System Sp. z o.o.

Adres: Fabryczna 17 A lok. 1, 65-410 Zielona Góra

NIP: 9291683355 KRS: 0000251738

System Sp. z o.o.
3 268 6 1

Opinie o System Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

zdziwiony
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Niedługo skończą się problemy pracownicze, ponieważ AS-ów już nie będzie :(

Pomocna?
2
Pracownica
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@zdziwiony 20.03.2019 12:43

Skąd ta pewność? Czemu miałoby nie być? Nie ma to jak pisac głupoty.

Pomocna?
TakNie
A.....
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@zdziwiony 20.03.2019 12:43

A skąd takie informacje? Wiesz coś więcej?

Pomocna?
TakNie
Ania
 Opinia
@A..... 20.03.2019 18:38

No wlasnie.Jak nie bedzie Asow??

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@zdziwiony 20.03.2019 12:43

Jakby mieli pozamykać asy to by nie zatrudniali nowych pracowników i nie tworzyli całkiem nowego stanowiska jak kasjer mobilny na który już zatrudniają osoby więc nie gadaj głupot

Pomocna?
olekx
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Pracownica 21.03.2019 23:35

No może kilka zostawią, jak na razie to co widać to zamykają na potęgę.

Pomocna?
TakNie
Była pracownica
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@olekx 23.03.2019 00:02

Zamykają na potęgę, bo pracownicy odchodzą. Ja po złożeniu wypowiedzenia po prawie 10 latach pracy nie usłyszałam żadnego miłego słowa na koniec. Kadrowa zachowała się tak jakby totalnie miała to gdzieś, totalny brak kultury. Rozumiem, że nowych pracowników mają setki i pewnie dlatego też zamykają sklepy.

Pomocna?
Rozczarowana
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Hej. Dajcie znać gdy już będziecie coś wiedzieli czy te ASy zamykają w końcu czy nie bo to jest jakiś dramat. Nie wiem czy się sama zwolnić czy poczekać na likwidację i dostać odprawę. Za luty dostałam 100zł netto premii (za cały wypracowany miesiąc) bo grafik B nie miał ani jednej pracującej niedzieli niehandlowej więc zaje*ali mi prawie całą premię. Niby takie podwyżki były a wypłata jaka była taka została. Porażka. Wszystkin odradzam zatrudnianie się w tej firmie!!

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Rozczarowana 22.03.2019 11:57

Przez to że tak ceny podniesli utargi bardzo spadły. Szef mógłby też zrobić wszystkie asy do 22 bo to niesprawiedliwe że niektórzy kończą o 22 a inni muszą do 23 lub 24 robić. Wszystkie asy powinny być do tej samej godziny otwarte

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Wypłata to porażka jestem ciekawa jak oni to liczą katastrofa a wasza opinia na temat wypłat po podwyżkach jest mniej niż było przed Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Komunikacja pracodawcą a pracownik

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Pracownik 15.03.2019 09:08

Będzie mniej bo nie mamy wypracowanych godz.w miesiącu. Porażka ten nowy grafik. A niedziele.... porażka.

Pomocna?
Ula
 Opinia

Widziałyście ogłoszenie na OLX Mobilny kasjer w AS

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Ula 08.03.2019 20:40

I na czym to ma polegać?

Pomocna?
TakNie
Ktoś
 Opinia
@Ja 08.03.2019 22:32

Poczytaj to będziesz wiedziała.

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Ktoś 10.03.2019 21:11

Nie ciebie pytałam,więc pysk.

Pomocna?
Peacownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Hej wie ktoś coś o wyplatach kiedy będą

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Peacownik 07.03.2019 13:01

Wypłaty będą pewnie jutro

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Peacownik 07.03.2019 13:01

Miał już ktoś przelew

Pomocna?
TakNie
ala
 Opinia
@Pracownik 08.03.2019 10:41

niestety nie :( ale dajcie znac jakby ktos juz mial ;)

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia
@Pracownik 08.03.2019 10:41

Wypłaty płacą już.A na przelew to chyba za wcześnie.Nie przesadzacie trochę? Tak z obsesją pytacie o te wypłaty jakby kiedyś firma nie wypłaciła na czas.Wezcie się opamietajcie.

