MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

Praca koblenz rowery

25.09.2023 12:08

Dzień dobry, czy ktoś z Państwa pracował na produkcji rowerów w Koblenz? Jakie warunki/atmosfera/charakter pracy?
    Montaż elektroniki

19.09.2023 00:06

Chciałem zapytać czy był ktoś na projekcie jako pomocnik montażu elektroniki i może napisać jak dokładnie wygląda praca i ile można zarobić na czysto?
    Bbbbbb

28.08.2023 07:46

Czy jakaś oferta dla par się znajdzie
    Produkcja elektroniki

23.08.2023 20:38

Chciałem zapytać czy był ktoś na projekcie przy montażu elektroniki w Biterfeld-Wolfen i może napisać jak wgl wygląda praca ?
    Praca

19.08.2023 21:38

Chciałem zapytać jaki projekt możecie polecić ?
    Zainteresowany wyjazdem

13.08.2023 13:31

Witam chciałem zapytać jaki projekt możecie polecić na wyjazd przez tą agencję czytałem sporo opinii i dosyć dużo osób poleca tą agencję także sam zastanawiam się czy by nie wyjechać przez ich pośrednictwo do pracy w Niemczech ?

11.08.2023 20:17

Cześć. Czy ktoś z was pracuje w Koblencji przy rowerach? Polecacie? Jak zakwaterowanie?
    Szkatulny Tomasz

16.10.2019 18:40

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o. jest firmą z którą współpracuje już drugi kontrakt. Od samego początku wszystko układa się w ???? procentach bardzo dobrze. Że wszystkiego co zostało mi zaproponowane w umowie firma się jak najbardziej wywiązała, żeby nie być gołosłownym wypłata zawsze na czas z jasnookreslonymi składnikami, mieszkanie zorganizowane i oplacone jedno lub dwu osobowe z internetem w pobliżu pracy i z meldunkiem, zapłacony ekwiwalent za urlop lub możliwość wybrania urlopu. Firma zapewnia wdrozenie do obowiązków w każdym nowym zakładzie pracy. Agencja Pracy Mondi utrzymuje stały kontakt z pracownikami poprzez koordynatorów dzięki czemu pracownik w tym wypadku ja nigdy nie byłem pozostawiony sam sobie z żadnym problemem. Duży problem moja koordynatorka załatwia od ręki, na cuda zazwyczaj potrzebuje godzinę może dwie. Najbardziej to jestem zadowolony z cyklicznych podwyzek, ostatnia dostałem właśnie dziś, jupi!. Szczerze polecam wszystkim pracę przez Agencję Mondi. Według mnie praca w Mondi to jest sposób na życie. Tym bardziej że jak się kończy jeden kontrakt to firma Mondi oferuje nowe oferty pracy, a sama umowa jest podpisana na czas nieokreślony czyli na stałe. Warto, naprawdę warto podjąć pracę przez Agencję Mondi również dla pieniedzy jakie oferuje Mondi ale także dla pozytywnej atmosfery jaka panuje w firmie. Aktualnie firma posiada wiele ciekawych ofert pracy.. Tomek

06.04.2022 15:50

Dzień dobry, wynagrodzenie wypłacane jest zawsze około 20. dnia kalendarzowego każdego miesiąca (zgodnie z §11 układu zbiorowego iGZ – 15. dzień bankowy = około 20. dzień kalendarzowy miesiąca). Każdy pracownik jest o tym informowany jeszcze przed podpisaniem umowy (informator dołączony do maila z ofertą pracy). W razie jakichkolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt z koorynatorką. Pozdrawiamy, Zespół Mondi Polska
    Aaa

08.08.2023 14:55

Zgodnie prawem wyplata nie może być później niż do 10
    Gość

08.08.2023 10:59

Jakaś oferta pracy dla pary, wrzesień październik posiadamy doświadczenie pracy na automotiv
    Sawicki

31.07.2023 19:15

Praca na produkcji w Niemczech. Praca załatwiona przez Mondi. I to tak załatwoina, ze sam bym lepiej nie trafił. Warunki fajne, ciekawa praca, która nawet stawia wyzwania. Nie spodziewałem sie takiego podejscia, raczej stagnacji. A jest po prostu ciekawie. No i zarobki lepsze niz w kraju.

