Grupa Eurocash S.A.

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 281 ocen.

Grupa Eurocash S.A.
3 281 6 1

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Hanna

@Zainteresowany, już ponad miesiąc upłynął od zamieszczenia Twojego pytania na tym forum odnośnie do warunków zatrudnienia w Grupa Eurocash. Do tego momentu na pewno udało Ci się zdobyć interesujące Cię informacje. Czy mógłbyś je zamieścić na tym forum? Będą istotne dla osób, które również chciałyby zatrudnić się w podobnym charakterze w tej firmie jak Ty.

Tobiasz

Nie polecam pracy w tej firmie ponieważ kierowca robi wszystko liczy pakuje ładuje, ciężka fizycznie słabo płatna co chwile oferty pracy ze szukają kierowców nie polecam . Pytanie moje od kiedy kierowca robi wszystko chyba tylko tam gdzie brakuje magazynierów Nie polecam!!!!!!!!!!!

Zainteresowany
@Tobiasz 15.04.2017 15:40

A jak wyglądają warunki zatrudnienia i kasa dla kierowcy - tylko szczerzę i konkretnie proszę.

zainteresowany

Witam wszystkich , zostałem zaproszony na rozmowę na szefa ekipy , czy ktoś może mi napisać jak płacą i jak wygląda praca i ile ludzi mam pod sobą z góry dziękuję za info

Tomek
@zainteresowany 01.02.2018 12:36

2800 z czego polowa to premia plus z 200 zl ( nocki absencja)podobno. Około 20 osób .

Zainteresowany
@zainteresowany 01.02.2018 12:36

2800 z czego połowa to premia - czyli najniższa krajowa na papier a reszta w kopercie? Czy całość do ubruttowienia i legal? A jak zatrudniają na pełen czy 3/4 etatu? Kumpel co tu sporo wcześniej pracował mówił o jakis potronceniach - potwierdzasz a jak tak to za co? Z góry dzięki za info.

Zainteresowany

Witam. Tylko proszę naprawdę o konkrety a nie jakieś ogólniki - jak wyglądają zarobki na magazynie we Wrocławiu? Finansowo warto, o inne warunki nie pytam.

Zainteresowany
@Zainteresowany 15.03.2018 18:46

Przepraszam nie dopowiedziałem, nie na szefa ekipy (to wcześniej było) tylko niżej.

Notak

Byłam zatrudniona kilka miesięcy, nigdy w tak chorej firmie nie byłam. Bajzel, dwulicowość,obgadywanie innych. Szczególnie osoby z biura,które dostały się na stołek bo maja znajomosci(mamusie) osoby są na stołkach które nie maja kompletnie pojęcia o stanowisku. Menedżer porażka... współczuje tylko kierowcom bo maja naprawdę przesrane pracować w tym zawodzie w tej firmie. Nie wiem jak na magazynie, ale w biurze nie polecam.

anonymous
@Notak 13.03.2018 13:44

"Byłam zatrudniona kilka miesięcy" - czyli sama nie odeszłaś a zostałaś zwolniona. Biedne dziecko teraz się użala jaka to zła firma, a gdzie wpisy jak to źle z tych kilku miesięcy??? Nie było bo fajna posadka ale się pracować nie chciało i zwolnili biedulkę nieuczciwi źli ludzie :)

Notak
@anonymous 13.03.2018 17:40

A widzisz, jednak nie zwolnili. Bo umowa była na określony czas i się skończyła. Od początku było wiadomo na jaki okres będę zatrudniona bez możliwości przedłużenia ;) poza tym nie widziałam, żeby jakakolwiek osoba,która przychodziła do biura zachwalała owa firmę. Wręcz przeciwnie. Tak wiec nie jest to tylko moja opinia;)

anonymous
@Notak 13.03.2018 13:44

Nawet przy zatrudnieniu na czas określony istnieje coś takiego jak rozwiązanie umowy o pracę, więc jeśli rzeczywiście było tak źle jak piszesz dlaczego nie wypowiedziałaś? Pracy naokoło jest pod dostatkiem teraz jest nawet czas pracownika a nie pracodawcy więc warto z tego korzystać. Albo nie wiesz co się dzieję naokoło albo szukasz lekkiej pracy za ogromne pieniądze - powodzenia.

