MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

23.05.2023 21:26

Hej. Podacie jakieś info na temat pracy w Waltershausen? Jak podejście do Polaków, czy nie ma problemów z zakwaterowaniem, dojazem itp.?
    Chętny

22.05.2023 23:55

Chciałem zapytać który projekt możecie polecić jeśli chodzi o pracę na produkcji ?
    Fałata

20.05.2023 19:01

Świetna oferta i praca na odpowiednim poziomie. Wypłata zawsze na czas. Możliwość rozwoju w przyszłości, w Niemczech, to całkiem fajna opcja. Większe zarobki, twarda waluta i jak umowa lokalna, to można korzystać z wszystkich programów, jakie niemiecki rząd gwarantuje. A są ciekawe i jest to dodatkowy dochód.
    Kwiatkowski

03.05.2023 19:24

Praca za granicą to spora zmiana. Pewne wyzwanie. Ale jak jest zorganizowana i to jeszcze z duża pomocą na miejscu, to nie ma obaw. Tak właśnie było z Mondi. po czasie można powiedzieć, ze niby był to duży krok, a może nawet skok na głęboka wodę, ale lądowanie było bardzo przyjemne. Pozytywne. Praca ciekawa na produkcji. Nic ciężkiego, zaawansowanego (jeszcze) ale całkiem fajne zarobki. I może z czasem szansa na zmianę stanowiska na coś lepszego. Zobaczymy. Cały czas szkole sobie język, by być tam na miejscu po prostu lepszym, ale tez przydaje się to w normalnym życiu.
    sky

10.05.2023 17:36

Na jakim projekcie pracujesz?
    Wero

28.11.2022 21:58

Witam pracował ktoś z Mondi w Coburgu w firmie Brose Fahrzeugteile i może opowiedzieć jak to tam wyglada ?
    były pracownik brose

22.03.2023 10:41

Praca ciężka, zdecydowanie nie jest to praca dla kobiet. Jeśli nie trafisz na tzw polska zmianę to będziesz pracować z Niemcami którzy raczej będą się krzywo patrzeć na ciebie. Wiadomo są mili ludzie ale jest ich garstka. Znajomość niemieckiego na pewno ułatwi pracę i nie będą cię obgadywac chamsko stojąc na przeciwko ciebie. Praca fizyczna którą można odczuć dość szybko. Sporo ludzi korzysta z fizjoterapii.

08.05.2023 08:18

Cześć i Wyjechałaś do pracy w Coburg Możesz coś więcej napisać?
    Wilkońska

25.04.2023 23:56

Na plus to, co firma załatwiła na miejscu w Niemczech. Pomoc koordynatora też całkiem sprawna, choć nie zawsze to było tak, ze odbierała każdy telefon :) Ale jak miała chwilkę wolną, to można było liczyć na odzwonienie. Wiadomo, ze koordynator pod sobą ma większą ilość osób, wiec musi dzielić czas pomiędzy wszystkimi. I to jest ok. Sama praca? No taka normalna jak to na magazynie. Bieganie z wózkiem i kompletowanie zamówień. Nic trudnego, jak pozna się zasady. Robi się swoje, czas ucieka. Może nie jest to wybitna praca, ale za to tutaj sensownie opłacana. I zawsze na czas.

28.04.2023 22:24

No jakim projekcie Pani była ?
    Aniela

23.04.2023 15:46

Hej pracował ktoś z was w Kohl automotiv Eisenach? Jaka jest to praca?
    Onek31

15.04.2023 23:40

Witam czy ktoś może mi powiedzieć na jakie realne zarobki można liczyć? Pracowałem już przez kilka agencji i wiem, ze to co jest obiecywane a to co jest rzeczywiście może się jednak różnic. Chodzi mi o wypłatę po odliczeniu mieszkania?

17.04.2023 08:45

Dzień dobry, wynagrodzenie jest zależne od oferty - na niektórych projektach wymagana jest znajomość j. niemieckiego, zarobki są wtedy wyższe. Na naszej stronie internetowej podajemy widełki netto na 1 klasie podatkowej, a po szczegółówe informacje zapraszamy do kontaktu z rekruterkami pod numerem 500456300.
    Pannek

15.04.2023 23:46

Witam czy szukacie pracowników na stanowisko koordynator? Zastanawiam się jakie kompetencje musi posiadać ewentualny kandydat? Macie jakieś konkretne wytyczne co do języka tzn B2/C1?

