TSD Skorpion

Gdańsk

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 50 ocen.

TSD Skorpion
4 50 6 1

Opinie o TSD Skorpion

Były skorpion

Odradzam jezdzić w Skorpionie nawet się nie kryją z tym że są wałki z kursami. Dostawałem same krutkie kursy.

Były skorpion teraz kierowca t

Odradzam pracy: 1) długie dojazdy 15- 20 km co drugi kurs taki, dojazd z powodu małej ilości kierowców 2) zbyt duża prowizja za kursy w granicach 1100zł 3) dyspozytorki tragedia brak myślenia 4) drastycznie spadająca ilość zleceń

Kierowca taxi kiedyś skorpion
@Były skorpion teraz kierowca t 23.03.2018 02:34

Dodam jeszcze że na taxi jest pod kazdym wzgledem lepiej

Kierowca
@Były skorpion teraz kierowca t 23.03.2018 02:34

a ja właśnie zacząłem jeździć w skorpionie i uważam ze jest lepiej niż w mytaxi ( za dużo kierowców) jezdze kiedy chce i ile chce .. nikt mnie nie gania! I najważniejsze mogę latać na kilku apkach- a to sie ceni. Pracuje i nie narzekam ... jak narazie zostaje w skorpionie.

Były kierowca skorpion
@Kierowca 23.03.2018 11:43

Dlatego Kowal pozwalasz latać bo już nie masz zleceń dla kierowców. Również brakuje kierowców na obstawienie miasta. A dlaczego bo przeszliśmy do konkurencji bo u Ciebie słabo pod każdym względem.

Były kierowca
@Były skorpion teraz kierowca t 23.03.2018 02:34

Z lotnisko wysłali mnie na Stogi gdzie był kurs na Przerubke !!!! Takie sutacje to dzień powszedni w Skorpionie . A dlatego bo 4 zł od kursu, oni zarobili A kierowca jest na zero.

Uwaga
@Kierowca 23.03.2018 11:43

Ale bzdury wypisujesz. UWAGA W SKORPIONIE SĄ PRZEBIERANE KURSY KLIKA BIURZE DŁUGIE KURSY.

Były skorpion

Kturyś napisal tu że (usunięte przez administratora)sam jeździ i zabiera zlecenie najlepsze on jeździ bo nie ma forsy i dorabia teraz ile się da taka dolina że okrada z lepszych zleceń was okrada w i to cała prawda hahaha do tego zatrudnie starych dziadów co kogos zabija w końcu na drodze jak 116 którym dyspozytorki wystawiają zlecenia .

Kierobca

Kowal upragnione nie długo całkiem już upada mało kierowców ma w 2010r ta firma to była jedna z lepszych firm teraz to jezdza jego przydoupasy jak Heniu że smierdzoncej Nubiry

Mamwy*ebane :)
@Kierobca 01.09.2018 20:05

Jak ma firma nie upaść skoro Kowal zatrudnia (usunięte przez administratora) którzy nie potrafią nawet po polsku pisać ;) .

Adam

Uwaga na tą firmę oszukuje kierowców. Nie pracujecie dla tej firmy bo Was idzie na jak mnie.

Kierowca
@Adam 21.07.2018 03:00

Tylko 4zl od kursu i dolotu na zlecenia a lepsze kursy sam jeździ albo pod lada lizidupy jeżdżą np Heniu co jeździ tam od lat

Byly skorpion

Skorpion to nędzna firma.

Kierowca

Kierowcy skorpiona czy wy nie wiecie że w Trójmieście jest kilka firm co o niebo lepsze zapewniają warunki pracy i wynagrodzenie. Nie dawajcie tak sie wykorzystywać.

Byly kierowca

Do własciciela. Pamietasz Kowal jak mnie potraktowałeś . Pamietasz jak powiedziałem ze ta firma padnie w ciagu 2 lat!!!! Pamietasz? Tacy ludzie jak własciciel Skorpiona tak kończą. Karma wraca.

Lidia

@Były kierowca, skoro już zdecydowałeś się na pozostawienie opinii o swojej pracy w tsd skorpion, to proszę Cię o jej rozwinięcie. Dlaczego przedstawia się ona akurat w taki sposób? Wszystkie rzetelne uwagi będą zauważone przez osoby poszukujące informacji o tym pracodawcy przed ewentualnym ubieganiem się o zatrudnienie u niego.

Były kierowca

Ja odradzam pracowałem tam rok temu przez miesiąc chora firma. Z tego co wiem nic tam sie nie zmieniło na dobre wrecz na gorsze. O D R A D Z A M

Lidia

@Kierowca taxi kiedyś skorpion, w przeszłości byłeś pracownikiem tsd skorpion. Jak oceniasz czas, w którym współpracowałeś w tej firmie? Mógłbyś przedstawić swoje doświadczenie wynikające z zatrudnienia u tego pracodawcy?

