Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Strzelce Opolskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 229 ocen.

Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.
2 229

Opinie o Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Olek

Podpowiedzcie na jaką umowę może liczyć nowy kandydat?

   
aa

Witam Może ktoś wie/orientuje się, jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu np: Elektromechanik, warunki, przybliżona płaca, zmianowość. Dziękuje za ewentualną odpowiedź.

   
Arek

Może podpowiecie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

   
Toż to nowa metoda, szeptana..
@Arek 22.05.2018 22:08

Arku, co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

   
Zuzanna

@szczęśliwy, czyli mam rozumieć, że ogólna atmosfera? Bo w każdej pracy są ludzie, których się nie lubi ale nie jest to powód, do skreślania Intersilesia McBride jako pracodawcy. Na forum powinniśmy pisać przede wszystkim argumenty, do których każdy będzie mógł się odnieść.

   
Z a
@Zuzanna 05.05.2018 09:41

Wlasnie zostali tam ci nielubiani. Tworza mocny skład :p

   
Zuzanna

@A.A.A., @szczęśliwy, zachowania prywatne, które wydarzyły się na imprezie integracyjnej nie powinny być głównym tematem forum. Ludzie czekają na opinie na temat samej pracy, a nie zachowania poszczególnych pracowników. @szczęśliwy, piszesz o tej sprawie jako o głównym minusie, a co jeszcze w Intersilesia McBride Ci się nie podoba/podoba?

   
anonymous
@Szczęsliwy 12.04.2018 22:27

o co Ci chodzi?

   
Adam

Powiem tak, pracowałem tam dwa lata na produkcji. Ludzie robią jak roboty, a sorry gorzej niż roboty bo niektóre maszyny pracowały wolniej bo już szybciej nie potrafiły. Człowiek przychodził z pracy i nie widział co zrobić z nogami/rękami bo tak bolały. Na szczęście tamte czasy się skończyły i już nie wrócą :)

   
Nick2017

Jarek tak bronisz MCBride a widzisz Sam co piszą ludzie którzy tam pracowali.ja pracuje w firmie a której pracują byli pracownicy INTERSILESIA MCBRIDE .Teraz normalnie sie zachowują. Nadal bedziesz bronil MCBRIDE

   
Szczęsliwy
@Jarek. 09.04.2018 20:11

A ja tego pana troche rozumiem. Sam byłem świadkiem jak pracownica przytulala sie z bylym juz kierownikiem na imprezie integracyjnej,badz inne rzeczy robila. inna zas na hali wdzieczyła sie do facetow. byly kierownik ktory przymykal oko gdy praktycznie non stop trwaly jakies schadzki na maszynach. glosno bylo o zdradach itp. Kazdy mial przykazy nakazy,a te osoby nie. Ludzi ma prawo denerwowc to ze od lat z tym nic nie zrobili. niestety to chyba tam sie nie zmieni patrząc na skale tego problemu. Myśle że najlepiej jakby pan zmienił prace bo naprawde w innych zakladach takich rzeczy na taka skale nie ma. Nie ma sensu robic sobie problemow przez takie osoby,bo nic pan nie wskóra,a nie ma co schodzic do podobnego poziomu. Pozdrawiam serdecznie

   
Cecylia

Zastanawiam się jaką macie atmosferę w firmie skoro na forum tak się obrażacie?

   
Hmmmmm
@Jarek 27.03.2018 13:49

Gorzej jak te złe momenty trwają przewlekle...i na koniec nie zapowiada się.

   
Eh

Prawda boli. Z mojej oceny 90% byłych odeszło samych przez to jak tam jest. Czas wziąć krytyke na klate,bo walka z nia to jak z wiatrakami.

   
..

Ludzie chyba nie rozumiecie celu strony gowork. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia o firmie McBride tylko obrażanie i obgadywanie pracownikow, to nie piszcie tylko zajmijcie się swoją pracą i swoim życiem. Na tej stronie wyrażamy opinie o danych stanowiskach, czy są jakieś nowe oferty pracy itp

   
:)
@.. 27.03.2018 18:01

Fakt,nie wszyscy sa zli,ale niestety tak w zyciu bywa że wystarczy 1/2/3 osoby by posypalo sie wszystko. Nawet jakby nie istnial Gowork to istnieje poczta pantoflowa ktora rowniez nie niesie przychylnych opini. I to chyba juz sie nie zmieni. Co do pracy-praca jak praca,wszedzie trzeba robic. Co do atmosfery?-nagorsza z jaka sie spotkalam. I moglabym nawet podac nr dowodu piszac to;) Pozdrawiam serdecznie.

   
..