Pomocna?
Kombinerki
 Opinia
@ala 08.03.2019 11:10

Jest wypłata

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Kombinerki 08.03.2019 14:49

I jak humory po wypłatach?

Pomocna?
Kombinerki
 Opinia
@Pracownica 08.03.2019 17:21

Nie narzekam:)

Pomocna?
kloles
 Opinia

Niby wszystkim wszystko pasuje ale nikt nie pracuje dłużej niż 2 miesiące.

Pomocna?
TakNie
Kombinerki
 Opinia
@kloles 06.03.2019 00:14

Ja pracuję ponad 4 lata ,moja koleżanka NA 2 sklepie pracuje ponad 10 lat i jakoś ŻYJEMY:)Fakt jest ciężko ,ale porównując prace np.w biedronce my mamy o niebo lepiej,nie dość ze wyplata lepsza to praca mniej stresowa,każdy jednak potrafi narzekać ,ale nic od siebie nie potrafi dać:! Nikt w asach nikogo nie 3ma więc kazdy ma prawo zmienić pracę

Pomocna?
Nina
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Kombinerki 06.03.2019 00:28

Ja pracowałam 3 lata. Właśnie złożyłam wypowiedzenie. Na moim sklepie pozostałe 2 dziewczyny z dłuższym stażem też już odchodzą. Smutne jest jednak to, że w Biedronce zarabiają więcej niż my.

Pomocna?
Kombinerki
 Opinia
@Nina 06.03.2019 12:54

Ja mam kolezanke z biedronki ,która stoi u mnie w święta i zarabia mniej ode mnie o około 400 zł chociaz jej staż pracy w biedronce to 10 lat ,więc z doświadczenia wiem że ma mniej ode mnie a zapierrr... mają mega. Każdy ma prawo do wyboru oczywiście i w każdej pracy sa plusy i minusy:)

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Kombinerki 06.03.2019 00:28

Wypłata lepsza? Hahaha nie szalej.

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Kombinerki 06.03.2019 13:32

Ty sobie żartujesz .Chyba na pół etatu zarabia mniej n8z Ty.. Nie pisz bzdur.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Od kiedy w Biedronce zarabiają mniej niż 1750 zł bo taką wypłatę dostałam w lutym

Pomocna?
Mariusz
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Co się dzieje w aAs7 w Lubibus ? chcecie wiedzieć ? No to musicie poczczekać Moje sugestie dla System Sp. z o.o.: taj, mam pracowicy layają fitmie koło hukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Lubię atmosferę w System Sp. z o.o. za: 2

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Mariusz 03.03.2019 04:55

Uuu nie pij już.

Pomocna?
Klientka
 Opinia
@Pracownica 03.03.2019 07:43

Obsługa w tym sklepie to porażka pod każdym względem

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Klientka 05.03.2019 08:44

Raczej w 90% klienci to porażka.

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Klientka 05.03.2019 08:44

Tzn. Co się dzieje?

Pomocna?
TakNie
Doris
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Wszystko zależy od obłożenia sklepu. W niektórych zapieprz w innych czytasz pół dnia książkę na zapleczu

Pomocna?
Ktoś
 Opinia

Jakaś cisza tutaj.Wszystkim pasuje nowy grafik na marzec :)?

Pomocna?
Ula
 Opinia
@Ktoś 25.02.2019 13:05

Grafik jak grafik.Nie widzę nic szczególnego.

