Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Strzelce Opolskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 233 ocen.

Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.
2 233 6 1

Opinie o Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zuzanna

@Dlaczego, administrator nie zawsze jest w stanie zauważyć wszystkie takie komentarze. Jeśli masz jakieś wątpliwości co do treści, zachęcam do przeczytania regulaminu, bądź też do kontaktu z administratorem. @Stęskniona, rozumiem, że pracę oceniłaś przede wszystkim ze względu na atmosferę, czy jeszcze jakieś plusy dostrzegasz?

Zuzanna

@..., forum jest od tego, by każdy mógł podzielić się swoimi doświadczeniami. Zrozumiałym jest, że komentarze będą subiektywne. Ważne jest jednak, aby wpisy były merytoryczne i poparte argumentami, niezależnie od tego, jaki mają wydźwięk. Czy możesz się zatem wypowiedzieć na temat pracodawcy i przedstawić swój punkt widzenia? @TEDE, wiesz może, czy na tym stanowisku występuje duża rotacja? Czy nastąpiły jeszcze jakieś zwolnienia?

Dlaczego
@Zuzanna 17.09.2018 23:30

Post, zdziwienie Wojtka został usunięty a inne z danymi personalnymi były wyświetlane jakiś czas?

TEDE
@Zuzanna 17.09.2018 23:30

Rotacji nie było na tym stanowisku. Pan Kazimierz, pełnił funkcję kierownika magazynu przez 10 lat.

TEDE

Ktoś wie , z jakiego powodu zwolnili kierownika magazynu?

ONAR
@TEDE 26.08.2018 12:06

bo nie umial angola

Zuzanna

@Ja, w moim wpisie zawarte jest pytanie do użytkownika @xxx. Nie wiem, czy coś się zmieniło, dlatego też staram się tego dowiedzieć. Czy jesteś osobą zatrudnioną w Intersilesia? @..., Twój komentarz nie wnosi wiele do dyskusji, może opowiesz coś o charakterze samej pracy. Czy jest ciężko?

...
@Zuzanna 21.08.2018 02:06

Czy sadzi Pani że na tym forum można pisac tylko sztuczne wykreowane opinie ktore Pani chce tu widziec? By sztucznie oczyscic wizerunek firmy?

...

Porażka ze pare osób z jednej ze zm smenty walą o osobie ktora ewidentnie dawno odeszła z tej firmy (jak wiekszosc szczęsliwcow) Ludzie opamiętajcie sie,to żałosne co robicie juz od lat..

Zuzanna

@:), czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz opowiedzieć o swoich doświadczeniach związanych z pracodawcą? Rozumiem, że nie do końca jesteś zadowolony/na, a dostrzegasz jakieś pozytywne aspekty? @xxx, czy przy wysokich temperaturach pracownicy mają zapewniony stały dostęp do wody? Może godziny pracy są nieco krótsze?

Ja
@Zuzanna 06.08.2018 03:40

Godziny pracy są krótsze? Od kiedy? I kogo to dotyczy?

Ja

Pracownicy, jakie temperatury na stanowiskach pracy? Pracodawca dostrzega problem?

xxx
@Ja 31.07.2018 22:19

Są dodatkowe przerwy po 15 minut.

:)
@xxx 01.08.2018 10:03

Hahaha,lol. Wy tak na serio robicie sobie ciagle sztuczna reklame?;D A tak wgl. Na klime nie stac?;) *Smutek*

Ja
@xxx 01.08.2018 10:03

Czyli od lat nic się nie zmieniło, smutne. Zakład miał być modernizowany, w każdym biurze klima, tylko ciągle na produkcji ukrop...

:)
@Ja 05.08.2018 23:33

Ale jak pewnie wiesz ludzie sa tam dziwni. mysla ze 100na karcie i + 15min przerwy w upaly to luksus. Nie wiedza ze klima to juz raczej standard. Mowie o klimie nie o rozwalonych wiatraczkach. Ogolnie daleko tam od standardow,ale ci ludzie chyba tego nie pojmuja. Po co maja im cos zmieniac skoro sami nie wiedza chyba co im wolno/należy sie/co normą. Maja niewyparzone buzie niektorzy,ale tylko na hali. Wiec komu wspolczuc

Zuzanna

@Ktoś, piszesz, że w firmie można dobrze zarobić, czy poza podstawowym wynagrodzeniem pracownicy otrzymują też premie? Czy wymagane są nadgodziny? Może pracodawca oferuje jakieś szkolenia? @I tyle., czy dawno odszedłeś z firmy? Widzę, że nie byłeś zadowolony z atmosfery, a czy dostrzegasz również pozytywy zatrudnienia w tym miejscu, jak na przykład terminowe wypłaty?

