Patrol Group

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Wieluń - Patrol Group

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Patrol Group Sp. z o.o.

Opinie o Patrol Group Kraków

Nie przegap nowości o Patrol Group Sp. z o.o.!

ekstrudowany

15.12.2015 23:13

Brawo za odwagę! Ludziom zależało na tej "pracy", więc nikt nie ośmielał się powiadomić Inspekcji Pracy, a ta bez oficjalnego powiadomienia nie interweniowała. Teraz ma się to zmienić. W normalnym kraju taką budę by zamknęli, dowalili taką grzywnę, że właścicielowi zostałoby najwyżej na stragan z warzywami. Wyhodowaliśmy sobie elity, które uważają, że jak człowiek pracuje przy maszynie to ma mentalność chłopa pańszczyźnianego i można zrobić z nim wszystko. Takie panisko pełną gębą wyobraża sobie, że jest nietykalny, bo "pracę daje". Nie dopuszcza do siebie myśli, że jakaś Inspekcja Pracy mogłaby zrobić mu krzywdę. Niebawem się zdziwi. Będzie se mógł popłakać, że mu urzędy firmę niszczą.
    anna

15.12.2015 09:40

Pracodawca nie wypłaca pensji na czas od sierpnia tego roku.Wypłaty są opóźnione tydzień a nawet dwa - to zależy od tego na jakiej liście płac osoby się znajdują.Dla kierownictwa nie ma problemu, ale jak sie zarabia 8-10 tys.(dyrektorzy) lub 3-5 tys. kierownictwo i handlowcy, to można sobie na wypłatę poczekać, bądź dostać na raty.Natomiast jeżeli zarabia się 1300- 1600 zł to nie ma z czego odłożyć.Pomysł aby przed świętami dać ludziom część wypłaty a po świętach część jest krzywdzący dla zwykłych pracowników, bo będą mieć na święta ...800 zł ?...opłaty i ani dziecko nie dostanie prezentu, ani do jedzenia nic nie będzie.Ludzie naprawdę mają ciężkie sytuacje, są jedynymi żywicielami rodzin i takie postępowanie pracodawcy trzeba karać.Za to,ze się pracownik domaga wypłaty może zostać zwolniony.Tak nie może być .Dlatego Inspekcja Pracy dostanie dokładny opis sytuacji, z załączeniem wszelkich możliwych urzędów, a i jeśli wypłata się nie pojawi w całości do 17.12.15 na kontach, do wiadomości z opisem sytuacji należy dodać media ( zawsze węszą za sensacją) i klientów Pana Szefa, a może zainteresują się co dzieje się w Patrolu. Dodanie mediów do maila do Inspekcji Pracy zapobiegnie ewentualnemu łapówkarstwu, a sprawa zostanie odpowiednio nagłośniona. Trzeba skończyć z bezkarnym łamaniem praw pracowniczych przez pracodawców!
    t

14.12.2015 07:04

Uciekać gdzie pieprz rośnie!
    ii

14.12.2015 18:27

i zmienić forum, bo zaraz wpisy zostaną pousuwane
    mały

12.12.2015 18:34

lekki syf to mało powiedziane. łamane są podstawowe prawa wobec pracownika jak np to że nie ma wypłaty, to nic że święta za pasem, że ludzie tyrają za najniższą krajową a nawet wypłaty nie ma na czas. ludzie nie chcą tu przyjść do pracy bo opinia się szybko roznosi.
    dfa

12.12.2015 15:48

Dla mnie firma bije rekordy nierzetelności. Praca jest bardzo szybka i ogólnie nowi nie za bardzo dają radę. Ludzie którzy przychodzą do pracy odchodzą po pierwszym dniu. Kierownicy są ogólnie spoko choć fałszywi jak diabli. Sprzedali by pracownika za 30 srebrników. Do tego ostatnio zaczęły się problemy z pieniędzmi. Wypłaty nie dochodzą na czas. Ogólnie lekki syf .
    nie

