Patrol Group

• Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Wieluń - Patrol Group

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Patrol Group Sp. z o.o.

Opinie o Patrol Group Kraków

Nie przegap nowości o Patrol Group Sp. z o.o.!

A gdzie tak?

09.01.2016 17:05

To tak w Krakowie czy nie? Istotne napisz Pamela
    Pamela

09.01.2016 16:47

Ludzie ten patrol to obóz pracy. Mam znajomą co tam pracuje , to mówi, że normalny to tam jest tylko sufit na hali, bo się nie zawali. Dyrektor podobno taki nerwowy, że strach się bać jak wejdzie na halę. Brygadzistki, to nic nie robią dla pracowników na swojej zmianie, tylko potrafią zwracać uwagę na to , że norma nie wyrobiona, albo brak kodów itp., a jak coś nie tak, to i tak ostatecznie pracownik jest winny, mimo tego, że jakościowa i brygadzistka produkt dopuściła do produkcji.Tam się tak zapierdala jak ten chłop na budowie co z pustą taczką jeździł. jak się go zapytali czemu pustą taczką jeździ to powiedział, że jest taki zapierdol, że ni ma czasu taczki załadować. Starzy pracownicy, to pracują tam, bo nie ma innej roboty, każda nowa osoba przyjęta, to pracuje tydzień lub dwa i tyle ją widzieli. Premia od wyrobionej normy!. Śmieszne !!! Normę to można tak podkręcić, że nikt jej nie wyrobi, a i tak po znajomości ktoś premię dostanie. To jaki sens jest wyrabiać normę przez dziesięć dni roboczych skoro w w jedenastym się normy nie wyrobi i tak wtedy premia idzie się pier........ ,mimo tego,że robi się na dwóch lub trzech maszynach na raz(tu kłaniają się przepisy BHP) jeszcze nie widział nikt, żeby rolnik trzema traktorami na raz jechał.
    k

08.01.2016 19:24

Nie polecam nikomu tej firmy, ludzie omijajcie tą firme, chyba że co miesiąc chcecie wyczekiwać na wypłatę i zapożyczać sie na chleb bo Patrol znów nie dał wypłat... amen
    do DVD

08.01.2016 19:19

wypłaty nie ma i nie bedzie w terminie. ludzie mają rachunki. opał do kupienia, ale czy to kogoś obchodzi? czy ktoś się tym w końcu zainteresuje że Patrol znów nie wypłacił pensji na czas?
    DVD

08.01.2016 18:23

I co jest wypłata?
    pat

07.01.2016 16:19

Ej ludzie jak do 10go nie bedzie wypłaty to strajkujemy?!?!?
    do Dioni

07.01.2016 16:16

Dioni a co konkretnie chcesz wiedzieć? zarobki to najniższa krajowa plus premia (nie jestem pewiem ale na magazynie głównym mają chyba ciut więcej niż najniższa ale to może ktoś z głównego się wypowie)
    :-)

06.01.2016 21:37

Ivan ja tylko o jednej takiej wiem w Patrolu która żadnemu nie odmówi
    Sad

06.01.2016 18:44

O ktoś próbuje uwagę odwrócić od rzeczy ważnych jaka jest wypłata zaczyna oczy mydlić bo myśli ze ludzie to matoły
    ivan

06.01.2016 18:38

Chłopy to prawda ze panny napalone i można wychaczyc coś na boku , ziom mi sprzedał bajere ze ponoć sa niektóre tak napalone ze na pięterku w trakcie można poćwiczyć ? Proszę o poważne wpisy bo jak tak to nawet na sprzątacza tam idę ! Z tego co wiem to niektóre takie napalone ze szarpią małego jak reksiu szynkę ,super nie mogę sie doczekać :)
    Sad

06.01.2016 18:33

Oczywiście ze z ta wypłata to żart
    mon

06.01.2016 13:28

Majster ale to żart czy serio?
    majster

06.01.2016 13:00

Głupie pytanie. I tak też będzie bo nie może być inaczej wypłata jak zawsze 10-tego każdego miesiąca.
    mon

06.01.2016 11:04

Czy ktoś coś wie kiedy będzie wypłata za grudzień? Bo według prawa powinna być 8 grudnia, gdyż 10 wypada w niedzielę.....
    pjgadmktg