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Ula 25.02.2019 15:17

No dokładnie. Nie jest tak źle. Jak wam coś nie pasuje to zadzwońcie do kadr i powiedźcie to coś tam podmieniają

Pomocna?
pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ktoś 25.02.2019 13:05

Nam nie pasuje ale zarząd nie odpowiedział nam na jedno pismo więc piszemy drugie bo stary grafik nam lepiej pasował a w nowym dali więcej kasy za niedziele i wy już się zgadzacie nie patrząc co będzie w lecie

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@pracownik 01.03.2019 15:14

A co ty uważasz, że mi pasuje grafik ,bo dostanę więcej za niedzielę? Nie bądź śmieszna. Po prostu mi pasuje i tyle.A tobie nie pasuje ,bo w niedzielę jesteś dłużej I sama? Nie panikuj. Nie pracujemy każdej niedzieli .

Pomocna?
Tragedia
 Opinia
@pracownik 01.03.2019 15:14

Przez te grafiki ludzie zaczną sie zwalniać jak widziałam na olx ogłoszenie gdzie As oferuje 2600 -3200 to szlak mnie trafił, nie tylko mnie

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Tragedia 01.03.2019 23:21

Przez grafik ludzie zaczną się zwalniać.. Przez premię ludzie zaczną się zwalniać.. Przez kadrową ludzie zaczną się zwalniać..No to się zwalniajcie.Na co czekacie? Bo nie rozumiem.

Pomocna?
Ktoś
 Opinia
@pracownik 01.03.2019 15:14

Nam też zarząd nie odpowiedział na żadne pisma .Jesteśmy za starym grafikiem i niedzielami w dwu osobowej obsadzie. To co się teraz dzieje to jedno wielkie nieporozumienie.

Pomocna?
A.....
 Opinia

A czy ktoś mi w końcu odpowie czy wie co z premią kwartalną? Bo my czujemy się oszukane! Tak się po prostu nie robi. My zrobiliśmy wszystko, żeby ją dostać i najlepiej udawać że się nie pamięta może zapomną....

Pomocna?
Nick
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@A..... 12.02.2019 11:50

O jakiej premii kwartalnej Ty mówisz? Na pewno jesteś na forum swojej firmy?

Pomocna?
A.....
 Opinia
@Nick 12.02.2019 14:00

O premii w kwocie porażające 150 zł za sklep otwarty we wszystkie święta wolne od pracy i zgodnie z grafikiem.

Pomocna?
Rad
 Opinia
@A..... 12.02.2019 11:50

My tak samo mieliśmy sklep otwart przez 365 dni w roku i o ostatniej premi możemy sobie tylko powspominać. Przykre... Ale teraz to już nikt się nie będzie starał żeby sklep był otwarty urlop na żądanie i tyle a miały byc jeszcze premie dla pracowników którzy nie chodzą na L4. Ktoś kiedyś taką dostał? Bo my nigdy!!!!

Pomocna?
TakNie
A.....
 Opinia
@Rad 20.02.2019 03:17

O tym , że premię za nie chodzenie na l4 , mamy dostawać Tobą osobiście pierwszy raz słyszę. Poza tym , że sklep będzie otwarty w święta, to już tylko mogą sobie pomarzyć. Trzeba było nie oszukiwać ludzi. Przeżyje to 150 zł Ale jak oni przeżyją stratę takiego utargu?

Pomocna?
Zawiedziona
 Opinia
@A..... 20.02.2019 11:39

Ciekawe jak z urlopami ?? Bo to tez masakra Wprowadzają takie zamieszanie ze zaraz nie będzie kto miał pracować Słyszałam od dostawców że kilka sklepów już zamknęli

Pomocna?
Ewa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@A..... 12.02.2019 11:50

Zadzwon do biura i zapytaj

Pomocna?
TakNie
A.....
 Opinia
@Ewa 21.02.2019 14:45

Dzwoniłam wiele razy.

