Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Adres: Matejki 2A, 47-100 Strzelce Opolskie

NIP: 7560003747 KRS: 0000069218

Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.
2 233 6 1

Opinie o Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Pracownik

Co myślicie koleżanki i koledzy z firmy o premii która ma obowiązywać od nowego roku?Pozdrawiam wszystkich pracowników z Mcbride.

Pracownik

Ciekawe jakie podwyżki szykują od nowego roku?

ja&ja
@Pracownik 12.12.2018 22:55

inflacyjne

Zero

Praca w McBride jest w porządku dla ludzi wykazujących choć minimum chęci, zaangażowania i nie przesadzajmy że taki hardkor. Pracowałem w Holandii 100% wydajniej, szybciej i nikt nie narzekał chyba kwestia podejścia. Obserwuję od dłuższego czasu, że ludzie potrzebują jednak udolnych kierowników potrafiących zarządzać, planować pracę i wyciągać talenty, nie takich z przypadku, którzy inwestują podwyżki w swe "prawe rączki" - lizusów i leserów :) co z tego że jest kasa na dział jak dzieli ją ktoś podług swego uznania co jest dostrzegane przez pracowników i denerwuje resztę stąd też nastroje i pewnie wpisy. Mam wrażenie że przypisanie wielu działów pojedyńczym osobom też nie wyszło nam, pracownikom na dobre. Dostajemy karty do automatow z zywnoscia, możemy sie zapisywac na karnety na rehabilitacje i fitness, jest spory dodatek za zmiany więc firma sie stara, wykazuje inicjatywę i chęć podążania za trendami .Stawki na pewno nie niskie w porównaniu z konkurencją. Niestety dużo się pojawiło od roku takich łazików co to się wałęsają, narzekają, siedzą na palarni i nigdy "nie mają czasu" kiedy trzeba pomóc,myślę że to też problem podziału pracy między ludzi a przede wszystkim nieudolnego zarządzania kierownictwa. Jedni zapylają drudzy się opierniczają. Ogólnie wiele osób nie czuje się za nic odpowiedzialnych, często nie wiedzą co do nich nalezy co jest w ich gestii. Idziesz prosisz o pomoc by cos zrobić, załatwić, zdobyć i ściana i czekasz, czekasz, czekasz... Dla zasady. Opisałem swoje spostrzeżenia i to co słyszę wśród kolegów, może ktoś wyciągnie jakieś wnioski, poprawi coś tam gdzie nie działa. Opisywanie romansów i jakiś głupot na temat Prezesa to żenada. Rynków zbytu powinni szukać ludzie do tego zatrudnieni, biorący za to kasę a romanse no cóż wszędzie się zdarzają i tu uważam również kierownik zmiany powinien dopilnować by gołąbki nie tylko gruchały ale i pracowały tak jak reszta zespołu. Mimo wielu starych pracowników którzy odeszli są jeszcze tacy którym na pracy zależy i ciągną... Podkreślam, że to moja opinia i nikt nie musi się zgadzać a firmę bedę polecać. Pozdrawiam.

Zero

Xxx

Zero

Xxx

..

Pozdro dla Polki ktora jara sie kazdym tanim podrywem i usmiechem ze strony plci przeciwnej. Przypomnienie-robisz ze swoim chlopakiem na zm. Warto sie jednego trzymac :p Bola oczy

Bride
@.. 16.12.2017 18:30

Mowa o zmianie A?

..
@Bride 16.12.2017 18:52

Niestety

Gość N.
@.. 16.12.2017 18:30

A ty zazdrosna,że dziewczyna jest atrakcyjna i wzbudza większe zainteresowanie wśród płci przeciwnej niż ty ?

..
@Gość N. 17.12.2017 19:54

Jako facet lekko zażenowanyXD Bo opinia o tej firmie już "chodzi"przez podobne jazdy tych osob. W taki sposób sie jej nie oczyści. Cóż. Chyba że odpowiada wam taki poziom i opinie ktore ida na konto wszystkich. Co jest rownoznaczne z tym ze rodacy nie chca tam robic. jest to dla was wazne?

ObiWanKenobi
@.. 17.12.2017 20:56

Myślę,że największym problemem są Twoje (wasze) osobiste problemy.Jaka opinia chodzi?Gdzie,bo nie widziałem.To takie postawy jak min.Twoja budują "takie" opinie.Zacznijcie żyć swoim życiem a nie tym co kto robi i z kim.Każdy odpowiada za siebie i nic mnie nie obchodzi opinia innych i o innych.A rozdmuchiwanie i sztuczne napędzanie jak osoby na tym forum tworzy opinię.Skupcie się na swojej "idealnej" zapewne postawie i pracy,a nie zajmujcie się wydawaniem "opinii".

