system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Zielona Góra

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 250 ocen.

Opinie o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska

*

I znowu AS na Slonecznej w Gorzowie bez personelu ha ha jak chca tak maja

Arlera

Czy to prawda że as w poprzednia nd miał kontrole mocna w niedziele na Wyszyńskiego?? Jak długo będziemy musiały pracować w nd?? Przecież więcej alkoholu idzie niż fajek

vasyl

Jeszcze raz pragnę zauważyć, że Sklepy As nie są uprawnione do skorzystania ze zwolnienia ustawy o ograniczeniu handlu, ponieważ w rzeczywistości "przeważająca działalność" to sprzedaż alkoholu, a nie wyrobów tytoniowych !!! Proponuje jednak zająć się tym tematem, na pewno jest dużo ciekawszy i dotyczy wszystkich.

ego
@Nina 07.04.2018 06:43

Asy będą otwarte w wolne niedziele najpóźniej do pierwszej zmiany ustawy, tak więc się nie martwcie.

Ababa

Kolejna bardzo ciężka niedziela za nami... Jak u was? Żyjecie?

Ababa
@Ataner 09.04.2018 19:39

No raczej... kolejka przez cały czas aż na dworze więc chyba oczywiste...

ciekawski

A czy ktoś się orientuje kiedy rozpoczyna się proces w Sądzie na Pl. Słowiańskim w ZG ???

ciekawski
@* 28.03.2018 09:46

proces karny ???

Ja

Witam. Pracuje w Asię już ładnych parę lat, i co do pracy w niedzielę, my u siebie chcemy według starego grafiku. Nie rozumiem dlaczego dziewczyny chcą inaczej.Dla ścisłości też mamy rodziny, ok wolne niedziele-fajnie,ale czy któraś z Was pomyślała że jak będzie miec cały weekend wolny, tzn. piatek-sobota-niedziela, będzie okazja wyjechać z rodziną nawet na weekend nad morze, czy nawet do rodziny,gdziekolwiek,przyjdzie jej iść do pracy w sobotę na 2 zmianę, bo za tydzień tylko niedzielę ma wolną, Będziecie zadowolone?? Nie sądzę. Skoro są obejścia i możemy pracować w niedzielę, dobrze się zastanówcie czy faktycznie chcecie pracować na nowych czy na starych grafikach. Niedzielę wolne są fajne, ale zawalony cały weekend już nie. Pozdrawiam

Anonim

Czy któryś sklep ma problem z towarem który znika skrzynkami (zawsze ten sam), a biuro ma go w systemie jakby był na stanie, a był kasowany i sprzedany?

Anonin
@gall anonim 29.03.2018 16:41

pilnujemy dostaw. I nie ciagle jeden towar. Wychodzi powoli szydło z worka. Jednak wszystko zgrzewkami. Nie jest to możliwe ze ktoś kradnie bo osobiście sprzedawałem to co później okazało się być na minusie, wiec gdzie jest? Słaba sytuacja.

^

Przepis mówi wyraźnie ze do godz 14. A asy do 19.

hook
@^ 29.03.2018 13:57

Widocznie ASy są ponad prawem :)

anonymous

Hejka jestem ciekawy czy znowu obejda przepisy i w wielka sobote bedziemy pracowac normalnie

Kulka
@Nina 29.03.2018 12:59

Właśnie. Każdy sklep decyduje sam o której zamyka.Przepisu co do której ma być otwarty nie ma !!!!!