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@A..... 12.02.2019 11:50

Premia kwartalna ma być w piątek albo w poniedziałek i to będzie ostatnia jaka dostaniem bo od teraz ma ich nie być

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia
@Pracownica 22.02.2019 02:21

A jak jest ta premia wypłacana? Pierwszy raz słyszę o takiej premii.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Ula 22.02.2019 14:29

Ja też

Pomocna?
TakNie
Załoga
 Opinia
@Ula 22.02.2019 14:29

Premia 150 zloty na kwartał która miała być wypłacona w styczniu .....teraz na pewno nie bedziemy się wyśilały żeby sklep był otwarty Tak samo czemu nam ktos narzuca osoby bez odpowiezialnosci skoro my ją mamy

Pomocna?
Ula
 Opinia
@Załoga 22.02.2019 18:14

Widzę, że jedna firma Ale zasady na każdym sklepie inne.My nigdy takiej premii nie dostaliśmy A sklep mamy czynny w każde święta. Masz rację, my tymbardziej nie będziemy się juz wysilać.

Pomocna?
TakNie
to ja
 Opinia

Ciekawe czy beda bony na swieta :)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Wiecie coś o gratulacje na marzec

Pomocna?
Czacha
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

(usunięte przez administratora)dziękuję Bogu że już tam nie pracuje,życzę powodzenia tym co tam pracują,widocznie nie mają wiele odwagi żeby się samemu zwolnić!!!!!!!(usunięte przez administratora).ludzie ogarnięcie się oprócz System SP Z O O jest wiele innych pracodawców co szanują pracownika....... Powodzenia

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Czacha 19.02.2019 21:09

Odwagi? A co to trzeba mieć odwagę żeby się zwolnić? Co ty bredzisz WGL.Moze po prostu komuś ta praca odpowiada? A o jakim braku szacunku do pracownika Ty piszesz? Określ ten brak szacunku bo ja osobiście nie wiem.

Pomocna?
Ja
 Opinia

Około 500 osób to u nas w sklepie jest w zwykły dzień,niedziela i święta potrafi być 700,800.

Pomocna?
Ula
 Opinia
@Ja 19.02.2019 05:56

Nie chce mi się wierzyć, że w zwykły dzień macie tyle ludzi.

Pomocna?
alonzo
 Opinia
@Ja 19.02.2019 05:56

a może 1.000 ??? he he

Pomocna?
Pracownica
 Opinia

Hej! Jak tam żyjecie po 10 godzinach w niedzielę z zakazem handlu? Teraz jeszcze da radę ogarnąć ale co będzie wiosna i gdy lato będzie w pełni? Przez zimę pracowaliśmy we dwie osoby po 8 godzin a gdy sezon będzie w pełni jedna osoba i to 10 godzin. To będzie nie do ogarnięcia!

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Pracownica 18.02.2019 00:18

Ciężkoooooo bylo ale zyjeee.a ile klientów przewija sie u Was w taką niedziele , jezeli oczywiście można wiedzieć.

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia
@Ja 18.02.2019 10:16

Około 500 osób.

Pomocna?
TakNie
przepowiadacz
 Opinia
@Pracownica 18.02.2019 00:18

Do lata AS-ów już nie będzie :)

Pomocna?
Ja
 Opinia
@Ula 18.02.2019 11:01

U nas też ......ale dziewczyny to duzo czy mało , bo może mi sie tylko wydaje ze to sporo i jest ciężko ...może ja jestem tylko nieogarnieta ....

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia
@przepowiadacz 18.02.2019 12:36

A czemu by miało nie być? Jeśli masz na myśli, że ludzie się pozwalniaja to na ich miejsce przyjdą inni.Spokojnie.

Pomocna?
TakNie
Ula
 Opinia
@Ja 18.02.2019 13:58

Dużo.Jestes ogarnięta :)

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia

A dajcie spokój . Jak tak dalej będzie Asy popadaja bo ludzie się pozwalają.