Były idealny
@ObiWanKenobi 18.12.2017 14:04

Zapraszam do wyjścia między ludzi. Nawet przyszli pracodacy mają o atmosferze u was wyrobione zdanie. Podejdź zatem do(ogolnie ponad setki?) ludzi którzy odeszli i pogroź palcem że źle o was mówi. Wesołych Świąt

ObiWanKenobi
@Były idealny 18.12.2017 16:46

A skąd ludzie z poza firmy mają wiedzę o tym co się dzieje w McBride ?Bo wypisujecie głupoty na forum, i to nie zawsze związane z samą atmosferą w pracy.A przede wszystkim zainteresowaniem cieszą się historie życia innych koleżanek i kolegów,a więc kto z kim...Ludzie wy sami tworzycie atmosferę w miejscu pracy.A to czego nie macie odwagi powiedzieć danej osobie w twarz to wywalacie na forum.I tak właśnie powstaje opinia która się rozpowszechnia.Forum jest dostępne dla ogółu więc tematy "wychodzą" poza naszą firmę...Marudziliście pracując w McBride ,nie ma was i dalej grzebiecie w brudach ludzkich...Żenada.

Były idealny
@ObiWanKenobi 18.12.2017 19:34

Wojownik sie znalazl. Szkoda że nie czytsz ze zrozumieniem. Trudno. Nie oczekuje nawet tegnd od kogos kto nie ma perspektyw na przyszlosc i robi w firmie w której tak wam źle. Sami najezdzacie na kierownictwo a czepiacie sie tych co o was cos powiedza. Kto tam robil ma prawo wypowiedziec sie na temat firmy,atmosfery itp by inni wiedzieli jak tam jest. jak rowniez ci co tam sa moga pisac. To ze ty masz problem ze nie gadaja dobrze to nie czytaj.

Gość
@ObiWanKenobi 18.12.2017 19:34

A wystarczyło swoich brudów nie prać w pracy... Proste. Kiedyś ludzie zapomną. Bo prawie wszyscy od was uciekli. Ale-"nawarzyłeś/łaś piwa,to teraz je wypij" Pozr.

ObiWanKenobi
@Były idealny 18.12.2017 20:13

Zarzucasz mi brak czytania ze zrozumieniem,a sam to robisz.Oskarżasz innych (nie wiem na jakiej podstawie?)o brak perspektyw.Nie każdy jest niezadowolony z pracy , są w firmie różne działy-tak, nie tylko napełnianie!I Na każdym z nich są różni ludzie i atmosfera.Zarobki także. Wez to pod uwagę i ni mierz wszystkich swoją miarą.Nie wszyscy są sfrustrowani jak Ty i nie odeszli bo całkiem fajnie im się pracuje.Nie skupiają się na tym kto z kim ale pracują.I zrozum ,że atmosfera w pracy nijak się ma do tego kto z kim co robi ale jakim jesteś człowiekiem dla innych.A tego chyba zabrakło...

Tak
@ObiWanKenobi 20.12.2017 10:28

Nie robiłeś widocznie na A. Tam bylo fanie do 2015. Potem atmosfera padła. Dzieciaki ktore sprawy sercowe zatwialy na hali,knujac przeciwko innym,kablujac,wymyslajac,plotkujac pokazało gdzie te osoby miały to,co przez lata było tworzone przez innych. Wiec nie zgadzam sie z tym że to kto z kim nie ma wplywu na atmosfere. Ile ludzi tyle opinii. Uszanujcie.

J.
@.. 16.12.2017 18:30

Każdy ma jakieś hobby xd A ze gostek nie nalezy do bystrych... ;) Do siego roku!

Nick2017
@ObiWanKenobi 18.12.2017 19:34

Jakie głupoty to jest prawda i rzeczywistość o tym jacy są pracownicy tej firmy

Bolec
@.. 16.12.2017 18:30

Na imprezie zakładowej swoje pokazała:)))) Współczucia dla chłopaka jesli o niczym nie wie. Niezłe ziółka tam robia

Bolec
@.. 16.12.2017 18:30

Haha,skoro ten" facet" to piz.. w dresiku;) to nie dziwie sie;)

Malowanie trawy na zielono

Od wczoraj zachodzę w głowę, jak to możliwe, że ten zakład otrzymał miano najbezpieczbiejszego. Ciekawe czy pracownicy, którzy byli manipulowani, by nie zgłosić wypadku w pracy albo uczestniczyli w akcjach przy wyciekach, np. kwasu mrówkowego w ostatnim czasie cieszą się z tego wyróżnienia. Papier jednak przyjmie wszystko...

Jagna
@Malowanie trawy na zielono 21.11.2018 13:19

Ja na inny temat zachodzę w głowę..Dlaczego w tej firmie jest tyle romansów.Różne akcje się dzieją?Rozmowy,flirty...?Wystarczy obserwować uważnie ludzi...