08.12.2015 22:32

Witajcie Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej nt pracy na stanowisku Manager ds. Sprzedaży - Rynek Tradycyjny, czy ktoś ma jakieś informacje, na co możan liczyć?
    administrator

08.12.2015 14:06

Ja też wiem że usuwają wszystkie wpisy z przekleństwami i danymi personalnymi, wskazującymi konkretną osobę a tu to chyba piszą desperaci a nie kierownicy. Smieszne ze mało opinii o pracy tylko takie smuty bez sensu
    administrator

08.12.2015 14:04

19.11.2015 12:59

zz

21.11.2015 21:33

Zgadzam się, jakiś czas temu opuściłem to miejsce pracy i była to moja najlepsza decyzja. Stres, krzyki ufff.
    ja

04.12.2015 18:57

Klasyka, niewygodne wpisy znowu zostały usunięte. Proponuję zmienić forum. Po co oglądać opinie wystawiane przez kierownictwo?
    kto#

28.07.2015 16:13

Jest tam po prostu nędza brak kasy,pracy a w wieluniu to (usunięte przez administratora) a kiedyś to była produkcja całą parą tak rządi dyrektor z kierownictwem a szef nie reaguje aż sie płakać chce
    plpl

24.06.2015 21:35

oj od dłuższego czasu ogłoszenia na te same stanowiska...pracownicy uciekają...?
    aa

12.05.2015 19:49

co nowego słychać w patrolu?
    Ona30

17.03.2015 21:54

Maciek to inaczej snikers, na imię ma Marcin tak naprawdę :P

16.03.2015 09:21

xxx

17.03.2015 09:55

Dlaczego katastrofa? Ja tam nie narzekam rzeczywiście roboty dużo ale gdzie jej nie ma?? Ja tam robie bo blisko mam i w różnych juz zakładach pracowałam mnie mam porównanie... Tutaj nikt mnie nie obraza kase dodatkową tez zarobic mozna i z tego co slyszalam podwyzki dla tych co sie przykładają. A z tym Mackiem to jakas wielka sciema nie ma takiego goscia wiec nie opowiadajcie bzdur to jakas chora ustawka
    ***

16.03.2015 08:11

Kurcze o co chodzi pracuje w patrolu w krk i nigdy nie było tu nikogo kto nazywa sie maciek Krawczyk ten człowiek ma jakies problemy z głową a nie z nogą.... Wypisuje jakies brednie bez sensu kolejny który chce swoje problemy rozwiązywać na forum. Zenada ze takim ludziom nie wstyd tak sie wyglupiac.
    mmm

11.03.2015 10:04

widocznie w Krakowie jest inaczej i ludzie zarabiają więcej niż w Wieluniu ale jak ktoś zarabia 1600zł i mówi że go na wszystko stać to nie czarujmy sie ale to jest kłamstwo i podstawiona opinia
    Maciekrawczyk

09.03.2015 14:21

dodam jeszcze że ktoś piszący że zarobisz tam 1200 zł i zapieprz jak cholera to jest kłamstwo, największe kłamstwo dotyczącej tej pracy. 1450 zł na rękę + premia do tego dochodzi za nocki więc uwierzcie mi z 1600 zł lub więcej można zarobić z palcem w (usunięte przez administratora) ważne by mieć chęć potrafić się zmotywować i chcieć pracować :), ja naprawdę ludzie mam BMW 2.0 silnik i 120 km jeżdżę codziennie, nie mam gazu i dużo płacę za paliwo ale wystarcza mi wypłata na jedzenie, rachunki, dodatki ( modyfikacje do mojej BMW ) ubranie, prezenty dla mojej ukochanej i jeszcze odkładam na weselę :) jest OK !!! POLECAM SERDECZNIE, MACIEK KRAWCZYK. Jak spotkacie gościa o ksywce Danon to wiedzcie że facet ma takie zajebiste podejście do ludźmi że to się w głowie nie mieści, jest to zwykły nowy pracownik a już go lubię :) powie dzień dobry, do widzenia, dziękuję, proszę, nie przeklina, bez nałogów, do tego bardzo przyjacielski, pomoże (usunięte przez administratora) e tak powiem każdemu, a sam dopiero się uczy. Ma zadatek na świetnego pracownika.
    Maciekrawczyk

