Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.

Waldek
użytkownik zarejestrowany

Jaka jest przyczyna, że tak dawno nikt nie pisał na forum?

Hanna
użytkownik zarejestrowany

@Tobiasz wnioskuję, że pracowałeś na stanowisku: kierowca. Czy przy omawianiu warunków umowy ze swoim przełożonym nie zostałeś powiadomiony o obowiązkach, które teraz wykonujesz?

Tobiasz

Nie polecam pracy w tej firmie ponieważ kierowca robi wszystko liczy pakuje ładuje, ciężka fizycznie słabo płatna co chwile oferty pracy ze szukają kierowców nie polecam . Pytanie moje od kiedy kierowca robi wszystko chyba tylko tam gdzie brakuje magazynierów Nie polecam!!!!!!!!!!!

Hanna
użytkownik zarejestrowany

Zaglądaliście już w nowe oferty pracy Eurocash S.A.? Znajdziecie je http://www.gowork.pl/praca/eurocash-s.a.;pr - zaciekawiła Was któraś z nich? ;)

Waldek
użytkownik zarejestrowany

Ile może zarobić kierowca w Eurocash-u w Łodzi? Jakie stawiają wymagania? Wiem, że to dobra firma i chciałbym przejść ale muszę się zorientować jakie są finanse. Będę wdzięczny jeśli ktoś mi podpowie.

zainteresowana

Może ktoś napisze jak pracuje się na stanowiskach biurowych w Eurocash ? np. w kadrach i płacach ? Od dłuższego czasu wciąż jest oferta na stanowisko specjalisty ds. kadr i płac ? Proszę o jakąś informację czy warto startować na to stanowisko ...

sifn
użytkownik zarejestrowany

Tylko, że na specjalistę musisz mieć wykształcenie wyższe

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

pracownik ec

Paliwo tankujesz na flote, masz karte firmowa. Na swieta teraz bylo 300 zl na zakupy w hali Eurocash. Ja polecam jestem zadowolona z tej pracy.

sentymentalny

jak cudowne masz wspomnienia i wciąż nimi żyjesz ps. czytałeś nowy numer Faktu? jest wspaniały artykuł jak syn pobił matkę krakowską podsuszaną, koniecznie przeczytaj na kiblu

Wózkowy sektorowy:)

Chyba czegoś nie zrozumiałeś. Byłem jednym z pierwszych pracowników zatrudnionych w nowo powstającym wrocławskim oddziale Tradis. Część załogi była ze starego Sydo (np Marcin "tefałenik" czy Arek "eminem") a część nowych pracowników. I zwisa mi to, kto teraz prowadzi rozmowy. Wtedy była to zajebista blondynka - może i z agencji rekrutacyjnej ale kogo to obchodzi. Miałem normalną umowę o pracę z Tradis. Pomykałem sobie widlaczkiem "Junga", woziłem palety z doków na regały l uzupełniałem komis. I miałem za to co miesiąc 2500 zł na koncie. Ponad 7 lat temu! A tak poza tym - tzw "kierownicy logistyki" zmieniali się co chwilę - sam przeżyłem ze czterech. I nawet jedną babkę przysłali chyba z Lublina ale nie pamiętam co się z nią stało.

mały

Każdy z potencjalnych pracowników zapraszany jest na rozmowę z Kierownikiem Logistyki i jest to mężczyzna. Jeśli rozmawiałeś z kobietą, to najprawdopodobniej z babką z agencji pracy, a tam stawki są zdecydowanie niższe. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

mały -wredny-w-zielonych-spodniach

Skoro "wyszłeś" to nie dziw się że Ci tylko tyle dali...

Janusz

Byłem na rozmowie o prace na stanowisko magazynier a babka mi mówi że 1300 na rękę umowa na 2 miesiąc ale czasem pracuje sie 10-12 godzin jak jest robota i jak cos uszkodze to mi za to potrącą po czym wstałem zrobiłem w tył zwrot i wyszłem bo chyba se jaja robią...

Wózkowy sektorowy:)

Pracowałem w Tradis od początku tzn wakacje 2008 (jeszcze hale sprzątaliśmy i regały montowaliśmy. Niestety po paru miesiącach padło zdrowie i po pracy... Zarobki były w porządku (2500 na rękę - 2008r). Kierownicy - ci z "akwarium" i wyżsi często się zmieniali ale jak ktoś robił swoje to nie było żadnych problemów. Jeśli jeszcze ktoś z tamtych czasów pracuje po pozdro dla Przemka, Marcina Subzdy, Krecika i reszty

kat

Wszystko się zgadza,nadgodziny,pieniądze i to jak praca wygląda jest powiedziane na początku.Tylko nikt nie informuje,że ludzie,którzy są kierownikami na poszczególnych zmianach to jest dno i patologia społeczna.Totalny psychiatryk:)Pracowałem tam prawie trzy lata,intelektualna rzeżnia, ale wartościowe przyjaznie zostały.NA POHYBEL SKUR...SYNOM!

