pracuje w salonie w Legnicy bo są przyjęcia

Kontakt - Pawo

Legnica

Pawo Men Sp. z o.o. sp.k.

ReviewUserIconrene

24.04.2014 18:36

Witam,jak się pracuje w salonie w Legnicy bo są przyjęcia
    ReviewUserIconklient

28.09.2013 23:09

czy pracuje jeszcze tam ta kierowniczka S. ja też chciałam tam złożyć cv ale przez tą panią nie składałam bo wiem jaka jest
    ReviewUserIconStasia

19.08.2013 23:07

Premia, stanowi % utargu jaki wyrobiłeś na swój login, "starzy" pracownicy też dostają premię.
    ReviewUserIconStasia

14.08.2013 21:32

Minimalna krajowa wpłacana na konto w terminie. I dobry gest firmy dla początkujących, będących na okresie próbnym, premia od utargu miesięcznego indywidualnego. Przesyłana kurierem z centrali, wręczana przez menadżera, ,,pod stołem", ale tylko dzielący wie na jakich zasadach przyznaje:)))))). A jak nie będą przedłużać umowy to nie dostaniesz premii i nawet się nie dowiesz, kiedy przyszła i została rozdzielona pomiędzy pracownikami. Bo po co masz dostawać premie jak nie będziesz miał przedłużonej umowy, nie potrzebujesz motywatora, bo od następnego miesiąca znajdzie się ktoś inny na Twoje miejsce.

06.05.2011 23:09

anonim - 2011-05-04 19:21:24 Właśnie prowadzona jest rekrutacja do tego sklepu, czy możecie mi powiedzieć co się stało że jest wolne stanowisko? powiem tylko tyle z kierowniczka w legnicy nikt nie wytrzyma bo jest xxxxxxxxxxxxxxxxx i tyle . poszukaj innej oferty ale nie tam

04.05.2011 19:21

ReviewUserIcon...pracownik...

08.01.2011 13:21

Hehe, jak czytam takie wypowiedzi to śmiech mnie ogarnia, niektórzy myślą, że praca polega na leżeniu i zbijaniu bąków. Zachciało się lepszych pieniędzy to trzeba było się starać - PAWO ma opinię firmy w, której trzeba(usunięte przez administratora). Niestety w każdej szanującej się branży jak chce się coś osiągnąć to trzeba mocno pracować. Dzisiaj rynek nie potrzebuje ludzi słabych i przeciętnych lecz NAJLEPSZYCH, a firmy pracowników na NAJWYŻSZYM poziomie - jeśli ktoś nie daje rady odpada i odwrotnie jeżeli mocno pracujesz to osiągasz sukces i odpowiednią gratyfikację, nie ma(usunięte przez administratora)wychodzących co rusz na fajeczkę itp. Wiele osób wylewa żale i jad, ale to osoby które same sobie sobie są winne. Prawda brutalna ale prawdziwa.

Zostaw merytoryczną opinię o Pawo

Nie przegap nowości o Pawo!