Myszkamiki

Co wy wiecie na temat pracowania w tym sklepie?! Niektórzy się udzielacie bez potrzeby bo nie jesteście pracownikami tego sklepu ja tego nie rozumiem...ja która pracuje w tym sklepie jestem za starym grafikiem bo od 7 do 15 mozna odpocząć i być w domu praktycznie cały dzień i spędzić czas z rodzina. I odwrotnie od 15 do 23 tez spędzisz czas do tej godziny 15 a jak jest otwarty na nowej zasadzie to jak tu odpocząć? Myślicie ze my jesteśmy wołami do roboty? Trzeba się załatwic i coś zjeść,i nie da sie zamknąć sklepu gdy ktoś co chwile wchodzi. I wyobrazcie sobie ze my kobiety mamy swoje sprawy kobiece i trzeba odpocząć. Śmieszne są dla mnie niektore opinie bo nie patrzycie na to ze jesteśmy po prostu zmęczone,spocone itp. A szefostwo czytając te opinie ma z was wszystkich ubaw po pachy. Pozdrawiam

anonymous

Witam jestem pracownikiem z jednych z asów, jestem rozczarowana że jednak trzeba będzie pracować w niedzielę od7do 23. Osoby które pracują w asach nie uważacie że chociaż w te dwie niedziele nie możemy pracować w nowych godzinach? Przecież i tak w ciągu tygodnia pracujemy do 23 to pytam się dlaczego tak bardzo chcialyscie pracować w niedzielę ustawowo wolne od pracy w normalnych godzin a nie do 19, nie śpieszy wam się do domu do dzieci mężów. Tylko pracować do 23 zamiast do 19? Tym bardziej że robi się coraz cieplej. Pozdrawiam

Ul
@Łukasz 21.03.2018 21:20

Trzeba gdzies dowiedziec sie jak obeszli zakaz

pracownik

Szefostwo robi co jest im wygodne a nie patrza na nas z nasza opinia sie wogole nie licza i zamiast 2niedziel wolnych mamy 1dną a nasze opinie trafiaja do kosza maja jakis kruczek ze mamy pracowac w kazda niedziele nawet kontrole wychodza okej i jak szybko morzna ze sklepu monopolowego zrobic sklep tytoniowy to jest pierwsza potrzeba polakow papierosy i hazard

Niunia

Faktycznie godzina 19.30 w niedzielę po powrocie z pracy to jest czas dla rodziny. Chyba na kolację i kąpiel przed snem. A po tym całym ruchu przez 8 godzin, gdzie drzwi od sklepu praktycznie się nie zamykają to nawet jest i ochota na aktywne spędzenie czasu z rodziną. Może i dobre rozwiązanie Ale nie dla tych pracowników którzy mają dzieci.

Niunia
@vasyl 22.03.2018 21:01

Tylko dlaczego kontrole wykazały że wszystko jest w porządku?

zawiedziona

I oczwiscie firma znalazla kruczek prawny zeb y pracowac w zakazane niedziele to jak zwykle tylko W AS ACH I NIE MA SIE CO DZIWIC ZE NIKT NIE CHCE TAM PRACOWAC

anonymous
@wendetta 12.02.2018 21:04

To znaczy że mogę odmówić przyjscia do pracy w dni ustawowo wolne od pracy.Mimo że sklep może być otwarty?

Daria

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

*
@Daria 19.03.2018 19:32

Dziewczyno gdzie ty tam sie chcez pchac

Ja

Oczywiście sklepy w Wielką Sobotę otwarte do 24.

*
@Ja 19.03.2018 11:05

To dalej dajcie sie tak wykozystywac

Ja

Jednak sklepy otwarte????

Ul
@Ja 13.03.2018 23:47

Z Jakiej racji byly otwarte ciekawe jak obeszli zakaz

Ja

Jednak sklepy otwarte ????

Ja

Jednak sklepu otwarte????

tana

Asy to skupisko najgorszego marginesu miasta, dlatego należy w nich ograniczyć sprzedaż alkoholu, aby przestały rozpijać młodzież !!!