07.08.2023 18:23

Jaki projekt jeśli można wiedzieć?
    Były pracownik szip

07.08.2023 12:27

Powiem tak pracowałem z firmą mondi i powiem tak Polecę pracę z tą firmą pieniądze na czas bo to ważne oferta jest aktualna z tym co piszą a jeśli nie jest to na korzyść pracownika bo akurat złożyło się to że sam niemiecki pracowadca dał po kilku miesiącach więcej do stawki Jak się układa praca z kordynatorami to dobrze są panie gdzie działają szybko ale też zdążyło się że była taka co potrzebowała sporo czasu aby np powiedzieć ile człowiek ma jeszcze urlopu ale z tego co się orientuję to ta pani już nie pracuje ???? ale powiem tak najważniejsza rzecz dla tych osób które chcą się z nimi wybrać a nie znają języka to jedna u nich wada że sami musicie iść do urzędu i się zameldować i załatwić ale nie mam tak źle bo dużo Polaków pracuje w Niemczech to zawsze ktoś pomoże więc bez stresu ja miałem takie szczęście że moja pani co nam wynajmuje mieszkanie to zrobiła za nas tylko dałem dowód i ona sama poszła to załatwiła widocznie miała jakieś chody że mogła za nas zrobić to Co do mieszkań to zaraz powiem dla tych którzy którzy by chcieli jakiś apartament to tutaj nie ma takiego czegoś to zazwyczaj są domki gdzie masz swój pokój reszta wspólne i co do jakości ich to zakazy kto na co patrzy ja wiedziałem że to nie będzie mieszkanie jak u mamy więc nastawiłem się przychodnie że będzie dobrze ale zaraz mówię to nie są jakieś rudery nie w tym rzecz Powiem tak mogę polecić każdemu ta agencje nawet wrogowi ???? tylko jeden minus za to że nie współpracują w parach jakby ktoś chciał jechać z dużą ilością osób a tak to są godni polecenia

07.08.2023 17:12

Można wiedzieć na jakim projekcie Pan był bo właśnie zastanawiam się czy nie wyjechać przez tą agencję do pracy ?
    Schontal

28.07.2023 20:26

Czy ktoś był na projekcie przy produkcji wentylatorów w Schontal i może napisać jak wygląda praca ?
    Bartosz

27.07.2023 16:43

Witam. Czy jest ktoś aktualnie na projekcie Pracownik produkcji przy częściach samochodowych Miejscowość: Neuenrade (okolice Dortmundu) ? Proszę o podstawowe info jak wygląda praca, mieszkania i czy wgl się opłaca tam jechać ? Jeszcze jedno pytanie w niektórych ogłoszeniach jest podane że potrzebne są podstawy j niemieckiego co można zaliczyć do tych podstaw ? Bo komunikatywny to wiadomo a podstawy ? Pozdrawiam

28.07.2023 10:43

Dzień dobry, podstawowa znajomość języka niemieckiego oznacza, że pracownik potrafi się przedstawić, zapytać przełożonego o wolne i rozumie proste komunikaty skierowane w jego stronę. Komunikatywna znajomość język oznacza swobodne porozumiewanie się ze współpracownikami i przełożonym, niezależnie od popełnianych ewentualnych błędów gramatycznych. Zachęcamy do kontaktu z Działem Rekrutacji pod numerem 500 456 300, opowiemy o szczegółach tej oferty.

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Operator(ka) wózka widłowego bez niemieckiego – projekt na 4 tygodnie

Asystent(ka) ds. Rekrutacji

Recruitment Specialist

Chętny na wyjazd

23.07.2023 23:36

Jaki projekt możecie polecić przez tą agencję i czy wynagrodzenie które podają w ofertach to jest już po odliczeniu zakwaterowania ?
    Biterfeld Wolfen

21.07.2023 19:26

Witam chciałem zapytać czy był ktoś na projekcie w Biterfeld Wolfen jako pomocnik produkcji ?
    Zainteresowany