Kolejnemu facetowi rogi dorabia. Na imprezie firmowej pokazala ze z wprawy nie wyszla jak za moim kumplem latala. Szkoda słow,bo faceta nie. Widziały i słyszaly gały co brały;)

   
Jarek.
@Jarek 27.03.2018 10:37

oj wpadka merytoryczna miało być grzeszyłeś no tak zaraz riposta dzieciaka będzie.

   
..

Witam czy są aktualnie jakieś nowe oferty pracy ?

   
..

Pozdro dla Polki ktora jara sie kazdym tanim podrywem i usmiechem ze strony plci przeciwnej. Przypomnienie-robisz ze swoim chlopakiem na zm. Warto sie jednego trzymac :p Bola oczy

   
Bolec
@.. 16.12.2017 18:30

Na imprezie zakładowej swoje pokazała:)))) Współczucia dla chłopaka jesli o niczym nie wie. Niezłe ziółka tam robia

   
A

Jak piesek,a oboje pstro w glowach. Cwaniackie,falszywe i niedojrzale. Ciekawe co zaklad zbuduje na tak mialkim fundamencie.. Wspieranie romansow nie wyszlo na dobre widzac sklad zmian i puski w glowch ktore odstraszaja wrecz

   
Najciemniej pod latarnia?
@A 19.01.2018 08:20

Osobiście bardziej fałszywych ludzi nie poznałam. Także pierwszy raz widzę że tak oczywisty i błahy problem jakim od dana są dane osoby(1/2)-jest trudny do rozwiazania.

   
Ogar,

Ludzie Pani Ola jakaś tam od lat wielu zwodzi wszystkich pamiętacie oceny pracownicze które miały coś tam wnieść pamiętacie obietnicę o podwyżkach o poprawie warunków pracy chyba nie to jest załamany zakład zwalnia się ludzi którzy walczyli o innych A może wziąść Panią Ole jakaś tam pod lupę ludzie zbuntujcie się przeciw niej A zobaczycie że będzie lepiej

   
Chemiczny Mag.
@Nick2017 31.01.2018 16:27

Owszem dostałem i to całkiem fajną.Mówię tylko za siebie bo nie mam wiedzy jak inni.

   
Paulina

Widziałam ofertę pracy przy obsłudze klientów międzynarodowych. Podpowiedzcie coś w temacie tej pracy.

   
Nick 2017

Może chodzi o JARKA że zmiany B

   
Pracownik

Zaznaczam że to nie opinia o firmie tylko o liderkach pracujących na produkcji. Zamiast zajmować się pracą to zajmują się gnojeniem i obgadywaniem ludzi. Chodzi o to ze jeżeli któraś jest ładniejsza od niej albo ma większe powodzenie u facetów to jest traktowana jak śmieć. Morał taki ze nikt nie che tam pracować i firma ma przez to gorsza opinię, niestety. Nawet ukrainki nie chcą tu wracać. Każdy jest człowiekiem i ma swoją godność . A takie pseldo liderki których rozwój umyslowy zatrzymał się w przedszkolu, psują opinię całej firmie. Pozdrawiam i mam nadzieję ze może ktoś zauważy co tam się dzieje i jak są traktowani zwykli pracownicy na których jest zwalana cala wina za bledy i niekompetencje liderek, przez te właśnie cudowne i przepiękne pożal się Boże liderki

   
Nick2017
@Pracownik 05.01.2018 10:28

Bo dla niektórych liderem liczy się tylko wydajność a nie patrzą na jakość produktów. Jak również nie liczą się z ludźmi bo myślą że człowiek jest robotem

   
Pracownik

Chciałem dodać ze nie wszystkie Liderki takie są jest parę osób które psują opinię całemu zakladowi. Reszta dziewczyn ma normalne podejście do pracy i ludzi. Widać ze można

   
Nick2017
@Gość/ 05.01.2018 18:46

Nie tylko fałsz i obgadywanie Ale również sprzedawanie do kierowników i liderów obszarów innych pracowników. I to z takimi bzdurami że to głowa boli. A taki pracownik nadal pracuje ,Z wami tu rozmawia i tak wasz obgadać i sprzeda żeby tylko nadal pracować w tej firmie .Ja to słyszałem na własne uszy .Już niedługo się dowiecie jaką macie koleżankę.

   
MM

Pozdrawiam (usunięte przez administratora) którzy tam pracują =)

   
Mańka
@Maniek Z... 15.11.2017 15:02

Maniek jak Jarosław...