Administrator

Czy ktoś z pracowników chciałby wypowiedzieć się na forum o tsd skorpion w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Lidia

@anonymous, na tym wątku ważne są zarówno opinie pozytywne jak i negatywne. Jeżeli Twój komentarz został usunięty, to dlatego, że nie przestrzegał zapisów regulaminu tego forum. Tylko takie wpisy są usuwane. Co Ci się najbardziej podoba w pracy w tsd skorpion? Jakie warunki zatrudnienia zaproponowano Ci na rozmowie kwalifikacyjnej?

anonymous
@Lidia 31.01.2018 18:58

Ja uważam że komentarz był zgodny z regulaminem. W pracy nic mi się nie podoba, bo wolałbym leżeć na plaży, i dotyczy to także każdej innej pracy ;). Co do warunków jakie mi zaproponowano na jakie przystałem to już tajemnica handlowa moja i pracodawcy ;) . Pzdr

Lidia

@Kierowca bombowca, widać, że nie zgadzasz się z innymi opiniami pozostawionymi przez użytkowników tego forum. Mógłbyś napisać jak, w takim razie, Ty oceniasz tsd skorpion jako pracodawcę? Długo współpracujesz z tą firmą?

anonymous
@Lidia 03.01.2018 16:52

Przez administratora już moja opinia została usunięta. Generalnie pracuje kilka lat więcej uwag jak już to mam do kierowców jeżdżących w skorpionie , którzy mówiąc kolokwialnie Lecę w kulki na maksa. Niektórzy to już żebrają u klientów, żeby tylko po nich zadzwonili z kolejnym kursem ;), do tego proponuje im mniejsze stawki. Do pracodawcy Jeżeli mam uwagi to takie że nie potrafi z pewnymi kierowcami porządku zrobić. Reszta jest OK Widziały gały co brały jak się zatrudniały jak coś mi się nie będzie podobało to po prostu odejdę i tyle , a nie będę płakał na forach jak mała dziewczynka ;)

Lidia

@Były kierowca, rozumiem, że kwestie poruszone przez Ciebie wpłynęły na to, że nie byłeś zadowolony z pracy w tsd skorpion. Jednak przez jakiś okres byłeś pracownikiem tej firmy. Czy w związku z tym, jesteś w stanie napisać, co było plusem wynikającym ze współpracy z tsd skorpion?

Były kierowca

Nie polecam pracy w tej firmie. Dalekie dojazdy po klienta, duża prowizja za kursy , niska stawka za kilometr.Lepsze kursy dostają starzy kierowcy tzw.zasłuzeni. Mało kursów. Ogólnie to katastrofa.

Lidia

@Strzegam, @PICO NAWAL, może wyjaśnicie o co tak naprawdę chodzi? Wasze wpisy nic nie wyjaśniają, a najważniejsze jest to by opisać co w firmie Wam odpowiada a co nie, jak wygląda kwestia zatrudnienia ? Dlaczego nie polecacie firmy, podajcie konkretne przykłady?

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

TYLKO NIE SKORPION!!!!!!!!!!!!!!

Kierowca

Firma pobiera taką prowizje ze rosadny człowiek tam nie jezdzi. Panowie kierowcy jak mozecie tak dać sie ( usunięte przez administratora )

BYŁY KIEROWCA SKORPION

ZARABIASZ TYLKO TY, A NIE KIEROWCY

Kierowca TSD

haha dobry jesteś ... rownież ortografia sie kłania.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca TSD

Jakoś wszyscy jeżdżący zarabiają ... tylko ty bidulko jesteś poszkodowany...

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca TSD

Z TSD mało kto sam odchodzi ... jak sie dobrze zarabia to po co iść gdzie indziej ?? Wiec nie gadaj głupot Przynajmniej nie płace frycowego co miesiąc za nic! Ile wyjeździe to zapłacę. Jak nie pracuje to nie płace ! P. S. Proponuje wrócić do szkoły .. mój 10 letni syn nie robi takich błędów ja ty ... pozdrawiam

xzz

@Nabu no ja uwazam ze jak ktos dlugo pracuje ma az taki duzy staz to powinien sporo zarabiac prawda?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kierowca TSD

Mysle, ze wystarczająco. Sam musisz przyjść i sprawdzić.

Kierowca bombowca

A jak wygląda tam z dyżurami , są czy nie ma, ile godzin ile, dni w tygodniu?

kierowca TSD
@Kierowca bombowca 26.09.2016 12:51

witam, ogólnie ile sie chce... musisz zadzwonic do nich i pogadac

Kierowca TSD

Uprawnienia dostajesz od firmy ( licencja) Musisz mieć badania lekarskie, psychotesty, ( skierowanie dostajesz od firmy) zaświadczenie o niekaralności.

Kierowca TSD

nie ma co się rozpisywac... trzeba zobaczyć samemu. pozdrawiam

Kierowca TSD

witam, tak jak pisałem już wcześniej jak będziesz jeździł to zarobisz nawet więcej... uważam ze 3000 zł to minimum jakie zarobisz

Kierowca TSD

miedzy 11 a 18.

Zostaw opinię o TSD Skorpion - Gdańsk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TSD Skorpion