21.07.2023 11:24

Witam. Czy aby podjąć pracę za granicą przez Mondi trzeba przejść jakąś rekrutacje ? Czy porostu dzwonimy , wybieramy ofertę , zgłaszamy chęć podjęcia pracy i jedziemy ? Ile czasu czekaliście na wyjazd po zadzwonieniu do nich z zapytaniem o pracę ? Pozdrawiam
    piotrek

21.07.2023 15:26

jak chcesz wyjechac od razu i im o tym wspomnisz to od razu wejdziesz w proces rekrutacji tak mysle ja dzwonilem do nich telefonicznie i od razu mnie pani dalej przekierowala tak zrob najlepiej;)
    Zainteresowany

21.07.2023 15:46

Okej, dzięki bardzo za wszystkie informacje :) Pozdrawiam :)
    Andrzej

21.07.2023 10:58

Witam! Jak wyglada praca na rowerach w Koblencji i jakie warunki mieszkaniowe , czy w wypłatach wszystko się zgadza? Pozdrawiam!
    Wojtek

21.07.2023 12:32

Ok rozumie ale jak tam pracujesz to powiedz tylko czy pracuje się tez w nadgodzinach czy normalnie od pon do pt? Jak wsparcie koordynatora dobre, czy tylko na początku tak dobrze to wyglada w rozmowie? Jeszcze chciałbym wiedzieć czy dużo Polaków tam pracuje i jak atmosfera? Jeśli znajdziesz czas żeby odpisać to Dziekuje
    Peterson

21.07.2023 14:00

ja pracuje od poniedziałku do piątku bo na weekendy jezdze do polski. ja do pracy nie jezdze zeby zawierac przyjaznie ale no atmosfera jest moim zdaniem okej. polaków sporo ale nie ma problemu z tym, chcociaz masz do kogo sie odezwac i pogadac
    Patryk

18.07.2023 12:41

Witam Czy wyjeżdżając z Mondi pierwszy raz trzeba samemu od razu pokryć koszty wynajmu miejsca w pokoju ?

17.07.2023 20:26

Jaką pracę możecie polecić przez tą agencję ?
    Dejv

17.07.2023 15:49

Z całego serca polecam to biuro

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

Wiola

15.07.2023 09:32

Pracuje z MONDI już ponad rok i bardzo polecam pracę z firmą MONDI, warunki współpracy dokładnie takie jak zostały ustalone, bardzo konkretna i rzetelna firma, pieniądze zawsze na czas. Polecam ????

15.07.2023 14:12

Na jakim projekcie Pani pracowała ?
    Rafał

14.07.2023 13:40

Starają się ogarniać, wypłaty na czas, fajne dodatki, agencja do polecenia

14.07.2023 19:07

Jaki projekt możesz polecić ?

13.07.2023 18:32

Chciałem zapytać jaki projekt możecie polecić ?
    Paweł008

13.07.2023 12:22

Jestem bardzo zadowolony jako pracownik innej agencji, że mogę wystawić opinię dla koordynatora Tomasza Jabłońskiego z agencji MONDI. Tomasz był wyjątkowym koordynatorem, który zawsze wykazywał wzorową pracę. Jego umiejętności organizacyjne, profesjonalizm i oddanie dla swojej pracy były godne podziwu. Cały personel podległy mu docenił jego zdolność do skutecznej komunikacji, wsparcia i motywowania. Dzięki jego wysiłkom, zespół był dobrze zorganizowany, a cele osiągane z powodzeniem. To zasługa Tomasza, że podległy mu personel był zawsze zmotywowany i zaangażowany w swoją pracę. Gorąco polecam Tomasza Jabłońskiego jako wzorowego koordynatora.

