MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

15.03.2016 18:14

Może i fajna ale kasa mała
    arczi

15.03.2016 14:33

No właśnie pracował już ktoś na tych skrzynkach logistycznych, myciu i sortowaniu?
    mlody

15.03.2016 16:04

pracowalem tam dwa miesiace w wakacje fajna i prosta robota
    arczi

15.03.2016 19:02

Dzięki młody :)Tylko tak się zastanawiam kogo oni tam biorą, bo wysyłam im już nie pierwszy raz aplikację na tą ofertę i cisza do tej pory.
    Qunker

14.03.2016 18:38

Mam pytanie czy ktoś pracował jako elektryk za pośrednictwem z Mondi ? jak tak to proszę o jakieś wskazówki jak było jak jest ile płacą itp z góry dziękuje
    nowy

11.03.2016 07:33

witam chiałem zapytac czy ktos moze pracował w rettenmeier firma oborbki drewna jezeli tak bardzo prosze o opinie ak tam jest jezeli nie mm doswiadczenie w tym zawodzie czy poadze soebie??? dziekuje z góry za dpowiedz

04.03.2016 14:23

Agencja Pracy Mondi, na prawdę godna polecenia, pewne zakwaterowanie, pieniądze na czas, pracowałam przez tą agencję 2 razy i nie było żadnego problemu. Znam agencje, które w ogóle się nie przejmują pracownikiem za granica, a Panie z biura Mondi nawet w dni wolne odbierają tel.
    Kola

29.02.2016 18:49

Marta a kiedy Ty jedziesz?
    obserwator

29.02.2016 17:05

Marta, kiedy masz wyjechać ? skąd jesteś ?napisz [email protected]
    marta

29.02.2016 11:17

Jedzie moze ktos do skrzynek logistycznych do Grettstadt? Albo moze juz tam jest i mogłby cos napisac jak tam jest i warunki mieszkalne jakie?

23.02.2016 12:01

mika

23.02.2016 18:57

Mondi nie pobiera od Ciebie żadnych opłat - bezpośrednio zatrudnia. Ja tam jestem zadowolona
    Jurek

23.02.2016 19:18

dobry pracodawca i pomogą jak jest potrzeba. szczególnie dzięki za pani Mileny i Agaty! opłat nie pobierają bo przecież to jest zakazane
    PIOTR12011

18.02.2016 12:44

CZY KTOŚ PRACUJE JAKO OPERATOR WÓZKA U RETTENMAYERA PRZEZ MONDI PROSZĘ O INFO [email protected]
    DE

15.02.2016 10:56

W Polsce z podatkiem jest podobnie. Jeśli wynajmuje się nieruchomość na cele mieszkalne ( a więc osobie fizycznej ) to jest zwolnienie z VATu, jeśli na cele komercyjne ( czyli wynajmującym jest firma ) to Vat 23 %

11.02.2016 11:20

nie ma konkretnego terminu wyjazdu, bo brak auta.Ale za mieszkanie max 300e, przynajmniej tak mówiono. Jaki podatek 21 euro ???? proszę o jakieś info na [email protected]. Z góry dzięki
    wiśnia

11.02.2016 13:22

ja pracuje już pare miesiecy firma placila za mnie przelewem za mieszkanie i na rachunkach zawsze byl podatek. Tera place sam bo znalazlem sobie mieszkanie i place gotowka, ale mniej.
    gość

10.02.2016 22:20

Macie juz konkretny termin wyjazdu?
    żabcia

10.02.2016 22:00

ja juz pracuje w schwerte i jest spoko. Trzeba swoim autem jechac. Tylko uwazajcie na mieszkanie bo pewnie bedzie placic za pare około 600 euro to jest drogo i jeszcze ten nielegalny podatek 21 euro. Przypilnujcie tego. Bo my juz szukamy innego. Kiedy przyjeżdziacie? Powodzenia.

10.02.2016 14:16

A jak u Was? tez wymagają auta ?
    Gość_1

09.02.2016 21:25

niki a kiedy dostałeś/aś ofertę ?

09.02.2016 16:25

Witam czy ktoś jedzie teraz do mycia skrzynek, do jakiej miejscowości ?
    ja

09.02.2016 20:47

ja do szwarte moze

10.02.2016 12:41

dostałem oferte ale trzeba jechać swoim autem
    Boyka

02.02.2016 13:29

siema pytanko nastepujace jest ktos moze przez Mondi jako operator wozka widlowego?jak tak to prosze szczerze opisac czy to sie oplaca
    Pak

31.01.2016 22:49

Czy ktoś już wyjechał do skrzynek logistycznych i może coś napisać więcej?
    men

02.02.2016 08:47

ja bylem w zeszlym roku prosta robota tylko przekladasz te skszynki z miejsca na miejsce sa puste no ale trzeba się ruszac
    gość