17.04.2023 08:41

Dzień dobry, zachęcamy do zajrzenia do naszej zakładki Kariera, poszukujemy aktualnie Koordynatorów. Wymagamy min. mocnego B2/B2+, optymalny jest dla nas poziom C1 z uwagi na kontakt z klientem biznesowym. Szczegóły: https://mondi-polska.pl/kariera-w-mondi-polska/

14.04.2023 07:11

Chciałem zapytać czy był ktoś na projekcie przy montażu chłodnicy w Meerane ?

13.04.2023 16:23

Chciałem zapytać czy ktoś był może na projekcie w fabryce Continental w miejscowości Waltershausen ?
    Continental

12.04.2023 14:57

Czy ktoś pracował w fabryce continental i może napisać jak wygląda tam praca ?

23.03.2023 01:30

Chciałem zapytać jaki projekt możecie polecić i czy wgl warto wyjeżdżać poprzez tą agencję ?

31.03.2023 02:17

Na jaki zarobek można liczyć na tym projekcie ?
    rowerek

10.04.2023 12:03

okolo 2200 na reke na produkcjii magazyn nie wiem

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Operator(ka) wózka widłowego bez niemieckiego – projekt na 4 tygodnie

Asystent(ka) ds. Rekrutacji

Recruitment Specialist

nowy

07.04.2023 00:41

Cześć, pracuje może ktos w Triptis albo Meerane i powie jak wyglda sytauacja jkaby ktos chcial dostać sie bespośrednio pod fime badż gdzie jast najwieksza szansa ?

30.03.2023 01:26

Chciałem zapytać o projekt jako pracownik produkcji przy autach elektrycznych w Meerane jak ta praca wgl wygląda i czy jest ciężko ?

06.04.2023 12:33

Rozumiem możesz jeszcze napisać na czym dokładnie polega praca i jak wygląda zakwaterowanie i na jakie wynagrodzenie można liczyć po odtrąceniu mieszkania ?

06.04.2023 12:36

Chodzi mi o projekt przy produkcji plastikowych elementów wentylatorów
    Projekt Meerane

06.04.2023 01:54

Chciałem zapytać czy ktoś był na projekcie automotive w Meerane okolice Zwickau ?

05.04.2023 01:10

Chciałem zapytać czy ktoś był na projekcie automotive w Meerane ?
    paweł

01.04.2023 18:17

Nie polecam współpracy z tą firmą. Nieznajomość prawa w Niemczech koordynatorów ,lekceważenie ludzi powoduje że nie otrzymasz pomocy Po przyjeździe koordynator odezwał się po dwóch dniach. Warunki mieszkaniowe tragedia. Apelujesz brak odpowiedzi...Dojazd do pracy 25km .Prośba o bliższe zakwaterowanie odpowiedź nie ma możliwości później dowiaduje się że pokoje są wolne 7km od pracy.od kilku miesięcy. Rozliczenia musisz pilnować bo jak nie brakuje dnia to diety za sobotę. Odpowiedź system nawalił. Tragedia .Same gwiazdy w biurze nie potrafią odpowiedzieć na pytania. Brak odpowiedzi na maile... nie mówię o telefonach.Kto tym kieruje?

04.04.2023 15:34

Dzień dobry Panie Pawle, bardzo nam przykro, że nie jest Pan zadowolony. Żebyśmy mogli stale poprawiać jakość naszych usług, potrzebujemy szczegółowych informacji, m.in. odnośnie projektu, na którym Pan pracuje. Prosimy o przesłanie maila ze szczegółami na adres [email protected].

05.04.2023 00:38

Na jakim projekcie byłeś ?
    Piotrowski

04.04.2023 22:10

Może nie idealnie, ale na pewno lepiej niż w pl. No i zarobki ciekawsze. Na miejscu odpowiednia pomoc, co jest pozytywne. A w poznaniu też dość fajne podejscie dla tych, co szukają pracy lepszej niż sie ma. Także w sumie pozytywna firma.