I tyle.
@Zuzanna 22.07.2018 11:47

Na czas. Ale. Pieniadze na czas sa praktycznie wszedzie(przynajmniej w naszych rejonach) wiec nie ma co tego punktowac,bo na umowie widnieje termin kiedy dostaje sie pieniadze i sie dostaje. Nic nadzwyczajnego w tych czasach;) Moim zdaniem za duzo mlodych przemadrzalych osob tam jest,ktore zostaly z resztek tych co odeszli i mysla ze sa niewiadomo kim;)

I tyle.

A ja się ciesze z tego ze najgorszych ludzi zostawili. Jest 100% pewność że nie będe musiał ich mijac w innej firmie:) A tak wogole-skoro sa zmiany to widze ze wreszcie zrobili szkolenie tym co g... robili ze praca polega na pracy,a nie jest to miejsce spotkan towarzyskich,a do lizania nadaja sie tylko lody? Wkoncu.. Szkoda ze podpisujac umowy tego nie wiedzieli:) I ze tyle czasu nie umieli im tego przekazac:) Ale dzieki temu inni dostali impuls do lepszego życia,a nie marazmu bez weekendow,w brudnej robocie gdzie niektorym juz wygiely sie kregosłupy. Dla mnie to była wegetacja,byle zarobic kase(jak kazda inna),z dnia na dzien,bez perspektyw. Koniec z tym. Pozdrawiam. BYLY PRACOWNIK:)

Zuzanna

Czy możecie w rzetelny sposób wypowiedzieć się na temat pracy w firmie? Jakie wady i zalety zatrudnienia w Intersilesia dostrzegacie? Czy pracodawca oferuje umowę o pracę? A może zapewnia dostęp do prywatnej opieki medycznej i innych dodatków? Tego typu informacje przydadzą się potencjalnym kandydatom.

Ktoś
@Zuzanna 16.07.2018 12:57

W końcu ktoś kto interesuje się pracą a nie jakimiś pierdołami. Praca jest ciężka. Trzeba się nadzwigac ale można fajnie zarobić. Oczywiście że są proponowane umowy o pracę wystarczy pokazać że chce się pracować. Atmosfera no jest różna czasami gorsza czasami lepsza. Trzeba się nastawić na to że przychodzi się na 8 godzin pracy zrobić swoje i do domu. Każdy jest traktowany indywidualnie. Wypłata myślę że jest ok. Są karty doładowane co miesiąc po 100zl na jedzenie tzn jakiś napój kanapka itp. i podwyżki tak jak obiecali tak były. Pamiętajcie wszędzie jest dobrze gdzie was nie ma. Nie ma co narzekać trzeba zacisnąć zeby i pracować. W końcu ludzie którzy tam przychodzą wiedzą z jest to ciężka fizyczna praca a nie jakieś sanatorium. Pozdrawiam i oczywiście zbędne są głupie komentarze byłych pracowników którzy wiecznie będą narzekać i złe mówić o byłym pracodawcy. A byli pracownicy odeszli dawno więc uwierzcie mi że nie mają zielonego pojęcia jak aktualnie jest w zakładzie.

Ooooo
@Ktoś 16.07.2018 14:06

To jest dobry pijar...

Aha
@Ktoś 16.07.2018 14:06

To twoja 1praca widze:)

Aha
@Ktoś 16.07.2018 14:06

PS. Przeciez "zuzanna"jest tak jakby adminem tej str a nie kims kto interesuje sie praca. hahaha. Ale jaja

Nowy

Ci co chcą pracować to pracować będą. Ci co nie chcą to wiecznie będą szukać wymówek. Każdy pracuje na własny rachunek jaką sobie zrobisz atmosferę i jak będziesz pracować to zależy tylko od każdego indywidualnie. Każdy ma indywidualna wypłatę. Wypłata na czas. Jestem nowy i praca mi się podoba. Na początku jak nie potrafisz to ludzie się denerwują jak już wejdziesz w rytm to jest ok. Atmosfera jak wszędzie jedni lepsi drudzy gorsi.