Hej
@Jagna 22.11.2018 23:32

Haha,dlaczego? Bo wlasnie gdy ludzie masowo odchodzili to glownie przez taka patologie ktora zrobila (usunięte przez administratora) Co bylo na zmianie A? Nie pamietacie jak pracownica znudzona swoim facetem zarywala do innego? Dobrze wiemy jakie akcje odwalala z bylym kierownikiem ktory ich kryl,zeby to nie wyszlo i by mogla dalej sie w to bawic na 2fronty. To byla normalna sytuacja? Gdy ludzie zamiast robota sie zajac to"musza"kryc pracownice przed tym co wyrabia? Inaczej ludzie mieli nieprzyjemne sytuacje i byli gnebieni. Jak juz wyszlo to zostala z tym swoim leserem kochankiem i dalej to samo. Nie trzeba obserwowac,skoro od takiego burd.. ludzie uciekli to co sie dziwic? Ze nagle tamte osoby bd porzadne? Ze zaklad zrobi porzadek? Przeciez jeszcze im zarobki powiekszyli:D Takiego czegos nie bylo nigdzie,tylko w tym zakladzie;) Byly niejednokrotne zgloszenia nawet ale chyba to tam juz standard;)

Zuzanna
@Hej 23.11.2018 21:06

Forum nie służy do tego, by opisywać tu życie prywatne innych pracowników. Osobom zaglądającym do serwisu zależy na rzetelnych opiniach dotyczących pracodawcy. Czy aktualnie tam pracujesz? Opinie o firmie są dość mocno podzielone, a Ty uważasz, że to dobry pracodawca?

Hej
@Zuzanna 25.11.2018 21:05

To nie życie prywatne. Gdyby takie było to nie miałyby miejsca te sytuacje na hali. Myle się? Skoro sa ludzie ktorzy w swoje prywatne rzeczy wdrażają pracownikow to cos tu nie gra. Prosze mnie poprawić jeśli sie myle.. Pozdrawiam

Xxx
@Malowanie trawy na zielono 21.11.2018 13:19

Otrzymal ale za czasow jeszcze pana Cebuli, czyli jak nie bylo podchlorynu itp swinstwa

Realny
@Xxx 26.11.2018 19:31

Czy wiesz o czym piszesz?I czy masz świadomość tego w jakiej firmie pracujesz?Jeżeli jesteś pracownikiem McBride to zdajesz sobie zapewne sprawę z tego,że to zakład produkujący środki czystości.Z czego zatem ma je produkować?Lejesz mleko do kibla aby był czysty?Czy "Agenta",który zawiera owy podhloryn?....Ludzie ogarnijcie sie bo jedyne co potraficie to wszystkoi wszystkich w koło negować...

A może by tak obiektywnie
@Realny 26.11.2018 21:07

Tak, tylko by bezpiecznie produkować muszą być ustalone standardy a przede wszystkim muszą być przestrzegane przez kierownictwo i dyrekcję w pierwszej kolejności a ztym wiemy jak jest...

Realny
@A może by tak obiektywnie 28.11.2018 20:56

A jakie standarty nie są przestrzegane?O czym dokładnie piszesz?

Woda. W.Proszku

Praca w McBride ,jest jak kobieta , trzeba ją tylko pokochać:-)

..
@Woda. W.Proszku 04.10.2018 23:05

Chyba dla desperata:D

Stęskniona
@Woda. W.Proszku 04.10.2018 23:05

I dlatego chcialabym tam wrócić bardzo polubiłam tą pracę a ludzi na ktorych trafiłam bardzo mi brakuje. Nigdy nie miałam problemów na maszynie z ludźmi z którymi pracowałam :)

Stęskniona
@.. 05.10.2018 00:23

:) :) :)

..
@Stęskniona 05.10.2018 02:15

To chyba na A nie robiłas:D Nie tęskniłabyś:D

Stęskniona
@.. 05.10.2018 15:35

Znam tylko kilka osob ale na nadgodzinach tez nie bylo źle :)

..
@Stęskniona 05.10.2018 18:47

Haha,to za mało by poznac od tej prawdziwej str:D

Woda.W.Proszku
@Stęskniona 05.10.2018 02:15

W McBride , zepsuło się odkąd pojawił się nowy dyrektor.

Stęskniona
@Woda.W.Proszku 06.10.2018 08:58

A myślałam że nowa krew coś pozytywnego wniesie :( Jest zbyt ambitny czy nie daje rady?

Czyżby sama góra?
@Stęskniona 07.10.2018 21:25

A ja myślę stęskniona, że podszywasz się pod szeregowego byłego pracownika...ale gratuluję pomysłu.