21.03.2023 15:47

Chciałem zapytać czy ktoś był na projekcie W Coburgu na produkcji Volskwagena ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

Czerwinski

20.03.2023 17:41

Praca ok. Tu na miejscu nie ma problemu. Wszystko załatione całkiem rzetelnie i bez problemu. Spora pomoc i przy załatwieniu numeru podatkowego i dodatku na dziecko, jakie tu można mieć. Praca na produkcji, wiec nic takiego, ale jest satysfakcja i zarobki sensowne. Lepsze niz ta sama praca w kraju.
    Marcin

19.03.2023 22:15

Witam czy jest praca dla operator wózka widłowego UDT mam doświadczenie bez znajomości jezyka

20.03.2023 07:46

Dzień dobry, aktualnie nie posiadamy ofert pracy na wózkach widłowych. Zachęcamy do zaglądania na www.mondi-polska.pl lub na naszego Facebook'a, gdzie najszybciej pojawiają się nowe oferty pracy.
    Ewelina

15.03.2023 08:37

Siemanko, jest to moja pierwsza praca przez agencje za granicą i mam pytanie. Mam zapewniony pokój przez agencje za który jest potrącana dana kwota z mojego wynagrodzenia. Nie wiem jak mam zaprzestać pobierania kilkunastu ruro z wypłaty… Czy agencja dodatkowo może pobierać kilka euro z wypłaty za dodatkowe koszta? Np. Pranie w mieszkaniu? Używam własnych środków. W umowie jest tylko mowa o kwocie zakwaterowania i taka kwota jest zabierana. Są na to jakieś przepisy? I czy ten zapis ma jakiś związek z pobieraniem większej kwoty przez agencje niż powinna? Czy zalicza się to do wynagrodzenia i nie ma nic wspólnego z zakwaterowaniem? „Wszystkie płatności ponad taryfowe mogą być również zaliczane na poczet zbiorowego wynagrodzenia w przypadku retrospektywneo zbiorowego podwyższenia wynagrodzenia jeśli ulegnie to zmianie w wyniku podwyżek taryf, wprowadzenia taryfowych dopłat branżowych..”
    Ewelina

16.03.2023 14:41

Dziękuje za informacje. Niestety ale moja agencja nie odbiera ode mnie telefonie ani nie odpisuje na wiadomości i maile…

16.03.2023 14:50

Zasady w agencji, w której Pani pracuje mogą być zupełnie inne. Polecamy zweryfikować u źródła. Pozdrawiamy, Zespół Mondi.
    Anna

12.03.2023 06:35

Czy w Mondi są też oferty pracy dla kobiet?
    zainteresoway

06.03.2023 23:04

Ja chciałbym zadać pytanie firmie Mondi. Czy możliwe jest zakwaterowanie w pokoju jednoosobowym? A jeśli tak, to jaki jest koszt takiej kwatery?

07.03.2023 08:52

Dzień dobry, jest to możliwe. Zapewniamy zakwaterowanie z dofinansowaniem, które pokrywa koszt pokoju dwuosobowego (ewentualna dopłata może wynosić ok. 50 euro), za pokój jednoosobowy może być dopłata w wysokości ok. 250 euro. Po szczegóły zapraszamy do kontaktu pod numerem 500456300.
    Wiktoria

04.03.2023 16:53

Dzień dobry, czy mogę prosić kogoś pracującego w Mondi lub osobę zorientowaną czy to prawda, że Mondi nie zatrudnia do pracy par i grup? Jeśli tak to z jakiego powodu? Z góry dziękuję.

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

03.03.2023 13:07

Jaki projekt możecie polecić przez tą agencję i czy agencja jest wypłacalna jak wygląda zakwaterowanie ?

03.03.2023 10:19

Czy ktoś był na projekcie jako pomocnik produkcji automotive w Meerane ?
    Jabłoński

26.02.2023 19:02

Wszystko pozytywnie załatwione. Praca nawet lepsza niż myślałem. Warunki fajne, a po 6 tygodniach lepsze warunki. Wiadomo, okres próbny :) Mondi pozwala na spora zmianę i to pozytywną. Praca, życie, wszystko razem jest teraz po prostu inne. Lepsze. Widać, ze tu się starają o wszystko. Bo to nie tylko dawanie pracy, tylko załatwianie. To dużo więcej. I więcej pozytywnej energii.

03.03.2023 10:14

Jaki projekt ?
    Biterfeld-Wolfen

18.02.2023 09:08

Chciałem zapytać jak wygląda praca na projekcie w Biterfeld-Wolfen ?
    Paweł

27.02.2023 13:38

Ile trzeba czekać na wyjazd bez j.Niemieckiego jeżeli aplikuje dziś?