K. P
@Nowy 10.07.2018 11:15

Masz racje. Gdy trwaly romanse to osoby zamiast roboty staly i gadly ze tak +/- 20min co godz + fajeczka oczywiscie. Tam kierownik byly musial pomagac frajerzyne laske wyrwac. Laski do kazdego sie kleily. Czy zajete czy wolne. Normalnych oczerniali a sluchali lizusow. Jedni darli jape na innych,wysmiewali gdy ktos nie ogarnial. A sami pstro w glowach. Ale liczyly sie plecki. Rzygac sie chcialo od prywaty ludzi o ktorej kazdy musial wiedziec bo zalatwiali na hali swoje sercowe rozterki. I najlepsze- To wlasnie te osoby tam robia;D Dajcie se siana teraz z tymi gadkami ze tam jest fajnie:) Fajnie bylo kiedys bez tych ludzi. Ale fajnie ze macie poczucie humoru. Grunt to optymizm:)

Pracownik

Skoro tak wam dobrze i zmieniliście pracę i sami mówicie że się odcieliscie od tej firmy to po cholerę komentujecie cokolwiek na tym forum ? Trzymac się swojej nowej cudownej pracy i tam się udzielać a nie tutaj. (usunięte przez administratora) wiecie i piszecie. 8 godzin pracy i do domu. Wielce tak narzekacie a ludzie przychodzą i wcale nie narzekają są zadowoleni . Pracują i zarabiają wypłata jest na czas. Studenci , Polacy , Ukraina .. wszyscy mają się dobrze. Czesc nie pozdrawiam

Ajajaj
@Pracownik 09.07.2018 21:14

Przeczytaj moze regulamin tego forum istoto. Otoż opinie może wyrazić także były pracownik;) Wiem ze wam to nie na reke bo prawdziwe opinie nie pasuja do tych kolorowych. Ale na szczeście poczty pantoflowej nie zatruje nic. Czym zajechało-tym smierdzi. Rowniez nie pozdrawiam:*

Stęskniona
@Pracownik 09.07.2018 21:14

Nie pracuje już w tej firmie ale napisze???? bardzo dobrze mi sie pracowało na zm.C jak dla mnie ludzie są zaj.... i nie miałam na co narzekać, nasi wózkowi poprostu lepszych nie znam.Żartowałam z każdym i to co ludzie nazywają klejeniem się do kogoś nie zawsze musi to oznaczać (w ramach rozsądku) jeżeli żarty i wygłupy są motywacją do pracy to nic w tym złego a jak chciałam zapalić to pytałam całej ekipy z maszyny a później kierowniczki wszystko da się zrobić tylko trzeba być w porządku ???? pozdrawiam ludzi którzy nadal tam pracują i mam nadzieję że jeszcze się spotkamy

Baltazar szczęścia.

Witam .Mija już dosyć długi czas od kiedy na tym forum zamieszczano wpisy o złej atmosferze w pracy, o osobach które miały romansować ze sobą w czasie pracy.Czy teraz sytuacja jest normalna ? Czy po "czystkach" jakie miały miejsce tzn. po odejściu dosyć sporej grupy pracowników niezadowolonych z pracy jest już ok?

Była
@Baltazar szczęścia. 06.07.2018 20:26

Watpie. Osoby z tych"romansow",te lizusy,falszywi i wredni zostali(wiekszosc)tam wiec o sobie zle nie powiedza. A ci co znali swoja wartosc i mieli dosyc faworyzowania TYCH ludzi dawno maja lepsze roboty i juz maja gdzies ten zaklad. W kazdej robocie cos jest,ale takiego chamstwa i nierownego traktowania nigdzie nie spotkalam. Taka moja opinia. Nie polecam tam pracy.

Smerf
@Baltazar szczęścia. 06.07.2018 20:26

Hahaha. Czystkach..... Tak duża grupa normalnych ludzi stamtąd odeszla i ma się lepiej

Ojojoj
@Baltazar szczęścia. 06.07.2018 20:26

Ładnie...to co się tam dzieje podciągać pod romanse?... Chyba nie wiesz o czym piszesz. Ryba psuje się od głowy.... dziękuję

Belo

I tu pies pogrzebany bo takiej osoby nie ma w tej firmie !