Stęskniona
@Czyżby sama góra? 08.10.2018 12:14

A skąd taki pomysł? Poprostu jak przyszedł nowy dyrektor to były te śmieszne zebrania na makro i myślałam że koleś zna sie na rzeczy nasi mechanicy go chwalili bo chodził z nimi na awarie i mowili ze normalny facet ktory sie interesuje tym co sie dzieje a jak chcesz to zadaj mi jakies pytanie o czym gora nie ma zielonego pojecia np.na temat maszyny to ci odpisze :)

Czyżby sama góra?
@Stęskniona 08.10.2018 13:06

Teraz już mam niemal pewność. Ależ się uśmiałem, dziękuję.

Stęskniona
@Czyżby sama góra? 08.10.2018 20:58

To co mam ci napisac?

Stęskniona
@Czyżby sama góra? 08.10.2018 20:58

Pracowałam na 20 a potem na 19 w stałej obsadzie :)

Stęskniona
@Czyżby sama góra? 08.10.2018 20:58

Myślisz czy już wiesz? :) pozdrawiam ;o

..
@Stęskniona 09.10.2018 22:03

Nudzisz człowieku.

Stęskniona
@.. 09.10.2018 23:01

To napisz coś zeby było ciekawie

Woda.W.Proszku
@Stęskniona 07.10.2018 21:25

Moim zdaniem, nie zna się na biznesie. Jestem przekonany, że gdyby miał za zadanie sprzedać na targu paletę Bravila, to myślę, że nie sprzedał by jej zyskiem.

Stęskniona
@Woda.W.Proszku 13.10.2018 00:11

I tu potwierdza się stare przekonanie w życiu nie chodzi o wykształcenie tylko o tzw.smykałkę do tego co się robi :) ale jak tak dalwj pojdzie to może znowu wymienia gostka i bedzie lepiej nadzieja umiera ostatnia :)

Zuzanna
@Woda.W.Proszku 06.10.2018 08:58

Możesz powiedzieć coś więcej o zmianach, które zaszły? Dlaczego uważasz, że obecnie jest gorzej? Napisz proszę, jakie są różnice w porównaniu z poprzednim dyrektorem. Na stronie internetowej nie mogę znaleźć informacji dotyczących rekrutacji, czy aktualnie są one prowadzone?

Zdrowy rozsądek
@Zuzanna 25.10.2018 16:54

Przecież nikt nie będzie chciał się narażać i wychylać z niepochlebną opinią na temat tego pana i " tejże" pani...

Kaśka
@Woda.W.Proszku 06.10.2018 08:58

A kiedy się zmienił dyrektor? Dwa lata temu, kiedy odchodziłam, była akurat zmiana. Teraz się znowu zmienił?

Ober
@Woda. W.Proszku 04.10.2018 23:05

Hmmm Coś w tym jest...Biorąc pod uwagę sprawy damsko męskie w firmie.Co rusz jakieś romanse.Jest chemia między ludźmi,he he.

Zdrowy rozsądek
@Ober 15.11.2018 13:11

Ten, który jest jest od września 2016, nieoficjalnie był już wcześniej...

XxX
@Ober 15.11.2018 13:11

Jakieś nowe romansy na zmianie D

Zuzanna

@Dlaczego, administrator nie zawsze jest w stanie zauważyć wszystkie takie komentarze. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do treści, zachęcam do przeczytania regulaminu, bądź też do kontaktu z administratorem. @Stęskniona, rozumiem, że pracę oceniłaś przede wszystkim ze względu na atmosferę, czy jeszcze jakieś plusy dostrzegasz?

Stęskniona
@Zuzanna 23.09.2018 12:20

Jasne po pierwsze nigdzie indziej w strzelcach nie zarobiłam tyle co w interce za 8h pracy. Po drugie wydaje mi sie ze trzeba lubić wysilek fizyczny zeby polubic ta pracę ja lubie wiec dla mnie na plus. Po trzecie nawet jezeli zdarzy sie jakas gafa (ideałem nie jestem)zawsze da sie dogadac. Po czwarte jezeli dasz rade pracowac w interce to dasz rade wszedzie :):):)

Hej
@Stęskniona 26.09.2018 21:49

Ouu,a ja zarabiam wiecej niz tam za 8h w innej Strzeleckiej firmie:) Nie mam garba,nie narobie się cieżko fizycznie. Mam weekendy i nie musze chodzic w tych smiesznych wdziankach. Ale kto co lubi. Niektorzy maja wyższe cele. Ale ktoś musi ta brudna robote robic:)

Hej
@Stęskniona 26.09.2018 21:49

Ale zgodze sie z jednym. Jak ktoś robił w interce to jest tak silny psychicznie że nic go nie złamie. W żadnej bowiem innej firmie nie spotkałam sie z takim fałszem,chamstwem,wywyższaniem sie i prostactwem zwykłych pracownikow wobec innych,nierównym traktowaniem. Jak teraz jest juz mnie nie obchodzi bo jestem jednym z tych co masowo odeszli. Pozdrawiam tych co z ciekawości tu zajrzeli a są byłymi pracownikami :)