13.07.2023 17:27

Na jakim projekcie jest ten kordynator ?
    Mr.X

05.07.2023 09:33

Witam Czy ktoś pracuje w tej firmie i mógł by sie wypowiedzieć jakie warunki pracy itp? Brose Fahrzeugteile SE & Co. KG, Weil im Schönbuch
    pracownica

05.07.2023 10:44

hej ja pracuje i ogólnie tak jak we wszystkich brose bo to jeden z oddziałów. Dobre warunki mają, czysto jest, praca ogólnie szybka bo to głównie montaż części, ale dobrze płacą. Co ważne moim zdaniem też, że jest test montażu czyli idziesz zobaczyć, jak to wygląda, jak się montuje te części. Fajnie, bo można się sprawdzić czy odpowiada i czy masz takie zdolności haha :D Ja przeszłam bez problemu ten test. Od samego początku chciałam do Brose bo to znana firma w Niemczech i stabilne zatrudnienie , znajomi chwalili
    Brose

12.07.2023 18:23

Jakie części się tam montuje ?
    Piotr Jagusztyn

08.07.2023 12:53

Jeżeli ktoś szuka uczciwej, solidnej i rzetelnej agencji pracy to z czystym sumieniem mogę polecić MONDI. Pieniądze wypłacane w terminie, przejrzyste warunki, dobra organizacja, kontakt itd. Ogólnie nie można mieć zastrzeżeń, a wśród wielu agencji pracy w Polsce MONDI uplasowałbym w takim mocnym TOP3. Pracowałem 26 miesięcy na kilku projektach, a teraz przeszedłem bezpośrednio pod firmę w Niemczech. Jeszcze raz jak najbardziej polecam, miłej pracy ????
    Praca chętny

08.07.2023 17:27

Jaki projekt Pan może polecić jestem zainteresowany żeby wyjechać właśnie przez tą agencję ?

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

Łukasz

06.07.2023 16:31

Bardzo polecam firmę MONDI

06.07.2023 23:07

Jaki projekt może Pan polecić ?
    M

04.07.2023 12:08

Czy pracuje ktoś w okolicach Coburga i może coś napisać na temat pracy?
    Lentza

03.07.2023 21:15

Praca może nie jest na spokojnie, bo jest co robić i jest tempo. Na pewno nie można powiedzieć, że człowiek się nudzi. Ale praca w Niemczech, w branży związanej z motoryzacją to ciekawe doświadczenie i możliwość spojrzenia właściwie na najnowszą technologię. Na pewno można się tu wiele nauczyć. Widać, ze zastosowane rozwiązania i procedury mają sporo sensu. Wypracowane z czasem. Do tego praca daje satysfakcje i nie ukrywajmy całkiem niezłe zarobki. Jak dla mnie całkiem sensowna praca.
    Gość 12346y

27.06.2023 21:24

Witam chciałbym spytać czy faktycznie można zarobić tyle ile mondi piszę w ogłoszeniu czyli np 1900-2400euro netto ? Z góry dzięki za odpowiedź
    antek

28.06.2023 08:11

tak bezproblemowo
    Praca

28.06.2023 10:36

Czy to jest kwota po odliczeniu mieszkania ?
    Szym99on

28.06.2023 08:12

Pytanie mam pracuje ktoś albo jedzie początkiem 2024 Wszystko jest tak jak piszą takie zarobki 1900-2200 I jak wyglądają mieszkania wszystko zapewniają Jaka cena za mieszkanie?
    Lenartowicz

15.06.2023 13:42

Jest ok. Tak jak mówia na rozmowie w Poznaniu, taka jest praca w Niemczech. Nie ubarwiają, by zyskać pracownika. Wszystko sie zgadza, warunki, sam zakres itd. Na miejscu pomoc w załatwieniu formalności. Przydaje się, bo nawet jak zna sie język, to przepisów i procedur już nie do końca. A tak jest pewna podpowiedź co i jak. Wypłaty? O czasie i niezłe. ekipa przyjemna, więc nie ma co narzekać. Czasami ktoś marudzi, czasami ktoś tęskni, jak wszędzie gdy pracuje się poza krajem.
    Praca Niemcy

27.06.2023 14:35

Na jaki projekt pojechałeś ?
    Praca automotive

26.06.2023 17:50

Chciałem zapytać jaki projekt możecie polecić jeśli chodzi o pracę w branży automotive bo jest ich kilka i nie mogę się zdecydować ?

21.06.2023 16:09

Czy pracował ktoś na magazynie w Koblencji i może coś więcej napisać jak wygląda ta praca ?
    Kaja

26.06.2023 09:13

Nie polecam, typowy obóz pracy.