Igor

Jeśli mają miejsce takie sytuacje to dlaczego nie zgłosicie kompetentnej osobie w firmie?

obserwator_

Witam. Przykro to mówic ale bezpieczenstwo w tej firmie to fikcja. Przyklad z dzis: podnosnik koszowy jezdzi niemal metr od linii, na wysokosci okolo 8 metrow powodujac powazne zagrozenie dla pracowników, ale linia musi isc, bo sztuki najwazniejsze. Gdzie w takim momencie jest pani od BHP?

Olek

Podpowiedzcie na jaką umowę może liczyć nowy kandydat?

aa

Witam Może ktoś wie/orientuje się, jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu np: Elektromechanik, warunki, przybliżona płaca, zmianowość. Dziękuje za ewentualną odpowiedź.

Arek

Może podpowiecie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Ona
@Arek 22.05.2018 22:08

A na stronie nic nie wrzucili ? Jeśli nie to jutro spojrzę i napisze czy cos nowego jest.

Ono
@Ona 23.05.2018 20:43

Arek ma dostęp do internetu by zadać pytanie a nie potrafi sam sprawdzić...Arku, jak Ci możemy pomóc?...

Ona
@Arek 22.05.2018 22:08

Administrator dział techniczny Pracownik produkcji Magazynier Technik operator

Toż to nowa metoda, szeptana..
@Arek 22.05.2018 22:08

Arku, co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

Zuzanna

@szczęśliwy, czyli mam rozumieć, że ogólna atmosfera? Bo w każdej pracy są ludzie, których się nie lubi ale nie jest to powód, do skreślania Intersilesia McBride jako pracodawcy. Na forum powinniśmy pisać przede wszystkim argumenty, do których każdy będzie mógł się odnieść.

Z a
@Zuzanna 05.05.2018 09:41

Wlasnie zostali tam ci nielubiani. Tworza mocny skład :p

Zuzanna

@A.A.A., @szczęśliwy, zachowania prywatne, które wydarzyły się na imprezie integracyjnej nie powinny być głównym tematem forum. Ludzie czekają na opinie na temat samej pracy, a nie zachowania poszczególnych pracowników. @szczęśliwy, piszesz o tej sprawie jako o głównym minusie, a co jeszcze w Intersilesia McBride Ci się nie podoba/podoba?

Szczęsliwy
@Zuzanna 12.04.2018 20:59

Ludzie

anonymous
@Szczęsliwy 12.04.2018 22:27

o co Ci chodzi?

Adam

Powiem tak, pracowałem tam dwa lata na produkcji. Ludzie robią jak roboty, a sorry gorzej niż roboty bo niektóre maszyny pracowały wolniej bo już szybciej nie potrafiły. Człowiek przychodził z pracy i nie widział co zrobić z nogami/rękami bo tak bolały. Na szczęście tamte czasy się skończyły i już nie wrócą :)

Nick2017

Jarek tak bronisz MCBride a widzisz Sam co piszą ludzie którzy tam pracowali.ja pracuje w firmie a której pracują byli pracownicy INTERSILESIA MCBRIDE .Teraz normalnie sie zachowują. Nadal bedziesz bronil MCBRIDE

A. A. A.
@Nick2017 08.04.2018 02:07

Masz racje. Ale zaraz będą gadać że wszyscy kłamią i że tylko byli pisza cos źle i ze wymyślają. To niby skąd np byli pracownicy wiedzieliby o tym co pracownica robiła na imprezie firmowej. Sami smieją sie z siebie a prawdy w oczy sobie nie powiedza bo przeciez tam taaaakie "przyjaciólki" i "szczere miłosci" ze dajcie siana. Kto tam pracowl wie jak dziewczyny co niektore sie "prowadza",a chyba praca w tej firmie na czym innym polega. Nie gadajcie że to obrazanie. Bo raczej nikt slepy nie jest i gluchy tak samo. Absolutnie nie polecam tam pracy ładnym dziewczynom bo obecne z zawiści je "zeżra":)

Jarek.
@Nick2017 08.04.2018 02:07

To nie tak że bronie sam myślę o zmianie roboty ale wyzywanie od '' (usunięte przez administratora) pokazuje kim jesteś. Takie jest moje zdanie.