Młody
@Hej 27.09.2018 05:30

Idź po pracuj na PPO w ZK 1

Stęskniona
@Hej 27.09.2018 05:20

W takim razie gratuluję ;)

Stęskniona
@Hej 27.09.2018 05:20

Ja też nie mam garba,wysiłek fizyczny daje mi satysfakcję,co jakiś czas był wolny weekend a gacie kupiłam se takie jakie lubie. Piszesz o celach.Wiesz jaki jest mój? Zawsze być niezależną kobietą która nie boi sie ciężkiej pracy a życie jest wredne i niewiesz kiedy powrocisz na stere śmieci.Jedna z życiowych zasad nie pal za sobą mostów

Hej
@Młody 27.09.2018 20:57

Mam fajną robotę,nie muszę zmieniać. A ograniczenia,jeżeli chodzi o zmiany są w człowieku. Każdy jest wolny i gdy jest źle ma wybór;)

Hej
@Stęskniona 27.09.2018 22:37

Nie każdy ma taką małą wiare w siebie że zostawia alternatywe bo w razie czego może wrócić do interki. Bo? Jest jedynym zakładem?;D Ja wierze w siebie na tyle ze nie musze się o to bać ze moje drogi z tym budynkiem sie spotkaja:) Skoro umyłam but z g... to sama drugi raz w nie nie wejdę:) Życie jest takie na jakie sam sobie zasłużysz:) i tyle dostajesz od niego ile chcesz wziąc:)

Stęskniona
@Hej 28.09.2018 06:35

Tu nie chodzi o wiare w siebie tylko o mozliwosc powrotu do pracy w firmie w ktorej sie pracowalo. Wiarą dzieci nie nakarmisz :( nie kazdy moze zmienic prace bo tego chce a inni nie chca mi sie tam podobalo i mam nadzieje ze bede miala okazje wrócić i tyle :)

TEDE
@Zuzanna 23.09.2018 12:20

Zuzanna , na jakim stanowisku pracujesz w McBride?

Hej
@Stęskniona 28.09.2018 14:41

Nie bój żaby. Z braku naszych rodaków którzy masowo odeszli napewno cię przyjmą. Bo wtedy zostawili nawet tych którym umów nie chcieli przedłużyć. Więc to pokazało że nieszczególnie jest ważne kto robi. A skoro mówisz o tej pracy w czasie przeszłym to dziwnie że nie pracujesz tam;)

Stęskniona
@Hej 30.09.2018 23:32

Nie pracuje bo maleństwo urodziłam a jeżeli jesteś tak bardzo zadowolona ze swojej pracy to po ....tu piszesz i gnoisz ludzi a może jednak nie jesteś aż tak szczęśliwa? ;)

Hej
@Stęskniona 01.10.2018 22:52

Nie mow słów których nie rozumiesz;) Chyba nie wiesz co to gnojenie:) Wystarczy poczytac regulamin by zrozumiec czemu pisalam. Wiem że to trudne,ale czasem warto sie wysilic. I bardzo mi przykro że prawda która pisali i piszą na temat tej firmy boli:) PS. Troche też logiczne że jak odnosisz sie do tego co napisalam to odbijam piłeczke. Może jak dasz sobie z tym spokój to i mi go dasz:)

Stęskniona
@Hej 01.10.2018 23:33

Kobieto i ty mi piszesz o zrozumieniu!!! Przeczytaj jeszcze raz swoje wpisy i pomyśl.Masz racje dam ci spokój,nie zniże sie do twojego poziomu:)

Hej
@Stęskniona 02.10.2018 01:22

Takie tam z netu -"Stawianie kilku wykrzykników swiadczy o niskiej samoocenie i problemach z emocjami(...)"

J P
@Młody 27.09.2018 20:57

Pracowałem w PPO i było dużo lepiej niż w mcbride !

Ania

A jak wyglafa praca w Kontroli jakosci na sranowisku inżyniera Jakości. Specjalisty jakosci? Ma ktos jakies informacje?

Ona
@Ania 30.10.2018 16:00

A dlaczego pytasz ? Z tego co wiem to nie ma naboru na to stanowisko.