05.01.2016 10:01

Taaa, kontrole wezwać. Piźdzí u nas jak w Kieleckim ale ja nie doniosę do Pip bo sie boje robotę stracic. w mojej poprzedniej pracy szef zawsze wiedział kto doniósł a niby to anonimowe. Potem ta osoba wylatywała. Dziękuję.
    h

04.01.2016 19:43

wypowiem sie tu na temat zakładu Patrol Group Wieluń. Pracuję tam już dłuższy czas. minusami pracy tam są nieterminowe wynagrodzenia i temperatura na hali zimą. po za tym jest ok, atmosfera fajna, u mnie na zmianie ludzie sie lubia, nie ma co wyolbrzymiać problemów. we wszystkich zakładach tak samo, najniższa krajowa i zapieprz. ale przecież po to sie przychodzi do pracy żeby pracować a nie leżeć. Co prawda dyrektor jest wybuchowy ale stara sie zrobić coś dla pracowników jak np wigilia czy impreza integracyjna,

02.01.2016 23:01

cz

03.01.2016 16:35

Tak, tak, czasami tak się zdarzy, że trzeba gdzieś pracować i ludzie pracują bo nie maja innego wyjścia. Pracowałem jakiś czas temu w tej firmie. Zarówno ja jak i osoby które miały to szczęście, że znalazły inną pracę nie mają dobrych wspomnień o Patrolu. Streees ponadprzeciętny, chaos i jeszcze inne o których chyba warto zapomnieć. Przypuszczam, że te w/w wpisy nie pochodzą od pracowników. NIESTETY
    xxxx

03.01.2016 18:07

taaaa czasem sie zdarzy- w firmie jest kilkaset osob to raczej za duzo na przypadek. ja tam nie narzekam bo to my decydujemy jak nam sie pracuje jak jest źle to nikt tam nikkogo na sile ie trzyma a jakoś ludzie są czas czas...I nie oszukujmy ie genialnie nie jest ale dramatu zadnego nie ma
    do chętnego

31.12.2015 00:01

U nos chyba nie ma przyjęć tero ale zawsze można złożyć CV.
    chentny

31.12.2015 14:18

Jak nima jak ogłosenia co tydzien som hahaha
    jan

06.01.2016 17:11

co to jest to cv??
    nick

29.12.2015 19:06

kim jesteś że tak wytykasz że ludzie pierwsi po paczki szli? a co, ty nie poszłaś/poszedłeś po paczkę?
    chętny

29.12.2015 15:56

Są tam u wos jakie przyjęcia?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Patrol Group?

Kontakt - Patrol Group Sp. z o.o.

Koszutki 2 30-694 Kraków

Branża główna: Księgowość i podatki

cxxx

29.12.2015 10:22

Takim to nigdy nie dogodzisz jasne ze kazdemu powinni dac tylko ze nie kazdy chce pracowac....... Jeden drugim lenia sie i kombinuja jak ti nic nie robic ale do paczki pierwszy sie ustawia. A jak masz takich znajomych to czemu do nich nie idziesz pracowac tylko tutaj koty drzesz? Narzekac to jest latwo tylko widac ciebie nie chca tam gdzie daja bony i kase niemała... Takie bujdy opowiadacie zeby tylko ludziom krwi napsuc i tyle
    xxx

28.12.2015 18:38

nagrody zachęcające, hehe by sie nie ośmieszali. ludzie zapierdzielają a oni po dwie osoby wybrali i dali po marne 100 zł, wszyscy powinni to dostać, jak reszta miała sie czuć? nagroda motywująca? chyba dla tych co ja dostali. jak tak to po h.. sie starać jak i tak nikt Cie nie docenia, ten zakład to porażka
    haha

28.12.2015 18:16

haha, dobre. paczki nam sie należały jak psu buda bo były z NASZYCH zarobionych pieniedzy z naszego socjalnego, tak samo ta wigilia. ktoś musiał iść pierwszy po paczkę a z paczek tych koń by się uśmiał znajomi dostali bony lub kasę na święta i to niemałe a nie słodycze za 40 - 50 zł, nagrody też były super po prostu dostały je pupilki przełożonych (były wyjątki) a te opinie pozytywne zapewne z klawiatury któregoś kierowniczyny wyszły...
    ala