Magda
@tana 16.02.2018 23:45

Pracuję w jednym z asów kilka razy miałam w sklepie chłopaka pod wpływem dopalaczy który stał w miejscu jak zombi nie wiem co w takim przypadku robić bo dzwoniąc na policję usłyszałam że mam go wyprowadzić bo oni nie przyjadą ostatnio zaczynam się bać o swoje bezpieczeństwo tym bardziej że każda z nas jest sama w sklepie do 23 lub 24

ja

zgadzam sie z toba Pani kierownik okropana jak jednej paracownicy brakowalo sobie brala caly czas na ranne zmiany a ja przez dwa tygodnie ciagnełam nocki bo wieczne tłumaczyła sie ze nie ma z kim dzieci zostawic i tak jest caly czas tez zostalam wykorzystana w ten sposob pracowalam w niedziele do 24 00 i w poniedzialek rano kazala mi przyjsc na rano bo poinformowala mnie o inwenturze i wręczyli mi wypowiedzenie zadrowiem przepłaciłam

Kalina
@ja 20.07.2017 12:09

Niestety ja też tak miałam ale ja byłam na tyle mądra że podeszłam sama moja kierowniczka tak ustaliła mi zmiany że same wieczorne zmiany miałam przy samotnym wychowywaniu dzieci lat teraz 6 i 4 ale do biura nie mam nic bo one dopiero później zobaczyly jak jest bo myślała że ja na to zgodę wyrażałam

zapytek

A przy akcji antyterrorystów nie zwinęli czasem Skowrońskich ?

Łukasz
@cwaniak 26.11.2017 01:41

Chodzi o Jacka Sokoła ??

miszkanka

ASy sprzedając tani alkohol skupiają wokół siebie największych nurków i meneli, stwarzając w ten sposób sytuację, że okolice w których się otwierają stają się niebezpieczne !!!

Iza

Jestem pewna, że firma nie zwalnia pracowników jak nie ma poważnych powodów.!!!

Były pracownik

A ja zostałam zwolniona będąc na L4 jako że niby sama się zwolniłam. Owszem na początku chciałam się zwolnić ale okazało.się że mam miesięczne wypowiedzenie a nie 2 tygodniowe więc nie uznają mi tego i muszę pisać nowe. Nie napisałam ,po pewnym czasie przyniosłam l4 ( nagły przypadek) a po 2 dniach dostałam świadectwo pracy. Czyli zostal mi skrócony okres wypowiedzenia. Żałosne

Byly pracownik
@Były pracownik 13.12.2017 11:23

Za to u nas w asie co miesiac inwentura i wiecznie czegos brakuje ciekawe czemu to jakas paranoja.Oszukują jak mogą

żałuję że nie zgłosiłem

widzę, że na tym portalu "misia" i "aga" bronią jak sie da aby imie firmy podtrzymać (swoją drogą ciekawe na jakich stanowiskach pracują w Asie). Pracowalem na sklepie NIESTETY. JEDEN WIELKI DRAMAT! KADROWE TO CHYBA PO PODSTAWÓWCE, JEDNA WIECZNIE OBRAŻONA A DRUGA? ZOSTAWIE TĄ PANIĄ BEZ KOMENTARZA. TOTALNE DNO. NIC ZAŁATWIĆ NIEPOTRAFI, WIECZNIE JEJ CIĘŻKO I TE PLOTY. TO JEJ ZAJĘCIE. DRODZY PRACOWNICY IDŹCIE WY W KONCU DO SĄDU WALCZCIE O SWOJE PRAWA!!!! DAJECIE SIĘ TRAKTOWAĆ JAK RYNSZTOK TO TAK BEDZIECIE TRAKTOWANI. DALEJ PRZYTAKUJCIE I UDAWAJCIE, ŻE JEST WSZYSTKO W PORZADKU I DAJCIE SIE ZAJECHAC A NAPEWNO COS WAM TO POMOŻE. ALBO LIZCIE (usunięte przez administratora) KADROWEJ ZA FRIKO. JAK DO TEJ PORY TO ROBICIE. Nie tyczy się tu to wszystkich pracownikow. Normalni się zwolnili juz dawno z tej patologii.