Harata

Aleś pudzian się wystraszył jak cie rozpoznali hahahaha. Praca nie należy do lekkich,ale każdy kto przychodzi wie to z góry .Wszystko jest czarno na biały że mogą być nadgodziny( i to w dużej liczbie)Nikt na pewno nie zostaje 12 h( no chyba że chce ,zdarzają się takie przypadki)ale 10 h to teraz minimum.Zarobki z nadgodzinami w tamtym miesiącu już zahaczyły o najniższą w Niemczech 800-950 euro na rękę.Więc chyba nieźle.

lorek

Koza woli chłopców

krawat
@lorek 26.07.2015, 15:28
Koza woli chłopców

Ktoto koza?

lkj

Subzda to śmieć

anonim

(usunięte przez administratora)

karol

Dlaczego?

babalubaba

Dno i syf

uffffff

W tej firmie pracowałem kilka lat, praktycznie od samego początku. Szczęśliwie od 4 lat robię coś przyjemniejszego. Faktycznie robota była ciężka a jak zasuwałeś 8 godzin paleciakiem a kier. Kucz.a, który notabene gdy jeszcze pracował na hali był mistrzem opierrrdalania się; mówił jest potrzeba żebyś został jeszcze 4 godziny krew zalewala.... Żaden z kier zmian A B C nie potrafil normalnego grafiku sklecic. awansować mogli tylko ci z giętkim językiem. Owszem czas spędzony w tej firmie nie był zły ponieważ poznałem wtedy fantastycznych kumpli. Pozdrawiam Songa, Kulkę, Fifiego, Marcina, Tomka, Łukasza, Nemsia, Adama i innych którzy pracowali z uśmiechem w tej padace do roku 2011. I jescze jedno KUCZ.A zliwiduj tą dziarę skorpiona z ręki.

Cliff

Pudzian ale Ty pierdoły opowiadasz. Nie wciskaj kitów ludziom. Fakt praca nie należy do przyjemnych ale gdy dostajesz 2700 zł na konto to już inna sprawa. Wiem kim jesteś, pracowałeś na zmianie B u Harpuna. Osiłek, który w rok z chudzielca zrobił się ala Pudzian. Nic tylko sterydy i koks. A to że nie potrafiłeś wyrobić normy i zarobić porządne pieniądzę to już nie moja wina. Co chwile lądowałeś na L4. Nikt tam nie straszy zwolnieniem, jeśli jesteś w porządku pracownkiem i robisz co należy nikt Cię nie zwolni. A Ty widać do ludzi pracy nie należałeś. Żal.

Pudzian
@Cliff 14.04.2015, 20:01
Pudzian ale Ty pierdoły opowiadasz. Nie wciskaj kitów ludziom. Fakt praca nie należy do przyjemnych ale gdy dostajesz 2700 zł n...

Uuu... widzę, że wiesz do kogo i o kim piszesz. Tylko, że ja nie jestem jakimś pakerem i pracowałem na zmianie A u Szw... Jeździłem na wózku a z doskoku, jak nie było już co robić kompletowałem. Z tym 2700 to Cię nieźle poniosło :-D :-D :-D

hvcghvf

Darmozjadów i matołów banda.Mówię tutaj o szwalskim,szybkowskim kretynie i wariacie subzdzie.Pracownicy często są w porządku i inteligentni.Ogólnie szkoda czasu i zdrowia.

667

Patologia, porażka i kierownicy wariaci.Nawet dwóch prawiczków jest(Grubas ze zmiany C i drugi grubas ze zmiany A) Wszyscy wiedzą o kim mowa...Jak cudownie,że już tam nie pracuję:)

997
@667 06.03.2015, 00:07
Patologia, porażka i kierownicy wariaci.Nawet dwóch prawiczków jest(Grubas ze zmiany C i drugi grubas ze zmiany A) Wszyscy wied...

Skąd wiesz że prawiczki?

873
@997 06.03.2015, 19:06
Skąd wiesz że prawiczki?

który normalny facet zachowuje się tak jak Jurkiw? No taki, który nie przeżył jeszcze stosunku.Dziwne pytanie zadajesz.