28.12.2015 12:50

to prawda... paczki dobre mozna było skorzystać i dzieciom coś pod choinke dać a i nagrody zachecajace
    zada

28.12.2015 10:00

A idzcie wy lenie pierońskie....... do paczek na swieta to pierwsi w kolejce i jak nagrody dawali to jeden z drugim tylko czekal zeby pierszy dostac ale tutaj bzdury pypisuja bo co o swoją robote sie boicie? Ja tam wiem ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma a w patrolu to i wigilia byla i paczki na swieta a ja jeszcze nagrode dostalam co fajnie tak na swieta dodatkowo dostac. Moze jeden z dreugim zamiast bzdury pisac i ludziom mydlic oczu do roboty by sie wzial toby mu glupoty ze lba wyszly
    ekstrudowany

23.12.2015 21:21

Zapłaciły dziady częstochowskie... Ale co skorzystali na biednych ludziach, to skorzystali. Wstyd, hańba i dziadostwo do kwadratu. A swoją drogą, to ciekaw jestem jak tam pracuje się pracownikom umysłowym? Tym wszystkim paniom z księgowości, kadr czy czego tam jeszcze..? A inżynierom na produkcji? Nieźle im muszą płacić, żeby stłumić niechęć do roboty w takim dziadostwie.
    hej

21.12.2015 16:08

wynagrodzenia są? chyba pół wynagrodzenia.
    XXX

21.12.2015 16:02

Wynagrodzenia są paczki świąteczne są wigilia była.... ja tam dramatu nie widzę ale kazdy widzi co chce
    robotnik

17.12.2015 23:44

Nie mieszka, bo takie lemury pozwalają sobie robić na głowę. Szkodzą sobie i przy okazji innym. A może jesteś jednym z tych zaufanych prezesa co mu w d.. włażą bez mydła? Jedź i ty na ten zmywak. Zobaczysz wieśniaku trochę świata i jak traktują pracowników w innych krajach. A g..no mnie obchodzi, że forsy nie ma w firmie. Jak nie ma, to niech pożyczkę biorą. Ty to chłop pańszczyźniany normalnie jesteś. Dziedzicowi to byś w d..ę wlazł.

17.12.2015 19:39

1.sa firmy ktore miesiacami nie wyplacaja kasy i nikt ich nie zamyka Odp: bo polactwo woli robić za darmo niż walczyć o swoje 2. jak ci tak ie podoba bycie Polakiem to nikt nie kaze w tym kraju mieszkac i jedż na zmywak chociaz pewnie tam tez nikt cie nie chce Odp: nie mieszkam w Polsce juz 7 lat więc spóżniona Twoja refleksja PS : nie chcecie posłuchać dobrej rady to róbcie tak dalej jak robicie i czekajcie końca który nieuchronnie wcześniej niż później nastapi Amen
    xlx

17.12.2015 22:34

od 7 lat nie mieszkasz w polsce to co sie mieszasz do tego co tu sie dzieje? nie masz swoich problemów? szlag mnie trafia jak tacy co nic nie robia najwiecej maja do powiedzenia innym bo mu polacy nie odpowiadają. Czemu taki madry na zmywaku nie jest i tam firm nie zamyka?? bo pewnie nawet nie wie co do niego mówią i tyle.

18.12.2015 07:30

Mieszam się bo pracuje tam jeszcze całkiem sporo moich znajomych którzy cierpią przez podejście do sprawy takich ludzi jak Ty. Ciekawy jestem też w którym momencie napisałem że mi Polacy nie odpowiadają. Że ich typowe zachowania które są znane na całym świecie to i owszem nie odpowiadają mi bo wstyd się przyznawać czasem skąd się pochodzi. Nie ma drugiej takiej nacji która nie potrafi się zjednoczyć a wręcz przeciwnie jeszcze jedni na drugich się napuszczają. Nawet Rumuni Bułgarzy czy Cyganie jakbyś jednego ruszył bo by Ci się na rynku jego towar nie spodobał zbiegli by się wszyscy i byś dostał wpie**** . A jakby twoich ktoś bił to byś udawał że niewidzisz.Nie mogę być mądry na zmywaku bo na takowym nie pracuję. Firmy w której pracuję też nie mam zamiaru zamykać bo jest OK.Doskonale wiem co do mnie mówią.
    xxx