Miłosz

Witam. Chciałem nawiązać do sytuacji dziewczyny która przez ponad 2,5 roku wzorowo pracowała w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a 2 ostatnie miesiące ciągnęła sama sklep as 87 w Sulechowie z jak najlepszymi skutkami jak i również wspaniałym zapałem i temperamentem do pracy (robienie papierów, konwojów,jeżdżenie we własnym zakresie po dostawy papierosów na sklep nr 5 i wszystkich innych rzeczy należących do funkcji kierowniczki za który nie dostała ani grosza dodatku funkcyjnego ) w skutek czego szefostwo postanowiło odwdzięczyć się jej i po prostu zwolnić ją za to ze miała już dosyć stania po 10 godzin i się postawiła ze już nie daje rady (taki powód zwolnienia podały kadry - pierdzące w stołek "damy" W domu 11 letnie dziecko wypytuje mnie czemu mama ciągle pracuje i jej nie ma :( . Dziewczyna podając argument , iż wychowuje dziecko i nie chce stać tyle godzin w pracy usłyszała od pani Magdaleny z kadr że dziecko jest już duże ,albo niech zajmie się nim babcia (BRAWO) Dziewczyna przepracowała w ostatnim miesiącu ok. 212 godzin gdzie powinna przepracować 168 za które as nie wypłacił jej tego miesiąca pieniędzy za te nadgodziny ponieważ jest to niezgodne z prawem i postanowili rozpisać to w 3 miesięcznym okresie rozliczeniowym :) W sklepie as jest również odpowiedzialność materialna którą trzeba podpisać aby tam pracować I mimo tego ,że dziewczyna nie stoi danego dnia na kasie gdzie były braki,tylko biuro postanowiło za wszelką cenę mieć sklep otwarty w weekend przez kogoś innego na zlecenie kto nie podpisuje takiej odpowiedzialności (bo przecież kasa się liczy nie człowiek) jest pociągnięta do odpowiedzialności dziewczyna , bądz dziewczyny zatrudnione w sklepie w zależności kto ma podpisaną odpowiedzialność materialną. Także ten sklep zwany sklepem monopolowym tak jak sama nazwa wskazuje nadaje się tylko na przelew . Przestrzegam nie szukajcie tam pracy !!!!!!!!!

Inna
@Gosia-czarna- była pracownica 23.11.2017 10:00

Właśnie o pracodawcach a tu się obraża pracowników sklepu , wiem jaki był powód Pani zwolnienia nie muszą dzwonić , już pani Zosia wyżej napisala ze czytaja to osoby wyżej . A widzę że Pani lubi tu wchodzic gdzie inne pracownice się nawet nie wypowiadają na Pani temat

marysia

pani aga ktora pracuje w asie w zg sypia z dostawca na zapleczu wstyd wstyd

Gosia-czarna- była pracownica
@Mały łysy. 23.11.2017 02:11

Te swoje obelgi wciśnij sobie w (usunięte przez administratora) . Te wszystkie komentarze krytyczne z obelgami należą do Ciebie.To jest publiczne oczernianie drugiej osoby , taki -a jestes odwazny-a to w twarz trzeba było mowic a nie na stronie z opiniami o pracodawcach.Za nudne masz swoje zycie i siedzisz na takich stronkach obrazajac ludzi. Pamietaj ze to mozna zglosic na policje i wyjdzie kim jestes a wtedy splune Ci w twarz.Powodzenia i miłego pisania

hania

Ja pracoje ponad 10 lat i nsprawde nie ma co byc tak krytyczmym jest ciezko ale mozna dsc rade choc uwazam ze moglybysmy zarabiac wiecej do wykonywanej pracy

Mania
@ralph 15.10.2017 01:39

I tak dla sprostowania to ta pani tam jeszcze pracuje.

klient

W sulechowie w AS na pck pracuje Pani Jagoda K. bardzo wulgarna do klienta opryskliwa klnie urzadza burdel na sklepie .pracodawca powinien ja odwiedzic.nie pozdrawiam

Inna
@Krystian 21.11.2017 21:18

Widzę że z twojej strony jest wielka przykrość nie można powiedzieć prosto w twarz ? Tak boli ?

Zostaw opinię o system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska - Zielona Góra

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie system sp.j. Tomasz Hnidziejko, Agnieszka Skowrońska