Pomocna?
Ona
 Opinia

praca, oferty pracy - szukaj pracy w Polska - infoPraca Menu Sprzedawca Myślibórz, zachodniopomorskie System Sp. z o.o. System Sp. z o.o. Aplikuj Opis stanowiska pracy AS należy do sieci sklepów detalicznych, które posiadają na terenie całej Polski ok 200 punktów sprzedaży. Jest to firma o ugruntowanej pozycji na rynku istniejąca w Polsce od 2002r. W ramach sieci sklepów AS posiadamy 88 sklepów tytoniowo-monopolowych, które swoim zasięgiem obejmują teren pięciu województw: lubuskiego, dolnośląskiego, wielkopolskiego, zachodniopomorskiego i opolskiego. Stale się rozwijamy, dlatego poszukujemy chętnych osób do pracy na stanowisko sprzedawcy. Chcesz pracować w zgranym i dynamicznym zespole ...? Dołącz do nAS. Cele: Dbanie o przyjazną atmosferę pracy Profesjonalna obsługa klienta Budowanie dobrych relacji z Klientami w oparciu o najwyższe standardy obsługi Praca z asortymentem (wykładanie towaru, prawidłowa ekspozycja, dbałość o porządek w sklepie) Dbanie o wizerunek firmy Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę (pełny etat) Wynagrodzenie 2.600 – 3.200 brutto, w tym bonus, zależne od kwalifikacji kandydata i wielkości sklepu Atrakcyjny pakiet socjalny: ubezpieczenie grupowe (również dla członków rodzin) , bony świąteczne, wczasy pod gruszą, kartę Benefit...itp Możliwość dodatkowego zarobku poprzez realizację nadgodzin Możliwość rozwoju zawodowego i awansu Zatrudnienie od zaraz Gruntowne szkolenie z obsługi kasy fiskalnej, terminala płatniczego Miłą atmosferę pracy Oczekiwania firmy: Gotowość do pracy w elastycznym systemie zmianowym Umiejętność pracy zespołowej oraz dobrej organizacji pracy Wysoka kultura osobista i nastawienie na Klienta Komunikatywność i umiejętność budowania relacji Zaangażowanie w pracę Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z poniższą klauzulą zawierającą zgodę na przetwarzanie danych osobowych: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla celów obecnych i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2016 r., poz. 922.). Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/ny, że System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze jest administratorem moich danych osobowych, że dane te będą przetwarzane wyłącznie w celu realizowania wszelkich czynności związanych z ewentualnym zawarciem umowy będącej podstawą zatrudnienia oraz związanych z tym zatrudnieniem. Nadto oświadczam, że swoje dane udostępniam dobrowolnie oraz że zostałam/em pouczona/y o prawie dostępu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawianiu w przypadku, gdy są one niekompletne, nieaktualne lub nieprawdziwe.” Prezentacja firmy Firma System powstała w 2002 roku. Celem spółki było stworzenie przyjaznych sklepów dla... Rozwiń Informacje dodatkowe Ostatnia aktualizacja: 10/02/2019 Wymiar etatu: Pełny etat Rodzaj umowy: Na czas nieokreślony Liczba wakatów: 1 Min. doświadczenie: Bez doświadczenia Min. wykształcenie: Zasadnicze zawodowe Przedział wynagrodzenia: 2.600,00 zł - 3.200,00 zł / miesięcznie (Brutto) Branża / kategoria: Praca Inne , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie Klauzula informacyjna Pracodawcy „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla celów obecnych i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2016 r., poz. 922.). Jednocześnie oświadczam, że zostałam/em poinformowana/ny, że System Sp.z o.o. z siedzibą w Zielonej Górze jest administratorem moich danych osobowych, że dane te będą przetwarzane wyłącznie w celu realizowania wszelkich czynności związanych z ewentualnym zawarciem umowy będącej podstawą zatrudnienia oraz związanych z tym zatrudnieniem. Nadto oświadczam, że swoje dane udostępniam dobrowolnie oraz że zostałam/em pouczona/y o prawie dostępu do treści moich danych osobowych oraz ich poprawianiu w przypadku, gdy są one niekompletne, nieaktualne lub nieprawdziwe.” Otrzymuj podobne oferty pracy na ekranie swojego urządzenia Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi. Zapisz mnie Powiadomienia o nowych ofertach pracy. Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska? Utwórz powiadomienie e-mail Podziel się ze znajomymi: Wyślij na adres email Podobne oferty pracy SPRZEDAWCA Warszawa SPRZEDAWCA Łambinowice SPRZEDAWCA Przysiersk Zobacz więcej Bądź na bieżąco - otrzymuj podobne oferty pracy na ekranie swojego urządzenia. Zapisz się Zapisz ofertę do góry Careesma infoPraca - skutecznie łączymy Kandydatów i Pracodawców. Dla kandydatów Pokaż oferty FAQ Zaloguj się Zarejestruj się Blog Dla pracodawców Dla pracodawców Korzyści publikacji FAQ Zarejestruj się Klub Rekrutera O nas O nas Partnerzy Praca w serwisie Kontakt Mapa strony Informacja korporacyjna Dołącz do nas! Język © 2008-2019 infoPraca. Wszelkie prawa zastrzeżon