17.12.2015 19:31

Ludzie ogarnijcie sie bo jak to czytam tak zastanawiam sie o co chodzi taki ludziom jak x). Wypisuje takie głupoty, ze juz przezył taka sytuacje co za bzdury. co on myśli ze jak zacznie swoje zale wypisywac to znajda sie pieniadze?? to jest paranoja. jakby były pieniadze w firmie to by je wypłacili bo po co z tym zwlekac?? sa firmy ktore miesiacami nie wyplacaja kasy i nikt ich nie zamyka.. Tutaj sa opoznienia kilka dni i po co koles obrazasz polaków? jak ci tak ie podoba bycie Polakiem to nikt nie kaze w tym kraju mieszkac i jedż na zmywak chociaz pewnie tam tez nikt cie nie chce

17.12.2015 19:09

Prawda niestety jest bolesna. Typowe polactwo wychodzi. Bez jedności w załodze nigdy dobrze nie będzie. A Polacy właśnie tacy są. Zawsze znajdzie się kilku przeciw reszcie. Nic nie zrobią bo gdzie potem znajdą pracę. Za co będą żyć. Jak się wszyscy nie postawią to ani jedni ani drudzy nie będą mieli za co żyć wcześniej czy później. A rozwiązanie sprawy jest proste jak drut. Wszyscy , ale to wszyscy bez wyjątku składają dwutygodniowe wypowiedzenia w czasie gdy jest najwięcej zamówień i pieniądze się same znajdą. Od ręki. Nie na raty. Bo co zrobi jeden czy drugi pracodawca w sytuacji gdy w ciągu dwóch tygodni może stracić całą załogę? Nie mówcie mi że nie znajdzie kasy tylko powie ''a idźcie sobie sam to ogarne'' Sam do was przyjdzie z kasą w zębach i prośbą o wycofanie wypowiedzeń. I nie piszcie mi że piszę głupoty bo wiem to z autopsji. Sam taką sytuację przeżyłem w firmie w Poznaniu. Też nie było kasy dopóki pracodawca nie stanął przed wyborem albo kasa ( nawet z podwyżką się znalazła ) albo koniec firmy. Gwarantuję wam że nikt jeszcze na jednośći nie stracił i nie straci.
    robotnik

17.12.2015 14:10

I tu się nie zgodzę! Ciągle tylko głaszczą po główkach różnych szemranych biznesmenów, bo pracę dają. Ciągle się spóźniają z wypłatami, bo przecież nikt im nic nie zrobi. Nagminnie łamią kodeks pracy i po prostu wykorzystują ludzi. Parę słów krytyki na tym forum i pieniążki się znalazły. Co prawda tylko połowa, ale jednak. Gwarantuję, że znajdzie się i druga część wynagrodzenia. No Ludzie! Co mnie obchodzi że jakiś p.Prezes drogę sobie robi (taki był oficjalny powód opóźnień). Niech sobie pożyczkę z banku weźmie i robi, a teraz to ja byłem zmuszony wziąć lichwiarską pozabankową pożyczkę, którą w styczniu muszę oddać z drakońskimi odsetkami. Niech mi jaśnie wielmożny pan prezes teraz zwróci odsetki! Dość już tolerowania pospolitego złodziejstwa i oszustwa, bo coraz więcej "pracodawców" zaczyna stosować podobne metody. Brykę za 300 tys. chce sobie kupić, więc gdzie najlepiej wziąć nieoprocentowany kredyt? U pracowników, którzy zarabiają 1400 zł! Pracowałem już za granicą i też zdarzył mi się taki przypadek. Po anonimowym telefonie na drugi dzień była kontrola. Przy okazji wyszły inne rzeczy i po ok.miesiącu zakład zmienił właściciela, bo temu na grzywny zabrakło. Zmienia się teraz prawo i do interwencji Inspekcji Pracy nie potrzebne już będzie oficjalne doniesienie. Trzeba komunikować im takie przypadki telefonicznie, listownie i mailowo, bo nowobogaccy, uwłaszczeni po PRL-u wycisną nas jak cytryny. A jak właścicielowi będzie brakować na grzywnę, to szybko znajdzie się ktoś, kto za bezcen odkupi tę średniowieczną manufakturę razem z kontrahentami i na pewno unowocześni, bo stan tych maszyn woła o pomstę do nieba.
    Nikt ważny