Hanna

@zainteresowany, jak ocenisz poziom merytoryczny rozmowy w Grupa Eurocash S.A., na którą zostałeś zaproszony? Jakie pytania zostały Ci na niej zadane? Dobrze by było gdybyś zdecydował się zrelacjonować przebieg tej rozmowy pozostałym użytkownikom tego forum.

Hanna

@Pit, jeżeli Twoim zdaniem spotkania organizowane przez Grupa Eurocash S.A. nie mają wiele wspólnego z integracją, to w takim razie, jaki mają charakter? Jaka atmosfera na nich panuje?

Hanna

Ze strony internetowej Grupa Eurocash S.A. wynika, że pracodawca organizuje imprezy świąteczne swoim pracownikom. Bywaliście na takich uroczystościach? Jakie są Wasze odczucia? Była to jakaś forma integracji?

Pit
@Hanna 06.11.2017 12:05

To jest robione na przysłowiowe odp... w takim terminie że katolik nie tańczy bo post,

Pit
@Hanna 06.11.2017 12:05

Ludzie nie mieli latami podwyżek, a to jest rzecz z której nie każdy korzysta nie ma to wiele wspólnego z integracją

Waldek

Jaka jest przyczyna, że tak dawno nikt nie pisał na forum?

Hanna

@Tobiasz wnioskuję, że pracowałeś na stanowisku: kierowca. Czy przy omawianiu warunków umowy ze swoim przełożonym nie zostałeś powiadomiony o obowiązkach, które teraz wykonujesz?

Hanna

Zaglądaliście już w nowe oferty pracy Eurocash S.A.? Znajdziecie je http://www.gowork.pl/praca/eurocash-s.a.;pr - zaciekawiła Was któraś z nich? ;)

Waldek

Ile może zarobić kierowca w Eurocash-u w Łodzi? Jakie stawiają wymagania? Wiem, że to dobra firma i chciałbym przejść ale muszę się zorientować jakie są finanse. Będę wdzięczny jeśli ktoś mi podpowie.

zainteresowana

Może ktoś napisze jak pracuje się na stanowiskach biurowych w Eurocash ? np. w kadrach i płacach ? Od dłuższego czasu wciąż jest oferta na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac ? Proszę o jakąś informację czy warto startować na to stanowisko ...

sifn

Tylko, że na specjalistę musisz mieć wykształcenie wyższe

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik ec

Paliwo tankujesz na flote, masz karte firmowa. Na swieta teraz bylo 300 zl na zakupy w hali Eurocash. Ja polecam jestem zadowolona z tej pracy.

sentymentalny

jak cudowne masz wspomnienia i wciąż nimi żyjesz ps. czytałeś nowy numer Faktu? jest wspaniały artykuł jak syn pobił matkę krakowską podsuszaną, koniecznie przeczytaj na kiblu

Wózkowy sektorowy:)

Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Byłem jednym z pierwszych pracowników zatrudnionych w nowo powstającym wrocławskim oddziale Tradis. Część załogi była ze starego Sydo (np Marcin "tefałenik" czy Arek "eminem") a część nowych pracowników. I zwisa mi to, kto teraz prowadzi rozmowy. Wtedy była to zajebista blondynka - może i z agencji rekrutacyjnej ale kogo to obchodzi. Miałem normalną umowę o pracę z Tradis. Pomykałem sobie widlaczkiem "Junga", woziłem palety z doków na regały l uzupełniałem komis. I miałem za to co miesiąc 2500 zł na koncie. Ponad 7 lat temu! A tak poza tym - tzw "kierownicy logistyki" zmieniali się co chwilę - sam przeżyłem ze czterech. I nawet jedną babkę przysłali chyba z Lublina ale nie pamiętam co się z nią stało.

mały

Każdy z potencjalnych pracowników zapraszany jest na rozmowę z Kierownikiem Logistyki i jest to mężczyzna. Jeśli rozmawiałeś z kobietą, to najprawdopodobniej z babką z agencji pracy, a tam stawki są zdecydowanie niższe. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

mały -wredny-w-zielonych-spodniach

Skoro "wyszłeś" to nie dziw się że Ci tylko tyle dali...

Janusz

Byłem na rozmowie o prace na stanowisko magazynier a babka mi mówi że 1300 na rękę umowa na 2 miesiąc ale czasem pracuje sie 10-12 godzin jak jest robota i jak cos uszkodze to mi za to potrącą po czym wstałem zrobiłem w tył zwrot i wyszłem bo chyba se jaja robią...