Stęskniona

Moje kochane robaczki a jak teraz jest na zm C z ciekawości pytam. Miłego wieczoru!!!!!!!:):):)

e
@Stęskniona 02.10.2018 20:33

hardkorowo

Stęskniona
@e 04.10.2018 10:36

Haha czyli praca pali się w rekach :)

Pracownik

Skoro tak wam dobrze i zmieniliście pracę i sami mówicie że się odcieliscie od tej firmy to po cholerę komentujecie cokolwiek na tym forum ? Trzymac się swojej nowej cudownej pracy i tam się udzielać a nie tutaj. (usunięte przez administratora) wiecie i piszecie. 8 godzin pracy i do domu. Wielce tak narzekacie a ludzie przychodzą i wcale nie narzekają są zadowoleni . Pracują i zarabiają wypłata jest na czas. Studenci , Polacy , Ukraina .. wszyscy mają się dobrze. Czesc nie pozdrawiam

Ajajaj
@Pracownik 09.07.2018 21:14

Przeczytaj moze regulamin tego forum istoto. Otoż opinie może wyrazić także były pracownik;) Wiem ze wam to nie na reke bo prawdziwe opinie nie pasuja do tych kolorowych. Ale na szczeście poczty pantoflowej nie zatruje nic. Czym zajechało-tym smierdzi. Rowniez nie pozdrawiam:*

Stęskniona
@Pracownik 09.07.2018 21:14

Nie pracuje już w tej firmie ale napisze???? bardzo dobrze mi sie pracowało na zm.C jak dla mnie ludzie są zaj.... i nie miałam na co narzekać, nasi wózkowi poprostu lepszych nie znam.Żartowałam z każdym i to co ludzie nazywają klejeniem się do kogoś nie zawsze musi to oznaczać (w ramach rozsądku) jeżeli żarty i wygłupy są motywacją do pracy to nic w tym złego a jak chciałam zapalić to pytałam całej ekipy z maszyny a później kierowniczki wszystko da się zrobić tylko trzeba być w porządku ???? pozdrawiam ludzi którzy nadal tam pracują i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy

Zuzanna

@..., forum jest od tego, by każdy mógł podzielić się swoimi doświadczeniami. Zrozumiałym jest, że komentarze będą subiektywne. Ważne jest jednak, aby wpisy były merytoryczne i poparte argumentami, niezależnie od tego, jaki mają wydźwięk. Czy możesz się zatem wypowiedzieć na temat pracodawcy i przedstawić swój punkt widzenia? @TEDE, wiesz może, czy na tym stanowisku występuje duża rotacja? Czy nastąpiły jeszcze jakieś zwolnienia?

Dlaczego
@Zuzanna 17.09.2018 23:30

Post, zdziwienie Wojtka został usunięty a inne z danymi personalnymi były wyświetlane jakiś czas?

TEDE
@Zuzanna 17.09.2018 23:30

Rotacji nie było na tym stanowisku. Pan (usunięte przez administratora), pełnił funkcję kierownika magazynu przez 10 lat.

TEDE

Ktoś wie , z jakiego powodu zwolnili kierownika magazynu?

ONAR
@TEDE 26.08.2018 12:06

bo nie umial angola

Zuzanna

@Ja, w moim wpisie zawarte jest pytanie do użytkownika @xxx. Nie wiem, czy coś się zmieniło, dlatego też staram się tego dowiedzieć. Czy jesteś osobą zatrudnioną w Intersilesia? @..., Twój komentarz nie wnosi wiele do dyskusji, może opowiesz coś o charakterze samej pracy. Czy jest ciężko?

...
@Zuzanna 21.08.2018 02:06

Czy sadzi Pani że na tym forum można pisac tylko sztuczne wykreowane opinie ktore Pani chce tu widziec? By sztucznie oczyscic wizerunek firmy?

...

Porażka ze pare osób z jednej ze zm smenty walą o osobie ktora ewidentnie dawno odeszła z tej firmy (jak wiekszosc szczęsliwcow) Ludzie opamiętajcie sie,to żałosne co robicie juz od lat..

Zuzanna

@:), czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz opowiedzieć o swoich doświadczeniach związanych z pracodawcą? Rozumiem, że nie do końca jesteś zadowolony/na, a dostrzegasz jakieś pozytywne aspekty? @xxx, czy przy wysokich temperaturach pracownicy mają zapewniony stały dostęp do wody? Może godziny pracy są nieco krótsze?

Ja
@Zuzanna 06.08.2018 03:40

Godziny pracy są krótsze? Od kiedy? I kogo to dotyczy?

Ja

Pracownicy, jakie temperatury na stanowiskach pracy? Pracodawca dostrzega problem?

xxx
@Ja 31.07.2018 22:19

Są dodatkowe przerwy po 15 minut.

:)
@xxx 01.08.2018 10:03

Hahaha,lol. Wy tak na serio robicie sobie ciagle sztuczna reklame?;D A tak wgl. Na klime nie stac?;) *Smutek*

Ja
@xxx 01.08.2018 10:03

Czyli od lat nic się nie zmieniło, smutne. Zakład miał być modernizowany, w każdym biurze klima, tylko ciągle na produkcji ukrop...