09.03.2015 14:11

1450 zł na rękę + premia za nocki, umowa o pracę, atmosfera w pracy jest raz dobra raz gorsza, zresztą sami sobie od początku pierwszego dnia w pracy robimy swoją atmosferę w pracy, praca szybka, czasami jest zarąb taki że nie da się nadążać ale kto nie spróbuje ten nie będzie wiedział czy mu się podoba czy nie, na wtryskarkach praca wygląda ciekawie, są operatorzy maszyn co zasypują maszyny, są też tacy co naprawiają maszyny i ustawiają a my tylko to co wyprodukuje maszyna my to odkładamy i dajemy w odpowiednie miejsce, praca łatwa ale szybka, leniom się nie uda tam pracować, zarobić można sporo nawet. Droga czasami dobija bo ja np mam 60 km do Patrolu w Krakowie ale daję radę :) praca na trzy zmiany po osiem godzin z czego 10 - 15 minut przed rozpoczęciem pracy pasuje być na miejscu, ogólnie ludzie fajni, każdy ma swoją historię, są i skur... ale są i fajni ludzie, mój znajomy pracuje tam już dwadzieścia lat i sobie chwali ma trójkę dzieci, żonę która zarabia 1200 zł i jeżdżą sobie na wakacje po za Polskę więc jednak da się tam zarobić, ja dostałem pierwszą wypłatę i jestem zadowolony, wiecie nikt was nie trzyma, ja polecam iść popracować z tydzień - dwa tygodnie i sami się dowiecie czy dacie radę, zawsze można powiedzieć dość nie dam rady idę szukać czegoś innego i po problemie a narzekanie typu Jak tam się pracuje fajnie ? źle ? a biją was ? a zarobię tam sporo (usunięte przez administratora) kotka za pomocą młotka, ja mam nerwicę, nie mam nogi tylko mam metalową nogę, mam astmę i tam pracuję i sobie daję rady i szczerze mówiąc polecam tą firmę, z tego co mi znajomy mówił kiedyś tam było ciężko teraz to jest przyjemnie nawet. Wiadomo najgorsze są nocki i popołudniówki bo ale na rano jest fajnie od 06 do 14 praca i wiecie co ? :D weekendy są wolne :), wypłacalność jest na czas, kierownicy konkretni i wyrozumiali, potrafią porozmawiać z człowiekiem ale potrafią i zjebać więc raczej normalne w firmach, Ja tak czy siak polecam, lepsze mieć taką pracę niż pracę w której zarobicie maksymalnie 1250 zł z czego was będą je***ać od najgorszych, będziecie pracować z idiotami i nierobami którzy wykorzystują, coś wam powiem, jak macie szansę to polecam tam iść i spróbować własnych sił bo prawda jest taka że nikt wam pracy nie da od tak lepszej i zarobkach nie wiadomo jakich, człowiek bez pracy to (usunięte przez administratora) a nie człowiek, tak samo jak samochód bez silnika, co z takiego samochodu ? no jak to co " (usunięte przez administratora) quot;. Ja jestem spokojnym człowiekiem, panicznie się bałem tam pracować ale ludzie mnie polubili, ja ich też, jak ktoś jest miły, rozmawia z ludźmi miło, delikatnie podchodzi do ludzi a nie robi w okół siebie chaos i cwaniakuje na prawo i lewo to będzie tam miał fajnie. Idealna to praca nie jest bo tak jak napisałem jest czasami bardzo dużo do pracy i maszyny szybko działają, ale jak ktoś chce pracować, chce mieć pracę i chce mieć pieniądze to poradzi sobie tam, najgorsze będzie wam zacząć bo jak ktoś nie pracował długo lub nie pracował nigdy na produkcji to będzie mu ciężko ( ale nie koniecznie ), z czasem jednak się to ustabilizuje i będzie fajnie. Jest mega dużo przyjęć obecnie do pracy w Patrolu w Krakowie :) Polecam serdecznie Maciek Krawczyk. Dodam iż ja dojeżdżam 60 km sam do tej pracy i 120 km robię dziennie a cieszę się z tej pracy. Już sobie odkładam na wesele. Ci co piszą że firma zła że zarobki złe że atmosfera zła bla bla bla to są ludzie co albo zostali zwolnieni albo sami się zwolnili a teraz żałują bo muszą harować po 12 godzin dziennie w nędznej pracy w której oprócz mobbingu nie ma nic.