Wózkowy sektorowy:)

Pracowałem w Tradis od początku tzn wakacje 2008 (jeszcze hale sprzątaliśmy i regały montowaliśmy. Niestety po paru miesiącach padło zdrowie i po pracy... Zarobki były w porządku (2500 na rękę - 2008r). Kierownicy - ci z "akwarium" i wyżsi często się zmieniali ale jak ktoś robił swoje to nie było żadnych problemów. Jeśli jeszcze ktoś z tamtych czasów pracuje po pozdro dla Przemka, Marcina Subzdy, Krecika i reszty

kat

Wszystko się zgadza,nadgodziny,pieniądze i to jak praca wygląda jest powiedziane na początku.Tylko nikt nie informuje,że ludzie,którzy są kierownikami na poszczególnych zmianach to jest dno i patologia społeczna.Totalny psychiatryk:)Pracowałem tam prawie trzy lata,intelektualna rzeżnia, ale wartościowe przyjaznie zostały.NA POHYBEL SKUR...SYNOM!

Harata

Aleś pudzian się wystraszył jak cie rozpoznali hahahaha. Praca nie należy do lekkich,ale każdy kto przychodzi wie to z góry .Wszystko jest czarno na biały że mogą być nadgodziny( i to w dużej liczbie)Nikt na pewno nie zostaje 12 h( no chyba że chce ,zdarzają się takie przypadki)ale 10 h to teraz minimum.Zarobki z nadgodzinami w tamtym miesiącu już zahaczyły o najniższą w Niemczech 800-950 euro na rękę.Więc chyba nieźle.

lorek

Koza woli chłopców

krawat
@lorek 26.07.2015 15:28

Ktoto koza?

lkj

Subzda to śmieć

anonim

(usunięte przez administratora)

karol

Dlaczego?

babalubaba

Dno i syf

uffffff

W tej firmie pracowałem kilka lat, praktycznie od samego początku. Szczęśliwie od 4 lat robię coś przyjemniejszego. Faktycznie robota była ciężka a jak zasuwałeś 8 godzin paleciakiem a kier. Kucz.a, który notabene gdy jeszcze pracował na hali był mistrzem opierrrdalania się; mówił jest potrzeba żebyś został jeszcze 4 godziny krew zalewala.... Żaden z kier zmian A B C nie potrafil normalnego grafiku sklecic. awansować mogli tylko ci z giętkim językiem. Owszem czas spędzony w tej firmie nie był zły ponieważ poznałem wtedy fantastycznych kumpli. Pozdrawiam Songa, Kulkę, Fifiego, Marcina, Tomka, Łukasza, Nemsia, Adama i innych którzy pracowali z uśmiechem w tej padace do roku 2011. I jescze jedno KUCZ.A zliwiduj tą dziarę skorpiona z ręki.

Cliff

Pudzian ale Ty pierdoły opowiadasz. Nie wciskaj kitów ludziom. Fakt praca nie należy do przyjemnych ale gdy dostajesz 2700 zł na konto to już inna sprawa. Wiem kim jesteś, pracowałeś na zmianie B u Harpuna. Osiłek, który w rok z chudzielca zrobił się ala Pudzian. Nic tylko sterydy i koks. A to że nie potrafiłeś wyrobić normy i zarobić porządne pieniądzę to już nie moja wina. Co chwile lądowałeś na L4. Nikt tam nie straszy zwolnieniem, jeśli jesteś w porządku pracownkiem i robisz co należy nikt Cię nie zwolni. A Ty widać do ludzi pracy nie należałeś. Żal.

Pudzian
@Cliff 14.04.2015 20:01

Uuu... widzę, że wiesz do kogo i o kim piszesz. Tylko, że ja nie jestem jakimś pakerem i pracowałem na zmianie A u Szw... Jeździłem na wózku a z doskoku, jak nie było już co robić kompletowałem. Z tym 2700 to Cię nieźle poniosło :-D :-D :-D

hvcghvf

Darmozjadów i matołów banda.Mówię tutaj o szwalskim,szybkowskim kretynie i wariacie subzdzie.Pracownicy często są w porządku i inteligentni.Ogólnie szkoda czasu i zdrowia.

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.