17.12.2015 12:01

Zgadzam się w całkowicie z tym że brak wypłaty przed świętami,jest niedopuszczalny. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. I tu Apeluje tu do ludzi zarządzających tą firmą - z Prezesem na czele. O przeproszenie za zaistniała sytuacje wszystkich pokrzywdzonych. Zdaje sobie sprawę że to nie wiele da, ale jednak będzie dobrym gestem w kierunku ludzi. Zaufajcie ze też jestem człowiekiem, który tej wypłaty nie dostał na czas, i cała ta sytuacja( w łagodnym tego słowa znaczeniu)jest irytująca. Jednak podejść do całej sytuacji na chłodno, - Praktycznie wszystkie firmy w tym mieście mają swoich krytyków. ( Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma). I tu Patrol nie jest wyjątkiem, polecam przejrzeć fora innych zakładów. - Tak wiem, oni tam mają pieniądze na czas. Nie twierdzę że Patrol jest dobrym miejscem pracy, znajdą się lepsze, zwłaszcza kiedy jesteś młody. Ale mimo to jednak jest miejscem pracy, ludzie się wku..wiają, narzekają, nie zawsze dostają pieniądze na czas. Ale mają prace, żyją biednie, skromnie i bez większych wygód. I teraz weźmy taki scenariusz że tą firmę zamykają. Ludzie tracą prace, a nie mała liczba bo jednak kila set ludzi pracuje - Co potem?. Młodzi coś jeszcze znajdą, chodź Wieluniu nie ma wielkiego wyboru. A co ze starszą załogą ? gdzie szybko znajdą prace ?. Chodzenie po urzędach pracy, czekanie na kolejny zasiłek, czy też kolejny nie zapłacony rachunek, to jest gorsze niż to co jest teraz. Gdzie będą? wtedy ci co dziś głośno krzyczą - Zamknąć to dziadostwo!. Pretensje są tu całkowicie uzasadnione, każdy ma prawo zareagować na to jak chcę. Perspektywa połowy wypłaty dyrektora jest inna niż szarego Kowalskiego, ale on spadnie na cztery łapy, jak to zamkną a ludzie będą szukać kolejnych " obozów". Dlatego można być wkur..wiąnym ale trzeba to robić z głową.
    ekstrudowany

16.12.2015 23:16

Ludzkie panisko! Raczył dzisiaj przelać część zarobków. Połowę! A druga połowa to pewnie po Nowym Roku... Mamy Inspekcje Pracy, Sądy Pracy, Policje Skarbowe i Finansowe, związki, urzędy i inspekcje, i nikt nie reaguje na jawne łamanie prawa? Za co ci urzędnicy biorą pieniądze? Narzędzia do pracy trzeba sobie kupować! Na przerwę ciężko wyjść! Przecież to jest normalne, politowania godne dziadostwo. Toż to Trzeci Świat. Właściciel kilku rozklekotanych, starych maszyn jawnie pokazuje w jakim poważaniu ma obowiązujące prawo.
    ciekawy

16.12.2015 18:49

A dlaczego tak często są ogłoszenia o prace w tej firmie co tam jest nie tak?? Oferują stała prace z umową o prace to w czym problem?? Napisze mi kto co tam jest nie tak?
    byłemtam

16.12.2015 09:24

Pracowałem tam ale mnie zwolnili. Teraz pracuję w sąsiedniej firmie i wypłatę plus dodatkową kasę na święta mam od 10go na koncie.
    krak

16.12.2015 07:48

A miałem tam iść pracować! Ogłoszenia o prace co tydzień! Firma (usunięte przez administratora) warta!!
    Kkkkk

16.12.2015 06:23

Ludzie mają dosc tej pracy, jednak musza pracować bo maja rodzine na utrzymaniu. Jeszcze tak źle w tej firmie nie bylo! jak mozna tak dlugo nie wypłacać pracownikom wypłaty? Ludzie nie moga sie odezwac bo sie boja! Kiedys przychodzilo sie z checia do pracy,panowala chociaz jakas pozytywna atmosfera.. a teraz? szkoda gadac. Żeby wyplaty nie bylo przed świętami? ..
    Kaja

16.12.2015 06:15

Negatyw

Zostaw merytoryczną opinię o Patrol Group Sp. z o.o.