Pudzian

Pracowałem w Tradis/Eurocash prawie dwa lata i mogę powiedzieć tylko tyle. Małe zarobki, zmuszanie do nadgodzin a i nie płacą za nie tylko wcisną wolne na chama. Nadgodziny ciśnie się na paleciakach a jak nie wyrobisz normy akordowej to zjebka od kierownika, przy czym jest straszenie zwolnieniem itp. Za jeden błąd 30 pln. do tego wbijane są błędy wirtualne których nie idzie udowodnić, że rzeczywiście został popełniony błąd. Zlecenia są edytowane podczas składania i wtedy też wpadają błędy zdarza się, że nawet kilka na jednym zleceniu. 15 minut przerwy gdzie wypisuje zejście i wejście na halę ochroniarz przy czym warto napomkąć o tym, że zanim dojdziesz do szatni i na stołówkę mija około 5 minut zostaje 10 minut na zjedzenie i powrót na halę. Jeśli przerwa będzie trwała dłużej choćby 5 minut i wychwyci to kierownik zostaje udzielona naganna z wpisem w papiery, kiedy zdarzenie się powtórzy delikwent zostaje zwolniony dyscyplinarnie za opuszczenie stanowiska pracy bez zezwolenia. Są także kary za takie rzeczy jak nie wydawanie luzów-40 pln. nie założenie kasku- 50pln. kary są dawane w zależności od humoru i sympatii kierowników jest jeszcze mnóstwo powodów dla których odradzałbym pracę we wrocławskim oddziale Tradis/Eurocash

Pudzian
@Małysz 03.03.2015, 18:22
U kogo na zmianie byłeś?

u kozy

jonasz
@Pudzian 22.03.2015, 16:07
u kozy

Który to koza?

Noname

Hahahah kto ci takich głupot naopowiadał....? Po połączeniu jest gorzej niż było mniejsze zarobki bo normy większe a pkt. za produkty i skonczone zlecenia obniżone... atmosfera w pracy do bani znajomi faworyzowani ludzie tam pracujący czasami mam wrażenie że są upośledzeni nie wiem jak mógł ich ktoś tam wgl. przyjąć chyba tylko po znajomości... NIE POLECAM...!!!!!

kawowa kawaleria
użytkownik zarejestrowany

słyszałam na mieście zdania i opinieże po tym wielkim połączeniu teraz się tam w Eurocash S.A. - Tradis dobrze żyje i podobo zarobki netto na rękę wzrosły trzykrotnie - czy to jest prawda? bo jeśli tak to ja chętnie się takiej pracy podejmę, ta matematyka mnie przekonuje.czyli ile teraz mogę od tej firmy wyciągnąć pieniędzy?

sebo

Ktos sie orientuje czy sa jeszcze przyjecia na magazyn do wrocka do tradisa ?

dj

Ja pracuje w tej firmie mi tu odpowiada prawie prawie wszystko, wszyscy moi koledzy sa po studiach roznych, maja mgr lub robia, bogate doswiadczenie naprawde i przedewszystkim, zawsze gotowi na zmiane miejca zamieszkania i gotowi na to ze firma ma inne plany wzgledem nich....czyli miales byc tu czy tam a zmiana nastepuje za 5 12.....nali kto ma u nas dzieci, bo to nie jest praca dla ludzi z dziecmi i rodzinami, ja sie tu caly czas rozwijam...pozdrawiam

jd
@dj 28.11.2014, 12:29
Ja pracuje w tej firmie mi tu odpowiada prawie prawie wszystko, wszyscy moi koledzy sa po studiach roznych, maja mgr lub robia...

Po co to piszesz Asiu? Nie odpowiada ci towarzystwo to won z podwórka!

Mirek
użytkownik zarejestrowany

Witam, pracuje ktos może jako Doradca Klienta w Eurocash? Bowiem jak wyczytałem w ofercie pracy, to oferują dość sporo. Nie dość, że zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, to i narzędzia pracy – samochód, tablet, telefon oraz bogaty pakiet socjalny. Brzmi to bardzo dobra, ile jest jednak w tym prawdy i co takiego jest w tym pakiecie socjalnym?

am
@Mirek 26.11.2014, 23:29
Witam, pracuje ktos może jako Doradca Klienta w Eurocash? Bowiem jak wyczytałem w ofercie pracy, to oferują dość sporo. Nie doś...