Pomocna?
TakNie
ASica
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ona 12.02.2019 15:42

To są jakieś kpiny. Po trzech latach pracy moge sobie pomarzyć o 2600, nawet moja kierowniczka tyle nie ma brutto. O co tu chodzi??

Pomocna?
były
 Opinia
@Ona 12.02.2019 15:42

A kto by chciał jeszcze tam pracować ???

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Po ośmiu latach pracy w tej firmie i po podwyżce 1760 zł totalna porażka

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 08.02.2019 19:24

A czego sie spodziewałaś dali podwyżkę a ucieli premię i tyle. Kolorowo nie będzie ostatnio jezdzili po sklepach dobre wrażenie chcieli robić buhahaaa

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Pracownica 09.02.2019 10:21

A gdzie byli

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pracownica 09.02.2019 10:21

A gdzie byli

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 09.02.2019 11:10

We wtorek wieczorem jeździli po sklepach w zielonej górze.

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Pracownica 09.02.2019 13:00

Ciekawe czy na innych snach też będą chętnie bym in wygarnela wszystko co mnie boli

Pomocna?
Nick
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Pracownica 09.02.2019 18:35

Nic byś nie wygarnęła bo gdybyś chciała wygarnąć to dawno byś pojechała lub zadzwoniła do biura. Ale po co, lepiej jęczeć tutaj i nic nie robić.

Pomocna?
Ona
 Opinia

Wszyscy tu narzekacie.A ciekawe ile sklepów napisało pismo do zarządu,o zmianę grafiku ,pracę w niedzielę o reszcie nie wspomnę. Narzekać tu potraficie ,ale żeby coś robić z tym to nie bo zwolnią !Narzekajcie tutaj o na pewno będzie lepiej. Tyle w temacie.

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Ona 11.02.2019 21:03

Ja wysłałam pismo i do dnia dzisiejszego nie mamy odpowiedzi a ktoś już dostał odpowiedź

Pomocna?
A.....
 Opinia
@Pracownica 12.02.2019 08:57

My też wysłałyśmy i cisza. Nie ma to jak lekceważyć pracownika.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@A..... 12.02.2019 11:45

Mają nas w (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Bolo
 Opinia

Nie przesadzajcie , zawsze może przyjść gorszy moment w działalności.