Szczęsliwy
@Jarek. 09.04.2018 20:11

A ja tego pana troche rozumiem. Sam byłem świadkiem jak pracownica przytulala sie z bylym juz kierownikiem na imprezie integracyjnej,badz inne rzeczy robila. inna zas na hali wdzieczyła sie do facetow. byly kierownik ktory przymykal oko gdy praktycznie non stop trwaly jakies schadzki na maszynach. glosno bylo o zdradach itp. Kazdy mial przykazy nakazy,a te osoby nie. Ludzi ma prawo denerwowc to ze od lat z tym nic nie zrobili. niestety to chyba tam sie nie zmieni patrząc na skale tego problemu. Myśle że najlepiej jakby pan zmienił prace bo naprawde w innych zakladach takich rzeczy na taka skale nie ma. Nie ma sensu robic sobie problemow przez takie osoby,bo nic pan nie wskóra,a nie ma co schodzic do podobnego poziomu. Pozdrawiam serdecznie

Cecylia

Zastanawiam się jaką macie atmosferę w firmie skoro na forum tak się obrażacie?

Jarek
@Cecylia 19.03.2018 10:51

Jak w każdej Firmie są dobre i złe momenty. Nowi pracownicy zwykle się dziwią czemu tacy wyluzowani jesteśmy. Są wymagania no niestety nie ma pieniędzy za siedzenie i pierdzenie w stołek to nie te czasy kiedy wystarczyło przyjść do pracy. No niestety forum ponosi odpowiedzialność za dopuszczanie do publikacji nie potwierdzonych informacji. Nie mówię że wszyscy tu kłamią jest wiele prawdy powiedzianej ale i wiele chamskich odzywek od ludzi wydalonych za alkohol i inne problemy. Polak polakowi wrogiem zawsze i wszędzie.

Prawda
@Jarek 27.03.2018 13:49

Pieniędzy nie ma za uczciwą pracę. Plotkarze i lizuzy podwyżki i bonifikaty dostają. I nie, nie jestem osobą z grupy wciąż narzekających...

Hmmmmm
@Jarek 27.03.2018 13:49

Gorzej jak te złe momenty trwają przewlekle...i na koniec nie zapowiada się.

Eh

Prawda boli. Z mojej oceny 90% byłych odeszło samych przez to jak tam jest. Czas wziąć krytyke na klate,bo walka z nia to jak z wiatrakami.

..

Ludzie chyba nie rozumiecie celu strony gowork. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia o firmie McBride tylko obrażanie i obgadywanie pracownikow, to nie piszcie tylko zajmijcie się swoją pracą i swoim życiem. Na tej stronie wyrażamy opinie o danych stanowiskach, czy są jakieś nowe oferty pracy itp

Była
@.. 22.02.2018 13:27

To jest wyrażenie opini o pracy. a wlasciwie o tym co ktos robił zamiast pracowac. to chyba wazne by ktos kto tam przyjdzie byl swiadomy ze mozliwe ze bd obrazany albo ze bd robic za kogos. A gdy przyjdzie ładna dziewczyna to nie bd miala lekko przez zawistne osoby. Zle mowie? nie sądze

Jarek
@.. 22.02.2018 13:27

Niestety to wina tego forum, każdy może wejść napisać bzdury i nikt tego nie sprawdza. Wystarczy by rejestracja była wymagana na dowód i już pisane były by tylko prawdziwe opinie pozytywne czy negatywne a tak byle gn....j może wejść i se pisać. Takie opinie to se można w (usunięte przez administratora) wsadzić.

Jarek
@Jarek 27.03.2018 11:52

Oj brzydko napisałem przepraszam wielki bracie miało być pupę przecież tu dzieci mamy. Ale wulgaryzmy na ludzi zostawiasz GOOD JOB.

..
@Jarek 27.03.2018 13:28

Chyba najwyższy czas zrobić porządek z tym forum. Dosyć obrażania pracowników przez osoby które nie mają co robic i nie mają swojego życia. Jakim prawem ktoś pisze o wszystkich pracownikach źle skoro tam nie pracuje a skoro pracował i się zwolnil to znaczy że albo się nie nadawał albo nikt nie skupiał na nim swojej uwagi. Ludzie zajmijcie się swoim życiem i skończcie wszystkich obrazac. Masz coś ciekawego do powiedzenia o pracy w mcbride to po prostu napisz czy jest ciężko czy nie a nie pisz takich bzdur bo GÓW.O wiesz o tym zakładzie. Praca jak każda inna tylko się ujeb..... Tego zakładu bo wielce tak zle wam tam było. Ale ludzie tam nadal pracują i zarabiają pieniądze tak samo jak w każdej innej firmie. Zajmijcie się w końcu swoim życiem !!!!