04.03.2015 08:10

Zastanawiam się jeszcze, no ale chyba lepiej wiedzieć przed, coś w tym złego? ;) Nadal będę wdzięczna za informacje
    nieznajoma/y

03.03.2015 21:40

Jak się przyjmiesz do patrola to zobaczysz i się przekonasz. A co do wypłat itp. to o wszystkim się dowiesz na miejscu.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Patrol Group?

Kontakt - Patrol Group Sp. z o.o.

Koszutki 2 30-694 Kraków

Branża główna: Księgowość i podatki

03.03.2015 16:46

1200 za ile godzin? jak przykładowo wygląda wypłata ; ilość godzin, stawka, ile premia itd? a dni wolne? może ktoś jakoś rzetelnie rozwinąć temat? a sama praca i atmosfera? pracowałam kiedyś na produkcji, wiadomo, że się nie leży, zresztą ja nie lubię się nudzić, ale atmosfera była fajna za opinie dziękuję )
    juhjuhjuhjuh

10.03.2015 13:44

kłamiesz, ja tam pracuję, jest spoko :)

03.03.2015 15:03

dzięki ;) to ile wychodzi mniej więcej na godzinę netto?
    do m

02.03.2015 17:44

na produkcji sa trzy zmiany jeden tydzien na rano potem nocki a potem popoludnie. na umowie najnizsza krajowa i taka kase dostajesz na konto plus premia nadgodziny weekendy wszystko płacą.

02.03.2015 11:17

A jak wygląda praca na produkcji? 3 zmiany, co tydzień inna? Jakie zarobki? Rozumiem, że na papierze minimalna krajowa a do ręki?
    Realista

25.02.2015 20:47

Plotki to norma w Patrolu niestety a dzieje się tak dlatego ze kadra kierownicza nie ma odwagi wyjść do ludzi i normalnie porozmawiać. A co do zwolnień to wątpię że będą jakieś większe redukcje etatów, ludzi do roboty brakuje, weekendy pracujące i nadgodziny w ciągu tygodnia raczej na to nie wskazują. P. S. Jak Wam się podoba nowy kierownik? :)
    Jadzia

24.02.2015 23:19

oj Józek Józek ciekawe kim ty tam jestes w tym patrolu ze tak dobrze wszystko wiesz?
    do jozka w chmurach

24.02.2015 20:58

Jozek straszysz,straszysz a psinco ty tam wiesz. Praca idzie przez caly rok az sie kurzy a ty takie glupoty piszesz. Nie doniczki, nie lopaty, to co inego bedzie szlo . Przez caly rok idzie produkcja a ty tylko niepotrzebny szum robisz. Jak nie wiesz to sie idz do prezesa zapytaj a nie bajki tworzysz.
    jozek

24.02.2015 17:43

Zlecenia tylko do polowy Marca. I Potem od Sierpnia
    jadzia

24.02.2015 08:35

a niby dlaczego ma byc redukcja? pracy jest duzo, duzo zleceń a jesli zwolnia to moze osoby ktorym nie chce sie pracowac.
    Jozek

22.02.2015 10:51

To ..co to bedzie w Marcu. Jak bedzie redukcja 30% Ludzi zwolnia. Narazie cisza ale decyzje juz podjete. Dwoch waznych kliientow sie wycofalo.
    pracownik nr 1

