1450 zł na rękę + premia za nocki, umowa o pracę, atmosfera w pracy jest raz dobra raz gorsza, zresztą sami sobie od początku pierwszego dnia w pracy robimy swoją atmosferę w pracy, praca szybka, czasami jest zarąb taki że nie da się nadążać ale kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział czy mu się podoba czy nie, na wtryskarkach praca wygląda ciekawie, są operatorzy maszyn co zasypują maszyny, są też tacy co naprawiają maszyny i ustawiają a my tylko to co wyprodukuje maszyna my to odkładamy i dajemy w odpowiednie miejsce, praca łatwa ale szybka, leniom się nie uda tam pracować, zarobić można sporo nawet. Droga czasami dobija bo ja np mam 60 km do Patrolu w Krakowie ale daję radę :) praca na trzy zmiany po osiem godzin z czego 10 - 15 minut przed rozpoczęciem pracy pasuje być na miejscu, ogólnie ludzie fajni, każdy ma swoją historię, są i skur... ale są i fajni ludzie, mój znajomy pracuje tam już dwadzieścia lat i sobie chwali ma trójkę dzieci, żonę która zarabia 1200 zł i jeżdżą sobie na wakacje po za Polskę więc jednak da się tam zarobić, ja dostałem pierwszą wypłatę i jestem zadowolony, wiecie nikt was nie trzyma, ja polecam iść popracować z tydzień - dwa tygodnie i sami się dowiecie czy dacie radę, zawsze można powiedzieć dość nie dam rady idę szukać czegoś innego i po problemie a narzekanie typu Jak tam się pracuje fajnie ? źle ? a biją was ? a zarobię tam sporo (usunięte przez administratora) kotka za pomocą młotka, ja mam nerwicę, nie mam nogi tylko mam metalową nogę, mam astmę i tam pracuję i sobie daję rady i szczerze mówiąc polecam tą firmę, z tego co mi znajomy mówił kiedyś tam było ciężko teraz to jest przyjemnie nawet. Wiadomo najgorsze są nocki i popołudniówki bo ale na rano jest fajnie od 06 do 14 praca i wiecie co ? :D weekendy są wolne :), wypłacalność jest na czas, kierownicy konkretni i wyrozumiali, potrafią porozmawiać z człowiekiem ale potrafią i zjebać więc raczej normalne w firmach, Ja tak czy siak polecam, lepsze mieć taką pracę niż pracę w której zarobicie maksymalnie 1250 zł z czego was będą je***ać od najgorszych, będziecie pracować z idiotami i nierobami którzy wykorzystują, coś wam powiem, jak macie szansę to polecam tam iść i spróbować własnych sił bo prawda jest taka że nikt wam pracy nie da od tak lepszej i zarobkach nie wiadomo jakich, człowiek bez pracy to (usunięte przez administratora) a nie człowiek, tak samo jak samochód bez silnika, co z takiego samochodu ? no jak to co " (usunięte przez administratora) quot;.
Ja jestem spokojnym człowiekiem, panicznie się bałem tam pracować ale ludzie mnie polubili, ja ich też, jak ktoś jest miły, rozmawia z ludźmi miło, delikatnie podchodzi do ludzi a nie robi w okół siebie chaos i cwaniakuje na prawo i lewo to będzie tam miał fajnie. Idealna to praca nie jest bo tak jak napisałem jest czasami bardzo dużo do pracy i maszyny szybko działają, ale jak ktoś chce pracować, chce mieć pracę i chce mieć pieniądze to poradzi sobie tam, najgorsze będzie wam zacząć bo jak ktoś nie pracował długo lub nie pracował nigdy na produkcji to będzie mu ciężko ( ale nie koniecznie ), z czasem jednak się to ustabilizuje i będzie fajnie. Jest mega dużo przyjęć obecnie do pracy w Patrolu w Krakowie :) Polecam serdecznie Maciek Krawczyk. Dodam iż ja dojeżdżam 60 km sam do tej pracy i 120 km robię dziennie a cieszę się z tej pracy. Już sobie odkładam na wesele. Ci co piszą że firma zła że zarobki złe że atmosfera zła bla bla bla to są ludzie co albo zostali zwolnieni albo sami się zwolnili a teraz żałują bo muszą harować po 12 godzin dziennie w nędznej pracy w której oprócz mobbingu nie ma nic.