31.01.2016 18:10

Widziałem ofertę do pakowania mięsa na Niemcy , ciekawe ile biorą za mieszkanie firmowe i ile zostaje potem wypłaty na czysto , no i jakie warunki mieszkaniowe , bo to całkiem ważne

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

mika

17.01.2016 18:05

@Karola a do jakiego miasta jedziesz?Bo ja jade do pakowania miesa, tu mi zaoferowali umowe niemiecka + diete i to praca na dłuzszy czas a nie na sezon,
    Karola

13.01.2016 23:27

Ja sie wybieram do mycia skrzynek logistycznych czy ktos jeszcze???
    lefty

27.01.2016 15:41

jak sie pracuje? my tez jedzeimy do skrzynek logistycznych
    trust

13.01.2016 13:59

Czy jedzie ktoś po kursie niemieckiego do pracy w Geeste przy produkcji ciasteczek? prosze o kontakt GG 12881386 Jak to wszystko wyglada , czy to nie sciema z tym kursem i pozniej proponowana oferta pracy?
    ciastka

13.01.2016 15:28

ja w zeszłym roku robiłam ten kurs jakos zimom i potem w lecie wyjechałam na pakowanie ciastek. Dogadywalam się ogolnie warunki okej. praca spoko tylko w tempie no i goraco na hali ale nie ma co narzekać.
    LOYT

11.11.2015 19:31

CZY PRACUJE JUŻ KTOŚ W ROTHLEIN JAKO OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO?PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEJ PRACY
    eurowaluta

02.11.2015 17:18

Witam 30km do pracy? to sporo limit to 10 ,15max a pozatym mam pytanie czy jest to praca na Niemieckich warunkach czy na Polskich gdzie odprowadzane są składkijest to bardzo istotne przy rozpoczęciu pracy w Niemczech.
    ewka

03.11.2015 08:28

Dojazdy są różnie. ja mam 19km . Jak jesteś na miejscu to można samemu też się rozglądnąć i poszukać coś bliżej. Warunki masz 100% niemieckie. Wszystkie zasady, wynagrodzenie, podatki, składki socjalne itp. są odprowadzane tak jak u Niemca. Dostaniesz od firmy informator gdzie wysztko ci dokładnie wytłumaczo
    Bubo

14.10.2015 16:48

Czy ktoś teraz 19 nastego wybiera się do mycia pojemników do Niemiec z tej agencji

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

Janek

11.10.2015 09:45

mi bardzo pomogli z zakwaterowaniem. Praca całkiem niezła. Zawsze masz do kogo zadzwonić o pomoc. polecam
    Kasia.

31.08.2015 11:44

Mam pytanie- jeżeli się wyjeżdża do pracy na produkcje/ zbiory ile pieniążków trzeba ze sobą zabrać?
    gerwazy

23.08.2015 11:43

wózki widłowe okolice stuttgadu byłem tydzień. ktoś chce informację to kontakt GG 4336936
    garmitt

22.08.2015 16:42

@Cerek byłem kilka dni temu się zorientować w sprawie pracy i praktycznie wyjazd w ciągu kilku dni. Podaj email wyślę Ci kartkę ze szczegółami pracy.
    garmitt

20.08.2015 14:45

Czy ktoś już pracuje jako pracownik mycia skrzynek i może coś więcej powiedzieć o pracy?
    ciekawy