:)
@.. 27.03.2018 18:01

Fakt,nie wszyscy sa zli,ale niestety tak w zyciu bywa że wystarczy 1/2/3 osoby by posypalo sie wszystko. Nawet jakby nie istnial Gowork to istnieje poczta pantoflowa ktora rowniez nie niesie przychylnych opini. I to chyba juz sie nie zmieni. Co do pracy-praca jak praca,wszedzie trzeba robic. Co do atmosfery?-nagorsza z jaka sie spotkalam. I moglabym nawet podac nr dowodu piszac to;) Pozdrawiam serdecznie.

..

Kolejnemu facetowi rogi dorabia. Na imprezie firmowej pokazala ze z wprawy nie wyszla jak za moim kumplem latala. Szkoda słow,bo faceta nie. Widziały i słyszaly gały co brały;)

Smerf
@.. 19.02.2018 10:45

A o kim mowa?

Bolec
@Smerf 20.02.2018 02:57

Czyżby S.W zwana dalej "grypą"?

..
@Bolec 22.02.2018 10:04

Inna

Bolec
@.. 22.02.2018 13:14

A literki podałbyś?

Była
@Bolec 22.02.2018 14:46

Drugi raz te same cyrki z ta sama osoba? Juz raz przez nia ludzi potracili i kazdy zna historie. Sama jej kumpela bylam i krylam jej tylek bo nie widzialam od razu jakie to falszywe. Byle sie zabawic i by faceci latali. Pewnie robi to tak umiejetnie jak ostnio by na swieta wyjsc a obecny sie nie dowiedzial:D Serio porażka.

..
@Była 22.02.2018 18:28

P czy K ?

Bolec
@.. 22.02.2018 21:14

Piękna Pogoda Prawda?;)

Papasmerf
@Smerf 20.02.2018 02:57

Pilnuj mój mały wirów na rzece bo w konkurencji oczy przecierają od łez, śmiechu rzecz jasna.

LiteraPtopustalitera
@.. 19.02.2018 10:45

Żałuje że tam robiłam.. Garstka Polakow a to oni nagorsi.Laski puste fałszywe i wredne,a same soba pokazuja 0.

Nick2017
@Papasmerf 13.03.2018 17:21

To jest prawda że w konkurencji przebierają oczy że śmiechu.Teraz pracuje w pewnej firmie co dużo ludzi tam też pracuje a to wszystko byli pracownicy Intersilesia Mc Bride Strzelce opolskie Matejki 2a

Byly z a.
@Nick2017 14.03.2018 19:32

Ci co odeszli wygladają nawet lepiej. Dziewczyny piękniejsze. Żadne tam fryzury"na mopa" :p Żadne tam fałszywe przyjaznie. Teraz z kazdym bylym mozna pogadac na mieście, bo co jak co,ale łaczy nas to ze jesteśmy kims wyrywajac sie z tego Jest z czego się smiać bo komizmem jest ze z braku ludzi,zostawili osoby ktore zrobili z fajnej zmiany szrot i ten szrot robia dalej Fajnie na to patrzec z boku. i fajnie ze tam siedza a nie tam gdzie teraz robimy,bo przymykałem oko na te jazdy,ale drugi raz bym nie uduxxx z szczekajacym gosciem,z zarozumiałymi,zaklamanymi osobami Teraz my mozemy sie smiac chociaz przyznaje ze mamy juz ciekawsze tematy

Nick2017
@.. 19.02.2018 10:45

Napewno Kasia ze zm.B lub Renata też że zm. B.To są dwie ku..y

..
@Nick2017 18.03.2018 20:02

Ni,nie ta zm

Renia
@Nick2017 18.03.2018 20:02

no w końcu ktoś docenił...zawsze chciałam być wredna su.a bo takie mają w życiu lepiej... no ale jak ktoś woli ku...a to niech i tak będzie :D

Jarek.
@Renia 24.03.2018 20:39

Bu teraz nie ma o mnie łe nick2017 się nie stara, opuszczasz się. Renia oprawiamy to w ramkę bedzie dla potomnych.