:)
@Ja 05.08.2018 23:33

Ale jak pewnie wiesz ludzie sa tam dziwni. mysla ze 100na karcie i + 15min przerwy w upaly to luksus. Nie wiedza ze klima to juz raczej standard. Mowie o klimie nie o rozwalonych wiatraczkach. Ogolnie daleko tam od standardow,ale ci ludzie chyba tego nie pojmuja. Po co maja im cos zmieniac skoro sami nie wiedza chyba co im wolno/należy sie/co normą. Maja niewyparzone buzie niektorzy,ale tylko na hali. Wiec komu wspolczuc

Zuzanna

@Ktoś, piszesz, że w firmie można dobrze zarobić, czy poza podstawowym wynagrodzeniem pracownicy otrzymują też premie? Czy wymagane są nadgodziny? Może pracodawca oferuje jakieś szkolenia? @I tyle., czy dawno odszedłeś z firmy? Widzę, że nie byłeś zadowolony z atmosfery, a czy dostrzegasz również pozytywy zatrudnienia w tym miejscu, jak na przykład terminowe wypłaty?

I tyle.
@Zuzanna 22.07.2018 11:47

Na czas. Ale. Pieniadze na czas sa praktycznie wszedzie(przynajmniej w naszych rejonach) wiec nie ma co tego punktowac,bo na umowie widnieje termin kiedy dostaje sie pieniadze i sie dostaje. Nic nadzwyczajnego w tych czasach;) Moim zdaniem za duzo mlodych przemadrzalych osob tam jest,ktore zostaly z resztek tych co odeszli i mysla ze sa niewiadomo kim;)

I tyle.

A ja się ciesze z tego ze najgorszych ludzi zostawili. Jest 100% pewność że nie będe musiał ich mijac w innej firmie:) A tak wogole-skoro sa zmiany to widze ze wreszcie zrobili szkolenie tym co g... robili ze praca polega na pracy,a nie jest to miejsce spotkan towarzyskich,a do lizania nadaja sie tylko lody? Wkoncu.. Szkoda ze podpisujac umowy tego nie wiedzieli:) I ze tyle czasu nie umieli im tego przekazac:) Ale dzieki temu inni dostali impuls do lepszego życia,a nie marazmu bez weekendow,w brudnej robocie gdzie niektorym juz wygiely sie kregosłupy. Dla mnie to była wegetacja,byle zarobic kase(jak kazda inna),z dnia na dzien,bez perspektyw. Koniec z tym. Pozdrawiam. BYLY PRACOWNIK:)

Zuzanna

Czy możecie w rzetelny sposób wypowiedzieć się na temat pracy w firmie? Jakie wady i zalety zatrudnienia w Intersilesia dostrzegacie? Czy pracodawca oferuje umowę o pracę? A może zapewnia dostęp do prywatnej opieki medycznej i innych dodatków? Tego typu informacje przydadzą się potencjalnym kandydatom.

Ktoś
@Zuzanna 16.07.2018 12:57

W końcu ktoś kto interesuje się pracą a nie jakimiś pierdołami. Praca jest ciężka. Trzeba się nadzwigac ale można fajnie zarobić. Oczywiście że są proponowane umowy o pracę wystarczy pokazać że chce się pracować. Atmosfera no jest różna czasami gorsza czasami lepsza. Trzeba się nastawić na to że przychodzi się na 8 godzin pracy zrobić swoje i do domu. Każdy jest traktowany indywidualnie. Wypłata myślę że jest ok. Są karty doładowane co miesiąc po 100zl na jedzenie tzn jakiś napój kanapka itp. i podwyżki tak jak obiecali tak były. Pamiętajcie wszędzie jest dobrze gdzie was nie ma. Nie ma co narzekać trzeba zacisnąć zeby i pracować. W końcu ludzie którzy tam przychodzą wiedzą z jest to ciężka fizyczna praca a nie jakieś sanatorium. Pozdrawiam i oczywiście zbędne są głupie komentarze byłych pracowników którzy wiecznie będą narzekać i złe mówić o byłym pracodawcy. A byli pracownicy odeszli dawno więc uwierzcie mi że nie mają zielonego pojęcia jak aktualnie jest w zakładzie.

Ooooo
@Ktoś 16.07.2018 14:06

To jest dobry pijar...

Aha
@Ktoś 16.07.2018 14:06

To twoja 1praca widze:)

Aha
@Ktoś 16.07.2018 14:06

PS. Przeciez "zuzanna"jest tak jakby adminem tej str a nie kims kto interesuje sie praca. hahaha. Ale jaja

Nowy

Ci co chcą pracować to pracować będą. Ci co nie chcą to wiecznie będą szukać wymówek. Każdy pracuje na własny rachunek jaką sobie zrobisz atmosferę i jak będziesz pracować to zależy tylko od każdego indywidualnie. Każdy ma indywidualna wypłatę. Wypłata na czas. Jestem nowy i praca mi się podoba. Na początku jak nie potrafisz to ludzie się denerwują jak już wejdziesz w rytm to jest ok. Atmosfera jak wszędzie jedni lepsi drudzy gorsi.