   
NICK2017

Jezeli chcesz w Intersilesia Mc Bride Strzelce opolskie zostac pracownikiem dzialu napelniania to sie zastanow.Jeszcze trafisz na zmiane B gdzie kierownikiem zmiany jest Iwona która nie szanuje pracownika az mnie to dziwi ze taka osoba jeszcze pracuje.Jezeli cos ci sie stanie i jej to zglosisz to tylko uslyszysz "a co mnie to obchodzi".A powina napisac notatke z tego zdazenia.Jednym slowem to jest (usunięte przez administratora) za najniższą krajową.Pracuja niektórzy dłuższy okres chyba oni się boją ze nie znajdą nigdzie pracy.Jesteś nowym pracownikiem ktorego maja uczyc ale tego nawet nie robią albo tak uczą aby nie nauczyć.W TEJ FIRMIE NIE JEST SZANOWANY ZADEN CZŁOWIEK TYLKO USLYSZYSZ ZE ZA MAŁO ZOSTAŁO ZROBIONE A MASZYNY SA PRZYSBIESZONE TAK ZEBY PRODUKCJA BYLA WIĘKSZA MOIM ZDANIEM ALBO JAKOŚĆ ALBO ILOŚĆ A W TEJ FIRMIE WSZYSTKO IDZIE NA ILOŚĆ A POTEM SA ZDZIWIENI ZE PALETY IM WRACAJA ZE SKLEPOW I TRACĄ KONTRAKTY Z KLIJENTAMI

   
No wey
@Nick2017 22.12.2017 15:55

To się zwolnij jak tak bardzo Ci źle, no chyba że lubisz ziemniaki :)

   
byly_pracownik

Witam a dostaliście przynajmniej kartę na święta w tym roku??

   
Cichy

Traktują ludzi jak śmieci , (usunięte przez administratora) w papierach, 15 kierowników na jednego pracownika , sami nie potrafią się dogadać między sobą , nie zapisują urlopów ani wolnego, a potem (usunięte przez administratora) ludzi za NN i o tym nie informuja , człowiek się nie liczy, żenada ????????

   
Nick2017
@Cichy 30.11.2017 12:32

Masz rację traktują ludzi jak smieci.Mysla ze jestesmy robotami ktore nie czują zmęczenia

   
Myszka

Tęsknię za Tobą misiu. Kiedy wrócisz do pracy ??

   
Wypełniacz - napełniacz.
@Myszka 02.12.2017 22:08

Już niedługo kochanie...Szykuj gardełko.Głębokie....mrrrr

   
Byl na a

Dziwaczna atmosfera. Nie ma jakichs normalnych relacji. Jakies smiesze pary o ktorych kraza opowiesci i sa wysmiewanie za plecami bo kazdy musial wiedziec o zyciu prywatnym. Albo pojedyncze osoby ktore tak samo maja dziwne akcje za soba w tej robocie. Ciezko tego nie wyczuc np gdy jedyne o czym maja do powiedzfenia to gosc ma krolika w mieszkaniu i takie opwiastki. Dziwne ze zostali sami tacy,a widac ze fani ludzie musieli odejsc albo znalezli lepsza robote. Moze gdyby gora powywalla wczesniej takich ktorzy opinie firmie zepsuli byloby inaczej. a widac ze wlasnie ci zostali Z pustego i salomon nie naleje. Szalu nie ma.

   
ktosik_ktos

Ostatnia decyzja zarządu bardzo kontrowersyjna. "nigdy nie znasz dnia ani godziny".

   
Zosia
@ktosik_ktos 25.11.2017 17:11

Nareszcie

   
Była

Zula masz racje. Wszędzie dobrze gdzie WAS nie ma :D Nawet nie wyobrażasz sobie jak dobrze.. Głównie nie polecam zm. A

   
Klark Kent

A co wy sie łudzicie że po spotkaniu z personalna bedzie lepiej ? Juz mieli spotkanie na DPO i Pani sobie wyszła zła :)

   
Zula

Nie piszemy bo nie ma o czym pracujemy bo wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Zobaczymy co stanie się po rozmowie z Panią dyrektor.

   
Nie

Wiele niezadowolonyc.g nadal tam robi bo kijowo samemu odejsc gdy np ma sie druga polowe ktora dla cb zostawila swojego faceta ktorego wychwalala zawsze och ah. teraz musisz pracowac z ta osoba w (usunięte przez administratora) ze pojdzie z kolejnym. Ale juz wie kazdy jaka ona wiec sie nie boj. nikt nie ruszy Hah. A tak serio- (usunięte przez administratora) inny strzelecki zaklad. Wiec ludzi przybedzie w mcbride.

   

Zostaw opinię o Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o. - Strzelce Opolskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.