17.02.2015 16:25

no a co chodzi z tym pozwem złożył ktoś? czy to jakaś plota bo komuś się nudziło? może ktoś kompetentny by napisał czy pozew jest bo chyba pracownicy mogą wiedzieć czy jest może znów będzie zebranie z szefem co?
    grazik

17.02.2015 06:35

A ja tam lubię Pana Dyrektora. A to że maszyny podkręcone na maksa to zapewne Szefunio mu tak kazał. Wiadomo przecież. Ile by człowiek nie zrobił to i tak zawsze źle i Malo .lopata ile szla i tak tyle idzie. Nie ma się co łudzić i tak nie zmniejszają tempa.pozdrawiam pracujących na produkcji
    zainteresowany

16.02.2015 20:26

Czy są może przyjęcia do działu eksportu lub handlowego. Na stronie nie znalazłem nic a jestem taką pracą zainteresowany? Dział logistyki też może być,jestem po transporcie i logistyce.
    patrolgr

17.02.2015 12:19

Witam, są przyjęcia do eksportu i do działu logistyki więc proszę przesyłać cv
    ktoś

06.02.2015 22:55

Tak czytając to wszystko to uważam, że tu wypowiadają się tylko o niskim poziomie inteligencji.Mądra osoba to nawet by o tym nie pomyślała. Skoro tak jest źle to może należy porozmawiać z dyrektorem lub szefem a nie wypisywać tu takie bzdety. FORUM LUDZI NIEDOWARTOŚCIOWANYCH- ktoś to kiedyś mądrze napisał. Sami piszecie o sobie , zastanówcie się
    coś się dzieję

06.02.2015 21:03

Co tam się dzieje u kolegów, że tak narzekają, co z kierownikami od koryta ich odstawili to zwiali. Czyścić zakład to podstawa, szkoda że to odbywa się dopiero teraz. Poszli po rozum do głowy. Szefunio myśli, może najwyższy czas zainteresować się losem pracownika na produkcji bo taki pracownik w firmie produkcyjnej to fundament, ostoja. Szefunio pomyśli nad tą kwestią. Nie inwestować w niezaradnych kierowniczków którzy wylecieli od sąsiada. Zapobiegać mobbingowi. Lud pracujący to podstawa Panie Szefunio !!!! A kto wytoczył kolejny proces spółce wiecie coś? to piszcie. Gratulację dla odważnego bądź odważnej. pa do usłyszenia.
    magda

03.02.2015 21:22

Przyjęcia są na montaż i produkcję. Sezon doniczek rozpoczęty.
    daria

30.01.2015 11:50

pracowałam kiedyś w Patrolu , nie polecam pracy tam .
    :-D

11.01.2015 09:48

jesli chciałbyś pracować to po prostu przynieś papiery, na dwie zmiany pracuje magazyn główny, magazyn komponentów i dział kompletacji. jeśli masz uprawnienia na wózek to co ci szkodzi złożyć papiery.
    olo

09.01.2015 22:16

Niech ktoś napisze lepiej czy są przyjęcia, bo wiem już, że nie ma zwolnień. Jak ze zleceniami, czy jest tej pracy na tyle, że jest szansa na przyjecie? I jak z zarobkami i czy są jakieś premie? ile da się wyciągnąć? i czy na magazyn wózkowych przyjmują? Praca jak praca wszędzie jest ciężko. Ogłoszenie jest, że Neotech rekrutuje a mnie zależy na pracy na dwie zmiany. niech ktoś napisze czy są przyjęcia do Patrolu na dwie zmiany?
    kasia

09.01.2015 18:32

a kto wyleciał możecie napisać ? wszyscy o wszystkim wiedzą a nic nie mówią jak to było z tymi zwolnieniami!!!!!!!!!!!!!!11 to moze trzeba prawdę napisać !!!!!! żeby wszyscy wiedzieli !!!!!!!!!!!!!! co było prawdziwą przyczyną wylotu jaskółek

Zostaw merytoryczną opinię o Patrol Group Sp. z o.o.