Pomocna?
TakNie
Lol ...
 Opinia

Ta firma to jedno wielkie dno nieporozumienie wszystko padnie Pan S. wiedział co robi sprzedając firmę. Trzeba wziąć przykład i palić dzide gdziekolwiek .... pozdrawiam

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Lol ... 10.02.2019 23:24

Zgadzam się z tobą w 100%. Trzeba szukać innej roboty bo to co się dzieje w tych sklepach to jakaś porażka. Po tylu latach pracy mam dosyć a ostatnia wyplata jeszcze mnie bardziej utwierdziła w przekonaniu że trzeba w końcu stąd uciekać

Pomocna?
Lol ...
 Opinia

Ta firma to jedno wielkie dno nieporozumienie wszystko padnie Pan S. wiedział co robi sprzedając firmę. Trzeba wziąć przykład i palić dzide gdziekolwiek .... pozdrawiam

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Hej były już wypłaty

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 07.02.2019 12:50

Odkąd jest nowe szefostwo to wypłaty są na ostatnią chwilę. Więc będą jutro

Pomocna?
ta zla
 Opinia
@Pracownica 07.02.2019 22:47

albo w poniedzialek dopiero :) :)

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@ta zla 08.02.2019 10:44

W poniedziałek jest 11 a my mamy do 10

Pomocna?
TakNie
ta zla
 Opinia
@Pracownik 08.02.2019 11:07

to pewnie po poludniu beda ;) :)

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@ta zla 08.02.2019 11:43

O 11 już miałam swoją

Pomocna?
TakNie
....
 Opinia
@Pracownica 08.02.2019 12:41

a ja jeszcze nie mam ????

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pracownica 08.02.2019 12:41

A w jakim banku masz konto

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 08.02.2019 14:59

Ja nie wiem jak oni te wypłaty liczą ale wogole nie widać tej podwyżki co miała być. Wypłatą do (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Pracownica 08.02.2019 16:45

Wypłaty porażka będzie czeba poszukać innej pracy

Pomocna?
TakNie
A.....
 Opinia
@Pracownica 08.02.2019 16:45

Ja dostałam dokładnie tyle samo co przed podwyżką. Nieporozumienie po prostu. Odechciewa się robić cokolwiek. Zero motywacji. A premie kwartalne ktoś dostał za zeszły rok?

Pomocna?
TakNie
Ja
 Opinia
@Pracownik 08.02.2019 17:31

A zatrudniając się nie wiedziałaś że wypłata będzie porażka? Wiedziałaś za ile będziesz pracować więc po co się zatrudnialas?

Pomocna?
Ona
 Opinia

Brawo za Nowy grafik.????

Pomocna?
TakNie
Nick
 Opinia
@Ona 31.01.2019 20:34

Nowy grafik? Porażka

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Nick 31.01.2019 20:54

Szkoda gadac.Sygnaly od pracownikow? Od jakich.Nikt nie pytal o zdanie.10 h w niedziele jedna na zmianie? Powodzenia.Szkoda słów.Chyba trzeba sie ewakuować niestety.Lepiej nie bedzie oj nie.

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 31.01.2019 21:27

Dokładnie porażka nowy grafik i po 10 godzin w niedzielę. A teraz jak przyjdzie wiosna lato to ruch będzie mega większy i będziemy znowu same. Nie po to walczylysmy od marca żeby były dwie osoby bo nie ma kiedy do ubikacji iść!! A teraz ze nie dość że jedna osoba to 10 godzin. Zajechac nas chcą? I co z przepisami? Grafik mamy dostawać tydzień wcześniej a grafik na luty dostaliśmy 31 02.2019 hallo to sami zaprzeczają swoim przepisom!!!

Pomocna?
Pracownik

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja
@Ona 31.01.2019 20:34

A nam się nowy grafik bardxo podoba. A wy wiecznie niezadowolone, po co pracujecie nic wam nie pasuje wieczne żale ech????