Renia
@Nick2017 18.03.2018 20:02

A co do ciebie nick2017 to jakos sobie nie przypominam,żebym sie kur...a z kims kto sie tak nazywa Wiec sa dwie opcje... 1.albo ci nie dałam 2.albo byłes taki beznadziejny,że nie byles wart nawet najmniejszej notatki w kurews...m notatniku

Nick!
@Renia 26.03.2018 10:59

No to fajnie!Pewnie tylu ich miałaś,że nawet nie pamiętasz?Brawo!

Jarek
@Nick! 27.03.2018 07:37

Nick przychodzisz obrażasz ludzi i myślisz że tak to zostawimy. Szerzysz nie prawde nie mająca nic wspólnego z firmą. Zresztą rób co chcesz złamałeś prawo dziwne, że administrator nie reaguje. No ale z tego co pamiętam na maszynie tez nie grzeszyłem inteligencją tak samo jak twoja kobieta.

Renia
@Nick! 27.03.2018 07:37

Czytaj ze zrozumieniem od tego jest kurew..i notatnik,żeby ich wszystkich pamiętać-to po pierwsze. A po drugie teraz tak poważnie-ten kto mnie zna wie jaka jestem,a ten kto nie zna to jak chce może sobie wierzyć opinią odważnego kozaka,który jedynie co potrafii to obrażać wszystkich na gowork.a że jest taki odważny to robi to anonimowo.i sprawa ta będzie zgłoszona-nie dlatego,że sie przejełam opinią tego odważnego kozaka,który nawet mnie nie zna tylko dlatego,żeby sobie nie myślal,że jest anonimowy i wszystko mu wolno

Jarek.
@Jarek 27.03.2018 10:37

oj wpadka merytoryczna miało być grzeszyłeś no tak zaraz riposta dzieciaka będzie.

..

Witam czy są aktualnie jakieś nowe oferty pracy ?

..

Pozdro dla Polki ktora jara sie kazdym tanim podrywem i usmiechem ze strony plci przeciwnej. Przypomnienie-robisz ze swoim chlopakiem na zm. Warto sie jednego trzymac :p Bola oczy

Bride
@.. 16.12.2017 18:30

Mowa o zmianie A?

..
@Bride 16.12.2017 18:52

Niestety

Gość N.
@.. 16.12.2017 18:30

A ty zazdrosna,że dziewczyna jest atrakcyjna i wzbudza większe zainteresowanie wśród płci przeciwnej niż ty ?

..
@Gość N. 17.12.2017 19:54

Jako facet lekko zażenowanyXD Bo opinia o tej firmie już "chodzi"przez podobne jazdy tych osob. W taki sposób sie jej nie oczyści. Cóż. Chyba że odpowiada wam taki poziom i opinie ktore ida na konto wszystkich. Co jest rownoznaczne z tym ze rodacy nie chca tam robic. jest to dla was wazne?

ObiWanKenobi
@.. 17.12.2017 20:56

Myślę,że największym problemem są Twoje (wasze) osobiste problemy.Jaka opinia chodzi?Gdzie,bo nie widziałem.To takie postawy jak min.Twoja budują "takie" opinie.Zacznijcie żyć swoim życiem a nie tym co kto robi i z kim.Każdy odpowiada za siebie i nic mnie nie obchodzi opinia innych i o innych.A rozdmuchiwanie i sztuczne napędzanie jak osoby na tym forum tworzy opinię.Skupcie się na swojej "idealnej" zapewne postawie i pracy,a nie zajmujcie się wydawaniem "opinii".

Były idealny
@ObiWanKenobi 18.12.2017 14:04

Zapraszam do wyjścia między ludzi. Nawet przyszli pracodacy mają o atmosferze u was wyrobione zdanie. Podejdź zatem do(ogolnie ponad setki?) ludzi którzy odeszli i pogroź palcem że źle o was mówi. Wesołych Świąt

ObiWanKenobi
@Były idealny 18.12.2017 16:46

A skąd ludzie z poza firmy mają wiedzę o tym co się dzieje w McBride ?Bo wypisujecie głupoty na forum, i to nie zawsze związane z samą atmosferą w pracy.A przede wszystkim zainteresowaniem cieszą się historie życia innych koleżanek i kolegów,a więc kto z kim...Ludzie wy sami tworzycie atmosferę w miejscu pracy.A to czego nie macie odwagi powiedzieć danej osobie w twarz to wywalacie na forum.I tak właśnie powstaje opinia która się rozpowszechnia.Forum jest dostępne dla ogółu więc tematy "wychodzą" poza naszą firmę...Marudziliście pracując w McBride ,nie ma was i dalej grzebiecie w brudach ludzkich...Żenada.