27.02.2023 13:45

Dzień dobry, zależy to od dostępności ofert. Zwykle wyjazd możliwy jest w ciągu tygodnia od aplikacji (jeśli kandydat spełnia wymagania). Aktualnie w pierwszej kolejności poszukujemy pracowników z podstawową znajomością języka niemieckiego. Warto kontaktować się z nami telefonicznie lub zaglądać na naszą stronę www.mondi-polska.pl.
    Marian

21.02.2023 10:29

Witam,rekrutacja na stanowisko pomocnik elektronika jest zakończona ?Pytam gdyż widzę ze nie ma ogłoszenia .Z góry dziękuje za odpowiedz.Pozdrawiam
    Marian

21.02.2023 10:34

W ogłoszeniu podane było iż nie jest wymagany język niemiecki czyli mam rozumieć ze był błąd ?

21.02.2023 10:36

Od początku poszukujemy pracownika wyłącznie z komunikatywną znajomością języka niemieckiego. Jeśli nie zna Pan języka, pomożemy znaleźć opcję, gdzie jego znajomość nie jest wymagana.
    Chętny

19.02.2023 12:21

Chciałem zapytać jaki projekt możecie polecić żeby wyjechać do pracy przez tą agencję ?
    Grabieniec

17.02.2023 23:55

Mondi daje to, czego u innych ciężko. Fajne warunki pracy i otwarte podejście do człowieka. No i fajna atmosfera na miejscu, w Niemczech. Fajna ekipa, a dużo zależy przecież od tego, kto jest na miejscu i kto pomaga. I tutaj miałam naprawdę szczęście trafić na mega ludzi. Duży plus.

18.02.2023 13:37

Na jakim projekcie byłeś ?

18.02.2023 11:52

Chciałem zapytać czy ktoś był na projekcie w Bitterfeld-Wolfen przy produkcji elektroniki samochodowej ?
    Xyz

13.02.2023 16:30

Witam. Mam pytanie, czy na ofertę operatora maszyn CNC (Reinsberg) jest konieczne wymagamy język niemiecki?Czy wieloletnie doświadczenie jako operator CNC w zupełności wystarczy?

13.02.2023 22:25

Dzień dobry, oprócz doświadczenia w branży, konieczna jest również znajomość języka niemieckiego. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem rekrutacji, który przybliży ofertę pod numerem +48 500 456 300.
    Książulo Wlkp

13.02.2023 11:37

Cześć Polecam firmę mondi pełen profesjonalizm i nie pisze tego bo ktoś mi zapłacił tylko szczerze z mojego doświadczenia, pracowałem kilka lat firma godna polecenia dziękuję całemu zespołowi mondi dziękuję za współpracę pani Hani i pani Alicji pełna profeska myślę ze jeszcze wrócę do firmy w przyszłości.
    Kajda

13.02.2023 12:30

Pracuje również w MONDI. Polecam pod każdym względem. Podpisuję się pod opinią wyżej w 100procentach.
    Wiszniewski

21.10.2021 20:36

Mondi oferuje bardzo dobre warunki pracy. Pracowałem w magazynie w Niemczech. Całkiem niezła praca, dobre zarobki. Wszystko na miejscu mieliśmy załatwione, od spraw formalnych po nocleg. Teraz wróciłem do kraju, ale pewnie po świetach znowu z Mondi pojadę do Niemiec :)
    Rafał49

02.01.2023 17:50

Witam zadzwoń dobie Też myślę o tej firmie. 665889732
    Kasia

05.02.2023 09:23

Pracuję z firmą MONDI i zgadzam się z opinią w 100 procentach. Dobre warunki pracy.
    xdddd

04.02.2023 21:55

Chciałbym z nimi jechać poczatkiem marca do pracy na magazyn (operator wózka widłowego) mógłby ktoś się wypowiedzieć co i jak? Jak z mieszkaniem i wypłatami?
    Dominika

02.02.2023 09:52

Czy MONDI ma oferty pracy dla par?

02.02.2023 09:53

Dzień dobry, aktualnie nie posiadamy ofert dla par. Zachęcamy jednak do zaglądania na naszą stronę www.mondi-polska.pl, gdzie w pierwszej kolejności pojawiają się nowe ogłoszenia.
    Sobczak

25.01.2023 19:35

Szybki temat, krótka rozmowa i można jechać. Zaczynać nowe życie w nowym miejscu. I to w pozytywnym znaczeniu. Praca dostępna, warunki od razu uzgodnione i na miejscu identyczne. także wszystko jasne i prawdziwe już na początku. Dojechać trzeba samemu, ale to nie problem. Potem można liczyć na miejscu na pomoc przy papierkach, co istotne, bo chce mieć się to wszystko załatwione już na początku. I jest łatwo. Jak dla mnie na plus.

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.