26.06.2023 12:08

Rozumiem może ktoś polecić jakiś projekt gdzie są w miarę dobre warunki pracy ?
    Anna

06.06.2023 15:49

Dzien dobry @Pracodawca Zauważyłam ogłoszenie o prace jako koordynator pracowników w Poznaniu Czy moglibyście Państwo zdradzić cos więcej? Głównie chodzi mi o zarobki na start i szczegółowe wymagania Ania

08.06.2023 10:14

Dzień dobry, prosimy o kontakt mailowy pod adresem [email protected], chętnie przekażemy szczegółowy zakres wymagań i odpowiemy na pytania.

01.06.2023 19:52

Mondi załatwiło pracę całkiem fajnie, bo i warunki umowy i cały wyjazd i pomoc na miejscu - wszystko było dobrze zrobione. Oczywiście na miejsce musiałam sama dojechać, ale miałam wszystko wytłumaczone :) I to mi się bardzo podoba. Praca też ok. Warunki na miejscu dobre, na pewno lepsze niż w kraju. Widać, ze firma do której trafiłam, inwestowała w rozwiązania na miejscu. Także sama praca na fajnym poziomie. I pensja zawsze w terminie i dokładnie taka, jak w umowie. Bez kręcenia i innych takich sytuacji, które znałam z kraju. Także jak dla mnie pozytyw.
    Tom

31.05.2023 15:51

Czy ktoś coś może powiedzieć o pracy w Parsberg jakie warunki i więcej.

31.05.2023 15:54

Dzień dobry, po szczegóły zapraszamy na naszą stronę www.mondi.pl lub do kontaktu z Działem Rekrutacji pod numerem +48 500 456 300.
    Xx

11.05.2023 10:23

Czy Mondi daje prace parom ? Czy na tą chwile po prostu nie mają zapotrzebowania bądź ofert?
    Natala

11.05.2023 10:58

dzowniłam dzisiaj i teraz nie mają co jakiś czas się zdarzają podobno. Pani mówiła żeby śledzić na stronie ale raczej rzadkość
    Kasia

30.05.2023 18:10

Kurcze szkoda.. fajne opinie ,widać że zarobki też, nic tylko teraz koczować przy telefonie i czekać na jakąś ofertę dla parki :)
    NowyNowy

28.05.2023 08:46

Witam. Pytanie kieruje głównie do osób pracujących przez to biuro, chcę wyjechać do Niemiec i trochę mam obawy gdyż to pierwszy raz i na dodatek samemu wiec do rzeczy. 1. Czy Mondi zapewnia mieszkanie 1 osobowe boje się ze trafie na jakiś ćpunów, alkoholików albo psychopatów co będą mi latać z nożem po pokoju. No i jakie te mieszkania czy to są mieszkania w bloku czy w jakimś domku wielorodzinnym ? 2. Czy zapewnione są godziny pracy ? Słyszałem o sytuacjach gdzie ludzie pojechali do pracy poszli 2-3 razy a resztę siedzieli w pokoju 3.Czy wypłata jest na czas 4.Czy na miejscu jest polski koordynator który wdroży w stanowisko pracy itd Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam ;)

29.05.2023 08:40

1. MONDI zapewnia mieszkanie z dofinansowaniem. Możliwość pokoju jednoosobowego lub dwuosobowego. Mieszkania prywatne, kilka osób na mieszkaniu, wspólna kuchnia, łazienka. 2. Pełen etat, 40h tygodniowo od poniedziałku do piątku. 3. Wypłata do ok. 15 dnia bankowego. 4. Na każdym projekcie jest koordynator, ale nie zawsze jest on na miejscu. Mimo to, bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy.
    Anżej

14.05.2023 23:51

Hej mam pytanie pracuje ktoś na tej ofercie pomocnik produkcji elektroniki,jak ta praca wygląda i jak mieszkania i czy można wyjechać w 3 na ten projekt
    Anżej

25.05.2023 15:02

Dziękuję serdecznie za odpowiedz,chcemy się wybrać w 3 osoby czy jest na to szansa czy tylko pojedyncze osoby biorą
    pracuje

25.05.2023 15:08

w mondi nie ma ofert dla grup niestety ale w pojedynke jak najbardziej

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.