Były idealny
@ObiWanKenobi 18.12.2017 19:34

Wojownik sie znalazl. Szkoda że nie czytsz ze zrozumieniem. Trudno. Nie oczekuje nawet tegnd od kogos kto nie ma perspektyw na przyszlosc i robi w firmie w której tak wam źle. Sami najezdzacie na kierownictwo a czepiacie sie tych co o was cos powiedza. Kto tam robil ma prawo wypowiedziec sie na temat firmy,atmosfery itp by inni wiedzieli jak tam jest. jak rowniez ci co tam sa moga pisac. To ze ty masz problem ze nie gadaja dobrze to nie czytaj.

Gość
@ObiWanKenobi 18.12.2017 19:34

A wystarczyło swoich brudów nie prać w pracy... Proste. Kiedyś ludzie zapomną. Bo prawie wszyscy od was uciekli. Ale-"nawarzyłeś/łaś piwa,to teraz je wypij" Pozr.

ObiWanKenobi
@Były idealny 18.12.2017 20:13

Zarzucasz mi brak czytania ze zrozumieniem,a sam to robisz.Oskarżasz innych (nie wiem na jakiej podstawie?)o brak perspektyw.Nie każdy jest niezadowolony z pracy , są w firmie różne działy-tak, nie tylko napełnianie!I Na każdym z nich są różni ludzie i atmosfera.Zarobki także. Wez to pod uwagę i ni mierz wszystkich swoją miarą.Nie wszyscy są sfrustrowani jak Ty i nie odeszli bo całkiem fajnie im się pracuje.Nie skupiają się na tym kto z kim ale pracują.I zrozum ,że atmosfera w pracy nijak się ma do tego kto z kim co robi ale jakim jesteś człowiekiem dla innych.A tego chyba zabrakło...

Tak
@ObiWanKenobi 20.12.2017 10:28

Nie robiłeś widocznie na A. Tam bylo fanie do 2015. Potem atmosfera padła. Dzieciaki ktore sprawy sercowe zatwialy na hali,knujac przeciwko innym,kablujac,wymyslajac,plotkujac pokazało gdzie te osoby miały to,co przez lata było tworzone przez innych. Wiec nie zgadzam sie z tym że to kto z kim nie ma wplywu na atmosfere. Ile ludzi tyle opinii. Uszanujcie.

J.
@.. 16.12.2017 18:30

Każdy ma jakieś hobby xd A ze gostek nie nalezy do bystrych... ;) Do siego roku!

Nick2017
@ObiWanKenobi 18.12.2017 19:34

Jakie głupoty to jest prawda i rzeczywistość o tym jacy są pracownicy tej firmy

Bolec
@.. 16.12.2017 18:30

Na imprezie zakładowej swoje pokazała:)))) Współczucia dla chłopaka jesli o niczym nie wie. Niezłe ziółka tam robia

A

Jak piesek,a oboje pstro w glowach. Cwaniackie,falszywe i niedojrzale. Ciekawe co zaklad zbuduje na tak mialkim fundamencie.. Wspieranie romansow nie wyszlo na dobre widzac sklad zmian i puski w glowch ktore odstraszaja wrecz

Ask
@A 19.01.2018 08:20

Zwolnili w koncu ta z a co takie cyrki odwalala z tym dziwakiem? Co te spotkania towarzyskie na hali sobie urzadzali zamiast robic i mieli pelne przyzwolenie na to?

:)
@Ask 30.01.2018 13:22

Sądzac po wpisach to chyba nie;) Cenni tacy chyba bo daja rozglos firmie. a ze zly? Cóz;))

Najciemniej pod latarnia?
@A 19.01.2018 08:20

Osobiście bardziej fałszywych ludzi nie poznałam. Także pierwszy raz widzę że tak oczywisty i błahy problem jakim od dana są dane osoby(1/2)-jest trudny do rozwiazania.

Zostaw opinię o Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o. - Strzelce Opolskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intersilesia McBride Polska Sp. z o.o.