Pomocna?
Basiunia
 Opinia
@Pracownik 31.01.2019 21:27

Ewakułuj się i to jak najszybciej, firma bez takich osób jak ty tylko zyska. Siejesz zamęt jako anonim, każdy tak potrafi. Ciągle źle. Stale coś Wam nie pasuje, pracujące niedziele- źle. Nie pracujące też źle. A to, że dzięki nowemu grafikowi zyskałysmy spowrotem 3, a nieraz i 4 dni wolne??? Też źle? Idź do biedronki pracować za najniższą krajową...

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Bez ciebie tez na pewno zyska.Spokojnie.Nikt sie toba nie przejmie nawet jak sie starasz to jak masz byc zwolniona to bedziesz.Wiesz skoro to jest praca twoich marzen to nie mam wiecej pytan .Nie EWAKUŁUJ się hahaha

Pomocna?
Kierownik
 Opinia
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Wali cię laska w tym miesiącu grafik na a, b ok a c 5 dni popołudniu ja jestem kierowniczka i walczę nie tylko o siebie ale też o dziewczyny które że mną pracują nam taki grafik nie odpowiada

Pomocna?
Adrianna
 Opinia
@Pracownik 01.02.2019 16:40

Teraz jest wiecej wolnego owszem ale zobaczycie w marcu jak przyjdzie wyrobic godziny kwartalne to bedzie zapierrr i nie będzie tyle wolnego,wtwdy zobaczymy kto bedzie zadowolony

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Zyskalyscie spowrotem 3 dni wolne? A nie mialyscie? Oj jak mi przykro..I dlatego taka dumna z grafiku jestes hahaha

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Adrianna 01.02.2019 16:43

Dokładnie.Będzie lament wtedy.

Pomocna?
Adrianna
 Opinia
@Pracownik 01.02.2019 16:49

Teraz sie ciesza później bedzie placz,bo musimy miec godziny wyrobione w kwartale więc teraz sie ciesza zobaczymy w marcu czy będą się tak cieszyć

Pomocna?
Monika
 Opinia
@Basiunia 01.02.2019 15:50

Biedronka na poczatek proponuje 2650 brutto plus premia dodatkowo 400 zl brutto za to że nie idziesz na zwolnienie dodatek motywacyjny Wiec nie pierdziel głupot bo sie ośmieszasz i nie ma odpowiedzialnosci

Pomocna?
Pracownik
 Opinia
@Monika 02.02.2019 11:06

Dokladnie!!! Takze przyklad ciulowy z ta Biedronka.

Pomocna?
Basiunia
 Opinia
@Monika 02.02.2019 11:06

Więc zamiast płakać na forum, że ci grafik nie pasuje idź do Biedronki, w czym problem?

Pomocna?
Pracownica
 Opinia
@Basiunia 06.02.2019 11:03

Dokładnie niedługo dużo osób tak zrobi wtedy oczy się otworzą wszystkim

Pomocna?
ona
 Opinia

Za starym grafikiem trzeba do biura pisac petycje o zostaniem po staremu Moje sugestie dla System Sp. z o.o.: Za starym grafikiem Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zostawic tak jak pracowalysmy

Pomocna?
Arek
 Opinia

Normalnie.Po 10 godzinach wszyscy poszli do domu.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Hej jak wam minęła pierwsza niedziela 10 godzin

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 04.02.2019 13:27

Ciężko a bedzie coraz gorzej jak sie zrobi ciepło.Jednak co we dwie to we dwie.Jedna zawsze mogla zlapac chwile oddech.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 04.02.2019 18:53

Było ciężko też boimy się jak się zrobi ciepło ale jesteście za starym czy nowym grafikiem bo my same już niewiemy co będzie dalej

Pomocna?
TakNie
Arek
 Opinia

Sprzedawcy dostali 30 zł. podwyżki na nowe trampki.Przydadzą się na dostawy z UB lub Euro Cascha.Kierownicy dostali po 80 zł.Będą mieli na nowe trampki z zapasem sznurówek na pół roku.Brawo Zarząd System Sp. z o. o.Niech żyje inteligencja.