Prawda jest taka ze daj sobie spokoj tam jest ok, ale to praca dla ph ktorzy pracuja jyz w ec, przyjmowani sa tu ludzie z rekrutacji wewneteznej czyli z firmy....

heniek

z jakiego paragrafu maż katarzyny wlodarczyk siedzial w wiezieniu

Winsen

O kówa. Dawno nie chodziłem po tej stronie. Wiele się zmieniło, a może nie.Zmiany persony porażają. Z kontrolerki na specjalistkę działu kadr. P Darku dziękuję. Wdzięczna do .... nou comment.Druga gwiazda p.Alicja...dawna kontrolerka, była panienka kiera zmiany, obecnie szczęśliwie zakochana małżonka w tymże kieru, czy wzajemnością?. O p.Szybki również, koleś z Kauf... Darek przechodziszx samego siebie. Uważaj by ktoś nie przeszedł po tobie. Może Centrala zainteresuję się tym ..... ( słowa nie nadające się do druku }

ms
@Winsen 28.03.2014, 23:34
O kówa. Dawno nie chodziłem po tej stronie. Wiele się zmieniło, a może nie.Zmiany persony porażają. Z kontrolerki na specjalist...

NIE UNOŚ TAK SIĘ JOASIU

ss

Firma oszukuje pracowników,na pieniądzach,urlopach dosłownie na każdym kroku.Obrazu nędzy dopełniają pseudo kierownicy,są chamscy,niekompetentni i złośliwi.Ostrzegam przed podjęciem pracy w tej nieuczciwej firmie.Radzę dwa razy się zastanowić.

Alojz

Kierownicy to najwybitniejsi fachowcy. Mają ogromny autorytet i szacunek wśród pracowników. Największym GENIUSZEM jest kierownik zmiany B...Ten to ma poważanie u wszystkich swoich ludzi.Ciężko sobie na to zapracował.

Alojz

Cudowna,wspaniała firma.Bardzo kompetentni i pomocni kierownicy.W życiu czegoś takiego nie widziałem! POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!

lazy

Nie polecam. Głodowa pensja i potężny stres a premie zabierają za cokolwiek.

aaaaa

czy pracował ktos w tradisie na stanowisku asystent ds obsługi klienta? mozecie cos powiedziec o tej pracy?

bob

hej i jak było na rozmowie w lublinie? co poroponowali ?

zniesmaczony

ludzie ale tu się syf zrobił,wszyscy tylko narzekają i każdy każdemu [usunięte przez administratora] obrabia, kiedyś tu była lepsza atmosfera pracy, dostałem ostatnio życzenia na święta od byłego kierownika [usunięte przez administratora], to był gość minęło jakieś trzy lata jak nie pracuje a wciąż pamięta o życzeniach, on nie straszył i nie nękał wystarczyło że poprosił szanował ludzi więc jego szanowano, ale narobili mu koło tyłka i dostał wypowiedzenie to tylko pokazuje że dobrych pracowników tu się nie szanuje, z takim podejściem firma daleko nie zajedzie, to nie maszyny ani system tworzą firmę tylko my ludzie i to od nas zależy jak firma funkcjonuje i jak w niej nam się pracuje

były pracownik

Uciekaj z tej firmy !!! To strata czasu !!! Chyba, że coś się zmieniło ? :P

tomek

Witam,mam niedlugo rozmowe w Lublinie na przedstawiciela handlowego.Czy warto pojsc?jakie sa tam warunki?

Wielki fan skorpiona Macieja K

Ten kto dobrze pisze o tej firmie to chyba tylko pseudo kierownicy kasa jest dość dobra i to jedyny plus reszta to porażka [usunięte przez administratora] i brak szacunku [usunięte przez administratora] do pracowników ja nadal tam pracuje ale już niebawem [usunięte przez administratora]

były pracownik

NIE polecam.

spartakus

Tradis co tu dużo mowic... w zyciu takiego syfu nie widzialem zagadka jest dla mine jak ten [usunięte przez administratora] wogole funkcjonuje ludzie nie idzcie tam kołchoz to mało powiedziane każą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] c na akord po 10-12 h i wieczne pretensje mają. [usunięte przez administratora].

bezrobotny

Witam. Mam niedługo rozmowe w Tradisie na Magazyn z Panem [usunięte przez administratora], mam pytanie odnosnie pracy w firmie. Czy warto przyjsc do tradisu do pracy, czy nie. Mam na utrzymaniu male dziecko i interesuje mnie jak wyglada ogolnie praca w firmie i czy da sie pogodzic to z zyciem rodzinnym.