K. P
@Nowy 10.07.2018 11:15

Masz racje. Gdy trwaly romanse to osoby zamiast roboty staly i gadly ze tak +/- 20min co godz + fajeczka oczywiscie. Tam kierownik byly musial pomagac frajerzyne laske wyrwac. Laski do kazdego sie kleily. Czy zajete czy wolne. Normalnych oczerniali a sluchali lizusow. Jedni darli jape na innych,wysmiewali gdy ktos nie ogarnial. A sami pstro w glowach. Ale liczyly sie plecki. Rzygac sie chcialo od prywaty ludzi o ktorej kazdy musial wiedziec bo zalatwiali na hali swoje sercowe rozterki. I najlepsze- To wlasnie te osoby tam robia;D Dajcie se siana teraz z tymi gadkami ze tam jest fajnie:) Fajnie bylo kiedys bez tych ludzi. Ale fajnie ze macie poczucie humoru. Grunt to optymizm:)

Baltazar szczęścia.

Witam .Mija już dosyć długi czas od kiedy na tym forum zamieszczano wpisy o złej atmosferze w pracy, o osobach które miały romansować ze sobą w czasie pracy.Czy teraz sytuacja jest normalna ? Czy po "czystkach" jakie miały miejsce tzn. po odejściu dosyć sporej grupy pracowników niezadowolonych z pracy jest już ok?

Była
@Baltazar szczęścia. 06.07.2018 20:26

Watpie. Osoby z tych"romansow",te lizusy,falszywi i wredni zostali(wiekszosc)tam wiec o sobie zle nie powiedza. A ci co znali swoja wartosc i mieli dosyc faworyzowania TYCH ludzi dawno maja lepsze roboty i juz maja gdzies ten zaklad. W kazdej robocie cos jest,ale takiego chamstwa i nierownego traktowania nigdzie nie spotkalam. Taka moja opinia. Nie polecam tam pracy.

Smerf
@Baltazar szczęścia. 06.07.2018 20:26

Hahaha. Czystkach..... Tak duża grupa normalnych ludzi stamtąd odeszla i ma się lepiej

Ojojoj
@Baltazar szczęścia. 06.07.2018 20:26

Ładnie...to co się tam dzieje podciągać pod romanse?... Chyba nie wiesz o czym piszesz. Ryba psuje się od głowy.... dziękuję

Belo

I tu pies pogrzebany bo takiej osoby nie ma w tej firmie !

Igor

Jeśli mają miejsce takie sytuacje to dlaczego nie zgłosicie kompetentnej osobie w firmie?

obserwator_

Witam. Przykro to mówic ale bezpieczenstwo w tej firmie to fikcja. Przyklad z dzis: podnosnik koszowy jezdzi niemal metr od linii, na wysokosci okolo 8 metrow powodujac powazne zagrozenie dla pracowników, ale linia musi isc, bo sztuki najwazniejsze. Gdzie w takim momencie jest pani od BHP?

Olek

Podpowiedzcie na jaką umowę może liczyć nowy kandydat?

aa

Witam Może ktoś wie/orientuje się, jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu np: Elektromechanik, warunki, przybliżona płaca, zmianowość. Dziękuje za ewentualną odpowiedź.

Arek

Może podpowiecie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Ona
@Arek 22.05.2018 22:08

A na stronie nic nie wrzucili ? Jeśli nie to jutro spojrzę i napisze czy cos nowego jest.

Ono
@Ona 23.05.2018 20:43

Arek ma dostęp do internetu by zadać pytanie a nie potrafi sam sprawdzić...Arku, jak Ci możemy pomóc?...

Ona
@Arek 22.05.2018 22:08

Administrator dział techniczny Pracownik produkcji Magazynier Technik operator

Toż to nowa metoda, szeptana..
@Arek 22.05.2018 22:08

Arku, co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

Zuzanna

@szczęśliwy, czyli mam rozumieć, że ogólna atmosfera? Bo w każdej pracy są ludzie, których się nie lubi ale nie jest to powód, do skreślania Intersilesia McBride jako pracodawcy. Na forum powinniśmy pisać przede wszystkim argumenty, do których każdy będzie mógł się odnieść.

Z a
@Zuzanna 05.05.2018 09:41

Wlasnie zostali tam ci nielubiani. Tworza mocny skład :p

Zostaw opinię o Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o. - Strzelce Opolskie

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.