11.08.2015 10:34

czy ktoś może juz się wypowiedzieć na temat tej pracy?
    zadowolony

03.08.2015 16:12

dla mnie ok
    MONDI

23.07.2015 16:32

KOMUNIKAT OD FIRMY MONDI POLSKA AGENCJA PRACY SP. Z O.O. U W A G A! w sieci pojawiły się fikcyjne oferty pracy związane z wprowadzaniem danych do Excela, w odpowiedzi na które Kandydaci otrzymują wiadomość e-mail z prośbą o udostępnienie szczegółowych danych osobowych (poniżej zamieszczona treść) podpisane nieprawdziwym nazwiskiem pracownika oraz nazwą firmy MONDI. INFORMUJEMY, ŻE FIRMA MONDI POLSKA AGENCJA PRACY SP. Z O.O. NIE JEST I NIGDY NIE BYŁA AUTOREM ZARÓWNO OFERT PRACY O WSPOMNIANEJ TREŚCI, JAK RÓWNIEŻ PRZESYŁANYCH ZWROTNIE WIADOMOŚCI E-MAIL ZACHĘCAJĄCYCH DO UDOSTĘPNIANIA SZCZEGÓŁOWYCH DANYCH OSOBOWYCH I DOKONYWANIA PRZELEWÓW. TREŚĆ WIADOMOŚCI: "Witam serdecznie i dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. Jesteśmy zainteresowani podjęciem współpracy. Praca polega na wprowadzaniu danych do systemu komputerowego Głównie są to arkusze Excela. Praca jest prosta i przyjemna. Za każdą poprawnie wprowadzoną stronę danych płacimy 2zł Miesięczna pensja waha się od 2000 do 3000 zł netto w zależności od Państwa wyników. Wszelkie dokumenty potrzebne do pracy dostarcza kurier w każdy wtorek. Pensja przelewana jest na Państwa konto bankowe w naszym systemie co tydzień. W przypadku chęci podjęcia współpracy proszę o przesłanie kompletu danych: status małżeński : kawaler/panna lub żonaty/mężatka lub wdowa/wdowiec imię nazwisko adres zameldowania pesel seria i numer dowodu osobistego data ważności dowodu osobistego numer konta bankowego i nazwa banku nazwisko panieńskie matki oraz jeśli posiadacie Państwo - nip dodatkowo: adres do korespondencji jeśli inny niż zameldowania. Weryfikacja polega na sprawdzeniu zgodności podanych danych z tymi na Państwa rachunku bankowym. Jeśli różnią się one od podanych danych zameldowania to proszę o informację o tym fakcie i podanie danych jak w rachunku bankowym Na podane dane zostanie założony dla Państwa rachunek bankowy w naszym systemie. Na to konto w przyszłości spływać będzie całkowite wynagrodzenie za Państwa pracę dla nas. Oprócz tego poproszeni zostaniecie Państwo o przelanie kwoty 1zł na podany rachunek bankowy. Kwota ta jest potrzebna do weryfikacji Państwa danych i zostanie zwrócona w całości. Przelew musi zostać wykonany nie później niż w ciągu 24h od przesłania do Państwa drogą e-mailową danych do jego wykonania! WAŻNE : WERYFIKACJA POLEGA NA PORÓWNANIU DANYCH Z DANYMI Z PAŃSTWA RACHUNKU BANKOWEGO. W ZWIĄZKU Z TYM PODANE DANE MUSZĄ BYĆ IDENTYCZNE JAK TE NA RACHUNKU BANKOWYM. PROSZĘ O PODANIE NUMERU KONTA Z KTÓREGO ZOSTANIE DOKONANA WPŁATA WERYFIKACYJNA Po pozytywnej weryfikacji dokonanej przez naszego pracownika przesłana zostanie Państwu w formie elektronicznej umowa. Umowę należy wydrukować, podpisać i zachować W ciągu następnych 7 dni zjawi się u Państwa kurier wraz z pierwszą- próbną partią danych do wprowadzenia. Jeśli dane zostaną wprowadzone poprawnie, na Państwa konto wpłynie wynagrodzenie i rozpoczniemy regularną współpracę" PROSIMY O CZUJNOŚĆ! Z WYRAZAMI SZACUNKU PRZEDSTAWICIELE FIRMY
    Marcin i Natalia G.

19.06.2015 15:07

Szczerze polecamy współpracę z Panią Lilianną M. oraz Agatą K. Pomimo, że ostatecznie nie wyjechałem to obie Panie dosłownie stawały na głowie aby sprostać moim warunkom oraz załatwić jakąkolwiek pracę również dla mojej Żony w tej samej miejscowości. Pełen profesjonalizm, jasne warunki i super kontakt. POLECAM!
    szukającyWniemczech

16.06.2015 21:05

Więc tak. Dziś tj.16.06.2015 dzwoniła do mnie kobietka z Mondi z oferta pracy w Niemczech jako magazynier. Praca polegałaby na układaniu jakichś cięższych paczek. Niemiecki u mnie to tylko A2 ale spokojnie się dogaduję. Oferta Mondi to uwaga: 35 godzin tyg. lub mniej, dojazd do pracy ok.30 km w jedną stronę, mieszkanie 350euro od łebka, wynagrodzenie to niespełna 1000euro a po opłaceniu mieszkania niespełna 650euro.Toż to jakiś śmiech na sali ludzie!!! Szkoda czasu poświęconego na rozmowę telefoniczną a z taką ofertą to możecie mnie serdecznie pocałować w d..uszyczkę.
    orzi

16.05.2015 00:30

Gdzie pracowales w jakim mieście.
    Olo_ma_kota

14.05.2015 23:50

Czy każdy przed wyjazdem musi się stawić osobiście w biurze w Poznaniu? Czy można wyjechać bez tej wizyty? Nie chcę jechać na próżno taki kawał drogi, a później okaże się że jednak pracy nie ma...
    orzi

14.05.2015 00:23

Sam placisz za dojazd do pracy. Najlepiej weź auto. Bo bez auta to ciężko się poruszać po Niemczech.
    Olo_ma_kota

13.05.2015 19:57

A jak jest z dojazdami do pracy? Firma zapewnia, czy na własną rękę i kto za to płaci? Teoretycznie oni powinni, ale różnie to bywa z tymi agencjami...

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Recruitment Assistant with German

Operator(ka) wózka widłowego