O2

Jest dokładnie jak mówi mój poprzednik idealnie przedstawiona sytuacja kasa nawet dobra można wyrobic swoje a jeszcze jaki plus to babki jak trochę pościemniasz to i możesz sobie na boku zaliczyć niektóre :) jeśli jestes facetem, popytaj chłopaków które to ci wskażą ;) pozdro600

były pracownik

To moze ja cos napisze. Pracowałem w tej firmie do pewnego czasu, szukając info o tradisie przed zatrudnieniem czytałem te marne posty i nie znalazłem nic wartego uwagi. Same pieniactwo i buractwo. Ale ok. Gdy szukasz pracy i tylko w tradisie chcą cię przyjać na magazyn to jak najbardziej polecam ,można iść do tradisu na okres próbny (3 mies)a w miedzyczasie wziąść zwolnienie lekarskie na 3tyg i mamy fajną wypłatke za tak anprawde 2 miesiace pracy. Ja miałem lekko ponad 5tys. z trzech wypłat a nienapracowałem się zbytnio przez te 9 tygodni, dlatego polecam. Ale trzeba sie liczyć z tym że to dziwna firma, [usunięte przez administratora] pracowników i dlatego ludzie biorą zwolnienia na zasadzie ,,oni nas robią w @#$% to my ich tez zrobimy\". Co do kierownictwa to zalezy wszystko od człowieka, część jest normalna, nie wywyższa się i traktuje ciebie jak kolegę z pracy ale są też takie przypadki które nie szanują drugiego człowieka. Z magazynierami jest podobnie, ludzie często odchodza z tej firmy, a co miesiąc widziałem kilka nowych osób na szkoleniach, więc atmosferka w pracy jest troche ,,inna\" . Duzo osob które wiedza że porobią tu tylko do końca okresu próbnego olewa ta robotę i prez to robi sie bałagan, kompletacja robi jakieś palety do h... niepodobne bo liczy sie czas i akord, Det sie z tymi paletami babra na dokach bo shitu nie puści do sklepu i traca czas a przez to mają mniejszy akord, część osób to olewa i potem palety sie [usunięte przez administratora] kierwcom w autach no i ktos wtedy ma problem. Najgorzej mają ci z kompletacji, mniej zarobiają od detowcow i dlatego robią naszybko hu...palety. A potem łańcuch zdarzeń rośnie i tylko każdy chodzi i [usunięte przez administratora] jeden na drugiego że ten partoli robote i traci czas przez to.Kontrolerki też swoje dokładaja. Ale częśc ludzi pracuje normalnie, nie utrudnia pracy innym osobom. W skrócie prace polecam, firme napewno nie mimo że ciekawie płacą. NA 3 mies wrto pzryjsc zobaczyc ten kabaret tym bardziej gdy sie nie ma innej opcji. I śmiesza mnie te niektóre posty tutaj, ludzie robia sobie żarty a niepoważne osoby sie spinają jak by ta firma to była ich rodzinna inwestycja, troche dystansu ludzie, choć cz ęśc wiadomości nie bierze się z przypadku.. Piona!

t

A ja kocham tradis i co mi zrobicie???

Były pracownik.

Nie pracuję już w Tradisie od jakiegoś czasu, lecz co jakiś czas zerkam na to formum i muszę przyznać, że nie wiele się zmieniło. Nadal analfabeci, osoby bez podstaw ortografi, wylewają najwięcej na tym forum. Nadal lubiane osoby, dogadujące się z ludzimi są niszczone - dlaczego ??? Jesteście śmieszni, szkoda mi niektórych, oby Wasze dzieci nie były tak puste jak Wy :) Pozdrwiam Wszystkich normalnych. PS: pewnie po tym wpisie zaraz mnie jakiś amator klawiatury pojedzie, więc wyprzedzając Cię analfabeto i durniu bez szkoły - WISI MI TO :)

mr. tradis

Wszyscy chyba zapomnieliśmy, że w pracy się pracuje. Druga sprawa jest taka, że dobry kierownik nie przejmuje się tym co ludzie piszą na forach, bądź jak o nim mówią w pracy. Za to powinien być cholernie sprawiedliwy, co nie pasuje ludziom, bo w różnych sytuacjach zawsze znajdzie się ktoś faktycznie poszkodowany. Taka dola kierownictwa :) nie lubimy ich, bo nikt przełożonych nigdy lubił nie będzie. To się już w szkole podstawowej zaczyna. Także kierownictwo głowy do góry i zająć się sprawami logistycznymi, a nie narzekaniem ludzi, bo to się po prostu nigdy nie skończy. Pozdrawiam całą ekipę ze zmiany A i B i C i akordowych i nieakordowych i biurowych i z magazynu (również kierownictwo). Wszyscy tam sumiennie pracujemy, więc po co sobie "robić" do własnego gniazda?

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.